Meafale mo le subtropics

Anonim

Fale Saʻoloto meafale iloilo: aoina mo vaega eseese o nofoaga, "fesoʻotaʻiga" faʻapipiʻi, faʻataʻitaʻiga ma mea moni elemene.

Meafale mo le subtropics 13168_1

Meafale mo le subtropics
Lafu.
Meafale mo le subtropics
Lafu.

O le IL Bongo Aleri Dot Aoina o le gemetar geometric foliga ma lamolemole laina. Ogatotonu loloto i totonu o le potu malolo taʻitasi - faʻasino tagata

Meafale mo le subtropics
Milldue na ufitia uma auaunaga faʻaonaretonu o le faletaele mamanu: faʻaalia o ni pepa faigofie ma laina mama, malamalama ma gaioiga, taulaʻi i mea
Meafale mo le subtropics
Lafu.
Meafale mo le subtropics
Pe a

Poddstole malamalama malamalama o lanu mai meafale aoina o le aoina o le auala-o le scandinavian style

Meafale mo le subtropics
Villeroy boch.

Cutter i lalo o le magoto mai le New Gave Colling e faaauupegaina i nofoaga palasitika

Meafale mo le subtropics
Iakopo faauluulu.
Meafale mo le subtropics
Iakopo faauluulu.

Faailoga aoina. O le Laulau pito i luga o le tioata manino e avatua le mamanu malamalama ma le alofa tunoa. Podstole ma spacious drawers e manino ma matagofie. O le meafale tuʻutuʻuga e mafai ona fesoasoani i se chrome-faʻapipiʻi tu ma se faʻata, o se solo

Tagata e le aunoa ma le toatolu o fata

Meafale mo le subtropics
Banino.
Meafale mo le subtropics
Banino.
Meafale mo le subtropics
Tulaga lelei.

Fasi mea o le sadlet aoina, aofia ai le tele o oloa mo faletaele, - handbanin semi-faʻapipiʻi i le mea e sui ai (viving atoatoa)

Meafale mo le subtropics
Antonio Lipi.
Meafale mo le subtropics
Lafu.

O se nofoaga faʻapitoa o loʻo nofoia e le faʻailoaina o papatusi muvaetusi-laulau-laina ma le loloto, lea e tautua o se magoto. O le taunuuga o le "fata" o loʻo aoga ma le tumama, talu ai o le handbasan o se tasi e tasi, e aunoa ma nila

Meafale mo le subtropics
Antonio Lipi.

I luga o le laulau mai le Matte Glass Duroglass E leai ni mea mai le tolopoina o le vai, latou te tetee e maosia ma isi aafiaga.

Meafale mo le subtropics
Keuco.

O le lomiga Palais aoina o foliga i auiliiliga, pei o se laulau ma se solo

Umiaina, kapeneta ma sosolo tapunia tapunia pusa, fusuʻaga fusi ma faʻaluaina le faʻaluaina o pito i luga

Meafale mo le subtropics
Tuʻuina atu o le Vaʻaiga Tutotonu (Villero Boch)
Meafale mo le subtropics
KERARARARAG.
Meafale mo le subtropics
Cassini aoina. Baseghbasins ma se pito i luga e pei o ipu mea tuai. O le tulaga masani o meaafale o le a faʻamamafaina le mamanu o le faitotoʻa ma lafo i lalo, vae ma lima o elemene
Meafale mo le subtropics
Banno pi

Meafale faia o le Poplar vali i lalo o le nati ma Rosewood ma le aafiaga o Venetian Patana

Meafale mo le subtropics
Aariana.

Wings Countertoppes ma faʻapipiʻi STODS e avea ma se lelei malu mo le teuina

Meafale mo le subtropics
Tagata fai pese

Na faaaoga e le au teutupe a Louisiana le aoina o maa masani ma fafie. SINEY, E le o le leiloa le taua o le laina faia se siosiomaga faapitoa. O le tau o le podstnono faʻatasi ma le maamora laupapa ma le faʻata o le tusa o le 100 afe rotabs.

Meafale mo le subtropics
Eurolego.

Gagau le kalise umi umi

Meafale mo le subtropics
Duuvuit.

Fiafia- o le atoatoa tuʻufaʻatasiga o le d-foliga ma galuega

Meafale mo le subtropics
Eurolego.

Volo faaliliuina mai Italia o lona uiga "lele". Meafale lenei o lenei faasologa o se mea e tasi le autasi o le matagofie ma faigofie

Meafale mo le subtropics
Meafale mo le subtropics
Tulaga lelei.

O lenei o le ai ai le nofoaga i le faletaele. Vaʻai: O le ono filifiliga mo le magoto i le siki, fata, kapeti ma vailaʻau

O le taimi na alu ai ina ua manatu le faletaele o se potu aoga. O le aso, na ia toe mauaina ai le tulaga o le avanoa avanoa ma ona athetics. O se tasi saofaga i lenei metotia faʻamaonia foʻi.

Meafale mo le subtropics
Atonio Liueto na o le podstole i lalo o le fufulu fufulu e mafai ona faia se masani faletaele paie. O le a le mea e talanoa ai e uiga i se faletaele tele, o fea e mafai ona ou aumaia ai le finagalo o lou manatunatu? Peitai, e ese lona faigata tele ona 'aina lea potu. I tua uma, o le autu "Galue Tagata" na i ai lava iinei, o le ai ai pea ni mea e mafai ona nofoia le tele o avanoa. Ergonomic vaega e taua foi: o mea o loʻo i totonu o fata ma pusa e tatau ona faigofie ona maua. Inconile, mo le faletaele, e tatau ona e filifilia meaafale, fetaui i le faʻaaogaina i totonu o le potu mo le vai.

Meterter filifili mea uma!

Mo faletaele gaoa, faʻatasiga tuʻufaʻatasia faʻaputuputu o sea lauiloa o ia manatu taʻutaʻua e pei o Filipo, Antonio Alesi, Akim, Askic, Paulo, Paulo ezero. E fausia i luga o le mataupu faavae o "e aofia uma ai." E aofia ai le faʻapolopolo, vaipuna fitifini, meafale, sui, mea, amp, moli ma faʻatumu mea.

Meafale mo le subtropics
Meafale mai le tafe aoina e maua ai le lagona o le avanoa

2nd foloa kimramoglicleclection, lomiga ma tagata uma (kauco), axor citter (hansgroy), o le polerole Meafale ma faʻata, IndA, Italia) tatala se fua fou o le faletaele lava o le faletaele lava, faʻamalieina ai le sili ona lelei manaʻoga mo sitaili ma uiga. O Winters, na faia i luga o le faavae o nei aoina, e iai tele televise, tu i luga o lima-goto ifo i le muifemela ...

Peitai, mo le tele oa matou potopoto, o le faamuamua i le filifiliga o fuafuaga ma tautalaga o le faletaele meafaigaluega o le nofoaga. Tele taimi ma e le lava. Ae peitai, o nisi, e avanoa i auala pupula e faʻateleina ai le tulaga ma le faʻamafanafana o latou faletaele. Ae e manaʻomia mea mautu.

Meafale mo le subtropics
Novello.

O le faʻavae (Veneer o le Tuiak Lang) i lalo o le STink ma se pusa loloto mai Europa gaosi oloa Faʻamaeʻaina ma puipui uma mo puipui uma puipui (prezle, paso poloka). Faʻaopopo tulaga o faʻapipiʻi ua filifilia e faʻatatau ile mea patino o puipui. O le matou kamupani ua leva ona mumusu e fai pa puipui i le faletaele mai le GLC ma gwl. O ia puipui - o le ata faʻatino, latou te lē faʻatuatuaina, ona ua i ai "backlash" ma ma le taimi o le a latou faia ai paʻu. Ae tusa lava mo nei puipui e mafai ona e mauaina le Mauga manaomia. Mo mea ma sina tapulaʻa o le malosi o le malosi o le palu, o laina sima sima, poloka poloka, papala ma ogaumu) e manaʻomia le faʻaaogaina o taula ("molterfly).

Vladislav chhichov, faatonu mo le fausiaina o le fausaga o le tusiata ma le fausiaina o le "Ranis"

Meafale mo le subtropics
Inda.

O le uluai mea o le H2O-tatala aoina ma le alofa tunoa o elemene uma, o tagata nofomau o fale masani o le Saric, itulau 84M, P4 ma le P4 ma le P4 ma le P4) ma faʻapipiʻi i lenei avanoa vaega o le auala (tusa o le 4m2). O iʻuga o le faletaele e faʻaopopo i le 8.5m2, ma e mafai ona faia uma le '' aʻai o le Hydromation o le taele, ma meaafale, ma le masini fufulu, ma se talamutu. E mafai e tagata ona ona aofia ai falefaatoaga o le aoina o Europa gaosi oloa o le maualuga o le maualuga ma le 70 afe o Nornex, Adomni Panno, Ormei, Ommoy , Eurospestiagn, Euroleno, Inda, Landatre, Worldo, Osis, ODEMO, COMANNOCH, ROMANCOCH, CHOYNOCE, CHOYNOCE, BOMANCE, CHOYNOCE, CHODEC, Masani ai, Kama, Kerachag, Kuxo, Miuxo, Curack, Soapa, Choock, Viorroy (HANDROY), Nuu) O meaafale ua iloga e ala i le muamua, sili atu ona faʻatulagaina, ae manino o mamanuina o foliga faʻamaonia, matagofie muamua, "smart" fofo e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga lelei avanoa.

Meafale mo le subtropics
Roca-tausiga fale gaosi (tulaga lelei, IDO, john Swefton, Keramr, Kohler, Rouleroy Bolds i latou meafale. Tele isi mea o loʻo galulue faʻatasi ma tagata gaosi o mea totino. O lenei auala e faʻaalu ai le tagata faʻatau mai le tagata faʻatau mai le manaʻoga e piki le magoto i le pato i le pastivl.

O le O-Credit Colling - O le tele o le filifilia o le tuʻufaʻatasia o elemene eseese ma le tele o fevaevaeaʻi i le maualuga, lautele ma le loloto (mo le loloto o le ata o loʻo auai i le 30, 24, 2, 3, 50, 60, 80, 120CT).

Teuina i luga o le itu

Meafale mo le subtropics
Antonio Lipi.

Manuti o le faʻailoaina o le aano o aitema: tipi ese mea uma e le aoga, ma le foliga ma mea e faʻamama ai le tasi o le isi o loʻo avea ma o loʻo i totonu o le fale Faʻatosinaga faʻafitauli i soʻo se potu. Na ia mauaina lona lauiloa faafetai i le fausiaina o le fausiaina. O nofoaga e manaʻomia ai sina mea, ae matua lautele, aʻo mafai ona faʻapipiʻi le penitala maualuga i luga o le foloa (i le pito i lalo po o vae), ma tautau i luga o le puipui. O le na o le tagata o le Visinisi o se faasalaga e tupu i le fua o le ato ato. O se tulafono, o le lautele o le faasalaga o le 25-60cm, maualuga - 170-200cm. O le moni "tamaoaiga" o le avanoa o loʻo taʻua o peni ma faitotoʻa "LBPSUM" i le ituaiga o le tagata puipui. O le vaega agamalu o se fomu o le papala lea ma gagau tane mo ie lino.

O le tuʻufaʻatasiga o ni modules e tatalaina ai avanoa tele mo tagata taʻitoʻatasi o le faletaele, pei o se tulafono, eseese fesuiaiga o faitotoʻa, eseese o le sitaili o le vene .

I le lanu, e iai foʻi le saʻolotoga mo fatufatuga, aua o le filifiliga e sili ona lelei. O le vai ma le tutusa o aoina e mafai ona sapined scrades, vali i le lanu mumu, ma le sulugatiti o le malamalama po o le pouliuli laupapa.

Meafale mo le subtropics
Banino.
Meafale mo le subtropics
Bonnocode i le filifiliga o pepa ma mea, uiga o le malie ma le mea e fiafia ai le tofo faia e leai ni lio Raye Change i le fale o le natura

E faʻateleina e tagata faaaoga le faletaele, toe liliu i le faleaiga, puea le vai pe leai i le potu, ma i le isi itu. O le "Suiga o Nofoaga o Tuʻuina atu o tuutuuga" Faʻamaonia le nofoaga mo le maualuga o le vaʻa poʻo le masini fufulu. E mafai ona faia se fetuunaiga e ala i le filifilia o se mea leaga ituaiga loka i luga o le masini ma uta i luma. O lea, o se lagona iloga, ae o le fesili taua lea e teuina ai o le fufuluina o palu ma shampoos o le a foia. E mafai ona e suia le taʻele ma le umi o le 170 cm "nofoa" faʻataʻitaʻiga 120 cm (pe o le vai taele), ma le avanoa le faʻatagaina o loʻo fuafuaina i lona pule.

Auala e ofi ai i totonu o le "Dessusteno Lodge"

Ma o le taimi nei tatou te vaʻai ai poʻo fea meafale e mafai ai i le fale mautotogi ma se faletaele masani ma se nofoaga o 2.6 M2 poʻo le 2.9M2, o le faʻaaogaina o le averesi aiga i aso uma.

Meafale mo le subtropics
Villeroy boch.
Meafale mo le subtropics
Vileroy Bochennal i vae ma se swivel pati ma se faʻata ma shelluves (Bellevue o le a maua o latou nofoaga i totonu o le faletaele ma lavalava

O le galuega autu o loʻo feagai ma le e ona le taʻele o sea taʻele o se auala talafeagai i le avanoa i lalo o le magoto. O le tele o pepa puupuu atoa i seti o 2-3 mea mo nofoaga laiti-tele mai gaosi Rusia: "Santi", "Famy faiga", "Shatura-Meafale", Aquamate, Aqua faiga, Aquaton, Aqwella, De Aqua, Gemelli , Na i ai le votashok, Natico, Tadadiris (faatasi ma Sepania), SZS, VAI, VAIT IDR. O nei Kamupani e faʻapipiʻi ai mea totino i ituaiga uma o fale i lona fale, e aofia ai ma pusi a o ulufale atu i puipui. Akvaton ua atiae se seti o meafale "Polo-60" (mai le 8 afe o Rubles). Oti tipi suamalie na faia e le posstolds, faʻataga e faʻataʻamilomilo i paipa.

Meafale mo le subtropics
Littone Gairdinano.
Meafale mo le subtropics
Littone Gairdinano.
Meafale mo le subtropics
Littone Gairdinano.

I le poloketi B: potu e taulai i luga o se laau. Ua maeʻa uma pa, ma o le taele ma magotoina o loʻo fausia i totonu o se mogatasi module - foi mai le faʻasologa

O vaega ia i ai se lautele lautele; 60, 65, 3, 90, 90, 110 cm, ma mo le faletaele o le "pepese" e iai se faasologa o le aulelei "pepe, 50 53, 55 cm. Tagata gaosi oloa na mafai ona maua le atoatoa tuʻufaʻatasiga o lelei uiga lelei ma le taliaina tau. O le tele o latou (aquaton, aqelala, de Aqua, Tadadis, Mata) Faʻaaoga mea mata ma mea e sili ona lelei i sisifo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Panda-50 seti ("Aquaton"), o loʻo aofia ai le paʻu paʻu (50cm) ma le tele o le faʻasalaga o le 9 afe tau. O le seti o le "Mira" ("Akvatone") tau mai le 7 afe rotabs. O le lautele o le laupepa o le 45cm. Ashirina na oso i lalo o le eleele ma se faitotoʻa faitotoʻa mai Leon's seti (AQELLA) tau mai 6.8 afe rotabs. E oo i le itiiti ifo, na o le 40cm.

Meafale mo le subtropics
Meafale mo le subtropics
Meafale mo le subtropics

O se faasologa o meaafale mo faletaele "Evelyn" (Mo latou) o le a tumau pea i taimi uma mea talafeagai ma aulelei mea. Elemene o le 'au - mai le mdf ma le susu-faamaoniga le iloa

Meafale mo le subtropics
Vilrayroy budble mo ni potu laiti i vaega eseese o loʻo maua ai ni kamupani Europa e maua uma kamupani Europa: Afai, o le SKAD, o DUDREK: PRODE, UNDERS, Kuco, Kramirag, Lafun, Roca IDR. O lea, o le iunite puʻupuʻu (Gorenject), e aofia ai se sui (lautele 60cm) ma le magoto ma le faʻamama o le 5 afe mai le 5 afe mai le 5 afe o le 5 afe mai le 5 afe o le 5 afe mai le 5 afe. Cunter ma le magoto (8556308m) mai le Bahama Kit (Eltata) tau e uiga i le 3 afe rotabs. O le faʻata mai le tulaga lava e tasi o le a tau e tusa ma le 1.5 afe rotangs. Mo le faʻailoga (pe a) pusa, e aofia ai se 53cm manogi lautele o le 53Cm, o le a tatau ona totogi e tusa ma le 7 afe rubles. O le nisshome o le tulaga ma se fulafula-bandin (505035cm) mai le tamai seti (tulaga lelei) - 14 afe rubles.

Aunoa ma se faletaele faʻata, e le mafai ona fuafuaina, aemaise i le vaiʻesega sone. E tatau ona e filifili le mea sili atu le talafeagai: o le faʻata o le sitaili ma le fata ma tua, o le faʻata ma se faʻailoga o le faʻata ma le loloto, potu, O le 'auvae, fausia-i lakai ma toe foi ma le ki i luga o se tasi o ona puipui.

I taimi o gaioiga faʻapitoa poʻo le manaia, e i ai le manaʻomia e vaʻai i lona ata i se faʻavae o le faalauteleina. O le faʻataʻotoina o le faʻata e fesoasoani ia te oe, sinasina o le vale i le ogatotonu, atoatoa ma le faʻata poʻo se faʻailoga o le faʻata.

"Le masani ai" mamanu

Structurally, uma "maualalo" elemene (podstoles, kapeneta, kapeneta, faasalaga) ua vaevaeina i ituaiga e tolu: i le pito i lalo, i luga o le vae, faalagolago (pa).

"O le toʻa o le" Faʻaaogaina o le faʻatuina o le faʻataʻamilomilo o fatufatu lava, ma le lamolemole, pei o le faʻaoleoina tafisa, ma latou faʻamatalaina le leo i totonu o se faletaele faʻa-vai.

Meafale mo le subtropics
Keuco.
Meafale mo le subtropics
Lafu.
Meafale mo le subtropics
Lafu.

O le kalapu faʻata ma auala eseese i le tatalaina. E mafai ona toe setiina fata

Meataʻalo i luga o vae o loʻo faʻapipiʻi i le puipui, aemaise pe a fai o vae e lua ma latou aulelei, e le o se lagolago, ae pei o se tusitusiga. O elemene o elemene e le gata o se faiga masani: Latou faʻafaigofie faamamaina, aua le faʻalavelaveina le tiʻetiʻesega tino.

Muffin potu o le mea e taʻu ai meaafale i luga o le faʻavae. Tusa lava pe o le a le mamafa o le faavae i lalo i le manifinifi, o le a le mafai pea le vai ma le faigata. E le talafeagai mo le faʻavae ma le mea e tupu ai o se fola mafanafana i le faletaele, o lona uiga, i lalo o le fola o loʻo i ai paipa.

Manaia le "Reate" Meafale Moa Moli- Vaʻalele a le Kapeneta, Koluma, taga, kapeneta, Rollers, Rollers, Rollers.

1000 + 1 tuufaatasiga

Meafale mo le subtropics
Fronooe mai le sili ona lelei fofo o le fufulu sone - o le countertop, o loʻo faʻapipiʻi i le pa o le mafanafana. O le umi o le laina "hversing i le ea" mamanu, o le sili atu le aoga e foliga. Faʻaopoopoina ma se solo aʻiaʻi, e avea ma lagolago lelei mo se tasi ma e lua vai taele, i luga o potu pei o le paʻu, watato poʻo le puipui). O sea metotia e mafai ona faia i so o se mea, e mafai ai ona e maua faʻatasiga fiafia i le goto: maa ma le ata, tioata ma laʻau, tioata ma tioata, tioata ma tioata, tioata ma tioata. O le tele o mea taua tele - o le pogisa countertp ma le kiona paʻepaʻe fufulu o le pepa muamua. O le hardbanin o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le galuega, lea ua uma ona saunia pu mo le fefiloi ma le 'auvai o le ua magoto. O le siki o le stick ma countertops e togafitia ma silicone. Ua faʻamamaluina le Spromed Spromed Siphon i le taimi lava e tasi ma se vaega o le ata o le vaipuna i le atoa.

Meafale mo le subtropics
Burgne o le a taʻu mai pe faʻafefea ona maua se faletaele tele. E leai ni faʻafitauli ma lenei. Peitai, i le tele oi latou e faitau i le tusitusiga o le nofoaga masani i totonu o faleʻoloa i le atoa vaega o le 6M2. E le mafai ona ave e le au faletaele, ae o le isi nofoaga, ae na maua le potu i le vaega o faletaele tetele e le mafai ona mafua ai. O le maketi o mea tau meafale e matua ese lava le tele ma faʻatagaina oe i le mea moni "tauaso" manuia le le lelei i le faletaele. Peitaʻi, e le manaʻomia le faʻaogaina i le mauaina o le toʻatele o le motu o tagata o loʻo liliu ese mai le potu, e le talafeagai ma le manatu o le "faamafanafanaga". Tusa lava pe e te fiafia tele i se ituaiga o seti, mafaufau, pe sili tele mo lou faletaele.

Vladimir Kornlov, PR pule o le kamupani de Aqua

O le laualuga faʻataʻamilomilo e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai mea lelei ma le amio lelei. Ergonomic faamafanafana ma papa papa, matala ni peti. O le tulaga o loʻo i lalo ua i ai i le faʻapipiʻiina o loka poʻo le tuʻuina o le kapeneta (masani lava i luga o le rollers), nofoa maualalo maualalo auauna falelotu.

Meafale mo le subtropics
Tulaga lelei.

O le toniki e aoina mo ni potu laiti. O le masani o le tusiaina o Kapeneta i lalo o le laulau saoloto, e le gata i le tele o le loloto pe lautele le magoto. O nei faʻamafanafanaga faʻamafanafana ia latou aufaatau mai le tele o tulafono o loʻo avea ma pamu.

Afai o le tele o le faletaele e faʻatagaina, o loʻo mafai ona faʻalautele le faʻaaogaina i le Bankbanin i le faʻaaogaina o loka, sala, tatala fata, manino elemene mai le tioata. O meaafale meafale e manaʻomia e le gata i le sone o le fufulu fufulu ma faataamilo i ai, ae o isi foʻi i isi sone. Peitai, o le mataupu faavae o le faʻasaoina o avanoa avanoa ua i ai nei i le tumutumu o le fetaui, ma e tatala elemene e faʻatonutonuina i luga o fata o le faʻasaoina o le faʻasaʻoloto o le puipuiga.

Faaosofi Faailoga

Meafale mo le subtropics
Tulaga lelei.

O elemene o loʻo tatala le tele o avanoa mo le ata o le faletaele o ni avanoa nofo ai. Faʻatau atu o meafale (ma e le gata mo le folasaga uma o meaafale mea e tutupu, faapea foi ma avanoa. Faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai lautele lautele pusa ma tagata tiʻetiʻe ma faitotoʻa e ala i le kiliki i luga o le fofaga (paʻi faiga); O le matapas na nonoa ai faitotoa i meaafale ma se faiga faaauupegaina i le amataga o le tautotogo; "Kassa" o le sipela o loʻo faʻamalosia ai faitotoʻa faitotoʻa i soʻo se tulaga. LaMa Dors tuʻufaʻatasia ato, Mesh o loʻo iai pusa poʻo ie lino. Ulufale kaseti, ua fuafuaina i le ata ma foliga o le au fai fale fai vailaʻau, faʻataga oe e vaʻai i anotusi mai itu uma ma saunia lelei le faʻaaogaina. Pusa mo le teuina o fulufulu fulufulu ma eletise eletise e faaauupegaina ai i totonu o le fausia-i lakapi. Ole tau taua o fata - faʻalapotopotoga e mafai ona teuina, mo se faʻataʻitaʻiga, masini taulima. IKEA, Santi, Villeroy Boch ma isi kamupani ofo atu o ofu ofu mo le faia ma le lapotopoto tapuni. O lo latou avanoa i totonu o loʻo vaevaeina i vaega mo le teuina o cosmetics, niniva, maskins, maso, ma e mafai ona suia ai le faitotoʻa.

Meafale mo le subtropics
Meafale mo le subtropics
Meafale mo le subtropics

O le Olaga Atoatoa aoina (Villeroy Boch) ofo atu tele fou fofo mo faigofie teuina.

O meaafale o Europa o Europa gaosi HOTTTA (Siamani), Blum (Austria), Souric (Italian) mafai ona tetee atu i le 100 afe. O le dayas soas e le gata o Europa, ae o le tele o tagata gaosi oloa. Ina ia faʻaititia le pisa, a sili atu o le silika o le tino puipuia o loʻo faʻaaogaina poʻo ni aʻafiaga o mea leaga.

O le au Faʻatonutonuga faʻafetai i ofisa sui o le tulaga saʻo, Iakopo, Kuoco, ROCA, Saws, Tane mo le sauniaina o mea.

Faitau atili