Mautu le vaaia

Anonim

Talosaga o faʻataina o le tusiata ma tagata mamanuina pe a fuafua i totonu o potu malolo o potu malolo, auala o potu potu, faletaele

Mautu le vaaia 13132_1

O tusiata, o tagata mamanuina, o le decorators e moni lava o se mea moni maneta O le "faasalalau o" puipui, "aveesea" le tauaveina o koluma, ma tumu ai le susulu o le la o se potu.

Aafiaga Faapitoa

Mautu le vaaia
Demigner i.zhuken

Ata V.nefEvIvav O le Taʻaga o le Tam Poturor na faia tala teuteu teuteu e ala i le faʻaopopoina o le mamalu o le pito i luma. O le mea masani ai, o loʻo ia tautau i luga o se sofa po o se faʻataʻitaʻiga, sa faʻaalia foi i ai le mea o le a atagia ai. Peitai, i totonu o matou totonu ei totonu, o galuega a Ullitariananian o loʻo foia: O se faʻaaliga vaʻaia o le avanoa ona o le faʻataina o puipui, "faʻasaʻoina" o le le manuia o puipui.

O se faʻataʻitaʻiga manaia o le agavaa galuega ma le faʻata o le poloketi a le Lithuanian Archinerics Corma Zhuken (Ata 1) . O le potu malolo o loo i le falealuga. O se tulimanu le le fiafia o le pa pupuni e ala i le faataupulaveina mai le MDF. O le tulia i luga o le sofa pa'ū (o le tagata faʻatauga o le fale teu oloa) Faleoloa mea. O vaega o loʻo valivali i le lanu o puipui ma teuteuina i le faʻata o falai, ona o le mea e leai se lagona le lelei o le "faʻavaivai"

Mautu le vaaia
Tusiata S. Gulina

Ata e.kolubaba

Mautu le vaaia
O le kapeteni koluma sa ufitia i le faʻata panels
Mautu le vaaia
O foliga na tuuina atu se pupuga
Mautu le vaaia
Tusiata n. Lesseev

Ata R.Shealoredv

2-4. Na manaʻomia le "tusiata gvetlana Gulina e" faʻasaʻoina "le tuʻuga o le koluma, ma e faʻafaigofie ai solo. O lenei mafuaʻaga o se mamanu malosi (6060Cm) tapunia ma faʻatagata fetunu, ma o itu o mea na faia o le studed stacco, e vaʻaia ai le koluma. Ina ia faʻateleina le aʻafiaga i luga o le vaalele pito i luma i luga o le stensil, na faʻaaoga le faʻauiga

5. O le sillow faaluaina (luga o le puipui lapoa) mumu leo, nofoa, umukuka gaosi, "gofie" fausia se siosiomaga agamalu. I se faʻaopopoga, o le tele o mea e sili ona masani ai ona faʻaoʻo atu i le sese o le potu, o loʻo faʻataua ai le puipui i lalo o le puipui.

Gaoioi ma fafo

Mautu le vaaia
Tusiata I.Kapran.

Ata Antidalova

Mautu le vaaia
Tusiata A. Morganov, Barz

Tusiata

Fausiaina o Kamupani Ladiff Photo e.kolubibyv ulufale Hall Hall poʻo Lobby o le faʻata - i lona itu saʻo. Muamua, o se faʻamatalaga mai le mafaufau faataʻitaʻi: Tufa atu faʻatapulaʻa o le fale, i latou lava ma le mautinoa, tatou te filifilia lava latou ma le faʻaupuga mulimuli. Lona lua, o le sone sone e masani ona le maua ai se punavai o le malamalama masani, e masani ona avea ma faʻatau mai ma pamu, o le a faʻalauteleina ... Faʻaopopo lou tuaa iinei ma le aafiaga o le a faʻateleina faʻateleina. O se faʻatagata o le faʻata i le pito i luga o le puipui, e pei o le poloketi a le tusiata o loʻo avea ai Glapora Bardier ma Andrei Morganulu (Ata 6) , Mafai ona e faia se loloto manaia vaaiga. O iinei, o le vaega o le vanimonimo o le avanoa o loʻo tauva e ala i metotia faʻapitoa: o se ala taʻavale o moli moli o le procelain o le proprawored i lalo o le lautele lautele.

O le siʻosiʻo o le mirror e masani lava o se faʻafitauli tele. E taʻitaʻia tusitala e le faigaluega nai lo le manuia. Ae peitai, o le tusiata o IGor Castran (Ata 7) Na mafai ona ou mauaina se manaia, ae e le mafai ona i ai fofo. O se auala vaapiapi o loʻo alu ese mai le taualuga i luga o le puipui, e lelei e vavae ese ai le intsit sone. O le paʻu paʻu paʻu o loʻo faʻamamafaina ai le uluaʻi zong.

Mautu le vaaia
Schncnuch.
Mautu le vaaia
Tusiata A. Kulikov, n.simanova

Ata V.nepledova

Mautu le vaaia
Tusiata M.Stepanoava

Ata V.nepledova

Mautu le vaaia
Tusiata I.lobova, M.Stepanoava

Ata V.nepledova

8. Oval faʻata e le o mea e le masani ai. I le tuʻuina ai, ua lava le faia o se tanoa ma le le masani ai ma le hardards o loʻo avea ma mea faʻapitoa faʻapitoa, avea ma ua avea ma mamanu ma aso nei. Geometrically saʻo faʻata mai le Epoca aoina o le Kamupani Schnbub - Universal Models mo taʻaloga lototele o le mafaufau. Tofotofoga Faapulofa!

9. Switches, necket, i le fesoʻotaʻiga ... ina ia le o ai o nei mea taua i mata, kamuta marris Kulzhda e faʻaaoga le faʻata. I luga o le ata atagia ai, latou te le masani ai ona matauina nai lo le vali pe o le totogi o le pagtunt coungpaper

10. O le faʻata e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma se fata mo le faʻatauvaʻa

11. O le laualuga o le faʻata ua faʻatuina i le tulaga o le tino ma sikuea vaega. Ona o lenei, o le mea faigata e mou ese atu o le malo, ma sui o le mea moni, ulufale atu i le puipui. " O meatotino teuteu o le faʻata o loʻo vaseina o le fesoasoani i le fesoasoani o mea matagofie - Visa, sculptures, o le sami

Miti e uiga i se mea tele

Mautu le vaaia
Architects S.kuzmin

Ata O.cerbayev

Mautu le vaaia
Architects S.kuzmin

Ata O.cerbaewwwan tele tofo ma fusi e faʻatulaga ai le faʻata i le potumoe. Kschastina, o le tauami o le faʻaata na siitia i le taimi ua tuanaʻi. O fofo sili ona masani ai ma faitotoʻa o faitotoʻa, o lavalava laulau ma faʻata i faʻataʻau matagofie ... ae o isi filifiliga e mafai foi. Faʻalua moega lua Plusroabe - Leitioa a masani ona avea le potu e sili atu ona mumusu, ma o lea, e alagatatau ona vaʻaia ai le avanoa. O le mea tonu lea o le kaseni kuzmina tulei (Ata 12, 13) I luga o le ala savali - tuu se matua tele faafeagai o le ulu o le ulu. Faʻafetai i le TV, o le taoto i luga o le moega e le atagia i le faʻata.

Mautu le vaaia
Tusiata n. ma khenyak

Ata A. Lalo

Mautu le vaaia
Architectstctictor Candugner

Ata Antidalova

Mautu le vaaia
Tagata mamanuina T. Andlalak, I. Tatarnikova

Ata i le Sayysh tau

Mautu le vaaia
Tagata mamanuina T. Andlalak, I. Tatarnikova

Ata i le Sayysh tau

14. O le moega manaia ma se laulau e toeititi o loʻo kopiina i le faʻata

15. Vieta potumoe, o le tusitala o le Tatiana Sweannets, o le faʻata o loʻo iai le pepa saʻo. Faataamilo, sikuea, sa latou faafuaseʻi ona latou foliga tutusa ma le vavao. O le mea e sili ona faigofie o lona uiga o le faʻafetai i se manifinifi lagona o faʻatusatusaga o vaega na faia ma faaonapo nei.

16, 17. Sel ō maia, o faʻata na faʻaofi faʻaofi o loʻo tuʻufaʻatasia i faitotoʻa, e faʻafaigofie ai le faʻatulagaina o tusitusiga a le Tusi Taiala e fausia ai se NICH mo le ulu o le. E faigofie mo le fetaui

Suiga fou

Mautu le vaaia
O tusiata, etc., o le ata ata o le Guliina e.kolubabacksocks i potu o nei aso e mafai ai ona aliali mai i le potu malolo (TV, Shoccalar Leoleo faletaele mo le poloketi a Irina Lagoda ma Svetlana Gulina (PHAVE 18, 19, 20) Faamanatu le pusa ma se mea lilo. Ioe, e leai se tau e aunoa ma togafiti. O le pito o loʻo tuʻuina atu i le paʻu e le mafai ona i ai ma le ata o le pata ma "nusipepa" lolomiina (Bardelli, Italian) o loʻo faʻatumuina i pito o sitaima. O lenei ua faʻatuina se manatu o loʻo faʻamalosia e le faʻafanua faʻa-tafailagi o pa ma faʻapipiʻi panels. E le gata i lea, o faʻaofi i le va o maa o loʻo faʻaigoaina i latou, ae faia i ata tifaga.

Mautu le vaaia
Tusiata, etc., S. Gulina

Ata e.kolubaba

Mautu le vaaia
Tusiata, etc., S. Gulina

Ata e.kolubaba

Mautu le vaaia
Ata e.kolubaba
Mautu le vaaia
Tusiata n.smorgingAykaya

Ata e. ma S. Morganov

21. O le Bellevue Roint Rorror (Villeroy Boch) e matua talafeagai ona o lona itu ua faaaogaina foi. O loʻo faʻapipiʻi le fata i tua o le fata ma matau. E iʻu lava i le potu e maua ai le vaʻaiga i luma.

22. O NICHO I lalo o le lautele o le tusitala tusiata Natatiad Natatia Scringskaya na tapunia ma le faaelu virror. E le gata ona natia ai o le laumata, ae faʻafaigofie foʻi le tuʻufaʻatasiga o le atoa. I le isi itu o le fufulu fufulu, o loʻo tuʻuina atu i le pogisa tele sikuea laupapa, o le a foliga mai o le mamafa ma le fiafia

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le mamanu o loʻo i totonu ma le neuhaus mo le fesoasoani i le uuina o le puʻeina.

Faitau atili