Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale

Anonim

Faʻalua poloketi a le tolu-potu potu e tolu ma le atoa vaega o le 60.9 m2 ma le lua o poloketi o se fale e fa o se potu e fa ma le vaega atoa o le 74.7 M2.

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale 13223_1

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Uamea e le uamea na maua ai le mesh ma le matagofie o le mea sese o mea sese na faia o le digwall faia alamanuia totonu
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Toetoe o le ogatotonu o le potu malolo- o fausia i le siʻumiina o le moli o le lamepa i le ituaiga o le tafatolu o le magete tioata
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Atoatoa, O se talavou i luga o le fatafata o loʻo ita maualuga i lalo ole viʻiga, e maua ai o tautau i luga o tautau mo le faigofie ona faʻaaoga.
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Faigofie Darpercent Darpery i luga o le galue malosi i le potumoe o matua e fiafia e pei o Shirma ma nana le potu e iloa ai mai le potu, ma se laulau e tasi. I le fale faigaluega lava lea e tasi, o le Tusitala o le poloketi na ou "ma le loto i ai" i le 258 ona o le mea moni lea na fausiaina ai Fanavalevale. Na faʻaoʻo e le Headboard le vaega o loʻo ufiufi i le lautele-e-le-mava, o loʻo taia mai i le tutusa tutusa o se pulufana e pei o se tuʻugamau
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Manatu: maualalo o teuteuga, maualuga tulaga o le tulaga ona o le tusiata

E tele fale o le komiti i lenei faasologa, o loʻo latou "tuʻuina atu suluiga" o le tusiata o le 60-70s. Xxv. E tupu se fale talitutu i fale o isi masani. Matou te ofoina atu i tagata e aofia ai fale mautotogi e tolu e mafaufau ai fofo mo latou toe makalue. 12-14-O faleʻoloa o loʻo aofia ai i le iʻuga ma masani vaega ma eseese nofoaga e nonofo ai mo fale mautotogi. O puipui i fafo e fausia mai le tagata lava ia lagolagoina e tolu-vaega panels ma le mafiafia o le 340mm, o puipui i totonu ma luga o sima (140 mMem (ogatotonu. Vavae ese faletaele. Lattrives mo Vettiation o loʻo avanoa i le umukuka ma faleuila.

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale

Lanu viole

    Malosiaga o le Poloketi:

  • Aua le afaina o le lagolago
  • Tele o galuega i luga o le Windows, ma i lalo o le Niimy - Pusa Pusa
  • Faalauteleina o le faletaele avanoa
  • Big ma lelei moli umukuka luma

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • I le potu o le tama teine, o le moe moe e le lelei mafaufauga i fafo (o le sofa e le tuʻuina atu) Ma e leai se afi, faʻapea foi ma le fatafata o moega
  • Union o le faleuila ma faletaele e le mafai ona le mautonu mo tagata e toatolu
  • Le saunia mo se laulau tele i le mauaina o malo
  • O le maualuga o le potu malolo na faʻaititia tele ona o le faʻatauaina o le taualuga.

O lenei poloketi na faia mo se aiga o le tolu-mafaufau le mafaufau ma le afafine o le tamaititi. E le faʻatagaina e le fale o le fale mautotogi e fai ai ni suiga taua i le faʻavasega e aunoa ma le faʻalavelaveina o le lagolago. Pau lava le nofoaga e mafai ai ona e liliu i totonu o le faletaele ma o se faleuila, o vasega lea e le o ni tagata fefaʻatauaʻi. O se tasi o le le mautonu - "tipi mata" o le faleuila o le faleuila, faʻataʻamilomilo i le umi o le m-foliga o le tele. Osiga o le faletaele ma se eria, o le manoa e mafai ona laʻa, o le a sili ona manaia, ae leai se lua galuega faʻatino ua maua.

Talu ai o le potu e laʻititi, latou te tuua le pito i luga o meaafale e faʻasaʻoloto i luga o le tele o avanoa e mafai ai. O le potumoe, o le umukuka ma le potu malolo o loʻo galulue ai ni auiliiliga taua: O le galue i laua i luga o le tulaga o loʻo i luga o le pamu, o loʻo avea ma tuʻufaʻatasiga o le eletise, i nofoaga. lanu. O loʻo lagolagoina i totonu i le pito i totonu o lanu ma le mafai i le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o auiliiliga: I le potu malolo ma potu moe o samasama ma le puimanava, i le umukuka i le umukuka ma le tama teine ​​o le umukuka. O le lalagaina ma le alavai i luga o le malamalama o le pipili o puipui o loʻo iloa ai papa lanu enaena e paʻu ma veneer o le gaʻo laupapa (vine).

Vcridore latalata Ma se ala savali E i ai le nich o loʻo i ai le fale o loʻo fausia ai faitotoʻa e le o le mafai ona tuʻufaʻatasia le potu ma aumai fua fua le ulufale. O le mea lea, o le ta totonu o loʻo tuʻuina atu naʻo sina tamaʻi pu. Masalo o le taimi o le nofoaga e leai se paʻu poʻo se fata mo le ki i le ki - o loʻo iai se nofoaga mo i latou: I le tulimanu o le faitotoʻa, e mafai ona tuʻuina ma le palu, e mafai ona tuʻu ma le palu, e mafai ona tuʻu ma le palu, e mafai ona tuʻu ma le palu, e mafai ona tuʻu ma le palu, e mafai ona tuʻuina ma o le polosi, e mafai ona tuʻu ma le paloshnitta.

Fatu o le foloa e lua ituaiga o fola laupapa: malamalama clorac grancy prceite poccelanosa ma luminate faia o maple mai haro.

O tagata mamanu e ofoina atu le tuufaatasiga Faletaele ma le potu malolo, O le a le mea o le a faʻatagaina ai oe e suʻe ai se tapalu hydromassage taʻele. O le masini fufulu o le a tu aʻe i lalo o le laulau o le fulafula. Avoche Fundwanin e leʻi valaʻau ona aua neʻi opoina, a o le mea lea, ona o lenei, e sili atu le maualuga o le vaipuna. Faleuila, ma faapipiiina. O pa o le faletaele e luluina ai le mosaic o le malamalama o le bigee bitge lanu.

Potu malolo Fuafua e faʻatulaga le aia tatau o le faitotoʻa i le fale mautotogi i le fale mautotogi. O le laulau i luga o le puipui ma le faamalamalamaga o le fale faigaluega. O le atoa o luma i lalo o le a avea ma potu teu fale teu oloa. E matua matapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻa i le fale mautotogi i le fale mautotogi, e ui lava o le a faigofie tele le nofo i tua o lenei laulau, naʻo autafa. Naʻo le faʻamalama, o le mamanu o le laulau o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o se pusa pa, lea na tutu i luga aʻe o le laulau i luga. Stroke, ma fata i luga o le puipui e faia i le tutusa tekonolosi: latou faia o le mamago ma ufiufi i le pito i luga o le tioata. E mafai ona toe faʻasolo mai le Tatala o TaturTTop Hacks i ai o loʻo faʻapipiʻi ni faʻaulufale mai e tolu, o loʻo agaʻi atu i luga o le taʻiala.

O le mea faafiafiaga o le sili atu tulimanu sili ma se laulau kofe i luma o le TV, o le a tu i le faitotoa i le potu. O lona taua, lua puipui i tua o le Sfa o lo o tau ai le pepa faʻapipiʻi, e ui lava o le a faaitiitia nofoaga o le potu, ae naʻo le 0,5 m2. O le a ou tautau se plasma potu i le feaila. O lenei nich ma le lua o puipui o le nofoaga galue o loʻo ufiufi i laupapa laupapa. O le teuteuinaʻaga mai papaʻu o se laʻau laʻau pei ona liliu i le taualuga, lea e faʻaauau ai le lipine o le enaena growging leaga tele - o se lelei ma le lelei.

Lanu lanu ogatotonu o loʻo faʻatulagaina mo le malologa, o ni nai mea o lanu enaena, paʻepaʻe, pipi ma lilac. Ua iloa e le enaena e aoga ia tagata o loʻo auai i gaioiga atamai, faʻapea foʻi ma i latou uma e manaʻomia ona malolo sina taimi ma faʻalavelavea mai i mataupu. O le Aai o le iʻuga e mafai ona ausia e le nofo i totonu o le fale ogalaau, savali i le togavao. Talu ai e masani ona le maua ai se mea lelei lanu meamata.

Potu o le umukuka Faʻamanatuina malamalama ma le ea: Lilac Gumess Transy o Meafale, malamalama lanumoana puipui, i totonu o le faʻafefeteina ma le grissiy geness wrossive. O le fale faigaluega o le a suia i le faamalama, o le laulau o le a avea ma umi atoa o le puipui. O le ai ai lea o loʻo iai ma le loloto o le 400mm, faia e okaina ma umukuka kamuta. Mo le laʻei, e manaʻomia le faia o le vela i le galuega. O le paʻu o le a tulaʻi mai i lalo o le faamalama, ma le eletise eletise o le a tuʻuina i tua o le pusaaisa o loʻo lilo i totonu o se nich. O le ogaumu ma le potu malolo o le ogaumu, o loʻo iai mo le faigofie o le faʻaaogaina i le mata mata, o le hob, o le ofi i luga o le pulou ma le vaipuna. E le gata i mea faigaluega a le aiga, o le umukuka ua faaauupegaina ma se numera tele o kapeneta ma pusa. O le puʻupuʻu o le faʻapipiʻi laulau ma se tioata tusi o le a ofi iinei. O laina ata o le vaega o loʻo faʻamalosia ai le lavelave o le faʻafanua o le sitaili o le sitepu (uamea faavaa, plasterboard feagai). O le glossy transt vaega o le taualuga i totonu o le tusitusiga o le a o faatasi ma umukuka meafaigaluega. O le moli uila o le autu ma le lotoifale - mafaufau i ai i se auala e faʻafiafia ai ni sone, ae o auala uma o le potu e faʻatupuina ai le potu.

O afafine ua vavaeeseina mai i potu e lua e lua, ma e leʻi faʻateia ai; Uunai i le potu, o se suʻesuʻega, faletusi ma le potumoe. O lona ogatotonu o le a avea ma Vaega, alu ese mai le puipui i le 800mm ma faʻaogaina ma ni naifi - "slots" i le ituaiga o galu o loʻo faʻapipiʻiina mo tisiketi ua faʻapipiʻiina. KRREGOWAD I luga o le puipui e tumau e se televise potu. O fata ma malumalu o loʻo nana i tua i tua, faʻapea foi ma se laulau. O loʻo faʻaaogaina i tafatafa o le faʻamalama o se laulau faʻaoli, ma i le loloto o le potu o se fale faigaluega. O le puipui o le vaega e teuteuina i le niches lea o lamepa i luga o manoa o le a foliga mai. O le vaega o le glossy o le taualuga e pei o se vai i luga, siomia e se tala faanofoaga. O meaafale o le potu e faia ai se sofa ma se nofoa mobile, e faigofie lava ona alu i le tasi po o le isi vaega o le laulau pito i luga. O le sofa "galue" i le lua auala - i le po ua faʻaaoga o se moega. Peitaʻi, na leʻi saunia e ia Tusi a le tusitala i se pusa, e leʻo se mea taugata lava mo le tamaʻitaʻi talavou, ae sa manaʻomia.

Potu moe O le teuteuga e faʻamanatu ai le potu malolo e pei o le laulau tutusa ma le papala i luga o faʻamalama ma le faʻavave mai le drywall. O le ogatotonu o le potu o le a ave se lua moega, i le itu tauagavale o le ulufale - o se coupot cupe.

Tele o mea taua, meaafale, vaega laupapa ma e laʻititi lava i mea laiti e faia e tusa ai ma le aotelega o manatu o faʻamaumauga ma mamanu. O lenei suiga o se siosiomaga e tasi, ma o le iʻuga o se tasi-fasi, mulimuli ata.

Vaega o le Vaega, Tagata Faigaluega a le Tusitala 43000 Cub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 480000RRUB.
O mea o fau fale (fola, puipui, pine, vaega - mamago foliga, plassboard, foma poloka) 144500RUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Ulufale Hall, faletaele, Logginia Porcelanosa Porcelain Chowware 10m2 13,700
Malologa Haro laminate 53,6m2. 28 140.
Puipui
Faletaele Mostala is (Sepania) 21m2. 19 080.
Malologa Vali v / d taikutula 37l 7020.
Taua
Potu malolo, umukuka, potu tama Faavaa o le taualuga pupu. 8m2 6700.
Malologa Valivali vali 19. 2980.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa "ofutau" 1 PC. 17 000
Malologa Aau, mulivae- "sophia" 6 PCs. 110 400.
Faiva
Faletaele Depiti stinged faleuila (cianit), faʻapipiʻi (Siamani) seti 13 380.
Iso goto, manava palu - 9470.
Taele Iakopo faaluaina. 1 PC. 11 290.
Vevela solo le toe osofaiga "folau" 1 PC. 672020.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 26 PCs. 7690.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa: Cloed-Tradedel, faʻamalolo ma Wall-Seated - OLIGO, fausia-i totonu ma luminanitcent 68 PCs. 69 230.
Meafale ma mea fai i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Vaega PUF (Rusia) 1 PC. 69400.
Meafaigaluega, Dodrs Mr. Faitotoa. seti 27,000
Umukuka Umukuka "stymed umukuka" 5.8 Pese. M. 89 100.
Laulau, nofoa 4 mea. 54 300.
Potu malolo Ita tele sofa taga. 1 PC. 67 500.
Bar nofoa, nofoa (Italia) 3 PCs. 18 720.
Laulau kofe (e okaina) (Lusia) 1 PC. 16 000
Laulau "Maxigs" 1.1m2. 6750.
Tagavai Ikesa 4 mea. 10 800.
Potu moe Moega (Italia) 1 PC. 54,000
Workroe Mr. Faitotoa. - 27,000
Tamaloa Tamaloa Sofa (Italia) 1 PC. 40 500.
Fata, laulau pito i luga - Mr. Faitotoa. seti 4400.
TAʻITAʻI, TAʻITAʻI O LE TAʻITAU - IKEA 3 PCs. 8100.
Faletaele Monelling Astictional Stone Countertop 0.7m2 9000.
Atoa 762910.

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
O le laulau ma se laulau tioata i luga o se matagofie o se manaia, matagofie fofo, ae le fiafia mo taumafataga o le aiga. E le o tuuina atu, ma mo le atoa tulaga o le nofoaga e le lava manino
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Na masani ona tuu i luga tusitala o tusitala o le poloketi i totonu o le umukuka, o le filifilia o se mea mafanafana o le laminare. O le a onosaʻia atoa se avega tele, ae e i ai le vaivai faʻasino: e le mafai ona manaʻomia lena susu poʻo le solo i le va o fusi
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
O le teuga teuteu e maua e mafai ona mafua ai vaega o pepa puipui ma se ata i le faiga o le taulaga. O le iʻuga o se fefiloi o se fefiloi o aso nei ma o elemene o elemene na avea o se tagata faʻalelei i totonu
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
I le loloto o le potu o loʻo iai le faʻaituau-ofisa, ma le faʻamalama mo le vasega, le Tapela Taʻiala. E tumau pea le tele o avanoa - 2m2. O lea e le mou atu, e mafai ona e faʻatulagaina Annezol, avanoa i le mea o le a faʻatinoina i itu uma e lua

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale

Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Manatu: laina o gaioiga galue i luga, o loʻo alu ese mai le tasi potu i le isi ma faʻaseʻe le atoa o le tino o fafo

Teritori o tamaiti

    Malosiaga o le Poloketi:

  • Leai se toe fausia, o le mea lena, o le amataga fausaga o le fale mautotogi
  • Tamaiti e lua potu: potumoe ma taʻaloga
  • O le galue i luga o le umukuka ua malamalama lelei

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • Tuʻufaʻatasia galuega o le potu malolo ma potumoe
  • laititi le potu aoga i le umukuka; Le itiiti ifo numera o umukuka kamuta

O le poloketi ua fuafuaina mo se aiga e aofia ai i le fa tagata: matua ma le toʻalua o le 4 ma le 5 tausaga. Sa toe siitia le tama ma lona tina i potu e lua, o le a faʻatagaina ai ona maua taʻaloga taamilomilo ma le potu malolo i nofoaga eseese, o le a faʻatupuina ai tulaga lelei o le atinaʻeina o tamaiti. O le le mautonu ma le fausiaina o vaega fou o vaetau, na faia e tagata tauva le faamama autu ile luasefulu o potu ma teuteuga ai. O le integer i totonu o le potu o loʻo lagolagoina i le mafanafana pupula lanu, naʻo le tele o elemene o loʻo faia i se nofoaga malulu.

I le Hall O se tamai faʻaseʻe ma o le a tu ai Gaussushing. Vnishu i le faleuila o le a fausia se leoleo ma le loloto o le 60cm. O fola o le alatele o le a laina i se alavai ma le masoc mamanu i le tuʻufaʻatasia ma le diagonal stripped - ma ia o loʻo faia le faʻafanua o le laumua.

I le faletaele I le itu taumatau o le ulufale o loʻo i ai se nofoaga mo se masini fufulu. O le a tuʻuina atu o le fola i fafo o le laʻau lanumeamata, ma o le puipui o loʻo sosoʻo mai i le paʻepaʻe ma le lanumeamata lanu "afio mai o le" astac: mai le lanumeamata pito i lalo o le paepae. Malolo Maea e tusa ma le faʻavae lava e tasi, naʻo le paʻepaʻe-lanu lanu, ma le 'afa-teracotta.

Ua tuʻufaʻatasia e le potu tele galuega Potu moe ma le potu malolo. O lea, i le po, o le moega ua tatala i luga o le diaginanal e faigofie ona liliu i totonu o se sofa, o le tasi vaega o lo o nanaina o le postaum maualuga o le ponaivi. I tafatafa o le moega, o le sofa e faateleina le numera o nofoa i totonu o le fale tifaga. O le fale faigaluega na faia o le laupapa ma le faipule ua sili atu ona taualuga ma pagona o mamanu mai le poletilan masoa. O le mamafa o le mamafa e manumalo i le oneone oneone-Terracotta Tens.

O le tuʻufaʻatasiga o le manu meafale ma moli lanumeamata lanumeamata fatuina I le umukuka Spring Snowyny aso siosiomaga. O le nofoaga o loʻo faʻatinoina mo le faigofie o le Hostess o le a manogi i luga o le puipui ma se faʻamalama, ma le laulau 'ai o le a tuʻu i le ogatotonu o le umukuka. O folaʻomia o le a ufitia ai le laupapa sili o le malamalama o le malamalama, o le '' eseʻese vaega o le a vavaeʻese e se efuefu tuaoi. O le faʻaofiina o le palasitika palasitika, o le a tapunia moli moli o le a avea ma se tuʻugaluga.

Avanoa Potumoe o tamaiti i totonu o le beech ma wedenut ma wolnut calquet. Moega o tama e tu i le tutusa ma i se mamao mamao mai le tasi ma le isi. Ona o le maualalo vaega i le va o moega, taʻitasi o alii e maua se avanoa taʻitasi. O le teuina o mea faʻaaoga laupapa laupapa laupapa laupapa ma le pusalepala lea, o le a tu aʻe le faʻafeagai ma le faitotoʻa. O meaafale mo le potumoe a tamaiti ma taʻaloga o le potu e filifilia i se tasi sitaili. Eseese ata o lanumoana ma auro samasama ma lanu uliuli tele o malo manumalo. O se sao taua i totonu o loʻo taua ai le faʻatatauina o le ata o le la.

VIGRO Suauu O le seti o Beech Parquet, o le foloa o le va o le kapeta. O le pa i le va o le potumoe ma le taʻaloga ua teuteuina i le saina o le tapoleni ma se digwall i luga o le tele o mata geometric foliga. O le desktop ma le tau o le a tulaʻi mai i luga o le faʻamalama mai le puipui e tasi i le isi, o le a fai ai le fale faigaluega i le faʻalelei.

Poloketi vaega 73560.
O le pulega o le tusitala 18390.
Fausiaina ma Faauma Galuega 430200rub.
Fausia mea (fola, puipui, pine, vaega - mamago foliga, Papatusi) 120400RUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Vaega Cerambol cathay. 6,5m2 8450.
Umukuka Mumbai Kemic Tile (KIBEN) 7.7m2 5000.
Faletaele, faleuila Mostala Jasmin, Daiquiri (Tulaga) 4m2. 10 730.
Logisia Kepamic tile santek. 2,3m2 1500.
Malologa Parqut "pale" ma i totonu 37.7m2 51 990.
Puipui
Faletaele Mostala Jasmin. 22.1m2 60 000
Umukuka Ceramic talee logo. 2,6m2 2540.
Malologa Fale puipui o le pepa 20 rolls 13 000
Vali v / d doulux 52l 22 000
Taua
Faletaele Faaalu le taualuga o le taimane. 4.3m2 5000.
Malologa Vali v / d doulux 17L 7100.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa "malosi" 1 PC. 17 000
Malologa Potu aoga. 6 PCs. 63 700.
Faiva
Malolo Unitaz Nordic (Gustavsberg) 1 PC. 5500.
Faletaele Taele (Lusia), o le Sorvi Sese (Ido) 2 pcs. 10 400.
Falecet Roca. 2 seti. 4500.
Vevela solo solo 1 PC. 3900.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Softkes, switche- harten 35 pcs. 19 900.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Siamani, Italia) 23 pcs. 52,000
Meafale ma mea fai i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Vaega Fale "Asiasi" ("Lotus") 3 PCs. 32 700.
Umukuka Umukuka "compour-style" 2.7. M. 67 800.
Laulau, nofoa "klm-meaafale" 5 fasi. 10 100.
Potu moe potu Moega (Briv Meafale), Tutu seti 64 600.
Sofa "odex", WoKA laulau 2 pcs. 21 400.
Gamting, potu o le fanau Modural Meafale "Malgosya", Workrobes- "O Meafaitino", Popu, Tai seti 69 373.
Faletaele Kapeneta i lalo o le magoto, webrobe (Rusia) 2 pcs. 17 000
Malologa Sound Glass Windows mo le taualuga (e okaina) 4 mea. 32 000
Atoa 679183.

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
O le taumalulu o le vaituloto o potu moe mo tamaiti e teuteu ai le faʻamamafa o loʻo i luga o ata faʻaalia na faia e ala i le aveina o le sitaili. Fausia i le "Sun" o le malamalama e faʻatonutonuina e se tausaga, ina ia mafai ona e mauaina ni isi auala mama
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
A o tuputupu aʻe uso, o le a mafai ona nonofo i potu eseese - o le leai o se fale tuʻutuʻuga i le taʻaloga aofia ai lona suia

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale

Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Manatu: maualuga le mafanafana o lona uiga. O le poloketi e le o maua ai le toe faʻaleleia o le faʻaaogaina - faʻamafanafana ma le faigofie ona ausia ona o le faʻaaogaina o meaafale, o le eseʻesega o mea faʻauma ma le a le tamaoaiga lanu

Mea lilo o le vaega lona tolu

    Malosiaga o le Poloketi:

  • O loʻo alualu i luma le alatele o le alatele, o lona foliga ua suia, lea e faʻaalia ai le avanoa
  • O loʻo iai le tele o faleʻaiga i le alatele
  • Faʻaopopoina o le pito i luma o meafale Kitchen

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • Ina ia momoli le tatalaina i le pamu i le va o le umukuka ma le potu malolo e tatau ona e malilie
  • Tao le faletaele mo se aiga o le fa
  • E leʻi mafaufau le au tusitala o le poloketi i luga o le faʻapipiʻi o le masini fufulu
  • O le potu malolo avea ma potu atofaina

Na faia le poloketi mo tagata e toafa: O se ulugalii faaipoipo ma fou fou o lo la atalii talu ai nei faaipoipo. Son-Musika, tanoa, ta piano, na te faia ai le tele o musika, lona faletua. Mo faʻaaliga, na latou faʻamamaluina se potu eseese. Musika kapeti. O le fuafuaina o le fale mautotogi a o uia suiga iloga: suia le faʻatulagaina o suiga i totonu o le potu malolo, i totonu o le umukuka na sui ai le faitotoʻa, faʻapipiʻi le ogalaau. O le mea lea, o le tagata sinia e tatau ona aveʻesea ma faʻatulagaina eletise mafanafana o fola mo le vevela potu. O se isi tagata, o loʻo i ai le filifiliga o loʻo sosoʻo atu: Faʻafesolo le tagata lapotopoto i le puipui tuaoi, ma le Logisia mai le umukuka e tatau ona vavaeeseina e faitotoʻa. O le manatu o le mamanu o loo tusia ai le faaiuga o le mea moni, o le fausiaina o se nofoaga lelei, "o le nofoaga faʻapitoa" o se tagata faʻapitoa.

Vaega ma le ala karitoti Sa tafe lelei i totonu o le potu malolo; O la latou vaʻaiga vaʻaia o loʻo tupu ona o lanu eseese o le faʻafilemu ma mea o fola o le fola. A faʻapea o le faʻamalama uliuli efuefu sipela o loʻo i totonu o le potu malolo, o le taimi foʻi lea o le auala sili ona fiafia (600600mm) moli pepa efuefu I luga o le puipui i le itu taumatau o le faitotoʻa o le a faamalosia le tautau i le fata i le faʻaaogaina o le pa mama, ae le gata e mafai ona teuteu elemene.

O se mafutaga faletaele ma le Faleuila I le fale mautotogi poʻo le mea e lua aiga e ola ai, faʻaletonu, ae na popole ua teteʻe tonu le faʻaiuga.

Potu malolo O le "ogatotonu o le tosina" ua teuteuina i le ulufale atu i le vaeluaga o le puipui. I le vaega o le alatele, o se potu malolo o loʻo lalafi, ma mai le itu o le potu malolo e i ai sina malologa. O le laina o le fausiaina o le amataga o le gaioiga o le gaoioi ma ua atagia i le faʻatusa o le fola e ufiufi ai ma le nofoaga o lamepa i luga o le siʻusiʻu o le vio. O meaafale ma le puipui o le pa o le potu i le potu malolo e matua pupula ma le tosina mai o mata: futu, lilac, lanu viopai o le tasi. E tutusa o le sao i totonu e iloga i le malamalama o le vaega iloga o le mamanu. O faʻamatalaga autu o le malamalama o le a aliali mai i luga o le totonugalemu, lea o loʻo ulagia ai le malamalama o le malamalama ma le selau selau o microlamp, e faia ai o se helsix.

O le faitotoʻa, na aumaia i luma atu o le auala savali ma le umukuka, o le a feoaʻi ma le ulufale mai o le potu malolo. O le mea lea, o le potu malolo o le a faia o le 'aiga o le taeao. O le amataga o le a faʻalauteleina i le 1.2m, o le a faapipiiina ni faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le kalafi mamanu na faia e tagata mamanu ata. O lea, o le va o le potu malolo ma le umukuka o le a iloga ma le umukuka, i le NOCH, o le a mafai ona tuuina le lapoa pusa mumu-lima-itu. O le umukuka atoa na lagolagoina i lanu malamalama: efuefu, olive, salati ma turquoise. I se faʻaopopoga, o le pito i lalo iunite e le gaoioi i totonu o lenei potu, faʻafetai i le mea o le a tele mea o le ao.

Mo le potumoe o matua O tagata mamanu e ofo mai. O puipui o le a faʻamaufaʻailogaina i le BAMBo (lea, i le tuʻufaʻatasia ma le lanu mumu mumu paʻu luga o meaafale ma le lanu e tasi o le a faia ai se feʻena o le ita ma o le a tafiesea. O laina pito i luga o le pito i luga o le ogatotonu o loʻo agai atu i totonu o le faʻata i tua o le laupapa, vaʻaia le faʻalauteleina o le potu.

Potu o le fou fou Malamalama, "faigofie". O sea aafiaga e tupu ona o le birch meatava o faigofie ma mama foliga, mafanafana foliga o enaena, o le lima ma le lanu pupula. Faatosinaga o le puipuia o le au pupuni ma pupuni.

Faamauina Kapeneta, E le pei o le vaega o totoe o le nofoaga, e toʻafilemu: Belee na taia ie puipui, White Piano, ma na o le lanu lanumeamata o le sofa o loʻo faʻamamaina e se nofoaga lanu.

Poloketi vaega 140000rub.
O le pulega o le tusitala 35000rrub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 613000 rum.
O mea o fau fale (fola, puipui, pine, vaega - mamago foliga, plassboard, foma poloka) 210400rub.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Taofia Hall, Kitchen, faletaele Ceramic tile Marca corona 22.5m2. 23 960.
Malologa Parqut krelia 52,2M2 60 920.
Puipui
Umukuka "Apron" Ceramic tile Marca corona 3M2 7500.
Alatele, potu malolo Pepa lolomiina (ata lolomi) 1 lisi 5000.
Potu moe Fale puipui omexco 4 rolls 14,000
Potu talavou talavou, kapeneta Fligeeline pepa puipui (Lusia) 7 rolls 5350.
Faletaele Ceramic tile Marca corona 22M2. 28,700
Malologa Vali v / d, kork beckers 38l 6800.
Taua
Faletaele, umukuka, matua moemiti Tuufaatasia o le taualuga carred noir 15m2. 20 550.
Malologa Vali v / d beckers 18l 2990.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa Greedia. 1 PC. 18 790.
Potu malolo Glass vaega (e okaina) (Lusia) seti 42,000
Potu moe, potumoe potu talavou, faletaele, kapeneta Potu potu, swang- jadian 4 mea. 60 000
Faiva
Faletaele Iakopo Sillowewn Mortort faleuila, faapipiiina (Siamani) seti 15,000
Fufulu le baslin Artelinea. 1 PC. 29 500.
Acrylic back fomai jet 1 PC. 28,000
Fefiloi, taele ulu headset- hansgrothe 2 seti. 16 400.
Argo vai vevela vevela 1 PC. 5250.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Softkes, switche- harten 65 PCS. 21 000
Malamalama
Potu malolo O moli uila seti 40,000
Malologa Lamepa: tuufaatasia, sconce, foloa moli, taofia, shoppedd (Italia) 31 PCs. 132,000
Meafale ma mea fai i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Hall, Carridor Mea e fai ai mea faigaluega, faitotoʻa seti 87,000
Sirror, fata, taufetuli (e okaina) (Lusia) seti 21 000
Faletupe (Spain) 1 PC. 8200.
Umukuka Umukuka asa. 4 pog. M. 137 000
Nofoa (Lusia) 3 PCs. 9000.
O le 'aʻai o le laulau ma le tioata tusi (saina) 1 PC. 17 000
Potu malolo Sofa Albert Shtein. seti 147,000
Kofe laulau toe faaleleia (naos) 1 PC. 26 500.
Lagolago mo TV (Glass) Saufirms 1 PC. 70,000
Potu moe Moega, moega i autafa o le laulau, seti 48,000
Workrobe, Andreon- Koder- Kaomondor seti 40,000
Potu talavou Moega, faiʻelaina laulau, Paolo Marchetti, faʻata seti 67 800.
Workrobe (Rusia) seti 29 000
Kapeneta Sofa moe "Odex" 1 PC. 32 000
Tagata Evanty seti 40,000
Faletaele Counterttop (fatuga fatu) 0.42m2. 4500.
Atoa 1367710.

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Manatu moli o tekinolosi - dipline. O le taualuga e faʻapipiʻi ai moli moli moli mai le puaa polirethane. O tusi e fesoʻotaʻi uma i le saogalemu Malosiaga. O le pine i soʻo se faʻatonuga i luga o le ala i le laʻititi moli moli ma se agavaʻa o le 0.3-1W. Lio, arcs, o laina lamolemole o vaega, ata i luga o le fola ma luga o puipui o le a galo galo o le fale o le fale
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
O le Forotac Flevor (BAMBoP Wallpaper, paʻu o le paʻu, alofilima, mamanuina o kapeta) o le a faia ai se siosiomaga o le tino o Aferika
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Ina ia faʻateleina le malamalama i le umukuka, o tagata faigaluega na ofo mai e faʻateʻaina le pito i lalo poloka ma faia faitotoʻa e aunoa ma le faʻapipiʻiina ma le mafiafia grezing. O le lanu faʻaliliuga mamanu i luga o le taualuga o le faʻalauteleina o le avanoa e ala i le atagia uma o mea malamalama i le umukuka. O le mea lea, o se lavelave lavelave - o se plug-in, faamalama i se isi itu
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Faʻatomuina tioata faitotoʻa (O le auala o loʻo i ai i le itu o le potu malolo) faʻamalosia se ata le masani ai, faia i luga o le oneone e puipuia ai. E mafai ona faʻaaogaina i se isi auala: satin (etching). Assorurururururururuist

O mai ile ata o se lio ma e le gata i le gauai mai e le gata i tagata na ona o tagata na ona o tagata e ona o tagata e ona, ae o malo. O le tau o faitotoʻa ma mea faigaluega- 46 afe rubles. Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina
Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale
Manatu: O aiga e lua o loʻo manaʻomia eseese augatupulaga e nonofo faʻatasi. Ina ia faʻamalieina le ola o nei tagata, e faʻamoemoe e fefiloi le 10-g disco disc-cpellands. Xxv. (Matua taimi) ma "acid" Aristthetics "Tupulaga Pepsi"

Avanoa e aunoa ma tuaoi

    Malosiaga o le Poloketi:

  • Faʻatupuina le vaʻai i le potu malolo ona o le soloia o le vasega, o le faʻaiuga o le avanoa o le avanoa o le lautele lautele
  • Laʻitiiti Voume o le fausiaina ma le faʻapipiʻiina o galuega
  • Lelei i totonu o le Inture
  • Lavea avanoa faʻafetai i le fausia-i le faʻaseʻe faitotoa
  • Faletaele expanion

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • Fausiaina o se faletaele mo se aiga o le fa
  • O le faʻalauteleina o le faletaele i le tau o le o le a manaʻomia ai le faʻaopopoina o le suavai
  • Le lava o le fale teuoloa po o le lautele sipela
  • O le potu malolo o le a avea ma potu auala
  • I le umukuka se laulau vaapiapi, sosoo ai ma tagata uma o le aiga
  • Tamai kapeneta i potu uma

Ua fuafuaina le fale mautotogi mo se aiga e toʻafa: O tamaiti a le vasega ma tamaiti o 13 ona tausaga, ma o le aʻoga maualuga-i le inisitituti. O le aiga e faauo ma malosi, fiafia i taʻaloga (faasee, mauga, tafetotoi), avanoa ma ogaoga. O le mea lea, o le totonu o loʻo manatu o loʻo i ai i le tuleia o le avanoa i le tele e mafai ai, "faʻamuta le tuaoi" o le potu tapunia.

O le tuʻufaʻatasia o le le mautonu vaega i le va o le potu malolo ma le ala e mafai ai ona faʻalauteleina tuaoi o le lautele o le sone, o le ulufale i luma o le tumama potu. E moni, o le potu malolo ua avea ma potu aoga, ae o lenei filifiliga e iai lana lava ma le vaapiapi ma uati e pei o le ao.

O le faʻafaigofie o faiga faʻafetaui ausia se savaliga faigata "taʻaloga o vaalele", o loʻo saofaga i le vale o le pa, o loʻo sosoʻo i luga o le pa o le pa le aquarium. Ua amata ona fausia e le upu taufaasese o le "toilalo", o le a le gata o le le gata. Malamalama i le potu malolo. O lea, e fausia le au polopito i luga o le polatisi i le puipui, o le po o le pito i tua o le Gapolo, ma o le moli masani a le ogatotonu o le potu.

Sa faapipiiina le vertical aquarium I le potu malolo Toeitiiti a faafeagai o le faitotoa i le fale mautotogi, vave tosina mai le mafaufau. Lua veneer-laina panela luga o le tane ma i lalo o le iloa auiliiliga auiliiliga.

Mo faʻatusatusaina, faʻapitoa auiliiliga o le tulaga (alquarium, o le lilac sofa ma le uʻu o le courslet o le con-telē o le televise. " o le fale fale talimalo. O le vaega taua o le mamanu o le faʻaititia o meafale ma mea faigaluega i totonu o le fale mautotogi. O le faʻaatagofie, e faʻaalia le faʻaalia o le faʻatauvaʻa i le atunuʻu o tupe ma le mapusaga. Fola Anamua ma le Auala. O le lapopoa faatafafa o le popcelain ua teuteuina i se auala e i ai se taʻaloga o lanu e lua: lanu enaena ma lanu uliuli. I le itu taumatau o le ulufale toetoe lava o puipui atoa o loʻo faʻaaogaina i se tatala feʻai ma le papala (40cm) kapeneta ma le toaga o tagata tautau.

I le umukuka O se vaapiapi o le laulau i luga o le laulau, ma le umi o le 130 cm, 50 cm lautele ma se sulugatiti ipu. E faigata ia avea le faʻatinoina o tagata uma o le aiga, inā o ni tagata semi-simi-stoel e manaʻomia ona o le maualuga o le faamalama (87cm). O le amelia umukuka i luma o le a avea ma tulimanu. Sa tuufaatapoina e le Tatuuina o meafale kapeneta matine matte MDF ma Satin tioata. O le uaea ua fuafua e siitia i se isi puipui, o le a manaʻomia le faʻaliliuina o le suavai o le vai ma le popo o se suauʻu. O le fale oloa o le eletise, o le a tuʻuina atu i le ogatotonu, ma e latalata ai le pusa puipui i le faʻamalama. Ae talu ai lenei mea, o lea e tumau ai le vaapiapi i le va o le laulau '' ai ma le pusaaisa, o le a faigata ona tulimataʻia. "Talosaga" - mai ia Beige teuteu potu, afa o enaena enaena popcemin.

Tuu matua O le puipui, ia o le ulu o le laupapa, o loʻo faʻateleina i se ata faʻapipiʻi, lea na mafai ai e se paʻu paʻu (15cm), teuteuina i le "maa wat". E 'o ia o loʻo' ai ma se galuega i tua o le moega ma galue e fatuina ai se tuʻugamau o le "nofoaga tuai". I autafa o le moega o loʻo i ai ni laulau e lua ma le sogivali siʻomia pito i luga e matagofie tele na faia i le puipui. O nei laulau e faʻatino e tusa ma le tusiata ata. I le agavale o le faitotoʻa, i tua o le ie puipui, faʻailoaina o se tulimanu tau mafanafana mo le fale faigaluega, lea e aofia ai se laulau i lalo o laptop ma nofoa. Riissins - i le tuʻufaʻatasiga o le teuteuina o puipui ma tamaitusi i le lanu o nifo elefane ma le pogisa o le ma laupapa laupapa.

Tamaiti potu E fuafuaina e faatulaga le moni: O le faʻamalama o le a tu i le taʻamilosaga laulau, le moega (latalata i le afafine) ma le sofa. E le gata i lea, faʻaopopo, o le sofa o le faʻamafanafanaga, taofiofi i le taualuga, ma o le taʻaloga o loʻo faʻapipiʻiina i luma o ai. Fagota lava i ai se laulau laʻei. O teine ​​na filifili i se leo toʻafilemu o le pepe-lanumoana-lanumoana, ma o le potu o le tama o loʻo i luga o le tuʻufaʻatasia o samasama ma le lanumoana, ma le vevela o le lanu.

Ina ua uma le Iuni Faletaele ma le Faleuila O le vaega o le avanoa ua maua i totonu o le nofoaga e maua e le auala e le 0.56m2. O le taele o loʻo faʻaaogaina i le 90, hardbasbin - i le ituaiga o le laupepa ma le pesini o le maʻa o le maʻa, o le fufuluina masini i lalo o le laulau. O le taualuga e sopo, puipui ma le fola o lo o tumu i pou.

Poloketi vaega 84500RUB.
O le pulega o le tusitala 22600RUB.
Fausiaina ma Faauma Galuega 528600RRUB.
Fausia mea (fola, puipui, pine, vaega - mamago foliga, Papatusi) 177600RRUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Hall, Carridor Ceramic teuteu aprici. 9.9m2 10 870.
Umukuka Ceramic tile Atlas Concorde 8.1m2 18 830.
Faletaele Ceramic tile colli. 4,6m2 4800.
Potu potu, o le potu moe i matua, o le potu o le tama o le atalii, potu tama, loggi Upfloor parqut laupapa 60.8m2. 94 840.
Puipui
Umukuka "Apron" Teuteuga hocomal panels 2,1m2 15 670.
Faletaele Ceramic tile rocersa. 23m2. 20 500.
Potu malolo, vaega O le vaega o le panela atoa 9,5m2 61 750.
Potu moe Stucco teuteu oleikos. 24,5m2 20,700
Malologa Vali le acrylic OoKos. 35L. 6900.
Taua
Potu malolo, vaega O le vaega o le panela atoa 3,5m2 22 750.
Faʻata (Lusia) 2m2 4700.
Faletaele Faaali mai le sipili faigofie 4,6m2 3450.
Malologa Valiina i / d okios 15l 2550.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoʻa "pa" 1 PC. 54 450.
Malologa Swing, Sliding - Ferrerolegno 5 fasi. 180 400.
Faiva
Faletaele Taele ma g / m novitek 1 PC. 34,000
Roca supled stink 1 PC. 2900.
Custorttop corian (dupont) 0.7m2 12 700.
Faleuila iso. 1 PC. 17 900.
Eletise eletise - sunreress masini faamago 1 PC. 6900.
Umukuka, faletaele Fasue, taele ulu, faapipiiina o le manava seti 12,000
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, BCC SCITCHS 57 pcs. 31 300.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa: lanu fiafia, taualuga, taofi, bras (Italia, Saina) 29 pcs. 51 600.
Meafale ma mea fai i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Potu, o le pisi o matua Mea faigaluega a le potu, faitotoʻa (e okaina) (Lusia) seti 72 550.
Umukuka Umukuka vale, custortpop 3.7 POG. M. 75 900.
Taavale nofoa (Italia) 2 pcs. 4500.
Potu malolo Tulimanu sofa "misa" 1 PC. 65 400.
Laulau kofe "Terminal" 1 PC. 19,700
Aquarium "Marindizin" seti 29 000
Chrome uʻamea pepa (e okaina) - 8000.
Potu moe Moega, moega i autafa (e okaina) (Lusia) seti 65 700.
Le nofoa i le nofoa, Dead Prostata 2 pcs. 8250.
Puf iska. 1 PC. 5380.
Le Potu a le Maota Tamaʻitaʻi, Po o le Maota o le Alo Tusi tusia laulau, Workrobes, Myzzanine, Cuch (i le Poloaiga) (Lusia) seti 89 900.
Moega "Brv-meafale" 1 PC. 8375.
Swedy Wall "Scraction Scorcomplex" 1 PC. 3850.
Sofa ie "lagana" 1 PC. 23 860.
Nofoa (Taiwan) 2 pcs. 31 000
Logisia Nofoa "Orina" ("Avangard") 1 PC. 6,566
Le mea atoa Cusnis, ie puipui, tulle (Siamani, belgium) seti 82,000
Atoa 1292391.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fa mamanuina o potu o fale mautotogi i le P-30 potu fale 13223_33

Designer: Tatyana Saradina

Architect-designer: Victor storebihner

Manatu: Daria Roshchina

Designer: Oleg Petrov

SPOOPITO CDPHICS: Alexander Shurkurk

Designer: Nadezhda Aneti O

Designer: Magim stuls

Architect: Almira Gretneva

Komepiuta ata: coogey matagi

Matamata i luga

Faitau atili