Fealofani o le mama

Anonim

O filifiliga e faʻamaeʻa ai le umukuka "Apton": O Le faʻaaogaina o laupapa, lanu moseka, maʻa, maʻa laupepa, o panelated panelass.

Fealofani o le mama 13191_1

Fealofani o le mama

Fealofani o le mama
Umukuka "barbie". Suiga: MDF, SAMS; Apron: chramic tilee o le neobarocco faasologa (Iris chramica, Italia)

Fealofani o le mama

Fealofani o le mama
Umukuka "fiafia i ai". O le tele o sui: maualalo modules - o se oak, cound i lalo o se sili atu, o modf pito i luga - MDF, SAMES; "Aptona": Porcelain Cliedware Aoina o Maouche (Rex, Italia)
Fealofani o le mama
Umukuka surcudes: MDF, ipu tioata; "Aptona": Ceramic Tale Azulundus Marti / (Spain)

Fealofani o le mama

Fealofani o le mama
Tusiata:

A. Faʻalelei,

E. ERMAKOVA

Apron: - Biszza Glass Mostino (Italia)

Fealofani o le mama
Umukuka fua: filifili isuk, tioata; "Aptona": Ceramic Tile oda (Azulundus Marti /)

Fealofani o le mama

Fealofani o le mama

Fealofani o le mama
Umukuka fua: tapuvae o le osk bullfaice, tioata; "Aptona": teuteu ata tifaga, Greyed Glass (Lusia)
Fealofani o le mama
Umukuka "valencia nova". Suiga: MDF; "Aptona": Ceramic Tale Marca Corona (Italia)

Fealofani o le mama

Fealofani o le mama
Ata M. Stedanova

"Aptona": Lotoa o le maa + stanelen state pepa

Fealofani o le mama
Umukuka latinsi cucine (Italia). Suiga: Array ma Veneers Ash i lalo o le Black Firenish, tioata; "Aptona": Marble Tile Dasco Patchworks, Matu Motac Ardecial Goldedia Beaz (Petra Armiqea, Italia)
Fealofani o le mama
"Aptona": Picle Pacelain Tale of Granti Saili (Italia)
Fealofani o le mama
Umukuka "purinisese". Suiga: MDF, SAMS; "Talosaga": Laminate, Ceramic Tile Aoina o Manuzon (Fap Cermiche, Italia)
Fealofani o le mama
Umukuka "Victoria Nova". Suʻega: Oli Io Mass, Veneer Cherry, MDF, White tele va eseese; "Aptona": Paipepa Eco-Borastapeter (Suetena)
Fealofani o le mama
"Aptona": Cerramica Vogue Tile (Italia)

Konzept.

O le tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga o astheticism ma le aoga o le manaʻoga autu mo le i totonu o le umukuka faʻaonapo nei, aemaise pe a tuʻufaʻatasia ma le potu malolo. Muamua lava, e siʻomia ai le sone o le umukuka "Iapu i luga lea o mea e tumau ai i lalo o tatou faiga faʻatalanoaga. O le mea lea, a faʻatino ai suiga masani, e tatau ona e iloa le a e faʻaaʻoaʻoina mea taua na faʻaaoga i le tulaga o tagata.

O lapisi puipui, vili le umukuka "fusu", e masani lava ona feagai ma ni laupapa i totonu o le sipai. E talafeagai mo lenei mea, e le mafai ona malosi;, ma le timu, e faigofie lava ona mama, ma sili ona taua - o loo i ai foliga mataina. I le tumutumu o le lauiloa lauiloa - Ceramracs, faʻataʻitaʻiga o ie ie ie. Fufulu ma se laualuga e foliga mai o fulufulu lelei po o le silika, o loʻo fai ai le velveveter poʻo se moa, foliga pei o le "mafanafana" nai lo le masani ai. Maʻeu le aoga o le maseiut o le lapoʻa lapoʻa i luga o le lapoʻa-laupapa I lalo o le ave o moli moli, o lo o osofia ma mea uma o peni. Faʻatusatusaina o puipui uliuli ma toʻilalo-piniki stars o umukuka meaa, o le le masani masani faʻatulagaina o fata o le a talisapaia ai le talavou, malosi ma fafine tuai.

Derunchah megapolis

Puipui o laei i le "paʻu" o le leoa, o se elefane poʻo kolosi, le masani ai ma mafua ai. O totonu o lenei umukuka e mo se tagata moni, sailia fiafiaga i le vaomatua o le vaomatua Aso nei megalpolis. O lanu masani o le faʻanatura, o le o le paʻu o le "aitopu" i luga o le tapota, clamics, o loʻo feololo, pei o se paso o le maso reptile. Ae peitai, aua neʻi galo o le moni matagofie e manaʻomia le faʻaeteete faʻaeteete. I luga o papala samasama, aemaise le uliuli, na vave ona tafe mai le mafaufau i mata, ma aveese mai i luga o le ulufafo, sili atu faigata nai lo lamolemole.

Fealofani o le mama

Le faatuaoia taʻitaʻi i le faʻauma o le umukuka "Aprons" - Cermicic Tile. O lenei oloa e faia o se paluga o le omea, quartz steves ma isi mea masani e ala i taumafaiga a tagata tusiata ua avea ma symbulis. Maualuga-Tech Style Fat o le a musuia "Soul" Aotelega "O le le talitonuina o le malulu ma le faigata o le uamea, faʻapea foi ma le" rust "i luga o le" totine " O le mea e le masani ai le foliga mai o le tele o le tele o le tele o zebra, ebonno, o le mebony, o le memobu e aoga tele i totonu o congiractics mai le masani masani o le laau. O tagata fai togalaau moni pe na o le au alofa i le taumafanafana o le a fiafia o le faʻafesoʻotaʻiga o le feololo: tasi laʻasaga - ma o loʻo e siomia e le le fiafia i laau. I se upu, tagata malamalama masani, e masani lava i le pito o foliga, o aso nei e maua ai le mafuaʻaga e faʻaalia ai o latou tomai faʻapitoa i totonu.

Yuri solo solo le o, salon shomigner "hyndy umukuka"

Valivali togafitiga

Tagata nonofo o le Megalopolis, leiloa i le leai o se mea, o loʻo siʻomia i laʻau i le manava o le manava, o loʻo saili mo se mea pupula, taumafanafana, sunny. Mafaufau e saili ... i lou lava fale. Lanu moli i le umukuka? Tasi o ia o le a foliga mai e le fiafia tele, aua o isi o le a avea ma mea e gata ai o le olioli ma le talitonuina o oe lava. Fiafia ma le fiafia le "O le kuka o le fale" o loʻo faʻataʻitaʻia ai ma se faʻatasiga i le tasi umukuka o chimonic falai o lanu eseese - o le la ma le mutia muamua. O le au faatalitali e avea ma galuega a le vaitau i lima o se Foafoaga moni, ma mafua ai se lagona fou ".

O se mamanu o le taumafanafana medadows ma le le mautonu o laufanua o le Green Greens o se umukuka "Apren" mai le Grey Moskuc. O mea e aʻafia ai le tele ma le pupula o vali, mama ma taʻaʻalo malamalama. I lana fale gaosi, ua faʻaaogaina le 'apamemea, o le matata e latalata i le gasologa nai lo le tioata masani. Mo le malosi ma le ono i ai o moli tioata atasaxi e tele atu nai maa. E matua le faʻaoga se susu, leai se paʻu maualalo, poʻo le maualuga o vevela e le fefe. O alavai, poʻo le au suʻesuʻe, e mafai ona faʻatasia, faataamilo, ae tele taimi - sikuea (mai le 50 mita). E faʻaaogaina i le monophonic mosaics poʻo ni mea feololo. O le faʻataʻavaleina o mea e le o faʻafaigofieina e ala i le tuʻufaʻatasia o le tagata i le matrix (3030cm) i luga o se pepa poʻo se metotia faʻavae. O le mataala o le matiga e faʻapipiʻi i se faʻavae o pepa, ma le faʻavae mai le grid o le "totonu totonu.

Pe a lafoina se ipu tioata a Mamona, paʻepaʻe atigi faʻapupuina ua faʻaaogaina faʻapitoa mo lenei mea. O mea masani a le lautele o mea faʻapipiʻi (palapala efuefu) mafai ona suia fasi elemene o asuc elemene. O le laufanua o le umukuka "talieleele" e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma le vai, ma e afaina ai foi i le faʻamamaina masani, o loʻo tau atu i le solia o le faʻamaoni o mea matata i le fatuga. Lenei e le tupu pe a tatou faʻaaogaina le matagofie-onosaʻi vao, ma i aso uma, aua le faʻaaogaina fofo apoapoaiga. E mafai ona fufulu le Mose i le le-le-le-soterive sui mo tioata luga.

Oskia Nikolaev, tagata poto faapitoa o le kamupani "pa. Tusiata ma le mamanu "

Flortic motifs

Fugalaʻau - O se autu e faʻavavau o loʻo tosina mai ai povi i fanua eseese. Tuu i totonu o le fale o se vaega e le gata i le tele o laufanua ma leoleo, faʻaleleia le matagofie o togalaʻau o laʻau, "o le malosi" o puipui o feoaʻiga o feoaʻiga ...

O le a le mea e fiafia i ai le pupula lagona paʻepaʻe o paʻepaʻe paʻepaʻe, o loʻo faʻasalalauina i luga o le sukalati pogisa, poʻo le le mafai ona puipuia. O lenei filifiliga o le umukuka "talieleele" e masani lava. Ava tioata, aemaise le anoanoai, tumau ma le poto. O le taia, e tatau ona e taumafai tele, o lona uiga e matua faigata tele ona tipi i lalo. O lenei tioata foi e tetee e pupuni, e le suia ai manogi, e faʻamamaina i faʻasalaga masani. Splashes, faʻailoga o meaʻai o meaʻai i luga o le lauʻeleʻele lat lugala o se mamanu o se ata teuteu faʻapipiʻi i luga o le puipui. Mo se tulaga manino, e mafai ona e i ai i le pepa puipui, ie, na tusia atameli, ni meafaigaluega, aoina o igoa uaina - i totonu o le totonu o le umukuka. Ae ui i lea, o le tioata lava e mafai ona avea ma mataga elemene: o le matematika pe manino, leai se lanu, sologa lelei pe taʻutaʻuina le faʻasologa o le ata o le ata tifaga. E oʻo lava i faʻataina o le virror: pe a aliali mai ni faʻailoga poʻo isi mea leaga e sui ai latou nai lo le tele-faʻatonuga tioata.

Taitasi hostess filifilia le maualuga o le laulau pito i luga ma le nofoaga o le pito i luga o lo o malupuipuia i le pito i luga e puipuia ai ina ia talafeagai mo ia ma lona aiga. O lea, o le sili sili ona lelei i le va o le umukuka kapeka ma faaeeina kapeneta o 480-620mm. O le Hitch Hip e tuu teisi i luga: Mo eletise eletise pe a ma le 650 mm, mo le kesi - a itiiti. O le lelei maualuga o le laulau i luga o le tagata o le ogatotonu tuputupu aʻe - 880-920mm. E maualalo foʻi laulau, ma le ogalaau, e le mafaitaulia, pei ona tatau ona e punou i taimi uma, mai le mea ua vaivai ai ma ua vaivai. Ae ui i lea, o nisi taimi o le faʻaititia o le vaega o le lalagaina o loʻo faʻatagaina. Sei o tatou fai atu i nofoaga o loo i ai pou o le faʻamalama, ia, o loʻo i lalo o le tulafono, lalo ifo o le laulau. Taʻalo ma le tulaga - manaia le mamanuina o le tino. E tatau ona totogi faʻapitoa i le nofoaga o le pusaaisa, fufulu ma se kuka luga. O le gaioiga autu i totonu o le umukuka ua i le va o nei poloka e tolu. E le tatau ona latou tutu mai le mamao mai le tasi ma le isi, ina ia le toe oso mai le Hostess mai le le talafeagai ma le le talafeagai, pei o le latalata mai o le le fiafia ma le ita.

Maria MIGUNOV, Konzett faapitoa

Uumi stereotypes

O le maa faʻavae o loʻo masani ona faʻaaoga e faʻauma ai le fale. E aofia ai sima, ie afifi (oneone, pellowe, cordzite i.p.) ma dyes. O se tasi o le sili ona taʻutaʻua aoina o lenei mea o se pili fai piliki. Faigofie, manifinifi (0.7-2cm) ma le matua gafatia (400-540ʻau. Mo le 1M2) O le a fesoasoani o le tele o le umukuka ma lanu

O le taʻele e leʻo se fusuʻaga, faigofie ona faʻaosofia ai le vevela eseese ma le faʻateleina o le susu. E mafai ona fufuluina i le pulumu susu i se fasimoli fofo, e taua mo le "Apron" sone. O le mea e tasi e le tutusa ma fesootaiga masani ma le vai, aemaise lava claloloted. Togafitiga Togafitiga ma Hydrophobic Vaega faʻatagaina mo le faʻaaogaina i nofoaga taʻitasi, tuʻuina le kopiina o le sili atu masistance.

Ina ia fuafua le tele o le aofaʻi o pou sima, oe manaʻomia le iloa o le vaega o le omea ma tofu ma se mamanu o le faataamilosaga. E taua le mafaufau e oʻo lava i le pati o le maualuga o le tulaga maualuga o loʻo faʻatagaina se numera o lapisi ma masini e le laina e tele. O nisi o fusi o le a tatau ona teuteu pe gaoioi, o lea e tatau ai ona maua se laʻititi laʻititi o otaota (e faʻateleina pe a faʻapipiʻiina le elemene o loʻo faʻatusatusaina i le tutusa). I le iʻuga o le soʻotaga o loʻo feagai ai, e faʻa-le tatau ona sefe ai nisi o ato faʻafouina. O le mea lea, matou te fautuaina le faʻatau atu o le averesi o 10% nisi mea mea na lelei nai lo le faʻatatauina mo le faʻapipiʻi i luga o le vaega atoa o le fale.

Igar Paskin, faatonu o Salon "Cermiracs"

Mamalu matagofie

Fealofani o le mama

O se foliga taʻutaʻua o le manogi, ua mumusu i totonu o le tino o maʻa na ufiufi i le auro, i le faatūina o le "Toto auro a Petifani o tagata. O le faʻaogaina o le tekonolosi o lenei matua o lenei mea e pei ona taua i lalo: O le ata sili ona lelei auro ua faʻafefeteina, o loʻo ufitia i le lanu lanu ma le lavalava. O le taupulega ua maua malosi tele, ae le fautuaina le fufuluina ma se acid-faʻavae sooupu ma ma le faʻaopoopoina o le faʻavavau.

Fealofani o le mama
Apron: Melody Microd Mostac, Laser Isox Chiletic Tile (Sangatano, Italia) Ae e le taugata tele o le vaifofo o loʻo i ai ma le manogi. O lenei polesi popitiin manifinifi. O lona susulu o loʻo i ai le aafiaga o le lanu loloto, lea e sili ona malamalama i luga o le tele-faʻatulagaina taotoga. E mafai ona faʻapipiʻi i le itiiti ifo i le mamao mai le tasi i le isi (1-1.5mm) pe toetoe lava e aunoa ma nila. E pei ona lelei le lanu o le a faʻamalosia ai le vaʻai vaʻaia o se tulaga mautu.

O le faʻaititia o le fesoʻotaʻiga e sili ona talisapaia ma tausisi i totonu o le cerearalic pou. E le o le mea na tupu lauiloa foliga 6060 ma le 6030cm. O le tele o faʻavaʻa e faʻateleina ai le agavaʻa o tulaga o le faʻatonutonuina, faʻatagaina oe e filifili le manaʻomia tusia, faʻaaoga ato. O le iʻuga ua solomuli i totonu o le masani ai o le faʻataʻotoina o le puipui o le puipui i luga o sikuea, ma le tele o fafaga e te manaʻo e tipi, faʻaititia.

Mai le vasega i le maualuga-tech

Fealofani o le mama

Fealofani o le mama
"Aptona": Stinelen Steel papatusi ma se isi filifiliga, pe a fai o tagata asiasi o loʻo i totonu o le aufaʻatau nofoaga o Headywive, na afaina i le malulu uamea. E sili atu ma le tele ma le sitaili o le maualuga-tech, ma i totonu o potu eseese. O mea totino - le ono ono, o le malosi, susu i le le talafeagai ma le le malie e matua manino lava ma, e sili atu le talafeagai mo le faʻamaufaʻailoga o puipui o loʻo tu latalata i le hob, fufulu ma se laulau tipi. Ae o le manaʻo ia aofia ai i taimi uma le umukuka i le atoatoa tulaga o le a tuʻuina atu i le faʻamamaina o le uʻamea o le tele o le taimi, pei o ni faʻamaʻi ma le paʻu i luga o le virosi ua leai semea. I luga o le masini uʻamea solo, latou te le mafai ona maitauina, ma o le popo ia te i ai e mafai ona sefeina toetoe a leai se mea.

Ecocarleant

Fealofani o le mama

Ma o nei o le tali i le fesili lea o loʻo manaʻomia ai le faʻaumaina o le umukuka "Apren", faigofie lava. O le auala e mafai ai ona ola le uiga lelei toetoe o mea uma o le lalolagi faauma i le lalolagi.

O mea faigaluega uma mo le tipiina ma le viliina o na ituaiga o ata e pei o Chitacing Tillakes, Porcerani Under, ma le maa e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua. O le CRRAL e aofia ai masini faʻapolofesa, i le lona lua - masani o mea faigaluega lautele (faʻatupuina, sansurs, sanws, jigsaws o loʻo faʻaaogaina faʻapitoa poʻo le mamafa. Eseese faʻapipiʻi ma pu e maua i le taimi nei e oʻo i le taimi nei, a o le taimi e galue ai ma le amio masani, o le amio a se faʻapitoa o loʻo feagai ai ma le paʻu poʻo le vaeluaina. Meafaigaluega patino Iloa e faigofie - e ofo kamupani uma na maua ai malosiaga malosi.

O tagata faatonu o loʻo faʻafetai i le faitotoʻa faitotoʻa "mo le fesoasoani i le suesuega, faʻapea foi ma le faʻatauga ma le tamaoaiga o le Sipaniolo a le o le askissy, Konzet" mo le fesoasoani i le sauniuniga o mea .

Faitau atili