Faʻateʻaina

Anonim

E fa filifiliga mo le mimilo o se maupupuni tele o le fale mautotogi: faatasi ai ma le fesoasoani o vaega, o se vaega teuteu, o se puipuiga malu ma le malamalama i totonu o le potu.

Faʻateʻaina 13204_1

Ua mavae le taimi o potu tapuni. O le tagata i ona po nei ua fiafia i le tele o le malamalama ma le ea. O le tele o fale e fesoasoani ai. Matou te muai maua fofo e fa i le va o le avanoa i le fesoasoani a vaega, o se fesoʻotaʻiga teuteu, o se puipuiga mama ma le moli uila ma se moli moli.

Faʻateʻaina

Faʻateʻaina

E tusa ai ma le poloketi a tusiata, Alexei Dolgova ma Natalia Skobkkina, o le potu sili o le sikuea sikuea e lua potu ma se auala. Naʻo le naʻo le koluma na o loʻo o loʻo feagai ma latalata i le faʻamalama. Na tonu e tuu se plasma TV. Mo lenei, sa na lofia ai le nonoaaga i le Septom - Na ia avea le malosi ma lea e le soona tele. O lea na fanau ai le manatu i se lio, ae na faʻapipiʻi i le ata o le fale atoa. I le isi itu, i luga o le tuaoi o le liʻo, o se isi vaʻaiga na fausia, na i ai se curved sorus scie - - Italia) - O le puipui na fuafuaina mo lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa. O le umukuka na faaauupegaina i se vaega na faia ai le malologa, malupuipuia i lenei nofoaga o le maamora lanu e faia ai galuega a le Bar hard. Taumatau "Poket" latalata i le faamalama o se laʻititi o le potu i se tioata faʻaali mataupu mo ipu, ma i le itu tauagavale.

Lio e pei o se auala o le zogle

tasi. O le Zonging Lima ua ulufale atu i totonu o le sikuea potu o le lautele o le lautele.

2. Totonu o le lapotopoto sone ma le TV. I fafo atu o lona aiga ma umukuka.

3. O le tulaga masani e faʻamamafaina ai o loʻo faʻamamafaina e ala i le faasalaga o le fola (tuʻufaʻatasiga o moli maple ma wolnut). O le vaalele o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu o loʻo nutimomoia foʻi i lalo e lua saoasaoa gromwall faataamilo-foliga mai.

fa. O le feaveaʻi o le koluma e pei o le tuaoi o le lio lio mai le puipui i fafo i le 140cm. O lenei avanoa o loʻo faʻaaoga e faʻapipiʻi ai se lua-itu-itu o le itu-itu na faia e okaina. Mai le itu o le umukuka, e avea ma aʻusuaʻe, o fea e teuina ipu laau, i le isi, o le faʻaali mo mea manogi ma meaalofa.

Faamatala se tasi o tusitala o le poloketi

O le manaʻoga tele o tagata faʻatau o loʻo i ai se tama teine-tamaititi aʻoga o le tuu o latou potu i le mamao e mafai ai mai le tasi ma le isi, fausiaina mo oe lava avanoa faʻapitoa. Ina ua maeʻa ona toe fausia, na tupu mai: potu patino - i vaega eseese o le fale mautotogi, ma i latou o loʻo tuʻufaʻatasia ma se potu malolo, ma se umukuka ma le taulaga. Yane Lagolagoina o le "Curvililiar" fofo, ae i le tulaga lea, susulu o elemene vaʻai totoʻa ma faʻalavelave mai ai. Ma, o le vaeluaina, i luma o le tu i le shfa, nana le faitotoa e tau atu i le potu o le tina. O le mea na foliga faʻanoanoa ai Cuiisaines, ia nai lo le puipui puipui.

Tusiata Natatalia Skobkkina

Faʻateʻaina

Faʻateʻaina

I le fale mautotogi ua fuafuaina e le tusiata Alexei maslov mo se ulugalii faʻaipoipo, o le sone tumaʻoti e aofia ai potu e lua o - potumoe ma se kapeneta. O le ala i le potumoe na tafe mai le ofisa. Na manatu i filifiliga eseese o filifiliga: faitotoa, atavali o vasega. O le mea mulimuli na oʻo mai le manatu e faʻaaoga ai le pupunisese, ua manatu sili ona manuia.

O le mea moni o potu uma o potu o le manaia foliga ma le vaega o le 18m2. O le faitotoʻa ma le vasega, e naʻo le faʻamamafa o nei vaivaiga. Ole faʻaaogaina o puipui na mafai ai ona faia se sili tele fetuutuunai (3m). I se faʻaopopoga, ma le fesoasoani o lea vaaiga o loʻo maua lava ile potu ile taimi e naʻo taimi uma, e sili atu le eseese, vaʻaia ese mai le tasi ma le isi. O le tagata e ona o le fale mautotogi o lenei faaiuga ua vaʻaia i le mea moni i le po o le saoasaoa e le mafai ona vaʻavaʻaia. O le iʻuga, o le ea o loʻo sosolo sao mai, ma i totonu o le potumoe e le tupu. E tuʻuʻesea potu mai le tasi i le isi i le taimi o le aso: a o le tagata valaʻaulia o se tagata talimalo poʻo se tagata asiasi i le ofisa, o le potumoe o loʻo nana i tua o le mata.

Faʻateʻaina

Mo ni ie puipui e lua i itu uma e lua o le porm, o se faigofie mamanu, o se vaapiapi ma papaʻu paʻu ua filifilia. Sa tatau ona oumea i le taualuga. Ae talu ai o le fofo e faia ai le tiʻetiʻeina i le ie na taliaina i le faʻaiuga mulimuli ane o le toe faaleleia, ina ia aua nei faia le faʻauiga o le faʻauiga. O ona pito sili ona lilo i luga o tinafai na faia i se lautele pouliuli ponaivi.

Zoning ma le ie puipui

tasi. Potumoe ma le kapeneta - ua oge, o le tutusa vaega. Faʻalauiloaina latou fausia se faʻapitoa o le tuʻuga o le itu saʻo. Faafetai i le potu puipui, e ese mai latou o loʻo tuʻufaʻatasia nai lo le motusia.

2. Faʻaoga ai le uaina o loʻo mafai ai ona faia se lautele lautele, o loʻo faʻamama foʻi le lautele o nofoaga.

3. A leai ni malo, o pupuni pupuʻu le ea e masani ona faʻataʻamilo i le va o potu, o lea e leai ni mea i totonu o le potumoe.

fa. O le fesoasoani ma le fesoasoani a le ie puipui e fausia ai aafiaga ole aafiaga ole gaioiga lea na avea ai ma latalata i le fale faafiafia.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le tagata e na te fiafia i fugalaʻau ma le manuia manuia. O le mea lea, latou te leʻi faʻafuaseʻia pei o meaola o fugalaʻau. O lenei mafuaʻaga o loʻo iai i mea uma: I le i ai o meaafale, mamanu puipui ma le feaveaʻi. Na vave ona matou liliu i le Igilisi e maua ai le au telefoni ma faatau mai le aufaasāina i le masani ai Victorian. Agutum, pe a oʻo mai le aitia o le Cortsion, ma faʻatonu le lava o mataʻupu: o timuga tetele i luga o se kulimi paʻepaʻe paʻepaʻe. E masani ona tuʻufaʻatasia mea i totonu o le mea e tuʻu ai ni mamanu tetele ma laiti, faʻatasi ai ma le lotogatasi o le sitaili e fatu ai se lagona. Sa matou maua se avanoa mo se aoina mai, ae o tagata faʻatau latou te manaʻomia tele ni tagi tetele.

Tusiata Alexey Maslov

Faʻateʻaina

Faʻateʻaina

O le potu tele o le lautele o loʻo vaevaeina i vaega e tolu: o le umukuka, potu potu ma le ofisa fale, lea e mafai ona suia i le faitotoʻa. O le ese o loʻo faʻamamafaina muamua ma le fesoasoani o le lanu. I le fanua atoa e ufiufi i le teuteu teuteu teuteu. I totonu o le umukuka, o ia o le siliva-efuefu umukuka, ma i le potu malolo, o se mumu, e seasea mafiafia paolo, lea ua ". E tusa ai ma le tusiata, lenei lanu o le faʻaaloalo ma le manuia - le iloa o loʻo alofagia e tagata e ona.

Faʻateʻaina
E tolu nise ua liligiina i le pa, lea o le malosi-somemea lamepa o 220v (e toetoe a le loloto) o lo o faagasolo ai). Mai luga, o nei mea na tapunia i le sikuea e nofo ai o le tuto i luga, ina ia mafai e le malamalama ona o lona malamalama i luga o le potu malolo o le potu malolo. O le ofaina ma le tofi e faʻasoa mai ai le tusitala o le tusitala o le tusitala, o le tulaga e faʻatatau i le portal. E fausia lua laina laina o lapisi i luga o papa, o le fanwood ma vali i mumu. O ofu talaloa, i totonu o loʻo pasia uaea mo le lima laʻititi kupila sipela moli moli. Latou te faʻamamafaina le faʻatonutonuina o le natura o le mamanu ma lona uiga faʻafa.

O le vaega atoa o loʻo faʻamauina i le tulaga faigata mai le tolu itu: o le paʻu maualalo o loʻo iai le ofisa, o loʻo i lalo o le mea o loʻo nana i le mea o loʻo nana ai o loʻo i luga o le specticular. I luga o le puipui taumatau o le sili ona lelei le maualuga O le tusiata fautuaina i latou ina ia faapaleni ai le lanu mumu. I se tulaga lautele, o le malamalama i totonu o lenei atunuu foi e tautua ai foi o se pa puipui o le avanoa. Lava sone - lona malamalama o le malamalama. E i ai le aoga fausia-i le tatalaina o galuega i luga o galuega ma le tioata o le chandelier i luga o le laulau 'ai. O Gostina i luga o le sofa ua faʻamalolo e le moli a le tusitala na faia o le silika, gaosia e le poloketi a Irina Panasovskaya. I luga o itu e lua o le pito i tua o le potu malolo na faataatia se pasi pasi. O se tasi o puipui o loʻo faʻamamafaina e se faʻasologa o le mafolafola o le fale mautotogi. E i ai le elinge / malo - lua fluorescent tubes e tu i le va o pusa lanu e tolu.

Elemene ma zoning metotia

tasi. O le sone o loʻo faʻamamaina e le portal (i le va o le potu malolo ma le umukuka) ma le sikafule starites bood mamanu (i le va o le potu malolo ma le ofisa, lea e mafai ona suia i le malo).

2. O sone o lona lava malamalama.

3. Faʻamaeʻa le Wall-Art Plaster: I le potu malolo "Sangoniya", i le umukuka ma le tofi / malo ma siliva efuefu lanu.

fa. Ua siitia Mai le pule a le Kapeneta / Guer.

lima. O le Zonging Teuteuga o loʻo maualuga atu e faʻaaogaina ai le pito i tua: e lima ai le 'aiga o le pamu, tolu fausia-i puipui puipui ma se flumtium plabe o lo o oso mai i le podium.

O pepa o le kamupamu e amata ai, ma ogenul elemene e nafa ma le lautele lautele.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O fale gaosi fale e manino ma manino, faʻavae i luga o mataʻitusi faigofie. O le Swoiare e puleaina e ni nofoaga faatafafa ma kabic ituaiga, e puipuia ai lona lotogatasi. Ile amataga, o tagata e ana le fale mautotogi na latou vavaeeseina sone o le umukuka ma le kapeneta mai le potu malolo ma le Grange Vaega. A o mauaina malo, latou te sosola ese, tatalaina se avanoa tele. Ae o lenei tali ua matua le taua. VOTOG i le va o le umukuka ma le potu malolo na faia le portal, tapulaʻa i le tasi itu e se pusa pa, ma i luga o le isi laupepa i le tulaga o le gaʻo. Ua faʻatulaʻi pea le kapeneta i le poʻutu ma vavaeʻese mai le potu malolo faʻataʻitaʻi.

Architect Cina Panasovskaya

Faʻateʻaina
Ata Saunia e A. Kanzev
Faʻateʻaina
Ata e A. Kanzev e tusa ai ma manatu tau aso nei e uiga i le mafanafana o Architepments Anna Yaroviko ma Andrei Zrangeky e uiga i le nofoaga faitele Faʻatinoina le manatu na faalavelave i le fanauina o puipui, tuueseeseina le ERKERY ma le lumanaʻi 'ai. O le vaʻai mai e taʻutino ai le mea moni o lona i ai, na filifilia le fausaga lagolago e faʻaaoga e avea o se auala o le mimilo. O lona iʻuga, i le itu taumatau, o fea le potu 'eseʻese o loʻo tu ai, faʻapipiʻiina o se ofu puipui ma le loloto o le 35 dem (A. M. Design, Lusia). E pei ona tuua, lea ei ai ni nai nofoa ma se laulau kofe, o le puipui mai le fola ma toetoe lava i le taualuga na tapunia ma le faataimi faafetai. O le iʻuga o le puipui e faʻamatalaina o ia lava tutusa mea e pei o le siosiomaga o le Kapeneta, ina ia e faʻamanatu i le atoa (60cm) Kapeneta.

Faʻateʻaina
Ata e A. Kanzev e faʻamalosia ai lenei aafiaga ma aveese le tutusa ma le puipui, o se faʻasologa o se lavelave fausaga "manino" faaofi le faʻaoʻo i le ogatotonu o le maualuga o le maualuga. O le tatala i luga o le Kapeneta sui ma tapunia, ma o le White Lacquard Suiga e ese mai ma le fasi tagata fiafia mai le matua pogisa mai le matua pogisa. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻatu ai le uiga o le fatu o le totonu o le vaega atoa. O le ogatotonu o meafale o meafale na fausia i totonu o se tamai lcd vaega, o le TV e mafai ona vaʻaia aʻo nofo i le laulau 'ai. I luga o itu o le vaega i luga o le matala malu malu teu ipu ma mafanafana. I le ala, e ala i le faʻapipiʻiina o fata, o le tusiata o se isi faʻafitauli: o le tulimanu o le puipui-kapeneta, ua foliga mai o le fale o le fale, e le afaina ai lea o le fale puipui. Lea i le tulimanu o le fogafale aʻe o le la luga, ma le mea moni i luga o le puipui, o loʻo feaveaʻi faigofie le fale ".

Suiga o le uta puipui

tasi. O le kapeti puipui ua faaaogaina o se auala o le zoling. O le mea lea, e le mafai ona aliali mai o se papupuni poʻo se faʻafitauli i se tasi potu potu.

2. Ua faapipiiina e Ksten se togafiti a le Kapeneta. Tatala le pito o loʻo teuteuina i mea tutusa e pei ona faia. O le iʻuga o le pa lava o ia lava e vaʻaia e foliga mai o meaafale.

3. I le isi itu o le umukuka-'ai potu faʻapipiʻi le laina lona lua o le fausiaina-meafale. E faia i mea tutusa i le mea muamua, ma tali tutusa ma ia i le mamanu. O sea tuʻufaʻatasiga o le symmetric e faʻalauteleina atili le aʻafiaga o le liua o le faʻapipiʻiina o le puipui i totonu o le fasi meafale.

fa. O itu o lo o tauaveina le puipui mai le fola ma toetoe o le taualuga ua tapunia ma se faʻata tele, o loʻo faʻamamafaina le eseʻesega o lenei sone mai le tuaoi umukuka.

Faamatala se tasi o tusitala o le poloketi

Faʻafetai i le tuʻufaʻatasia o mamanu, na matou mafai ona vaʻaia le "faʻaumatia" le puipui o se pa. O lenei ua manatu o se mea lelei o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi, faʻamalosi tino o se potu lapoʻa tele i luga o sone aoga.

O le toe faʻaleleia o le vaega o loʻo iai se potu matala umukuka. O le 'autafa laulau o loʻo i le va o laina e lua o le fausiaina o meaafale. O le leoleo mamoe uma e fai i mea tutusa, i se tasi ata. WARE vaega - malamalama moli, mafiafia pupuni e malolo. I le auala, o le erker o se vaega i le kuata o se lio, o se foliga ese. Ia o le avanoa na foliga manaia tele, o le pa na filifili e Ererker e fusifusia le faʻata. Ona o le le mautonu, na faʻatagaina ai e maua se kuata, ma le afa o le liʻo. E lua nofoa ma se laulau sa tusia iinei, ioe, na "faaluaina."

Architects Andrei Zhantsky

Faitau atili