Fale mautotogi

Anonim

Faʻatau o se fale mautotogi i le atunuʻu lona lua o loʻo i ai le maketi. Taiala i le vaega o sea feuiaiga, ma tatou aloese mai faaaliga mafuaaga.

Fale mautotogi 13125_1

Fale mautotogi

Fale mautotogi
Photoxpress.ru.

Afai e te filifili e faʻatau se fale mautotogi, e tatau ona e filifilia tupe i le fauina o se fou pe faʻatau fale i le malae lona lua. Ua faʻateleina mataupu tau fefaʻatauaiga a tagata taʻitoʻatasi e faʻaosofia ai le toʻatele o tagata faʻatau e mafai ona filifili le filifiliga lona lua. Mo isi, matou te ofoina atu se taʻiala i vaega o sea feutagaiga, lea e mafai ai ona aloese mai maʻa o va.

O lea la, ua faia le filifiliga, o loʻo e faʻatauina se fale mautotogi e le o se fale fou, ae i lona tulaga lua, ua fetuʻuina ma faʻauʻuina. E le mafai ona faʻatali ma le le mafai ona e faʻatali mo le pito o le fauga ma mate pe o le a faʻaliliuina le fale i le taimi. E le gata i lea, pe a faʻatau se fale mautotogi i le fale o loʻo fausiaina, e tatau ona fai le 6 masina ae faʻamoemoe ai i le setete resitalaina o le umiaina. Peitaʻi, e manaʻomia e se tasi o loʻo saili mo lona lua fale e manaʻomia ona matua mataala. O lenei vaega o le maketi o loʻo siʻitia ai lamatiaga. Lenei e sili atu le taufaasese, nai lo le Peraimeri, ma o le toe foi o le fale mautotogi o le 3 tausaga mai le taimi o le mauaina o le faasolitulafono o le feuiaiga. Soʻo se tasi o tagata muamua o fale e mafai ona teteʻeina le feuiaiga i le taimi o le taimi faʻapitoa (ma le mafuaʻaga mo lenei tele, o nisi taimi na faia ai le mafaufau). A iai le solitulafono a le tulafono, e toe faʻafoʻi mai e le Faʻamasinoga i le tulaga muamua. Ole aofaʻi o faʻauigaina o faʻalavelaveina o le maketi; e le laititi le maketi: i Moscow, faʻataʻitaʻiga, pe a ma le 3% o le aofaʻi o latou. Ina ia aua neʻi faʻateleina nei fuainumera mata, e tatau ona e mafaufau i au gaioiga uma.

Filifili se fale mautotogi

O fea e amata ai? Ioe, ma le sailiga mo se fale mautotogi. Afai e te le faʻatapulaʻaina o le auala, faʻafesoʻotaʻi le ofisa o fanua o le a filifilia tagata faʻapitoa o le a pikiina avanoa talafeagai. O le muamua vai o loʻo faʻatalitali oe iinei. Soʻotaga ma se kamupani faʻatau fale e manaʻomia ona tuʻuina atu (faʻapipiʻi. E taua tele i le tusitusiga o le konekarate e faailoa uma ai tapulaʻa uma o le fale mautotogi o loʻo e sailia ai: itu, fale, foloa, eria, eria, eria, eria, eria, eria, eria, eria, o potu. O le sili atu le atoatoa faʻamatalaga o le a mauaina e lou sui sooupu, o le faigofie lea o le mauaina o le filifiliga talafeagai.

Faʻamolemole vaʻai o le maliliega ma le lala sooupu e tatau ona faʻamaonia le tele o le toe totogi o le tagata fai mea. O aʻu o se faʻamatalaga e tasi. O se suiga tele i le taimi o loo filifili ai oe e le Ofisa e tolu fale e faʻamalieina ai ou manaʻoga, ma totonu. I le isi itu, o le tagata moni o le a toe foi mai ia te oe muamua ma totogi se sala. Ioe, o lenei setete o le konekarate e le o lona uiga e mafai ona e faʻapupulaina ma tuʻu ese uma le faitotoʻa e mafai ona talia uma ou tulaga. Afai o le upu na misia e oe o lau sese (mo se faʻataʻitaʻiga, na e teena le filifiliga na saunia e le lala sooupu e aunoa ma le faʻamalamalamaga o mafuaʻaga o loʻo faʻaalu e le tagata faʻatau.

Tagata faʻatau fale e le totogia lafoga. O le tagata faʻatau o le a totogi lafoga o tupe maua - 13% o le tau o le fale mautotogi (ma toese o penefiti). Ae afai o le nofoaga e te faʻatau atu ai e le sili atu nai lo le 5 tausaga poʻo le tau e itiiti ifo nai lo le 1 miliona o loʻo faʻasaʻolotoina mai le totogi o lafoga. Afai o le faʻatau atu o loʻo umia se fale mautotogi mo le itiiti ifo nai lo le 5 tausaga, o le a ia totogia le lafoga ma le aofaʻi o tupe maua mai le faʻatauga o fanua e sili atu ona o le 1 miliona ortas.

O le a foʻi lea e faʻatau ai se fale mautotogi e ala i le faitalia, amata mai le suʻesuʻega o le maketi. O le tagata ei ai na faʻamatalaga e le faigofie ai ona lapotopoto i le tamatamailima - i le taimi atoa, e iai lona silafia o tau i le maketi i le gagana.

A e filifili e galue iniseteina, e aunoa ma le faifai i le fesoasoani a le Ofisa o fanua, o le maketi maketi e mafai, o le auala lea e te maua ai filifiliga o loʻo faʻatulagaina. I le isi taimi, o le a talafeagai ai ma le igoa o tagata e fiafia i ai fiafia ia te oe, ae manaʻomia le taimi ma le malosi.

O le taimi lava e te filifilia ai ni nai filifiliga talafeagai mo fale mautotogi (pe o le a e mauaina oe lava), e tatau ona e faamasani ia te oe. Aua le malamalama i le taimi e asiasia ai ma matau e tele taimi e tatau ona e mafaufau ai ma le taimi o le aso o le gafataulimaina.

A maeʻa ona suesueina le fale mautotogi, aua neʻi galo o le fesili po o ai tonu lava ia e ona ma ua faʻamauina i luga o lenei fale. Lenei ma e faʻamoemoe i le isi itu vaitusi, i le tulaga o le faʻatauina o se fale mautotogi e le o le e pule, ae i lana tausi mavaega. Faʻatau e le sui sui o loʻo matua lamatia. O le faʻafitauli o le tagata faʻatau e le mafai ona le faʻatamala - leaga, e toetoe lava a le mafai ona siaki le moni o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi. O le tutusa lava e tupu o le fale mautotogi o loʻo toe totogiina mo se taimi umi ma ua faʻauigaina faʻasolitulafono. Ina ia suʻe poʻo ai le tagata moni o le fale, faʻafesoʻotaʻi le lala o le lotoifale o le Federal Registre Services mo le Federan Federation.

Talanoa ma tagata e ona o le fale mautotogi, saili le taimi o le fale na sili atu o manu felelei ma pe le aoga le fale ma toe fausiaina. E mafai ona e siaki i nei faʻamatalaga i le tuʻufaʻatasia o tagata faʻatau. Ae o le mea sili ona taua o le fesili atu pe o le tagata e umiaina na faia. O lenei faʻaupuga e faʻaalia ai ni suiga e tatau ona atagia i le bti fuafuaga. O le unimua o le toe faaleleia o le isi vai vai. O le toe faʻatulagaina o maliega faʻatulagaina o loʻo faʻaaluina taimi ma e manaʻomia le tele o tupe, ma le faʻatagaina o le toe faia o le toe faʻatulagaina o loʻo faia sili atu malosiaga, mea faigaluega ma le taimi. O le mea lea, Faʻalogo Ia La Tatou Aʻoaʻoga: Ia mautinoa oe, ia mautinoa e fesili i tagata e umiaina se fuafuaga o se fale mautotogi na tuuina atu i le faʻatekinolosi a le malo. O le pepa e tatau ona mauaina i le amataga i le 3 masina ae e te leʻi asia (ma ono faʻatau) se fale mautotogi. Fai sau fuafuaga ma se setete tumau, ua ou mafaufau lelei i le nofoaga o puipui, o le i ai o mea faaopoopo. Afai e faigata ia te oe lava, fesili mo se fesoasoani mai uo.

Manatua: o le le talafeagai le toe faʻaleleia o oe e le gata i se lelei. E tusa ai ma le maualuga sootaga (faʻalapotopotoga tiute tiute mo le faamaopoopoina o le toe faaleleia), atonu e tatau ona e aumaia se faletusi i le setete muamua (pe a fai o le toe fuataina o le afu o le tulafono O le potu malolo pe gagau le puipui puipui).

Vete?

O le isi laasaga e tatau ona e faia o le malilie i le tau o le fale mautotogi. Ia e sauni mo le mea moni o le tagata faʻatau o le a valaʻauina le tau na iloga mai le aofaʻi na faʻamatalaina i le faʻasalalauga. Malaga - E le o le matapeʻapeʻa, ae masani lava.

E mafai ona fesili atu mo le faʻaititia o tau mo le tele o mafuaʻaga: o se nofoaga le mautonu o le fale mautotogi (ae le o se nofoaga lelei, o le le lelei, aʻoga, o aʻoga, o aʻoga, e manaʻomia mo le faanatinati toe faaleleia, le talafeagai le toe fausia. Ae e taua le iloa o le tau maualalo ole tau ole lea tulaga lamatia. Muamua, e tupu le tautalaga i le potu olepaoa i le vaega o le finauga - o lona uiga e i ai le finauga faʻamasinoga - mo tuaoi na mafua ai le faʻaleagaina). Lona lua, o le tagata e faʻatau atu o le tagata faʻatau i luga o lona lima e mafai ona alu i le faʻamasinoga ma maua ai se avanoa moni e molia ai, pe a ou faʻamaonia, o le faʻanoanoa I lena taimi ao e faʻamatalaina i totonu o le konekarate, e matua faʻaitiitia le tau nai lo le mea moni na totogia. Manatua: Aua le nofo ma aunoa ma se tupe, ma e aunoa ma fale, tuu i totonu o le konekarate le aofaʻi e te tuʻuina atu mo le fale mautotogi e te faʻatasia ai oe. Lona tolu, atonu latou maua lelei e te faʻatau atu fale "i lalo o le afāmū". Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata muamua o lau faʻatau mo nisi mafuaʻaga "galo mai le fale o se aiga, poʻo le taimi lava na le aofia ai i le fale o le falepuipui, poʻo le toʻalua o le toʻalua) vaega o le eria. Fafa, pe a na faatau mai le fale mautotogi na faʻatauina atu se sui o le "vaega o lamatiaga": O le Tagata Matutua, a le ua le atoatoa le tagata i le mafaufau o le psychone persion. Ioe, faʻatasi ai ma lea atinaʻe o mea na tutupu, o le a faʻamaonia ai oe o se fuainumera avanoa maua ai, ma o lea o le tulafono e tatau ona i ou tafatafa. Ae o loʻo e faʻatali mo se faamasinoga ma o ia ma le le maalofia o tupe faʻaalu tele, leiloa le taimi, o le le fiafia, e le fiafia, e te filifili ia te oe, ia talisapaia lau lumanaʻi.

I le tulaga o fefaʻatauaʻiga, e manaʻomia foʻi le talanoaina o le tele o tupe teu (o le aofaʻi e te tuʻuina atu i le tagata faʻatau e faʻamaonia ai ou faʻamoemoe e masani lava e tusa ma le 30 afe rubles) ma le alualu i luma). Alualu i luma o se totogi muamua; O lona vaega o itu e fai i tulaga faʻapitoa, ae, o se tulafono, e le o le 10% o le tau tele o le fale ma le tagata faʻatau e vaevaeina le aofaʻi atoa i le lua vaega. E fetaui lelei pe a fai o le tagata faʻatau le taimi e ave ai mea mai le fale mautotogi pe faʻamautu ni tulafono faʻaletulafono e fesoʻotaʻi ma fale. Ina ia mafai ona le maua le tagata faʻatau, o le tagata faʻatau e mafai ona ofoina atu oe e faʻaiuina se feagaiga muamua o le faʻatau (moni, o se maliega lea i faʻamoemoe) ma faia muamua. Afai mo nisi mafuaʻaga o le a le faia le faʻatauga, o le muamua totogi e tatau ona toe faʻafoʻi atu ia te oe atoa. A o le tupe, e fuafua lava ia mea uma i le a le mafuaʻaga na muta ai le konekarate. Ia, afai e te musu e faʻatau se fale mautotogi, o lona uiga o le teuina o le a tumau pea ma le tagata faʻatau.

E masani lava o Reafins i le tau faʻatau atu o le fale mautotogi e aofia ai a latou komisi, ma le tau o le faʻatinoga o fefaʻatauaiga, e aunoa ma le faʻaaogaina o le tagata faʻatau. O le mea lea, i totonu o le feagaiga, faʻaigoaina le aofaʻi o totogi (sili atu - sili atu le aofaʻi), faʻapea foi ona faʻaalia le tagata faʻatau poʻo le faʻatau - tauaveina tau o le fuafuaina o feuiaiga.

Faia ma teu, ma e tatau ona tuuina atu i lalo le taimi atofaina. A feʻeno i luga uma, ma ia mautinoa e faia se lisiti e maua ai tupe e tatau ona saini ai le tagata faʻatau. O loʻo tusia i le fobitrary form, ae o lenei pepa e tatau ona faʻamaoti:

  • O ai e faʻaliliu tupe (tagata faʻatau tusi folau);
  • O le na te mauaina tupe (tusi folau a le tagata faatau);
  • O le a le mea o loʻo lafoina mai ai tupe - e masani lava ona latou tusia i totonu o le lisiti: "... o le faʻagasolo muamua mo le fale mautotogi";
  • O le tuatusi tonu o lau fale i le lumanaʻi, o loʻo e aumaia ai se tupe teu pe muamua i le faʻaaliga o le fola;
  • O uiga autu o le fale mautotogi (numera o potu, gaioiga, metah);
  • o le aofaʻi ua lipotia mai e le tagata faʻatau ma lona mafuaʻaga o le laititi poʻo le teuina;
  • Totogi aso.

Talitonuina ae faamaonia!

O faigata autu o loʻo faʻatali mo oe i le tulaga o le faʻamaonia o le le tusa ai o le lumanaʻi feuiaiga. Muamua lava, e tatau ona e siaki ile talaʻaga o le fale mautotogi. Afai e te filifili e le faʻaaogaina tautua a le Ofisa o le Ofisa o le tagata faʻatau, ona faigata lea o lau galuega. Mai le tagata faʻatau o le a e mauaina pepa nei o le a fesoasoani ia te oe e suʻe le tulaga moni o mataupu:
  • Tusifolau poʻo isi pepa faʻamaonia;
  • Faʻalautele pepa mo se fale mautotogi (tuʻuina atu e le tusi resitalaina o le umiaina o le umiaina o le umiaina, o se maliega o le tofi poʻo isi pepa aloaia o le tagata faʻatau a le tagata faʻatau lea ua pasia se tulafono faʻatonu le saʻo. I le itu taumatau o loʻo i ai o loʻo i ai i taimi uma le igoa o le pule o le fale;
  • Fesoasoani i le tau fuafuaina o fale o fale (i luga o faʻamatalaga tau) ma se tusi folau faapolofesa mo se fale teu oloa o le a faʻamaonia ai le fale teu oloa mo le sikuea);
  • O tusi faamaonia mai le ERC ma le Address Conpearate i le le lava o aitalafu i luga o totogi aoga ma lafoga o le teuga tupe poo se tusi faamaonia);
  • Faʻatagaga o le Puipuiga ma Puipuiga o Puipuiga mo le Faiaoga o le Saʻo Saʻo (Afai e aʻafia ai mea e fiafia i ai i le fale mautotogi o tamaiti aʻoga)
  • ;

  • o se vaega mai le fale i luga o le fale i luga o le fale (faamauina) i le fale o tagata;
  • Faʻasusu le faʻatagaga a le toʻalua poʻo le toʻalua, o le tagata faʻatau o fale mo le faʻatautaia o le faʻatau ma le faʻatau atu (pe a fai o le taifau poʻo aiga o le fale o le fale).

O le mea moni, e oo lava i lenei lisi umi o pepa aloaia e le lava e faʻamaeʻa ai le siaki feʻaveaʻi. E mafai ona e lesitala le faʻatagaga a le tagata faʻatau ma le faʻalauiloaina o loia ma kopi o le taumatau-tusi pepa mo se fale mautotogi mo se fale mautotogi, maua ai se faʻaopopoga o le fale. O le a ia fesoasoani ia te oe ia mautinoa e te iloa tagata uma ua faamauina i lenei mau. O lona uiga o le maeʻa o le faʻamaeaina o le a e le faʻatali mo se mea e teʻi i le feagai ai ma le nofoaga o tagata talosaga mai i totonu o aiga o le fale o le fale o le fale o le fale mautotogi Ina ia mafai ona maua ni faamaoniga faaopoopo, aofia ai le faʻatau ma le faʻatau atu o le tagata faʻatau o le faʻalauiloaina o le tagata faʻatau atu pe a maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate. Faʻamaonia manino i le tusitusiga i le taimi na maeʻa ai le tuʻuina atu o le tagata faʻatau atu, e te maua atoa le saʻo e faʻapipiʻi ai au loka ma ua le toe i ai le tagata nofoia i totonu o le fale mautotogi, o lenei ua ia te oe.

Ae o le tau natia o loo tumau pea tumau pea tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻafofogaina e Lē pule le pule a le atunuʻu, na leiloa le feagaiga na faʻatau atu, ma fai atu e faʻamaonia lona aia tatau i fale. Talu ai o nei feagaiga e le o iai o loʻo i ai ma le tulafono o ni kopi, ua tuʻuina mai se vaega mai le tasi tulaga o le tusi resitala o aia tatau ma feuiaiga. I le aluga o taimi, o le le mama o le fale mautotogi e mafai foi ona maua se tasi o laupepa (i lalo o le tutusa pepa aloaia, ma ia e mautinoa o ni konekarate Nonorsis, Aoina tupe ma sosola. O le mea lea, e sili atu le faʻatau atu o le tagata faʻatau, e pei o le faʻamaoniga o lona aia, faʻaali ia te oe lau oe lava konekarate mo le faʻatau atu o potu o loʻo iai. Peitai, o le a ia te oe se mafuaʻaga e mataala ai pe afai, o le a ia faʻaalia le faʻasinoga o le tusi resitala.

E tatau ona e siaki le tagata faʻatau atu o le fale mautotogi: E tatau ona e mautinoa e mafai ona faʻamaonia (o lona uiga, e le o se mea e mafai ona iloa ai le feuiaiga. Vaʻavaʻai ana pepa, pe a mafai, teu ana ata i le tusi folau ma le tala i le tusi folau, fesili i tuaoi, e tatau ona malilie e faatau atu a latou meatotino . Masalosalo i le feuiaiga pe ulufale i le ulutala inisiua konekarate. O le faʻamaonia le toe totogi o tupe leiloa i le tulaga o le manaʻomia o meatotino aia, pe a fai e le i faʻailoa le faamasinoga se tasi o feuiaiga ma e le aoga. Fua faatatau e faia le 0.3-2.5% o le aotelega inisiua.

A e faʻatau se fale mautotogi e ala i le ofisa faitalia, o le a auai le au talimalo o faʻafitauli. O le a latou mauaina mea uma e mafai ona puipuia ai le faʻaiuga o le feuiaiga poʻo le faigata o lou olaga ina ua maeʻa lesitala o le Konekarate. E ui i lea, e i ai se fesili taua - o le a nafa ma le tagata moni le le faʻamaoni o le faʻatauga? E le mafai ona e aumaia se tali le fiafia. Soʻo se konekarate ia faʻaleleia e mafai ona faʻamutaina i le faamasinoga, ona ua faʻamaonia atoa ai o le a faʻamutaina mea uma ma o le a ioe o latou mea uma, e le o se tasi i le fanua moni, ua oʻo lava i le fanua na tupu. O lea, ia maitau: O le filifiliga saʻo e nafa ma mea sese na faia saʻo e ona tagata faigaluega pe a faia soʻoga, i le faia o tiute tauave. O le tagata moni e le mafai ona tali atu mo le tagata faʻatau, ae le o le lamatia o lana pisinisi pisinisi, o le lala sooupu, o le lala sooupu, o le mea moni, o loʻo taumafai e siaki tagata taʻitasi ma e ofoina atu ia i latou.

O le feagaiga e sili atu ona aoga ona totogi lea?

Ina ia mafai ona faaiuina se faʻatauga faʻatauga, o le tagata faʻatau manaoga naʻo se tusi folau. A e faʻatau se fale mautotogi e le naʻo ia, a o le a manaʻomia le faʻatagaga tusitusia o tagata uma e faia i lumanai le faia o se feuiaiga.

E manaʻomia le ata tifaga e sauniuni ai e sauni muamua o le a iai sou taimi e faʻamanino ai ana aiaiga ma malilie i mataupu faʻamalosi. O le tapenaina o le Konekarate E manaʻomia ai ni tomai, ona sili lea o le faʻasalaina i le polofesa. E tuʻuina atu le konekarate i ni kopi se tolu i se faigofie tusi, ma o ona laʻau uma e mautinoa lava ua le paʻu. Faamautu ni saini a itu auai. E sili le faʻaiʻu o se konekarate i luma o se tagata notary: E ui lava i luga o le lautele tulafono o le felauaiga o le faʻatauga, o le a faʻamaonia ai, o lenei faigofie faʻamaonia o le saogalemu o lau feuiaiga.

O le faʻatauga e tatau ona faʻaalia ai:

  • aso ma tuu i ai lona faaiuga;
  • Aoaoga Konekarate mo le Faʻatau;
  • Faʻamatalaga saʻo ma uiga o le fale mautotogi (numera o potu, o se sui); o le tau o le falelaau;
  • Le tele o le tupe teu ma muamua (pe a na iai);
  • Le vaitaimi o loʻo faia e le tagata faʻatau e faʻasaʻoloto ai le avanoa;
  • O ai e totogi tau e fesoʻotaʻi ma le mamanu o le konekarate mo le faʻatau atu ma le mautotogi o se faletupe saogalemu;
  • Tusifolau auiliiliga ma saini o pati. (O le konekarate e tatau ona saini tagata matutua o le fale mautotogi. Faailoga o tamaiti mai le 14 tausaga le matutua ma le matua o le toʻatele o tagata foʻi, o loʻo faʻamaonia e faʻailoga a latou matua.)

Saogalemu pe "diplomat"?

Ua matou liliu nei i le tulaga sili ona taua o le faʻamaeʻaina o tupe faʻaalu. E masani ona tupu lea tulaga pe a maeʻa le feagaiga ma ua maua e le tagata faʻatau ki i le fale mautotogi. I totonu o metotia o le fesiitaiina o tupe, o le pama ccpampenity e aofia ai le fuafuaina e ala i le faletupe faletupe. E masani lava, o sui o le tagata ofisa o loʻo agavaʻa e faʻaaogaina e latou tagata faʻatau le au faʻatau ma faʻaliliuina le tupe i lenei auala. O le tagata faʻatau o loʻo faʻaiuina se maliega maliega mo se saogalemu sela i totonu o se faletupe ma tuʻu le tupe i totonu. I lalo o tuutuuga o le konekarate, o le ki o le faletupe galulue o se "Skipping" i le tupe, o lea pe a uma le tagata faʻatau) faletupe i le mea e sili atu ai le fuafuaina o mea uma. O mea mama, e mautinoa le le fiafia ma le saogalemu, e mafai e le tagata faʻatau ona mautinoa le tupe o loʻo i totonu o le sela. Ina ia faia lenei mea, ua lava ia mea e tatala ai le ki e faatautaia e ia lipoti a le tagata e tagata faatau, faletupe. A faʻapea e malepe le feuiaiga i lalo, o le ki i le tagata faʻatau e le o tuʻuina atu, ma o le mea lea e mafai ai e le tagata faʻatau ona pikiina lona toto mai le faletupe.

Ole auala lona lua o le faʻaliliuina o le tupe - faʻaliliuina i latou e le o loʻo iai le tupe o loʻo sili ona lelei: e le manaʻomia le siakiina o le faʻamaoniaina o le pili a le pili o le pili. Ina ia mafai e le tagata faʻatau ona mauaina le mea e tatau ona o ia, ua lava le faʻatumuina o le talafeagai peimeni talafeagai i le faletupe. E sili atu le talafeagai le faia o lenei ina ua uma ona sainia le konekarate ma i le i ai o le tagata faʻatau: Ma o le a e mautinoa o le feololo na faia, o le a faʻatagaina le faʻatau i lana teugatupe.

E i ai le isi filifiliga "le-leai-tupe" - faletupe fuafuaina e faʻaaoga ai se tusi o le aitalafu poʻo le aoina o le tulafono. Mo lenei ua e faʻamaonia le aofaʻi e tutusa ma le tau o le fale mautotogi. Faʻatuʻu i luga o lima poʻo le faʻaliliu i lau faletupe o le a mafai ona maua se tagata faʻatau pe a fai o le faletupe faʻamaonia e se le-Nost konekarate o le faʻatau.

Ina ia mafai ona puipuia i latou i mataupu na avea ai le tagata faʻatau e le saʻo, ma na mafua mai le faʻatau atu i mea leaga, o loʻo faʻamalosia ai e le faitalia fanua lona tiute. O le faasinomaga i le mea moni o le tagata moni e inisiua, e tatau ona tuʻufaʻatasia i totonu o lau fale mautotogi ma faʻatau atu.

I le faʻatau atu o se fale mautotogi, o le tele o saili e faʻaititia ai le aofaʻi o le lafoga e tatau ona latou totogia, ma e te le manaʻo e faʻamalosia le mea moni o le mauaina o le lafoga o lafoga. silia ma le 90,000 o le tolu o le amataga na maua i le tupe alu o le kalani). O lea, e mafai ona e ofoina atu e ave le tupe i tupe. O le tele o lenei metotia o le fesiitai o tupe e sili atu nai lo le pros: e manaʻomia le aumaia o se tele o tupe ma tausi e momoli atu ai i se nofoaga saogalemu. I se faʻaopopoga, o le tagata faʻatau e ono manaʻo e le gata i le toe faʻaaogaina o tupe, ae siaki foi le moni o le pili, ma mo lenei mea o le a manaʻomia masini faʻapitoa. Tuuina uma faigata, matou te le fautuaina le faʻafaʻafouina o tupe i lenei auala. Afai e leai se isi filifiliga, malilie ma le tagata faʻatau e uiga i le faʻaliliuina o tupe i le teritori o le teritori ma molimau. I lea tulaga, faia o se lisiti i le mauaina o tupe, aua neʻi galo le taʻua o nisi o molimau ma e taʻu mai ai a latou tusifolau faʻamaumauga.

Matou te ulufale i aia tatau

A maeʻa ona oʻo i le faʻaiuga o le feagaiga ma le faʻaliliuina o tupe, e tatau ona e i luga o ou lima e le gata o ki mai le fale fou, ae o tusi foʻi o le faʻaaogaina o le aoga. E manaʻomia le faia o se gaioiga o le mauaina o se fale mautotogi, i le mea latou te faʻaalia, o le a le tulaga na e maua ai fale (aemaise, aua neʻi galo le tau o tagata na muamua). Latou tusi ia te ia mai le lima i luga o le pepa fua, ae saini i luga itu uma (tagata faatau ma tagata faatau).

O le konekarate mo le faʻatau atu ma le faʻatauina o fanua moni e faʻatonuina lesitala i le potu resitalaina poʻo ona lala. Mo le amanaia, faamauga ma le tusi pasi o le tulaga o se tagata fou fale e tatau ona totogi e tusa ma le 500 rubles. O faʻamaumauga e faʻamaonia ai faʻamatalaga na e faʻatau ai se faletusi i se tasi setete tusi o aia tatau i mea e le mafai ai e tusa ma le 1 masina (o le a naʻo le 5 aso faigaluega). IO taimi o le a avea oe o se kamupani sola atoa o le fale mautotogi.

Faitau atili