Tautala e

Anonim

O le tele o faʻamaumauga o nofoaga o fale i totonu o totonu o le tele o le lautele o le tele o faʻatauga o le tele o faʻatauga, plasma ma le LCD panels.

Tautala e 13225_1

Talanoa ia te oe ma TV
O le puipui i le potu malolo o loʻo i ai le TV o loʻo i ai le faigata, talu mai le natura maa o loʻo tusia i luga o le faʻatasia o vaega eseese
Talanoa ia te oe ma TV
Voumetric o lo o ufiufi o le puipui ma le tautau LCD Panel foliga ese mai le tele o le aso ma le afiafi

Tele Televise Pubniclar Kinescopip telecance, plasma ma LCD panesls i totonu e le faigofie. O tagata mamanuina saili e saili ni fofo lelei ma le fesoasoani a le lautele o ituaiga o metotia: faʻaaoga se opporic basette faʻauma, fatuina o mea e le masani ai.

I le potumoe na fuafuaina e Igar Ryev, Filipoina TV (Netherlands) o loʻo faʻapipiʻiina i le Aged Baututte (Saina). E masani lava, o le aso nei metotia i totonu o le masani i totonu o loʻo tuu i totonu o le faʻavaʻa o le mea moni o lona i ai. O lenei mea e faamamafa ai le savili o le vali ma ata vitio, galuega o mea totino ma tekinolosi. O lenei metotia e tauamiotonuina e le sitaili lava ia. E i ai le tu ma aga masani o le "taufaasese" pe a fai o le ata ma le sili atu le saʻo e faʻatauaina mea moni. I le tulaga, e tau le suia le taliaina. Ua faʻapipiʻi le TV i le puipui i luga o puipui. E le o le lilo i se talafanoa, ae peitai o lea lava, tu mo le malae. O pakete uma e avanoa, faʻafetai i le mea e faigofie ona suia ai le masini le mea fou.

Talanoa ia te oe ma TV

O le tekonolosi o le mamanu o se telō o vai o le TV ua faamaluluina e se boglet. O le faigofie o le Monophonectic Wall Draction o le paleni o le lapoa lapoa tino, o le papercoutory cornice, sili ona pupuni.

TV i totonu o le faʻavaʻa metotia o le basal ma le sasaina. I le tulaga, o le maota TV o le magao "saeia ese" mai le faʻavaʻa. O le fola o le potumoe faʻaaogaina elemene o le Maurtan sitaili. O le ata o le sone o loʻo feagai ma le faʻafanua ma aganuʻu o loʻo feagai ai, fausia i luga o le au tekonolosi ma le tele o le tino.

Architect IGR AGYSYHEV

Talanoa ia te oe ma TV

Talanoa ia te oe ma TV

Talanoa ia te oe ma TV
O se auala faigofie e fai ai lou potumoe o le le masani ai ma le paie, faʻaaoga se mea manaia tele e tuʻufaʻatasia ma le muamua o eAves. O le lautele lautele o le faʻavaʻa e taulaʻi i le LCD Vaega. O le cornice e faia e okaina i le ata o le tusiata.

Talanoa ia te oe ma TV

Sui o le poloketi Alexey Dolgov ma Natatia Skobkkin na mauaina se televise i totonu o se ata fausaga atoa i le potu atoa Faʻafetai i mea faʻaalia ma le lanu paʻepaʻe, o le faʻapipiʻi lanu, o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e pule ai i totonu o le potu fale mautotogi. O le ARC mo le TV ua faia o Miti o ma vali ma paepae vali. O lona voluma o le a faʻamamafaina ai le fausaga-i tua mai le mamao o le fluotrotricent tubes, vaʻai "faʻamalosi" potoina mai le puipui. I le afiafi, a o le fotutū ua liliu i luga, o le ata tusiata faʻataʻitaʻi e foliga matua moni lava. O le pa lava ia, o le mea lea o le fujitsu lcd o loʻo tuʻuina atu (Iapani), ua vavaeeseina e le penila papala. O le maualalo o le fatafata o le maamora pito i luga ma tioata e faia foi e le tusiata o le tusiata. Matou te faia se matematika tioata (5mm mafiafia) HID meafaigaluega: Orkye Recover (Iapani), DVD Player.

O totonu e tumu i le ea ma malamalama. Moli moli ma moli malamalama. O le tele-fua laasaga o le arc scraming le TV ua mamanuina ma le taʻaloga o le malamalama ma le paolo. O le faʻavasegaina o le alavai o le pito i luga o le paʻu o le paʻu, tu masani, pei o le tautau i luga o le ea, e pei o uamea vae ua tapunia ma le tioata.

Tusiata Alexey Dolgov

Talanoa ia te oe ma TV

Talanoa ia te oe ma TV
O le puipui o loʻo tu ai le TV o le tuufaatasiga o le ogatotonu o le potu atoa o loʻo iai. O loʻo faʻamamafaina lenei ma le faʻailoga o le mea.

O Shiveli's Swevel Arcute Rack (Iapani) faia e tusa ai ma le poloketi a le tusiata o le tusi tusiata Nikoliina. O pusa pito i luga o lo o teuteuina i totonu o le stone zenera. I totonu o latou o ua natia natia e fesoʻotaʻi ai vaega o le fale o le fale o le fale. O elemene o loʻo feoai e le sliving sgeel tibes, lea ua pasi ai le uaea. O laʻei ma le pito i tua o le LCD Punal e sili ona teuteuina le puipui pito i tua. Faʻafetai i le Faʻatulagaina fausaga, o le rack skips malamalama ma foliga faigofie ma taua tele (290150Cm). E tuʻu ese ai le potu malolo mai le vaega tumaʻoti o le fale mautotogi, a o le lagona o se avanoa e tasi e tumau. Tuusao i tua o le fata o faitotoʻa o loʻo agaʻi i le vasega pepe ma le potumoe. O mea o loʻo faʻamamaina ai le ata o le mamanu e faʻamalosi ai le fiafia o le hi-pito-meafaigaluega ma faʻaosofia le pa o potu potu.

O lenei rack e faia e faʻaaoga ai le alamanuia vaalele. O tulaueleele uma o le falaoa, faatasi ai ma se fale faitautusi, o loʻo faʻasino mai fausaga ma le malosi maualuga i le mamafa tele. O lana mamanu e fetaui ma le mamanu o le Hi-faaiuga-meafaigaluega. O vaalele faalava e maua ai ma le 'ese o' auvae laupapa ma uumi o alatoto.

Tusiata chaty Nikitin

Talanoa ia te oe ma TV
O le fale mautotogi na fausia e puipui puipui, o le mea lea na avatu ai e le lalagaina o se pepa nutimomoia. O loʻo faʻamamafaina Zebrano o loʻo faʻamamafaina lona faʻatulagaina
Talanoa ia te oe ma TV
O le pito i tua o le masini ma uaea ma tele fesootaiga ua tapunia lelei e se vaega tele.

Toshiba mafolafola TV (Iapani) tautau i luga o le puipui ma se televave faauma. O le tusiata na faʻaaogaina le maʻa a Rusia o le lanu enaena enaena.

Maa tipi i totonu. Tele fesuiaʻiga o le tele o le lautele lautele, o le umi ma le loloto o fasi, lea e mafai ai ona faʻatupu ai le le tusa ai ma le le tusa ai o le tino. O le fua o le leona o le Leʻi o le Oʻina o le ola e faʻalagolago i le filifiliga saʻo o nei mea taua.

O Dlomite o loʻo faʻapipiʻiina i le piliki puipui ma tufusi kulu ma ua ufitia i se faʻailoga faʻapitoa i le maʻa. O lenei ua faia ina ia le faʻamautu le efuefu i mea ma le faʻaʻofuleina fausaga ma le mālā e faigofie ona faʻamamaina.

O le Pa o ia lava o se ata tusiata, e faʻamanatu ai se faʻapitoa faʻaititia. O le faʻavae o le televise vaega o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻalelalolagi ma le lanu o le masani o pala. O mea masani masani e maua ai le mea e tupu i le natura ma faʻalumaina le puleaina o tekonolosi o tekinolosi o onapo nei.

O lenei sui sui o loʻo faia i le sitaili o le a ou valaʻau teuteu mimiti. O le TV-faaonapone au tekinolosi. I se po e oʻo mai i ai, o le maʻa masani, e pei lava o aʻoaʻoga o le ai-mea, o loʻo iai le toʻatele o tagata e fesoʻotaʻi ma Tutevale. I loʻu manatu, tekonolosi mamanuina ma ituaiga mea e fesoʻotaʻi lelei faʻatasi ma le tasi ma le isi i totonu o lenei potu.

Architect IGR AGYSYHEV

Faitau atili