Ata

Anonim

O mea taua o le fale o le fale: ituaiga o faʻataʻitaʻiga, metotia mo faitotoʻa faitotoʻa, mea o loʻo faʻatumuina i totonu o fatuga.

Ata 13207_1

Ata
Doc MOLIMULI.
Ata
"Mama i totonu"

Tolu-Rich Workrobe (Vevey, Matte Glass)

Ata
Designer A.shakbazyan ata e. Ma S. Morganov

Lua tutusa kapeneta ma tuʻusaʻo transticevent stades faia se nichh o fea le afi afi

Ata

Ata
Faʻaleagaina "Igoa Igoa" (Mr. Dortors) Uma masini ua natia atoa
Ata
Doc MOLIMULI.

Agavaa fuafuaina o le faletalimalo - tautoga o le tumau tumau

Ata
Viskonti.

O le Glades o le Golden Shade Glass i totonu o le manifinifi rama (vinge)

Ata
Ecalum.
Ata
Ecalum.
Ata
Lavelave tuʻufaʻatasiga ma swang ma sliding faitotoa
Ata
.

Glanging Dortong - O le isi filifiliga o le potu

Ata
Mr. Faitotoa.
Ata
System "chromos"
Ata
Kapeneta faatumuina lalaga (Doc MOBILI)
Ata
Doc MOLIMULI.

Sliding Workrobe i le faiga o le itiitiga

Ata
.

Sliding Deans liua avanoa

Ata

Ata
Ikea

Vavaeina le teuina o mea taua e aveese ai latou le fiafia i taimi uma sailiiliga i aso uma

Ata
"Mama i totonu"

Fausia-i totonu o le vaipanoa o le potu o le stypesh potu potu i totonu

Ata
"DyATkovo"

O se tamaloa e aunoa ma se spacious sparabe faigata ona fai

Ata
"Ronion"

Workrobe Coupe (Ronion)

Ata
"Mama i totonu"

O le tamai potumoe filifiliga

Ata
Lmi.

Flyent Fofo - Workrobe mai le puipui i le puipui

Ata
Mr. Faitotoa.

O isi mea, o le sili atu a a a la latou teuina e tatau ona faavaeina.

Ata
Faʻapipiʻi le Workrobe (Mr. Dortors) Taalo le matafaioi o le ata faʻaali
Ata
"DyATkovo"

O le aufaʻatasi e tolu-faitotoʻa o loʻo faʻaauau pea e ala i le tatalaina ma tapuni mama meafale. O lea, o le potumoe, fanua fale teu ma se nofoaga puʻupuʻu e fuafuaina i se tamaʻi potu i le tele. Sa i ai le nofoaga mo le TV

Ata
Mr. Faitotoa.
Ata
O nei mea uma e fetaui lelei ma elemene

Oona Steel, Top-Faapitoa Plules Cloting Vintitfuff

Ata
E tele taimi na faʻaaoga ai e le fagu mo le faʻailoga o le lua-faʻavae. E tolu ma le fa-taimi ("glzezer"). Latou te faʻatagaina oe e tatala uma moli i le taimi e tasi, seʻi vagana le tasi

Na faʻaalia le matou toa i luga o le maketi o Rusia na ova i le 10 tausaga talu ai ma i lenei taimi na faia ai se faʻaaliga moni. O loʻo faʻaauau pea ona fetaui ma taofiga o faʻamaumauga mai Lona ala ma lona ala tuai. E liliu le NICHER i le malosi-faʻatulagaina galuega teuina ma e aoga i soʻo se taimi o le sili ona lelei o le tulaga.

O le iʻuga o se faiga aoga i le faʻalapotopotoga o avanoa nofomau o le avanoa - "o le taimi nei" e tusa ai ma tulaga tau tagata o le uarota, lea e tatalaina ai ni faʻamoemoega tetele mo le faʻaleleia o le fale. E faʻatagaina oe e faʻatulaga ni lavalava ma mea o aiga. Faafetai i le tulaga lelei, E faigofie ona faʻalumaina i mea na e le o fetaui ai ma le faʻatafunaga o tulimanu.

Faapei o nisi o ana "aiga", ua mamanuina le aufaʻafore e teu ai ni mea eseese. Ae ose mea patino a le uarota, pe a e manaʻo ai, ma au oe lava faʻavae. Matou te fauina i latou.

A tatalaina le faitotoʻa, o se isi avanoa e le manaʻomia: Latou te tu i le vaalele lava e tasi ma tutuli ese i ni itu eseese i se taʻiala faʻapitoa.

E faʻamatala taʻitoʻatasi le pusa tagata taʻitoʻatasi, ia amanaia avanoa uma o le potu, lea e mafai ai e le vaega o le nofoaga i le tapulaa.

I le fausia fausia, pa, o le itupa o potu e mafai ona fausia.

Faʻatumu filifili filifili le tagata faʻatau lava ia - pe mai le maeʻa modules, poʻo le "i lalo o le" faia faʻapitoa.

I le manumalo malamalama

Ata
Mr. Taofia le pito i tua o elemene e filifili, ae faʻaopopo i le faʻatinoina o le galuega autu, e mafai ona teuteu ai le pusalepa. Le sili ona manaia sulugatiti i totonu o le potu pogisa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ala savali. O le numera o lamepa e masani lava tutusa ma le numera o faitotoa. I le avea ai o se tulafono, tamaʻi moli, pei o le tusi moli, o loʻo tuʻuina atu i fafo o oloa i fafo. I aso nei, ua mafai ai ona matua lauiloa ni mea. I le faʻaopopoga i le osofaʻiga i fafo, faʻaaoga i totonu. O lamepa, e fofoa, faapipii ma luga. O le auala e otometi pe faamalosia.

Fausia-in ma aveese

O le muamua o le ufiufi na fausia-i totonu ma foliga o le utlitarian: lua pe tolu faitotoa e ufiufi ai le puipui o le puipui, slidis id. Vtakus Commanded Correte Conupe na aliali mai i le maketi Rusia.

I se mea mai le ogatotonu o le 90s. Xxv. Ua amata ona amata le vaega atoa tulaga o a latou atinaʻe - o le suiga o le fauina o fuafuaga i totonu o mea ua fuafuaina.

I le taimi nei e mafai ona latou lafoaia, o lona uiga o le Kapeneta. Asoa e faʻapea, O le fauina-i cougape e masani ona faʻataʻitaʻia e pei o le au faʻaoleoina le Kapeneta uma: ma autafa ma itu o autafa ma itu puipui, mauga ma le faʻavae. O Malamalama Foondship "5050", pe, pe o lea foi e taua, Semi, mo se faʻataʻitaʻiga o loʻo iai i le puipui (e leai se taualuga ma autafa) . Filifili se tasi, ae ia manatua: O le ituaiga fausiaina aafia ai le tau.

Peitaʻi, i nisi tulaga e sili atu le faʻasaoina. O lea, o le i ai o le fola o loʻo mautinoa ai le tusa ai o taiala, ma ua fufusi malosi le puipui i tua. E moni, ina ua ulufale le Colope i se tamaʻi Niche, lea e le faʻapipiʻi ai itu i taʻitasi. Afai o le foloa o le potu e le tutusa, o le vaapiapi o le vaega na tuʻuina i lalo o le taʻiala, ma o le tulaga o le faitotoʻa o loʻo suia e se sikulu faʻapitoa. Pe a fuafuaina e fausia-i totonu o le aufaitau, o tagata gaosi e masani lava ona mumusu e puipui ie malumalu i puipui ina ia aua neʻi faʻaleagaina le puipui eletise e mafai ona natia.

O le mea e mafai ai ona ausia e le faʻatonuga le faʻaaogaina o tagata faʻaaoga ma le avanoa e faʻaaoga lelei ai le avanoa o loʻo tuʻufaʻatasia. Ae a faʻapea e faʻatapulaʻaina le paketi ma muamua o mea uma, e tatau ona e feagai ma le faʻafitauli, e mafai ona e filifilia se filifiliga lelei i le faʻasologa o le tamaoaiga, "poʻo le armas-," "O le ata muamua", "ronion", "Postapit", "Storatal Storay" (Aus-Borges), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), Borlatus), bolatus) E i ai i le aufaitau o le aufaitau i tulaga ma se seti atoa (sili atu masani o le modular chorobe) ma e taugofie, ae lelei tele mea lelei. Ole gaosiga o 'auʻaunaga ia kapoti, e faia i le vaitafe, o poloaiga i le vaiaso, ma faʻafetai i se faigofie, oe mafai ona aoina latou lava.

Faiga e ala i mata o se mea faitino

O le mamanu o soʻo se pusatooa e malosi. I le faʻaopopoga i le faʻavaʻa (pe a fai o le kapeneta e aoga tele) E i ai faitotoʻa ma le puʻeina o masini, taʻitaʻi (auala) ma le faʻatumu o totonu. O le mea autu i lenei faʻatasiga o le faitotoʻa: O se ofu o le faʻasaga ma le faʻaupuga o mea taua - ma lona faʻatumuina.

Debulility - o vaega autu a le Kapeneta i fafo atu. Kgorizonatal nonoa laina laupapa. O se faʻamatalaga saʻo e masani ona avea o se puʻeina lelei le puʻeina ma sui le 'au, e ui lava pe a manaʻo, e le o le le aofia ai. Mai mea mai le mea na faʻailoa ai e le au taʻutinoga ma o latou ata e faʻalagolago i mea uma o gaioiga ma manatu iloga. O le autu autu o faʻamatalaga o le tuʻuina atu lea o le faitotoʻa e ono mafai ai ona manaʻomia le malosi.

I totonu o le tele o faiga faʻavae o faʻamatalaga, o ituaiga nei e lua e mafai ona iloga: mai le Steel Beant manifinifi-Walled o Alumininum. Steel polokalama e gaosia ai nini e pei o stanley, simline, faʻatele (rusia), roler (france), ramtrack (Kanata).

O se tasi o le sili ona taatele o Stanley. E le taugata tele ma maualuga le tulaga lelei, ae faatapulaaina o fuaitau o faitotoʻa, ae naʻo le 8-millimeter chips e talafeagai mo le faatumuina i ai. O le maualuga o le faʻatagaina o le lautele o le tapoleni - 912mm, ma le maualuga o 2420mm. Mo mea masani a le kapeneta o sili atu nai lo le lava. Faatasi ai ma le tele o parvas, o faʻamatalaga o lenei faiga o le tino e le aofia ai le suia o le faitotoʻa. Nonoco, e lexko-Lux, Ramtrack, e te maua ai le sili atu o le le fiafia o le faitotoʻa o faitotoʻa i le 2750mm ma e oʻo i le 1100mm lautele, ma le faʻatumuina o 10mm mafiafia.

Afai o le faʻataʻitaʻiga poloketi e faigata tele, atonu e le faʻataunuʻuina e aunoa ma se faiga o le sili atu manoa allimanutum faʻaupuga. O lea na i ai maualuga maualuga maualuga avega, ma, e mafai ona e fausia fale tetele, ia aua neʻi e faʻatapulaʻaina oe i le filifilia o mea, aumai le mea faigata i le mamanuina o le faitotoʻa. O le faasee i le faʻavaʻa e mafai ona i ai uma ma le malosi o mea uma na faʻatulaga faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo pe faʻaofuina, ma le faataatiaga o laina ma laina faʻataʻamilomilo ma laina laina. Aemaise o le sili atu ona o le auala malosi o le parvas.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo lata mai ia New Mr. Debrassions Faitotoʻa (Lusia) atiaʻe i luga o le faavae o le "Ata Paʻipuina" o le Deading Doors XL, faʻatagaina le ata o le 30002 (o loʻo tuʻuina atu i le vaega o le tagata faʻatau).

Faitotoʻa faitotoʻa xl e leʻi faʻatapulaʻaina. Alumini Ramups Profililes (Siamani) Faʻatagaina oe e maua le faitotoʻa ma le maualuga o le 5000mm! Ae e i ai 1.5 taimi sili atu le taugata talaaga. I totonu o le au gaosi o Almain Compment e iloa i le Rusia Maketi e tatau ona faʻailoa mai ai faigofie, "harma", "Qomandor (system)

Ae peitai, kamupani faʻapitoa i pepa SEDel i luga o le faʻamalosi ma le faʻatulagaina o latou oloa. Ole kareupe vaitaimi o loʻo fuafua ai vaega i le maualuga o le faitotoʻa ma le fesoasoani a le H-mamanuina Ramotrack Detigen, o loʻo faʻaalia ai ni fofo.

O le tamai vaega o talaaga mai le maualuga-tulaga lelei mdf, teuteu i veneer (lumi, Lusia, Lusia). Assum o se maota e fetaiai ma faamatalaga. Ua atiaʻe e LUMI lona lava faiga o faʻamatalaga mai le fafie na faia i hydrothermal mago, o se taunuuga o le atoatoa e taofi lelei ai le geotrobbes. O le lelei o le tele o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le mauoa teuteu agavaʻa. Ae mea uma, e mafai ona Ia aumaia ni leo, e oʻo lava i luga o le ata o le tagata faʻatau. I lea tulaga, o le ata o talatalanoaga na uma mai le MDF ma mai le faʻasologa e mafai ai ona e faia le SHASH maualuga i le 3030mm ma le 1200mm ma le 1200mm lautele.

Faʻatonutonu pe le faʻalelei?

Tele taimi, e faʻaaoga e le au faʻaaoga se fesili: E manaʻomia le Mauga o se Shorfrobe i le puipui? E tusa ai ma tagata atamamai, e le talafeagai ai, ae sili atu. O lenei ua faia pe a uma ona faʻapipiʻiina le uaea ma ogatasi. O mea e maua i le lua pe tolu togi o le a tuʻuina atu le le faʻaaloalo, ma o le mea lea o le a faʻateleina ai le faʻatuatuaina o le faʻatulagaina.

Spring "i lalo o le folau"

O faitotoa o le leoleo o le leoleo, faigofie ma le leoa, pei o se vaa folau i luga o le vai. E le o se avanoa o se step o se eseʻesega faʻapitoa faʻaaogaina e le matagofie upu "folau o le". E mafai uma ona faʻailoa mai, ae naʻo nisi faiga, ae naʻo nisi faiga, muamua o le alumonim news (Farani), ramis, o mea o loʻo faia i luga o mata-malosi. O le sili ona taugata o le sili ona taugata rollers o loʻo ufiufi i le teflon ma o loʻo faʻaogaina i le Spring Springs (Spring-Spring), o loʻo faʻatupuina ai le lamolemole ma le leoa. I le aoina o faitotoʻa a tagata fai laʻau, e le mafai ona vaʻaia mai totonu, poʻo fafo atu o le tele o taimi e taua ai pe a fai o faitotoʻa i ipu e teu ai pe faʻaofuina.

Tolu auala o le faʻapipiʻi o faitotoa e fesoʻotaʻi ma minging. O le lua muamua e fesoʻotaʻi ma le polokalama ma se lagolago mo le pito i lalo o le nofoaafi - o lenei sili atu le tamaoaiga (ma sili atu masani) ituaiga o loʻo faʻaaogaina uma mo faʻapipiʻi O le vai o le vai e tiʻetiʻe i luga o rollers i luga o rollers o steel poʻo taʻiala pipiʻi (stanley, o faitotoʻa, comasa, ramus, O le minus o le pefu ma lapisi ua pupuni. I le mataupu o le mataupu, e le o le 'aua le o le au faʻatautuʻi atu e le Taoʻaga, ae o le tuusaunoaga o le taʻiala (i le Kapeneta o le Laʻau Survey Galsol, faapea foi ma Yumi, encer, neness, new, nene, nene, nenefu, nenefu, nene, nenefu). O le lagolago lagolago o loʻo faaauupegaina ma le afi tele o loʻo auai i tua o le nofoaafi i lalo ifo o le taiala i lalo ma taofi le faitotoʻa faitotoʻa. O lenei fuafuaga i se tulaga e puipuia ai le fua o le fola. O le ulutala o loʻo faʻaalia le faitotoʻa e faʻaopoopo ai le mautu. I totonu o le pito i luga rollers e masani ona tuu pulumu nai lo le pito i luga rollers. E talitonu o le fufuluina o pulumu o loʻo fausia e oʻo i le faʻamalu ma le leoa, ae ua vave ona tatou faʻaalia ma manaʻomia ona suia.

O le lelei o le faʻaogaina o le faʻamalologa o le faiga o loʻo i le toesea o ni taʻiala maualalo, ae e sili atu ona taugata ma manaʻomia le tausisia i nisi tulaga faʻapitoa (maualuga le malosi o le faʻavaʻa o le faavaa). Mo se nofoaga eseese e manaʻomia ai se faʻapitoa alminisina utupoto. Ina ua uma ona le toe vaʻai iʻa, o le taʻiala e faʻaseʻe tuʻusaʻo i le taualuga. Tusa poʻo le a le faʻaosoosoina o le i ai o se fola o le Kapeneta, e le o sopoia e le taʻiala, ma le lautele o le susa i le 1000 mm, e faia lava i le ituaiga o O se vaapiapi o loʻo taʻoto i lalo o le lanu o le kapoti, ma se togato e oʻo mai ai le faitotoʻa o le faitotoʻa.

E toaitiiti lava kamupani e maua ai se conupe o loʻo tuʻuina atu i se faiga ma le faʻamalologa i luga (Alfa, Ecalum, Lumi, Lusia).

FOLAFOLAGA FOLAFOLAGA

Ata
Ecalum.
Ata
"Ronison" i le va o mea uma e tatau ona lelei, ma vaipuna. O faamatalaga masani e filifilia, veneten, vali (e aofia ai i lalo o le laau). Faʻatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le veneer (laina lelei). I luga o le ata mai luga, tolu faʻamaumauga i le laina lelei faʻaiʻu: zebrano, fanaina, faigofie.

Outfit Suigades: Sili atu fetuunaiga ma sili atu taugata

Mo le gaosiga o se vaega e le o vaaia o le tino, fata, pusa, faʻapea foi ma le faʻatumuina o femalagaiga, o mea autu i aso nei o le chipport (8-32mm). O le suʻega o loʻo i ai se matua mafiafia (8-10mm) nai lo elemene faʻapipiʻi ma faʻatumu. O le puipui pito i tua e manifinifi nai lo le itu, o le mafiafia o le mea e eseese, e fuafua i le mamanu o le kapeneta (i le averesi o le 25-27mm).

O elemene i totonu o le aufaipese (fata, fata, puipui) e masani ona faia mai le fanua laugatasi chipboard arms "kronoy), o le moa) O le lautele o le lanu lanu e mafai ai ona e mauaina ni mea ma se kapeneta o le paolo tutusa. Algocially Models elemene o loʻo faʻapipiʻiina ma le nofoaga masani.

A okaina o se leoleo, matou te fautuaina oe e te faʻaaogaina faʻapitoa i le faaumaina o fata ma fagafulu ma le va. O le tapunia o le pito o le pito i luga o le pito i luga (pvc, abs) e le gata i lea ma le pito i luma, ae e ala i le faigata, e puipuia mai le filifiliga sili ona taugata. O le e0 vasega o le siʻosiʻomaga leaga). O lenei manaʻoga o le alu i le aso 16371-93 "meafale".

Tagata nofomau tala faʻasolopito ma sui o loʻo vaʻaia e ala i le fanua, o le vene, beech, ok, ash, oge, mumu, mumu, faʻafilemu, zebuey idr.). I le taimi mulimuli, o le aufaioloa o le Kapeneta potu taʻitasi, e pei o ECLULA, e le gata i lea mea faʻalenatura, peitaʻi, o le faʻasologa lelei, o le faʻaumatiaga o mea e fetaui ma tulaga faitotoa, meaapapa kat. Alminin Delililes i le Veneer-Fiafia tekonolosi o Kamupani Italia Kamupani, o le Astek Style, Ecalum, Mr. Faitotoʻa i le aoina o aʻoga.

Itiiti faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai mai le Alumini o loʻo faʻaigoaina ma Andodzed: Cosalic lanu ("tuai banze"), "auro", "Champagne" O le kamupani "Greaser" (Lusia) faia ni faʻamatalaga, sa mamoina i lalo o le tino o se laʻau (o se fetaui lelei e sili atu e malosi atu nai lo le lalagaina).

E le o le mautonu le auʻaunaga ma uʻamea i tua i le faʻatapulaʻaina o le tausisia (vali), ua filifilia i lalo o le paʻu ma le vene.

Seisi mea mo le nofo faitotoa-MDF. Ua tumu, ma o le mea lea, o le sash ua maua e le tusiupu. O le MDF e sili atu le tumau ma le siʻosiʻomia le agalelei nai lo le chipboard, o loʻo taʻua e le lelei o le lamolemole luga o le ata e le tatau ona tosoina - e mafai ona vali i soo se lanu.

E oʻo i le singues e mafai ona suia soʻo se avanoa, ma i totonu o se tamaʻi potu e tatau ai. Ioe, o le a faʻateleina le faʻatulagaina o faʻata o le a siʻitia ai le tau o le tasi uta e tusa ma le 1500 rubles. Asley a latou tolu?

Teuteuga o soʻo se totonu o se potu o loʻo i totonu o se faʻata ma le faʻataina o le faʻata: satin, lanu, ma se aafiaga o le afi o le bronbab.D.

O faʻatanuʻutu o onapo nei mo faifeau, pei o tioata, ufiufi i le itu tauagavale ma se ata faʻapitoa e maua ai le saogalemu.

Maintcaps-colipe mamanuina e teu tusi, ipu, faavaa, mea taua, talafeagai tioata manino. O le mataʻitu o le spectilar strelumepttsttttts (ma le oneone e sili atu pe sagatane), ma se mamanu poʻo se faʻapipiʻi ma le tioata mamanu. E mafai ona e teuteuina faitotoʻa e le tusitala ata. Peitai, o le a avea ai lenei mea ma ua taugata tele ai lau 'au.

I le amataga, o le taimi o le stades coupe moni boom moni: O auala sili ona lelei e faʻaaogaina.

Ata

Ata

Ata

Ata: "Girser"

Faatasi ai ma le toe afio mai o faitotoʻa o faitotoʻa i le kapeneta, o le fesili a le latou kulimi e talafeagai. Faaputuga faiga e mafai ai ona e faʻapipiʻi loka pu. Le faʻaaogaina o le tasi loka e mafai ai ona poloka lua faitotoʻa. E faigofie ona faʻaaoga le loka.

Ulufale i totonu

Mai le mataupu mama a Utilitarian, na faasolosolo ona liliu le uarota i se vaega eleelea o se tasi itu o le avanoa. I le taimi lava lea e tasi, e masani ona okaina i latou i le lavelave o vaega uma o meaafale, mo se faataʻitaʻiga, ECULUM, Mr. Faitotoʻa, lmimi ma isi meafale gaosi e okaina. Aiga, o agavaʻa o le suauu i le fale e leai se gata mai, o le faʻasalalauga i totonu o vasega (o le faitotoʻa o faitotoʻa (lea e maua ai le manatu o slit mo soʻo se sone.

O faʻaseʻe faitotoa - foliga mamanu o loʻo iai i le atinaʻeina o le au vaitau o nei aso nei ma le tele o vasega-mafuaʻaga meafale taua. E manino lava, mafai ona teuina soʻo se mea: o le tau tamaoaiga, o se pusa laupapa, ua avea ma kapeta, o loʻo faʻaalia le tele o kapeneta ...

I tua o faitotoʻa faitotoʻa e faigofie ona nana ai se nich mo le TV, o se kalapu musika, se komepiuta, se komepiuta ma se mea talafeagai suia.

Aafiaga o faiga o faʻamatalaga ma mea e faʻatumu ai le tau o le faitotoʻa

Meafaitino tau, olo.
Steel system Alumini system
Sese tioata faitotoa 3200-5000 5780-7150
Fatuina faitotoa faitotoa 4080-6450 6150-8000
Faitotoa mai le chipboard 3230-5780 5440-7500
Tupe siliva o le igoa 4100-6460 61220-7500
Bronze po o le kalafi faʻata 4450-7140. 7800-9180
Le faitotoa o le lanu lanu 5100-7800 11200-12500.

O se tagata le fiafia

I le fausaga faaonapo nei, o se fiafia i le malu "siosiomaga", lio lio ma suiga, o puipui faataamilo. Ae i totonu o le totonugalemu o mea o tafega vaevaega, matou te manaʻomia ni vaega tutusa ma uarota. Ia o faitotoʻa o le Kapeneta poʻo se vaega e le "pau" le aotelega o le talatala, ae amata loa ona latou faia ia radius. O le sitaili o le sitaili ecalum, lmiti, na suia e Alpha le manatu o nei meafale. O le aso, e mafai ona e filifilia le va o le malosi o le faʻafafa ma le lamolemole o laina pe e te manaʻomia i le tuʻufaʻatasiga o mea uma e lua. ECulum ofo sliding diate o le toetoe lava o soʻo se radius, faʻateleina mai le 960mm.

E manino mai o nei tusi taʻitasi, e pei lava o ni mea e tutupu ai le tau o le Desters, o le a afaina ai le tau o lau Kapepeneta. Ae o le a le faigata o le lafoaia o meaafale, o le laina e fetaui lelei ma le itu o le inlaid lipine i totonu o le sikauti o le pamu .

Uma shineus sluding systems ma le taofiga pito i luga, ma e matua ese lava nai lo i luga o faitotoa taumatau. O le taavaletoso e tatau ona tietie i luga o le tulaga solo. O lea, o uili e lua o loʻo maumau latalata i le ogatotonu o le Apc, o lona i lalo o loʻo i ai i le nofoaafi ai, e alu se tasi ala, ma o uili e soloita o le isi. I le tulaga, e tofu le uili ma le ola, ma a e siitia i se auala faʻataʻitaʻi malosi, e faʻaputu i se saʻogala i le tuʻuga o fesuiaʻiga, lea e mautinoa le tutoʻatasi ma le tutoʻatasi.

O ia lava faatonu

O mea e manaʻomia e le coupe e mafai ai e oe ona faʻaatagia oe i totonu o lona avanoa i totonu ina ia oʻo i taimi uma, salalau faitotoʻa o faitotoʻa. O le mea autu o le saʻo lea e tuʻuina atu le galuega. Peitaʻi, o tagata gaosi oloa o meafale lelei ma mea faigaluega o le a ofoina atu se mea tele o le modular elemene, o le i ai o le toʻatele e le masalomia. I le faʻaopopo atu i fata ma atigipusa mai le laupapa ma palasitika (maʻelega ma le toe faʻaleleia), e i ai-can-callow celulalar e mafai ona faʻapipiʻi, ma vinyl conting. Latou te manaia foi ma eseese o latou manatu, ma o le a le mea e maua ai e le ea faasalalauga i totonu o le kapoti, atoa ai ma se lautele lautele o mea uma.

Faʻatulagaina avanoa fesoasoani gagau ma faʻataʻavaleina mamanu pei o le "carousel" shalves esvors, oper, belts, ma le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo le afi mo se afi rotation ma malamalama.

O le faʻatumuina i totonu o le coupe ua mamanuina i le pule a tagata faʻaoga, faʻalagolago i luga o le o le a tu o le o le a tu ma le o le a teuina ai.

O le sili ona leaga o le va o fuainumera elemene. O mea uma e agaʻi, liliuina, ma sili atu ona otometi, o le a mautinoa ai faʻateleina le fata o le fata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi laʻititi laʻititi tau-maualuga tau tusa ma le 4 afe o mea na totoe. Ioe, aunoa ma masini feaveaʻi, e mafai ona e faia saogalemu le saʻolotoga e fausia fata mo le teuina o mea e masani ai, i luga o ana tauau e aunoa ma le teuina o ana tauau e aunoa ma le teuina o ana tauau e aunoa ma le teuina o ana tauau e aunoa ma le teuina o ana tauau e aunoa Ai? E tele filifiliga, o le mea autu o le tuuina fua fua avanoa.

"Lafoga o le oti", o lena, o nofoaga faigata i tafatafa, e le tatau ona i totonu o lau kapoti. O pusa talafeagai - e manaʻomia e faʻalautele atoa. Fuafua e faimamago lavalava i luga o le lua "fola" - fuafua le mamao i le va o latou ina ia le itiiti ifo 900mm. I le taimi lava e tasi, o le toʻoto ifo pito i lalo e faʻapaʻiaina lelei i lenei lava tele e tuu ai seevae o lo oi luga. O seevae fata ua sili tu i se maualuga o le itiiti ifo 200mm mai le fola o le fale, ma le mamao o le va o le seevae fata ma nonoa e faia i 1500mm itiiti, a lē o le a pai ofu le seevae. O le mea moni, o tagata atamamai ua faʻamalosia e iloa lelei nei mea lelei, ae tatau ona e mafaufauina faʻaalia le mea e te manaʻo ai.

Aua o le leoleo, faamoemoe mo lavalava, o le mea sili ona taua masani o lona loloto e mafua ai le manaʻomia o tauau, 570-600m. E sili le alu e alu i le va o faitotoʻa ma lavalava sina "ea". Afai e tatau ona teuina le DYSLS FUR oloa, o se isi 50mm.

O ia lava le vaʻalele ua manaʻomia mo i latou, a leai, pe a fealuaʻi le sash, le fulu o le a oso aʻe ma faalavelave i le le gaoia.

O nisi o faiga puʻega o ata puʻe o le loloto o le nofoaga o totonu o le Kapeneta e tatau ona faʻaopopo i se isi 100mm. O le vitio e loloto o le ofu o le uarota e tatau ona 700mm.

Afai e le mafai le loloto loloto loloto, mo se faʻataʻitaʻiga, i se auala vaapiapi, o le pa-pa-ua tautau (tasi pe sili atu) e tatau ona tuu i totonu o faitotoʻa, ae tumau.

Fesili taua

Faatasi ai ma le iai o mea nei o loʻo iai ma faʻatumu mea, e toetoe lava a le mafai ona faʻailoaina le tau talafeagai o le "routing mita. Tau mafai e eseese le sefulu taimi ma le eseese i totonu o le 9-39 afe rotabs. E fai mai Avat poʻo a itu e aafia ai le tau o le mea na maeʻa, e mafai: o ni faiga o faʻamatalaga, mea taʻitasi, faʻatumu ma, o le "mausali" o le "faʻatafuna" o le tagata gaosi oloa.

O lea, o le fausiaina atoa-i totonu o le potu malolo o Workroeboe cooker ma lua vaega o le paso (250014006000000 i le vai). Le Kapeneta o le tele o vaega ma le tasi le vaega ma le tasi faʻaluga o le tau, o le tau, 7900, 9500 ma le 12,600 rub

O lea e mafai ona e mauaina se tali le talafeagai i lau sili sili ona taua fesili na o se kamupani o le a e okaina se leoleo.

Tusa ma le tau, olo., Standard e lua-faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Lautele, M. Faitotoa Fafo
Chiphboard Faʻata
Tulaga Laki Tulaga Laki
tasi 95422. 11293. 13938. 15672.
1,1 9680. 11431. 14076. 15810.
1,2 11135. 12886. 14212. 15946.
1,3 11273. 13020. 14350. 16084.
1,4. 11409. 13156. 14486. 16220.
1.5 14175. 15929. 16225. 17925.
1,6 14323. 16067. 163633. 18063.

O le faatonu faafetai i le Kamupani Mr. Faatatau, Evalum, Komasa, Lumi, Vienti, "Ma i totonu", "arcon", "GoSP" mo se fesoasoani i le sauniaina o Mea.

Faitau atili