Taele i le fou amplu

Anonim

Fale o le fale (140 m2) i vaegafanua: E ui i le puʻupuʻu o le fausiaina, e manaʻomia ai mea uma mo se olaga mafana.

Taele i le fou amplu 13159_1

Taele i le fou amplu

Taele i le fou amplu
O le ata masani o le bitge chramic pale, o loʻo feagai ma le laʻasaga o le umukuka, e tuʻufaʻatasia ma potu masani, pule i potu uma o lenei fale talimalo.
Taele i le fou amplu
Spacive terace i le ulufale atu i le fale-matagofie faafiafiaga: e manaia tele le nofo iinei pe a uma ona asiasi i le paga
Taele i le fou amplu
Pupuni mai flatural flax atoatoa vavalalata vavalalata ma le totonu o loʻo teuteuina i totonu o le atunuʻu
Taele i le fou amplu
O le nofoaga faigaluega o le umukuka, o i ai i le faamalama tele, ua malamalama lelei. Luga o le faamalama o se laulau 'ai
Taele i le fou amplu
O le foloa muamua ma le mesama mai le mezzanine o IKA CHIDE CHEPSH, pei o moligaʻo na teteʻe ai moligaʻo i tuugalamepa. O le a avea latou i lalo ifo maualalo, o loʻo fausia ai se mafuaʻaga manaia - o se potu i lalo o le taualuga e tutusa ma le tutusa o le mea tuai
Taele i le fou amplu
O le Mezzannine o loʻo i ai le potumoe ma le lautele o le moega ma se nofoaga faafiafiaga, lea e mafai ai ona e maua se galuega i nofoa vaivai pe i luga o le nofoa. E iai foʻi le taʻimua lea o se potu malolo, o se nofoaga sili lea, o se vaega tele o le taumafanafana, ua faʻateleina ai ona o le faʻafitauli
Taele i le fou amplu
Ina ia maua le ea fou, e le mafai ona e tuua le fale, ae na o le alu i le pito i luga
Taele i le fou amplu
Faʻavasega lanu uliuli laupapa o le lona lua moli faʻamalama faʻaali manino i luga o le pito o le malamalama puipui ma le taualuga
Taele i le fou amplu
O le lautele o le taualuga o le taualuga e puipuia ai le pito i luga o le leaga mai le leaga o le tau. O le pa o le pa puipui e faia i laupapa manifinifi, ina ia aua le tapunia le vaaiga matagofie o le vaomatua
Taele i le fou amplu
I totonu o le fale, o le lanu o le laau maualuga na manumalo ai. Na te fausia se taufaasese o le malamalama o le malamalama, o fea ua ufitia ai puipui ma le taualuga, faamaligiina ai le otootoina o mea uma. Malamalama le malamalama e faateleina ai le tele o potu
Taele i le fou amplu
Mo le faletaele piki i luga meafale ma pipili i le retro style. Wooden "Mododyr" ma se paʻepaʻe paʻepaʻe sipela o foliga o le taufaʻamataʻu ma le بام ua mafua ai se siosiomaga o le amataga o le chw. O le pito i tua "Moydoodyra" ua maeʻa i le COAMACOMING, puipuia le puipui o le laupapa mai splashes
Taele i le fou amplu
O le muamua ma le okeni o le faletalimalo o le faletaele o le teuteu o le vaega o le grid warven mai le coussu twoss
Taele i le fou amplu
Uma laupapa "Vaega" o le o le sauna puipui, taualuga, Shelves - faia o le Aspen

Taele i le fou amplu

O le fale laupapa lea o loʻo i se tasi o nuʻu o nuʻu o nuʻu o le nuʻu o nuʻu, i le pito o le matagofie o le togavao matagofie. E ui i le tau talafeagai o le fausiaina, e manaʻomia ai mea uma mo se olaga mafanafana ma le mafanafana i fafo atu o le taulaga: faʻalelei ma le matagofie o le vai. Lenei e mafai ona e faʻaaluina se taimi sili, taunuu i le faʻaiuga o le vaiaso. E manaʻo Tafaoga e nofo ma nofo i se malologa atoatoa.

O le a le soona fai soo o loʻo iai mo tatou taʻitoʻatasi o loʻo i ai se tafaoga i lana lava ala, lea e mafai ona valaauina moni pe, pe a e manaʻo ai, atoa. E le gata i lea, mo sina tafaoga, fagota, afi i totonu o le vaomatua ma pateta pateta. Mo isi, o le agavaʻa e suia ai le tulaga ma faʻateleina le taimi i se fale nofo lelei. Taumafaiga e ala i le faia o ia lava o se le fiafia poʻo se togalaʻau ma tupu ma tupu i le latou fanua o ni fualaʻau o fualaʻau ma fugalaʻau. Ioe, e tele isi filifiliga. Ae masalo, i tulaga uma, e tau mai e nai tagata e asiasi i se taele lelei.

O toa o la matou tala e le i tuusaunoaga. O le filifili ai e fausia se lavelave o fale ma lona tamaoaiga i lau lotoifale, na latou filifili e amata i le taele, a o le faʻalauteleina o ona agavaʻa, o se faʻaiuga lea o le fale mo malologa. E mafai ona e nofo i soʻo se taimi o le tausaga ma mea uma ma mea uma i le taimi lava e tasi e fiafia ai i le faʻaaogaina lelei o sauna ma le spa aau vaitaʻele.

I le agaga o le filifili

O le faʻaluaina o le taua o le taualuga o le taualuga o se faigofie quadralilar foliga e le masani ai. O le tusiata faʻaaogaina ni metotia e tele na aumaia i le fale se mea faʻapitoa. Muamua lava, o lenei o se faʻavae faʻamatalaina, o loʻo ma le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae lea "(Kamrock, Lusia), Rusia). O togafiti ua i ai se taua taua: O le tasi oi latou e savali i le fale i le fale, o le isi o i le maualuga o le fola lona lua. Na latou vaʻaia lava le tele o le fausiaina, e aunoa ma le mauaina. O le lautele o ofu o taualuga i le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasiga ma le maa faʻavae e faʻamanatu ai le cinene cclet. O le tele o nofoaga o nofoaga o avanoa e faia ai le ola i totonu o le fale e matua mafanafana timu, e leai se kiona i le faʻaaluina o taimi i le ea fou, ma fiafia i le pini o le natura. Sporaldite itu o le fale o ni tamaʻi poleti ma faitotoʻa i le boainer potu ma le ofisa avanoa. O laupapa fafie o latou faasitepu, ma faataulaloina elemene o le taualuga o le taualuga ma lona ulufale i totonu o se lanu enaena enaena.

Faigamalaga mai le susu

O le togafiti lea na fausia ai le fale talimalo o loʻo i lalo ifo. O mea mataga la o loʻo teu i lalo o le maualuga o le mamafa vai e tusa o le 1m, e le gata i lea, toeititi lava i le tele o le teritori uma e iai se tamaʻi puipui. O lea la, sa tatau ona fausia se faʻavae tumau lea e le faʻatagaina ai le "atavali" e fausia ai le solo.

Na amata loa galuega fai galuega i le tapenaga o le suavai, ma faʻaalu ai ni alavai. A o le faʻavae o le fale lava ia o ia lava, o le lelei filifiliga o le monolithic faʻamalosi tino faʻavae o le lipine o le afi. E faʻaauau ona maualuga (80cm) faʻamalosia sima atoa ma ventipelation pu i le atoa o le tino, ona o le ea o loʻo iai i le avanoa faʻavae i totonu o le avanoa faʻavae. Lea e mafai ai ona e fetuʻunaʻi le tulaga o le le fiafia i le fale ma puipuia le mea na tupu o le faʻamio.

Bar, laupapa ma sina manatu

O pa o le fale e fausia mai se PIN phicber. Ua ufitia e le rubbrod, o le a le matafaioi a le sanu tatau, ma luga o lona luga atu o lo o teuteuina i se pinelani pine, ona o le aafiaga o se gofie geboabberd ua foafoaina ai. Mai totonu o puipui o loʻo tuua "faʻalenatura", aua o le paʻu o le laupapa lava o se mea lelei o mea teuteu. Oona, o seevae uma ma le pito i luga o le puipui, o loo faʻavasegaina faamalama lona lua, o moli moli, faʻasolo i se vaega o le 250Mam. I le pei o puipui, vavaeʻese mai ile pa, mai le auala, o nei vaega uma, o nei vaega e puipuia e le toto mai le initinid ma teuteu i se laupapa. Mai le itu o totonu, ua latou faʻaogaina i le ata o le palau ma teuteuina i le laupapa laupapa, faʻataʻitaʻi se fua o le boolwalls ma stal ua toeititi.

O le sili atu i le fale o le fale o le laupapa. E tusa ai ma le tusiata, ona o le lavelave o le eleele, o le a sili atu ona aoga e faʻaaoga ai se malosi malosi faʻamalosi sima o loʻo i luga o le fogafale muamua. Peitai, ona o le maualuga maualuga o se fuafuaga o sea fuafuaga ma ona fausia ai se suʻesuʻega, o se isi filifiliga o le tamaoaiga na filifilia, faʻa-masani laupapa ufiufi. Faʻateleina Cueus e tautua o se vaega o polyplex (80mm).

O le fale ua tumu i le taualuga o le paluga o le male mamanu ma taufetuli. O le taualuga e faia i le Braeas Corlies-Sand Fules (Lusia) Na faʻatulaga e le kamupani tekonolosi: taualuga "Pine" o loʻo i ai o le ata o le Simira. Talu ai o lenei faaputuga o loʻo mamafa tele, o le interdeate faʻamalosia o 'au e faia mo le taualuga (O le avega faʻasoa atu ia i latou o loʻo fuafuaina e le taualuga mea).

Uma i le tasi

O le faataatiaga o le fale e faigofie ma talafeagai. O lona eria e le maualuga tele, ae o lea ua i ai nei mea uma o le galuega autu. Faafetai i lenei, le fausiaina o se taimi umi na galue ai o fale sa fetaui lelei mo le aiga ma sa faasolosolo lava ona suia le matafaioi, ona ulo ai lea o se fale sili ona popole.

I tua o le faitotoʻa faitotoʻa o se tamaʻi ulufale o le potu ulufale ma se tagata lautele fausia-i totonu o le potu. Faafeagai ma le faʻasaʻo, ma le itu taumatau o le atunuʻu o loʻo tuʻufaʻatasia galuega o le potu malolo ma le umukuka. E ui i lea vaega laiti, e foliga tele mai lenei potu, e pei ona faatulagaina le avanoa e lua-vaiaso. Mai iinei e mafai ona e alu i le sone o auala o le vai o le vai, e aofia ai le sauna, taele ma spa aau vai. O loo i ai i totonu o le fale ma le fogafale lona lua, sili atu le saʻo, o le faʻaoleo ma le vasa o se nofoaga moe iinei. E faigofie ona maua mai i le faitotoʻa o le faitotoʻa o le leaga tele, o loʻo faʻaoʻo atu i le muamua-faʻapipiʻi ma pepe.

Conzy atunuu

O totonu o fale puipui o le nofoaga e nonofo ai, ua foia i le ituaiga o atunuu, e lelei mo se fale laupapa. Chonlures, o le laʻau iinei e faʻatulaga i le pule sili - E le gata o le fausiaina, ae o loʻo gata mai mea uma. O loʻo fausia ai le ata faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasiga o eseese lanu o fafie. Pine puipui, o se '' aʻai o loʻo i ai i totonu o le 'aʻai ma se sitepu e tau atu i le fogafale lua, faʻapea foi ma le laupapa laupapa laupapa (slovenia), fausiaina o se paʻepaʻe toto.

O le mamafa o le mamafa, o le fola o le ok parquet, togafitia ma poto masani puipuiga, lea e mafai ai ona e tumau i le lanu natura o fafie. Golden-Brown Brothne Cirqut Parqut e tutusa faʻaalia le faʻaali atu i le ata o le malamalama puipui ma le taualuga. O loʻo fetaui lelei i lenei tulaga umukuka na faia o le pine o loʻo i ai ma se mea manino lacquer o le e le nanaina le ata o fafie. Meafale i totonu o le potu 'ai, laupapa laupapa ma nofoa i tua i tua, o loʻo faia i le faitotoʻa tutusa e pei o le umukuka e pei o le umukuka e pei o le umukuka e pei o le umukuka e pei o le umukuka.

E foliga mai le malo o tagata lautele ona o le ogaumu o le ogaumu ma se faitotoʻa faitotoʻa, lea ua faʻavae o se magalafu. O le ogaumu lava e faʻapipiʻi i le sana i tua o le potu potu fale. E faigofie tele, pei ona faʻatatauina e le gata ile ala lea, ae faʻapea foi ma le vaega e tasi e faia mo se isi afi mumu. O le iʻuga, e mafai e le au talimalo ona malolo pe a uma le vevela o Sauna i luma o le taulaiga, o loʻo faʻamalieina ma malie le taʻele. Aesuli se tasi o le a manaʻo e faʻaloaloa atu i luga o se sofa sofa pe maua se nofoa lelei, ua naʻo le aʻea o le faasitepu i le menasi, lea e faʻapipiʻi ai meaafale. I le pito i luga o le tulaga mulimuli ane o le potumoe foi o le mea e maua ai se moega tele. I le ala, o le le tatalaina o le sofa ma o nofoa e faia ai ni nofoaga moe. A o le teuina o lavalava ma isi mea talafeagai, o loʻo i ai se potu laupapa laupapa ma se fatafata faʻalelei.

Taele i le fou amplu

Faigofie faigata

Malolo filemu ma le le faalauaiteleina. Peitai, e faigata ona 'ausia lea o lenei pe a fai o le Mezznine ma e vaaia lelei mai toetoe o itu uma. Sa fesoasoani Panels na fesoasoani fofo le faafitauli. O ni ie lavalava ma se tino mamafa i le pito i lalo, agai i luga o le taiala. O le panels na faʻaaogaina o se ituaiga o mata, na lafi atu ia i latou i le va o le moega ma faʻailoga o le fale i totonu o le fale. A latou salalau, e toesea ai se paleleleale ma le le masani ai ie vavae ese le potumoe mai le lautele o le fale. I le tasi le faʻaaloalo, foliga faigofie ma aua le solia ai le faʻapitoa o le faʻamaoni o totonu.

O le fale o loʻo vevela e faʻaaogaina ai le junkers-bosch lua kesi ponesi (Siamani) faʻapipiʻi i totonu o se potu faʻamalosi tino. O le aufai o vai o vai ma le rate.

E ui lava i le mea moni o le fauina o galuega i le fanua ua uma ona maeʻa ma o le fale tele-seevae o le lua-fale na tupu i luga o le upega tafailagi, o loʻo avea pea le fale tuai o se nofoaga lelei mo ona tagata e puipuia ai mo ona tagata e fiafia ai. I se faʻaopopoga, e mafai ona i ai uo ma uo poʻo aiga na oʻo mai.

Taele i le fou amplu
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Fiafia - 5.5 M2

2. Avanoa-e-avanoa potu - 20,3m2

3. NANUSEL- 5,2m2

4. moni - 7,4 m2

5. Bassoaie, SPU- 7.5m2

6.Sunas 5,5m2

7. O le potu autu o le 8.5 M2

8.Faʻa-9,6m2

9.Wras

Taele i le fou amplu
Fuafuaga o le fogafale lona lua17,5m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. Lelei tele - 33M2

2. Terrace - 15,4m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale- 140m2

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Bruce

Faavae: Monolithic faʻamalosia faʻamalosi sima faʻamaʻi, loloto - 60cm; Gentail Monolithic Faʻamalosia sima (80cm), feagai ai ma le faʻailoga o mea

O puipui: Muamua o le fogafale-fola, o le agi mai o Pinepa, Crubbroid WarbID, tagi - Pine laupapa; O le fogafale lona lua-Fitu Ponels, Faʻaititia o Waira Wool URA (250mm), o le fefiloi matagi-rourroid, o le tau i fafo

Overlap: laupapa

Mautuluga: DUIFER, saogalemu, ata tifaga Vapao Faʻavasegaina, Creoura WoL (200mmmu)

Pupuni: Fafie ma le lua-potu faamalama

O faiga o le ola

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Kesi sapalai: tutotonu

Heatting: Faʻaika-Criptions kesi boiler junkers-bosch, toso teine ​​ma vai faʻamafanafana

Seserage: O le lotoifale mama vaega

Faaopoopo Faaopoopo

Poau vaitaʻele: SPA

Sauna: Faleoloa vevela

O le teuteuga o totonu

Pam: Pine laupapa, pa

Fola: Oak Parqut Board

Cirings: Pine lee

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausiaina o le fale ma le vaega atoa o le 140m2 tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Fuafuaina, eleele malolo 34m3 700. 23800.
Oneone base masini, lapisi 12m3 220. 2640.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima, faʻavae 74m3 2700. 199800.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 190m2. 240. 45600.
Isi Galuega seti - 18500.
Atoa 290340.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 74m3 3100. 229400.
Nutimomo maa granite, oneone 12m3 1100. 13200.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 190m2. - 22800.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 32400.
Atoa 297800.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina seti - 12400.
Tipiina puipui ma vaega mai le Brusev 28m3. 3200. 89600.
Faalagolago i puipui i fafo 80m2 560. 44800.
Faapotopotoina o Mae i luga o fale 140m2. 520. 72800.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 110m2. 650. 71500.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 250m2. 85. 21250.
Hydro ma le SyPorizootion masini 250m2. lima sefulu 12500.
Masini o le taualuga o le sima-oneone faaputuga 110m2. 370. 40700.
EAves fanauina, svezov 16m2. 400. 6400.
Kapeneta veranda, porks seti - 29400.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka seti - 32300.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 9700.
Tofotofoga i puipui puipui ma laupapa papa 140m2. 340. 47600.
Isi Galuega seti - 25200.
Atoa 516150.
Apalai mea i luga o le vaega
Ato ato 47m3 4500. 211500.
Interxed cress, punou, nonoa seti - 5700.
Actiunded Boad 140m2. 230. 32200.
Ruberoid, vaproozaind 250m2. - 7600.
Faʻaʻesega 250m2. - 28000.
Siusiu-oneone laupapa 110m2. 810. 89100.
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 18000.
Laupapa laupapa laupapa ma se tioata seti - 210000.
Isi mea seti - 35200.
Atoa 637300.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le otaota togafitiga seti - 32600.
Autonomous vai sapalai masini seti - 52000.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 290000
Atoa 374 600.
Apalai mea i luga o le vaega
O le lotoifale o le sami seti - 65200.
Otonotoos vai sapalai seti - 60700.
Kesi faaluaina-matagaluega boiler (Siamani) seti - 52800.
Meafaigaluega mo Sana seti - 86000.
Plumping ma eletise eletise seti - 390000.
Atoa 654 700.
Faauma galuega
Antipting sauniuni-faia konekarate seti - 112000.
Fola fola mai le kolisi le kolisi 59m2. 4300. 25370.
Masini o le ufiufi o le prcelain connedwware, puipui puipui ma chramic tiles, teuteu maa seti - 45600.
Carpentry, Plaster ma vali galuega seti - 287030.
Atoa 470,000
Apalai mea i luga o le vaega
Cirqut laupapa, Cerearatic Tile, Faʻaomatoa le maa, o le faitotoʻa faitotoʻa, fausaga o vaega, eseese, toega, matutu, matutu ma isi mea seti - 950000.
Atoa 950 000
* - O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o le farms o moscow e aunoa ma le amanaia o le pulega

Faitau atili