Uma i luga

Anonim

Vaʻaiga lautele o le tagata faʻatau pepa maketi: O se faʻataʻitaʻiga o loʻo iai, kesi ma eletise eletise, o mea e fiafia ai, o loʻo i ai ma le faʻaaogaina o tioata, "domino"

Uma i luga 13193_1

Uma i luga
Gaggeenau.
Uma i luga
Aeg
Uma i luga
Tagata.
Uma i luga
Zanussi.
Uma i luga
Tolopo
Uma i luga
Nefs kuka kuka aoina mai le tolu domidodu modules

(Eletise eletise ma grill, faʻapea foi ma le module ma le lua paʻu)

Uma i luga

Uma i luga
Modules: Gorerija - Ect 350 c (a) ma le gaggenana- vr 230 (b)
Uma i luga
Cata.

I fafo o tioata-chimic

O le vaega manino e le atoatoa. O le lelei malie o le a faʻamamaina o le a taofia le totonu o lau umukuka

Uma i luga

Uma i luga

Uma i luga
O solo kuka e le mafai ona faʻataʻoto, ae eseese foʻi o ituaiga ituaiga. Faʻataʻitaʻiga, o le a le mea e tolu. Teka.
Uma i luga
Mimiti.
Uma i luga
Sitaili module fyer vf 411 (gaggena) laina ma shinless steel
Uma i luga
Cata.
Uma i luga
Electrolux
Uma i luga
Kuka modules: faʻatosina I302 ftci ma "kesi i luga o tioata" l302 ci (cata)
Uma i luga
Mimiti.

O le faʻamalu o le faʻafefeteina e tatau ona aveese vave mai luga o le laualuga o le a le faʻaleagaina

Uma i luga
Faʻatosina atu luga o le ETI2600 p2 (Gorerija) ma le faʻauiga pulea
Uma i luga
Bosch.
Uma i luga
Polokalame o se electromagnetic fanua fausia e ala i le osofia o le faaosofia i se solitulafono burner
Uma i luga
Gaggeenau.
Uma i luga
Faʻataʻitaʻiga vt lua (TKA) Fefiloi ituaiga: Lua High Stright Right ma le lua kesi
Uma i luga
Aeg
Uma i luga
Aeg
Uma i luga
Module Panel: Feyer, Grill, Korinakk-Wok (Neff)
Uma i luga
Afai e te manaʻo e saunia se ipu i totonu o se mea faimamago i luga o le faʻalumaina vaega o le EHD 68200 p (Electrolux), e tatau ona e tuu
Uma i luga
Gaggeenau.
Uma i luga
Meafaigaluega (Graille ma Stone Slab) faʻatasi ma le Orinami Hob ​​(Whirlpool) Grill. O le a e matamata i le ipu i luga o le laulau

Uma i luga

Uma i luga
Bonphonic-Reat Module- "Pancakes" PDD 32 (lole) (a). Eletise eletise module vt tc 1 g (Teka) (B)
Uma i luga
Meafaigaluega (Graille ma Stone Slab) faʻatasi ma le Orinami Hob ​​(Whirlpool) Grill. O le a e matamata i le ipu i luga o le laulau
Uma i luga
Macfifves vevela
Uma i luga
Faamafanafanaga ma le lautele lautele
Uma i luga
Taaloga ma le vevela o le lipine maualuga malamalama
Uma i luga
Halosen konfork

O nei aso, o le tele o le kuka luga ma le ogaumu o loo ola i le umukuka vavaeese. Ae ui i lea, o lenei o le a matou talanoa e na o le taimi muamua lava. Seʻii tatou suia le osofaʻiga masani a le kesi - ua avea ma sipela ma saogalemu, faʻapea foi ma suʻesuʻega uma filifiliga eletise.

O le kuka i luga (ua taʻua foi o le kukaina o pepa poʻo luga o le galuega) talu ai nei, latou te le naʻo fanua: O lenei e le naʻo sikuea, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani = Siamani, Siamani ), i le ituaiga o le solofanua-tco 904 po o le fvi (cata, spain), lelei talafeagai mo le faapipiiina i le tulimanu, lolomi. I se tulaga lautele, o le filifiliga e faʻalagolago i lou tofo ma tele o le umukuka. Latagata Faiga Paʻu Paʻepaʻe ma Paʻepaʻe, ae e iai ni faʻataʻitaʻiga ma le lanumoana-h360-CNV (ILVER, ma isi lanu. E le gata i lea, o se ata e faatatau i luga. O lea, i luga o le BHC622729 faʻataʻitaʻiga (Hansa, Siamani) faʻaalia ai faʻailoga o le Zodiac, i luga o le CNS 95.6 Shortira (Siamani, Siamani) - Geometrics, Siamani.

Uma i luga

Lafo iron Konfok

1-lafo tisiki;

2- Ouramata;

3- Ia Foafoa Soux (NICHROME);

4- O le faatupusamiga,

5- sootaga node

E eseese 'aʻai ...

A o le tele o laupepa, e eseese a latou tagata lautele - 25-90 cm, ma le loloto, pei o se tulafono, e tusa o le 60 cm (latalata i meaafale faavae). A o le mea sili ona taua, o le mea moni, o ē e pi. E masani i latou lapotopoto, ae o nisi taimi o le sone o maa o lotia e tusia e se oval, lea e taua tele pe a kukaina ipu. O loʻo latou eseese foʻi i luga o le tele - mo ipu o eseʻese o mata. Le numera o Konfork - 1-6. A faʻapea o le numera sili ona lelei, agai i le tele o taimi o oe o loʻo sauniuni ma le atoatoa tapena.

Saogalemu galuega ma le kuka i luga

1. Faʻateʻaina ma le talitonuina na o tagata faʻamaonia faʻapitoa.

2. E tatau ona faʻaoʻo mai le kesi i le kesi-faʻatonutonuina o le kesi e tape ai le sapalai o le kesi i le taʻavale pe a faʻafuaseʻi ona alu ese le afi.

3. A o le i faʻatau, ia mautinoa o le uaea i lou fale ua sauni e tetee atu i se masini.

4. O le saogalemu o ni lanu laiti o le a maua ai le "puipuiga faasaga i tamaiti" gaioiga: Ua poloka uma pusa. O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga t4543 n1 (neff, Siamani), e mafai ona aveeseina le kapeti i le taimi nei. E moni lava i lenei tulaga, e i ai le lamatiaga o le leiloa.

5. Toeitiiti atoa le 'eleʻele e iai ni faʻailoga o le vevela o le vevela o le mumu i le moli mumu seia oʻo i lalo o le 55 s, o le a e iloa e mafai ona e susunuina.

O loʻo vaevaeina le kesi ma le eletise. Filifili poʻo a se tasi e tuʻuina atu e faigofie tele. Afai o le fale ei ai le kesi paipa, e mafai ona e teuina saogalemu se kesi. O lenei filifiliga e taugofie, ae o sina mea maualalo i le tikeri o le saogalemu: o loʻo i ai pea le ono mafai ona vili, tusa lava pe o le saogalemu faaonapo nei faiga saogalemu. O le faʻaaogaina o electrical e sili atu le faʻatuatuaina, ae sili atu ona taugata (ma luga lava o ia e le taugofie, ma o le totogifuapauina mo le eletise,). Afai e i ai uma kesi ma lelei uaea, ma e le mafai ona e filifili i le va o le kesi ma eletise, e mafai ona e mauaina se fetuunaiga o le kesi ma eletise. Zxl 66 ix (Zanussi); PH 631 Ms Wh (Ariston, o mea uma e lua); GCs 62 c (Goretija, Slovenia); T9526 leai (neff).

Fale o le fale

Kasa Eletise
"Pancakes" Malamalama maualuga Halosen Solia
faamoemoe 1. O le eletise eletise eletise
1. Taugofie

2. Faigofie ona fetuunai le tikeri o le mafanafana

2. Tau 2. Heatting e alu vave, mo 5-6 s

3. talafeagai i le taotoga

2. oso i luga i le na o le 3-5 s

3. Mama e mama

2. E matua moni mo le 2 s

3. Itiiti le malulu o lamatiaga, aua o le vevela vevela e maualalo ifo nai lo isi

4. Na vave ona manaia Konford

5. Soifua Maloloina

Miscuses 1. SGAZ ave se tele tele o faalavelave nai lo le eletise

2. Le fiafia e fufulu

1. Heatting e tupu lemu

2. Le fiafia e fufulu

3. Faigofie e mumu

4. Malulu lemu

1. Faamolemole lemu

2. Faigofie e mumu

1. O le puʻupuʻu o le olaga - pe a ma le 5 tausaga

2. Faamolemole lemu

1. Maualuga tau

2. Manaʻomia le faʻatauina o ipu faʻapitoa

I le ala, o lavalava o loʻo i ai i le eletise, e eseʻese ma fafo (Ua taʻua i latou "Pylockes ma Faʻalapotopotoga ma Faʻalapotopotoga" Tasi le kuka o loʻo faʻaaogaina e mafai ona faʻatulaga ia i latou i le tele o tuʻufaʻatasiga, mo se faʻataʻitaʻiga, lua malamalama maualuga humware ma le lua moli ma tolu ix (Astiston maualuga ma tolu ix (Astiw). Tuufaatasiga - seti.

Au o matou i le fale mautotogi

O le faigofie ma le sili ona masani filifiliga o le Konfork kesi. E masani lava ona ufitia i latou i luga o le grid i luga. Uamea slurry (divide) ma le tapuni, aumai toniga mumu, o le auala lea e foliga ai se mea tanu foliga. O lona lagona "o se potu aoga e fefiloi ai le kesi ma le ea, lea" fafagaina "le afi. O le mea moni o le kesi e le o se suauu, ae fefiloi ma le ea (1.8-14.9% kesi i le ea), o i ai o le aloiafi.

E ese mai le 'eleelea i le manaʻaga: e masani lava, 1.5-2 kw, ae i ai ma fuafua i le 1 kw, faʻapea foʻi ma le mana o le sili atu 3 kw. A e manaʻomia se kuka i luga na o le kesi paʻu, e ono afaina ai le faʻatau atu o se faʻataʻitaʻiga ma le au o le tele o mana: mo se faʻataʻitaʻiga, o le mana masani, tasi ma le sili atu. Ona sili lea ona faigofie le saunia, fai mai pe tatau ona e vave faapuʻupuʻu le vai pe na o sina mafanafana soo se ipu.

Gauai atu!

O le tele o le 'olo ua feai i le tutusa numera o le taimi - e tusa o le 5-10 minute. E iʻu lava i le tele o le leoleo na vevela, ma mai le vevela agavaʻa o lona mamanu.

Aua le manatu o le kesi kesi ua leiloa. O le mea moni, o faʻataʻitaʻiga oi ai nei ua faʻaleleia atili, ma o le tulaga lelei o laei ua atili ai. E lua- (phl 206 deou, bosch, Siamani) ma le tolu-fau fale puipui (ZGF 78 IC, Zanassi "o le Roome, ma le tolu, tasi i le isi. O le mea lea, o le ita na tupu televave tele. Fetuunai le malosi o na mea tanu (0.18-5.75 kw) e matua faigofie.

O le tumutumu auala mafai nei ona faia e le gata mai le stalessless speteni, ae faapea foi mai fafo o ona po nei, tioata-clamic. I lea la mafuaʻaga, o le vaega e sili atu foliga ma e faigofie ia te ia ona tausi. Uma talanoaga uma e uiga i "vavega" o le kesi i lalo o le tioata e na o se talafatu, aua i mea moni e faigata ona ou sailia: Nofoaga Pamal, o se tulaga moni lava ona o lona fasia.

Galo e uiga i afitusi ma moli: Samile Sparks Searchles o lo o teu i totonu o le vai faaonapo nei matogia ma le fesoasoani a le eletise eletise ma otometi. Mo le potu, e tatau ona e suia le ki ma kiliki i luga o le ki. Peitai, i le tele lava, o loʻo faʻaauau pea le auala, o lona mafuaʻaga, le afi kesi i le taimi lava na liliu ai le ki. Ae o le mea taua o tagata e maua ai le aufapo mai le kesi o le kesi o le saogalemu tele. E te le tau popole e uiga i le mea moni o le a alu i fafo le afi, ma o le kesi o le a faʻaauau pea, aua e toetoe o faʻataʻitaʻiga o le kesi pe o le afi o le kesi pe a mou atu .

Faaopoopoga o tioata clamics

1. Manatu.

2. STll Hitstands Hormal ma masini masini e tupu pe a fai e faatino ni mea masani o aiga. Tusa lava pe le masani ai le ipu o ipu i luga, o le tioata clamics e le tatau ona gagau.

3. O foliga mai e foliga mai.

Misses i le tioata clamiccs

1. E fefe i le mea e feosofi ai. E mafai ona aliali mai Snaol, aua o le olo lea ma o le vaega o le a tatau ona suia.

2. E le mafai ona tuua le aisa suamalie suamalie. A leai, o le paʻepaʻe paʻepaʻe atonu e foliga mai.

3. Salama le masima ma oneone e mafai ona pupuni ai.

4. Tau maualuga.

Uningani muamua

Tatou liliu ile eletise. O iinei, o ofu o ofu o ofufaanumoni "o Panckekes" ma le apoapoaʻiga. Spiral Heatting elemene (mai le uʻamea, nickel ma chromium eyon) o loʻo nanaina i lalo o le tele disk. E tuuʻesea e le vevela-o le teteʻe i le uamea vaega e le tatau ona pasi le taimi nei. A oʻo mai i le taimi nei e ala i le tagata faʻatau, o le mea mulimuli e vevela ma e ala i le vevela o le foaʻi e maua ai le vevela vevela, ona ipu lea o le ipu; O ia, o loo faaliliuina, faaliliu atu vevela i oloa. Ona o le tele o le tele o le paleʻu uʻamea disk, e faʻapea foi ona tufatufa i luga o le vevela i luga. O le vevela o le faʻamafanafana faʻalagolago i le malosi o le faʻaʻoleina o le faʻamafanafana elemene. Ae o le tele o mea leaga e mafanafana lemu (tusa ma le 20 s). E le faigofie ona latou tausi ia i latou, ma lautele latou te aulelei aua o le tau laiti.

Malamalama maualuga

Sili atu "alualu i luma" lomiga o le malamalama maualuga. O le auvaʻa o le lipine lipine o mea. Uamea lipine mai le masani "Pancakes" o le uamea lipine mai le soli o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia (mo le eletise eletise . Ona o le mafiafia o le mafiafia, ua faʻateteleina le faʻafaileleina vevela, ona vave lava lea o le fulufulu e 5 4 s. Ma, e ala i le tioata-ceramici luga, o le vevela ua faʻaseʻe atu i le ipu ma le ipu. A o le vevela o le afi o le a le i lalo ifo o le 50c, e susulu mumu, ma o le a e masani ai i taimi uma e le tatau ona faʻafesoʻotaʻi atu - e aloese ai mai le mu.

Sveti susulu

O le halosen burner o se maualuga-vevela o le maualuga-vevela o le spilko-foliga o le haloral, o le halosen amptu ua faataatia ma se kesi halosen tumu i se kesi halogin tumu O ia lavalava o loʻo ufiufi i se tioata-ceramic vaega. O le moli e na o le taimi pe a vevela, ona liliu ese lea, ma o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana. Ina ua pasi le WALAMS, o le moli o le moli o le moli ma vaivai galu, lea o le vevela vevela. O le afi na vave vevela le atoa o ipu. O le taimi lava e te tape ai le gaoi, o le a vave ona taofi ai le vevela. I le auala, ou te manatua ai e le tatau ona aofia ai se paʻu afi e leai foi lea o ipu, ma le tele atili na e malosi ai, e pei ona susunuina ai le vevela mai ia te ia.

O le faʻapotopotoga o le faʻatupuina o nei papa o le a faʻatapulaʻaina ai le aluga o taimi, faʻapea lava ma averesi latou te tautua ai pe a ma le 5 tausaga. Mo le saogalemu ma le faʻafaigofieina o le taimi, ua amata foʻi ona mumu le taʻavale Na sili lo latou mamana ma le malamalama lea, o le vevela vevela.

Fanau mai o le tioata conramcs

Uma i luga

E i ai le lua monopolist i le gaosiga o tioata-ceramic ofutino: schoat Gress Stragent Soult (Siamani) ma Eurokera (Farani). O le faʻagasologa o le fausiaina o mea e faʻafefe ai tele i totonu o kamupani ia, ae faʻapena foi ona maua i lalo. Muamua, mai le aitalafu (faʻafefiloi o le amataga o mea) i totonu o se tioata ogaumu o loʻo totogi i tioata mageso. Ona tuu lea i totonu o le fale teu oloa, o fea e aveese ai le fua o le Rantial. O le ogaumu a le ogaumu e sau i fafo o se ipu vali moli 4mm mafiafia.

Uma i luga

O loo tipi i luga o le galuega o le manaʻomia o le itu, o itu ua togafitia, o le ata e faʻaaoga (pe a manaʻomia). A uma lena, o le ata sili ona taua e tupu. Taga i le vevela o le 900 s i tioata faʻaopopo tioata faʻapitoa e le faʻatagaina ai le faʻalauteleina pe a faʻamafanafana ma tuʻuina atu le meatotino o le asini. O le vaalele o lona uiga o le tau mafanafana e mafai ona tatalia maualuga le vevela (e oʻo atu i le 600 sekone), ma le mausali e oʻo lava i mataua paʻu o latou ma le mafiafia o le laupepa.

Malulu

O le fou ma le tekonolosi tui afi. E leai se vevela o elemene e toe faʻaleleia ai le vevela mai isi filifiliga uma. Nai lo le faʻaosoosoina o le faʻaosoosoina o le apamemea mai le apamemea uaea ma le eletise faʻatonutonu vaega o loʻo nana i lalo o le tioata-ceramici luga. O le galuega e faʻavae i luga o le faʻavae o le electromognetic iductic (tutusa ma le transformer: o se tasi o le faʻaosoosoina, ma le lua laulau o ipu). O le voltage ua fafagaina i le com e maua ai se electromagonetic fanua; I le pito i lalo o ipu (tuʻuina atu e faia i le Ferromagrantic mea, o lona uiga, o laina maneta e faʻapipiʻi ai i luga o le tagata talosaga. O loʻo faʻasolo atu i le eletise galu, ae tumau le malulu. O le tulaga o le vevela fesiitai e ala i luga, o lona uiga o le vevela vevela ua faʻaititia (o nei feʻai o le 2 taimi sili atu le tamaoaiga nai lo isi).

E moni, e ui lava i le mea moni e le i faataatia ese le tioata o le tioata i le papala, ae o lo o lamatia le susunuina. Ina ua maeʻa, ipu vevela i luga o le vevela o le vevela o le tioata-ceramici luga. Ma o le umi lava e galue ai le taʻavale, o le a sili atu lona mamafa i le ipu. Peitaʻi, afai o le au mea taua i lalo o tioata clamics o loʻo vevela i le 550c i le ogatotonu ma e oʻo i le 150s i luga o pito, e na o le 90 ma le 25C, ma le 25. Ae ui i lea, i le taimi lava lena, 'ona kuka ai lea, e le aoga le faia o ia mea leaga. E malu televave faʻafuaseʻi, aua e leai se mea na totoe ai o loʻo tupu. Ayindictor o le toe faʻaleleia o le vevela o le a faʻaalia pe a faʻamalosia le vevela o le vevela mo tagata.

E le faʻatagaina le tuʻu i luga o le laulau, faʻapea foʻi ma pulago mea i le laulau i lalo, i lalo o le faʻamalosi o le eletonoina, e mafai ona latou faʻamafanafana. Le mamao tau talafeagai mai ia i latou i le kuka luga o le 20cm.

Vaega o le faʻaaogaina o pusa pusa

1. O le electromagonetic fanua e tupu pe a tupu le durner, e ono faalavelave i le faagaoioiga o le Rad Radio Resors.

2. E le mafai ona tuu i luga o le burner ma faʻamatalaga maneta (kata aitalafu, kaseti ia.P.).

3. Aua le tuʻuina uʻamea mea namea (pugs, pins) latalata i luga, pei ona latou faʻamafanafana.

4. Tagata gaosi e mautinoa e le i ai le afaina o tagata e faʻaoso o tagata i tagata e le mafai ona i ai i tagata ma le faʻatulagaina o luga. Ae i le taimi lava e tasi, e le faʻatagaina ai tagata e faʻalatalata atu i le taʻavale ua latalata nai lo le 30cm.

O tagata gaosi fai mai o le maualalo-masani electromagnetic fanua na fausia e le tagata solitulafono e puipuia ma le soifua maloloina o tagata (e ui lava latou te le fautuaina i latou e faalauiloaina le gaioiga).

O lenei o le sili sili ona leaga o na maamaina o lo latou tau, e tele taimi e maualuga atu nai lo le tau o isi filifiliga (mai le 20 afe rubles).

Taalo i domino

O le isi ituaiga o kuka pepa - le-taʻua o "domino" modules. E masani foi ona faʻapipiʻi pusa ma le lua-faitotoʻa, e mafai ona tuʻufaʻatasia e se sili sili ona lelei kuka luga. E faigofie ona latou tuʻufaʻatasia i lo latou tofo: kesi, faʻatosina, falai, grill i.p.

E i ai le tele o le tele o fesuiaiga o luga o ia ala. Faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai ni taʻiala faʻapitoa FM 4360 Gan (AEG, Siamani) mo le sauniaina o le aning ipu i le malosi o le Pan Pan (vevela o le afi i le palu tumau). Mo lenei, o se faʻataʻitaʻiga ma le tasi le mama mama e tusa ma le 5kw. Afai o oe o le barbecgue Amitherur, e mafai ona e faʻatauina le FM 4500 Gran Gulling module (AEG), lea e iai maa mai le Laʻau. O le modular modula ma falai efa 304.0 (kppverbusch). E i ai foʻi modules ma 'eseʻese feʻe i lalo o le tioata-ceramic vaega, multi-faʻapipiʻi poʻo le faʻataoto mo le master, et 511502, Siamani).

Faavae i mea!

O le pito i luga o le pito i luga o kuka i luga o loʻo faia mai le enamel, stanless steel poʻo tioata-sima. E faʻaaoga le enamel mo se taimi umi, e matua malosi, ae na 'ai' oti ese mai le filogia. O sea talanoaga o le a tatalia ai le vevela ma manogi o masini, ma e sili ona taua e taugofie. E faʻaaogaina i auala e lua: e ala i le vevela vevela ma le paʻu o le powdering metotia. Mo le tulaga, e tetee lava ia Anmamel i le lolo ma amo, ae o le a aliali mai i luga ina ua paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, falai. I le lona lua, e alualu i luma vave.

O le a avea ma shinelesee shied e fufulu galuega, ae o le onosai e maitauina ai le filogia, ma e faigofie ona ou valu. E faʻamoemoeina, faʻamoemoe ma matagofie, ua atili ai faʻapalepaleina o aʻafiaga o Asiga ma tu i luga ma sitepu. Peitaʻi, o le tau o le ofutino e maualuga, e ese mai, ua tatau ai ona e mataitu le faasalaga o le ata mai le gulu.

O le tioata-ceramic o le sili ona manuia, mafanafana ma aulelei, ae taugata foi. E tatau i ia te ia se talanoaga faapitoa. E faigofie lava le mafolafola o le laualuga e fufulu ai, ma le tulaga lamatia o le tipitipi o le pan ua faaitiitia i zero. Ae o mea uma e le o le manaia. Bottales Panel - pito i lalo pe leai foi se mea uma, ma o le mea lea, pe a fai o le suavai e aofia ai, e mafai ona alavai i luga o le fola po o luga o le fola. O aseta o le suavai e faigata ona faʻapipiʻi, a o latou pipiimau i luga. O le mea moni o mea nei a o vai o loʻo tuiina o pogai o le tioata conramcs; O le kopiina o le suka, o le suka suka, suia le fausaga ma mea totino o le mea. I totonu o lenei mea, o lenei ua faailoa i le Whitehis Socialits. E mafai ona puipuia le laufanua e ofu faʻapitoa, pei o le domax (dialtal), kochfeld (Dr. Beckmann), Siamani uma). O le tau o nei tupe e tusa o le 150 rubles. mo afifi (250-300 ml).

Ae e leʻi toʻilalo le tioata o le tioata. E tusa ai ma tulaga faʻavaomalo tulaga (dro 57700, ul858), e tatau ona tetee atu i le pa'ū o le apa o le apa o le pro cm. Peitai e le tatau ona sauaina, talu ai o le amo, o le faʻataʻitaʻiga, o le falai fua e mafai ona faʻaleagaina ai - o loʻo aliali mai le laugutu. Faʻamolemole matau o le tioata-ceramic e le afaina ai le toe faʻaleleia, o lea e tatau ona e suia. E taua le taua o Aitotosi, o lona uiga o loʻo aoga i le itu i le itu (mai le afi i le ipu) ma le leaga - i le faʻaupuga - i le faʻaupuga - i le faʻaupuga - i le faʻaupuga - i le faʻaupuga - i le faʻaupuga - i le faʻaupuga - i le faʻaupuga - i le faʻaupuga - i le faʻaupuga - i le tafailagi - i le tafailagi - i le tafailagi - i le tafailagi - i le tafailagi - i le tafailagi - i le tafailagi - i le tafailagi - i le tafailagi - i le tafailagi. O lona uiga i le tele o sene mai le fale e galue ai, e totoe le laualuga.

Cushware manaoga mo le faaosofia o tagata afi

Uma i luga
Electrolux1. O loʻo faʻaaogaina e ni ipu i lalo ma le pito i lalo na faia o le Ferromagnetic Dog: Steel (e aofia ai ma le taua), lafoa-uʻamea. O le osofaiga o lea e faia faʻapitoa mo le faʻamalosia o tagata. Pato, falai pan ma tiflon ma le le pipii o le taugofie e mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le tagata gaosi oloa faʻamalosi.

2. Pe a le talafeagai ni mea mo le amanaia: Alumininums, Fusiuga, apamemea, ipu, atavali, popramini.

3. O le mafiafia o le pito i lalo o le ipu o le 2-6mm.

4. E tatau ona fetaui lelei lona lautele o le lapoa.

5. O meaʻai ma le tele o vaega-pito i lalo e talafeagai mo le faʻasoesa i le taimi e mafai ai e le gaosi oloa o le pito i lalo o le ferromagonetic faʻaopoopo.

Faʻafefea ona siaki pe o le ipu e talafeagai mo le faʻaosoosoina o le burner?>

1. Ave le maneta. Afai e pipii i le pito i lalo o ipu, o lona uiga e mafai ona faʻaaoga.

2. Tuʻu ipu i le laʻititi o le vai (vaega 3-5mm) ma liliu i luga o le malosi atoa: I le vai talafeagai o le vai.

Eseese aoga

O le Timer e mafai ona aoga - Ehd 6005p (Electrolux), et 747501 (SIEMENS), KBT 6124 DIX (Arismen). I le maeʻa ai o le taimi e te faamaotiina ai le taimi e tatau ai le vevela o le ipu, o le a tape le masini le ie puipui. O le Taofi + Go-78001 KFRM (AEG) galuega o le a faʻaliliu ai le laualuga i le maualalo-vevela auala. O le mea lea, pe a fai faʻafuaseʻi ona alu ese le umukuka, aua e te popole ai, o le a amata le aano i le taimi o lou toesea. Mo le faʻafanua o luga, e taua le mea e iloa ai e le tagata gaoi i le iai o uʻamea meafaigaluega - km 5730 (Gerele, Siamani e le mafai ona sui le falai luga. I tua o mea uma e mulimuli ai i le lagona.

Faʻafetai i le otometi o le faʻafefeteina, ehd 60100 (eletise) - O le vaega e le mafai ona malosi le malosi. A liliu le burner, tamoe i le maualuga malosi, pe a uma le mea e alu i le masani faiga.

Uaea

Ua le mafai e le uaea o le a tapa i totonu o se masini malosi se masini malosi pei o se kuka luga, aemaise ma fa ma sili atu pusa. O le mea lea, aʻo leʻi faatauina, siaki lelei mea o lou uaea. O le faʻataʻitaʻiga o le avega mai le fa-mita kuka o le 7.5kw, mai le tasi module "domino" - 3kw.

O le popolevale o vaomatua o le 230v Acces, ae o le masini e galulue ma 220v nework. Ina ia faʻafesoʻotaʻi, o le H05VV-F Ituaiga uaea e tatau ona faʻaaogaina, o le fesoʻotaʻiga e tatau ona "zero" uaea, ma le mea faigaluega faʻapipiʻi.

Malo Tutoatasi

E aoga le mafaufau pe o le kuka luga e tatau ona faalagolago i luga o le ogaumu pe leai. O lona uiga, pe i ai so latou se fesoʻotaʻiga faifai pea, ma lea e talafeagai e faʻatautaia le tutusa ma le fale apamemea, ma le vaega.

O le tutoʻatasi o le kuka e lelei ona ua tuu eseese mai le umu, i soʻo se nofoaga lelei o le umukuka.

O le talimalo o le kuka o loʻo i luga o le fale faʻaoleole o loʻo i luga o le Faletupe Foapa, ma afai latou te tutusa i le kamupani, o lenei filifiliga e taugofie nai lo "tutoʻatasi".

Tau ma tagata gaosi

O le kuka o kuka e fua mai toetoe lava o tagata gaosi uma o le tele o mea faigaluega: Ariston, Boasch, Zanusbous, Cafren (GETREPRESS (CHANMERS) O ofo atu faʻataʻitaʻiga ma mea eseese, ma le tau e faʻalagolago i latou ituaiga. O le tau-aoga tele o le fa-mea-kesi-kesi (4-12 afe o rubles). Sili atu le poto-maualuga malamalama (mai le 7 afe rubles), halosen (mai le 9 afe o rubles), agai i lalo (mai le 20 afe rubles).

Fuafuaina o le tau o le gaioiga o le kuka luga o le kuka

Malosi Eletise Kasa
Fua 1,47 olo. mo le 1 kwh. 15,9 rum. / Mescolismm tagata
Mana luga 7.5 KW 1.5-3 KW
Kuka taimi 2h. 2h.
Totogi 1,477,5 = 11,025rub. / H

11,0252 = 22,055b. / Aso

22,0530 = 661.5. / Masina

15,9 se numera numera = 15.94 = 63,8bu. / Masina
Atoa 661.5. / Masina 63,8bu. / Masina
* - I lalo o tuutuuga: fa-mita luga, aiga o 4 tagata

O le faatonu o le faʻafetai i le sui sui o Teka Alamanuia, Worlpool, Capyy OnprodomMomMam " (Blomemmg), faapea foi ma Campanco, mo se fesoasoani i le tapenaega o mea.

Faitau atili