Tau malulu

Anonim

O mea e aulelei e aulelei e faia i ni mea taua o laʻau, faʻaopopoina e le ogesoc elemene, mo le faʻamanatuina o le tausaga fou ma le Kerisimasi

Tau malulu 13143_1

Tausaga Fou ma le Kerisimasi ua tumu i togafiti. Na tupu le lagona o se vavega, e pei lava o isi mea: 'ua faʻasolo i lalo le' auvae o tupua, ma fasimoli o mea mataga, ona gagau le laugatasi, fasimoli o meafaitino. I se faʻaopopoga, o le fale e mafai ona teuteuina ma le manaia o vaega o Floray o loʻo avea ma mea e sili ona matagofie, matagofie.

Snow-Paʻepaʻe Paʻepaʻe

White-Black Gamma, e pei ona fai mai leoleo, i le tulaga mo lenei vaitau. O le uiga o lona uiga o le lelei. O le efuefu e tuʻufaʻatasia i le va o paʻepaʻe ma uliuli, o le masani lea e faʻavasega faʻatasi ma latou. Na o le pau le faʻasusu o le tamaʻi juuquet o le lanumeamata: o le a paʻepaʻe ma o se uiga foʻi o le taumalulu. A uma mea uma, pe a susulu fugalaʻau ma tuua le paʻu ma pa'ū, o laʻau faʻatasi ma laʻau o loʻo faʻaauau pea ona lanumeamata.

Tau malulu

O le ogatotonu o lenei tuʻufaʻatasiga ua tumu i luga: O lenei mea e tuaoi vavalalata i le isi lanu efuefu o BRUNIA, Rose Wing, Casele, faʻapea foi ma Lamors Rocks ma Glax lau. Toeititi lava o nei elemene uma, pe a fai e te foliga "lautele" faʻaaliga, i ai le lapotopoto poʻo le ovava foliga. Faafetai i sea "Geometric" tutusa, latou te o ifo i taaiga, ma toe le tilotilo i le ogatotonu o le vaega o le faavaeina.

Tau malulu

Moligao ma roses e masani ona tutusa lanu: toetoe lava lelei kiona-paepae. Bruney Endlocecesces maua se sili sili ona manaia foliga, latou teisi teisi ma le malu. Mai le ogatotonu i itu eseese, pei o le i fafo atu o mea faʻapapa, o le tele o laina o loʻo salalau ai: Latou te fausia lala na ufiufi i le teuteuga messtal, ligsrum ma tamai fasi o mea ario vine. O nei filo ua fai ai e le naʻo le taumalulu e le naʻo le taumalulu, ae o se aso malolo-New tausaga, Kerisimasi. E taua le matauina o le moligao ma le faʻamoemoe o le faʻamaliega o le faʻatauga. I mea uma lava, ua taʻua e moni vavega i le Tausaga Fou ...

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Ferust faʻaaoga e le gata o ni laʻau masani, ae o le seasea foʻi, o le asvolom: Ligusmmum lala (tasi) efuefu efuefu polo (2) , Fugalaʻau ma Buds poʻo le Bonithogulum (3) . E faʻaaoga le Elonia mai Ausetalia ma Amerika i Saute. Lugruts e mai i Saina ma Korea, ae e mafai ona tupu i le fale o se fale puipui.

O laʻau uma ma isi elemene o le tuʻufaʻatasiga e tumau i se Oasis, o le faʻapitoa lea o mea faʻapitoa o loʻo mafai ona uʻuina le vevela mo le tele o taimi (faʻatau i le tele o fugalaʻau). O le tuu o se ractanlar Oasis na i luga o le tulaga lapotopoto, e tatau ona e tipiina tulimanu. Mo sina mataiga tele, pei o lenei la, e le tasi, ae lua pa. A o le i faʻauia le laʻau, o latou mea na tipiina o le mea e sili ona maualuga le nofoaga (fa) . Ornithogalum Stems e taua tele i le tulaga i le tutusa o le tasi ma le isi ma i le taimi lava e tasi e sili ona fufusi ma vaaia latou o le a lotogatasi i le tasi laina (lima).

I le pito o le Vese, e lua lala ma teuteu teuteu ua tuu - o isi mea taua o le fausaga. (6) . Ona faʻatumu lea o le ogatotonu: O le moligaʻo e teu i luga o uaea "vae"; Sminical lala, galax laulaau ma roses fugalaau tipi ma faaofi i totonu o se oasis (7, 8) . Ligusma's Bereries Rockers Clashes, peiseai o se ao pogisa. Green nila o Pine, Spruce pe Thuu Faailoa se lagona o le olaga. Aseta Aseta (i latou, e pei o le moligaʻo, faʻalelei i luga o le uaea) avatu ai le tuʻufaʻatasia o le mamalu (iva)

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

E tumu le ulo i se Oasus toetoe lava a atoa, ma na o le pito i lalo tauagavale o se tamai avanoa avanoa. Muamua, o le pir o le sili sili ona tele ma vaʻaia "mamafa" auiliiliga o lenei faʻavae. E tatau i le lala ona filifili se curved, ae i le taimi lava e tasi na te fiafia ai ma le alofagia, ma se manaia manaia. Ia, afai o se Aidee.

Ona faʻasaʻo lea o le au leoleo: o le pato enwilis ma le vaivai ma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lala o le taʻavale poʻo le juniper. Tasi le lala o le fatu fatu i itu, toetoe a tutusa e tutusa, o le isi o loo faasino atu (12) . E sili polo e faʻaaoga e faʻaaoga ai palasitika, e faigofie mo i latou ona faʻapipiʻi le uaea, e le gata i lea, latou te le taulia. O latou lanu e filifilia i le Tyne Pot - moli. Polo e tuu se faaputuga i le lala o le pir, ae na o le tasi itu o le ulo (3).

O isi moligaʻo e tutusa ma le tasi ma le isi. O le Bare Oasis foliga laʻititi, o lea ua faatauaina ma moss, o lau o le galax, lala o tagata faʻafefe poʻo isi lanumeamata (4, 5) . Lua lemon carnitions - o se leo lemu, o loʻo faʻaiʻu ai le tuʻufaʻatasiga (6, 7)

Tautu Palette

Tau malulu

Tulaga lautele o le Tausaga Faʻalenatura ma le lanumeamata, paʻepaʻe ma mumu. E le gata ia i latou uma elemene o le palakalafa lanu, ae o faʻailoga foʻi taʻutaʻua. E fesoʻotaʻi le lanumeamata ma le manatu o le faʻaleleia o le olaga. I nai le afe tausaga talu ai, i le vaitau o le faigaumu, sa i ai se faʻalapotopotoga o le taumalulu, na potopoto faataamilo i le laʻau lanumeamata. Peitaʻi, o le uiga autu o le Tausaga Faʻalelie o le Tausaga Fou amata i le Xvi. Papaʻe lanu mama. I le iligata, na ia faatusa ai foi le paia, ma le mumu o Keriso.

E masani ona teuteuina e le au Tausaga Fou i polo ma moli, ma e le o se avanoa. Polo e faʻataʻitaʻi ai fualaʻau i luga o laʻau. A o fulufulu manu o ni sui o le afi, faataamilo lea na latou potopoto i taimi faapaupau, ma foliga na o moligaga moligaga.

Tau malulu

O tagata vaʻaia i le faia o le Tausaga Fou ma WRAthos (Europa, ma i la matou atunuu, e masani ona latou faʻaaogaina le faitotoʻa i luga o le faitotoʻa), e masani ona faʻaaoga le ganu keke. O le mea autu o le GELINOZE e "toso" Cloy "Clochess of Conlicous Rofero. O le paʻepaʻe o rosa, orchids ma, mo se faʻataʻitaʻiga, amirillis. Mumu e mafai ona avea ma fugalaʻau uma (tutusa lava le amrellllis, naʻo le eseese ituaiga) ma faʻalelei faʻalelei. Peitaʻi, o le lagona o le aso malolo e mafai ona fausia ma tuʻufaʻatasiga o isi lanu, fai mai, lanu moli-enaena ma lanumeamata. O sea paleti o loʻo ogatasi ma Terracotta Clamics, ma totonu o le fale laupapa fale. Le tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe, siliva, uliuli ma lanumeamata-agamalu, matagofie.

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Tau malulu

Uaea ma le paʻu paʻu o le lagolago almininum lagolago ma pu o loʻo tumau i le ossis (tasi) . Ona fausia lea o ni mea taua e lua: maualuga, teisi o le kulimi - mai se faʻalelei, maualalo ma vaivai - mo le juniper poʻo le faʻapolofesa laau ma vaapiapi o laʻau ma alalaloa laʻau (2) . O le atms o le ornithoGalum bend, ina ua uma ona pasi i pu o le tumininum ipu. Lenei pulufana laau pe a uma ona tipiina pea ma mafai ona ola i ni nai vaiaso, ina ia e sili atu le faʻatauina o na tagata, pe na o le fa 'ese pe fa (3).

Mo le tele o faʻaaliga, lala o faʻatasiga (fa) , ma i le vae o le bistle stems i le eseese maualuga tuu rosa (lima) . O polo e faʻapipiʻi i le taimi mulimuli, faʻatumuina i le gaogao i le ogatotonu (6)

O le au faatonu o le faʻafetai lea i le fugalaʻau o le falelotu o Holani, o le Netherlands Boaʻoa mo le lagolagoina o le avea ma sui o le sui ofisa, mo le fesoasoani i le faʻamasinoga.

Faitau atili