Latou i fale uma

Anonim

O mea e maua ai oloa: Tau o le tau, teteʻe i aʻafiaga eseese o siosiomaga, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

Latou i fale uma 13177_1

Latou i fale uma
Mk eletise
Latou i fale uma
GeWais faʻamaeʻaina oloa o loʻo faʻavasegaina o le sili ona sese foliga, faʻaaogaina tioata, maa, paʻu paʻu
Latou i fale uma
Wessen Systekes ma puipui puipuia ma phosachphoias apamemea fesootai. Elemene mai fafo - mai le abs palasitika
Latou i fale uma
Wessen Spreen ma Silver Contacts o loʻo faʻaogaina ma faʻamalamalamaina

COY. O le faʻavae o le vevela-teteʻe eletise

Cheee pipili

Latou i fale uma
Ensno.

O le moli malulu i le potumoe e le naʻo moli, ae foi le eletise

Oloa Surterent Oloa

Latou i fale uma
Mk eletise ma IP56 tikeri e le o le leaga tele vai. O le tapuni o le laga na tapunia le plug
Latou i fale uma
Vimar
Latou i fale uma
Vimar
Latou i fale uma
BICINO.
Latou i fale uma
Telefoni ma vaipanoa komepiuta sasaina. Sootaga ma uaea, faʻapitoa, fao, e ala i naifi o le paʻu, tipiina o le tagata faʻatautaia

Latou i fale uma

Latou i fale uma
E tusa o le 20 mea na tupu

Oloa oloa e maua ai le televave

Latou i fale uma
Suiga MK eletise eletise ma le ata Repro sitaili
Latou i fale uma
Ia Beker

Na manaʻomia e le umukuka faʻaonapo le eletise eletise eletise

Latou i fale uma
Eltimo 020 S outlet timer, 7 aso, 36 manatu loloto sela
Latou i fale uma
Polokalama ma Sock
Latou i fale uma
Electronics i Euiu Simona
Latou i fale uma
Ensno.

E masani ona faʻapipiʻi ni taʻavale ma fesuiaʻiga i nofoaga sili ona le lelei, faʻataʻitaʻiga i luga atu o le fasi, lea na faʻamamaina ai le vevela, ma susuga, o le ono mafai ona vaʻavaʻaia. Faʻaeteete Faʻapitoa i la latou faʻavasega IP

Latou i fale uma
Simar faaputuga ma fausia-i le vaega eseese, le tali atu ma i luga o le taimi nei o leaks, ma mea taua tele pe a ova tele ma puupuu matagaluega
Latou i fale uma
Merten.

I se tasi ituaiga ma eletise eletise eletise ma le televise, ma leo, ma le loka pulea

Latou i fale uma
Legao.

E taua tele le mautinoa o le saogalemu o le Eui na faapipiiina i le fanau

Latou i fale uma
I lalo o le tioata mafai ona avea ma se ata
Latou i fale uma
E masani ona faʻaaoga e Siemens mo le gaosiga o ana oloa. Eseʻese ituaiga o fafie. O le lalelei ma le Eco
Latou i fale uma
MK eletise eletise i luga o le puipui i le pepa o tamaiti foliga tutusa lanu uliuli
Latou i fale uma
Mk eletise
Latou i fale uma
Suia sootaga lio:

a, na o le vaega o 'au tratotor ua ave fua;

O le le mautonu o loʻo fesoʻotaʻi ma le fesuiaiga, o lea ua i ai se avanoa o se matagaluega puʻupuʻu; L- vaega, n - le faaituau ("galuega zero")

Softket ma tamoʻe i totonu o soʻo se fale. E masani lava ona filifilia e tagata e ona, taʻitaʻia e le asthetic matagofie. Ioe, lelei, pe a talafeagai i latou i le styleina filifilia, ae o galuega e sili ona taua, aua e sili atu le taua o le ola, ae e le gata i le afi afi o le tagata i ai.

O le eletise eletise (EUI) i fale uma. E le gata i le tele o le tele o pogai ma suiga. O le toʻatele o matou e faʻaaogaina le le mautonu (moli faʻataʻitaʻiga), ituaiga uma o le atamamai, atamamai, fetuunai, Buzzers ma isi masini fou.

Amquite

O lenei i le Eui Maketi e tele ni talosaga e tele ni faʻamatalaga e faʻatagaina ai lo matou fale, saogalemu ma atamai, - e tele ni mea e maua ai e Donzen oloa mo tagata faʻatau. E tusa ai ma le tau, o a latou oloa e mafai ona mafua mai i le tolu tau o vaega. O le tau muamua o le sili ona faigofie o le sone po o le fesuiaiga e le sili atu 75 rubles. O MEA LELEI O LE VASEGA pei o maketi, Tesema, Iek (IEK), Kantsenevo-Parserring "Porssen) Dong-a (tama), el-bo ... conl, viko (uma-atoa-turkey), kontak), viofaia). E masani lava ona tuuina mai e latou faasologa o aofia ai 20-30 mea.

Latou i fale uma
BJC.
Latou i fale uma
Merten.
Latou i fale uma
Merten.
Latou i fale uma
Selemen.

Latou i fale uma

Latou i fale uma
Merten.

Aua le popole i le numera o faiga o tulaga o hacktuts ma switches - ua lava lou tausaga. E le faʻataunuʻuina ona o le taua ma faʻaalia ai ni masini fou, sili atu le aoga o le a ou suia ai

I le vaega lona lua, o le lanu lanu poʻo se rosette e tasi ma se eleele e tau i le 75-250 rubles. (sili atu tau lavelave oloa, o le mea moni, e sili atu le taugata). Oloa mai fafo o kamupani mai fafo abb (butch jaeger), BRESER, POL, GIONINDERS (MIDONI, PRAMAND, CALIRAND, PRADANS) , EFapel (Potukale), Prodax (Hydax (ANSTO), Ensonso (Findland), Smiseka). Tele kamupani mai lenei lisi, e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le faʻatinoina o lenei kulupu, e gaosia uma tupe ma taugata ma taugata.

O le BJC, Fontini (Oba), Gira, Jung, Meten (Siamani uma), Mk Electran (United Member), o lo o aofia i le kulupu. O tagata e fiafia i le aulelei e mafai ona teuteu le fale ma galuega moni a tusiatusi, toe totogiina 1000. riables. Mo se soka pe ki. O lea, o le fontini ofoina Eiu i Redro sitaili. O a latou mea teuteu mea teuteu e faia o ni manuʻa tetele o le fafie, ma o tino ua faia o popcelain ua teuteuina i le vali.

E le masani ai

Ua uma ona matou masani i roteset ma le tolu fesoʻotaʻiga (L, n ma le PE, "Parsia", matou te taʻua o le leai o se mafuaʻaga e faʻalauiloa ai Europhes, O lea ituaiga faaupuga. E i ai ona aiga i latou lava aga masani, ma i Peretania ma Farani, Mo faataitaiga, e ese ai mea totino a Siamani. Ae na tupu ina na alu Lusia i le Siamani tulaga. Ua na o lona: o lona "eria" emo toetoe o Europa uma ma le tele o Asia ma Aferika. I lea tulaga, o le eletise eletise e tuʻuina atu ma ni vailaʻau talafeagai, ma le lua pine ma se lapoa o le 4.8 mm (o le, e le mafai ona puipuia i totonu o itu (e leai . E maua i totonu o le matou atunuʻu ma le lautele o mea e mafai ona aofia ai ma tagata faʻafomaʻi o loʻo i ai i le eleele o loʻo iai

I le auala, e uiga i le Terk: E masani ona ia "nofo malosi" e faigata tele ona aveese. Faigofie lenei galuega: O lapisi i totonu o sea auala e tatalaina ai e prodax (167 olo.) Ma abb (2766rub.).

O le eletise eletise o le maualalo o le malosi e le sili atu nai lo le 2,5a, o loʻo faʻaaogaina i le eurvives (o lenei faʻaupuga moni lava) - lua-pou, ma pine ma le lapoa o le 4m. E pei lava ona iai, i le gasologa o matou ma le "Soviet" ask aress, ae e le manaʻomia le faʻaaogaina ma se malosi maualuga o le taimi nei, pei ona latou le o tuʻuina atu tulaga maualuga i le taimi nei.

E foliga mai e mafai lava ona e alualu i luma i le malae o EUI? E ui i lea, o aitema fou e aliali mai i luga o maketi, iloga i se uluaʻi mea faʻatulagaina ma faʻaleleia le mamanu. Eseese ma mea o loʻo latou gaosia. O lenei ituaiga o meaola palasitika, i totonu o le shockproofroof ma le fiva polycarbonsate (tautua mo ni ie puipui). O nisi tagata gaosi e faʻaaoga le palasitika, e sili atu foʻi ona tetee i le faʻateʻi ma le vevela o le vevela: oloa e maua lamolemole ma foliga manaia tele. Isi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, ABB, BJC) faʻaaogaina ni DuroPlast e faʻateleina ai le malosi o le malosi. O lona laualuga e toetoe lava a le mafai ona vavale, ma e le matua - masani foliga pei o fou. I se taumafaiga e tosina mai tagata faʻatau, toʻatele tagata gaosi oloa e faʻaaoga ai vaega o le tusitusi mai mea e le o ni mea e le masani ai: uʻamea, ata, fafie, maʻa, maʻa, maa, maʻa, maa, maa, maʻa papa.

O le a tatou le faataapeina le eletise, ae faʻapea foʻi ma isi punaoa (TV ma leo faʻaninale, telefoni), faʻafesoʻotaʻi ni komipiuta se tele i le lotoifale. O le aina o le tagi o le malaia o oloa o loʻo iai fafo na fuafuaina mo lenei. O le tulafono, i le "Fala" Fasioti nofoaga "- O le faʻapipiʻi e mafai ona tuu i luga o le tasi eletise i fafo (fesoʻotaʻiga - lua). Afai o le a le lava lenei, e mafai ona e faʻaaogaina, fai mai, fai ni ata (100 rubles) poʻo le sima (170 olo.), E lua lakapi.

E tatau ona maitauina o le euis mo le nanaina o le faʻapipiʻi e masani ona fausia e se modur mataupu faʻavae e le tuʻufaʻatasia tasi-lima-lima tulaga i lalo o le tasi devorging stating. O le Vostic o Kamupani taʻitasi o se seti o tuʻufaʻatasiga o masini ma faʻavaʻa. Ae o le suia o masini, o le tuua o se faʻavaʻa, po o le mea e tusa ai (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻafouina le totonu), e mafai ona faʻaaogaina se isi faʻasologa o se tasi gaosiga.

E masani lava, o se suiga atoa o ituaiga poʻo se faʻasologa e tupu e aunoa ma ni faʻafitauli. O le faʻapipiʻiina oloa o le tele o kamupani e fesuiaʻi. Na ona manaʻomia e manatua o le Korea oloa tuʻusaʻo i le isi tulaga. Ma o nisi o le Igilisi e manaʻomia le lapotopoto faʻapipiʻi pusa, ma sikuea pe faʻatagata. E manaʻomia foi le mautinoa o i latou e fesoʻotaʻi i totonu o le laina laina o le tutusa faʻapipiʻi laʻasaga e pei o le faamoega o le teuteuga.

Saogalemu le saogalemu

I fale fou i le fesoʻotaʻiga ma soʻufe o loʻo i ai se uaea lona tolu, sefeina tagata mai le eletise eletise: Afai o le eletise eletise e sese i luga o le tino, o le a na o le taimi nei i le tino. Peitaʻi, e tele fale o loʻo iai le lua-apaau 'upega tafaʻilagi ma soteruket tuai. Suia o Eiu o Eiu, matou te le maua se manuia mai le faʻamalologa faʻafesoʻotaʻi: O le uaea e le o tuʻuina atu mo ia, ae e faʻafesoʻotaʻi ma le zerom ua faʻasaina atoatoa. Taumafai e faʻatulaga se "tolu feutanaʻi" naʻo lona mau "E le mafai foi, e manaʻomia le suia o le eletise feaveaʻi o le fale atoa.

Ae ui i lea, e aoga le faʻapipiʻiina o masini fou Euro. Muamua, e mafai ai ona e foʻia le faʻafitauli o le fetaui ma mafiafia o siliva o le tuitu o aso nei. Lona lua, fou eti foliga sili atu aulelei. Yves-Tolu, o le latou vaega e sili atu le lautele e faigofie lava ona filifili se socy ma le manaʻomia galuega foliga, faia i se tasi sitaili ma le isi vaega.

Toe o tagata i le leona i le taimi nei o le a fesoasoani i le Uzo (puipuia le motusia o le masini). E le gata i le tolu-, ae o le polokalame e lua-uaea. O lona uiga masani o le fale o le fale mautotogi o le fale mautotogi. A faʻapea o le faʻatinoga o sea tali o le matagaluega o le faʻafitauli, o le isi filifiliga e mafai ma o le a fausia-i le Uzo (pei o le lexond, gira, o le dipthatom (o lenei masini e tuʻufaʻatasia ai galuega a le uzo ma le Ua tali atu le motusia o le motusia o le motusia i le malosi. O le taimi nei). Na gaosia e Fitugaidididididididi ma faʻataʻitaʻiga, vima (8400 papa.). Isi mea e fausia ai ma le fausia o Uzo ("Astro-Uzo", 600 CHO.). Unbed Gaosi oloa (pei o le Merden) Fai mai i fafo ma le puipuiga o le puipuiga mai le mamafa o luga o le mamafa o loʻo tulaʻi mai i luga o le fesoʻotaʻiga, aemaise mai moli uila.

Pe a mafanafana tele

O EUI na faatau atu i le teritori o le matou atunuu, ma le seasea o se mea e seasea ai, e fetaui ma le GRST R 51321.1-99, e manaʻomia le oloa i le vevela vevela (850 s). Alay Hind (ma e le masani i mea taua) e foliga mai o le tele o mafuaaga.

O le muamua e sili atu le faʻatagaina o le taimi nei o loʻo fuafua ai le oloa. O le lona lua o le sese filifiliga o mea e faia ai fesoʻotaʻiga. Afai, ona o le alofilima e tupu pe a gasolo le matagaluega, o le oxide ata e faigofie ona fausia i luga, ona faʻateleina lea o le tetee i luga o le eletise.

O le toe fausia fale gaosi (ma e le gata i lena ua matua-lauiloa, aʻo le BJC, ae faʻapea foi le atunuʻu, i le IESES, e le mafai ona aʻafia ai le tau o oloa. O matou o le 'apamemea i le fetauiga faapitoa. O le sili ona lelei mea mo le fesoʻotaʻiga vaega i le Rosettes o le au fai pese. Faʻasino mai oloa ua faʻaaogaina 'apamemea, peitaʻi, e le lava le faʻamalamalamaina, o lea e tusa ma le tele o le afe o le tele o nai lo le gaʻo (e le gata le gaʻo "Europa"). O le Steel Fesootaiga Papatusi o loʻo maua (masani ona failauina o le samasama apamemea apamemea), o le mea e le taliaina ai.

Ma le mea mulimuli, o le mafuaʻaga lona tolu mo le faʻamamaina o le oloa - o le faʻavaivaia o le sikulula i totonu o le fesoʻotaʻiga vaega. Afai, faitau o nei laina, e le manuia le taumafai e manatua i le taimi mulimuli na toso ai fao i tulaga ma ave ai le mekasini ma ave le mekasini ma ave le mekasini ma ave le mekasini ma ave le mekasini ma ave le mekasini ma ave le mekasini ma ave le mekasini ma ave se faaseeina ma ave se faasee. Aua neʻi faʻaosooso i se vave- mulimuli vave, mulimuli i le taualumaga ua valaauina. Aua neʻi galo e muamua ona tape le eletise.

Ia Ua Vaai i Le Autu Tuleiepa (faʻaesea mai ile ulutala ole fesoʻotaʻiga o i latou e le faʻaʻoleʻole, ma fao pe faʻaleaʻaina le mimilo, lea e sili atu ona leaga). E masani lava ona faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi ma pepa puipui, lea e le mafai ona faia ona o le sikulu fesoʻotaʻiga manaʻomia le tausiga o le taimi. O lenei faʻafitauli e mou atu pe a faʻaaogaina le tautotogo o le tautotogo (ABB, Berker, Bjc, KIRA, Meren, Polofesa O le uaea e na ona faʻaofi i totonu o le pu o loʻo tuleia i le uamea pasi. O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻateʻaina, e le gata i lea, o mea na e le manaʻomia le tausiga.

Numera numera

O le teteʻe atu o le ee i amioga leaga a le Amospheric aafiaga o loʻo faʻaalia e se IP faʻasino i le lua mulimuli ane. O le muamua (mai le 0 i le 6) o lona uiga o le tikeri o le puipuiga mai tino mautu (aemaise lava, efuefu); Le lona lua (mai le 0 i le 8) e mai le vai i luga.

Potu i Tolu ma fesuiaʻi masani e masani ai i le IP 20. Mo le faʻapipiʻiina o fafo, IP 55 puipuiga e manaʻomia, e le aofia ai le oona o le pefu. Kizgoldy, faʻapipiʻi i faletaele, faia ni manaʻoga faʻapitoa. Ua fautuaina i latou e le latalata i le 60cm mai ofu taele, taele ma atigi, ma na o faʻataʻitaʻiga i le IPX4 Puipuiga e fesoʻotaʻi i se teteʻa.

Auiliina nai lo le 2,4 m ma e sili atu faʻatagaina e tuʻu i se eletise eletise ma se faʻavasega o le IPX1. Manatua: Afai e leai se faʻailoga, e foliga mai e mafai e se masini ona ausia le maualuga o le puipuiga ipx1 poʻo le IPX2 (lea e masani ona faʻaalia), tusa lava pe i ai se ituaiga puipuiga.

Tusi Lesona pulea vaega

E tusa ai ma le Mataupu Faavae o faʻagaioiga, o loʻo teena ai swotches (i le faʻatonutonuina o le masini), ma le moli moli, e otometi le malamalama i totonu o le potu, Radiod ID. O le tele o le fua faatatau, ma ni isi aiaiga tumau. Tagata faʻatau e fiafia i masini ma se tasi ki lapoʻa pe lua-tolu-poloka.

Tele tagata gaosi oloa e maua ai faʻataʻitaʻiga ma se faʻailoga (latou te faʻaaogaina i se tamaʻi nifo moli moli faʻamaonia o loʻo tapunia le filifili, ae o le aso e le mafaitaulia ai. E le o manino i le pogisa).

O le mafuaʻaga faʻaliliuga e tutusa ma i latou e masani ona "faʻaaogaina" laulau ma faitotoʻa valaʻau. E na o le tasi le eseesega: O moli o loʻo fuafuaina mo moli galuega i luga o faʻavae, o loʻo uia luga, faʻatonutonuina ", e tapunia le laina, tapunia le laina, tapuni i luga o le laina, tapunia i latou. E ofo atu e Ava i le malosi o le faasologa (830 rum.), Faʻaaogaina i se lapoʻa lapotopoto ma se lumenaus toulu. E masani lava, faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga, faia i se tasi sitaili ma le vaega o totoe o le faʻasologa, e le ese mai le keyboard.

Swivel Switches e talafeagai mo Foines Whiters o 50s. Xx i totonu. Afai o le totonu o le fale ua teuteuina i le Study Style, o le a fetaui lelei i totonu, o le a fetaui lelei, o oloa faʻaleaganuʻu na faia mai mea le-lotu (maa, tinoini).

O se mea uiga ese "Talofa mai le taimi ua tuanai" - Na ave ai ni suiga ma le maea i lenei aso. E aoga le tosoina o lana moli moli, tilotilo uma i fafo. E le lauiloa i latou ma le lauiloa, e ui lava e pei o latou (tusa o le alu i le alu i le 50571.11-96) faʻatagaina e faʻapipiʻi i luga o le pa.

E le gata i na o le taʻaʻalo e toʻatasi, sui o le au faʻatautala, ae o le lua-pou foʻi (pe mo le vaega ma eseʻese o faʻaita, poʻo mo ni faʻailoga eseese). Faʻasalaga le mataala e tatau ai i le fetu fetu (o loʻo taʻua foi o le ki).

E le i leva ona malaga, ma e aoga e pei o se nofoaafi, na matou kiliki ai i le ki i le tasi uaea, siitia i le isi tulaga. E mafai ai la oe e faʻavasega se pule tutoatasi o le moli o le lua nofoaga: Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai, a o latalata le moli i le potu malolo, ma ou savali ai i le potu malolo. E masani ona i ai ni mea faʻatau atu, o le lelei ole aoga o koluse. Ae ui i lea, e aoina se filifili e fesoʻotaʻi i le faʻapipiʻi oloa (faʻaopopo i le vaega), e matua le manaʻomia - o loʻo i ai se maualuga maualuga matagaluega i le ki o ia. O le mea muamua o se aloiafi e masani ona faia i le amataga o le filifili o le taimi nei tafega. O loʻo tupu aʻe i totonu o le ARC, lafo ina ua maeʻa se fesoʻotaʻiga mai le 'au a le' a le 'aʻai, o se matagaluega puʻupuʻu.

Nana mea uma

Aialani, E aunoa ma nisi o matou e fiafia i togafiti o faʻapipiʻi oloa faʻatasi ma uaea o loʻo natia i totonu o puipui. Ae mo le matagofie, e tatau ona e totogia, tipiina o togato (tulaga) ma laina laina mo le kiki pusa. O le mea mulimuli e masani lava o le palasitika, ma se faʻataʻitaʻiga, mai le T.PRASST (Lusia) (Tau- 5 5 Rullas). O loʻo iai foʻi ma le faʻatulagaina - e tusa ai ma le vaega o Korea.

O le Sounding Boxes o loʻo faʻatulagaina i se sima poʻo le piliki puipui ma se fofo (gypsium, sima-oneone) poʻo le kulimi talafeagai. E le manaʻomia le faʻaaogaina o alava, aua pe a faʻamamaina e faʻateleina ai le aofaʻi, o le faigata tele ona maeʻa. O fale o loʻo taofi i luga o le faʻailoga o le tagata lava ia. Faataʻitaʻiga o Paʻu Paʻu (mo se faʻataʻitaʻiga, MyWwall) Manaʻomia pusa faʻapipiʻi ma fao ma taofi e faasaga i le ipu i tua (T.PLAST).

O le eletise eletise o loʻo faia i le "tioata" ona o le spacter vae poʻo fao, ma le auala mulimuli ua atili tufatufa atu. O loʻo i ai i le manaʻoga ma oloa ua fuafuaina mo le mafai ona tatalaina - ua faʻaalia i le tele o le tele o le tele o kamupani.

O nisi tagata gaosi oloa (faʻataʻitaʻiga, o le Schneader Scraction) alu i isi auala, latou te fuafuaina fua o oloa e mafai ona tuʻuina i totonu o le puipui, ma se tasi pe sili atu tulaga). Tulaga tumaʻoti o Wible Wible - Cable Transnels, o loʻo masani ona faʻamautu ai i totonu o soloaiga ma mea e masani ona faʻatumauina i snaps (sk, migao).

O le autu autu o le faʻapipiʻi o loʻo faʻatulaga le ki i le avanoa o le 'ai o le vaega o le vaega, ae le o le zero. I se fitu o mea, tusa lava pe matala le matagaluega, e i ai le voltage o le 220v i le eletise eletise. Mo se tagata, o se mea leaga o se lamatiaga pe a fai o le faʻaleagaina o le faʻalumaina o loʻo i ai nei le tino.

Se isi mea moni

E toʻatele o loʻo faʻaaogaina le le mautonu (aofia ai lamepi-sefe lamepa), ae naʻo le laʻasaga muamua e sui ai le masani ai o le filifilia o le eletise oloa. O le filifiliga e lautele lautele. Filifili aua le faalatalata atu i le ki, ma i se mamao, ona talafeagai lea mo le IC po o le leitio. E te manaʻo e faʻatino le otometi - tuu le Twilight Snartors, Timers ma IR Distontors. Lenei e le o le "Fale STRAS", o le tele o le toʻatele o tagata o le atunuʻu, ae o mea taʻitoʻatasi e mafai ona matou galue tutoʻatasi. O aso nei ua avanoa i miliona miliona tagata ma atonu e vave lelei o latou olaga. Ae o le isi lea augatupulaga, ua tuanai - talu ai nei talu ai nei ona tatou taʻuina mai i se isi tusitusiga.

O le au Faʻatonutonu Faʻafetai o le sui sui o Gewis, Uetese, Soumes, Weesen ma le Kamupani "Sipaniolo Homecking Evenical Engillerding

Faitau atili