Vaaiga i le Nuu

Anonim

Fale o le 187 m2 mai se fale laau ogalaau ma faamalama malamalama, o lanu e televave faamalama, o se ogaumu autu e fai ai le ogatotonu.

Vaaiga i le Nuu 13121_1

Vaaiga i le Nuu

Vaaiga i le Nuu
O le teritori e latalata i le fale o le malo moni lava. Saʻo le faʻafeagai o le ulufale e lafoai ai galu o le tarako galu - o le fale faigaluega lea, latalata i le featā ma toe teuteu o le lapoʻa o le moa - o le fale mo malo
Vaaiga i le Nuu
Plywood pa puipui o puipui e fai ai i totonu o le fale laupapa faigofie ma fiafia-fiafia. O loʻo vaʻai ma le pisa i luga o se moli moli o loʻo faʻamamaina
Vaaiga i le Nuu
O le taumafanafana umukuka ei ai se laulau laupapa o sikuea foliga ma nofoa, tua o tua o mea na teuteuina i se mea teuteu manu. O le ogalaau o le fale e teuteuina i tamai fata laiti, lea na latou maua ai le tele o mea mataina.
Vaaiga i le Nuu
Ulufale atu i le "mafanafana" o le fale o le fale ua teuteuina i se uluai faapaologa i le lua sitepu i se pato paolo
Vaaiga i le Nuu
Mo le fausia o le ie maota, o se tasi-fasi laupapa laupapa, nonoa i lalo o le pele uliuli laau. Fata teuteuina i le aumea
Vaaiga i le Nuu
O le pou lagolago o le tusi fata o le ogalaau, o le laufanua o le ufiufi i luga o le kapeti sa saisaitia i lalo o le apamemea o le laau.
Vaaiga i le Nuu
O fata o le fata mai le pito e tasi ua faʻapipiʻi i le puipui, ma mai le isi, fusifusi i totonu o le ogalaau. Mai le itu o le fuaitau - o se mea teuteu le pa e pei o le ata o le vale
Vaaiga i le Nuu
Sirror cradved strad decauted ma ata o le leona malie
Vaaiga i le Nuu
O le muamua decoused laupapa vaega vavae ese se moega ma le moega pepe mai le isi o le avanoa.
Vaaiga i le Nuu
Masani a lalagaina o le faamalama faavaa i le pogisa lanu e fausia ai se dynamic geomemac mamanu
Vaaiga i le Nuu
O le afi afi ua teuteuina i le matagofie na faia o le uʻamea ma le saʻolotoga o loʻo i luga o vailaau.
Vaaiga i le Nuu
O le transverse utupoto o le faʻavae o loʻo i lalo o le taualuga o le taualuga na latalata atu ma mo le tuʻuina o le pito i luga moli masini
Vaaiga i le Nuu
I lalo o le taualuga o le fola laupapa ola i le masina manino. O lona apamemea e amata ona lele ai pe a liligi le eletise i le afiafi. Ae i le aso talu ona mumu, o se malamalama pupula, o se malamalama susulu o le la o le la e sau, ofi i totonu o le potu e ala i moli moli o le tioata-samasama
Vaaiga i le Nuu
O le sone o loʻo i ai le laulau, o manulele ma le moega ua tu ai, o loʻo maua e kapeta oher-mumu

Vaaiga i le Nuu

Vaaiga i le Nuu

O loʻo iai i totonu o le nuʻu o Deulino i lalo o Ryzaan o se nofoaga matagofie. O le na te maua nei e faigofie ona leiloa le lagona o le mea moni. O lenei mea e masani ai e ofoina mai se lalolagi ofoofogia lea na tupu ai le tala a le Rusia o le Rusia o Rusia, ma le valaaulia anamua, ma aso nei. O laina uma o ala o loʻo faʻatali mo mea e le masani ai ma fale na faia e 'au

Vaaiga i le Nuu
O le fale e lua fale, o loʻo puipuia uma mai le le tulafono. O la matou asiasiga lona tolu i Yuri ma Andrei Torlin. Sa matou talanoa e uiga i le fale talimalo, i le faitotoa o tagata uma e fetaui i le fale tali atu faʻafeiloaʻi "o le ulu o le aiga o ola ma le ofoofogia o le fale ma le matagofie ma le afi afi "atterffly" (vaʻai le "Airty's Pisinisi e fefefe"). O lea le taimi na oʻo atu ai i le fale ogalaau lona lua o loʻo i ai i le teritori o le fanua, "O loʻo soifua le aiga i inā.

Latou te maualuga ...

E foliga mai o laʻau tetele o laʻau na faʻamatuʻu mai i luma o lenei aiga uiga ese i lalo o le taualuga e pupula i le la. Faatasi ai ma le aotelega, e mafua mai i ai ma le ofoofogia le malamalama, o le lagona o le tulaʻi mai o loʻo mafua mai i vaega uma o le fale. O se taua taua iinei e faia i faamalama malamalama tele, a o le tele o tioata lapopoa o loʻo teuteuina le fola pito i luga.

Vaaiga i le Nuu

O puipui o le tipi - o le sili ona tele o le pagutu o logs, o soʻoga i le va o le cocoat e pa puipui. E le leiloa manulele o manulele a Achetoba. I luga o soʻoga uma ma ni nai fao manu, o le manifinifi manifinifi rope ua le lavalava. Ose puipuiga muamua, faatasi ai ma isi mea, amioga foi o puipui o puipui. O le fola i totonu o le fale o le laupapa, ma o se faaputuga omea 200mm mafiafia ua faaaogaina o le vevela ma le taofiga. Na fausia le fale e uiga i le 20 tausaga talu ai, ona avea lea o le mea sili ona masani ai. O le aso, o le fulufulu laʻau e mafai ona fai ai se faʻatusa.

Ua faapaleina le fale i le taualuga maualuga o le taualuga o le taualuga o le rafting fausaga, fausia le fa pito i luma o le fale. Faʻamamaina Food Fafie i luga o puipui puipui; E le gata i lea, latou te lagolagoina e se vaega mamanu ma le fa lagolago e fa mai se pa. O le taualuga e faia i totonu o le uʻamea uʻamea. Talu ai o le fogafale lona lua na tatau ona faʻaogaina i le taimi mafanafana, e leʻi mafanafana le taualuga. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, o vaega o puipui na alu ese atu fafo na tuua e aunoa ma le feitiote. E fa o tua o Forts maua se foloa mamanu. I fafo, latou teuteuina i laupapa, ma totonuga o Plywood.

Tauloto o le vevela

O totonu o le itu i totonu o lenei fausaga e toe foʻi i le tu ma aga o le fale laupapa. E faʻamatalaina i le faʻamoemoe o le laʻau o le fale autu mea, faʻapea foi ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, faʻatagaina le sefeina o le vevela i le taumalulu ma maua malu i le taumafanafana.

O le a le mea ua talanoaina o le fatu o le fale o le fiafia? Ioe, o le umu! Pipiʻi i tulafono uma o le ogaumu art, o le autu autu o le vevela ma le faʻavae autu. O ai ia sili atu le mamafa o le kuka kuka i le ogaumu, ua le toe manaʻo i se isi mea. O lea ua iai le ogaumu eletise eletise, pei o le ogaumu, ae naʻo se fesoasoani i le mataupu pe a e manaʻomia ona fai se mea i le lima sisifo.

Ae e lē o mea uma lena. E le faigofie le ogaumu i totonu o le fale, ae peitaʻi latou te fai mai ai, "faʻatasi ai ma le lua i lalo". O le mea moni o le ogaumu o le ogaumu o le pito i le pito o le ogaumu, o le la chimney ua tuʻufaʻatasia ma le chimney. O le afi mumū sa puipuia foʻi le potu, ma le isi, e foliga sili ona manaia. O le afi afi e aofia ai o le tutusa chamotte piliki pei o le ogaumu o le ogaumu, o lea e foliga mautu. AVOT masani chimney (ogaumusika ma le magalafu) o loo faia i le mumu mumu, faʻapipiʻi i le pito, Faʻafetai lea e foliga i le lanu-tele-masini piliki. O se fesili lelei e faia ai le atoa o le fausiaina o le galueaina atoa ma le faʻaalia ai.

Siva mai le ogaumu ...

Faataamilo i le ogaumu o loo fausia uma i totonu o le fale. O le vaeluaina e maelega i le vevela ma le "malulu" vaega o le fausiaina. O le fale o se mea e pei o le marryoshka, lea i totonu o le tasi lapll o loo lafi le tutusa ae laititi. O iinei, o le "fale" e laʻititi, o le "fale" e laʻititi, o le vevela tele lea e maua ai le ogaumu ma le afi mumu. Itu itu mai le ogalaau ua faʻaauupegaina, e pei ona tatau ai, le umukuka. Faʻatulagaina o se potumoe o loʻo tupu ai le moega o loʻo oso aʻe: O mea ese nei e sili ona faʻamafanafana ai, e oʻo lava i mea sili ona ogaoga. Faafeagai ma le tele o le afi afi ma le potu malolo ma le potu malolo, ma le isi moega o tua o le vasega. O le mea lea, o laina taua uma e taulai atu i le latalata i le tasi ma le isi ma i le taimi lava e tasi.

O le "malulu" o le vaega o le uluaʻi fola e aofia ai se kapisi tele, potu vevela mai le potu 'ai ma le potu' ai ma le laʻasaga lona lua. O le mea o le lua o mea e lua. O se tasi o na tamaʻi aʻoaloa i luga o le ala savali, i le itu tauagavale o le faitotoʻa o loʻo iai i le "faʻamafanafana" vaega o le fale. O le lona lua e tu i le itu o le sitepu, o lea e mafai ona e alu i le fogafale lona lua mai le auala. I se faʻaopopoga, o le "malo" o potu muamua o le fola muamua e avea ma ituaiga o paoa i le va o puipui ma le vevela o puipui i tua atu o pa.

Afai o le fogafale muamua o le fale o se vaega, ma lona lua na toetoe lava faʻamaonia atoa i le faʻavaemuaga. O se tamai fale o le faletaalo e faʻaoʻo mai lea o loʻo faʻapipiʻi ai singletors ma le pling scord. Taotoga maʻoti suauʻu o loʻo iai le moega, o le pito i luga o le fale atonu, pe a manaʻomia, e tautua foʻi se potu malo. Aesley i le malulu o le tau vevela o le ogaumu e le lava, o se auala eletise eletise e faʻaaoga mo le vevela o le potu.

Ae paga lea, e leai se suavai - ina ua fauina, sa faʻapena ona mitiia e uiga i le pamu o loʻo taʻele uma o Jacazzi! Ma o le vai vai o siama o le 'aumū e ui ai i lona tonu.

Oving ma lulu

O le teuteuga o le itu atoa o le fale i totonu o le fale e fai i fafie. I luga o le fola muamua, puipui puipui i nisi nofoaga e tuulafoaia, i totonu o le amoina i laua ua tutuliina e kologua laupapa ma plywood. I luga o le semi-laupapa laupapa fale laupapa, ma i vaega eseese o le fale o le fale o lanu, lea ua mafai ai ona fausia se siosiomaga talafeagai. Ua faʻatafunaina foʻi le faʻailo e ala i polokalame e ufitia ai i meaola faʻapitoa, ma o le gutu o le maoaʻe o loʻo faʻasino i lalo o le lanu pogisa. I le fogafale lona lua, o puipui ma le taualuga o loʻo ufiufi i laupepa o Plywood, o soʻoga i le va o le Roucted Ril, ona faʻateʻa lea o le Sweved, ma fufulu i lalo o le vai vaalele. Na aliali mai le faaumatiaga muamua ma se ituaiga o le mapusaga mamanu, lea e aoga tele ma le susulu o Plywood Trim.

Vaaiga i le Nuu

O tulimanu mo tafaoga e fiafia ai le Wizards Rizards Heants ma se vasega maualuga o le faatinoga. O tua o nofoa ma moega, faʻapea foi ma le laulau ua teuteuina ma teuteu mama. Ina ia mafai ona sili atu ona talafeagai meaafale e fealuaʻi, i tua o nofoa na faia slots i le ituaiga o kalama

O meaafale i totonu o le fale o le Tusitala lea, na fai i Colati na fai ma teuteu i le au tomai; E maua i le gaʻo ma le mamafa. E mafua ai le alofa moni i le nofoaga faafiafiaga o le fogafale lona lua: O lana mamanu e foliga tutusa o le tala o le a o latou toa na o le toa ma le ogatotonu O mea taua autu o loʻo faʻatulaga, o se sikuea sikuea laulau, nofoa e fa ma le moega o manaia. O tuaga o nofoa o loʻo ufiufi i mamanu toso ma foliga o taʻaloga mimilo o laʻau. AVO ulu o le moega ua vavae ese le pule o le po, tape lona apaau i le po popoto. Na maua ai se lanu malamalama ma le manino.

O le laulau ma nofoa e faʻapipiʻi i se moli uila tele, tou te faia ai le faamalama lona lua, faatasi ai ma lanu tioata. Susumusu, o le susulu o le moli tioata o le laupapa, tumu i le potu i le "pele" ruby, turquo. O se lagona na matou siitia atu ai i le ogatotonu tausaga. O tagata malolosi na nonofo i na aso e leʻi tuʻufaʻatasia i le pelu faamaoni. O loʻo i ai foʻi ni pelu iinei ma paga paga o faʻaputuga afi ua teuteuina ai tua o nofoa. Vaʻaia latou e tutusa matai o le ma fale na fausia, ma le meaafale na māmā.

Faʻavaʻa faʻamatalaga - faʻatusatusa le faʻailoga i le fale. E le gata i le pelu (se tasi o latou, e mafai ai i le ala e ulufale ai i le "mafanafana" vaega foi o le fale ma le tele o le fale, ma le tele o ki, ma le eseese Linens, o loʻo teuteuina i meafale ma faitotoʻa - O mea uma na avea ma okeni o le atunuʻu. Faigata-vaneina gofie: O mea uma o lulu, manaia iʻa, pusi, o loʻo fetaui i luga o le afi mumu, ma le mea moni ua ataata ai kanega panels ma faamalama. Iso Seisi "Aiga" o loʻo faʻagasolo pea, aua o le tala fatu fatu e le iʻu i le alofa ia latou galuega e le o faamamaina ai le musumusuga.

Vaaiga i le Nuu

Faamalamalamaga Faamalamalamaga:

1. Potu Fale

2. umukuka

3. potumoe

4. Asridor

5. Aso taumafanafana

6. Potu

Vaaiga i le Nuu

Fola lona lua o le faʻaaliga:

1. Nofoaga Faafiafiaga

2. Gym

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Eria 187m2

Mamanu

Fatu ituaiga: tipiina

Faavae: Block-piliki, loloto - 0,8 m, tafailagi mafanafana - ruberobid

Pam: Tesana Log

Overlap: Wooden, Spaced Inselation - Cerarazite (200 MM)

Taualumaga: Sipi, Stropile Demunity, Wooden Riffters, Taualuga - Galues ​​Muta

Windows: Wooden ma vae vae, faʻamalama tioata, tioata punou tioata

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Suavai sapalai: lelei

Vevela: ogaumu-Swede, afi

O le teuteuga o totonu

Pa, Tausiga: Komiti Faatino, Plywood

Fola: Komiti Faatino, kapeta

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 187m2 tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 43m3 700. 30 100.
Oneone base masini, lapisi 12m3 220. 2640.
Masini o faʻavae o tipolo mai poloka sima 23m3 1900. 43 700.
O le masini o le faatumauina o puipui o piliki (faavae) 8m3 1850. 14 800.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 60m2. 240. 14 400.
Isi Galuega - - 11 900.
Atoa 117 5400.
Apalai mea i luga o le vaega
Paʻu poloka, omea masani piliki 31M3 - 71 300.
Masonry Mafaufauga 8,6m3 1490. 12810.
Nutimomo maa granite, oneone 12m3 1100. 13 200
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 60m2. - 7200.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 26 500.
Atoa 131 010.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina seti - 8700.
Tipiina puipui ma vaega mai le Brusev 40m3. 3200. 128,000
Faʻaputuga Faʻavaʻa Puipuiga (Uptones) 57m2. 560. 31 920.
Fausia i luga o le autasi ma le lalagaina o utupoto ma fola 187m2 520. 97 140.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 150m2. 610. 91 500.
Faʻasaoina o soʻotaga maualuga 97m2. 80. 7760.
Hydro ma le SyPorizootion masini 247m2. lima sefulu 127.
Uamea le masini uamea 150m2. 310. 46,500
EAves fanauina, svezov 28m2 400. 11 200.
Kapeneta veranda, porks seti - 3 200.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka seti - 39800.
Isi Galuega seti - 35,000
Atoa 562 870.
Apalai mea i luga o le vaega
Log Tralls, o ato laupapa 59m3 - 297,000
Partation, Rubbroid 247m2. - 3800.
Curamitzit seti - 4500.
Interxed cress, punou, nonoa seti - 34 200.
Uamea le uʻamea pepa, Dobornye elemene 150m2. - 35 550.
Fanua faamalama poloka, na te mauaina le tioata tioata, papala seti - 260,000
Isi mea seti - 25,700
Atoa 660 750.
Inisinia faiga
Masini o le vaieli (aveese le eleele, faapipiiina ma faapipiiina o le faʻamalosia sima mama, faʻamaufaʻailoga soʻotaga, faʻamaufaʻailoga) 8. M. - 19,700
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti - 62 500.
Atoa 82 200.
Apalai mea i luga o le vaega
Masini eletise eletise seti - 126,000
Atoa 126,000
Faauma galuega
O le puipui o pa, faagaoioiga o suims i le va o ogalaau seti - 65 300.
Olo o luga o luga, antisetation ma mafuaaga uma seti - 49 700.
O luga o le ufiufi plywood, palau laupapa seti - 44 900.
Isi Galuega seti - 195 100.
Atoa 355,000
Apalai mea i luga o le vaega
Plywood Wanumproof seti - 59,000
O mea teuteu elemene, faitotoʻa faitotoʻa, laki, vali ma isi mea seti - 890 500.
Atoa 949 500.
* - O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o le farms o moscow e aunoa ma le amanaia o le pulega

Faitau atili