Makalue

Anonim

Lua-potu potu fale ma se vaega o le 120 m2 i le Kiev fou fale: Talo le vaalele i luga o le fresco i le lobby o lo o fai mai le ola o le tagata e ona le ola.

Makalue 13201_1

Makalue
O fola i totonu o le hall-hall ma umukuka ua laina i le faaputuga o Agrob Buchtal smocky-efuefu lanu- i le leo o le fresco
Makalue
O le faitotoʻa i le potumoe / gym o loʻo tu i le va o le faʻata o le siroo, e le faigofie le faʻailoaina o le mea o loʻo tupu ai le matata
Makalue
O le maota o le Wateppaper Rassh i luga o puipui o le Hallway Hall na faia ai se lagona o le susu susu, lea ua lelei tele na lafoina i le ata o se vaalele
Makalue
O ni nai laupepa o pupuni o pupuni eseese o cyclamen faia se matagofie lanu lanu i totonu o le potu malolo. O lona sagaovesive e faʻalagolago i le malosi o le malamalama masani
Makalue
O le pito i tua o le sofa e faʻailoa ai le tuaoi i le va o le 'aʻai o le' aʻai ma le potu malolo. O le lanu o le puipui o loʻo faʻapipiʻi ai le TV, e fausia ai se faigofie i fafo atu mo tagata maimoa: leai se mea e faʻalavelave ai mai le mata
Makalue
O le lalelei o le ata o le ata tifaga o ata mai tioata uliuli foliga i totonu o le umukuka ma le 'afa potu, i le faaelu o le paʻepaʻe
Makalue
O le vaeluaga o le puipui i tua o le laupapa i totonu o le potu moe i totonu o le potumoe o le natura, ma o le lanu e faaosofia ai le vaaiga
Makalue
I le tasi itu o le vasega mai le potumoe o loʻo iai se sone o le taumalulu togalaʻau ma le maua o le faapaologa, i luga o le isi, o le simulatoso tagata
Makalue
I lalo o le faamalama i totonu o le faletaele o le i luga o se fata lautele, laina ma pou. O se tasi o lana vaega ua fuafuaina mo se masini fufulu, e lua isi o loʻo nofoia e le ie puipui o le tocsos, o loʻo apili ai mea lelei o lona pito i luga). Mo le fola o le fola ma puipui, o le tasi-Photon Theole steuler mamanuina na filifilia. O le tulimanu tulimanu o le '' o le '' o le '' o le taʻele o Lafun na iai le faʻafeagai o le faʻamalama
Makalue
O le Swedy Wall ma le mana o simulator ma faamalositino brake o loʻo iai i le ulufale mai i le potu mai le potu ina ia tumau le potu i le faitotoʻa o le lautele. Tapela i le faitotoʻa faitotoʻa i le faletaele: I le maeʻa ai o toleniga, ua lava le faia o ni nai sitepu e amata ai vai. Malamalama "Gym" lua Hind system ma romant sport
Makalue
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Makalue
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

E malo le tagata e leʻi mafaufauina, e le mafai ona ulu atu i le fale mautotogi A maeʻa mea uma, e saʻo le feiloaʻi ma le ea !. O le ea malulu i luga o le ala taʻavale i le auala o le olaga: "scrost mo le douscby o loʻo atagia mai ai o le fale talimalo. faataamilo i ai. "

O le fale mautotogi o loʻo feagai i se fale fou i totonu o le tamaititi aʻoga o Kiev. O avanoa o loʻo faʻaaogaina pea le fale, o lea o le a vaʻaia ai le laufanua laufanua mai faʻamalama, ae le faʻatonutonuina aʻo faoa aai o laau. O 'au o fale - Tamara ma Alexey, talavou teine, tiʻetiʻe ma feaveaʻi, ma le la tama teine ​​e toʻalua. O ni manaʻoga o tagata e faʻailoaina mai i lo latou olaga. Na latou mananao e maua se itu faaonapo nei ma le malamalama, ea ma le mafanafana. Sa i ai foi manatu faʻapitoa: O le Hostess aoina le Statuttes o elefane o elefane, ma latou manaʻomia e faʻaea le nofoaga, ma o lona toʻalua na miti i lana lava faleʻoloa.

O le filifiliga na pa'ū i luga o se moli moli gamle: O le fale mautotogi ua solomuli o se paepae, na faaseʻe e le Stethacte lanu o le palu palu ma lanu vioture. O mea ua maeʻa e amioafa ma le ogatotonu: O faitotoʻa faitotoʻa, o loʻo i luga o le lagona o le tino fou, moli o ie puipui.

O le "Devoff" lagona ua aliali mai i le alatele, na foia i le le aoga, tele achromatic leo. Faʻafeagai le ulufale - e suʻeina fresco i le puipui atoa, vave tosina mai le mafaufau, ae pei o le haseg-fa e ave le tuaoi moni. Fafie Fafie, Partle laulau, e lua paʻu pupu (uaina-mumu - mo le afafine ma Lilac ma tagata matutua) - O nei faʻamatalaga manino.

I lalo o le apaau o le vaalele

Makalue

O Tamara ma Alexey Taitai se olaga galue malosi, ma Argetivectectect Atotona Lee e o gata ai e uiga ia te ia lava ma "vaalele". E le o se avanoa ma o se ata e fetaui i aso nei oi latou uma e ulufale i le fale mautotogi e fetaui ma lenei faʻataʻitaʻiga. O moli moli ua uma ona faʻapipiʻi i luga o le fresco, o moli ua uma ona faʻapipiʻiina, ma o le foloa ua ufiufi i le ceraralic fugese, ma uʻamea vaʻai i le faitotoʻa , e lua laina o tamai quadal. O le saoasaoa o le gaioiga o le gaoioi piki i luga o moli i luga o le taualuga. O le autu o le EMRBUST FRUSCOS na fautuaina le fuaitau, o le mea na fai mai e se tasi o le aufaigaluega: "O le a lau mea o i ai iinei mo le '' '' au." O le vaalele na valivali i le lagi valivali i luga o le puipui o le Ata o Grenady Terekhov. Ina ia maua se fofo talafeagai ma se faʻataʻitaʻiga talafeagai, o le tusiata o loʻo o atu i le malaevaalele, toe faʻaleleia ma Tamara ma Alexey e tele ata, e leʻi vaʻai i le mea na latou sailia. A o le i faia le frescoes, o le puipui na faaputuputu ma ufiufi i le eleele o lotoa ma eleele. Ona amata loa lea ona faia e Grennody le tele o le tele o le ata ma le plaster e faaaoga ai le ava malosi. Acceic Gamma, fausia i luga o suiga manifinifi mai le paepae i le ulaula ma le uliuli, tuu le ata tusi ma faataga e aloese mai le soona malosi.

O le tele o le kapoti i le itu tauagavale o le ulufale atu i le fale mautotogi ua tapunia ma le tolu faʻata i le fardar pavas - lua tusi uliuli ma siliva. Latou te nonofo ina ia latou atagia mai le koloni o le vavaeeseina o le auala mai le potu malolo ma a Apili o le vaalele aveese i luga o le puipui. I luga o faitotoʻa e lua i luga o le faʻata, o se ata ata o loʻo faʻaaoga, e mafua ai le fesoʻotaʻi ma le "ala" mai le vaalele o vaʻalele i le ea.

Mo le toe faia "o le au atamamai" - o se potu popole, lea na tuʻufaʻatasia le potu malolo, 'ai potu ma umukuka. O le Sywer faamalama e faafeagai o le miroring kapeneta e le gata o le moli moli, ae o koluma e fausia ai le taufaasese o se lavelave o le avanoa loloto.

Fesootai sootaga

Makalue

O le tuleia o puipui o potu malolo, o le vanitiga i le va o le vanitio ma le potu malolo ua talepeina. Ae ui i lea, o le iʻuga masani na faʻateia ma leai. Na manaʻomia le vaega o faʻamaumauga e fausia ai se spatial starilia, tuʻufaʻatasia uma nofoaga ma i le taimi lava e tasi e faʻailoa ai le laina i le va o latou. O lea, e lua pailati na aliali mai, o loʻo faʻaalia ai le ulufale mai o le faletele i le potu malolo ma toetoe lava o le ogatotonu e uiga i le ogatotonu o le ERKER. O le aafiaga o le tuʻufaʻatasia sa faʻamalosia i faitotoʻa o le aiga: E le gata ona latou faʻataʻitaʻia le faamalama tele, ae faʻapea foʻi "lua" Faafetai i lenei mea, o se tala manaia a talafatai. "Lagolago" (3020Cm) ​​fausia mai MyWwall ma teuteuina le simpolation o le gestta, o le taualuga, o le pito i luga o lenei mamanu i le tuaoi. Na vaeluaina pailate e ala i le teuteu pamu, e faataʻitaʻia ai papa maa tele, o le mea lea na nonoa i latou ma le eto o le fale talimalo. Lanutple Scemps ma pamupiplen spopbs na auai i le tagata idleway i le va o latou ma le puipui.

Tofotouina o faʻafiafiaga faʻafeagai ai le fale o le fale - Paʻu le tulimanu ma le pogisa smoky sili ona lelei. I itu uma e lua o koluma e faʻafiafiaina ai le ulufale atu i le potu malolo o loʻo fausia uamea ma tioata fata mo le aofaʻi o elefane. O lenei vaega o le potu e ese mai le sone tuaoi (umukuka-fa 'ai potu ma le ala savali, malamalama-auro pulqutt prondrot combersive solo ai le malosi o le tulaga. Ua fausia Kalele umukuka i luga o le potu umi o le potu potu. O le le mautonu o le umukuka i totonu o le kiona-paepae sacquer o le meafale ma chrome turisi o le pusa puipuia e le feteenai ma le sitaili o le potu malolo. O le "Apron" i luga o le Desktop ua tuuina atu ma le Black Chimic Tile (6030cm).

E matauina o le faʻailoga autu o le leo e le o se tulimanu o le malolo i luma o le TV, e masani ona tupu, ma o le tele o faitotoʻa o loʻo fesoʻotaʻi ai i le umukuka. O le mea lea, o le faʻalagolago i le nofoaga o loʻo faʻamamafaina e se totini e le masani ai o tioata uliuli, faʻatamala ma le faʻaititia o le natura o le potu. O le mea moni lava, o lenei moli laʻau sa mamanuina mo se maualuga maualuga o le totonugaluga, ma le taofi o le kapeteni sa puʻupuʻu toetoe o afa o le mita.

O le faapaleniina o le valivali atu i le ata o le umukuka, o le pa o le potu malolo faafeagai sa ufitia i lanu o Ergplant. Lenei na latou faapipiiina se televise potu ma laina o fata mo heruvedus ma durter. O le puipui lava ia i ai se faʻailoga faʻailoga ese mai le pisa i faʻamaʻi o pusa. Oloʻo o le fale falelotu o le ulufale lea i le vasega pepe. O le pogisa lanu viole e toetoe lava a le gata i le pepa puipui ma ua manatu i ai o se vaega o le puipui. I le uluaʻi tilotilo, na faia e le mamanuina se tulaga lamatia i le filifilia o se mea: o le faitotoʻa e faia i le tioata tioata. Peitaʻi, ia e faʻamautinoaina le faʻamafanafanaga a le tamaitiiti mai le autafa o le pepe pepe ua faʻamautuina, lea e mafai ona mautu, e ui e faʻafeiloaʻi atu i le teine. E faatatau le faitotoʻa i le ie o le faitotoʻa o le ata lava lea e tasi e tutusa ata pei o faitotoʻa o le pusaairo.

Le tulimanu

Makalue

Matou te faʻaaluina le tele o taimi i meaʻai

ma loggis? E pei foi o le faanoanoa, ae tele taimi e tatau ai ona asiasi i le fale teu oloa ma le sailiga, o loʻo i ai nisi ituaiga mea e leʻi iai i potu.

O loʻo avea o tatou ma faʻalapotopotoga faʻaauau o le Matua cozy i luga o le Loggia, tuaoi i le umukuka. O le faʻamalama e foliga mai ua ou le iloa i le fola, na suia le faitotoʻa tuai o le fale laupapa lea i le uʻamea malosi i le pupufu, na faʻaleleia ai le malamalama masani i le vaega o 'ai.

O Alajia ua avea ma "kofe-ulaula" tulimanu mo faʻafiafiaga ma faʻatasiga: Na latou tuʻuina se ofu o le kofe, o se laulau ma nofoa e lua. O le pa o le pa i lalo o le faamalama na teuteuina i le pogisa efuefu tusitusiga.

Hindit ma luga o le puipui na tauemuina le pito i tua. O le faapaologa (i le potumoe) ua suia i le tutusa o le potu tamaoaiga: E i ai le faiga o le tamaoaiga ma le laupapa, o se mea teuteu mo lavalava.

O le faʻamalama i le eriker e teuteuina i ie pupuni e aofia ai le tolu vaega o Kapron Toul. Grey, Lilac ma le lanu samasama e sili atu le tele o le tasi ma le isi, faafetai lea e iai se taʻaloga matagofie ata. Tone faʻapipiʻi pupuni mai le silika. Mai i le ie e tasi, o pupuni o ie Roma e suisui ai oe i le umukuka.

O le potu o le tama a le tama teine ​​e ese mai amio mai isi nofoaga. E lua pa iinei o lanu piniki, masaga. Valivali meafale ma fluffy piniki kapeta fausiaina se siosiomaga faʻapitoa i totonu o le taimi e tasi i le taimi lava e tasi, o le taʻaloga ma le paie o le teuina o lavalava ma meataʻalo.

I le itu tauagavale o le potu tele, i le isi itu o le fale mautotogi o le fale mautotogi, o le potumoe o matua. O le le motusia o le vaeluaina o le moega e vavae ese mai le itu o le potu o loʻo faʻapipiʻiina ai sipela. O le puipui i le laupapa e sefe ma papa papa papa. Moega ma kapeneta o loo mumu ma manava. O le faʻafefeteina lanu o Gamut e faʻamamafaina ai le toʻafilemu o le siosiomaga ma le autonomoy o le potumoe. O moliina o laupepa na faia o le tioata o le Counti ua tipi ese mai lona potu laki, e iai racks, o le Ottoman ma le faʻata o loʻo iai. ATSTO MO VASEGA VASEGA MA O LE MATAUPU PULE MA ALM CURTIDS e maua ai se totogi o le fiafia.

Le tele o vaega

Makalue

Kredo Architect Atotona Lee: "Nofoaga o se talafeagai ma matagofie auala mo le olaga." Galuega e tuu muamua. O se tulaga o le tusitala o le poloketi na faʻaalia o ia lava i le mamanu o le potumoe. E tusa ai ma le tulaga fou, o le avanoa mo le moe ma le faletaalo o loʻo tuʻufaʻatasia i se tasi o potu popole- pei o tagata e ona le fale o le fale.

O le tusiata na fautuaina le manatu na faamalieina ai manaoga uma o tagata e ona. Ua maua nei le uarota i le itu taumatau o le moega, o le simmulators o lo oi le puipui i le tulimanu. Ae o le potumoe ma le nofoaga mo taʻaloga gaioiga e le o se peritori tuaoi. Na maua e Yathyasa se tali lelei o lenei feteefiti: i le ogatotonu o le potu, na fausia ai se komiti cockship (maualuga - 160cm, lautele-120cm). E le mafai ona oʻo atu i le taualuga i le sili atu ma le 50 cm, o le a le o lagona o faʻafitauli matuia o le anolithoc.

I luga o le fa uʻamea fata i lalo o le taualuga, o se atigi pusa lanu pogisa na faʻapipiʻiina, iinei e mafai ona tuu potu laʻau po o manuia. I le itu o le potumoe i luga o le uʻamea faavaa i le Vaega, o le televise vaega na faʻapipiʻi, ma se faafeagai o lavalava (latalata i le nofoa masani.

Tatou o mai le potumoe i le faletaele. O se tamai faamalama o ufiufi i le pupuni o le Roma. Vistosos lamepa (Italia) Faʻamasinoina le totonugaluga ma avatu le alofa tunoa.

O le faletaele leoleo o loʻo i ai i le faitotoʻa ulufale i le fale mautotogi i le fale mautotogi. E teuteuina i laupapa sili (1515cm) ma le geomonec meafaitino; "Geometry" faaauau pea i puipui o le taele i foliga o lio. O le taualuga ma le stenkol ma siliva valivali toe tusia i luga o moli.

O lea, na amata nei se aso nei, ma le malosi i totonu ma le aoga ma se tulaga ese "lele" uiga.

O le amataga o loʻo taʻua e le mafai ona viliina le mafanafana: Muamua, o le avanoa ua nutimomoia i nai potu ese, o le fale mautotogi moli ma faigofie. Lona lua, na leai se mea e teuina ai. Ma le isi, sa laititi foi faletaele, ae o le kariota e le talafeagai. Ina ua uma ona talanoa ma Tamara ma Alexei, na ou iloa e le malilie o latou manaʻo e malilie ma le faʻauiga o le avanoa. Na fautua mai Agtoum ia latou lava filifiliga toe totogi. O lenei o le potu e le o afaina i ni vaega faaopoopo: o se tasi o latou na le totogo, tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo o le umukuka ma le potu malolo. O le pa maupuga i le va o le alavai ma le potu malolo na suia i le malamalama malamalama.

Ua puʻupuʻu le uila, ona o lenei laufanua, ua faʻalēe vai fefulutasi lenei vaega, ua faalē ai le vai umiafa lenā a le Matai na faalauteleina, ma o le ulufale atu i le potu. Na matua faʻaititia le potu tutoʻatasi (potumoe ma pepe aʻoga). O loʻo siʻitia potu ola: O le tasi tamaiti o se tasi o tamaiti na siitia i le 50cm, o lea na avea ai ma enaena ma puipui i le faletaele. O le aoina o le potu moe na uia i le 60cm ma sa faia se fausia fale i le auala. Ae ui i lea, e lava le avanoa i totonu o le potumoe mo se potu potu.

Faʻafetai i suiga, sa i ai se faʻavae ma le manino faʻavae o le fale mautotogi. O le puipui ma le na o le tagata na faia symmetric, o le tele o auala lautele na fausia, o se avanoa tele "o le potu tele", sologa lelei le tasoo ua aliali mai.

O faʻalapotopotoga fou e aofia ai piliki ma faʻapipiʻi. O tagata e ona sa fiafia i ai i le fale, ma na latou manatu e malilie i ai seia maeʻa le faʻamaeʻaina o le fausiaina o le fale, e le aofia ai le fesuiaiga o fale ua sauni.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Makalue 13201_18

Architect: Tonya Li

Tusiata: GENMnady Terekhov

Matamata i luga

Faitau atili