Le mafaufauina le fefiloi

Anonim

Lipea o le lua-potu potu fale fale ma se vaega o le 61 m2: O le tuʻufaʻatasiga o mea eseese o loʻo fausia se siosiomaga faʻapitoa i le potu malolo ma le agaga.

Le mafaufauina le fefiloi 13208_1

Le mafaufauina le fefiloi
O le tasi o puipui o le potu malolo na teuteuina i se papa maʻa e faʻataʻitaʻi ai se piliki tuai. Talu ai o le faʻavae o lenei mea o le sima, o loʻo i ai ni pefu ma adssorim pefu, le laualuga pe a uma ona ufiufi i le hydrophobic

agavaa

Le mafaufauina le fefiloi
O le Hostess tosina atu indonesia meafale mai i luga o le agide laausgide trassuf: o se laulau laʻei ma le faʻata i se tino vaneina na faʻatau atu i totonu o le fale. Na latou faamamafaina le tagata taitoatasi o totonu
Le mafaufauina le fefiloi
Ina ia sefeina avanoa, faʻapipiʻi faitotoʻa o le faʻataʻitaʻiga "verinales"

("Alexandria

Sky Doors ") O loʻo faʻaseʻe le fausiaina

Le mafaufauina le fefiloi
Aitema o ni mea faʻapitoa ma bouquets mai cereals tuʻuina atu i totonu o le tusi i totonu
Le mafaufauina le fefiloi
Faʻafetai i le faʻalauteleina o le tatalaina, o le 'eseʻese nofoaga e mafai ona mafaufauina o se vaega o le potu malolo.
Le mafaufauina le fefiloi
Mo le umukuka na faʻatau ai faʻatauga o loʻo faʻatulaga ai (spagnol) i totonu o le atunuʻu itu mai le wolnut faʻasologa
Le mafaufauina le fefiloi
O le umukuka faamalama ma le potu malolo ua teuteuina i se tasi ituaiga o le faʻaaogaina o le faʻamau o le fatuga
Le mafaufauina le fefiloi
O le uluai fasi pepa na teuina e le satauro na avea ma teuteuga o le tino.
Le mafaufauina le fefiloi
Na maua mai e le teine ​​teine ​​teine ​​teine ​​aʻoga na tupu i le atinaʻeina o le Vaomatua
Le mafaufauina le fefiloi
O le faletaele na tuʻuina atu i se seti o meafale faia o ni laʻau masani ma le vaiʻeleʻele "

("Padiris "), lafo-uʻamea faletaele roca

Le mafaufauina le fefiloi
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Le mafaufauina le fefiloi
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Mata e mafai ona fausia se mafanafana ma le paie i totonu o le tino, ua faʻatapulaʻaina ai manaʻoga o tupe? O le taimi nei, o lenei galuega e le sili ona faigofie. Peitaʻi, afai manaʻomia ma agavaa mo le faʻatupeina, ma faʻatauaina manuia le fanauina.

O le fale mautotogi, na tuʻua e le aiga le faʻatoaga o le faleaoga e tele ona manatua - Na latou tiga ma latou puipuia le latou fale. Na moemiti le avā mai le faia o le fale e mafua ai isi lagona vavalalata ia te ia, lona toalua ma lona afafine. Ae latou te fefefe ma le fefefe neʻi latou toso le toe faaleleia, latou te le mafai ona aumaia i le iuga, ma ou te leʻi iloa foi le mea latou te manaʻo e vaʻai i ai le avanoa latou te vaʻai i ai. O lea, sa latou manaʻomia fesoasoani faʻapolofesa.

Laki mataupu

O le taimi lava o le e ona le fale mautotogi, e ala i le galuega, o le faiaʻoga o musika o le sa avea muamua ma tamaiti aʻoga o le tusiata Vladimar, o le fiafia fiafia e ave le poloketi. Muamua lava, o Vladimir fesili i tagata e ona e tausi ai o latou manaʻo. Leai ni mea sili ona faʻamalosia mo le mamanu o le mamanu o le aufaʻatau e leʻi taofia ai. Na latou mananaʻo e tuʻuina atu le faʻasalaga a tagata fafaga tulaga faʻapitoa, e ala i le faʻaaloalogia o piliki agick i luga o le tasi o puipui. O le mea sili ia, sa latou popole i le piano ma fai atu e tuua le mea faigaluega i le potu malolo, i lana "tala faasolopito.

Galue i luga o le poloketi poloketi na faia i se vale faauo. O le tane ma le ava na tuʻuina atu manatu, ma o le tusiata na faʻamatala mai ai o se manatu faapolofesa ma le fautuaina o le sili ona manumalo.

Na tatalaina e le amataga o le uluaʻi vaʻaiga e te toe faaleleia atili mo le toe faʻaleleia, e pei ona iai ni pa e tautua ai naʻo le tino maliu. O le avanoa e mafai ona suia tele - o lea na latou faia ni tuaoi i luga ma lalo. Peitaʻi, o tapulaa o le paketi, na latou filifili ai e faʻasaʻa mataupu i totonu. Na matou suia na o le tatalaina i le va o le potu malolo ma le umukuka: sa faalauteleina i le tuʻufaʻatasia o le sone o le 'ai potu ma le potu malolo. E ala i le faʻaaogaina o le gaogao o le plumping oso aʻe i le puipui i le va o le faletaele ma tamaiti na mafai ona faia ni mea teuteu e lua mai le potu malolo. E le gata i lea, na fausia e le fale mautotogi-interrobes ua lelei lelei talafeagai i totonu o ni potu ma ala savali. O le plug o se nofoaga mo le laʻititi ala fusu, ma o lenei ua mafai ona manatu o le potu lea o le faletaele.

Fai se paketi

I le taimi o galuega faʻaliliuga, o pa i totonu o le tolauapiga atoa na tatalaina mai tuai o loʻo sapasapaia ma faʻatutu. E tusa ma manaʻoga o tagata e ona, o le vaʻaiga i le va o le potu malolo ma le alatele o loʻo teuteuina ai se maa faʻapitoa e faʻataʻitaʻiina ai piliki. E tusa ai ma le fautuaga a le tusiata, o le faʻaauauina o lenei puipui i totonu o le umukuka na vavaeeseina - mo le ata faʻataʻitaʻi ia te ia ma le potu malolo.

O le sauniaina o itu o le vaega o totoe o puipui i le potu malolo, o le umukuka ma le alavai na ufiufi i le matte moli bege beget tikula (Finelani). O puipui papa na uia e Oboya Rasch (Siamani). Laminate Kronotex (Siamani) na faʻapipiʻiina i le alatele i le fola. Talu ai o tagata nofoia e masani ona liliuina tuaoi i luga, o le faʻapolopolo o le tino (Siamani) faʻapipiʻi, e le o le tapola e le tumau i luga o le vai. Umukuka o le "Apron" ma paula o le tape mai le suka o le aoina (Kerama Marazzi, Rusia-Aznia-Italia). Ina ia maeʻa le faletaele ma le faleuila na ave le "Carmen" taʻele o lea lava fale gaosi.

Le mafaufauina le fefiloi

Le mafaufauina le fefiloi

Le mafaufauina le fefiloi

Le mafaufauina le fefiloi

Le mafaufauina le fefiloi

Faatoilaloina le maa-maa

O le maa faʻavae e sili atu le mamafa nai lo ceramic afi, ina ia o le laualuga i lalo o le saunia e se auala faʻapitoa. O puipui ma le itu faʻafeagai o le maʻa ua faamamaina palapala eleelea ma le efuefu. Mo le ogaoga mea (mamafa sili atu nai lo le 25 kg / m2) pe o le mea o loʻo vaivai ai luga o puipui o puipui, e manaʻomia e faʻagaioia le vaalele o le prippic o le loloto o le tumutumu. Mo le agisi lelei o le pito i tua o le maʻa lea ua i ai noboist nowes. O le kelu ua tufatufa atu e se nifo spatatud plutuula e masani ona vili. E faʻaaoga i le ua taʻua o le tasi o le maa, ae le o aʻe i luga o pito o le 10-15mm. Faʻamau le maʻa, faʻalumaina ma faʻaalia. Sili atu keke i le taimi lava e tasi salalau i pito. O le sui o loʻo soloi ma se fatu faʻapitoa. Mo puipui na faia o sima ma piliki, faʻailoga i luga o le sima o loʻo faʻaaoga mo pa o le laupepa laupepa. O loʻo iai foi faʻavasegaina mo polysstyrene foia-maa faapipii tuu saʻo i luga o le faʻamaʻi. A filifilia ia faatatauina, e taua le tausia o le Atitulaga: muamua ma mea faʻapaleni e tatau ona tasi le tagata gaosi, aua o le tasi tagata ponaminar vaega "galuega". O le faʻaaogaina o le aufaʻatau e mafai ona oʻo atu ai i le masoni.

Fou ma tuai

I totonu o le potu malolo o loo nofo ai pea ta piano i le taimi nei (Siamani) - o tagata e ona e manatu e sili ona taua mataupu i totonu o le fale. Talu ai o se sui lea o vaega, o le bravia tele vai suavai o le tele o TV faasologa (sony, Iapani) ua uma ona tuu iinei. Ae o le potu lea e faia e avea ma potumoe o le potumoe, o lea na maeʻa ai le tulaga i se faʻamoe sofa ("meafale maimamafa o Mati 8", nofoa ma puni.

O se mea e leʻi mafaufauina, ae o le mafaufau lelei-i ai le tuʻufaʻatasiga o nofoaga eseese o loʻo mafai ai ona faia se siosiomaga faʻapitoa o le mafanafana ma le agaga. O se fefiloi o elemene o le aufaiti, atunuʻu, emsono ma le pule i luga, faʻatasi ai ma le tasi ma le isi. O le mamanu o le potu malolo, e masani ona tupu, fesili le lagona o le tasi o le fale mautotogi.

I le galuega, faʻatasi ma se potu malolo ma le lautele matala, o se autu e lagolagoina se luko seti mai le ututu e seti (spagnol, Italia). E tusa ai ma le manatu, o le nofoaga faigaluega sa i ai i pa e lua, faʻamalolo le faʻamalama i autafa o le faʻamalama, lea na latou tuʻuina ai se laulau tele. O lenei taga e i ai se tele o avanoa. Muamua, naʻo le 'aʻai o loʻo vaaia mai ai mai le potu malolo, pei ona avea ma lana faʻagasologa. Lua, o le fale faigaluega o le umukuka na suia ese ese ma le filemu. O le pusaaisa, fufulu, o le kukaina o kuka ma le mataina e maua lava i le tasi ma le isi, e fetaui lelei ma le umukuka, - o le a le tatau ona kuka ai Tele, ma e faʻafaigofie ai lana galuega. Lona tolu, ona o le mea moni o le 'ai o le' aʻai o loʻo i le faamalama, malamalama lelei i le ao, ma mo le meaʻai e mafai ona faʻamalieina.

O tagata e ana tagata e ana o le "fanua mo le manever". E le o se tasi pe mulimuli ane, o le latou afafine e fiafia i ai, o le a faʻatulagaina le latou potu i lona potu.

Maua le satauro

Ina ua iai se fesili a le tusiata i le faʻatonutonuina o puipui i totonu o pa i totonu o le potu i le fale, ma ua matua galueaina o na filifiliga na o ia lava. A o avea ma fafo, o le ulu o le aiga ei ai le lalelei fiafia mo se alii: Ia ou te faafilemu le popolevale, e mafaufau loloto ma le satauro. O lenei mea masani o le faiaoga o le aoga na aliali atoa.

O le taimi lava na faatauina ai e matua se afafine se tama teine ​​mo oposity. Na alu le teineitiiti ni fasiega, ona fiu lea o lenei galuega. Ona filifili ai lea o le Tamā e fia suʻesuʻe o togafiti faʻatiga, ae na sili ona matou manaʻo i le taimi na ia taunuʻu atu ai i le pito i luga o le faʻatagaina galuega. A laulaufai, faatasi ai ma le alofa o le aiga e puipuia mai le tama o le aiga, sa i ai se nofoaga aoga i luga o le potu malolo, Weaă ma le umukuka o le vevela faaleagaga.

O tagata e ona o le fale mautotogi ma le tusiata e sili ona faamalieina i fua o le galulue faatasi. A aunoa ma le suia o le fuafuaina o le afioaga, na latou mafai ai ona sasaina le avanoa i se auala se agaleaga mai foi ma le telelelei. O le tele o le lelei latou te manatu o le faʻatulagaina o le sui o le sui.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma sauniuni galuega - - 33 600.
Faapipiiina o nofoaga sima - - 13,400
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 12,000
Atoa 59000.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Pepa susu, talaaga, sikulu, faamau ribbon seti - 5300.
Polypropylene ato mo le fausiaina o otaota 90 PCs. 10 900.
Atoa 6200.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina le Taaloga Vaitaimi 61. 135. 8235.
Sima nonoa masini 61. 410. 25 010.
Faapipiiina o le taaiga mai le laumua 43.9 320. 14 048.
Ceramic tile ofutino 17,1 590. 10 089.
Atoa 57382.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 250kg 60. 15,000
Eleele, sandobebeton, grid seti - 24 400.
Kronotex laminate 43.9m2. 600. 26 340.
Ceramic tile kerama Marazzi 17.1m2 820. 14 022.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 120kg - 2100.
Atoa 81862.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 240. - 77 800.
Maualuga uiga ese lanu lanu, lafoina puipui puipui 198. - 77 600.
Puipui puipui laupapa, maa 42. - 28 400.
Carpentry, carpent galuega - - 15 300.
Atoa 199100.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plaster gypsum, eleele, tino oti seti - 20 800.
Vali i totonu / D tikkurula, rasssh weepaper seti - 12 300.
Mea teuteu maa, ceramic tile (Rusia) 42m2. - 31 900.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 300kg - 4800.
Fafo poloka 6 PCs. - 57 300.
Atoa 127100.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 790 pauna M. - 33 200.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 7100.
Faapipiiina o switches, sckets 38 PCs. 280. 10 640.
Faapipiiina, faʻamalolo o lamepa, chandeliers seti - 5800.
Atoa 56740.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Electro-, telefoni, cangna uaea ma vaega 790 pauna M. - 18 960.
Eletise eletise, puipuia masini, taavaletoto seti - 9500.
O mea faigaluega 38 PCs. - 7200.
Atoa 35660.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 40 POG. M. 180. 7200.
Tagi o le Sweage Paipelines 15 pog. M. - 1800.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti 2900. 2900.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 13 200
Atoa 25100.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 40 POG. M. - 2800.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 15 pog. M. - 2100.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 15 400.
Faiva seti - 30 200.
Atoa 50500.

O faatonu faafetai ia Chelsea mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Le mafaufauina le fefiloi 13208_19

Architect: VLADIMIR GRAHINININ

Matamata i luga

Faitau atili