Tulaga faigata o le taaloga

Anonim

Lua-potu potu fale ma se vaega o le 79 m2 i le fale o le P-44t faasologa: I le faletaele na faia pe a uma le faletaele ma le faleuila.

Tulaga faigata o le taaloga 13109_1

Tulaga faigata o le taaloga
Helves ma la moega i autafa o le potu malolo ua teuteuina i le tutusa sitaili pei o le umukuka meaafale. Na latou fausia i le Elt falefaigaluega mai igalian vaega, faʻapea foi ma le tulimanu sofa egretta
Tulaga faigata o le taaloga
O le potu malolo e ese mai le itu o le itu o se mea e matagofie mo se plasma planel
Tulaga faigata o le taaloga
Lautele le tatalaina, tipi i lalo i le faleoloa i le va o le potu malolo ma le umukuka, faʻatagaina vaʻaia e tuʻufaʻatasia ai nei nofoaga. Liusuavai o le maualalo pa hack, lea ua avea ma mea e sili ona fiafia i ai se tamaititi

Tulaga faigata o le taaloga

Tulaga faigata o le taaloga
O le kuka luga o loʻo i ai se paʻi le mafai ona taofi - e faliu i luga o le burner, na ona fetaomi le ki i luga o le potu
Tulaga faigata o le taaloga
Kapeneta ma malutaga i le vasega pasese fuafuaina ma le fuafuaina o la latou faaaoga umi
Tulaga faigata o le taaloga
I lalo o le podaium i le itu atoa o le faʻapipiʻi ogalaau, o le vevela o le vaega na faataatia

Onan Mea ma Fusi Taumafa Faiga

Tulaga faigata o le taaloga
O le fale faigaluega i totonu o le potumoe sa faʻaaogaina ma se loggi faʻapipiʻi
Tulaga faigata o le taaloga
Laulau ma le fata e lagolagoina ai le uʻamea papaʻe

Tulaga faigata o le taaloga

Tulaga faigata o le taaloga
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Tulaga faigata o le taaloga
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

E oʻo lava i le laina masani i se faʻataʻitaʻiga-ituaiga fale o le fale ona o le sili atu le mafanafana, e fetaui i le itu o le olaga o le olaga ma le le fiafia o le lautele o le nofoaga. I le taimi lava e tasi, o le faiga faapolofesa e sili atu i le masini o le tatalaina i totonu o le paoa puipui, devolly o vaega ma le faateleina o le saogalemu o le "WHMED, uma mo o ona tagata e ona ma tagata uma o le fale.

O le fale mautotogi e nofo ai le tane talavou o se tane, se ava ma le potu e lua tausaga, - o loʻo i ai i le fale o le arag p-44 o loʻo i ai i le fale o le tele o le vaitafe p-44. Na mitiia tagata sipisini ua taʻe se vaega o le avanoa i le potu, ina ia sili atu le faigata ma le malamalama. Na latou manaʻo foʻi e faʻateleina le vaega o le faletaele, ae na latou tetee i le faʻatau o le saogalemu. Ina ia mafai ona "tuleia puipui ma faʻatulaga i totonu, o tagata e ona o le fale mautotogi na valaauliaina le tusiata o le tusiata o Tatiana Zhuravlev.

E ui i le P-44t

O le filifiliga o le toe fausia o le fale na fautuaina e le tusi tusia e matua faamalieina lava tagata e ana. Na ia faʻalagolago i le faʻaaogaina o se pasi i le va o le alatele ma le umukuka e faʻalautele le vaega o le faletaele, o le masini ua tatalaina i totonu o le potu i le va o le alatele i le va o le alavai ma le umukuka Potu potu, o le isi faʻalapotopotoga o le ulufale avanoa aʻo leʻi faia le fanau ma le potumoe. O le iʻuga o le siʻitia o le "tumama" o loʻo i ai i le auala i le umukuka na mafai ona tuʻufaʻatasia o faleuila ma le faletaele ma le nofoaga o 5.2m2. I le faitotoa o le fale mautotogi sa i ai se tamaʻi fale ulufale, sologa lelei aʻe i le olaga-potu malolo. O le nofoaga faafiafia i le potu e le mafai ona vavaeeseina mai le ua pasi le sone ma le elemene o lo o fusifusia i koluma e tolu. Mai le itu o le potu malolo i luma o lenei "puipui" E i ai se tele o vai tioata TV, faapea foi ma leo ma vitio meafaigaluega.

Na faʻalautele e Tatianana le fuaitau agai i potu nofomau e ala i le faʻatulagaina o le o loʻo iai nei ma mamanuina o le faʻaaogaina o faitotoʻa i totonu o le vasega aoga. Muamua, potu nofomau o loʻo avea ai le tuuʻesea ma e le vaʻaia mai le ala savali. Lona lua, i le potumoe, ma i le vasega pepe ina ua mavae le fausiaina o le vasega, na faia sone angular e nonofo ai faiga e teuina. Lona tolu, i le auala savali lea sa mafai ai ona ia tuʻuina se laʻau tele, e aunoa ma le faʻalavelave i le fuaitau. Ma le iʻuga, o faitotoʻa i le vasega ma le 'aiga o le potu nonofo, o loo taulaʻi i le pulega o mātua i tua o le teine.

O le vaalele o loʻo agaʻi i le potumoe a le au fai potu i le potumoe, ma le vaega o loʻo i ai ma nila mai le ulu o le moega o le fale tusia e le tutusa ma pa autu. O se taunuuga, o le moega lava ua teisi deployed i le faitotoa, lea ua mafai ai ona "malologa" o le geometry faatalatuu o le laina i le potumoe ma faatupuina ai se siosiomaga saoloto. O se faʻavae tele lava e lapoʻa e faʻavae i le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o mea na faia i le faamaopoopo.

O lea na faia ai le tatalaina ...

Ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia le umukuka i le malo malo i le tele e mafai ai, o se lavelave lavelave gaioiga fesoʻotaʻi ma se masini na faia i le taimi o le toe faaleleia gaioiga, 1.35M. Mai le Steel Channels Numera 20 ma o tulimanu na unauina ai ni fale e lua-foliga ma le malosi puipuia i itu uma e lua o le kapeteni o le carrier pa. I luga o le slab e ova i lalo o le fola o le sami, o mafiafia sreval proomoves na faʻapipiʻiina, o nei fausaga na faia ia i latou ma teu le pito i lalo. O avanoa i le va o le faʻatulagaina o le ata faʻatonutonu ma le fasimoli o le faʻaululuga, o loʻo pito i luga, na faʻatumuina i le sima urmar i le faʻalauteleina o sima. Ina ua maeʻa le sima le malosi, tipi ese le faʻalauiloaina o le taimane tipi e faʻaaoga ai le fridactory controstaterases showoserase (sa mafai ona fai e aunoa ma faʻaleagaina).

Faapotopotoina o le tatalaina

Tulaga faigata o le taaloga

E tusa ai ma le foia a le Malo o Moscow o Fepuari 8, 2005. №73-pp i fale nofomau o nofoa masani, e le faʻatagaina ai e le masini nisi avanoa i le pa puipui e latalata i le maualuga o nofoaga pe a aunoa ma le faʻapitoa. O le tatalaina i le Waterer pa puipui i le va o le potu malolo ma le umukuka na faia i luga o le poloketi a Moscow Infoructive of Modes (Mniritep o le faasologa o fale p-44t. Na faia le galuega ina ua maeʻa le fesili i le faia o le aufaigaluega a le Vaega o le Ofisa o le Itumalo ma faia le faaiuga lelei.

Filifiliga o le Devor

O le auupega o loʻo faʻatasia o le tatalaina, o le iʻuga, ua avea e toeititi toetoe o le mafiafia o le pa o ia lava, o lea na foliga mai ai. O le tusiata fautuaina tuueseeseina ai le portal ma se maa faʻavae o le malamalama-oona lanu ("maa atoatoa", o le mea na mafai ona faʻaumatia ai le fale o le fale. O faitotoa i le potumoe ma le potu o le potu o le fanau na laina i le maa e tasi. E pei foi o vaega o koluma o le zonsacle chansion ma le faamalosia o le maa Faatasi, o a latou pito na tatau ona matua maulalo.

I le mea e tuʻuina ai le maualuga o fale, na filifilia le faʻaaogaina o tapoleni - ua naʻo nisi o nofoaga e ulufale ai i totonu o le faʻaaogaina o puipui. O le teuteuga o le sikuea sikuea na fausia le potumoe mai le sisitema laupapa. O se vaega vavalalata o le pa i le va o le umukuka ma le faletaele e faaeeina ni laina o tioata poloka. O le palapala taimi i le faletaele e malamalama, lea e le mafai ona aofia ai le eletise eletise. I tulaga autu na ma valavala ai i latex matte vali Dulux (Ici Paints, Peretania); O le "susu" sone na tiled e le maa o keramika o Agrob Buchtal (Siamani). I luga o le foloa o le foloa le komiti o le fale gaosi "pale" (Rusia). E tusa ai ma le mamanu o le tusiata, o le onosaia o le potu atoa i lanu pupula, lea o le faatumulia lanu o meafale facades eseesega.

Fanau "i luga o le tuputupu ae"

A o leʻi tu ai foi le tusi o le tusiata le galuega o le fausiaina o se potu "i le tuputupu aʻe" mo se tamaititi. Aso nei, o se tamai tagata o le manaomia e le aiga se moega, ma ina ua mavae ni nai tausaga o le a ia manaomia se sofa ma se kesi se faiga tusitusia. Na manaʻomia e matua i totonu o le potu, o le mafai lea ona suia ai se suiga i foliga mai o le nofoaga ma tau tau tupe. O le mea lea, o fale teutusi ua fuafuaina ma se taimi fuafua e mafai e le teine ​​ona faʻaaoga i le 14 tausaga. Faia i latou i luga o tusi i le Elt falefaigaluega (Lusia), sili atu ona lauiloa o se gaosi oloa a umukuka. O le tusi tusiata latou vaʻaia le lautele ma le faia o tomai faʻapitoa a lenei kamupani, pe a, e faʻaopoopo i le umukuka, tagata suʻesuʻe mo le alatele. Mo le potu o le tama teine, na filifilia ai le aufaʻatasi ma le ipu pipisi ma le atoatoa o le palasitika o loʻo filifilia (aua e mafai e se tamaititi manaia ona vali). Faatusatusa atu i isi mea e faaaoga mo le gaosia o le kapeneta meafale, chipboards ua faailogaese ai i se tau maualalo i lalo o se olaga umi auaunaga. O a latou foliga faafetai i le faʻavaʻa o le stash e faʻatagaina faʻatasi ai mea uma o mea o faʻauma ma lanu.

Mo aso o fanaufoʻu o le pepe, na faʻaoʻuuina e uiga ia te ia le fale e pei o le Wotro's Wartwards, ua na o se faʻailoga faʻapitoa. O le tulaga na sefe ai se suesa tele i le mea e mafai ai. Ina ua maeʻa galuega faʻatino uma, sa tuʻufaʻatasia ai le ogalaau, faʻapipiʻi i lalo o tioata tioata i luga ma faʻaaoga ai le fola eletise mole. O lenei, afai filemu ma afafine leai se mea e oo mai i le fale e mafai ona vaai i ai, e tatau ona maua i le teuina o fale se nofoaga mo le "manatunatuga" o le fanau.

Vai taele e le

O le iʻuga o le toe faʻaleleia o le faletaele ma le faleuila, o se tala o se foliga sese na faia. Talu ai na le fetaui i totonu o le tapu tulaga faatonuina ai, sa i ai a Iti-vai i le niche, fuafuaina le faaaogaina o mea waterproofing ati po nei ma se ata paepae o Bianco faataatia mai le aoina Ciottoli (Giaretta Italia, Italia).

O le fausiaina o nei "vaipanoa" faatafafa ", sa manaʻomia i le uluaʻi puʻeina mai se atigipusa cardA i lona lapoʻa atoa, e tusa ma le malu o meta. O le pesini lava na faia mai pepa uamea na lavea ai i luga. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le lilini livi, o le tulaga uamea mai totonu o loʻo ufiufi i se vaega o le faʻamamaina sima ma lagolagoina i le tele o aso ae le o mago. Ma, e tolu vaega o le vai suamalie na apalai mai le sima. Ina ia siaki le fusi o le mamanu, sa tumu i vai ma alu ese mo ni nai aso. Na tumalie ma manuia i le vaitaʻele i le mautinoa o suʻega, pe a maeʻa ona iʻu loa loa. Ina ia faia lenei mea, tatou te filifili ai se ata i le pepa faatumu o le tamai maa o le gataifale, ua faatulagaina e le i luga o le grid, ae i luga o le ata tifaga. Manatua o le a Mose na faʻapipiʻi i le Grid ma le pito i tua, ae i le ata tifaga. e faapea o le eseesega pe a cladding o convex o luga, o le mamao le va o le tamai maa e itiiti ifo ona o le mea moni e faapea ua faamauina i le itu pito i luma i le ata tifaga.

Polani Storprooft

Tulaga faigata o le taaloga

Faatasi ai ma se faateleina i le eria o le faletaele ma le faleuila, ona o le faaopoopoga o le auala, sa tatau e faatulaga waterproofing fola. Ina ia faia lenei mea, sa fetaui ma le palu palu i le va o palu o le tele o le ufiufi (fola) ma puipui, ma se fao fafie. O le laufanua na masani ona tuufaʻatasiga i le sima-oneone fofo. sa faaaogaina Punching o waterproofing faaputuga e lua o isola i se vaega mai mastic bitumen. Mai luga faaaogaina se vaega o bitumen mastic ma a sausauina oneone ma se vaega o vaifofo sima-oneone.

Tulaga faigata o le taaloga

Tulaga faigata o le taaloga

Tulaga faigata o le taaloga

1, 2. I tuaoi o vaega o le pa o le puipui, o le aveina FAAAOGAINA le waterproofing amanaia le maualuga o le screed (sili atu nai lo 5cm), mo lenei slicing o le mea o le tasi i tafatafa o le vents, ua faaaogāina le kapeta autu , ma le isi pa.

3. Ia faatuina lago ma switches, ao lei amataina galuega i waterproofing i le puipui, na faalauiloa ai le auala mo wiring eletise natia. O na uaa oi latou i le saito ma ati i luga o le foloa luga o pa. I luga o le pito i luga na sasaa ai le siusiu-oneone fusi ma tuu le Isol.

Tulaga faigata o le taaloga

Tulaga faigata o le taaloga

Tulaga faigata o le taaloga

4. O mea uma e faʻaaogaina mo le masini susu o loʻo iai ni laʻau o le suauʻu o le suauʻu, e faigofie ona liusuavai pe a vevela

5, 6. Maua se ofu faʻaputuga manava mai se mea o loʻo iai le lisi, lona lua vaega o loʻo tuʻuina atu ma le sui e aofia ai i le muamua. O nofoaga uma o soʻoga o loʻo misi e bitsumen mastic

O iʻuga o lenei tekonolosi avega i luga o le slab luga o le vaitaʻele e le sili atu nai lo le taʻele-vai taele. E tusa ma le 1 masina e faia ai, ae o lenei o le pepe ma matua, ua fiafia i ai e pupuna i totonu o le pesini mafana.

Pe tatau ona ou faia se faataitaiga?

Tulaga faigata o le taaloga

Tulaga faigata o le taaloga

Ina ia faatumuina o ia o sea faʻasaofiaga, polymeric, ma sili atu-EPOXY Breats. E mafua mai i le mea moni o loʻo iai ni mea taua o loʻo iai i mea puʻeata, lea e mafai, ole palapala palapala, e aofia ai microgenic, e aofia ai Pacroonic. O le faʻamamaina ma le le faʻaaloalo e faʻaumatia ai i latou o le a le mafai. Talu ai e tusa ai ma le aofaʻi o le Fina o le Fina o ia lava, o le fetuunaiga e tele, o vaega o le tumama ma le saogalemu o le siosiomaga o le faʻatinoga e taua.

Boris shuayev,

O le au tekonolosi o le "Henkel Basehekhnik", sui tauva o vailaau saienisi

Toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le faʻatoa o le foliga o lenei fale. Pe a o mai muamua ola masani ma uo i fale mananaia, latou te le mafai ona talitonu o le tele o le fale e nonofo ai. E tusa ai ma ia, o le 100 atoa uma na fetaui ma le 80m2. O le sili lea o le faʻailoga o le tusiata o le tusiata o le tusiata ma lana galuega.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma sauniuni galuega - - 28 900.
Faafaigaluega masini (ma le uamea) - - 23,700
Faapipiiina le Logginia - - 24 300.
Masini vaega mai poloka 24m2. - 8200.
Masini o le taupulega o le tau ma ata mai i luga o laupepa pepa - - 35 600.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 12 900.
Atoa 133 600.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Steel Retol, Faʻaaogaina seti - 6800.
Puzzle ipu, poloka vasega, Glue fefiloi, faamalosia seti - 13 600.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 19,700
Atoa 40 100.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Talosaga o Talet Bainprooft 25. 700. 17 500.
Sima nonoa masini 87.9 410. 36 039.
Masini o le tele o le tele 67.9 170. 11 543.
Faapipiiina o fola o le fola 67.9 350. 23 765.
O le taoto o chramic lua sefulu - 10 400.
Atoa 99 247.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai e aunoa ma le susuga masmonic (Rumisia) 25m2. - 3800.
Eleele, sandobebeton, grid seti - 34 700.
Parqut laupapa (Lusia) 67.9m2 1200. 81 480.
Ceramic tile, procelain connedware 20m2 - 19 800.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 170KG - 3100.
Atoa 142 880.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 260. - 87 600.
Maualuga uiga lelei lanu, wiker 228. - 89 700.
O loʻo feagai ma puipui ma le Ceramic Tiles, o le mea teuteu maʻa, mostino 53. - 34 200.
Carpentry, carpent galuega - - 29 500.
Atoa 241,000

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plaster gypsum, eleele, tino oti seti - 46 800.
Duuurux vali, puipui seti - 14,900
Ceramic tile, teuteuina maa, mostac 53m2. - 63 500
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 4300kg - 8600.
Atoa 133 800.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 870 M. - 40 100.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 8100.
Faapipiiina o switches, sckets 42 pcs. 280. 11 760.
Faapipiiina o fola vevela seti - 8700.
Faapipiiina, faʻamalolo o lamepa, chandeliers seti - 9900.
Atoa 78 560.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 870 M. - 21 750.
Fusuaga, puipui tapunia masini, taavaletoto seti - 8700.
O mea faigaluega 42 pcs. - 10 900.
Heatting system o fola seti - 20 300.
Atoa 61 650.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 38 pose M. 180. 6840.
Tagi o le Sweage Paipelines 17 Pog. M. - 3230.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 4900.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 19 500.
Mini-pol masini seti - 29,700
Atoa 64 170.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 38 pose M. - 2280.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 17 Pog. M. - 2470.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 18 200.
Toleti ipu, hardbasin, Faucets, vevela mafanafana nofoaafi seti - 29 300.
Mini-pol (faavaa, bowl ma isi mea) seti - 17 900.
Atoa 70 15 150.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tulaga faigata o le taaloga 13109_24

Tusiata: Tatyana Zhuravlea

Matamata i luga

Faitau atili