Manaia le geometry

Anonim

Lua-faleoloa fale ma le potu pito i lalo ma se vaega atoa o 240 m2 o le admam sima (o le taunuuga o le toa o le tusiata

Manaia le geometry 13139_1

Manaia le geometry
O le togafiti i itu uma e lua e tuaoi ma le vaomatua nofoaga. O loʻo i lenei itu o loʻo tusia e Windows-Showcases i le fale

Manaia le geometry

Manaia le geometry
I le fale pito i fafo o le fale na faʻaaogaina mea masani - fafie, sipi, maa

Manaia le geometry

Manaia le geometry
Fireplace i le potu malolo- o se vaega o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavaeina o le totonu o lenei sone

Manaia le geometry

Manaia le geometry
Vaega o le taualuga o le muamua fola, o le a avea o le pito i luga o le pito i luga, ua fusia mai totonu o le vaega o le vaega o minerale fulufulu ma le mafiafia o le 200mm. O le iʻuga, o le tulaga pito o le tulaga na faʻaititia ai ua mafai ona faʻaseseina ai ma se ata mamago
Manaia le geometry
O le foloa laupapa i luma o le afi afi e puipuia e se apamemea ipu
Manaia le geometry
O le fogafale lona lua e taʻitaʻiina ai se moli moli ma manifinifi oaak laasaga; I lona faavae, le maalove uamea i le uamea vine. Talu ai o le puipui o le nofoaga, faʻatasi ai ma le Shir Joshes Goches, ua uma ona glashed, o le sitepu e manino mai mai le auala. Lenei avea o se uluaʻi teuteuga elemene lea e faʻatumuina ai le foliga o le fale.
Manaia le geometry
O le umukuka meaafale ua tuʻufaʻatasia i le lanu ma le totonu o le totonu o le sone, o lea e tuʻufaʻatasia i le aotelega o le vaega. O le faʻamatalaga iloga i le umukuka o le nofoaga o le faʻamalama e foliga mai o le tele o le vaʻa
Manaia le geometry
Faamalama-showcases mafua ai le lagona o le i totonu ma fafo atu o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi
Manaia le geometry
I le potumoe o le siʻusiʻu o le faʻafefeteina ma le fausia-i luminare e pei o le fetu fetu
Manaia le geometry
O le sisusu i totonu o le puipui atoa i totonu o le faletaele vaaia e lua faaluaina lona voluma
Manaia le geometry
O le potu i le eleele fola ua i ai nei i le umiaina o le afafine, o lenei ua faʻaauuina o le Artairt Studio-aʻoga

Manaia le geometry

Manaia le geometry
I le potu o le tama teine, o le potumoe o loʻo faʻailoaina i le faʻaaogaina o se vasega, o le faʻaauau o le liliuga o le mafanafana fata

Manaia le geometry

Soʻo se fale o se lalolagi atoa ola e tusa ai ma tulafono faʻapitoa i lona lava paʻu. E le "sitiseni" o sea laʻititi "setete" O loʻo i ai mea fiafia, mea fiafia ma tausiga. O le mea lea, e taua le faʻatulagaina o fale ina ia amanaia manaʻoga o fanau uma.

O le taimi muamua, e ono foliga mai o lenei fale na o le faʻaiuga o le ata faʻataʻitaʻiina o le tusiata, e manaia ma le tutusa ma se tasi o ona fausaga tetele. Ae ui i lea, i totonu o ana faʻamaumauga o loʻo i ai ni faʻamatalaga e leai ni faʻamatalaga, o elemene taʻitasi o loʻo manatu i fafo ma e fetaui lelei mai le manatu i totonu o le avanoa i totonu o le avanoa.

Taaloga ma le Volume

O le fale e tolu folasaga e tolu o le faavae, o se tasi o pito i ai. O le faavae o le fausiaina, faia o poloka papaeleele, ua folasia luga o le loloto o le 1.2m. Mai i le poloka lava e tasi na fausia ma puipui o le pito i lalo. E i ai le taua taua i luga o le upega tafailagi, ina ia teu le fale i le tasi itu i le Primer, toeitiiti atoa le maualuga o le potu. Vaega o puipui i lalo o le eleele tulaga e puipuia e le strical storprooft (Rubbroid). O vaega o luga o loʻo faʻapipiʻiina ma le natura granite papatusi ma se tulaga sili ona togafitia. O puipui o le pito i lalo o loʻo fusia mai i totonu o papatusi o polystyrene foia (50mm) ma suʻisuʻi ma le pamu.

O le lua pito i luga o fola e maualuga mai mai le malamalama o moli sima. Foliga o le muamua lolomiga pristising promosion, tautau i luga o le pito i lalo o le fausiaina. Aua, o se faʻalauiloaina faʻapitoa fausaga ua fuafuaina ma faia (faʻavae i luga o le uʻamea faʻapipiʻi), e tusa ma le faʻailoga o le soʻotaga o le Commap, ma manatu o le mamafa o le avaga. I le taimi lava e tasi, o pa puipui na sili atu le aoga ona o faʻamalama-ata, nofoia toetoe lava o latou laualuga uma. O le tele o le fogafale muamua o se avanoa avanoa e aunoa ma ni vaega i totonu. O auupega e tasi namea, tautua lagolago mo fesoʻotaʻiga faʻalapotopotoga eseese: Lua vaega o loʻo faʻaogaina: E lua o latou e maua i se pupuni tauleleia, ma le isi itu.

O le fogafale lona lua i le eria e itiiti ifo nai lo le muamua, aua o se vaega o le faʻapipiʻi o le uluaʻi fogafale o loʻo faʻaaoga mo le masini o loʻo tautau ai. O le faʻatinoina o se manatu se mea na mafai ai ona aveese le avega mai le ala taʻavale feaveaʻi; I se faʻaopopoga, o tagata e foliga saʻo o se nofoaga malu e malolo ai. Ioe, ma le Fetu o le Fale na mauaina le tulaga pito i luma, ma o le ituaiga fafo atu o le fausiaina ua avea ma manatu i totonu o lona faalapotopotoga i totonu. E sili atu le faʻamamafa o le mea o le mea taʻitasi o le a faʻaumaina le tulaga: o puipui o le faʻavae o loʻo faʻapipiʻiina ma le granite, o puipui o le laupapa laupapa o loʻo teuteu ma vali ma le papala toso vali. O sea eseesega faʻapitoa e faʻalauteleina ai le lagona o se fofo sili ona lelei.

Leoleo o le vevela

O puipui o le pito i luga o fola i fafo o lotoa i fafo. I nofoaga ma le fafie faauma, o le matafaioi a le auvaa o loʻo i ai i le minerale fulufulu tino (o loʻo mafiafia le mafiafia - 100mm), ma o loʻo faia ai puipui i le plusstyer. O le faʻamamaina, e aofia ai le taualuga laʻau, na faia mai le taʻamilosaga pito faʻataʻatitia e faʻamalosia ai fuaiupu uma. O le taualuga e puipuia e le nofoaga i totonu ma se vaega o minerale fulufulu (mafiafia - 200mmm). Faapipiiina o mea taua e faʻaaoga ai le totoina o le taualuga i le taualuga. O lena vaega o le pito i le va o le pito i le va o le muamua ma le lona lua na tuʻufaʻatasia e tusa ai, ae o le pito i luga e faʻaautuina. O le Humarmlul Custove e tautua tutusa ma fulufulu lauʻeleʻele (200mm). O le terapio e faʻaauʻuina foʻi i le faʻavae faʻatuatuaina o le vaipuna.

O le fale o le vevela o le faʻaaogaina o le protherm lua-criptot kesi booler (Czech Republic). O le lua pito i lalo o fola e faʻauluulu i le vai vevela o le tino, ma o le faʻamafanafana o le vai mumusu e faʻapipiʻiina i potu pito i luga o fola.

Faatulagaina avanoa

O le fuafuaga o se aiga e toafa mafai ona tatou nonofo malie i totonu o le fale. Ma le isi, ua faaalia i taimi "i luga o le matua": A o tuputupu aʻe fanau, e suia e le fale o isi mea latou fuafuaga. O le Feds, pei ona tatau ona iai, o le faletaavale ma faʻapitoa nofoaga - boaile potu ma pou. Peitai, na o se vaega o le eria. O le afa lona lua o le faʻavae o se nofoaga o loʻo i ai: E i ai le potu tele ma faamalama maualuga, faʻapea foi ma le faletaele, o le taʻele lea o loʻo faʻatumuina. Faʻafetai i se isi tagata ulufale mai le auala, o le sone lea e ono i ai i le faʻafeagaiga moni. E leʻi amataina, sa tuʻuina e le ofisa o le aiga o le fale iinei, ina ua maeʻa le afafine ulumatua, na tulaʻi mai lenei teritori i totonu atoatoa.

I luga o le fogafale o le fogafale o loʻo i ai se sui vaega ma le potu tele ma se potu malolo, o le potu mama. E le gata i lea, o loʻo iai le potu malolo, o loʻo faʻaaoga e le au talimalo ia faʻamalieina, matamata i le TV, faitau le tusi. Ai se taimi o asiasiga o aiga poʻo uo potu e avea ma taʻutaʻua. Faʻapitoa Faʻapitoa mo Faifua o le mea moni o loʻo i ai le faletaele ma le taʻele. I le laulau lona lua - potu taʻitasi o aiga: matai potu potumoe, lea e faʻaoga i le falemaʻi, ma le lua tamaiti, atoa foi ma le faletaele lautele.

O totonu o le potu o le fale ua faʻatulagaina i se auala e pei o le faʻaititia o le mau sone, faasaoloto le eria i lalo o nofoaga toso. O lea, o le tamaʻi potu o le foloa muamua na tafe ifo i totonu o le potu potu malolo, ma faitotoʻa faitotoʻa o le foloa lona lua matala. O nofoaga o teuga tupe ua suʻeina i le faaputuga o le pito i lalo: O le auala ma le stircase ua tuʻufaʻatasia ma se tamaititi, o le boair potu e tuu i lalo o le stargador.

O le a ou sailia fealofani

O se tasi o manatu autu a le tusitala o le galuega o le fausiaina lea o se foliga o le fale. O lenei popolega o le a uma lava i le tausisia o fausaga tusiata ma le faʻalapotopotoga i lalo o le fausiaina ma le lautele o le fai togafiti. E moni lava, o le auivi o le fale e mafai ai ona e mateina le vaega i totonu o nofoaga, ma o tomai faʻapitoa o le faʻasologa e fetaui ma se tulaga aoga. O le manaʻo tutusa mo le autasi ma i le faʻataʻitaʻiga o totonu: Latou faʻaaogaina tutusa mea e pei o le teuteuina o le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le toʻafilemu o le fatu lea ma le tele o lauʻeleʻele na e faʻapipiʻi i le faʻavae, apalai i puipui i totonu o le potu malolo o loʻo iai le afi. O le toinemololok i le sui sone o arch ma Larch laupapa, nonoa i le lanu e tasi e pei o le i fafo atu o le fale o le fale. Ia mautinoa, liliu le faʻauluuluga i pamu pa ma siʻusiʻu faʻataʻotoga faia o mydwall, vali paʻepaʻe o le sili atu lea o le malosi o puipui.

Manaia le geometry
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. O le potu 'ai

2. umukuka

3. Potu Nofoaga

4. Fatulaga

5. Sassieel

6. Terrace

Manaia le geometry
Fuafua o le fogafale lona lua Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. potumoe

2. Tamaiti

3. faletaele

4. Terrace

Faamalamalamaga o le pito i lalo

Manaia le geometry
Social fofoga o le Fuafuaga 1. Seardio toleniga

2. faletaavale

3. nesosel

4. Tulou

5. Bolir Potu

Faamatalaga faʻatekinisi Aotelega vaega o le fale 240m2 (aofia ai faletaavale)

Mamanu Fatu ituaiga: poloka

Faavae: Grerection Foundation poloka (loloto - 1,2m)

Palota: Faʻavae foloa fola-sima-sili ona lelei o poloka, faʻasolo mai le alavai Stortical-Ruberoid, Cunderroid i totonu - Polystyrene (50mm), franite e - granite e - grapite; O lafu muamua ma lona lua o fumī; Uluai fola: Oo i fafo o le Credoor - Minerale Wool (100mm), Ventipration Gap (20mm), laupapa i fafo; O le fogafale lona lua: O fafo atu o loʻo i fafo atu - polystyrene (100mm), o loʻo fuafuaina i fafo

Overlap: Faamalosia sima sima

Taualuga: mafolafola, vai vai - taualuga - o le fale faʻapipiʻi, faʻamalosia sima sima, o le le fiafia o le moega (200mm), ata tifaga varrier

Pupuni: Fafie ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga Malosiaga sapalai: municipal network

Vai ma kesi sapalai: autu

Heatting: O le Croal-Crop of Bass Copper Properm, Sea Streater fola, o le suavai vevela moli

Rawerage: Tutotonu

O le teuteuga o totonu Fola: Parqut Board (Oak), Ceramic Tile

Pam: Plasterboard, Plaster

Taulaina: laupapa laupapa (Larch), Plasterboard, Plaster

Apefai: i luga o se uamea welded koooo, sitepu

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 240m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 92m3 700. 64 400.
Oneone base masini, lapisi 23m3 220. 5060.
O le masini o faʻavae o le faʻavae, faʻavae o poloka sima 33m3 1900. 62 700.
Masini laupapa o faʻamalosi sima 20m3 2700. 54,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 64m2. 320. 20 480.
Isi Galuega - - 25 600.
Atoa 232 240.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka sima 33m3 2300. 75 900.
Mamafa mamafa 20m3 3100. 62,000
Masonry Mafaufauga 5,6m3 1800. 10 080.
Nutimomo maa granite, oneone 23m3 - 27,600
Rubroroid, bitminius mastic 60m2. - 7200.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 31 300.
Atoa 214 080.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina seti - 14 500.
Tagofia o puipui i fafo ma vaega mai poloka 69m3. 1150. 79 350.
Faapipiiina o uʻamea fausaga seti - 112 000
Faatoilaloina papatusi a fola, taualuga, masini o monolithic nofoaga 250m2. - 101 250.
Masini i totonu o le galuega o le faʻamalosia sima sima, jumpers 6m3 2200. 13 200
Tuʻufaʻatasiga o puipui, luga o le faʻaaogaina ma le fiafia 470M2. 70. 32 900.
Hydro ma le SyPorizootion masini 470M2. lima sefulu 23 500.
Taavale o le taualuga 90m2. 240. 21 600.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 42m2. - 41 600.
Kapeti malo, balkonies seti - 45 800.
Isi Galuega seti - 56,000
Atoa 541 700.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellolar sima (puipui, vaeluaina) 69m3. 2400. 165 600.
Masonry Mafaufauga 11.8m3 1800. 21 240.
Sima mamafa, tumutumu tele seti - 112 000
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei seti - 75,000
Ato ato 3M3 4500. 13 500.
Steam, matagi ma vaipuna 470M2. - 16 920.
Faʻaʻesega 470M2. - 52 640.
Taualuga 90m2. - 21 600.
Laupapa laupapa laupapa ma se tioata 42m2. - 306,000
Isi mea seti - 57,000
Atoa 841 500.
Inisinia faiga
Faapipiiina le magalafu seti 47 200.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti 252,000
Atoa 299 200.
Apalai mea i luga o le vaega
Afioga (Farani) seti 645 500.
Boiler meafaigaluega (Siamani) seti 184,000
Plumping ma eletise eletise seti 330 000
Atoa 578 500.
Faauma galuega
Feagai ma le taualuga i luga o pepa sima seti - 105,000
Fausaga, carpenty, tulaʻi, faʻapipiʻi ma valiina galuega seti - 1 015,000
Atoa 1 120 000
Apalai mea i luga o le vaega
Cirquit laupapa, Cerearatic Tile, Plasterboard, o poloka faitotoʻa, faʻapipiʻi, decicats, o vaega, eseese, tiga, matutu ma isi mea seti - 1 750 000
Atoa 1 750 000

Faitau atili