E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale

Anonim

Lua tusi aoga poloketi a se potu e lua-potu ma le atoa itu o le 67 M2 ma lua tusi aoga o le potu e fa ma le vaega atoa o le 96.1 M2.

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale 13167_1

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
"O le faʻauluuluga o le" Cuming ma Lumeinaree e maua ai se potu malolo. Avanoa avanoa
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
E ui i le mea moni o loʻo i ai se avanoa mo gaioiga, o se seti o meaafale i le potu o le afafine e fetaui lelei afu

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Manatu: filifilia potu taʻitasi mo tamaiti eseese ma matua, faʻalapotopotoga o le palasitika avanoa i totonu o loʻo leai se malosi i totonu orthonal
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Fale i fale vaega o loʻo tumau pea le sili ona taugofie ma i le manaʻoga i le maketi. Ua matou taʻuina mai lava e uiga i fale masani o le P-55m faasologa. O fale ia i ai le maualuga o le 12, 14 ma le 16 folasaga, o loʻo i ai i le pisapisao tino paopani faʻatasi ma potu-potu-potu-potu-potu-potu-potu-potu-potu-potu-potu-potu-potu-potu fale. O puipui i fafo e faia i le tolu-vaega panels ma le mafiafia o 340mm, i totonu o le pipiina sima (180mm, vaega-30m. I le potu lomia, matou te ofoina atu ia te oe filifiliga lua filifiliga mo le toe faaleleia o le lua ma le fa-potu potu.

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale

Malaga i Aferika

O le taimi nei, o aganuu anamua e faʻaauau ona faʻalavelave i mafaufauga o se tagata fatufatuga. O le tusitala o le poloketi na mafai ona malaga i North Aferika, lea na ia musuia ai lona atunuu i le lotoifale. Ma sa i ai se manatu i lenei maupupupuni mo se aiga o tolu taitoalua ma le tamaititi aʻoga maualuga.

Totonu o le mamanu o loʻo taʻua manino ma laina laina ma laina laina sao o le au Aikupito. Toe manatua ma le filifilia filifilia o le tele o meaafale mea e tatau ona faia e okaina. Colorist gamma-malamalama, ocher, e aofia ai lanu mafanafana (sinasina lotus, toafa oneone, faapea foi kulimi, malamalama niu ma mulimuli ane lanumeamata, e pei o se alavai i luga o le auvai o le Naila). E faʻaeaina i le uliuli faʻaopopo faʻaaogaina i le tini.

Toetoe lava o uma i totonu o puipui, o le mea e le faʻatagaina e suia tele le faʻatulagaina o le faʻatulagaga. O nifo i le eria o le potu ua 'aveʻese i lalo o le potu malolo, ma e laiti ua fuafuaina mo le tama teine ​​laititi. Vaega e tumau pea i nofoaga muamua, i se tasi tulaga: vaega o le pa i le va o le potu malolo ma le ala savali o loo siomia agai i le Intut sone. Faafetai i Lenei, e faʻateleina le nofoaga i le olaga atoa, ma o Nicha ua faʻatuina i le ala savali, lea ua faʻatulaga ai le ofu o le ofu o le ofu. E le gata i lea, o le loggia avea ma vaega o le nofoaga o le avanoa avanoa.

Asymmetric otootoga Ofu Fai le nofoaga o le tulaga o le tino. Manaia ma le new. Anamua O le fale laupapa laupapa e tuu i luga o le fola (ae ui i lea, e mafai ona vave ona laeiina i fafo atu o le faamamaina i lalo o tuutuuga o le Intut sone). Faletaele ma le faleuila Na filifili loa e aua le mafuta, ae leai ni suiga e le o talafeagai iinei. Tolu vavalalata faitotoʻa e tau atu i le faleuila, faletaele ma umukuka e fausia ai le faalavelave. O le mea lea, o le faitotoʻa a le umukuka e fai ai le puʻeina, ma e agaʻi atu le faitotoʻa faitotoʻa agai i le sao. Lea e mafai ai ona faʻapipiʻiina se paʻu tele, o loʻo tuu i luga o le puipui o le faletaele. Luga o le magoto ifo, lea e manaʻomia ai le faʻaopopoina o moli, o le pusa o loʻo tuʻuina mai i le HCL ma le pito i tua.

O le potu avanoa e le o suaina, o le numera o meaafale e itiiti. O lea, siosiomaga potu moe potu Fai na o le moega, nofoa e lua, o le Otfik ma le kapeneta failautusi ma le menania i le faitotoa. I le faʻamalama, le tusitepote ma le kapeneta, faʻatulagaina le avanoa o le nofoaga faigaluega. I lalo o lana pusa mo mea ma fata mo tusi. O lenei fausaga e nana ai le moli (ae paga lea, e puipuia ai, taofia le toniga tufatufaina o le vevela). O fanua o le suʻesuʻe o meafale e faʻaaoga ai mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e avatua i totonu o le alofa tunoa. O Aikupito Hieriglyphs o loʻo apalai i le pa o le potu malolo ma potumoe e faʻaaoga ai mea faʻapipiʻi, lea e mafai ai ona e vaʻaia nei sone.

I le umukuka Tele ipu tioata i luga: matagofie le sipuni clap, matte fesuiai o meaafale, o le faʻata o mea, o se faʻata, o loʻo faʻamalosia ai le 1/4 f4/4 pa. Lenei ua faaupuga e tuu ai meafale teu a Kamukuka, ma ua siitia le moli i le faʻamalama, latalata i le Loggia. O le pusaaisa e teu i se NICE i le ulufale, i fafo atu o meafale i luma. O le LCD TV ua faʻapipiʻiina i tafatafa o le pulou (lea e mafai ona faapulo ai le vaitaimi o lana tautua-maea e tatau ona mamao e mafai ai mai le ipu). O le "Apron" o le umukuka o kamela samasama ma lanumoana lanu lanumoana i tua o le pale o le pale o le omea o le mea e masani ona o ai le aiga atoa. Luga o le puipui na tauina mai le stylized Pyramid mai le Tile.

I totonu o le potu Alo e manino foi le malosi o le 'aʻai: O le taualuga e vavaeeseina e le bambopo varw, o le "Aferika" Faleoloa Faleoloa. Sa i ai mafanafana o suitula e manumalo: ulu ulu, enaena ma fulufulu mumu.

    Malosiaga o le Poloketi:

  • E le afaina le tausiga
  • Faʻaopopoina potu malolo i le aluga o le alatele
  • Fausiaina o se moe i le ala savali
  • Faatulaga o nofoaga faafiafia i luga o loggis
  • Suavai avanoa ona o le Sliding faitotoa i le umukuka
  • Faʻateʻaina o Windows i luga o loggis Faʻaleleia moli

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • Tuʻufaʻatasia galuega o le potu malolo ma potumoe
  • Toetoe lava o meaafale uma faia e oka
  • Faʻaititia le Shinitor Space Sport Faʻalauiloaina ma meafale lelei
Poloketi vaega 79200RUB.
O le pulega o le tusitala 15 300rub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 488500rub.
Fale o fale (fola, puipui, pine, Vaega - Mamafa - Mago Mamafa, Merwall,

Paso laupapa)

185000rub.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Le mea atoa Porcelain Codeware, Tile- Marazzzi 18.7m2 16 650.
Fale tausi fale teka. 53.9m2 77,000
Puipui
Umukuka Motalic Biszza, Marazzzi Tile 11.2M2 12 650.
Faletaele, faleuila Ceramic Tile Fap Ceramiche 23,4M2. 24 340.
Potu moe potu Teuteuga Coating Olaios. 10L 14 400.
Malologa Vali i / d, korr vivaclor 42l 13 200
Taua
Faletaele, faleuila Faavaa o le taualuga pupu. 4m2. 15,000
Le mea atoa Voiacour vali 16l 4700.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Swel Read Road Mul-T-loka 1 PC. 32 500.
Malologa Potu o le Vera Vera, Sliding 5 fasi. 59 800.
Faiva
Faletaele, faleuila Burbasin, faleuila-lelei tulaga 2 pcs. 21 600.
Taele lemqua faiga 1 PC. 9100.
Heatted Theew Rail Margaroli 1 PC. 10 500.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, Jung Switches 52 PC. 19 7600.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Italia, Spain) 42 pcs. 104 500.
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Anamua, Workrobe Meafaigaluega, faitotoʻa, kapeneta ma arsetlil-stanley, punā (Lusi) - 167 870.
Umukuka Umukuka "Faasilasilaga" 3.6 POG. M. 54 200.
Nofoa (Italia) 3 PCs. 15 900.
Laulau ma tioata (e okaina) 1 PC. 34 650.
Potu moe potu Nofoa, pafa. 3 PCs. 39 000
Moega, faʻata (e oka), faʻafouina 2 pcs. 70 070.
Meafale faavae i lalo o le faʻamalama, kapeneta ma le antitlil (Lusia) - 51 900.
Atalii potu Moega, custortpop, Lagolagoina, nofoa - 31 430.
Workroe, Stellage-Vox - 97 620.
Logisia Hitise "po o le po o le po o le podium) 1 PC. 15 730.
Aofai (e le aofia ai galuega ma faʻamaeʻaina mea) 1 014 070.

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Faʻalauteleina lanumeamata lanumeamata i le ituaiga o galu ma pupuni faʻapipiʻi i luga o le faia o le cornice e pei o se folau, o miti o atunuʻu mamao
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Faigofie e ala i le puipuia o mamanu vaevaeina le potu "peni" atalii mo le lua sone - moe ma galue
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Laulaufaiva ma le ata o Farao-Otzvuku o le tu masani a Aikupito: o le falelotu sa puipuia mai i agaga leaga o le pule o le pule.

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Manatu: Faasaoina o le amataga o le layout, zogle potu meaafale
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Uliuli ma paʻepaʻe dutt

O le galuega ua fuafuaina mo se aiga o le tolu: matua ma le Alo ole tuafafine talavou. O le fuafuaina toe faʻatulagaina ua fuafuaina e faʻateleina ai le nofoaga o totoe ma toe faʻatulaga le avanoa. O lenei e le o se mea se lua i totonu o le fale mautotogi, ae toʻatolu potu atoa: potu malolo, potu potu ma tamaiti.

O le vaeluaina i le va o le alatele ma le potu tele ua talepe, ma o lona mamao, o le vateatea na tulaʻi, vaevaeina i totonu o le alatele, umukuka potu ma galue malosi. O le faletaele ma le faleuila tuufaatasi ma faʻalautele - o le septum o le faletaele fou na sifi agai i le ala savali ma ua vevela i le pa o le vasega pepe. O se vaega o le potumoe eria (pe tusa o le 1/4) vavaeʻese mai le puipui mai le paso poloka ma faʻatulaga se potu laki i ai. I le umukuka, latou te fausiaina le vasega, ma le umukuka o loʻo faʻaseʻe atu i le auala auala (e mafai pe a fai o faleoloa eletise, ae le o ogaumu le eletise.

Tapenaina faitotoa o loʻo faʻatulagaina ma tipi i lalo i luga o puipui o le potumoe ma tamaiti-O nei potu ua faʻatatau i le potu malolo. Faʻalauiloa naʻo le potumoe, o le potu ma faletaele e tumau le tuʻufua, ma o le avanoa o le sone o le lautele o loʻo avea ma se tasi e faia le fale o se ituaiga o potu. O le lanu lanu e fausia i luga o le eseesega o uliuli ma paʻepaʻe. Ina ia faamalie le fefinauaiga o nei lanu, o le tele o leo o loʻo faʻalauiloaina: mumu i le potu malolo, samasama i le potumoe, piniki i le faletaele. O le Swiniere o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le koluse o laina diagonal e fatu ai le dynamic tuufaatasiga. O lea la, soffai ma fiva fausaga e tutusa ma le "astta", i le potu malolo, o le moega i totonu o le potumoe e le latalata mai i le pa. Apolos mai le popcelan connewware i luga o le foloa diggonically scress o le potu avanoa mai le alatele i le auala 'ai i le potu malolo.

Sone Umukuka Sii 150mm maualuga i se potium e vavae ese mai le potu malolo ma taoto i le SEmi fesootaiga. O le umukuka e laititi, puʻupuʻu - O le tele o saofaga i le P-ata i luma ma le Black Lacquented Tracounds "Apron" Faʻasao le potu malolo. Sulu lanu e tautua mumu mumu nofoa ma mumu le palanicminim moli i luga o le tulaga.

I le potu malolo O ata o le GLC, teuteuina ma veneen veneen, e faia i se auala e fausia ai se mea teuteu ai se taua ma le faʻata ma o se mea faʻaeʻaina. I o latou luma - o le maualalo o le mamafa o le sofa, ma le televise televise televise tu, teuteu i se oak veneer, i lalo o le mea e sili atu, ma ipu tioata. I luga o se laulau 'auvae laulau i se faamalama-moli i le ituaiga o le uliuli tioata poloka. Taavale nofoa o loʻo ufiufi i le paʻu mumu i le leo o le tasi o le sofa aluga. O le parquet ok i luga o le fola e fausia ai le le mautonu o le pito i tua mo uliuli ma papae faatusa.

I le potumoe Faatulaga se moega ma le lapoʻa lapoʻa, laina ma se veneer vave. I tafatafa ane, e iai le leo, tafatolu i tulaga o fausiaina - toetoe tutusa tutusa ma le potu malolo, ae le uliuli, ae auro enaena. Se seti o meaafale mo se potumoe-droresser, o le laulau sima, nai lo le faʻata i le lautele lautele ma se televise tu.

Filifiliga Fanau Masani: E vaevaeina i le galue ma le moe o sone. O loʻo matou faʻapipiʻi ma se pusa puipui ma le puipui o le potu malolo ma le taula. O le tulaga o le fata, moega, kesi, nofoa ma le lua puipui puipui mo tusi. Malulu faʻatusatusa (puipui) ma mafanafana (tamaitusi, nofoa, rack) lanu e fausia i le potu o le potu. Luga o le Adacent Logginia, o le tulimanu mo taʻaloga ua tapunia.

Puipui Sanzla Vave mai i papatusi paso. Taele ma faleuila suia nofoaga. Black Urror-faʻavaʻa mea, o se laulau faʻapipiʻi ma le tele o le oneone - o loʻo tu i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe o le paʻepaʻe ma le faʻapipiʻi o le lagi.

    Malosiaga o le Poloketi:

  • Faateleina avanoa avanoa i le 6.6m2
  • "Lua" avea ma se tolu-potu potu fale o le potu ona o le tipiina o le umukuka i le nofoaga o le alatele
  • Faletaele expanion
  • Faʻavasega o le Windows poloka i luga o le Logginia mafai ona e faʻaleleia atili le Intersoption o le potu malolo lata ane. Faatulaga o Bouire i luga o le mafanafana loggia
  • Tele masini falefaigaluega ma matua moe
  • O le Hall e maua ai moli masani

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le masini o matala i totonu o puipui puipui (latou te le faatagaina e fai i totonu o fale mautotogi i lalo o le 7th fola)
  • Tuaoi o le umukuka ma le alatele
  • O le tamaʻi faitotoʻa o le ulufale e le faʻaesea ai mai le aofaʻi o le fale mautotogi o le fale mautotogi.
  • Faʻalauiloaina o le umukuka i le teritori o le alatele e manaʻomia ai le sapalai o fesoʻotaʻiga ma, o le mea lea, o le fauga o le po o
  • Le lava le moli eletise ma ventipelation i le umukuka
Poloketi vaega 100000.
O le pulega o le tusitala 19 000.
Fausiaina ma Faauma Galuega 454000rub.
Fale o fale (fola, puipui, pine, Vaega - Mamafa - Mago Mamafa, Merwall,

Paso laupapa)

190000RRUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Taofia Hall Hall, Potu Taumafa, Kitchen Bickle Piccelain Cyneware (Pismm) 15m2. 22 250.
Sanosel Ceramic tile steuler 6,2M2 8370.
Malologa Parqut Board Carrelia 52m2. 73 300.
Puipui
Taofia Hall Hall, Potu Taumafa, Kitchen Teuteuga o le ata oleios. 24L 34 250.
Potumoe Flizelin wallpapers (Italia) 4 rolls 8300.
Sanosel Ceramic tile steuler 23,5m2 32 900.
Malologa Vali V / D, Koller Tikkupla 36l. 5760.
Taua
Sanosel Tuufaatasia o le taualuga carred noir 6,2M2 7500.
Le mea atoa Vali v / d taikutula 18l 2880.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa (Lusia) 1 PC. 32 000
Ofu Sliding faitotoa (Lusia) 2,1m2 22 100
Malologa Faitotoa i totonu dila 3 PCs. 69 560.
Faiva
Sanosel Taele pam. 1 PC. 34,000
Magoto ifo, faaeeina le faletalimalo arkitekt- Vitira, faapipiiina 3 PCs. 20 300.
Countertp, tumby, kapeneta (rusia) seti 33,000
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, switches-gira 28 pcs. 11 200.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Italia, Siamani, Saina) 31 PCs. 136,000
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Le mea atoa Mea faigaluega, faitotoʻa-faʻaaliga seti 90,000
Umukuka Umukuka, "Appon" - "Faasilasilaga" 6.1 pog. M. 75 400.
Tato nofoa (Saina), Bar tu 4 seti. 38 800.
Potu malolo Sofa, laulau, nofoa - taumafai 6 PCs. 148 800.
Laulau kofe (Italia) 1 PC. 9000.
Swivel puipui mo TV seti 42,000
Vaega mo Ata seti 20 000
Potumoe Moega, tulia, dresser-bossoncept 3 PCs. 80 300.
Fanau Moega, laulau, Worchir, Rack, Shelves 4 mea. 93 650.
Logisia Taitai (Taiwan), laulau, sofa 3 PCs. 40,000
Aofai (e le aofia ai galuega ma faʻamaeʻaina mea) 1 191 620.

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
O lenei uiga ese "Vaeluaga" mai le Swordted Cables ia o loʻo faʻapipiʻiina ai le Black Frames ma ata, vavae ese le vaega faafiafiaga mai le galuega
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
O le umukuka o loʻo faʻaogaina i se uiga o le potu potu ma se pa, malolo i luga o le fagu vaega.
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
I luga o le Logginia i le potumoe e mafai ona e faʻatulaga se isi ofisa. Ae o le tusitala o le poloketi e fautuaina e fausia ai se tamai Buauviar mo le Hostess ma se tulaga talafeagai: Talert laulau, nofoa ma le faata

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Manatu: faʻalapotopotoga o potu avanoa ona o le umukuka faʻatasi ma potu malolo
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Ituaiga o le lotogatasi

O le fale maupoʻo ua fuafuaina mo se aiga e tolu: Matua ma le ataliʻi o Aʻoga o Aʻoga. Ua teuteuina e potu le eseʻesega: potu malolo - ma elemene o se sitaili sitaili, ma le umukuka-ma se moli moli i luga o le "rustrac uiga i luga o le" rustrac o le "rusty style.

Ua fautuaina le toe faia o le tusitala o le poloketi, ua leva ona faʻaalia se "tuaoi o potu. O le puipui ulufale i le va o le potu malolo ma le umukuka faia le tatalaina. Vaega o le pa i le va o le potu malolo ma le taimi auala le taimi. O nei potu potu ese na o le 'upega tafaʻilagi o le puipui, o loʻo i le itu o le alatele, adanins le ofutino, ma le itu o le fale o le TV. O le iʻuga o le fuaitau i le potu malolo e sili atu le saʻoloto. O le sone lamolemole o le gaoioi mai le alavai i le potu malolo ma o le umukuka ua folasia i luga o le fola curding o kulimi. Ua faamalieina le potu uma o le moe. Talu mai le mea muamua o le taualuga e laʻititi lava, o le filifiliga e faia e aunoa ma le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o corgitives i luga o le faimiti oona i luga o le suega o le tupua. O le faletaele i le ulufale atu i le fale mautotogi ua siitia e le ala savali i luma o le umukuka ma liliu i se malo. Lea e mafai ai ona e tuu se fale tapo iinei. O le vaega fou o loʻo faʻatonuina i le laititi o le tulimanu i le paoa (digononally). O le faletaele ma le faleuila e tuufaatasi, ma o le iʻuga o le The Breat Chang-3.8m2, ina ia i ai se nofoaga mo le masini fufulu. E le gata i lea, o le Hydromassage taele ua masani ona faʻapipiʻiina. Faigofie "susu" faleuila sone ma faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi atoatoa "MEIDIDER".

I totonu potu malolo E le mafai ona ou faalogo i le falai mai le Tricolor Chimic PicIctic pale, tui le lua puipui. O lanu faavae o le potu Burgundy, kulimi ma Terracotta ma Gluttany ma kulimi. Bronze Chandelier ma le fola i luga o le laulau 'ai e tautua e ala i le moli auala. O le TV o le lautele lautele ma aluga, luga o le silika. Mea faigaluega e fai se sao tele i Clonnial Standistics. E tele ituaiga o faʻatusa, o loʻo tuu ai mea mananaia ma isi mea mananaia i luga o fata laupapa o le TV.

O le faʻaliliuina o le faitotoʻa i totonu o le umukuka mafai ai ona e faʻateleina faʻateleina le nofoaga faigaluega ma tuu isi kapeti iinei. O le umukuka meafaigaluega ua tuu i le tulimanu o le sili ona lelei ma ergonomic trianagle (pusa lafulemu-fufulu ipu). O le "Apron" faataatia ese mai le Golden Decative Beale i le pito i lalo o le vaega o le taotoga. O le laulau e felelei ma se laulau le mautonu laupapa pito i luga, nofoa i le faiga o le hemp ma "Rustic" Consit Conquit Cormands. O le umukuka e tutusa ma se fale tuai o le atunuʻu, mafanafana ma malu. Valivali Gamma - toʻamalie, e aofia ai lanu matagofie: Kolisi auro, pakete lanumeamata.

Meaafale Potumoe Fai le meaafale meafale seti: O se moega lapoa ma lua laupapa laupapa ma se laulau lalagaina ma le faʻata. Kapeneta E tatau ona faʻaaogaina e le gata mo le galuega, ae faʻapea foi ma le faletusi. O le komipiuta laulau o loʻo faʻatulagaina i se isi faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo le lolomitusi, lea ma se tusi saito o se meaafale tasi luma.

    Malosiaga o le Poloketi:

  • O le avanoa o le fale mautotogi e sili atu ona matala ma malamalama
  • Faʻateleina le vaega o faletaele ma le masini o le taʻele o le taʻele i le faletaele
  • Faʻaaogaina le faʻaaogaina o le vaega o le umukuka ma le siʻitia o le meafale i luma
  • Masini o le uafu i totonu o le auala ma se isi potu laei i le potumoe

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • Fausiaina o se Tatala i totonu o le pusa faʻapipiʻi e mafai ona foia i totonu o le fale mautotogi e le maualalo ifo nai lo le 7th fola
  • O le potu malolo avea ma potu atofaina
  • Le mautonu le ala i le umukuka
Poloketi vaega 126650RUB.
O le pulega o le tusitala 12 540.
Fausiaina ma Faauma Galuega 713400400RUB.
Fale o fale (fola, puipui, pine, Vaega - Mamafa - Mago Mamafa, Merwall,

Paso laupapa)

194000Rab.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Faletaele, loggi Ceramic Tile Teatri ma Colori Drityra (Marazzi), Kerama Marazzi 16,4M2 10 200.
Malologa Turo Herere Cotte (Emil Ceramica) 17M2. 36,000
Parquet, ok (Lusia) 73.9m2 103660.
Puipui
Umukuka, potu malolo Ornata Senatus Tile (Emil Ceramica) 7.5m2 11 250.
Faletaele Tile Teatri ma Colori Die Pittra 36.8m2. 40 550.
Potu malolo Teuteuga stucket Fraticlis 20l 76 560.
Potumoe, tamaiti Flislinova weepappaper 16 rolls 9020.
Malologa Vali V / D, Koller Tikkupla 15l 6730.
Taua
Faletaele Fuli mai le taualuga o OFNZO. 6,4m2 6400.
Le mea atoa Vali v / d taikutula 20l 3280.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Steel "BORS", potu faivai Java 6 PCs. 119 650.
Faiva
Faletaele Taele, faleuila - Jacont-jomlonfton, Grohe faapipiiina, mimxa fefiloi 5 fasi. 43 840.
Atigi, faleuila-iso 3 PCs. 20 000
Vevela solo tootoo "sunzh" 2 pcs. 12 720.
O le SIndeact 2 pcs. 12 200.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, Siemens Switches 50 PCs. 45 750.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Italia, Siamani) 23 pcs. 96 670.
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Le mea atoa Sirror, avanoa kapeneta - 115 600.
Umukuka Umukuka elt- laulau faamafanafanaina, nofoa - 308 660.
Potu malolo Sofa "Allegro-Classic" seti 248 2200.
Vaega enge (Italia) 5 fasi. 26 2003
Laulau, fata - "Atlantic-Artice" seti 11 500.
Potumoe Moega, tubes, laulau-odatalia, pouff - 46 900.
Fanau Moega, laulau, fata ma le nofoa seti 134 800.
Taʻaloga Taʻamilosaga (Lusia) 1 PC. 12 800.
Kapeneta Racks, laulau (Lusia), sofa - 171 800.
Aofai (e le aofia ai galuega ma faʻamaeʻaina mea) 1 730 760.

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Colonial Style uiga suia le potu i totonu o le fale o le fale
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
I le vasega pepe e talafeagai mea uma mo le atinae atoa o le tama. E i ai se galuega, moe ma le taaloga faifesootai. Tulimanu mo le faʻatinoina o mea lelei faʻamoemoega ma mama ma faasitepu
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
I totonu o tusi ofisa ma mekasini e amo uma lava ona o se tamaʻi mamanu mai le matala ma le tapunia loka. E vavae ese le fale faigaluega mai le sofa
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Faitoʻaga i lalo o le kuka luga e leʻo ni faitotoʻa, ae o matou tauaso. Faʻatasi ai ma le ufi i le sitaili o le faʻamaonia o loʻo aumaia ai le matagofie o le atunuʻu
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Manatu: o se tuʻufaʻatasiga o tatalaina matala ukine ma potu malolo, lea e avea ma faʻaputu vaega. O loʻo faʻamamaina tagata uma o le aiga i le potu, o le tagata faigaluega eseese na faia
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Tina, Tama, fanau ma maile

O le galuega na faia mo se aiga o le lima: Matua, lua tamai tama ma sa le lavalava tamaiti aoga. Unih ei ai le fagafao, o se maile tele e maua ai le labrador. O le tamaʻi tamatamaʻilima maualuga e lava lava nofoaga, o lea ua le "nutimomoia ai potu" ma o latou tuaoi. O suiga autu e faʻatonu e fai ai le avanoa sili atu le saʻo ma "tafe". Mo lenei, o tulimanu o potu ma se vaega o taofi puipui mimita, ina ia aliali mai le toe pupula o ouposi. O puipui o pa o loʻo tipiina i totonu o se potu malolo, potumoe, faletaele ma vasega fanau pasi mai le ala savali. E tofu lava potu ma se lagona "e tusa ai ma le tele o fale. Ma, mo le potu malolo oe filifilia se faiga faʻaonapo nei, o le potumoe ua foʻia ma le masani ai. AB TAMAITI, ona o le matua o tama, o mea uma e mafai ona fai i le manatu o le faia o se ata-sesega ata. O vaega muamua i le auala e teliaʻi ai ma fausia ni pepa fou-o-pepa ma le susu. I le nofoaga na tu ai le taavaletoso, e mafua ai le faalauteleina o le kapeneta mo ofu gaogao. O se auala vaapiapi i le alatele o loʻo faʻapipiʻiina i tafatafa o le vent.

Faletalimalo Malo Faʻatupeina i le faletaele potu i totonu o le fausiaina faʻatinoga mo le fufuluina o le maile pato. O paletiʻe e le faʻatagaina ai le faʻaaogaina o se tactangalar i le pale, o lea latou te feagai ai ma CAMRAMIC mosotac.

I le umukuka O meaafale tuu i luga o le puipui i le tasi pito i luma. White Parcelain Cydware e aofia ai le fola atoa ma puʻeina le ulufale o le ulufale o le alatele o le alatele (paʻepaʻe lanu e le aoga tele, o lea e masani ai ona faʻamamaina

Potu malolo Latou vaeluaina i le vaega faafiafiaga ma le 'ai o potu (i le tagata e ave le vaega sili ona malamalama o le fale mautotogi o le fale mautotogi) ma le fesoasoani a le lala o le tasi i le isi. Luma o se faʻailoga o le concave, o le fea smoothos le tulimanu o le potu malolo, o loʻo faʻatulaga se tamai Nicho e faʻafesoʻotaʻi ma samasama (nicher creakita mama). Latalata i le nofoa ma "aiga" Sofa. O le galu-pei o otootoga o le ufiufi o le fusi o le timu ma laina lapotopoto o le cornice.

Faafeagai ma le strip-mamanuina ma se laulau ma fata, i le ogatotonu o le LCD TV ua faapipii i le puipui. E maʻimau uma i totonu o le potu i le lanu samasama ma faʻamama le fausia-i lamepa. Puipui ma le taualuga o le mamago ma kulimi lanu. O le ogatotonu o le taualuga o le laʻau lanu efuefu-lanumoana, i le leo o le sofa.

Mafanafana teuteuga Potu moe O le tuʻufaʻatasiga o lilac, pastel-piniki ma beige ua faʻaaogaina. O lenei lanu lanu e faʻamamafa ai moli puipui i le ituaiga o fugalaʻau agamalu. O le fata-fale i le pito i luga o le moega o le isi nofoaga e teu ai mea, pei o seevae.

Fanau Ua fuafuaina ina ia fiafia le masaga i le taʻalo i le potu, i le taimi e tasi e aoga. O le moega na fuafuaina faʻapitoa mo le potu ua leva ona fuafuaina, ma le tagata e te suia lona lua, o le iʻuga lea na fausia ai le vulu mo meataʻalo. Laʻitiiti Pastel Tynes, o le maualuga o le lanu moana ma lanumeamata faia le matagofie o loʻo fiafia i totonu, faʻamanatu e uiga i le "Snow Queen" H. K. ANDENSEN. O le faitotoʻa o le kapeneta vali mai le ata mai ata. A o laiti fanau, e leai se mea e te vaeluaina ai le potu i le itu e lua sone. Peitai, mo tamaiti uma, meaafale totino e aofia ai: i le faamalama o loʻo latou tuʻu le tasi laupepa lua faʻailoga tusi lua ma ni nai laulau.

Fesootai le tama teine I luga o puipui, e i ai le kesi (i le faamalama), o se lautele lua moega ma se pusa. E ui i lea, o nofoaga o tamaiti ia o loʻo talanoa ai i tamaiti aʻoga ma Draonflies e uiga i le talavou o le Hostess (tutusa e pei o le potu tama).

    Malosiaga o le Poloketi:

  • E le afaina puipui
  • O vaega e mafai ona suia atoa le foliga o se fale mautotogi: leai se totogi o le avanoa, sologa lelei lele mai le tasi potu i le isi
  • Faʻatulaga le vaʻai i le tusi o le umukuka ona o le soloia o le faitotoʻa
  • I totonu o le auala savali

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le vaega o le faletaele alu i totonu o le umukuka i le umukuka, lea e manaʻomia ai le mafanafana o lenei 'upega tafaʻilagi
  • I le umukuka ma le alavai, o le fola o le paʻepaʻe o paʻepaʻe, o lea o le hostess o le a masani ona fufulu fola
  • I totonu o se fale tele, e le lava le avanoa mo fale teu oloa
  • O le umukuka e mamao mai le potu 'ai, e le fiafia, mo se faʻataʻitaʻiga, i taimi o aiga aiga
  • Teuteuga teuteu teuteu teuteuga
Fausiaina ma Faauma Galuega 723900RRRUB.
Fale o fale (fola, puipui, pine, Vaega - Mamafa - Mago Mamafa, Merwall,

Paso laupapa)

202600RRUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Gaices Hall, Kitchen, Carridor, Loggidia Porcelain maa Sountagotino. 21,3m2. 33 200.
Faletaele Ceramic tile rocersa. 6,2M2 4100.
Fanau Kapeta totonu. 16,4M2 5700.
Malologa Laminate fuamoa. 55,4M2 23 540.
Puipui
Faletaele Ceramic tile rocersa. 26m2. 23 100
Potu malolo Pusa teuteu velato 10L 2300.
Malologa Flizelin wallpaper rasssh 29 gills 24,000
Taua
Potu potu, tamaiti Faaauau le taualuga (Falani) 24.4m2. 21 000
Fanau Flizelin wallpaper rassh 7 rolls 7700.
Le mea atoa Vali v / d doulux 27l 4320.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa "GRADIAN" 1 PC. 18 900.
Le mea atoa Fale i totonu o le pato 5 fasi. 92 800.
Faiva
Faletaele Taele, hardbanins, faleuila, roca 5 fasi. 44 200.
Vai vevela o le vai mumu (Rusia) 1 PC. 5850.
Fefiloi, taele ulu (Turkey) 3 seti. 16,300
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, switches (Turkey) 45 PCS. 9500.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Siamani, Turkey) 28 pcs. 98 100.
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Le mea atoa Workrobe, potu faletusi- pooncon - 101 000
Umukuka Umukuka edel 3.2 POG. M. 63 670.
Umukuka, potu malolo Nofoa, fale tono 12 PCs. 53 800.
Potu malolo Sofa, nofoa, puf. "Mati 8" 3 PCs. 62 900.
Module mo Multimedia (e okaina) seti 17 000
O le potu moe, potu o le tama a le afafine Moega, tutogo, kuka laulau, countertpop "Katyusha", nofoa, nofoa (Sepania) - 106,000
Fanau Moega, rack, laulau, tapuvae, nofoa (Lune) seti 70 200.
Aofai (e le aofia ai galuega ma faʻamaeʻaina mea) 909 180.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

E fa mamanuina fale gaosi i le p-55m potu fale 13167_30

Tagata mamanu: Oxana fagafao

Architect: Anton Lodoodkov

Architect-Detotiger: Maria Antitosch

Designer: Mamao Mat Horgethev

Matamata i luga

Faitau atili