Afio mai i Pygetta

Anonim

Iloilo o le FOOTR Seaner Maketi: Tauitia ma Mataupu o Galuega Veves "faamago", Foliga ma tele masini. Gaosi ma tau.

Afio mai i Pygetta 13151_1

Afio mai i Pygetta
Bosch.
Afio mai i Pygetta
Faʻataʻitaʻiga ma le pefu o loʻo iai le SC SC 9540 (Samsung). Pusa, enisinia ma faʻauʻuga ma faʻauʻu faʻamama e iai le fetaui ma le siliva siliva, o fea le faʻamaloloina o le toe gaosia o siama
Afio mai i Pygetta
ZAC 6716 (Electrolux) ma le faaluaina o le sikaina paka

Afio mai i Pygetta

Afio mai i Pygetta
O le Spotitum Cleaner Modes VT-1829 (Vitek) (A) ma VC ShBB 9919 BK (BOOK) (B)
Afio mai i Pygetta
Seti o ni auupega i le Vitek Verimum Clatiner: Slit Andzzle (s), pulumu mo faʻavaʻa, fale kapeteni, ma mea (b)
Afio mai i Pygetta
O se tasi o faʻataʻitaʻiga o Robot Debium Creaum - Snaror Crister Vsr8000 (SIEMENS). Faʻatasi ai ma isi atinae i lenei nofoaga - roomba (irobot); Robolener (KRCHER), VC-RP30w (Samsung), Robooking (Lg). O i latou uma i lo latou lava fale ma maua ai le mama, otometi filifilia le faamamaina auala
Afio mai i Pygetta
Kompiresor (LG) Faʻareuum Claner ma Dust Beader, o loʻo faʻaalia ai i le Briquest Briquetts ona o le i ai
Afio mai i Pygetta
Ata o le masini o le gaogao mama

Afio mai i Pygetta

Afio mai i Pygetta
Faʻataʻitaʻiga ma se ato-efuefu kapeteni: o le suavai chataner z3373 (Electrolux) (A) o loʻo i luga o le pepa aʻoga mama; I le BSG 72225 (bosch) faʻataʻitaʻiga (B) O se faʻaopopoga faʻapitoa o Blush ua faʻapipiʻiina mo le sili atu le lelei o le aveeseina o le manulele manu
Afio mai i Pygetta
O le Sc8350 Faʻataʻitaʻiga (Samsung) o loʻo faʻaogaina i se Hepa-13 le faʻamama, faʻapea foi ma se malamalama ma le magatu o le alatoto.
Afio mai i Pygetta
Pepe OldCare Vreuum Cleaner (Mileele) e mafai ona faatino i lanu e lua: vaivai piniki ma lanumoana lanumoana
Afio mai i Pygetta
Faamama nofoaga pepa:

1- I le vai;

2- ituagaga;

3- Nema;

4- Aso ese

Afio mai i Pygetta
O le moli uila ma le Aquilter VC Ahb 8718 SI (BOOK)

Krkch.

Afio mai i Pygetta
O le DS 5500 faʻataʻitaʻiga (krcher) ma le vai faʻamama o le a taofia le 99.99% o fasimea o sili atu nai lo 0.3 microns.
Afio mai i Pygetta
Faafoe faʻataʻitaʻiga SC6366 (Samsung) ma se pefu le pefu
Afio mai i Pygetta
O le DC19 Avanoa Cleaner (Dyson) E i ai le anoano, manifinifi, pei o le afifiina mo CD, lea e mafai ai ona e faamamaina ni nofoaga faigata
Afio mai i Pygetta
Steam Kompiresor (LG) Avanoa Creuum Claner ma Steam Mafutaga Galuega Galuega
Afio mai i Pygetta
Ultra Palcrr Vreuum Cleaner Engine afi (Electrolux) Liliu ese pe a le toe fiafia
Afio mai i Pygetta
O le XDD faʻataʻitaʻiga 4095 NB (De'longhi) e mafai ona fetuunai i luga o le hose
Afio mai i Pygetta
Polokalame o le faʻafanua le faʻafanua: o le vai o loʻo fafagaina i luga ma faʻamalieina faʻatasi ma mud

Krkch.

Afio mai i Pygetta
Fufuluina o le suatum claner fc6844 (o Filisitia) e mafai ona susu mama ma mago
Afio mai i Pygetta
O le fufuluina o le 3001 (KRCHER) e talafeagai mo le faʻamamaina o kapeti, faʻapipiʻi meaafale, faʻapea foi ma le nofoa nofoa nofoa
Afio mai i Pygetta
Krkch.
Afio mai i Pygetta
Filipo.

O le pamu eletise e talafeagai e aveese ai se laititi o lapisi i le umukuka

Afio mai i Pygetta

Afio mai i Pygetta
Philip Windure Fortitum Claminers: FC 6055 (A) ma FC 6092 (B)
Afio mai i Pygetta
Krkch.
Afio mai i Pygetta
Vreumum Cleaner SV 1802 (KRCHER)

O le faigofie auala e taua ai le pefu o se sreuum mama. Ae ... o le a tonu lava? Mo le matutu po o le faʻamamaina o le faʻamamaina, tusi lesona a le tagata poʻo le eletise eletise? E maeu le malosi o lenei masini? Ma lautele, pe faapefea ona fafaga i le tele o filifiliga o filifiliga? O le a matou fesoasoani ia te oe e filifili le faʻataʻitaʻiga talafeagai o lou fesoasoani.

Seʻio tatou amata i se tala puʻupuʻu. O le manatu o le faʻaaogaina o le pefu e ala i se masini faʻapitoa e aofia ai le Igilisi Engineer Haubrt Bout. O le taimi lava na ia nofo ai i le paʻu o le pefu ma le faʻamalosia o le ea faʻataʻitaʻi i le taimi. E talitonu o le taimi lena na fautuaina ai e H.Sule e aua le oso ese pefu, ae e susunu. Fai mai, ma i le 1901. Na vaaia le ata atoa uila muamua o loo aliali mai le tata uila afitusi i le lalolagi, lea na taʻua o le "figung Broly". Sa tele le iunite (toetoe lava pei o se taʻavale pasese) ma galueaina i luga o penisini, o lea na ave ai kapeti. O se mea lelei, e matua le fiafia lava o ia, ma o lea ua le fetaui lelei fualaʻau na o aʻe ma na o le faamalama e faʻasolosolo mai le auala i totonu o fale mautotogi. Ae i fale, na o le sporum patoa na o le amataga o le XXV., Pe a amata se vaega e tolu o le '' '' ' 50kg. Soviet Union Depampuum Earmam na o le tuai o 60s. O le luasefuluni seneturi, ma o latou igoa e fetaui ma mea moni o lena vaitau ("roketi", "satelite" idor.). Ua mavae tausaga o pepe ua mavae atu tausaga o le tele o tausaga, ma na faʻaleleia e le inisitileasa uma o afi afi, faʻaitiitia ai le pisa, faʻateleina le taulaiga.

Ia ua maua e le fuati o 'eleelea le tele o kamupani, ma sa faʻasalalau lava le maketi, pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga talafeagai, e faigofie ona le mautonu ai se tagata. Oni tuai o aso nei o nisi taimi o nisi taimi e matua ese lava o le tasi mai le isi. O le mea lea, faʻamatalaina muamua pe faʻapelepele o ē vala faʻamama laau ma pe faʻapefea ona latou galulue.

E tolu ituaiga autu: Mo le matutu faʻamama, mo susu (so-valaʻauina puipui) ma le tele o le faʻamamaina (ma le galuega o le faamama e le fāina.). E le gata i lea, o loʻo iai ni mea faʻapitoa (faʻamau; eseese le puʻupuʻu: taʻavale, mo le vave faʻamamaina o meaafale, eletise, ma isi. Fai mai ei ai ni a latou sao ma mea leaga, ma latou faamamaina i auala eseese.

Auala e fufulu ai

O le sili ona lauiloa o le Vetuum Stumurs e mo le matutu mama. O le faʻavae o le faʻagaioiga o le "faʻamago" o le mea e sili ona faigofie. O le Fina na malaga i le lafo e le eletise eletise eletise le ea mai le fale faigaluega mai le fale faigaluega, faia i totonu o lona manava. O fafo atu o le mamafa e masani ai, o lea o le ea ma le malosi o loʻo mitiia i totonu o le potu, ave ma aʻu efuefu ma isi tamaʻi lapisi. Le isi, ua ulufale le palapala i le fale faigaluega o le fale faigaluega i se faamama (fuafua i le faʻataʻitaʻiga o se ato-efuefu o le pefu o le pefu. Lenei o le tele o palapala uma. Ona tafe ai lea o le ea e ala i le faʻamamaina o le faʻamamaina, faʻapipiʻi i luma o le fan ma puipuia mai i na pefu o vaega, o loʻo mafai lava ona faʻatoʻilaloina pea le faʻalavelave. E puipuia le eletise eletise mai le le lagolagoina. O sea faamama e mafai ona toe suia pe faifai pea. O le suiga muamua i taimi uma ma le ato efuefu, ma o le lua e tatau ona fufulu (faʻasologa o le faʻagasologa o le faʻagasologa o loʻo faʻaalia i totonu o le tusi lesona). O le faʻamaʻi o onapo nei e faʻataʻitaʻi ai le faʻafitauli mulimuli i le ala o le pefu o se super spempter i totonu o moli uila moli. O ia fetuunaiga o vasega eseese; Ua mamanuina e faʻatuai ai ni mea laiti (0,06-0.3 microns): siama, flaral pollen i.p. I se auala, o le polena mo se tagata e sili ona leaga, pei ona malosi, ma o lea na pa'ū ai i le ea. Taua ma se "faʻauiga" s-vasega scroFilters, faʻagaioia o taʻavale taʻavale, hepa ulters (maualuga lelei faʻapipiʻi e sili atu le faʻatuai)

MATAUPU VAEGA. O lea, i le pama talo, e tele faila sili ona taua: O le aoga o le faʻamalie atu ia latou, poʻo le le ea e tuʻuina atu i le potu.

O mea e faʻamamaina ai le faʻamamaina mo le matutu faʻamamaina e mafai ona faʻaoʻo atu ma le tele o le pefu efuefu ato mo le efuefu (e mafai ma tumau), pusa ma, mulimuli ane, o mea teuteu.

Afio mai i Pygetta
Lg. Ofu o Dusty

Dust-In-Air Paratail Pramen Party of Orgac po o minerale amataga. I luma osofaiga mafatia i le efuefu. O loʻo faʻaalia atoa i le 5.5 miliona fasimea i le 1 cm3. O le efuefu o loo fausia pea, ma e pa'ū mai i le auala, ma tulaʻi mai i le maumane lava ia. O le Inoroganic vaega o le kulimi cary whims, vali .p.p. Organic ma dandruffs o tagata ma manu, o manu o loʻo i ai ma fulufulua mai palanikeke ma aluga, faaputuga fulu e mai le Fort For. Seʻi manatu i ai: i se tamaʻi-potu tolu-potu potu fale, e oʻo atu i le 40kg pefu i le tausaga ua fausia. O le tele o le pefu o le a alu i kapeta, kapeta, susu malu, ie puipui ma tusi. E talitonu o le sili ona lelei o le kapeta o kapeta e tusa ma le 1 taimi i le vaiaso.

E leaga le pefu i le soifua maloloina, e mafai ona mafua ai le faʻamaʻi o le manava, tiga i le manava, e ita tele o le mucous membranes o mata. E le mafai ona faʻateʻaina le pefu, ae o le a le laititi, le soifua maloloina ai tatou te faia.

Ato - o le faigofie pefu vae vae. E tasi le taimi (o lona uiga, o loʻo latou uma pe a latou faatumuina) ma faifai pea (e mafai ona latou faamamaina mai le lapisi ma toe faʻaaogaina). O le tasi taimi, o se tulafono, ae e tali mai - mai ie. O le mea mulimuli e suia pea, ma e le lauiloa tele, aua e toaitiiti tagata e mananao e taamilo i se ato mataga, sa tatau ona fufuluina mai iina i lea taimi. Ma o le tumama o peloga atoa ua fesiligia, aua o le ato e mafai ona faaputuputu ma faateleina le tele o siama. E matua faigata lava le pepa; Ua saunia uma oi latou e tautua e aunoa ma le suia i le taimi nei (saunia o le faʻamamaina e tupu tusa ma le tasi le vaiaso). O le pepa ia i latou e masani ona lua-vaega: O le vaega muamua e tolopoina le vaega autu o lapisi, ma le lona lua - laiti vaega. Mea faapena e sili atu le talafeagai ma le tumama.

I le amataga, o le toʻatele e sili atu e ala i kaseti ituaiga faʻataʻitaʻiga, lea nai lo le ato-manino palasitika pusa. E sili atu nai lo le manatu o le tausiga: Free mai mea o le kaseti, ua lava le fufulu ma le vai.

Afai, pe faʻapefea ona faʻaputuputu ma le pefu backs galuega (efuefu ua mitiia ma tuai i le ato), latou te iloa toetoe lava o mea uma, o tagata faigaluega ma fagumea e tumau ai mo nisi mea lilo. E masani lava ona taʻua i latou afa - i luga o le "igoa" o le masini e momoli ai ni vaega eseese mai le kesi (o loʻo iai foi se faʻavae o faʻagaioiga). O lona uiga, i le koneteina, efuefu (mautu vaega) ua vavaeeseina mai le ea (kesi). Lenei e tupu pei o lenei: O le ea ua mimilo i totonu o se koneteina i luga o le screoves faʻapitoa, pei o le cyclonic tafe. Faʻafetai i le Manifofuina o le Malosiʻaga, e leʻi poloka le poloka i puipui, ua faʻaititia le saoasaoa, ma e pa'ū i le pito i lalo o le koneteina.

Talu ai nei, o le LG (Korea) na faʻalauiloaina se mea fou-storiuum mama ma le kompiresor container, pe a fai o otometi le pefu o le efuefu e tupu. I totonu o le Boworse-pefu o loʻo i ai se lisi o lio o loʻo tagi mai le pefu, faʻaititia i le aofaʻi o le tusa ma le 4 taimi; E tusa ai, o le koneteina e manaʻomia tele lava.

Manaia ituaiga

Tatou le faʻagaloina e uiga i tamaʻi fesoasoani laʻititi - tusi lesona tipitimum moli. O loʻo latou faʻamoemoe e vave aveese le tele o lapisi, - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e faʻasalalauina se mea. O le Mini Taina FC 6055 Faʻataʻitaʻiga (Philips) o le a suia i luga o le maa o le a aveese uma nutimomoia uma ma sosolo vai. E i ai le isi ituaiga o fale puipui o loʻo faʻamamaina - pulumu. Latou foliga pei o le mop, mo se faʻataʻitaʻiga fc 6125 (Philip), K 50 (KRCHER), ae ae le o le pulumu o le pefu. E faʻamautuina pulumu i le maa, e leai ni uaea, ma i luga o le fale mautotogi e mafai ona e gaoioi e aunoa ma faʻafitauli. Tapena le fola ma kapeti i le faaputuga puʻupuʻu; Ae maise tofiga lelei eletise mo le faʻamamaina o le lotoifale ma le taʻitaʻiga o le mama i le umukuka. Tatala se pa pupuni e ala i le na o le fetaomiina o le ki.

E mafai foi ona faʻapipiʻiina foi le paʻu o le vai o loʻo faʻapipiʻiina se vaega o le pefu o le efuefu. O le masini e sucks le ea ma pasi atu i se vaega o le vai i totonu o le pusa '' 'aina, o loʻo tuai ai le vaega o le pefu i le pito i lalo. Ile faʻaiuga o le faamamaina, o le saito ua gaogao ma faʻatumu vai mama. Peitai e iai foʻi le faʻasalalauga "i lalo o vai sei. Ina ua pasi Jeet i luga o vai, e laʻititi le ea, i le mea laiti, ae sili ona paʻu paʻu manoa o loʻo natia, latou te le maaa i tua i le potu. O le mea lea, e oʻo lava i le maeʻa o se faʻalapotopotoga, e tatau i le ea ona oʻo atu i le faʻamamaina lelei faʻamamaina.

Manifinifi tekonolosi. O se tasi o le sili ona taua tulaga faʻapitoa o le tui o le ie puipui o le mama a le "manava", ma o tagata gaosi e le mafai ai ona maua mai i le ea. I nai tausaga ua mavae, na foliga mai o le mea moni o le faʻaaogaina o le tusa ma le 95% o le pefu na ausia. O lenei o le tauiviga alu mo le faitau selau. O le iʻuga e itiiti ifo nai lo le 99.9% ua manatu leaga. O le mea lea, sa le gata i le isi mea, na latou tuuina i laʻasaga autu o le faʻamamaina lelei: koale, o loʻo faʻamamaina, faʻapea foi ma le S-vasega.

E mafai e le S-vasega o le S-vasega le taofia mai le 99.97% o fasimea o sili atu nai lo 0.3 μm. O le sili ona taatele ma e sili ona faʻatuatuaina e le-faʻamama e le faia o mea mataga faʻavae i luga o le fiberglass. O lona interroter labyrth o loʻo avea ma mailei e mafai ona "puʻe" fasimea mai 0,06 microns. O lenei e lima vasega o le le-faamama: H10, H11, H12, H13 ma H14. O le mea e faʻatonutonu ai, o le maualuga o le vasega, o isi siama ma tupuʻaga e mafai ona faatuai. O lea, o le H10 ma H11 e le aoga e pei o le S-vasega, mo vaega o 0.3 μm, ae o H12 e sili atu i le S-vasega. H13 ua sauni e poloka le auala ia le itiiti ifo 99.95% o le pefu e oʻo i le 0.06 microns, o le mea leaga ma siama. O le mafuaʻaga lena e tatau ai ona faʻatauvaʻa o iunite ma le le-le-le-le-le-le-le-le-le-le-maualuga e le maualalo ifo nai lo le vasega 12. O le STPA ma le S-vasega togi o le a tautua ma le faʻamaoni mo le sili atu ma le tausaga (o loʻo lava pe tusa o le 50 itula o le moli uila).

O nisi taimi e le gata i nei faamama, coal ua faʻapipiʻiina. E manaʻomia le faʻamamaina o le ea mai fafo mai le le fiafia i fafo.

Faigata i le ala. E ui lava i le eseese uma ma le lelei o faamama, ou te manaʻo e maitauina o le tele o loʻo latou maua i le ala o le ea tafe ma sili atu latou faʻatuai pefu o le mama mama, o le mana o le faʻataʻitaʻiga, talu ai o le ea e sili atu le mamafa e faʻafiafiaina ai i latou uma i faʻafitauli uma. E aliali mai e tatau ona filifili tagata faʻatau: a le mafai ona faʻalauaʻitele le paʻu o le ea, ae le mafai ona vave lafoina le efuefu, ae e vave ona faia le efuefu. E ala i le ala, e sili atu le amata faamamaina mai le faitotoʻa faitotoʻa ina ia le o le ea malosi o loʻo talepeina le paʻu gaogao. I le taimi lava e tasi pe a fai o le lapoa o le pu mo le lafoina o le ea mama o le tutusa o le lapoa o le hose, o le ea efuefu. O le mea lea, e faʻaititia ai le saoasaoa o le ea, tele gaosi oloa faʻaoga eseese tulaga o lona tufatufa atu, e ala i le faʻalauteleina o le tatalaina ma le suia o lona faʻatulagaina.

I le mana o vai

O loʻo faʻamamaina uma le faʻamamaina o moli uila "Talanoa" Fasa, e le gata i le susu, ae faʻapea foi mo le faʻamamaina mama. Ole mea lea, i faleoloa ile tau ile tau ole tau, e masani ona latou tusia o nei mea tetele na afaina ai. O le faʻavae o la latou galuega, e pei ona taua i lalo. Ae e te leʻi amata faamamaina, e tatau ona e liligiina le vai ma se pulumu poʻo se mea i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa. Mai iina, ua i ai omiga i lalo o le mamafa (pe tusa o le 2 pa) alu i luga o le paipa fetuutuunai, mai fafo faʻapipiʻi i le fale autu, ma ua fagofi i le annicnal, o lea e tufatufa ai i luga o le alesi. E faʻapea foʻi, e pa'ū le vai i luga o le kapeta ma soloia le pefu ma palapala mai le faaputuga, lea, pe a uma le ogalaau o le ea.

2.3 10 RESNS o vai mama e sasaa; O le palapala e le aoina i se tulaga o le 5-20 lita. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tolu-potu potu fale mau e mafai ona aveʻesea e le faʻaalu o le 5-7l proning poʻo le vai. E lofituina o le tane tane ma vai palapala e tumu, o le a lipoti atu le tusi malamalama. I le tulaga o lou le mautonu, e iai le alatoto alatoto e tape le afi i le taimi lava e tumu ai le koneteina.

Talafeagai pe a fai o numera o numera i le mea faigaluega mo le fufuluina o faamalama, palu E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani i lea o le tino gaoa, e mafai ona aoina sua suavai. O vailaau uma e aofia ai le mea moni na ia faʻamalosia le ea i totonu o le potu, e matua taua lava i le vevela vevela, ma i le taumalulu, pe a mago le ea. Aesyy o le a manaʻo i se manifinifi manogi i totonu o le fale mautotogi, faʻaopopo se tofo i le fufulu fofo.

Ae ina ia manatua o le faʻamamaina susu e le talafeagai mo kapeta umi ma le faaputuga umi (e le mamago atoa, ma o siama e mafai ona faʻateleina i le susu susu). E sili le faʻatinoina o le faʻamamaina e le o taimi uma e le o taimi uma, ae tatou te fai atu i taimi uma cytez, ma le taimi o totoe o le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu mo le" matutu mo le "matutu o le taimi E sili atu le faʻaaogaina le faʻaaogaina o le fufuluina o le suavai mama o carpet mo kapeta manifinifi (kapeta i luga o le lanu tuai), maata.

E taua le iloa o mea e ono taofia mai luga o le fola o le fola i totonu o le scumum e le alu atoa (e tumau i le 40%). O lea e te le manaʻomia le masani ai i a latou talosaga, faʻaaoga naʻo tulaga o le taua tele. A mago, vailaʻau e avea ma vaega o le pefu, o le vai mama mama e sili atu.

Kminuses of the Spretige Debium Claaners mafai ona faʻailoa ma faʻatusatusa i le "faʻamago" uso mamafa o le lua vai faaopoopo. E sili atu ona faigata le poto, tausia o ia masini. A maeʻa tapenaga taʻitasi, e manaʻomia le fufuluina ma faʻamago uma ai le mama tapena ma ana faaupuga ina ia le faʻateleina le pepe meataalo.

Faʻavasega eseese o le tele o mea e fai ai le tele o moli, i le faʻaopopoga i galuega o matutu ma susu le faʻamamaina, e iai le galuega faamama. O le PANDA VAP EL (de Heatherhi, Italia), Syntho (Toyntho (Thomas). Steam Kpuni ma SV 1802 masini (LG) ma SV 1802 (KRCHER) Ua sauni e faatino le mama faamama ma faamama o le ausa. Faʻaesea, E mafai ona e faʻatauina Steam Overmars, o le, o le mea e faʻamamaina ai le faʻamamaina o le faʻamamaina e na o le Steam: SC 1402 (PherFlex, Euro).

Faatusatusaga o faamama

Vaʻai o le faʻamama faamoemoe Miscuses
Faletupe tumau 1. Taugofie 1. Fesootai ma le pefu, pei o le ato e tatau ona lulu

2. Taimi e tatau ona e fufuluina le ato

Tina 1. Leai se fesoʻotaʻiga ma le pefu

2. faigofie o le faʻaaogaina: faigofie ona suia ato

1. O ato o le a tatau ona suia pe a o le faʻatumuina, ma o le tele o tupe faʻaalu, e tusa o le 150 rubles. Afifi (5 pcs.)
O mea e faʻamamaina ai ma le koneteina 1. Faigofie ona tausi: Leai se mea e sui ai ato, e lafo i luga.p. 1. Faʻafesoʻotaʻi ma le pefu ona e manaʻomia e lulu ai
Aqua faamama 1. O le ea o le ea

2. Aua le faʻatauina ato vaʻai

1. Fua o le sili atu nai lo isi fale teu oloa

2. Maʻea le galuega sauniuni- tusa lava mo sina faʻamamāina e tatau ona sasaina ma faʻatasia vai, ona

O le moli uila, faamamaina le vaʻa, e tusa ai ma le faʻavae ma le faʻavae o gaioiga e tutusa ma le fufulu, na o le sheam, vevela i le vevela Bar. Steam oso i luga o le kapeta e ala i le spzy O palapala ua vavaeeseina ma le susu faʻatasi ma le efuefu ma le pefu o le mitiia i tua. Vai Steam pioneto i le tele o le tele o avanoa i le va o le pefu ma mataga. E faalagolago uma i le mamafa: O le sili atu le maualuga o le taunuuga o le faamamaina. Faatasi ai ma Steam Faʻamamaina, e le tumau le itiiti ifo o le itiiti o le susū i le kapeta nai lo le taimi e faʻaaoga ai le moli uila. I lenei mauke o le faamamaina ma le fesoasoani a se paga, e le soona fai, faapena ona e mama fua (meafale e mafai ona mama, pupuni, ma le malu o ie.) E lelei foi ie.) E lelei foi ie puipui.) E lelei foi ie.) E talie foi i ofu.

Malosi o le kalave

Ia tatou talanoa e uiga i le mana o le moli uila. O Le a le Mea e Filifili O Le a Se Mea e Aafia ai? E iʻu i le mana, o le efuefu o le ae aveese ma le vave lava o le a faia. Ou te manaʻo ia aua neʻi mafai ona ou taofia le masani ai i totonu o le tusi, e le o le mana, e le o le mana (mana) o le faʻataʻoto, aʻo le faʻailoga lona lua o loʻo fuafua ai le malosi o le moli uila.

O le Acifers o le 1200-2000W i fale o iunite o loʻo taʻu mai ai e tele le malosi o le masini, o lona uiga, o le paoa o loʻo faʻaalia. Ioe, o se tulafono, o le maualuga lea o lenei faatagata, o le maualuga o le puleaga, ae o tuia ituaiga o le masini aafia ai. Ma pe a faʻatau, siaki ma le tagata faʻatau o le pule malosi.

Peitai, ae le o mea uma lava e faigofie tele. E tele mea e maua ai e tagata gaosi i lenei tulaga o le mea moni e le mafai ona faʻatusatusaina faʻataʻitaʻiga o isi tagata gaosi oloa mo le pule malosi. O le pule o se oloa o se oloa o se tui (fuaina i Pascal), na fausia i totonu o le potu galue o le moli eletise, ma le sapalaiina o le suavai o feoai: M3 / mint). Peitaʻi o le faʻafitauli o nisi tagata gaosi tagata e le o tusia se mea faapena e uiga i le malosi o le taui, e toeititi a tatou tautala e se faʻatulagaina tapulaʻa); O isi taimi latou te faapipiiina lenei mana i le Watts (WTT) (E le o se mea e manino pe faʻapefea ona amata i totonu o nei iunite), ma le tele o le soʻotaga (Aerov). Ae e leai se iunite o fua i totonu o le faʻavaomalo faiga o iunite o le SI - e fausia e Kamupani ia e iloa ai le malosiaga o le suega. Ma le isi, o le fua metotia o lona uiga foi e eseese foi. O nisi ua fuaina i le nofoaga o le faʻamalamalamaina o le faʻamamaina i le tino o le ogaumu tatagi, o isi, o fea le apoga e fesoʻotaʻi ma le fola i luga. E manino lava o fuainumera o loʻo sosoʻo mai ma le le tutusa: O le muamua e maualuga atu, ma mo mafuaʻaga manino, le mana, fuaina i le muamua vave, ua faamaotiina.

I se aotelega lautele, o le le mautonu tele e iai, ma e le mafai ona mauaina le mana moni o le faamoemoega. Faatusatusa faʻataʻitaʻiga o eseese tagata gaosi oloa e faigata, aua o mea taua e faʻailoa mai i vaega eseese o fua. E mafai ona avea ma faʻafanua naʻo faʻataʻitaʻiga o se tasi gaosi oloa. Aseta e sili atu le iloiloina o le pule o faʻamoemoega o loʻo latou lava mea faʻatatau ia latou lava mea faʻatatau ia latou lava, i totonu o le faleoloa, e saʻo i le alofilima i le ie o le mea faigaluega.

Manatu o se faapitoa

O le taimi lava lea ou te fia fai atu ai o le tele o faʻafitauli ma le gaogao o loʻo tupu ona o a latou tagata e ona, ona o le le saʻo o loʻo saʻo. O le mea e lua e sili ona taatele, tusa lava pe o le ituaiga iunite, o le afi afi o le afi ma poloka. O totoe o "faʻamaʻi" e seasea tele. O lea, o le mea sili ona masani ai o le afi o le taimi o loʻo taumafai tagata e aveese le susu (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafefe o le mea na fuafuaina mo le faʻamamaina o le faʻamamaina. Faatoaina le faia o se tulaga, aua e mafai e le vai ona ulufale atu i le afi, ma na ona e paʻu, aua e le puipuia i se isi tagi.

A o le malologa, e matua faigofie mea uma. Afai o le strimim mama na faʻafuaseʻi ona osofaʻia soʻo se mea pei o se nila ma sa ala i luga o le itu, o le taimi o le taimi o loʻo i ai o loʻo i ai se vaega o le pefu ma le palapala. O lenei mea e sili atu ona faalavelave i le ea. Tele i ia tulaga e faʻaleagaina ai le hese ma se laʻau umi ma se pito lapotopoto. Ae e sili le tuʻuina atu o le iunite o tautua.

O le Hosea Suavai o loʻo matou fefaʻasoaaʻi, talu mai le tamaʻi mea e puipui ai e masani ona faʻaumatia soo se tele ma ua leiloa, ma ua i ai le pefu i le polokalama.

I ofu gaogao uma, o mata vevela e masani ona faʻaleagaina pe a fai o loʻo mimilo ma tosoina i latou e tagata ona le toʻa ma tausi i latou; Latou te vali foi i nofoaga o le faʻapipiʻiina o pulumu ma gaogao moli, ona o le mea faigaluega ua tosoina mo i latou. Faʻafesoʻotaʻi faʻaeteete ma ou fesoasoani!

Igar Alekseev, Matai Faia o A-IceBig

Afai o loʻo e taulaʻi pea i Aertialats, o le averesi o le averesi o le faʻailoga o le 260 Aerov. O se aofaʻiga faigofie e aofia ai le pefu mai luga o laʻau uma. Ae mo vave le faʻamamaina e sili atu le faʻatauina o se faʻataʻitaʻiga ma se tulaga faʻapitoa o le 300 Aerov. Aesli e te manaʻomia se masini matuia e mafai ona e vave mafai ona faʻamamaina le tele o le tino mai le pefu, e aoga le sailia o le filifiliga ma le gafatia o le 350 Aerov ma maualuga.

Tubes ma le maga

A faʻatau se moli uila, aua le faʻagaloina e uiga i le tele o ni auvae. E taua lo latou faia mo se taimi umi, tele atu le tele o "togi". O Ubes o le Scumum e mafai ona faia i le palasitika, alumini ma le steel. Muamua, o le mea moni, tuu le conpionate iina i le faʻavaeina o gaosiga, ona o le taugofie o mea. O le lelei o le sreel - i le malosi, ma o le alumini o ni mama. E masani lava o loʻo fai le tubes i le auala e tatau ai ona faigofie ona faʻaaoga se tagata o soʻo se tuputupu aʻe. Faʻaopopo faʻataʻitaʻiga - BSG 72225 (BOSCH, Siamani), XDD 4095 NB (de Simiru) - O se tui gaogao o loʻo i luga o le 'au o loʻo iai i luga o le tule o le paipa. Peitaʻi, o le ono motusia o faʻateleina faʻaopoopo, talu mai faʻailoga e sau i totonu o povi e tafe atu i totonu o le faʻamoemoe, ma e mafai ona faʻaleagaina e soʻo se avanoa na mafua ai ona tutupu mea. Optimal filifiliga - Faʻatulagaina poʻo le leitio faʻailoga o loʻo lafoina faʻaaoga le faʻaaogaina o le poto.

Gaosi oloa ma tau

O le tele o tagata gaosi e maua ai le suavai o meaola o meaola - eletise (Suden), bosch, gent, orannta, Siamani, viek, viek, viek, vink O le tau o le tau faʻapipiʻi o loʻo faʻamamaina mo le matutu faʻamama o le 1-10 afe rubles, ae o le tau o faʻataʻitaʻiga taʻitasi e mafai ona aapa atu i le 20 afe o rubles. (S 5980, giele). E faʻalagolago uma lava ile mana, gaosi oloa kamupani ma le auai o isi faʻamama. I le ala, e tasi-taimi sacking ato e tusa ma le 150 rubles. Afifiina (5 PC.).

Faʻataʻitaʻiga ma Aquiflilters o le a tau i le aofaʻi o 7-7.5 afe rubles. Taugofie vavaeina o femalagaiga mo le 7-1-15 afe rubles. Ofo atu Thomas, Krker, de Kimbiti. Amhelies e sili atu le maualuga nai lo 35 afe rotangs. Tatala kimby, rexair (uati), hyla (Siamani). I le faʻaopopoga i lo latou mafuaʻaga autu, latou te mafaia ona tofo le ea, faʻapitoa mai le foloa o vai. Inconale, fufulu vai afi mama zelmer (Polani), KRCHER, VOX tau 5-15 afe rubles.

O le faatonu Komiti Faatino faafetai le sui sui o le Alfred Krcher, Bork Poweronsiks, Dyson Onkronic, ma Ask Missions, Areak Faalapotopotoga, faapea foi ma Apliberg.

Faitau atili