Fiafia ma aga masani

Anonim

Lua-foloa fale laupapa laupapa ma le atoa o le 320 m2 mai se dasane log ma non-tulaga-mamanuina mamanu i totonu

Fiafia ma aga masani 13140_1

Fiafia ma aga masani

Fiafia ma aga masani
"Aptona" mai le piliki mumu ma le talo kolota faia le aafiaga o "tuai" puipui ma chim "paipa" paipa "
Fiafia ma aga masani
Alu lelei ma le pato ma le faitotoʻa o loʻo i luga o le togafiti, e fetaui ma le sitaili o le fale
Fiafia ma aga masani
I le taumafanafana, manifinifi lua-lima faitotoʻa i le va o le 'afa potu ma le telrace e masani ona tatalaina, ma lua potu ua tuʻufaʻatasia

Fiafia ma aga masani

Fiafia ma aga masani
I potu uma o le fola muamua, o le taualuga e folasia e se laupapa le vaaia, lea na muamua mago, fufulu lelei, fufulu lelei, fufuluina lelei, fufuluina mai le vevesi ma polesing mai le vevesi ma poleted mai le vevesi ma poleted mai le vevesi ma le malamalama. Na faia tonu lava le nonoa i itu e lua, e o ai siteki e faʻafetaiaʻia ai laupapa i le lautele o soʻoga, ma ufiufi i le taʻi malt varnish. Talu ona o le pito o au a le au a le o loʻo toe fai le ata o fafie fafie, o le ulu o le tufuga o le taualuga pei o "ola"
Fiafia ma aga masani
O puipui o le fogafale lua o le taporio ua teuteuina i laupapa laupapa ma interriciate Windows, "Vaʻavaʻai" i totonu o le faletaele. Faamalama tioata ua sefeina e se misi
Fiafia ma aga masani
O le laupapa laupapa e teuteuina i tamai cobbletones, lea e tumau i le faamalosia o le kikiina ma le glue mo cheammic falai
Fiafia ma aga masani
I le afi mumū, e faia ai le moli o le moli i le ituaiga laupapa laupapa o le taʻavale o le taʻavale, ma o lanu omea mo fugalaʻau.
Fiafia ma aga masani
O le tele o le afi afi o loʻo i luga aʻe o le faletaavale, o lea o le foloa o le tino e faʻaititia nai lo le isi potu o le fola lona lua. E alu i ai iinei, e tatau ona e alu i lalo i luga o se tamai laupapa laupapa
Fiafia ma aga masani
O le ogaumu o le tulimanu o le magalafu o loʻo i luga o le fogafale lona lua o loʻo aofia ai piliki o piliki. Ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai se avega faaopoopo, na faʻapipiʻiina ai le utusa o le utu i luga o lenei 'upega tafaʻilagi. Firefold Exthaust Cap o loʻo faia e faʻapitoa "Anded" pepa apamemea
Fiafia ma aga masani
I tua atu o le Bizarre Woodens pepelo na nana se faletaele
Fiafia ma aga masani
O faitotoʻa o le kapeneta ua teuteuina i le inisiua faʻaopoopo
Fiafia ma aga masani
O le moega i luga o le laulau muamua fola o le potu malo ua faia o le malosi laupapa laupapa
Fiafia ma aga masani
O le pito o le kesi o le desktop i totonu o le ofisa o loʻo i ai se ata le mautonu, lea, i le itu e tasi, e fetaui ma le sitaili masani na foia o meaafale, ma i le isi, talafeagai e faigaluega ai
Fiafia ma aga masani
O le lalelei o le taualuga o taualuga o loʻo faʻapipiʻiina ai se mau o le alkola i se tasi o potumoe o le fola lona lua. Lenei o le lautele o moega ma lua moega i autafa o le utu e fetaui lelei
Fiafia ma aga masani
I le "pupula" o puipui o le potumoe ma le taualuga ua ufitia i fasi pepa. O le laualuga o le laupapa laupapa auiliiliga i totonu o lenei potu o le paepae paʻepaʻe ma "matua". Dors ua teuteuina foi i le teuteuga o lau galuega

O le au tusitala o le poloketi a le fale na mafai ona tuuina atu se laupapa laupapa, e le talafeagai i le aso nei, ma e le gata i lea, saili muamua o mea teuteu.

Fiafia ma aga masani

E Brvnyshka

O le "autu" o le fale o se tusi faatafafa, o le mea lea e latalata atu ai le gaseina mai le tasi tulimanu, ma toso mai le faletaavale i le pito i tua.

I lalo o le fale, le faavae mai le faʻamalosia o manoa lautele o loʻo taʻoto i luga o le loloto o le 1.2 m. Vaega o totonu o le totonuga o le totonugalemu, pito i luga o le lalolagi, fausia se faavae, e fai ma faavae mo pa puipui. I le va o le lagi ma le pito i lalo o le Ekalesia - le potu vilipatogi. O pa ma puipui o le fausiaina e aofia ai o le lalagaina o Tsane. O le ASEESE ING, vaega i totonu e faʻatumuina i le minerale fulufulu (50mm) o loʻo faia i luga o laupepa ie ma uʻamea.

O le pito i lalo o le faʻavae e faia e faʻamalosia ai pepa faʻapitoa ma ua faʻamalosia i le polystyrene osam. O le tumutumu o le muamua fola o le laupapa. Vnm Faʻaeteete ma i le taimi lava e tasi e foliga mai o le fulufulu o le aʻa fulufulu paʻepaʻe (Tenimaka) ma le mafiafia o le 150mm.

O le taualuga e i ai le rafter mamanu ma laupapa laupapa. O loʻo fusia i le minerale walwom rockwol (200mmm) ma ua faʻaauupegaina ma se vaega o le fale teu oloa, faʻapea foi ma le susu (fulafula mea). Taualuga - mai le uʻamea paʻu.

O le fale e vevela i le fesoasoani a se tasi-mataga kesi boler baxi (Italia). O le loloto o le vai o le fufuluina i le fale e faʻaaogaina uma uʻamea potu uamea na faʻapipiʻiina i toetoe o potu uma ma mamanuina o potu uma, o loʻo faʻaaogaina i totonu o le umukuka

Vasega ata

O le fale e iloga ona iloga i se fuafuaga manaia o totonu na fuafuaina ina ia mautinoa ai na lagona le mafanafana o tagata. O le fale e lua falaoa, ma i luga o agafesootai uma: I luga o le muamua fola o se potu malolo, fale-afi-afi na faatulagaina i luga o le faletaavale. I luga o le eleele fola o loʻo i ai foʻi se nofoaga nofo faʻatasi ma sauna ma taʻele. O le umukuka-tisie-intering vaega iloga, mai le mea o loʻo iai se auala i luga o le ufiufi laupapa faʻapipiʻi.

Le faavavau maua potu se tolu ola. O se tasi o latou na te nofoia se vaega tele o le muamua fola. Muamua, i lenei nofoaga sa tatau ona fai se umumuni umukuka, ae mulimuli ane na latou filifili e talafeagai le potu malo. Ae ui i lea, o le tamaʻi vaega o le umukuka o lo o faʻatulaga iinei, ma e matua talafeagai mo i latou e nonofo e aau mo nisi taimi umi.

E lua isi potu ma le kapeneta o loʻo i luga o le fola pito i luga. O le BACT cameMocatiations e mafai ona faaigoaina o le vasega o mea taugata vasega, pei ona tofu ma lona faletaele. Ina ia tuʻu lua potu moe, lua faletaele ma le tasi ofisa i luga o se vaega faʻatapulaʻaina o le fola lona lua, o tagata mamanu e tatau ona faia le tele o taumafaiga. Talu mai le tele o nofoaga o manu mamao, e avea ma potumoe, e lua ata tifaga o le fola o le fola na filifilia, "le mafaamatalaina" i le tele o le tele o le tele o le mea e mafai ai; O le isi tulimanu na ave i lalo o le ofisa. O le folau, na oʻo atu i le fogafale atoa, mai le sitepu i le fale maata, o lona uiga, ua maeʻa ona alu ese ai ma le pupula o potu potu. O le vardent space na ave i lalo o faletaele e lua.

Loloto-tetee atu laau ...

Fiafia ma aga masani

Tatou amata mai le taualuga o le sui o le va o le muamua fola. E le gata ina faʻaaoga e le pulega leard mo lona fusi, ma o le faʻatulagaina o laupapa na tusia ai le ata muamua, vaaia le avanoa, potu, potu, umukuka, potu le lelei. O le tuaoi o sone taʻitasi ua faʻailogaina ma se teuteu teuteu, ma o se tasi o latou e iai se lagona maoaʻe. O lenei utupoto e faia i ni vaega o le pa o le pa. O Sokrut o vaega ua teuteuina i le uamea. I le taimi muamua atonu e foliga mai o le uʻamea ufiufi o le utupoto. Ae peitai, o le mea moni, o nei faʻamatalaga e faia i le masani ai o le uʻamea, o le mata o loʻo faia ma faʻapitoa aʻiaʻi. O Paleni na faia i luga o uʻamea o le iʻuga o lenei taualumaga, ma e fausia ai se faʻailoga vaaia.

E le o le tulaga faatagata ma le fola: Mo lenei faʻamoemoe, o laupapa o loʻo filifilia eseese. Swws suiina latou, o le avea ma se ata manaia. O le adicanal proces o le ogatasi o laupapa ua tuuina atu i le dynamics o le avanoa i totonu, "malepe" le tutusa o le puipui.

Ia mo le fogafale lona lua, e leai se laʻititi o fofo iinei. O le itu i totonu o loʻo fausia mai le digwall, o le laufanua o loʻo ufiufi i le pamu ma vali i totonu o le oneone-vae lanu o laʻau masani. I luga o lenei vaalele manaia, e faʻatino se ituaiga laupapa, peitaʻi ou te le o mafaufau i sikuea ma le mimita, ma le micous, ma le le masani ai, ma le masani ai le taaloga. O le autu o le laʻau i le maeʻa o loʻo lagolagoina e le faʻamalama faʻavaʻa, platbabs o faitotoʻa, o le tele o faʻamaʻi malupuipuia. Ole vai mai le potumoe o le fogafale lona lua, o le moli faʻamama sa faʻafuaseʻi ona liliu i totonu o se laupapa ", o le" faitotoʻa "lea o le faitotoʻa o le faletaele.

Fiafia ma aga masani

Fiafia ma aga masani
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Chelel

2. Tua

3. Faleoloa Taofia

4.O le potu

5.Sinanusel

6.Garazh

Fiafia ma aga masani
Fuafua o le fogafale lona lua Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1.Pallna

2.vanny

3.Calian

4.Ancrd

5.terras

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofaiga atoa o le fale- 320m2

Mamanu

Fatu ituaiga: Fale laupapa fale

Faavae: Faʻamalosia le lautele o faʻavae pito i lalo o poloka, loloto - 1,2m, singletil sparprooft- kapopo

Pati: Tsne Log

Overlappppip: Papa Mamafa pepa; O le folo muamua - laupapa laupapa: Vaemu, Stropilette, Wooden, ata Vopar Huselation, Vectomen Storeter (200mpi) Taualuga uʻamea paʻu (Fine)

Pupuni: Fafie ma le tasi-potu faamalama faamalama

O faiga o le ola

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai ma kesi sapalai: tutotonu

Heatting: Baxi faalua kesi ponaivi, o le vai vevela i luga o moli, fola vae

Faaopoopo Faaopoopo

Afi mumu: piliki i luga o le poloketi a le tusitala

O le teuteuga o totonu

Fola: Pine laupapa, varnish

Tautoga: Gneoprezed Pine laupapa, varnish, Plywood

Pati: Tsune Log, Plasterboard, Alpafsasd Plaster (Alpa, Farani), vali

Meafale: Faleoloa, e tusa ai ma se galuega a le tagata

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 320 m2 tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Fuafua ma lapisi 98m3. 700. 68 600.
Oneone base masini, lapisi 30 M3. 220. 6600.
Faavae masini mai poloka 38 m3 1900. 72 200.
Utaina ma felauaiga o eleele dump dump 90 m3 520. 46 800.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 210 M2 320. 67 200.
Isi Galuega - - 29800.
Atoa 291200.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka sima 38m3. 2300. 87 400.
Masonry malosi 6,4M3 1800. 11 520.
Nutimomo maa granite, oneone 30m3 - 36,000
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 210m2. - 25 200.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 39 700.
Atoa 199820.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Galuega sauniuni seti - 11 700.
Oti i puipui ma vaega mai le Bwer 30m3 3600. 108,000
Faatoilaloina papatusi o luga o le tele, masini o monolithic nofoaga 178m2 - 72 900.
Fausia i luga o le faʻapipiʻi o utupoto, fola 178m2 520. 92 560.
O mea e tupu mai i luga o laupepa sima ma le uʻamea 80m2 - 56,000
Faapotopotoina le taualuga o le taualuga ma le lelei masini 240m2. 620. 148 800.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 596M3 70. 41 720.
Hydro ma le SyPorizootion masini 596M2. lima sefulu 29800.
Masini veranda, pato seti - 30 200.
Taofia o le auupega taualuga 240m2. 310. 74 400.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 6400.
EAves fanauina, svezov seti - 10 900.
Faatumuina o tagata faamalosia e ala i faamalama poloka seti - 34 200.
Isi Galuega seti - 29,700
Atoa 747280.
Apalai mea i luga o le vaega
Ogalaau pepa 30m3 6000. 180,000
Ato ato, e le masani ai 20m3 - 90,000
Interwiddider creous, punou, faapipiiina elemene seti - 23,700
Papatusi o le pito i luga, sima mamafa seti - 75,000
Paro-, matagi ma hydraul crust 596M2. - 23,700
Minerale waul creous 596M2. - 66 800.
Uʻamea paʻu, donornyye elemene seti - 62 400.
Alavai system (paipa, fagu, tulivae, clamp) seti - 10 500.
O faamalama laupapa laupapa ma le lua glazing seti - 148 400.
Isi mea seti - 46 000.
Atoa 726500.
Inisinia faiga
Fanua afi (ma mea) seti - 106,000
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 189,000
Atoa 295000.
Apalai mea i luga o le vaega
Kesi lua-criopt boeir (Italia) seti - 18 400.
Plumping ma eletise eletise seti - 250,000
Atoa 268400.
Faauma galuega
Feagai ma le taualuga i luga o pepa sima seti - 254,000
Masini laupapa laupapa 280m2. - 109 800.
Faapipii fusi, astic 95m2. - 54 500.
Antipting sauniuni-faia konekarate seti - 45,000
Isi Galuega seti - 466 700.
Atoa 930000.
Apalai mea i luga o le vaega
Gulf laupapa, cerramic tileʻe, plasterboard, o le faitotoʻa faitotoʻa, teuteu maʻa, decoverations oges, laki, laki, mago, progs fefiloi ma isi mea seti - 1,080,000
Atoa 1080000.
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o le fausiaina o Moscow e aunoa ma le faia o le aofaʻi

Faitau atili