Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga!

Anonim

Fautuaga e fesoasoani ia te oe pe a filifilia se nofoaga mo se fale o le atunuu. Mafai ona avea ma taunuuga o le le lelei o le faʻatauina o se togafiti i Rusia.

Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga! 13219_1

Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga!

Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga!
I se paufauga o 6-20 eka, e atamai le fauina o se piliona po o se fale o le tino ma se nofoaga o 40-150m2
Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga!
O loʻo manaʻomia e le fale o le atunuʻu o le a manaʻomia se ata o le 20-30 eka
Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga!
A o le i faʻatauina se fale, ua lelei ona maua ni faaupuga uma ma fesoʻotaʻiga: E mafai ona fesoʻotaʻi pe o soʻo se faʻatagaga e manaʻomia mo le tau
Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga!
O le lep i le tele o itu na i ai talu mai le taimi o fale o faatoaga faatoafale. E maua le eletise e le eletise
Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga!
Tulaga o pou ma fesootaiga o le eletise o le eletise - muamua o le fesili uma o lou saogalemu patino
Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga!
I le fale tausi fale po o le taulaga e mafai ona e nofo ai i taimi uma. Mo le tau o loʻo latou faʻatusatusaina i le aʻai fale
Tuu ... nofoaga? Se Nofoaga!
Alu e maua se fale o le atunuʻu, sauni e faʻaputu se pepa lapoʻa tele

E tupu i se mea faapenei: O le fausiaina o se fale poʻo se fale na faʻaiʻu, ma na o ona o loʻo faʻaaogaina e tagata taʻutaʻua e tele mea sese. Ae peitaʻi, e tele o le a faʻatumauina, naʻo le faʻatagaina o se taimi poʻo se tupe. E le mafai ona suia i le tasi tulaga o le sese filifiliga o le laueleele.

Na lauiloa le fai atu "E le o se nofoaga e vali ai se tagata, ae o le tagata." E le saʻo le poto o le Rustic Rustic Rusia e le saʻo atoatoa. Mo le tele o tagata faʻatau, avanoa e faʻataʻamilo ai le fale i le lumanaʻi e sili atu le taua nai lo le filifilia o se fale mautotogi. O se fale matagofie e mafai ona "fasiotia" se nofoaga le o se mea. I le isi taimi, o le nofoaga lelei o le a faʻateleina ai le ata faʻapipiʻi (ma tau) o le fale e sili ona masani ai.

Faʻafefea ona maua se nofoaga i lalo o le la?

O se tagata le lava le poto masani e faigata ona vave maua ai se fanua. E tatau ona tatou faamasani i le tele o eseese ofo ofo. O le ulufale atu i le le mafaitaulia o manatu mai oe e mafai ona lelava o le a lelava ma lou lava aiga. O le a e iloaina lena mea ma le tele o filifiliga lelei o ofo lelei leai. A o le tele o faʻamatalaga o faʻamatalaga fou ua mauaina, o se suiga i le amataga o le manulauti, o le faʻaititia o talosaga poʻo le faʻailoga i se isi tau o le tau. E le mafai ona filifilia le laueleele i Adathetia i ata poʻo faʻamatalaga. E masani lava i totonu o le nuu tuaoi o le tasi i le isi, o le tau o le lalaga eseese lava 2-3 taimi!

E faigofie tele ile faʻatau o tagata faʻatau fanua mo le taimi muamua ma le poto masani i totonu o le taulaga.

O le a le mea taua i le lalolagi?

O le fuaitau lauiloa e faitauina: "E tolu mea e masani ona i ai le taua tele pe a faʻatau se fale: O se nofoaga, nofoaga ma toe foʻi." O le mea moni lava e mafai ona e saeia le toeaina matua ma i lona tulaga e fauina ai se fou, ae e le mafai ona siʻitia le fale sauni i seisi nofoaga. Masani, pe a filifilia se atunuʻu masani, tagata mafaufau e uiga i ituaiga uma o faʻatekinolosi faʻapitoa ma tulafono. Filifili le fatu: Ou te fiafia i ai pe le fiafia. Isel leiloa lou ulu ulu, vaʻai se togafiti mo le fausiaina o le fale muamua, aua o loʻo latou sailia le latou miti! I luma o le mafaufau o le mafaufau, o le lagi ma le maota o Malaia, mafai ona maitauina le matauina o piliki moni, faamalosia sima ma fafie.

O le sauaga e moni, o le sui filifilia o le tasi, ma e ono i ai le tapuaiga. O loʻo faʻamalosia le tagata faʻatau e maua se tulaga le talitonuina o ni faʻafitauli mo a latou lava tupe, ae i le taimi e tasi na te mauaina le taua o le poto masani. Tatou taumafai e aʻoaʻo e uiga i isi tagata sese.

Brimenince ma le mativa voronene slobodki

O lenei faʻafitauli, o le mea e faanoanoa ai, e mafai ona manino mai e aliali mai pe a uma ona fausia le fale. O mea uma e foliga mai e lelei, mama mama, mafanafana, ma le malamalama, ae mo nisi mafuaʻaga ou te le malie ai ... i nisi taimi o le mafuaʻaga o le taimi na e mafaufauina muamua. Ae o le isi tulaga tulaga faapea e ono le fiafia foi ou manaʻoga ma manaʻoga faaletagata i se maualuga maualuga o le siosiomaga.

Mafaufau i le fesili i le faʻataʻitaʻiga moni o le tasi atunuu o nuʻu (o le poto masani a le tusitala). O lenei ituaiga o le cottage "Conglomerates" mafai ona avea ma chysactically e valaau i le tumutumu o lopa. B90s. Xxv. O le setete ua suia le fanua i le lalolagi i le aufaigaluega a le tasi le tulaga matuia o le fausaga i totonu o le fanua taua o Moscow. O togafiti na pule ai se le mautonu o ituaiga o sitaili ma tulaga o le olaga. O le itu o vaega o vaega na amata mai i le laina o le 9-50 eka. Fale e fetaui lelei i lalo o le faaaulapela, tuaoi i le taugata o fale. Autafa o le itu na tutu ai le atunuʻu, o falealuga, o fale faigaluega lelei ma taugata le pulenuu. Sa i ai foʻi se maota e leʻi leʻi maeʻa le maota e leʻi leva: Jabriest meatotino mo se taimi umi iinei, e leʻo iai ni poto masani, ma le tala a le filemu. O le faitau i totonu o le igoa "kamupani" - o le natura o le faʻatasiga, sa le mafai ona avea o se faʻatonuga ... sa leai se faʻatonuga i totonu o le nuʻu, o se tasi na o ese mai ai Sa lagolagoina e le Taitaifono le isi Cland. O le mea e le fuafuaina e le tele o le aufaitau "mo", e peiseai latou te le o faalavelaveina.

Mai iinei e mulimuli mai muamua o mea uma e te manaʻomia e suʻe ai le siosiomaga talafeagai. E te manaʻo e litaea e faʻatosina filemu le togalaʻau ma laʻau fugalaʻau, piki le lala tuai lelei lelei mo oe. Manaʻomia se fale o le tamaoaiga poʻo pisinisi pisinisi-vaʻai mo le nuʻu mo le vasega ogatotonu. Afai e leai ni tupe maua, aua le faʻasaoina, faʻatau le fanua i le Nuu Ese. E pei ona e vaʻai i ai, e manaʻomia le le filifilia o le taitaiga ma le mamao mai le aʻai, ae faʻamatala auiliili ai le ituaiga o mamalu. A leai, o le a tigaina mea uma.

O le mea e tasi o le asiasi i le nofoaga o le a e faatauina, i le Aso Sa, faʻatasi ai ma le tagata vaai, faʻatasi ai ma le tasi o aso uma e foʻia ai le mamafa ala. O le matutu o le taumafanafana poʻo le malulu taumalulu auala o le palapala e mafai ona faʻasao atoa mo le afa tausaga. O ai na manatu o le 10km mai le auala mo Moscow, liliu mai le alatele o le sili ona lelei i le Europa, e faigofie lava ona ou alu i luga o le tuuga hary " Itumalo i le lua tausaga. O le toe faʻaleleia o le auala i se taimi umi o le umi ma se taumafaiga e fofoina tupe ma le nofoa e tasi.

O mea uma e iai lona tulaga

A e manaʻomia se fale lelei lelei fale, e talafeagai le filifilia o se togafiti e le o latalata atu i le Apt. O tau taliaina mo fanua, e le mafai ona taugofie sootaga i fesoʻotaʻiga (pe a fai o latou), foliga ata, le leoa ... minus - o se auala umi. Ae o aso uma o le auala o le taavale a le aufaitau e latalata atu i le taulaga. Ioe, ma tumau i le auala e faigofie ile vaiaso. Ia e sauni e manumalo i le faigata "mulimuli 100 mita" ala.

I lalo o le falelotu taʻitasi e sili ona mafai ona faʻatau le 10-25 eka i le mamao o le 20-30km mai le taulaga. O le taulaga e manaʻomia ai se tamai poloka o le lalolagi - naʻo le 2-5 eka, ae o le atoa nofoaga e le faʻaaogaina i lenei ituaiga o fale ma faʻapipiʻi o le 50% o le vaega o ia " tele-tulaga-fale ". O le faʻatusatusaina o le fale o le fale o lenei vaega e mafai ona faʻavasegaina pe faia o laupapa, piliki, fuma sima poʻo pou.

O le a fai mai moni o le mea mamao o le fale mo le tumau pea i le 30km mai le taulaga o se filifiliga lelei. Ae e faigata ona e fiafia e faʻaalu ni nai itula i aso uma e alu ai i le galuega. O le poto masani patino na fai mai ai o le sili mamao o le 10-15km, ma le eseʻesega o nisi auala agai i taimi uma, lea e avea ai kilomita uma.

Tele o tagata i le savavali atu i le fale na fausia fou, amata loa ona e mafaufau i mea fou, o le poto masani a le tele o tagata faatoa faʻaosoosoga. Ole mea lea, e le o muamua kapelu muamua e fuafua le avanoa e totogi ai tupe ae leʻi lafoina. E le mafai ona faʻatinoina le esetete fanua e le gata o le gaumativa ma le manaʻoga e tuʻuina aitalafu. O se fale lelei o loʻo faʻatau atu i luga o le sili ona manuia o le manuia, i le faʻauiga e sili atu le taʻutaʻua pe talafeagai. Ia vave talisapaia le mauaina o le fanua pepa ma le fausiaina o le fale-fale e le o le emo o ana lava miti na faaigoaina ai o le poto masani. E te teu tupe i mea totino. Tusa lava pe le o le tau o le fanua e le o gatasi, pei ona la, nei, le na faʻatau ma aumai le mafaufau, o le a le sili atu o lau lima (O le fauina o le a faʻataunuʻuina le fausiaina o loʻo mai le isi nofoaga). O le a faʻateleina laʻau i lou lalolagi, o le maualuga lea o le tau e mafai ona e faʻatau ai le nofoaga. O le fanua mama e le mafai ona fiafia i tagata faʻatau, ae o le vaomatua poʻo se togalaau lelei poʻo se togalaau lelei e matua faʻateleina ai le tau o le lalolagi, aemaise lava o se fale taugofie.

Mafaufau o le ono fale e fausia ai se tagata mini-o le 1 ia te ia ma se masani masani i fafo ma otometi faitotoa. O lenei nuu e sili atu le ese mai le itu o le nofoaga o nofoaga o nofoaga, o le fale e le masani ai, o se nofoaga manaia ma fiafia. Talu ai e leai ni pa ma mata vaʻaia o fale uma i le faʻaipoipoga i le taimi e tasi, o le aafiaga o se teritori tele. O le e ona le fale e tasi e fiafia i le fale e fiafia i ai ma fiafia tele mai ia te ia. Na mafai ona ia faaoofia lona nuu ma lona tuaoi. VITOGA ae le o le le lavalava "Faʻaiuga o faʻatoʻaga" fanua fausia se laufanua matagofie ma o se faʻasologa o mea.

Aua e aunoa ma le vai ...

Afai e te faʻatauina le lauʻeleʻele mo le fausiaina o fale (e malolo i le taumafanafana i faaiuga o vaiaso), o le taimi o le mataupu o fesoʻotaʻiga e le taua tele. Faʻatasi i le vaiaso e mafai ai ona e aumaia vai ma oe i le taʻavale. O le taumalulu o le taumatematega (mo se faʻataʻitaʻiga, kesi) e le manaʻomia, o le supa alavai e le tele (natura o le a tino). O le fale na fuafuaina mo le tumau tumau o le a manaʻomia ai se sili atu ogaoga faiga.

Ia mataala, pei ona maua faamatalaga mai lau palu le tumau o nisi taimi e faasesēina ai. B1999g. O le tagata moni o se kamupani lauiloa na taʻu mai ia te aʻu, faʻatasi ma se taupulepulega ma le fale, naʻo le 100m mai le Klyzmimini o le a ou mauaina uma fesoʻotaʻiga. Toetoe a sao. O le laina o le mana pasi e latalata i le fale, ae e tatau ona e tuuina atu i le tagata faufautua tau inisiua se faaputuga o pili mo fesootai. O le paipa ole kesi o loʻo i ai i le itu faʻafeagai o le auala, ae o le afifi o tupe o le tagata faufautua e tatau ona faaluaina. E i ai le lelei i luga o le upega tafailagi, papaʻu (i le oneone) ma tuulafoaʻia, - na tatau ona ou alu ese mai le Artsoian ma tuu se mea taugata i le faʻamamaina. ISO le laki! E i ai tagata e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le vai, kesi ma eletise i tulaga maualuluga. Aisea? Ioe, tele fale na fesoʻotaʻi muamua muamua lea e iai le leai o se le lava o punaoa! A leai ni tala o le a fesoasoani. O le faʻafitauli e mafai ona foʻia, naʻo le tele o tupe e faʻaaoga ai le tele o au tupe. O nuʻu lauiloa, o loʻo feagai ma le auala ascow Rinw (e oʻo i le 20-30km), e masani ona pei lava o le "faʻamaʻi". Ae faʻafefea ona malilie i le manaʻoga e faʻaaoga le faitau afe o le faitau afe o rubles ma se tinamatua-pensia o sua o pateta i le latou togalaʻau?

Siaki le avanoa o tusi o lesitala ma feagaiga ma le mosoblenergo, Moosoblgaz ma isi faʻalapotopotoga. Ia mautinoa ua lava le eletise, ma o le lautele o le kasa paipa e faatagaina ai le ogāumu po nei ma suauu. O le fausiaina o se fale fou i le tulaga lenei o le a manaomia ina ia tuuina atu e pei o le toe fausia o le tuai (pe leai e faaoo), ona maua le faatagaga e le a faamalosia fausaga fou i totonu o le pa bureaucratic tasi. Siaki le meter molimau ma le lata mai totogi na faia (e sili atu le valaʻauina o kamupani tautua). Siaki pe o le numera numera e fetaui ma le konekarate ua faamaoti i totonu o le konekarate. E te manatu foi? E tupu foi e maua e le tagata na faatauina se fale i tala e le i totogiina mo le malamalama ma le kesi mai se kamupani faufale (faatasi ai ma le faatalatalanoaga o realtors), o le aofaiga o lea e 15 afe rubles. A maeʻa, i le taimi o le fausiaina, o le tele o le malosi o loʻo faʻaalu i le fufuluina o le "pusa", ma ua sasaaina e le vai i tone!

Ina ua maeʻa faia se feʻau, e tatau ona e alu i faʻalapotopotoga talafeagai ma faʻafou konekarate. E vave ma saoloto. E tatau ona mafaufau moni, i le mafaufau, faʻatasi ai ma le suiga o lē e na, ua leiloa le numera telefoni. Ae o le atinaʻeina o aso nei o fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga o tekonolosi, o le telefoni e leʻo se faʻafitauli. E tele filifiliga, taugofie (o le faʻaaogaina o le Books Bribes) ma le sili ona lelei nai lo se uaea tuai.

E mafai ona e taumafai e fai e aunoa ma sina itiiti, aua ou te manaʻo tele e fausia lau miti! I le tautoulu, na liliu atu ai se uo tuai ia te aʻu, o le na fai mai e fesoasoani i le taʻele i le fale moe i se vaipuna ole 120m2. O le lima tausaga talu ai na mafai ona ia faʻafesoʻotaʻia le eletise. O le mea na faia e le ola pea, ma le radiators faigaluega i se ina ia le mana aupito maualalo na te le liu aisa le faatulagaga. E i ai i le 5 afe o le afe ma le mafanafana i le taumalulu. i le masina! O le taimi lava na faʻaali ai le faʻamoemoe mo le kesi, na vave lava ona ia liliu mai ia te aʻu le fautuaga i luga o le filifiliga ma faʻapipiʻi o masini Blidio. E ala i itu auai, o le tau o le vevela ua faaitiitia i le 500 rubles. i le masina.

I le faʻatauina o se pamu, aua le faʻalagolago i luga o upu a tagata moni, siaki ia pepa. E fautuaina foi le sasaina o tuaoi ma saili le moni tulaga o mea. O se faʻataʻitaʻiga lea o loʻu olaga tiga. O loʻo avanoa paipa, e iai se fesoʻotaʻiga, ae i totonu o le paipa e maualalo le faʻamalosi ona o le numera tele o fesoʻotaʻiga. O le tele o le faaulufaleina mai le kesi e le aoga i le uunaiga o le 3-5 mbar, ma o loʻo i ai pea le galuega, faʻaseʻe ai le 'ie.

O le tulaga e fai ma le lelei i nuu faapisipi, pe na oso mai ai le laueleele "mai le masoa" i le gafa "i le alatele, ma alavai. O nofoaga mulimuli o fanua e masani ona faʻatau atu i fesoʻotaʻiga uma, ma o latou lelei o loʻo i se tulaga lelei. Leai se tasi: maualuga tau. Ae afai e te fuafua e fau se fale lelei, o lona filifiliga sao.

O ai na manatu ...

O nisi taimi mafuaaga mo le faamalieina oso faafuasei ma unpleasantly, e pei o temoni mai tapaa. E tasi le mafaufau o le mafaufau o le tagata. E mafai ona 'ave fua faʻataʻitaʻiga. Lenei le nuu o tagata troititsky i luga o le Klyazminar Infavoir: O le auala lelei, o se auala lelei, uma fesoʻotaʻiga. Ae e tasi le tulaga taua na o le faʻamaoni na o le taimi muamua o le po. ShememetyEthovo Aisepale ua sili atu le malae, ae o sololoa e ulufale i le lauʻeleʻele i luga aʻe o le vai tele, albita lea e le o aʻe i luga aʻe o le ulu lava ia. ola Avteda Country i faamafanafanaga leo e malosi ese mai le taulaga, lea ei ai se ū o le alatanu, galulu le mālifa lapisi, o le gaoioiga o le lifi, le fanau tuaoi taalo. Ma le matou matauina lenei, pei o le leo e fesoʻotaʻi i totonu o le tasi tusi talaaga ma le faia o mea le aoga. O loʻo faʻalogo foʻi le taulaga e toetoe lava a le leoa le tiʻetiʻe o le kesi mita i le potu i lalo, o le faʻalauteleina o le itu a le tagata matamata, ma o le feaga o le tuaoi e mafai ona oʻo atu i le "taua a le tuaoi o lalolagi". O na leo e le o vaaia i le taimi o fausiaina, mulimuli ane avea ma se mafuaʻaga mo le sailia o se nofoaga fou fou ...

Faʻatinoina i tulaga o taulaga, e faʻafuaseʻi ona galo tagata e mafaufau e uiga i lo latou aiga. A faʻapea o le faletua ma le pele o le tina ma le tulafono e leai ni ana pepa, latou te tapunia i luga o hesmows. O le vaega e aunoa ma le mafanafana ma eseese feoaʻiga auala (o se pasi masani poʻo se nofoaafi eletise) e le talafeagai mo le ola tumau ma e ono mafua ai le teteʻa. E le gata i lea, o loʻo iai se lamatiaga o le faʻalavelave ua fiaʻai ona o le leai o se faʻatauga "Savali mamao" ... poʻo: O le a oso le tamaititi i se fale fou e leai se latou suisui i le itu, ma le aʻoga faiga lelei. O le mafuaaga lena mo le sailia o se nofoaga fou ...

O isi taimi e tupu ai: O le pastoral vaaiga mai le faʻamisa i luga o le faʻatasiga fanua ma le toafilemu povi o povi ua faʻafuaseʻi ona suia ni nai tausaga i le fauina o tausaga i se lua o le fausiaina. Na mauaina e le tagata atiaʻe se faʻaeʻepue faatoaga ma fausia se mea e fiafia ai. Frames leo i totonu o le fausiaina nofoaga, e umia potu tuaoi fale, mauaina se tuaoi sili ona lelei, ma o le tau o eleele faateleina. Ae i le volatile Rusia ma le lava manuia, ala i luga i le taeao, e mafai ai ona iloa le fausiaina o se sili le le lelei fausaga. Manatu i ai, e sosoo atu i le ala tele tausaga na sosoo ai, o le a faatuina se nofoaga autu o faatauga ma faafiafiaga i le tele tele paka. E leai se mea o le a pei o le au faatau o fale o mea taugata!

Ole mea lea e ese mai i le faʻaogaina o atunuʻu, lea e faʻailoa ai ma le maopoopo le pulega le aofaʻi o atinae. Soʻo se tasi e iai le aia tatau e faamasani ai i latou lava i fuafuaga mo se lumanaʻi mamao. Lenei o se faʻataʻitaʻiga, e pei ona tusia e le auvae 'au. Mauaina o le aofaiga faʻapitoa mo le laufanua o le lotoifale mo le 'upega tafaʻilagi ma faʻaiʻu se konekarate ma le faletupe mo le faʻauiga o le fausiaina (i lalo o le pasene i le mokesi. Leroses, sa ia mautinoa i le pitonuu ma ia, e leai se mea e fausia ai - o le tino o le lalolagi ma laau. E aofia ai se feagaiga e mafai ona faʻaleagaina ai le faʻapotopotoga!

Lalolagi ma le Tulafono

Afai o le tagata moni amata e faʻamaonia le aoga o le faʻatauina o le le lelei o le faʻatinoina o mea totino, aua le fiu i le faʻatauanau! Poloaiga i le pepa ma le tausiga o lē e ona. E ala i le faatauina mai o fanua i le faalavelave (po o le le iloa o uiga ia te ia), e lamatia e feagai ai le faigata o le fausiaina o se fale i le pepa o le gataifale po o le afioaga o le fesootaiga nuu i le nofoaga lava lea e tatau ona tutu i lou fale miti. O le manaʻoga e tuʻuina atu tuaoi i le itu taumatau o Tautua (pe a fai o le avanoa i o latou fale e mafai na o lou faʻamaoni i le vaega o isi tagata mo le aluga o taʻavale a isi tagata. I luga o lau laueleele ma mo au tala!

O le tulaga faaletulafono o le lalolagi poʻo e faigofie ona faʻaalia i le uluaʻi suʻesuʻega muamua. Afai e iai se tusi faʻamaonia o le setete resitalaina o meatotino aia tatau ma o lea e le faʻaalia ai se malosi, ma pe a faʻatau atu le fanua o le faʻatauga ma le toe tuuina atu o aiaiga o meatotino), e leai ni gaioiga (mo se faʻataʻitaʻiga, se tupe teu po o se faafaamasinoga e aoga, e fai, faatasi ai ma Rosprirodnadzor po Mosvodokanal), e lelei lea o mea uma. O oe o se tulafono-tausi ma le manatu faapito mauaina, le tulafono i ou autafa. E tusa lava pe "oso ae" o le mea moni o frauds i le Lalolagi, o le sa i se tasi pe lua po o le tolu tagata faatau ua mavae, o le a le faamalosia e le faamasinoga e solia lau aia tatau.

Ina ia faitioga faatoilaloina, e tatau ona tausisia ai ma faiga masani faaletulafono uma pe a faatauina: aoao pe o le aia tatau o le fanau ma le toalua o le tagata faatau e le o soli (e tatau ona avea o se malosiaga o le loia) IT.D. E sili ona faigata ona faʻatau fanua moni i lē e ona, ae i lona sui ma le mana o le Loia. Puipuiga o le puipuiga e faasaga i talosaga e mafai ai o le tagata e ona meatotino sa avea muamua ma talanoaga na faalēaogāina le malosiaga o le loia i latou po o se vaiaso ao lumanai le feuiaiga faapisinisi, manaoga mai le sui a le mana fou o le loia. E le taofia ai le fuafuaga o le feuiaiga faapisinisi mo le aofaiga moni, ae maise lava e le lamatia ai lenei mea moni lenei mea moni. Faatasi ai ma le faʻatau ma le faʻatau atu o se nofoaga taugofie e nana ai le taua o le taimi nei, e le talafeagai lava i le tagata faʻatau.

O lafoga e sapalai e mafai ona iai 1-15%; Afai o le tagata faʻatau o loʻo i ai le meatotino mo le silia ma le 3 tausaga, ona faʻasaʻolotoina lea o le lafoga. Ona o le lavelave o le tulafono ma le seti o tuutuuga, o loʻo fautuaina i le feutagai ma lafoga o lafoga. Afai e te le mautonu e ala i fesoʻotaʻiga ma lenei faʻalapotopotoga, e mafai ona e lafoina se talosaga tusitusia (e ala i le auala, e faʻamaonia ai se tali saʻo ma saʻo i le masina. Faʻamaonia i totonu o pepa o le tau moni o le 'upega tafaʻilagi, o le tagata faʻatau o le a mauaina se "paʻepaʻe" tinoitupe, o le a le mafai ona taʻu mai ai le faʻatau atu. Afai o le a faamaʻaʻa le tagata faatau, manaomia mai ia te ia le itiiti ifo i se lisiti tusilima e uiga i le mauaina o le aofaiga atoa o le tupe. e tatau ona faailoa mai e le aofaiga i rubles po o tupe mai fafo i le masalosalo faamalosia: "I le fua faatatau o le Faletupe Tutotonu o le Malo o Rusia i le taimi o le totogiina." O le mauaina lea o loo tatou talanoa e uiga i le tala po o le euro, e tusa ma tulafono o Rusia o le faamaoniga mo le faamasinoga.

Tulafono o aso nei ua matua faʻatulagaina lava le aiaiga o le feuiaiga. O le mea lea, o le a sili ona saogalemu pe a fai e le mo le alofa o tagatanuu o Lusia i le uliuli nul ma faletupe. Ae o iinei, e le leaga mea uma pe a le manaʻomia le faia o se konekarate ma le faletupe i le tulaga o le tagata faʻatau i le avanoa o le faʻatau). Afai o le faʻatauga faʻafuaseʻi na taʻe pe feʻaveaʻi, aua le paie e suia le sela ua lauiloa i le tagata faʻatau.

Aafiaga fautua mai o le faanatinati o le sili sili ona lelei e leiloa tupe. Ae i ai i lalo omiga mai tulaga na ou masani ai e fai se tupe totogi i le afiafi. Ae o le isi aso na sosoo ai pe a maeʻa se suʻesuʻega auiliili o pepa, na maua ai o le fanua moni na faʻasolo atu i le tulaga saʻo o se faʻatau atoatoa. E tusa ai ma le tulafono, o le tagata faʻatau e teena le fefaʻatauaiga na te leiloa atoa le aofaʻi o le faʻalumaina - e alu i le taui i le tagata faʻatau. E toe foʻi mai ai le maliega mautu, e manaʻomia le faʻaosoina o fesoasoani totogi. Iso e ui lava i le manino o le faʻaaogaina o le tagata faʻatau ma le faʻaletonu o le tagata moni.

O laʻu fautuaga autu: Ia mataala! Uma le faʻatau, ma le tagata re monictor, ma o le loia e mafai ona ofo pe faʻatauvaʻa, ma e tatau ona e totogia le misia o misia. Aua le popole o le a le malamalama oe i le itu faaletulafono, siaki le itu i le itu o le lomiga i le tele o aoaoga.

B2006G. Taua tele lafoga fanua. O le fesoasoani fesoasoani a Moscow i le Itumalo na latou lafoina 4-12 taimi! I soo se atunuʻu, o faʻamasinoga na o le pulega o le a vave ona agaʻi i faʻataʻitaʻiga ma le tetee. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lafoga i luga o le vai 12 e seasea mo le fausiaina o fale taʻitoʻatasi i totonu o le totonufau o Fale o Suʻesuʻega o itumalo, 2050, ua siʻitia mai. O le atunuʻu o loʻo galulue faʻatasi i le ODTintivo Itumalo na malilie i ai le lafoga o lafoga na lafoina faʻasilasilaga i le aofaʻi o sili atu nai lo le 47 afe afe. Mo le 12 eka 12 eka. Peitaʻi o lea, e leʻi umi ae faaitiitia ai tulafono o lafoga o le a latou totogia. - Lafoga o lo o totogi ai le 12 taimi! E tele le lelei o le lulu, ae o lenei "faaitiitia" aofaiga ua le mafai ona le mafai ona avea ma tagata penisione.

O nisi taimi e tupu ai le tagata faigaluega asiasiga, e aunoa ma le faʻaogaina lelei o lafoga o fanua, manaʻomia tulafono faʻaopoopo. Aua le fefe e siaki ma luiina gaioiga o pulega o lafoga, aemaise lava talu mai lafoga maualalo i Rusia ua pasi. Faʻatau mai o fanua taua, ia mautinoa e mafaufau e uiga ile ofisa lea, ua tele lava ni a lo tatou mamafa nai lo fafo. Pe filifili se sili atu le aoga o fanua i tuutuuga o lafoga lafoga, i le itu faaletulafono o le nuu e sili le mafai ona faia faiga faapaaga Faataitai.

Manaʻomia le fesoasoani mai se fomaʻi. E te manaomia?

Soʻo se tagata masani manatu manatu e manaʻomia e saili ai se fesoasoani mai tagata atamamai. Ae o le sitaili o le galuega o le tele o fanua o le tele o tagata faʻatau e mafai ona faʻaititia i mea nei: totogi se numera tele o le autalavou e aunoa ma le poto masani o le faʻauiga. Ua tuʻuina atu fomaʻi i tagata faʻatau. O le iʻuga o le a aumaia i le paotao i le nofoaga e le faʻalavelave e le tagata faigaluega e vaʻai ma iloilo tutoʻatasi. E le mafai e le sooupu ona tali atu i le tele o fesili ma latou te le iloa le tulaga o le itumalo, o le masani lea lea. E tele mea e le mafai ona malamalama i tagata faatau manaoga. A o le tagata aʻoga muamua, fanaina se potu i totonu o le fono poʻo le ola i le Khrushchev, mafai ona faʻatatau le nofoaga ma le lelei o le fausiaina o le fale o le a le pisinisi a le Fale? Ia malamalama i le tagata faʻatau, e tatau ona e tulaʻi i luga i lona tulaga ma alu i le ala fuafuaina.

Sili atu pe itiiti ma le manuia ma le manuia le galulue ma le taulaga o fanua o loʻo avea ma fanua laiti poʻo ni sui leaga. E sili atu le manaʻomia o le sili ona atamai. E tatau ona tausia pea e se fesoasoani lelei lona lima i luga o le malosi, ma suʻe le suiga i le fale, - O nisi taimi e foliga mai ai le pa. Ae o le toe fuata sili, o ai e iloa lelei le itumalo o Moscow, e masani ona galue i luga o le mataupu faavae o le "Komiti Faatino e". E fiafia i le Komisi, ma e manaʻomia faalua ma mai le tagata faʻatau, ma mai le faʻatau oloa, latou te le siakiina le lelei o le fausiaina. Ae folafola ane, o le a latou fai atu mea uma e te manaʻo e faʻalogo i ai. Ese mai le foliga mai mulimuli ane foliga o se tagata faatau ita o le a faagaloina e uiga ia latou folafolaga. E le gata i lea, o le Korama Leopiʻo i lalo o le konekarate ma foliga ina ia faʻaleagaina ina ua maeʻa le "manuia" feuiaiga.

E FAAPEFEA ONA FAI? O le a le mea e fai?

Ia, e faapefea, a le tagata faitau? Leaga fefe? Pe faamoemoe mo le sili? Lou aia. Tele tagata faʻatau o nisi taimi e manatua: "Matou te mananaʻo e talitonu i le sili ..." Afai ua e faamalieina i le 'au fau ma sui o le' au ata ", pe e te maualalo manatu o le" skeleton. . O le avanoa o le faʻafitauli-leai se mea, taofia le le le fiafia o le le fiafia e sili atu nai lo le 10%! Ioe, afai e te le mauaina se togalaau faigofie.

O lenei tala na o se taumafaiga e faʻaalia ai ni taunuuga e le talafeagai o faʻatau e le saʻo i Rusia, o se atunuʻu ma le le magaloa le maketi. Totogi tapulaʻa, siaki soʻo se faʻamatalaga ma pepa uma. "O le olataga o le loto lelei o le lima o le lima o tagata ia lava" - Lear Tauasonaʻi o le malo o Ataliʻi o le fale. E le mafai ona o iai i Abreatria e faamatala uma mataupu ma vavalo uma faafitauli. Matou te manaʻo lava e talitonu ia te oe e te manatu mamafa i le galuega o le saʻo filifiliga o nofoaga mo lau miti fale.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le tagata atamamai VLADIMOR CRHOMSHHTENDV mo fesoasoani i le tapenaina o le tusitusiga.

Faitau atili