Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami

Anonim

Toe fausia o se nofoa e tolu-potu ma se itu o 58 m2 i Monolith: Na faliu tamaiti i le Paradisey i le "Lalolagi Vaomatua".

Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami 13227_1

Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
O le pupula toto o le faataamilo i le potu e atagia ai mea faitino, ma ona o lenei, o le potu o le potu e foliga sili atu. O le pito i luma o le maualuga o le 2.55m. Felelei ma moni o le vaniti o le vanimonimo na fausia ona o le mafanafana lanu moli lanu i le tuʻufaʻatasiga ma le tele o mea faigaluega
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
O le faʻavae o le nofoaga o loʻo i ai i se mamanu le masani ai o le tatalaina i le va o le alatele ma le potu malolo. O le mafiafia o le puipui e manaia, e ui lava o le mea moni o le faia o le sima i luga o le uamea faavaa
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
I lenei fale, na mauaina ai le alofa e malaga ai, e sauni ai e le tali tali o le tali a le Atua Meaʻai, o loo tutu ai i le "sami Aso"
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
O le vai e sui ai le laulu ma le fausiaina. Maliva moni
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
Faafetai i le lautele o le tino, o le moli masani e pa'ū i le ala savali mai le potu malolo
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
Bar Rack ma le laupepa na faia o le tioata lemu na faia e okaina ("Albion-m"), CARDER nofoa, Boaldo
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
Faʻaiʻu i lalo o le maʻa i lalo o le piliki na mafai ai ona fausia le taufaasese o puipui tuai, mai le mea o le a nofo ai le sipuni. O le inu i meafale ma moli mea ma moli o lenei tulimanu o le fale mautotogi ua liua i totonu o se potu knight
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
I luga o le LogGia o loʻo faʻatulaga ai le ofisa mo le ulu o le aiga. Lelei le mafai ona tuʻufaʻatasia o le fale i fafo (ventinelang fortud), o se masini mafanafana, o le faʻafefeteina o puipui ma le ogatotonu o le tausaga e maua ai i soʻo se taimi o le tausaga
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
Mo le potumoe na faʻatau atu le moega (Europa) ma se mea manaia o le ulu, teuteuina ma le paʻu
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
Siosiomaga faauo mea e puleaina i totonu o le potu moe ua uma. Na tuu se laupapa laupapa i luga o le foloa, o le pito i luga o le mea e sau mai le tele o au. Luga o puipui sa teuteuina le lua ituaiga o ituaiga o ituaiga: Suavai vali posistof (Valpantot), o le Forting Fabric Parture
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
Tamaiti liliu i totonu o le Parataiso O manulele ma manulele, pauta, laau ma le nuanua, sa faia e faʻapipiʻi i luga o le uamea. Ina ia fausia se siosiomaga malolo mo le pepe, i tua atu o le nuanua na faia se pito i tua o le mea na e mafai ona faʻaaogaina moli moli e ala i le pili o le malamalama. O puipui na ufiufi i le vai-faavae vali, pe a latou valiina
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
"Tredy tulimanu" na fausia i luga o le podium i foliga o le vaega ma na ufitia e kapeta. I le pito i luga o le ogatotonu o loʻo faʻapipiʻiina e o ofa ma faia se ie puipui o le tuli, ma o le faʻata lea na maua i totonu o puipui
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
Ina ia tausisia le tau talafeagai, o le taʻele taʻele ma o le vai e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le podium. Vaega o le laina galulue faʻatasi e aveese le avanoa o le paʻu pe a alu i le faletaele
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O tagata uma ua moni o le natura. Tomai e faalogo i se isi tagata malosi. Jesl lua, o le fafine ma le fausaga o loʻo maitauina i le aotelega o galuega o totonu, ma mafai ona malamalama i le tasi ma le isi, o le iʻuga o le sili atu nai lo le iʻuga o le a sili atu nai lo mea o le a sili atu.

Ina ua filifilia e Natolia Natatia ma le magafagafa le potu e tolu o le potu, o le Olioli mo le Aiga. A uma mea uma, ua mafai nei ona uma se fanau mo se tama teine ​​tolu tausaga, maua se potu moe ma le maeʻa o se nofoaga e aofia ai se potu o le umukuka. VOTTO TAIMI TAIMI E LE MAFAI ONA E MAFAUFAU I LE 58M2- E le tele. E le o potu vevela tele, o faletaele ese ma le pogisa alavai-carridor e le gata mai o le liliu. Ua avea le masani o le Hostess ma le tusiata Julian Fidarova na amata le amataga o le auala o le fausiaina o se mafanafana, paie ma le matagofie fale.

Na filifili Natatia ma Iulian (ma o latou tofo na maofa ai) o le a le avanoa o le fale mautotogi e tatau ona toe lafoina ina ia tufatufaina atu le nofoaga. O se mea taua i le foia o le faʻafitauli o le faʻatulagaina o se vaega laʻititi o le galuega o le maualuga vaʻaia o le lautele o le faʻaaogaina o le tele o fausaga. Ia, o le mea moni, o le tali a le fafine ma le tusiata, e manaʻomia le auai i totonu.

Sami o le sami i totonu

Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami

Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami

Vaega o puipui i le ala savali ma Nichh i le Bar Counter i le umukuka e teuteuina i Moschon Masmizazadis (Hopes). Na fiafia le itu i luga o le galuega e mafua mai ai le galuega o le Tioric, o le mea moni e le o ese i le lavelave o le taotoga. Motaga, faʻataʻitaʻiga sami o loʻo gaosia, e gaosia i totonu o le ituaiga sikuea fua. O se mea faʻapitoa o manuʻaunaga e tumau i luga o le grid, ma o loʻo faʻaaoga i le puipui e pei o laupapa o Citic. O avanoa o loʻo togafitia ma le susu.

Talafaasolopito ma le avanoa

O le fale mautotogi i totonu o se monolithic House lea o loʻo faia ai le tagata faʻatau atu i fafo o puipui ma isi mea le fiafia. O le mea lea, sa leai ni faʻafitauli i le toe faʻaleleia, ma o nisi o nofoaga ua faʻatulaga ua taʻele. O le mea muamua na i ai i le suiga o le puipui ma se faitotoʻa ulufale na vavae ese ai le alatele o le sipai. Vaega e mafai ona osofia i le faʻaopopoina o le 1,5m2 i se fale mautotogi ma o loʻo faʻateleina ai le faletaele. O lenei suiga sa malilie.

Ma o pa i le va o le umukuka, potu malolo ma le potu malolo ua mou ese. Nai lo o latou i luga o le tuaoi o le auala ma le malo o le malo, e lua faapopoleina slidion slidion e aliali mai, masani e le kamupani "whin fafine". Ole mea moni lava, e le o tuʻu mai o latou atunuʻu, ae o faitotoʻa o le fata. O le minuʻi o lea filifiliga o loʻo i le fola, o loʻo agaʻi atu le faʻasalalau. O le mamanu na faʻatonuina faʻatasi ma le tolu falepati mo le ulufale atu ai, potumoe ma fanau, lea na faaitiitia foi, ma faʻaititia ai le taimi o le galuega.

Ina ia mafai ona faʻateleina le nofoaga estnestne, na tatau ona ou osi taulaga i se vaega o le potu malolo. O le puipui fou na fausia mai Mywall i luga o le uamea faavaa, o loʻo faʻatulaga i totonu o se nichh mo le plasma o le vaega o le tagata e aumai mai le malaga. Talu mai le tasi itu o le vaega o le vaega o se TV, ma le isi moega i totonu o le potumoe, na faia i le faʻaaogaina o le mea "o le faʻaaogaina o le 0.22-0. E oʻo i le 87 %) ma faʻaititia le gatete.

O le ulufale avanoa i le malologa tumaoti ua faʻamalosia e ese lava, lea e faʻatagaina i le tulimanu o le pepe e tuʻu ai se pa puipui mo le laulau faʻasaina.

Air Counter po o le tofi?

Naaoaoina ma Iulia, na sau i le faaiuga e le o manaʻomia le faʻatuina o le ea i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. Muamua, o le fale e tu i se siosiomaga manaia tele o lea, ma lona lua, pe a faapipiiina le faiga, o faigata e mafai ona tulai mai. O le Monolithic House lea o loʻo i ai le fale mautotogi, o le fafo ei ai le ventising foretade-aso o le vevela-o le vevela o le vevela-fuaina ma teuteu mamanu. Faʻapipiʻi le iunite iunite i le Monolithic faʻavasegaina, sa tatau ai ona aveese se vaega o le Uafu mai fafo. O le a le sili atu o se mea mataga. O le faʻapipiʻiina o le vaega faigaluega i luga o le Loggia na teena, talu ai i lenei tulaga o le "Gold" Square Meters na leiloa ma o le leo o le malo o le ea. O le mea lea, latou te le iloa le tau malulu o le ea, ma o le Loggia na sivaina ma le lua-potu faamalama ma se pvc prosict. O ona puipui ma le taualuga na taofia e Polyoplax (Rusia) Papatusi, ma le Lea) na faatulaga mai le taʻele o le tao o le oloa (Italia). I le maeʻa o le taumafaiga na faia, o le vevela i luga o le loggi pa'ū i lalo ifo o le 20 ° C e naʻo le maualuga o le aisa. O lea "soifua mai" le tofi mo le ulu o le aiga o Seutelia.

Cotton i le suavai pepa

Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami

Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami

Silky i le paʻi taping fibers fiber de cotex (RM o loʻo tufatufa, Farani) e aofia ai le masani o le cotton ma le palu. Mo se peni, o loʻo faʻaogaina e le siama, o loʻo faʻaalia ai le tele o le 60 lanu, ia mafai ona tuʻufaʻatasia, ma ausia toetoe lava o soʻo se paolo. Batton Ball, fusia, saisaia, vali ma le vai o fefiloi tusi. O le fefiloi o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se vaega o le vaega 1mm mai le tasi tulimanu o le puipui i le isi. (Ina ia aloese mai soʻoga mai soʻoga o soʻoga, e le mafai ona faʻalavelave i le galuega.) O lenei mea e matagofie i le mea moni o loʻo tupu ai le paʻu o le tino.

Faʻafefea ona faʻateleina le maualuga o le taualuga

Muamua, o se tamai mea maualuga o le taualuga (2.7 m) tatau ona faaitiitia ona o le taua o mea e sili ona leaga o fasi fola o fola. Ina ua maeʻa le masini, ua avea ma 2.6 m, e fai si laʻititi.

A fuafua le moli, na matua faʻauta e manaʻomia le avea o se maʻai o le faʻamaliega o le uʻamea mo le uʻamea (ma o le a toe maua ai lamepa, ma o le a faia se isi 100-12 potu. O lea, o le tulaga taua tele na i lalo ifo o le tulaga maualuga na ufiufi ai le orā, lea e tago ai moli pu ma okaʻu moli amata mai o Netopeli. O le ogatotonu o le tutusa-paepae susulu malamalama o le sipili carred noir (Farani), pe a faʻapipiʻi le mea e le sili atu nai lo le 50mm. E le gata i lea, o se potu vaʻaia e foliga mai e sili atu le maualuga ona o le mafuaʻaga. Na tautino atu ia Iuliana o le vevesi o le taposa, ae le o le ofi atu ia esape, - e le atagia ai faamatalaga i le inisinia a le inisinia o le turisi. O isi vaega o loʻo totoe o loʻo tapunia ma le laupapa.

I le ogatotonu o le taualuga, 20 nofoaga luminares na fausia. O lea, o le glossy tuufaatasiga o le taualuga o le potu i totonu o le potu malolo ma le moli malosi i totonu o le umukuka na mafai ai ona maua ai le tele o nei sone. Ma le isi, mafai lava ona faʻalautele le avanoa e faʻaaoga ai le tasi fogafale tasi na faia mai Merbau parqutch. O le tuʻufaʻatasiga o lenei ituaiga o laʻau o le ofoofogia o le aʻafiaga o le tetee, tetee i le vevela vevela ma le faʻaleagaina o le susu, lea e talafeagai mo le faʻaputuga o le umukuka.

Ave vitamini!

I le itu i le itu i matu o le a le tele o aso susulu, ma lanu malamalama e manaʻomia i tagata taʻitasi a itiiti mai e faasao ai le talitonuina. Ina ua ofoina atu e Iulia le moli o moli i totonu o le lautele sone, sa vave maua ai e ia se malamalamaaga mai i ona. O lea i luga o le pa i le va o le potu malolo ma le potumoe, atoa foi ma le les Orgatales chestred wating na aliali mai i le alatele (park pepa, lanu samasama.

I le taimi muamua, o le atigilima pepa o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le muamua pa puipui o loʻo faʻaaoga i le pepa puipui o le pepa puipui. Ona o le mea moni o le mea e matua manifinifi, o le muamua o le le mautonu foliga mai i luga. Ma, pe a uma le mago (e tusa ma le 12h), o le lanu lanu e sili atu i luga o le pepa ma se faasee. Ina ua maeʻa 24 H ma le pulumu poʻo le pulumu mafolafola, e mafai ona e faʻaaogaina se pa pikle i le penina lanu pupula vanimonimo. Ma le taimi mulimuli ane, o le taupulega na o le 10 itula.

I le pito i lalo o le nava

Na ave e Natatia le vaega sili ona malosi i le faiga o le faia o se totonu. Muamua, o lona manatu o le faia o se faʻatonutonuina e faʻapipiʻi i le fogafale i le foloa e leʻi maua ai le lagolago mai le tusiata. Ae o Jo ositaulaga o se alii fatu, ma i le taimi na ia malie ai na ia malie ma ia ioe ma le talioa. E masani lava, o loʻo faʻaalia le faʻaaogaina o le faletaele. Na manaʻo Natava i lenei vaega e avea ma laʻititi, o lea na latou filifili ai e faia i le tulaga galue o le umukuka. Faʻatumu le faʻatumu o le vaega o loʻo savali i le tulaga o le tuuaiga o le faʻaoʻo atu o le faʻaaogaina o galuega e tuua ai le atuatuvale i le fola. Ina ua maeʻa le Komiti Faʻafoe, na mou atu le tali na teʻi mai i tua. Na faia i le fesoasoani a Neepame moli o le lanumoana, lea e le mafai ona uma le eletise ma ia maua se faamaoniga o 30 tausaga. Totonu Na tuu e Nataliatasi ni nai atigitu, ma laau, atigi sami. O le vaaiga pito i luga ma le laupapa laupapa na tuu ai le tioata seleni. O lenei faʻamalama i le vaega o loʻo i lalo o le vai "i lalo ole vaipuna" e le gata na o le teuteuga o le umukuka, ae o se po moli uma pe pala.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faʻatulagaina Vaega, Nettekhkabina - - 11 900.
Glk, piliki vasega 48m2. - 18 900.
Faapipiiina o nofoaga sima - - 42 700.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 10 500.
Atoa 84000.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Clay piliki, masonry paluga, fetaui lelei 400 PC. - 2030.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 14 500.
Atoa 16530.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina le Taaloga Vaitaimi 63.5 135. 8573.
Sima ma sima masini, podium 63.5 - 26,700
Masini o le tele o le tele 45. 162. 72900.
Faapipiiina o fola o le fola 45. 340. 15 300.
Taʻalo ofutino mai chramic tiles 18.5 530 9805.
Atoa 67670.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 320kg 60. 1900.
Eleele, Peskobeton, Cerardzit, Mesh seti - 26 500.
Fola rover (Lusia) 250kg 10 2500.
Fale Komitiitita 45m2. 1600. 72,000
Ceramic faaputuga 18.5m2 - 17 300.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 120kg - 2100.
Atoa 139600.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 180. 390. 70 500.
Luga o le valiina, teuteuga o le suauu 240. 390. 94 700.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles tolu sefulu - 18 500.
Carpentry, carpent galuega - - 25 800.
Atoa 209500.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plaster gypsum, eleele, tino oti seti - 15 600.
Vali v / d, teuteu suauu seti - 14 400.
Tuufaatasia o le taualuga carred noir 26m2. 1260. 32 800.
Ceramic faaputuga 30m2 1180. 35 500.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 210kg - 3300.
Atoa 101600.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 870 M. - 36 5440.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 6900.
Faapipiiina o switches, sckets 40 PCs. 280. 11 200.
Faapipiiga, faʻamalolo o lamepa seti - 10 700.
Faʻatulaga o fola faʻamafanafanaga seti - 4600.
Atoa 69940.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Electro-, telefoni, cangna uaea ma vaega 870 M. - 20 8.80.
Eletise eletise, puipuia masini, taavaletoto seti - 9300.
O mea faigaluega 40 PCs. - 9200.
Fuga o le fola o le fola (cable, hormestat, atigi fatu) seti - 16,700
Atoa 56080.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 38 pose M. 180. 6840.
Tagi o le Sweage Paipelines 16 pog. M. - 1920.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti 2670. 2670.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 15 600.
Atoa 27030

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 38 pose M. - 1900.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 16 pog. M. - 2240.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 1900.
Taele, taele, faleuila ipu, Burndhbasan, faʻafefeteina, faʻamafanafana faletalimalo seti - 59 600.
Atoa 82940.

O faatonu faafetai ona o le Kamupani Farani e faamaloʻa 3000 mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Ma nuanua, ma le pito i lalo o le sami 13227_21

Architect-Detotiger: Julian FIDAROVAL

Matamata i luga

Faitau atili