Seti atoa

Anonim

Vaeluaina o le Kapeneta Meafale mo le Potu Ola: Talosaga Faiga mo Minimanarm Intersrs Faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa, tau.

Seti atoa 13226_1

Seti atoa
"DyATkovo"
Seti atoa
Rack mo le TV ma le avanoa matala (HLSTTA)
Seti atoa
Tuʻufaʻatasiga i paʻepaʻe ma mumu gamme mo le potu malolo i le faiga o le itiiti o le itiitiga ("Max Insior")
Seti atoa
E aunoa ma le kapeneta e aunoa ma ni mea sese ma le tulei loka o loʻo tatala ma sina vai. Galue tulimanu o le toto
Seti atoa
O tekonolosi faʻafilemu e mafai ai ona e faia ni mea tau fale i soʻo se lanu lanu (Mr. Doors)
Seti atoa
O le malulu malulu i totonu o le potu e mafai ona fausia e faʻaaoga ai moli faʻapipiʻi i luga o le matala i luga o fata. Faʻataʻitaʻiga zoom 1 (dolce vita)
Seti atoa
Ushkafov "milano" le masani ai-tulaga lapotopoto sladed slacdes, lamolemole laina (Filipi Grandy)
Seti atoa
Dolce vita.

Meafale i le pogisa lanu lanu i le tuʻufaʻatasia ma pipiʻi tioata stodis foliga foliga i potu la. Tuufaatasiga zoom 19.

Seti atoa
O le seti i le faiga o le siʻosiʻomaga i le malamalama lanu ma tomai mai matte tioata ma pito i tua e talafeagai mo potu pogisa (HLSTTA)
Seti atoa
O le ata matagofie e faigofie ona fai, sui le taliaina o faitotoʻa ma le papala ma tioata (Paolo Marchetti)
Seti atoa
Part meafale faʻapipiʻi o se vaʻavaʻaia o se vaʻavaʻaia mo le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le auvae ma i le taimi lava e tasi e sili ona teuteu. Faʻataʻitaʻiga "Virginia"

("Mekran")

Seti atoa
Tuufaatasiga o papa uliuli ma paʻepaʻe tioata, kapeneta ma tulei loka i le sili i totonu o le sili i totonu
Seti atoa
O le tioata matte i le sliding deaders manty o mea o loʻo i totonu o racks (visconti)
Seti atoa
Hlstta
Seti atoa
Pamax

Mo le vaega o loʻo ola ai, kapeneta ma vaega tatala e talafeagai, pei o le server ma le fausia o le teuina poʻo se puipui mo le ipu.

Seti atoa
"Lanu paʻepaʻe"
Seti atoa
Dolcefloarnientte.

Tusi tusi i se masani masani ma tagata manino faitotoʻa: o se ofutino ma faitotoʻa faitotoʻa ma lua pusa mo faʻailoga (a); E fa faitotoʻa kapeti ma togi faitotoʻa (B)

Seti atoa
Paʻepaʻe meaafale o le a tuʻuina atu i totonu o se foliga matagofie: tuʻufaʻatasia i le sitaili o le itiiti ifo o le itiitiga (Nueva Linesa)
Seti atoa
O le Fanua o Lanulauti (Chocolate Oak) Concado (HLSTTA)
Seti atoa
O le modular meafale nofoaga faʻatagaina e te filifilia le Kapeneta o le manaʻomia fetuunaiga ma le sili ona lelei filifiliga mo le latou faʻapipiʻi. Puipui "Onda" (Dolce Vita)
Seti atoa
Le vaega o le tulimanu mo le potu malolo, e aofia ai o faʻamalama matala, e faʻaalia ma le TV tu List. O mea ia o le fata e iloa ai le sitaili o totonu ("shhaura")

O le potu malolo o le vaega tele lea o le fale, o lona "foliga" ma i le taimi lava e tasi o malolo. O fea meaafale e filifili ai mo lenei potu e tuʻufaʻatasia ai mafanafana i le, faʻamaoni, fiafiaga ma galuega?

O le ata o le potu malolo e masani ona fuafuaina i le tele o le nofoaga o totoe ma foliga o le fuafuaga: i le tele o potu, e iai se isi potu mo ia, o le potu malolo ua vaevaeina i ai O loʻo tuʻufaʻatasia ai ni gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a avea ma se potu 'eseʻese poʻo le faletusi le taimi e tasi. Faʻavae i luga o lenei ma filifili meaafale.

Leitio meaafale (mai le lat. Corpus- "tino", "tasi le atoa") O le vaega autu o le faʻavaʻa (ma le liu o isi vaega. O ia "sui" - kapeneta, gaoi kapoti, chrouby, pa, pa, styles, speles, slides, slidy, atavali, tomumu. I le tele o ituaiga o le Kapeneta, e tolu ituaiga ata faʻavae e mafai ona iloga: Aso nei, aʻoga ma aiga. Agai i luma le le faatuaoia taʻitaʻi na avea ma sisina. O mea faitino o le tulaga na faʻatino i lenei sitaili o loʻo tuʻuina atu i faʻaputuga ma aiga, ma fale gaosi oloa.

Pele pele

O le faʻaititia o le faʻaititia o le tulaga o le 60-70-HGG.XX. o se tasi o faʻatonuga o le Aveant-Greee. E iloga ona iloga i le maoaʻe o pepa e masani ona faʻaititia i le elemene geometric commorcs o le sikuea, o le faʻasologa o le concications. O se tasi o manaʻoga autu o lenei sitaili avanoa avanoa: maualalo o meaafale, maualalo desor, o le mea lea, o le mea sili na te faʻamutaina.

O le palapala, teuteuina i le sitaili o le siʻusiʻotaga, tuu le tumbler mo le TV ma le seti o le faʻapipiʻiina o kalama ma fata, o le lelei tele o le avanoa, faʻapea foi ma le tele o potu Filifiliga mo le tuʻuina ma tuʻufaʻatasia vaega taʻitasi o le vaega. O loʻo ofoina atu i faʻataʻitaʻiga a le kamupani faaitiitia a le kamupani laʻititi a le kamupani faaseeina "aʻi le Assodemy", "Ma sili atu", "Mekran", "Autupy Gray, Meaola Faitotoa, visconti (Lusia), Dolce Vita (Lusia- Arily), "Noviebell" (LIthuania), Helsta (Siamani).

Uma le zoom (dolce vita) e tusa ma le 20 faʻataʻitaʻiga ma se taumafaiga mauoa o le lotoa ma lanu o fetalaiga. Raisin Collection o le speccaucular foloina o pogisa paʻu, faʻapea foi ma le gelded poʻo le siliva luga. O le tau o le tuʻufaʻatasia o lenei faasologa, lea e aofia ai faʻavasegaina e tolu, o se ie teuʻau mo le Kapeneta, se Kapeneta ma se malae vaʻalele mo TV, - 77 afe o rubras.

O le tuʻufaʻatasiga o mea tutusa (suʻega-veneer o sieli, o le ovature ok ma sili atu i le tuʻufaʻatasia ma le lanu tioata) o le kamupani "o le a le 5-100 afe. Fale gaosi "Noviebell" - Pe tusa o le 40 afe rotabs. O le tau o le module mo Multimedia o mea e tolu o le tusa o le 16 afe rubles, malupuipuia ma le pati - 2 afe Rullas.

Meafale "Qudro" ("Sharaura") - faigofie tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi na fusifusi fata (maualuga-malosi ua faʻapipiʻiina i le alumora).

Hlsta-pele maualuga-iuga meaafale, aofia ai ma le faʻatatauina lanu-lanu lanu: Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lilac o le kapeta o le kapeta, salalau-lanu (tusa o le 120 afe o loʻo i ai (pe a o le 120 afe o loʻo i ai (pe a o le 120 afe o loʻo i ai (pe a o le 120 afe o loʻo i ai (pe a o le 120 afe o loʻo i ai (pe a o le 10 afe o loʻo iai (pe a ma le 120 afe o loʻo iai (pe a ma le 120 afe o le tino).

O fea e te fautuaina e amata ai le filifiliga o meaafale? O le mea autu o le filifili ma le sitaili, filifili po o le a le mea e sili atu - masani pe faaonapo nei. Muamua o mea uma, e tatau ona e mafaufau i totonu o le potu malolo, aua e fetaui lelei ona iloa ai foliga o le fale atoa.

Mo nofoaga la, tagavai mai lanu uliuli lanu, aemaise, toeitiiti atoa le uliuli moni, - o le a foliga ofoofogia. Afai o faamalama e o mai i le itu i matu, o le fuafuaina o le lanu gamut, e manaʻomia le faagasolo i luga o le malamalama, o moli lanu enaena, e pei o le moli moli lanu, e pei o moli moli lanu, e pei o moli moli lanu, e pei o moli moli lanu, e pei o moli moli lanu, e pei o moli moli lanu, e pei o moli moli lanu. Manatua o le lanu pogisa faʻaititia avanoa (i totonu o se tamai potu e sili atu le faʻatagaina o mea lelei. O le lagona o le saolotoga ma ea e aumai ai faʻataʻitaʻiga i le faiga o le itiiti o le itiiti.

O tagata atamamai o Italia, o sui o meaafale e fetaui lelei ma Rusia, amanaia se vaega o le maketi e pei o le manaoga mo corkrobes. A aunoa ma i latou, tele! Matou te manaʻomia se loka mo lavalava i potu taʻitasi. Afai na e maitauina, i le faʻasologa o meaafale o ona po nei mo Europa potu malolo, e le o saunia vai inu. I le itu i sisifo, o le potu malolo o se nofoaga malolo, o le maualuga o le avanoa ma mimilo: O ni nai sui o le kapeneta, o le kapeneta TV, o se laulau aisa. Ae mo Rusia, o tagata gaosi Italia ma potu malolo ofoina pepe, e ui lava i le faʻasologa o faiga masani.

Natatia Giagina,

Sui o le kamupani a le kamupani vita

O le a le mea fou?

O se tasi o faiga masani i totonu o le meaafale mamanu o le leai o ni fuata mai i luga o faitotoʻa o faitotoʻa o kapeneta: e mafai ona tatalaina i sina fasi lima o le lima (le-taʻua o le tuliga o le tekonolosi).

O le isi laina o le faasologa mo potu malolo ma potu puipui i lalo o kanesa tui, gaosia e faasaʻoina faʻapitoa mo meafale lelei. O loʻo faʻatinoina mai i mea tutusa ma mea e tutusa ai ma kapeneta o loʻo fausia ai e le au faʻavae se talaaga o le tasi ma le kapeneta o lanu pe faʻatusatusa foi. Ia i latou lava, o papa pa ie mama, ae tatau ona tulaʻi mai e uiga i namea o faimauga ua tautau i se mamafa mamafa laupapa, ma o, ua uma ona faapisila i le puipui. Ole mea lea, e fautuaina e tagata atamamai tuu puipui pa puipui i luga o puipui puipui po o ni vaega teuteu.

O le tele o filifiliga o ia faasologa ua ofoina atu e Mekran ma dolce vita. Mekran, gaosia meafale na faia o le faʻasologa o le anitask Pine, e maua ai se tasi filifiliga lautele o lanu - mai lanu o laʻau masani e pupula tele. I le faʻaopopoga i le faʻavae o faʻataʻitaʻiga, o le MEKRR e faʻatupuina ai ni poloketi a le tagata e okaina.

Zoom Institions (Dolce Vita) mafai ona filifilia i se vaega eseese o le Beech panels ma se lanu uliuli pe mai i le mea e sili atu (toetoe lava uliuli o le Aferika o Aferika).

O se potu malolo o le fale i aso nei e aunoa ma le televise ma ata vitio, o le tele o tuʻufaʻatasiga e aofia ai elemene mo le latou faʻapipiʻi - o se faagaau poʻo se ie puipui mo le TV. Mo tamaʻi potu malolo, e leai se avanoa e tuʻu ai le lautele tv screen i le puipui i le faʻanoanoaga faʻanoanoa, o se tuʻufaʻatasiga ma se module e talafeagai. O le pito sili lea ona umi e tuufaatasia ai vaega e lua o racks, faʻafetai i le nofoaga mo se numera o le larcreen ua faia i le ogatotonu. Ia mea faapena le "rada" faʻataʻitaʻiga ("lototele", Lusia) - 8.5-12/1RSS; "Adigio" ("Vop", Lusia) - 15-17 Afe NUBRS; "Tupe Faʻata (ikata, Suetena) - 25.5 Tulaganuʻu. Tokyo (Lotus, Lusia) - 28-30 afe NUBRS; Sofia ("mekran", Lusia) - 100-130 afe rubles.

A o le mataupu o le resitalaina o nofoaga lautele, e iai manatu lautele mo le tele o tagata. Matou te tauivi uma lava mo le mafanafana ma le mafanafana, le talitonuina ma matagofie. Tulaga lelei i totonu o le a fesoasoani i le sailia o laina malie i le lautele o le lagona o le upu meafaitino. O totonu o loʻo i totonu o le faʻavasegaina sitaili e toʻafilemu, faʻaaloalo, pe a leai se maualuga o vaega ma elemene e foliga tutusa, ma o le avanoa e manatu o se agaga lelei. O le faʻamafanafanaga e faigofie ona faia ma le malamalama. O le moli e le o se pupula susulu, e le eseese manatu faʻanoanoa, o le a tuu o le a malolo, vili le paleni o le nonofo ai i le fale. O le mafanafana o le a puipuia le potu, e tele lava pa o puipui o puipui, ona o lo la vāega e sili atu nai lo se isi mea. E mafai lava ona faʻafaigofie ai tusitusiga o le tusitusiga, maʻea ai na mafua ai. Faʻamuta faʻaalia le ie: velvet, velvet, sili atu, o le a fesoasoani le siʻusiʻu o le a faʻatupuina ai laina lamolemole. Faʻateʻa ni mea e filifilia, e le masani ai le filifilia o galuega, aoina, o le a faʻamamafa ai le uiga o lou tagata i le lalelei o le fale.

Natatalia Stargatova,

Architectctictor depigner mbtm

Fetaui lelei

Lautele lautele mo le tele o mea tau onapo faavaitaimi - mamanuina o meafale e tusa ai ma le vaega mataupu, e faʻalautele ai le mafai ona tuʻufaʻatasia o elemene, pei o le tagata mamanu. E le gata i lea, i luma o se tele o lanu ma pili (tele kamupani o le averesi e tusa ma le lima filifiliga) maua ai le i totonu o le fua o le gaosiga.

O se tasi o le tulaga lelei o le module meafale tao. O le fua faatatau o loʻo faia i luga o se malae aoao, lea e faigofie ona suia lona mafuaʻaga ona o filifiliga o le fale ma faʻatumu (fata, o loʻo tautau i totonu o pusa i totonu). O se mea lelei tele o le tagata faʻatau filifilia le masini i totonu o mea e teu ai mea faitino. Aua o le WEKEA Offil Game E ofoina atu se faasologa "Uplolo" (lacquander ata, chipboard ma le fiberboard) ma elemene o mea faigaluega i totonu Ma le "mamafa" (Burch veneer, vateatea) ma le tele o tamaʻi pusa ma fata e aoga 56280ʻau.

Modular meafale i luga o le masani faiga o le itiiti o le itiiti o le brv (Polani-Beelatus) - Dealas, toe setiina faasologa.

Fale gaosi "Stalppit", gaosi o le tamaoaiga-vasega meafale (chipboards, mai le MDF), ofo atu sili atu nai lo le sefulu o ituaiga potu mo potu malolo. O le tau o se tulaga maualalo o mea (lua vaaplew kapeneta, o le TV, na lafo i ai le Helf) - pe tusa o le 15 afe o Rubles.

O se tasi o aga masani i le mamanu o le ea o loʻo i ai nei o se seti o fata matala, o lo o avanoa e tuʻufaʻatasia ma le kapeneta meafale. O le a le mea o le a tuʻuina atu i luga o loʻo fuafuaina e ala i le sitaili o le potu malolo: ipu, cd, cd, scilip mea e le tatau ona soona faʻaalu - E le o fuafuaina mo ni mea mamafa tele.

Foliga fiafia

O se tasi o tulaga o loʻo i ai nei i le ata o loʻo toe faʻavae. E le gata i le fausaga poʻo totonu o le kapeneta, ae ua faʻamamaina foi i lanu moli, e aofia ai ma le paʻu. O lamepa o loʻo i luga o le opemp-moli i le "tino" o fata "o loʻo ufitia ai le faʻatonutonuina o mea teuteu ma fafaga faʻapitoa, ma le malamalama ua tape. E le fuafuaina tala ia mo le kalave, latou te tautua mo le au fai. O lea la e lelei tusi e tuu i totonu o le Kapeneta masani. Mo le taua o le faʻaaogaina o le halogeen moli poʻo ni lala masani. O ata e manatu i se auala e mafai ai ona suia le malamalama o le malamalama i ona lava malosiaga e aunoa ma le faʻatupuina o tagata faʻapitoa.

Ina ua filifilia ni ata pito i tua, aua neʻi galo e tausi le faigofie o le tuʻuina o le teuina o fale eletise ma soʻu i totonu o le potu. E sili lea ona moni o faʻataʻitaʻiga ma faitotoʻa i le Kapeneta. Ia, a o tuuina atu i lalo le pa puipui - e faigofie ona nana le ua ua vaivai i lalo o i latou. A faʻapea o le kapeneta i luga o puipui, ona i ai lea e tatau ona taʻeina leoleo mo uaea, ona faʻapipiʻi lea o le laufanua i lalo o le valiinaina poʻo le puipui. E te le fefe i le manatu o le a ia te oe o le a fai le puipui i puipui mo le fiafiaga manaia? Talu ai aua neʻi galo e faʻaopopo ni mea eletise i le latalata i le kapeneta ma fata ma se tuali, ina ia aua neʻi opoina puipui ma uaea.

Mo taimi uma

O le modular faiga e mafai ai ona e filifilia se tasi-sitailifale meafale mo le potu malolo tuʻufaʻatasia ai ni galuega. O le potu malolo-fa e tiʻetiʻe mo le faʻailoaina o le matagofie o ipu nofoaga o kapeneta ma showcases ma lanu manino faitotoʻa ma le faʻata. Afai e te fai atu le faʻaititia o le faʻaʻaisa "leai", ona mafai ai lea ona faʻatulaga le potu i le sitaili sitaili paʻepaʻe ("losis dujn"). O le faʻataʻitaʻiga "Rose" e aofia ai ituaiga e lua o Showcases: Anilar- 5 afe Norbras, lua-faitotoʻa-5200 rubles. O meaafale e faia o fanua faʻapipiʻi ma se pupula susulu i luga (Tipim vevela vevela). O le kamupani "Moas-Meafale" (Lusia) e ofoina atu se aoina o meaafale mo le potu malolo "Jokanda": E toʻatasi le kapeta, fasefulu-36 afe. Na mafai ona faʻatau e le Kapeneta-Showcases a le Kamupani "Shavera" i le tau o le 5-10 afe rubles. (tasi lua lua), 9-14 pe a le rubrans. (lua faitotoa).

Buffet o le a le o le sili atu. Faʻaopopo i le masani-maualuga-pito i luga ma tapunia pito i lalo vaega, o loʻo i ai le maualalo o kamuta kamuta mo ipu i ipu ma glash ma glazed faitotoʻa. O le siosiomaga luma o le potu o le a fausia ai se faʻata tele, e masani ona aofia ai i le afifi. Maualalo buffet e aunoa ma se faʻata o le a tautua o se televise. Maualalo Buffets "Royal" (Mobex, Romania), Veneer Veneer po o Waneter, o le a totogi 30-60 afe o rubles; Plotovka-buffet "rosa" ("Louis dujn") - 27 520rrub.; O le tulimanu o le 'tulimanu mo ipu ("Mias-meaafale") - 15 afe o Rubles; Onosefulu- 42 afe rubles.

Talafeagai, ioe, pa. E mafai ona avea ma elemene tutoatasi, ma se fata ua fai mo le kapoti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le viva faʻataʻitaʻiga (Katyusha, Lusia) - O se faʻaulu a le kapeneta kapoti ma moli, o le faʻata, o le faʻata i puipui (11 afe rubles). "Belmos" (Belarus) maua ai se pa-kofe laulau (29 afe rubles.). O lenei falegafale faleʻaloa i le matou maketi na aliali mai talu ai nei. O ana meaafale ua faia i se faʻasologa o ni fafie laupapa, tusi i lanu eseese.

Talafeagai i le potu malolo o le a avea ma tusi tusi. O le faletusi e foliga sili atu le lelei i le Kapeneta ma ni matatioata ua manino, ae aunoa ma le faʻata o le pa puipui. O i latou e le fiafia e tuu uma teu tupe o ni kapeneta talafeagai, sipela i le afa pe tapunia atoa: o le lua-faitotoʻa tusi "mastmo") - 4 "Belmos; kapeneta "faʻafas-meaafale" - 23.4 Vagana; "Agatha" ("Vaitaimi" Rusia) - 12,5 afe o Rubles; "Carmen" ("Sharaura") - 8-9 afe Norbles.

Mo potu malolo, lea e manaʻomia ai le tuʻufaʻatasia o se nofoaga e galue ai, talafeagai kapeneta ma le soloia o faitotoʻa, ma le faʻasologa. (IKA). O le ofisa o le atunuʻu na tausia le "Katyusha": I le VIva faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se fale puipui ma le toe faʻafouina o le fata- 18 afe.

O loʻo iai foʻi le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga i se sitaili masani, Broque, ma le tele o filo, faʻapea foi ma le matagofie o le sitaili, amber). O le pule o loʻo faia i Cisgif ma Oak, o itu itu o loʻo ufiufi i nofoaga faʻalenatura. Maualuga lua-faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa "Jasmine" (Mobex) - 29 Afest, Buffet "Venice" Double Shop Pass (O le Simx). O le Kapeneta o le "Amiorial" faasologa (ISAR) ma le Dester ma Hold tau 113 afe. O Kata o meafale Asaga, Bustitto, CEPI (UMA ISI) MA NOENA ONTA, Sinado (Obspane) faʻaaogaina o le vaega masani o le faʻavae o le faʻavae o le vaega o le vaega o le vaega o le laufanua.

Lau pele auiliiliga

O nisi taimi e aoga ai i nisi taimi e le gata o le tau e le gata i lea o mea masani ma mamanuina mamanu, ae tutusa foi ma le sili-lelei-fetaui lelei. Ma le malu, e aunoa ma le faʻafefeteina o faitotoʻa, faitotoʻa o le au kapeneta o se tasi o mea maualuluga-tuʻutuʻuga. O lenei uiga ma le tui o lea mataupu, e le leaga, pei o se mea taugata i totonu o le atunuʻu, e masani ona faʻalautele galuega faʻasoasoaina. Leai se mea e seasea ma fusi, e tusa ai, ae ui i lea, o meaafale ma mea tau e sili atu taugata. Ae e manaʻomia le faʻailoa o le "filemu"-E le leoleo uma faitotoʻa e le mafai ona galulue faʻatasi ma fafie masani. Sulu malie ma le lamolemole e fesoasoani ai i tamai palasitika procestic strickers "bish mata". O loʻo faʻapipiʻiina i totonu o fale mautotogi i nofoaga o fesoʻotaʻiga ma faitotoʻa o le kapeneta.

Mo se itu mama i lenei lagona, e mafai ai ona matauina le mea maualuga i le tulaga maualuga o loʻo faʻamaonia atoatoa i le lelei o metotia: e le gata i latou na o le leoa, ae le gata foi. O le "filemu" faitotoʻa e iloga foʻi e le Rusia Dolce Ditit Meatane ma le Belaiasia "Belmos".

Styligshed faaopoopo-luga

O le potu malolo o loʻo i ai nei o le tele o le tusi faʻapipiʻi ma pusa pupuu, tele kamupani o loʻo maua ai se laulau e faia se laulau e tasi i faʻasologa o meaafale. O laulau maualalo o le faʻatagata poʻo le sikuea foliga foliga lelei i potu malolo, saemu ma i le faiga o sinasina ma le masani ai. O lea, o le laulau kofe ma tioata ("mis-meafale") tau e tusa o le 16 afe o le afe o le handch ("noviebell"

Lelei tu ma aga

E le o tuua pea le faiga e faʻamaonia ai le Wall-seti o kapeti o avanoa eseese. E tumau mo nofoaga sui sui e faʻatino ai le matafaioi o le malologa o le taimi e tasi, faletusi, ma o nisi taimi o le potumoe. Puipui o filifiliga o loʻo tuʻuina atu ma tapuni vavalalata. VModel VIva (Katyusha) e iai se elemene ma le moega pepe - 18 afe rubles. (Wall i le atoatoa o le fetuunaiga - 80 afe rubles.).

O puipui i le siʻosiʻomaga o loʻo ofoina mai "shuura" - le faʻataʻitaʻiga "vaʻalele", "Cammen" (mai le 30 afe o Rubles); "Skidenya-meafale" (Lusia) - Faʻataʻitaʻiga "Vitotoria" (52.5 afe NUBRS); Dolce Vata Ruin "Onda", 75-165 afe.

Mo nofoaga ma le maualuga o le taualuga - fale ma lapoʻa ma tele-sitaili mai le tele o "AMEREM" E aofia ai 11 mea, o le mea efale ai ma se matte luga ma se aafiaga ogaoga. Mai i lenei faasologa, e mafai ona e filifilia se tulimanu biner beverobe ma le puipui o loloto loloto (8 afe rubles), o le a mafai ai ona e nanaina le le masani ai ma le fausiaina o oe.

O puipui mo potu malolo i le faiga o le masani o le sili atu o le sili atu o le melod melod jazy jazy jazz, ma le suia o lanu, oktavo " "Snata" ("Sharaura") - mai le 17 afe o Rubles; "City" (Dolce Vita) - 56 afe rubles.

O le lautele o le tele o pa puipui e ofoina atu BRV. Meafale ina ia mafai ona faatonu ai Mr. Faitotoʻa, ae o le tau e amata mai le 28 afe rubles. Mo le 1 p. E faʻaaoga e le kamupani ni mea e faʻaaoga ai mea e teu ai ma faʻamaeʻaina seti, i mea tuʻugafale meaafale (Siamani).

O puipui "milano" (Filipipelemu o se ata o le) aofia ai faʻataʻitaʻiga ma kapeneta o le le masani ai solo. O le tele o puipui e aoga tele: ae le o se seti o potu ese, o le potu e tasi e tasi o le ofi atu i le uumi atoa o le puipui ma le sliding date. Tele vaega o le a faʻatagaina ai oe e aofia ai mea i faʻasologa atoatoa.

Lautele foliga

E le o faagaloina e tagata atamamai i luga o le maketi: o latou manatu foi - Indonesian Wicker Oa, Nepale ma Saina Handmach Meafale. Susulu mumu ma uliuli valentish, o laʻau matua fetaui lelei i totonu o le itu i sisifo, aua o le faʻavae autu o meafale o Sasaʻe o le laititi. Nepalese mautu laupapa kapeneta ufiufi i varnish - 50-80 afe rubles, pa-pa-pa-92 afe rubles. Ana tatala o fata (48 afe rubles.) Mai le faʻasologa o fafie (elm), e foliga lelei tele le palasitika. O le autu Iapani e mafai foi ona suʻeina i faʻaputuga o gaosiga fale gaosi oloa o tupe maua mai: meaafale mo le potu malolo "Kyo) (" isky).

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai mo le fesoasoani i le sauniaina o mea a le kamupani "aʻoaʻoga a le totonu totonu", "SIETSKHA", ADEHANES, MICEHEHeL, Meverepry , "Scowingna-Meafaitino", "Shura", Fatu o Faaputuga "meaafale Dors, Paolo Marchetti, Ronikoson, vinconti.

Faitau atili