Tagata nofoia

Anonim

Faʻatulagaina o tagata e ona o fale o fale: e manaʻomia ma le lelei o le hoa, aia tatau ma tiute, mafuaʻaga faigata i le laupapa, o loʻo fuafuaina aʻoga

Tagata nofoia 13144_1

A o tagata nofoia o fale fou o fale ma fale, fausia mo se taimi umi, filifili i le fatuina o Hea, e tatau lava ona latou mafaufauina mea uma o se mafutaga. E uiga i lenei mea, faʻapea foʻi ma le ala o loʻo faia ai le faiga faʻapaaga, o le a matou taʻuina atu.

Tagata nofoia

E tusa ai ma le fou fale tulafono o le Rusia o Rusia, o tagata e umia le fale mautotogi e mafai ona faʻamatalaina ina ia mafai ai e o latou aiga ona pulea meatotino a le a latou mea. O se tasi o ituaiga o sea fausaga o se fale pagatia (HOA). O le faʻapotopotoga lenei e le o le polofesa na faia e tagata e ona o nofoaga (nofotoʻatasi ma e le nofomau) mo soʻoga o le fale ma foia mataupu o le umiaina, faʻaaogaina ma le lafoaia o meatotino masani.

Aisea ua avea ai ma tulaga lelei o le puleaina o le 'afa o le faiga faʻapaʻaga? Nei o nisi ia o na mea. Muamua, o le Hea e mafai ona filifilia se kamupani o loo tautua. O lea la, afai e le o tausisia ai le lelei o Galuega a le Galuega i le Itumalo), e mafai ai ona aveesea le Konekarate ma le faʻamoemoe i seisi faʻalapotopotoga poʻo ni tagata taʻitoʻatasi. Lua, o fuafuaga tutoʻatasi ua maeʻa galuega toe teuteuina o galuega i lona fale, faʻauiga ai o latou faasologa. O le atoki o le fuafuaga o nei galuega ona faia lea o tupe faʻaalu mo le tausaga mo le aʻoga lautele o tagata, ae e faʻatali mo le taunuu mai o le eletise.

O faiga a le tulafono a le itu e masani ona tuʻufaʻatasia e manatu o "Paʻaga tagata o fale" ma le "condominium". Peitaʻi, o le condominium o le fanua galue lava (aofia ai ma le fanua o loʻo tulaʻi mai i totonu o le fale nofomau ai ma isi faiga faʻapaaga lelei o le pulega o lenei fanua. O le condominium e mafai ona i ai e aunoa ma ni mea, ae mo le puleaina o latou (meafaigaluega o mea taʻalo ma le mauaina o nofoaga o faʻafiafiaga, toe faʻaleleia o le nofoaga o loʻo totogi ai).

E i ai le isi itu o le taimi - house craperative (hsk). O le eseesega i le va o le ECCE ma le Hosa o le HST na fausia mo le vaitaimi o le fausiaina o le fale, ma maeʻa ona fausia, faʻataʻatia ai oe. E tatau ona maitauina o fale o loʻo iai o loʻo i ai nei fale ma faufalepaoti e tatau ona suia i le fale i le taimi o le taimi.

Aisea Unite?

O le a le faiga faʻapaʻaga? Ina ia mafai ona aiaia ma le saogalemu o tulaga o tagatanuu, e faatulaga le tausiga o le fale ma iloa le aia tatau a le tasi ma fale nofomau e pulea a latou meatotino.

TCG o lona uiga ua fausia mai i mea nei:

Tulafono faʻatonutonu o loʻo faʻatinoina, folasaga ma isi sao o sui o le Paʻaga;

Tupe faʻaalu o paketi ina ia mautinoa le taotoga ma le toe faʻaleleia o le fale, taui mo le Aai o le Aloaia o le totogiina o vaega o tagata nofoia o tagata nofoia o fale o fale mautotogi - vaitau, lea e faia mai ia Oketopa 2007)

Tupe maua mai le tamaoaiga (gaosiga) gaioiga o le faiga faʻapaʻaga o le faia o galuega ma le faʻataunuuina o tiute o le Hea.

O le fale o le fale o le HADIAN CALRANON e le faʻasaina HOA e maua tupe maua e manaʻomia e ausia ai sini faʻavae. Mo lenei, o le faiga faapaaga e faʻatagaina e faʻatino ai gaioiga a le tamaoaiga. E moni, e tatau ona maitauina o le lisi o ana meaola mo Hea e masani ona faʻatapulaʻaina le tautua, faʻagaioiga ma toe faʻaleleia mea totino i totonu o se fale, faʻapea foʻi ma mea masani o le fale. totogi o se vaega o meatotino masani.

E taua tele lena mea e maua ai le avanoa e faʻaaoga ai ma le teritori a se isi tagata. E mafai ona e tuʻuina atu se togafiti i soʻo se vaega o gaioiga a le Hosa - E le talafeagai le faia pe a faia soʻo se faiga faʻapaʻaga, pe i le taimi o lona resitaraina. O LE FILIFILIGA A LAVA A LE MAFAI ONA FAIGOFIE LALOLAGI Aofai o loʻo i ai i le aofaiga o fanua i le aofaʻiga o tagata faʻatau e ave ai i le fale i le sauniga i le sauniga lautele. I luga oa latou faʻatonuga, o pepa talafeagai uma e mafai ona saunia ai le taʻitaʻifono o HA. A maeʻa, e tatau ona faatatau i le tino a le lotoifale, o le a tumau i le faʻaiuga mulimuli o le faʻaiuga lea e iloa ai le iʻuga o le lotoifale. Faʻamatalaga: O le faʻaliliuina o sea faʻailoga i le meatotino i tagata e ona o nofoaga e leai se totogi.

Fale o loʻo faia fale na lafo i fafo pe faʻataunuʻuina, e muamua lava ona aofia ai ma le polokalame o loʻo tele o manuʻaunaga a le 'au. Ina ia mafai ona toe faʻafouina lou aiga i le taimi, i le fonotaga lautele a tagata o Hosa, e manaʻomia le filifili i le foafoaina o tupe toe faaleleia. O le taʻaloga e pei o le e ona le nofomau ma le le mafai ona nofomau tagata o le a nofo foi e sui tupe i lenei faaputugatupe e tusa ma le folasaga a le Fono Aoao

Lulu. O sui o tagata lautele o Hea na soona popole ona o loʻo iai le paʻaga o loʻo i ai nei tulaga lelei:

O tagata e ana le fale, na soosooloto i le MA ua matua mafai ona aʻafia ai faiga faʻavae o le kamupani pulega. E leai se tasi e iai le aia tatau e faʻamalosia ai tagata nofoia e aoina tupe i le faʻapipiʻiina o laina o paʻu paʻu paʻu, ae e manaʻomia le filifili poʻo le a le mea e maua i lea paaga ma le mea;

O le faiga faapaaga e mafai ai ona filifilia se kamupani le aoga. I se faataʻitaʻiga, o lona uiga, o le na umia le lelei o auaunaga faavaa ua tuuina atu ia i latou. O na "iloiloga" e faatinoina, galue i tagata faigaluega o le HOA (Inisinia Facaterwork), Taitaifono po o tagata o le Komiti Faatino. Afai ua maua nisi soliga, siaki le laupapa, o lenei mea moni o le a faʻamalamalamaina ma mafai ona avea ma faʻavae e faʻaitiitia ai se konekarate ma lenei kamupani pulega Aaki, lea na faʻamauina le lelei o le tulaga lelei o fale ma fesoʻotaʻiga, o le faʻavae lea e fesuiaʻi ai totogi mo le 'au pulega faʻalauaita ua saunia;

E ui lava o nofoaga tetele o le aiga o le 'o le' ie puipui e tatau ona fai ia latou lava faʻatauga, o le setete tufatufaina i seminare mai le paketi;

O le aofaʻi o meatotino a Iopu e mafai ona aumaia le faʻamanuiaga taua i ona sui. O le aia tatau e fai ai ni gaoioiga faʻapitoa na tuʻuina atu i le faiga faʻapaʻaga e mafai ai ona e maua tupe i le tuʻuina atu o fale e le o ni nofoaga poʻo se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa);

O tagata o le tali e mafai ona fiafia faigofie (a, o le tele o mea i le olaga, o loʻo taofia lelei le fale taʻalo, o loʻo tausia ai la matou lotoā, o le po o le malae taʻalo.

E tatau foi ona taʻuavi a le avanoa o lea e faateleina ai le tau aoga o fale i totonu o le fale. Ae maise lava, e manaʻo tagata uma ile Taʻaloga o Taeao, o le faasitepu e mama, faʻamalieina, ma o loʻo galulue e le gata (O lenei lisi e mafai ona toe faʻateleina.

O le setete saili e fesoasoani i le HA System. O lea, e leʻo mamao atu le tele o itulagi, aemaise lava, lea, i Moscow), na tatalaina le faʻapaaga mai lafoga i fanua. O le mea e tutusa ai e faʻatatau i fale galulue, o le ECC ma isi mea faʻapitoa Consumer o loʻo faia e faʻamalieina ai tagata faigaluega i totonu o le nofoaga o loʻo faʻaaogaina .

E talitonu tagata atamamai e sili atu le aoga e faʻatautaia ai fale fale mautotogi. E le faʻalavelaveina le tulafono - tasi le mea e mafai ona faia mai tagata nofoia o le lua pe sili atu fale. I se faʻaopopoga, o le Hosa sa agavaa e filifili soʻo se pepa eletise o aiga: tutoʻatasi, e ala i konekarate tuʻufua poʻo se maliliega ma se maliega faʻapitoa kamupani faʻagaioiga. O le tuʻufaʻatasia o le Faʻalapotopotoga Faʻapitoa o le faʻatulagaina o malosiaga uma e ala ile faʻatonuina o meatotino masani e mafai.

Omis. Peitaʻi, e le o mea uma e matua leoa - e iai le hoa ma ona mata ese:

E masani lava, o le tausiga o tagata e na e le mauaina le lagolago mai pulega a le lotoifale. O le faiga o falemaʻi, o le faiga o fegalegaleaiga i le va o faiga faʻapaʻaga ma pulega, o lea e tatau ai ona fofo le nofoaga o nofo ai fale, e le lava foi i le Tulafono. O se faʻataʻitaʻiga masani: Afai o se tasi mai le tusefulu i le fale, e le manaʻo e totogi saofaga, e mafai ai ona totogi aitalafu. Afai e filifili le faamasinoga, e mafai e le tele o le taimi e pasi ai tagata taofiofi o le Samoa i lenei vaitau;

E le manaʻo tele le maua o le tele o tagata o loʻo auai i le HA. E ala i le Tulafono, o le Aai o le Aai e mafai ona toe faafoi le eseesega i le va o totogi o tagata e aoga (ma o lenei auala o tagatanuu e faaaoga ai fale e mafai ona totogi ai. matua seasea;

O le pili mo le faʻaaogaina i le mea e sili atu nai lo se fale masani. Ae e tatau ona malamalama o le aofaʻiga o totogi faʻanatura o loʻo tutusa lava mo sui o le hota, ma tagata nofo o nei fale e le o faia le faiga faʻapaʻaga. O le faaiuga a le ATPtid i isi tau (mo se faʻataʻitaʻiga, i le masini o se otometi faletaavale, laina o le ulufale atu o le maaleale o le laufanua o le laufanua poʻo le komiti lautele o tagata nofo . E mafai ona faʻatino le faʻapolofesa ma le nofomau o fale nofo ai ma agavaʻa a le aliʻi, tausisi poʻo Taitaifono o le Faiga Paʻaga. E le gata i lea, e manaʻomia le maitauina o mea e le mafai ona ave i ni tautua, pe a maeʻa le galuega eletise i le taimi);

O le manuia ma le mataaaaaaaaaaaaaaaasoaina o gaioiga a IeA tele faʻamoemoe i lona pule ma le malo. O lea, pe filifilia 'au e tatau ona faʻafetaiaʻi ma le mafaufau. Ae e oʻo foi i le tulaga mautinoa e le mafai ona taʻu le tuaoi faʻamatalaina mai le fofoga o le lima e le manaʻo e tofia se vaega o tupe a le malo, ma o le faʻauiga tuaoi mai le lona lua ulufale o le a avea ma pule lelei.

Ma le mea mulimuli, o le taitaifono o le 'au e masani ona faitio e uiga i le le taualoa o tagata nofoia ma le le lava o le malamalama. Ioe, ua auai le sui auai i HA HA agsis i nisi tau, ae latou te totogi ma le selau tausaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ā le tina e le manaʻo e faʻamutaina lona alo fanau i se savaliga i totonu o se saienisi ma le saogalemu? O sea faʻafitauli e mafai ona foʻipo saʻo le mu, e manaʻomia ai nisi taumafaiga ma tau o tupe.

O le faiga faʻapaʻaga a le 'au o loʻo faʻatagaina le au nofoia e maua ai tupe i se aʻoga lautele. Mo lenei, o le Fonotaga Faitulafono a tagata uma o le tagata faia se faaiuga e faʻailoa atu ai i le le faʻatagaina o nisi mea totino (poʻo le puipui tuʻufua o le fale puipui ua tuʻu). E mafai foi ona faʻalautele le vaega o le fale - mo se faʻataʻitaʻiga, e susu le mea 'ai le laʻei ma tufa atu. O tupe maua faaopoopo e maua e le HOA le fale e tatau ona alu i le fale

Aia tatau ma noataga

Ina ia e mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o faiga fai faʻapaʻaga ma pe faʻafefea ona fesoasoani i tagata masani masani, e manaʻomia le suʻesuʻe ana aia tatau ma tiute. Tatou amata ma aoga. O loʻo mulimuli lava Hea konekarate ma faʻalapotopotoga o loʻo sapalaiina faʻalapotopotoga poʻo le tutoʻatasi o punaoa e manaʻomia e fai ai le au faʻatau o auaunaga aoga i le manaʻomia. E taua tele le le solia o aia a le tulafono, ma o le ola, soifua maloloina ma tagata nofomau e leʻi mafua ai faʻaleagaina. O le faiga faapaaga e mafai ona tautua ai i le ekalesia inisinia e faʻaaoga e maua ai ni au totogi ia tagata faatau, tutoʻatasi poʻo le aʻafia o isi tagata.

O le fuafuaina o tau ma aitalafu aitalafu mo le faʻaaogaina o le faʻatonutonu o le HOA o loʻo tuʻuina atu tiute nei:

I le tulaga faatonuina, faʻaitiitia le tele o nei totogifuapauina (saini, pe afai e i ai le faʻalavelaveina o le eletise);

I le talosaga a le tagata faʻatau, siaki le aofaʻi o pili mo tautua ma e le o le 3 aso faigaluega e faʻamaonia ai le saʻo o le faʻaaogaina o peimeni na aumaia, faʻapea foi ma faʻavaeina e tulafono ma salalau, faʻasalaga, faʻasalaga.

E taua tele le mautinoa o le lautele ma le manino o le lautele o gaioiga a le Komiti Faatino o le lafu a Hea. Ina ia faia lea, i luma o faʻatasiga (lautele) o le tusi lesona o tusi lesona o faʻamaumauga o le latou molimau mo le 1 aso faigaluega e avatu ai ia te ia i le puʻeina o ia. Afai na i ai le le lelei i le galuega o le tele o inisinia o inisinia poʻo masini faʻatau atu o loʻo i totonu o le fale, o le laupapa e le gata e faʻailoa mai i le aso o le fale o le a taofia pe faatapulaaina. I se faʻaopopoga, o le Paʻaga ile talosagaina o soʻo se tagata e tatau ona tuʻuina ia te ia i faʻamatalaga nei: igoa, o tautua faʻafuaseʻi, o le tele o tautalaga ma alauni o mea nei Tautua, o tapulaʻa o lo latou tulaga lelei, o le mea e gatasi mo le faʻaumatia o faʻalavelave ma isi soliga o taualumaga mo le tuʻuina atu o mea aoga.

O le isi tiute le lelei o loʻo taoto i luga o le taʻitaʻiga a le faiga faʻapaʻaga - e logoina tagata faʻatau e uiga i faʻalavelavega o loʻo i ai i le faʻatulagaina o lenei faʻamalologa.

Ina ia mafai ona mautinoa le faʻataunuuina e ala i pulega faʻatautaia o a latou tiute, o le tiutetauave o loʻo tuʻuina atu. O mafuaaga o le faaaogaina o ia faiga o le solia o tulaga ma faiga mo le tuuina atu o mea aoga; Leaga na mafua mai i le ola, soifua maloloina ma tagata faʻatau meatotino, faʻapea foʻi ma tagata o loʻo nonofo ma ia, ona o le le mafai ona tuʻuina atu nei auaunaga poʻo latou le talafeagai lelei. O le leai o se taʻusalaina o ulu o le joa poʻo le faʻalapotopotoga faʻatautaia i lenei tulaga e le o amanaia. Ae ui i lea, latou tuʻuina atu le noataga a le 'aʻoaʻoga mo le lelei o le lelei o le lelei o le lelei o le lelei, pe a fai o latou na mafua ai tulaga o le faʻamalosia o le malosi tagata. Soli o noataga i luga o se vaega o faʻataʻitaʻiga (tautua faʻalapotopotoga) poʻo gaioiga sese o le laupapa (aofia ai le lava o le le lava o tupe) e le auai i le tulaga faapena. Lisi o mataupu e nafa ai sui o le Komiti Faatino o HOA ona tali mai ai, e faapologaina i le Taiala.

Ae o nei mea uma e popole ai. AVT TSZ aia tatau mo le tele o vaega e fesoʻotaʻi ma le faʻatulagaina o mafutaga ma tagata faʻatau o aoga. O le faiga faapaaga e agavaa e talosagaina totogi mo le taumafaina o auaunaga (ma, tusa ma le totogiina o tauvaga, sala, i le luma o le i ai o aitalafu). E manaʻomia foʻi e le Komiti Faigamalo le aufaigaluega poʻo sui o le faʻatalanoaga faʻa-faʻalavelave mo le asiasia o galuega faʻapitoa ma le tumama o loʻo talia lelei i nofoaga talafeagai. Ole taimi o asiasiga e tatau ona faʻamaopoopo ma le tagata faʻatau (e ui e le faʻaaogaina lenei tulafono ia i latou pe a manaʻomia le aveeseina o le faalavelave). Afai e te musu e faʻatagaina le TCG sui ma o lau sese o le a faaleagaina (faʻataʻitaʻiga, o le a faʻatumuina tuaoi e mafua ai le leaga o le vai.

Ma le mea mulimuli, o le komiti o HA o loʻo faaeeina i le Pulega e faʻamalolo pe faʻatapulaʻaina le sapalai o vai vevela, eletise eletise. Ae ui i lea, o lenei faiga e umi lava: Ina ia faʻatapulaʻaina le tuʻuina atu o galuega poʻo le taofia o latou sapalai naʻo lafoina e le faamasinoga. O le pule o le potu e tatau ona muamua auina atu se lapataiga tusitusia o faiga e talia (e sili ona e lafoina i le meli ma le lisiti i le lisiti). Ae e tatau ona amanaia faʻalapotopotoga ua tuʻuina atu mo le aveeseina o se aitalafu tau matagaluega. Faʻaaogaina - Tapē le mafanafana, suʻisuʻi ma le malulu o le vai o loʻo faʻasaina.

Faafitauli

Ia, e taumafai nei e vaʻai i faʻafitauli o Hoa mai totonu. E iloa ai le au faigauo o Faiga fai togafiti e tele faigata o le popole. E mafai ona vaeluaina i ni vaega.

O le muamua (ma sili ona taua) - le totogiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Atinaʻe ma Faʻatautau, o se vaega, o se vaega, ua faʻaalia mai, aua ua maumau i auala eseese. O aitalafu i luma o oe ola, o le tagata faʻatau ola i totonu o le fale mautotogi, livisolaga, pei ona le faʻaaogaina, e le o se mea e faʻaleaogaina ai le fale. Ioe, ma ua le sauni le tagata teu aitalafu e totogi ni peimeni, talu ai lena e faapea o le fale mautotogi e tumau ana mea totino. O lenei tulaga e le tutusa, ma o lea la o se tulaga faʻapitoa lea e faʻatagaina ai taʻitoʻatasi, tele lava taimi i le faʻamasinoga.

O le faʻafitauli lona lua o se mafutaga ma le tagata atiaʻe: E le o latou taʻitasi ua sauni e aveese mea leaga o loʻo i soʻo se fale fou. Afai e te faia le tagata atiaʻe e faia, o tagata nofoia e faʻaumatia ai ni mea leaga ma le le mafaufau i latou lava faʻatauga.

O nisi taimi e faʻalauiloa e le tagata atiaʻe le lumanaʻi o tagata faʻasesēina o le tele o le vaega o le lotoifale. A maua e le au mautotogi, latou te faʻaali mai sini faʻapitoa, ma luga o le fuaitau: "E faʻamautu mai le teritori", e aofia ai i totonu o le Konekarate, e leai se tasi e aitalafu mai. O le fale o le malo na faʻatau, o le lotoā o le lotoā, o le shops ma sandbox o loʻo faʻapipiʻiina - ma i le fanua ua uma ona amata ona eli ai se ata o le Photo, ona maua ai lea Ina ia totogi le toe fausiaina, aua e le o se mea, aua a o ulufale mai i totonu, i totonu o pa fou e na o pa. (O le mea moni o loʻo iai i le matou fale o le matou fale e le o mauaina mo le upu "leai se fuafuaga o le fale mautotogi o le fale mautotogi", o tagata faʻatau uma o le a faigata mo le faʻaititia o le taui ma le faʻaititia o le taui o le tauimasui.)

O le faʻafitauli lona tolu o le le lava o faʻamatalaga i gaioiga a le HA. E tele tagata nonofo e le o i fonotaga lautele, ae o fesili uma e faʻatatau i lo latou aiga i aiga o loʻo foʻia iina. O le mea lea, e masani lava o le tagata sulufai o oe i le fesoasoani a "o lauga" - o sui o le Komiti Faʻafoe e mafai ona taloina faitotoʻa uma i le fale ma faitalia mataupu.

O le mea e sili ona tupu ai le faʻafitauli o le mamafa i le tele - o le le talitonuina o tagata nofo ai. Tele tagata ua sauni e faʻaalu se tupe, ae le manaʻo e auai i le faʻaleleia poʻo le faʻatosinagaga pe faʻapefea ona talanoaina filifiliga talafeagai mo le faʻaleleia o le ola o le fale.

O le aotelega o mea, e mafai ona e fai atu: O Dea o se manaʻoga manatu. E tatau ona e pulea lou fale ma le mafaufau. Sili atu nai lo le e ona, e leai se tasi o le a faia.

E le agavaa le Hea e suia ai tau aoga: Ua latou faʻatuina e le malo o le Federan Federation. O le totogi ole lautele mo le tausiga ma le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o le fale (o le mea sa i ai muamua na taʻua o le tausiaina o le fale) o loʻo fuafuaina i le fonotaga lautele a tagata o le 'ie. O le tutusa paʻaga e maua mai le Aloa o le Paketi o le Aai o Tupe Maua mo le tausiga ma toe faʻaleleia ma le faʻatulagaina o fale fale i totonu o fale o le fale - O lenei ituaiga faʻatagaina e mafai ai ona e tausia se fale i se fale talafeagai

Faasologa o tulaga o le fausiaina o tagata e ona fale o fale

1. Aʻoaʻoga o se vaega o le vaega mai tagata e ona poʻo le lumanaʻi o fale

2. Faifaatoaga galuega (o le faʻaopopoina o tagata nofomau, faʻamanino o le lelei o le mafutaga)

3. O le Fono Aoao o Tagata Faigata, lea e Filifili e Faafoeina le Komiti Faʻatonu Filifili ma le Taitaifono, Faʻatupuina o le Puleaina Kamupani poʻo le Hea), Faʻamaonia le kamupani Talosagaina o le HA

4. Faamauina o HA o se vaega faaletulafono. E manaʻomia se faʻamatalaga o le setete resitalaina, o le faʻatulagaina o le Fono Aoao lea ma se faaiuga o loʻo fausia ai se faitotoʻa o fale o tagata e ona fanua, na faamaonia ma ai le fono lautele. numera), faʻapea foi ma le lisiti mo le totogiina o le setete tiute mo le lesitala o se faiga faʻapaʻaga (2 afe NUMBERS)

5. tatalaina le fale talimalo o le faiga faʻapaʻaga i le faletupe

6. Faʻaliliuina o se fale i le faʻatonutonuina o se komisifoʻau ua faia, o loʻo iai ni sui o le pulega o le taulaga ma le Komiti Faʻatonu o le Faʻailoga o Hopements N le fale)

Faitau atili