Syrian Kayf

Anonim

O le teuteuina o le sofa po o le kofe i syrian style: masani ituaiga o meaafale, ipu. Vaega o le igoa poʻo le tama o le kapeta, luga o le ulbrics.

Syrian Kayf 13206_1

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Syrian Kayf

Afai e te fesoʻotaʻi i le itu i sasaʻe ma e te manaʻo e faʻatupu se siosiomaga o le malolo i le fale, ua ou vaʻai lelei i oloa o Sunrian Masters, o loʻo faʻamoemoe mo le fale mo le aiga. " O le a latou fesoasoani i le faʻatulagaina o se sofa poʻo se potu kofe, o se sosaiete mo le laupapa taʻaloga. O aitema uma ua fuafuaina e tuʻuina ai le sili atu le mafanafana ma mafua ai se lagona o le afu.

SLIKA

Kaifi Faaliliuina mai le Arapi o le tulaga o le le fiafia, faʻataʻitaʻi i se nofoaga vevela i le mafiafia o le ata i le taimi o le kofe ma meainu inu ma meainu vai inu.

Sofa Faaliliuina mai le Peresia: 1) O se fonotaga a tane i le aufaitau e talanoaina taua ni mea taua; 2) maualalo luga o meafale ma le toe foi mo le nofo ai ma le nofo ma pepelo.

Ma le matau i luga o le sofa

O le faʻafiafiaina o le "Taʻiala a tane", pe a le mafai, faʻaleaganuʻu, o Sota poʻo se laulau i luga o le laulau (laulau, tu i luga o laulau). O meaafale uma e faia mai i le malo malosi. Faʻamamaina o le Faʻamanatuina o mea: O latou lelei uma vaega o loʻo faia se gaioiga o loʻo faia e mafai ona puʻupuʻu pe sosolo i le lautele o le le fiafia. O le a faʻatagaina ai e tagata uma mai i ou malo e maua ai le lava pei o lona agaga manaʻo. O le laʻau o le sukalati sukalati e teuteuina i le lelei kapisi, e masani ona tuʻufaʻatasia ma se pipili o le bonesh (sili atu oona i totonu o le perll (sili ona masani ai oona). Le tulaga atoa o loʻo agaʻi atu i le filemu ma mafaufauga.

I lalo o fetu o Tamascus

Suria o le fanua mai o aganuu anamua, ma lona Dumua o Tamasā, Faavae 4-6 afe ma tausaga ua tuanaʻi, o se tasi o aʻai sili ona matagofie ile lalolagi. I lenei atunuu, o faatufugaga tusiata amata ona faatupuina i Viiv. ma aapa atu i le maualuga maualuga ona o le faʻaalia auiliili o tuʻaiga tuʻaiga mai le tasi augatupulaga i le isi. O le mea lea, o aitema "mai Suria" e taofi pea le agaga o le moni, talitonuina. O la latou teuteu oa Alia ma le pule o le ata lea o filosofia ma lotu, talafaasolopito o talaʻaga ma onapo nei. Ua mafai ona latou malamalama i le a le itu i sasae, e vivii i lona Agaga ma tauave i latou lava le mea o le a taofi ia te oe ma tapunia.

Tapeti mo le gourmet

O Srian Chaseners ma uamea tipiina o loʻo faia o paʻepaʻe ma lanu paʻepaʻe ma fagu, o ipu, mata tioata, o le ipu o loʻo ufiufi i le gaʻo i totonu. O le aga masani, o se teuteuga mautu o loo i ai i nisi taimi ma foliga o manulele ma Lanes. O Europa e fiafia i se mamanu ma laufanua poʻo tagata, o nisi taimi "taʻalo" vaaiga. Maoaʻe tulaga masani arabi kofe faletalimalo ma isumu malosi - "fasi". O latou pepa e sili atu le faʻaalia, ma o le teuteuga e sili atu le poto, e mafai ona latou avea ai ma faʻamalosia o au aoina o ipu o ipu ma se uila o le kofe.

Glass Pisinisi Autu

Ua lauiloa Suria Greynnies i lo latou tomai. O a latou papatusi, pesini, efuefu, meaai, fagu, moli tetele na teuteuina ai vaipuna ma auro, ma ata o tagata, meaola, ma le tino o sisifo Europa. Ua umi se taimi, latou te leʻi aapa atu ia Omesco, o aliʻi o le auro auro na feopoaʻi. Ae o lenei ua mafai ona matou fiafia i le fale ma le tamaloa ma le tupuaga hookahs ma ipu - lua ma "aso nei".

Moni bushz

E mafai ona e lagona moni le tofo ma le manogi o le kofe i sasaʻe naʻo le itu i sasaʻe. Tuutuʻu ma taofiofi o loʻo tu ai, faʻata ma tagata malolosi i puipui, i le tulimanu ma ni pefulaloala (i le masani a Europazed pe o le a faia le uiga manaʻo. Faatasi ai ma ituaiga uma o a latou ituaiga, tuʻufaʻatasia uiga - lanu ma faʻauma: vaneina: vaneina ma inlay e ponaivi ma penina.

Taʻaloga o se taʻaloga

E umi uma lava lo tatou moomoo mo se taimi umi ma fiafia ai lea a le Komiti o Andental Swew Schess, Chess, Checkers, CongamGammon. O le Wagnic i totonu o le a fetaui lelei ma laulau faʻapitoa laupapa ma laulau mo nei (faʻapea foi ma le card) taʻaloga na faʻatupuina i le multi-lanu moana, ivi, tina o Perl. E mafai ona gagau laulau ma tu maʻofi, ma atigipusa mo ponaivi ma faʻatusa.

O ia meaafale Tuufaatasi e ogatasi galuega faʻavae a le au tusia, ma tu, "ramami" mo mea sili ona lelei i tomai faʻataʻitaʻi o le potu kofe.

O le itu i sasae o loʻo le saʻo e aunoa ma kapeta. O Proszia i le Caucasian tuleitu o lo o tautau i luga o puipui. E foliga mai o lo tatou nuu o le tau o le tau, o kapeta e mafai ona tuu i luga o le fola (pei ona latou faia i Europa) ma luga o puipui. Aua le fefe e foliga mai ua mai le taimi! I mea uma, o le a avea ai lava oe ma costulie lelei, "Tulaga Atinae". Mo se fale mautotogi e tuʻuina atu i le ituaiga ituaiga, aemaise lava ma le pupula paʻepaʻe, moli moli o nomads ma feteʻenaʻiga geo-metric mamanu e talafeagai. Mo le totonu, o loʻo i ai i totonu o tagata Europa foliga, filifili sili atu le faʻaaogaina o le taulaga o le taulaga, ma lanu lanu, kaleidoscopic, fualaau 'aina poʻo le zoomorphitics poʻo le zoomorphic poʻo le zoomorphic poʻo le zoomorphic poʻo le zoomorphic poʻo le zoomorphic poʻo le zoomorphic poʻo le zoomorphic mea teuteu.

Faamaneta Lantern

Mai lalo o tomai malamalama o matai, o loʻo lolomiina a moli, tuʻuina atu ofoofogia, tulaga ese. Mostac o le tele o le lanu-lanu lanu i le faʻafefeteina o lanterns, o se tamai mamanu mamanu o se lapotopoto poʻo le mumpsustacted Brass o le malamalama ma le tetea.

Exquite fabs

O le Tyrian Friphelsterying Theepue tatau ona faʻatele lelei le tele o a latou mea uma e o atu i le ogatotonu tausaga, ma le taimi nei o loʻo latou gaosia i tekonolosi o lena taimi. O se tulaga faʻapitoa sili lea o laulelei lea, tapuni ma auro ma siliva, ma le sili ona lelei, sili ona faigata ma fualaʻau suamalie na faia i se taimi mulimuli ane. E le sili atu le pupula o o le ietele ona o le papaʻu papaʻu ma le uʻamea uʻamea, e faʻatau lava e le auupega moni. Afai e te mauaina o latou mo le unaʻia o au mea ola, o le a e faia se sitepu i sasaʻe ma, faʻasolosolo ona uma ona faʻaogaina lelei mea moni ma poto.

O faatonu faafetai o le salon "mabruck. Arara Internit "mo le mea na tuʻuina atu ma fesoasoani i le fana.

Faitau atili