Northern Unimalism

Anonim

FOLINE lomiga o le fale faaonapo nei o le 134 m2 o le tausisia o le tu ma aga o le itu i matu o le itulagi - o se fale laupapa i luga o pou lagolagoina.

Northern Unimalism 13235_1

Northern Unimalism

Northern Unimalism

Northern Unimalism
O le potu o le poler o se potu vavae ese, o le fea e tuʻufaʻatasia ma le vaega o totoe o le fale na o le faʻavae masani ma le taualuga. Faafetai i lenei faʻaiuga, na mafai ai ona 'alo ese mai le mononony o se pa mautu, vavaeeseina i le tatalaina, ma tuʻuina atu i le fausaga se moli moli

Northern Unimalism

Northern Unimalism
Faafetai i le moli moli i le 'ai o le' ai e mafai ona e fiafia ai i luga o ao
Northern Unimalism
Vali i le lanu enaena lanu enaena o le lagolago ma utupoto o le tele o le maualuga o le fale i totonu o le fale
Northern Unimalism
O le manifinifi-sifituina o le magalafu o loʻo taʻalo ai le matafaioi o se mea e sili ona faʻapitoa, tapunia le intut sone
Northern Unimalism
O le nofoaga o le potu malolo e tutusa ma se motu o le teritori o loʻo faʻaalia e se matting o le magafagafa enaena
Northern Unimalism
E masani ona i ai ni leo masani o le laʻau ma sinasina o le papaʻe
Northern Unimalism
Malamalama moli i luga o le ulufale mai o le ulufale atu i le tuʻufaʻatasia o potu i le tuʻufaʻatasia ma glazed puipui puipui fausia o se ituaiga o moli malamalama, "chol" fausiaina
Northern Unimalism
I totonu o le potumoe talimalo ma se vaega o le 12.1m2, o se moega lapoa e ufiufi i vaipuna o fulufulu.
Northern Unimalism
O potu e malo e laiti i le tele - 10.6 ma 12.5m2. O le lagona o le faigofie ma le saolotoga o loʻo tausia: leai se lapoʻa povi, sili atu le maualuga
Northern Unimalism
O puipui o le faletaele e faʻapipiʻi ma lapoʻa-lapo o lapisi pamu, o le fola o loʻo ufitia i le tioata a mosmoc, ma le faʻataotoga o le a tipiina ai le mermowood

Northern Unimalism

Northern Unimalism
Fuafuaga o le fale

I totonu o mafuaʻaga o le faʻatinoina o le natura o le tusiata o le tusiata, o tulaga masani ma vaʻaiga ma taua o loʻo sili ona taua. Aemaise pe a tatou talanoa e uiga i le faigata o le natura o le itu i matu. O le aso o le a tatou taʻuina e uiga i le tulaga saʻo o le atunuʻu fale, o loʻo tuʻufaʻatasia tu ma aga maona.

Villa "Helena" - O se igoa foi ua tuuina atu i lenei atunuu fale. Fafine o Fafine - Faailoga o le Alofa Tunoa, sitaili, aoga, le lelei po o le le mautonu? E mafai ona fai mai, o lisi uma uma o loʻo fesoʻotaʻi i lenei fale.

O mea e leaga ai fanua

Afai e te vaʻai i le fuafuaga, e mafai ona e vaʻai o le fausaga fausaga o le fausaga, o se tuʻufaʻatasiga o le trapezoidal ma malosi malosi, faʻapea foi ma le le masani ai, e le masani ai. Peitaʻi, o le a tatou le faʻagaloina o loʻo i ai pea le tusiata i taimi uma i se avanoa faʻapitoa. I le tulaga o lenei o le vaega o lea o povi vaomatua, o loo feagai i le kanesa i luga o le kapota o le Spore Shoe. O lea, sa fai ai le manatu o le tusiata e suʻesuʻe ai le fale i se auala e faʻaaoga ai uiga o le vaʻaiga masani, e tuʻuina ai se vaaiga loloto mai i faʻamalama lata ane. O se vaega taua sa faia e ala i le tuʻufaʻatasia o le fale i vaega o le lalolagi.

Ma, o faʻamalama i le aui o le vaega o le fausaga, pe na tuʻuina i le itu i saute ma sasaʻe, iinei i le vaveao o le taeao. O le tutusa ata vali ese mai le Windows: Vaomatua ma le Lake. O le vaega lea o le fale 'olo atoa foʻi lea o le potu o loʻo' au ona o le faʻamalama, tafe o le feagai ma le vaomatua, sau i le itu i saute.

O mea uma o le laina, Windows o potu nofomau, o loʻo maua i le itu faʻafeagai, i se vaega masani o le fausiaina, vaʻai i matu-itu i matu. O le mea moni, o le mea moni o mea fausaga mea na fesoʻotaʻi i se tulimanu o le 75. O le folafola atu o sea felelei o le liliuina saʻo o le itu i matu ma ua taofia ai le i ai o le la i le la nofoaga i le afa lona lua o le aso. O le umukuka, o loʻo i ai i le pito o lenei apaʻau o le fale, maua le taeao o le taeao, faʻapea foi ma le matagofie o le vaituloto o le vaituloto - faʻafetai i le faʻamalama e felelei i sasaʻe.

Upega mai le laueleele

Mo le itu o le itu i matu, o le tu masani o le fausiaina o fale laupapa i luga o pou, o le i le va o le fogaeleele, na faia ai le ea malulu ma fesoasoani i le aisa. O lenei mataupu faavae ua moa ma i lea tulaga. I lalo o le fale, o se koluma kolono sa tuuina atu. Talu ai o vaega pito i luga o pou e oso aʻe i luga aʻe o le eleele, o se avanoa o loʻo fausia i lalo o le fale.

O le Faavae na faataatiaina e ala i le utupoto mai le kani pa kanisaspaspalkki (390165mm) (flownst). I luga o latou o le fola e le vai e leai ni sulywos plywod spruce (12mm) (fronnest). Mo le gaosiga o transvers utupoto, kero-s puff (30051mm) (flownfist) faaaoga. O le faʻalumaina o le fola e faia e faʻaaoga ai le afaina o le paʻu o le papala (300m) (Fitu). O se vaega o le ituaiga-pepa o loʻo faʻatulagaina i luga o le unaʻi ma o le plywood o lo o faia, o le faʻavae lea mo le masini o le mafanafana mafolafola. O le iʻuga, o le foloa le tulaga i totonu o le fale o loʻo i le maualuga o le 94-95 cm mai luga o le lalolagi.

Puff Woods

O auala nei o le fale gaosi aso e faʻatagaina ai oe e faʻaleleia atili ai le lelei o le natura. O le ulufale atu o le fausiaina o le fale na faaaoga Pouff Wood Kordo, o le tekonolosi o mea na atiae i le vinfied (Finland).

Latou maua mai puffwood mai se apoapoai o le amperol veneer (3mm). O le iʻuga o se ipu atoa ma le mafiafia o le 27-7-75 mM, ua pule i le vevela omiga o loo i luga o utupoto, laupapa, lagolago poʻo fetuu. O mea na maua atoatoa taofimau ona lapopoa ma foliga, e le mimilo ma e le o faaletonu i le dumping. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se maualuga maualuga o le malosi o le vaega o le pu o laʻau na mafai ai ona mamanuina le umi spans, fatuina avanoa avanoa. E tele ituaiga ituaiga o pul wood: kedo-s, kerto-t (veneer pepa, fausia se ipu, e masani ona fai i le itu umi o le ipu) qung shonkov).

Auivi

O le fausiaina o se mea e malamalama ai. O fata lagolago e faia o kerto-t (20051mm) (fronn.s) vaega. O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le swew o le plywood (12mm), a o i le itu o le nofoaga i totonu o le Alder, o le MDF e ave ai le ata o Alder. O pa puipui e fusia i minerale fulufulu fulufulu (200mmm). Sultisy o loʻo ia faʻataʻitaʻia e le koleniga laupapa o lanu (7028mm) (fronnins). O le ventipela (o loʻo totoe le 25mm o totoe i le va o le teuteuga teuteu ma le Plywood Fiemer.

Mafanafana taualuga

O le taualuga e i ai le taualuga o le laualuga. Wooden Rafters e faia i le Cordo-S Soader (30051m1). O le faʻasesega o le faʻalumaina o mea na faʻaaogaina ai le fulufulu fulufulu o le mafanafana (300mm), lea, mai le itu o totonu, puipuia le Vapra Brarer (0.2 MM). I luga o le faʻasee, o le matagi o le matagi o le plywod pepa (12mm), i tua atu o le NYM-ventrial space (o loʻo tautua foi o se fale vevela. Mo le taualuga mea, o le anopau bitsumen tipi (Finelani) na apalai, faatulagaina i luga o le Plywood Base (15mm).

Manatu Faapitoa

I itu e tolu, o le fale o loʻo siosiomia ai le faʻafitauli ma se fola laupapa, lea, pei o le faʻavae o le fale, o loo i ai i le maualuga o le 1m luga o le eleele. O faʻafeagai o itupa o mea e faia e ala i tafatafa o faitotoʻa e taʻitaʻi i totonu o le fale. O le ulufale pito i luma e oʻo atu ai i se tamaʻi vestibule, o se ituaiga o galuega-o loʻo faʻatulagaina o ia, a o loʻo o ese faitotoʻa o talimalo ma tagata e lua. E i ai foi le ulufale i le faletaele. O le faleʻoloa e tatau ona avea ma sui sui i luga o le tuaoi ma o le a le mageso o loʻo ulagia ai o se ituaiga o vavaeeseina elemene i le va o le lua i le va o le lua i totonu

Na foia le sone o le sui i le ituaiga o se stared atamamai, i se tasi itu o le "motu" o le potu malolo o loo tu ai, ma le isi, o le isi potu malolo. O le afi afi e tu i le ogatotonu e tutusa ma le tutusa sone. O le potu 'ai e maua i tafatafa o le umukuka, ma e leai ni faʻafitauli i le laulau. O le taimi lava lea e tasi, o le galuega kuka atoa e tumau pea, pei ona latou fai mai ai, "i tua atu o vaaiga". Mai le sui sui, e mafai ona e alu i le pito i le faitotoa glashed.

KKINE ADJOINS O le potu o Sauni ma le taʻele ma le tumaʻoti. Mai le taʻele o loʻo i ai se eseʻei ese atu i le auala, o le mea lea o se tamaʻi laupapa laupapa ma agaʻi atu i lalo o sitepu e faia mai lenei itu o le fale. O lea o le nauna tagata asiasi oe, pe a uma le steam, alofa e oso i le taumalulu saʻo i le kiona, ma i le vaituloto i le vaituloto, e mafai ona maua ai se fiafiaga faapena.

Laufanua i se faavaa faavaa

O le mamanu o le mamanu o le totonu o le totonu o loʻo faʻavae i luga o le manatu o le faʻaaogaina o uiga teuteu fale laupapa, ae o punapo nei e faamatalaina. Lea la, mo puipui o puipui ma le taualuga, o le MDF panels o lo o ufiufi i se nila o Alder ua filifilia. O le latou lamolemole lelei e mafai ai ona ausia le homogene o le ta conge, ina ia le o nutimomoia le avanoa i totonu, ma e foliga mai e sili atu le volus. Peitai, ina ia mafai ai ona foia lona fausaga, aua le "gagau", faaumatia ia lava, i totonu o kamupani lagolago o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ma le utupoto lanu enaena. O le gaioiga lava e tasi e faia i le pogisa faamalama o faamalama.

Mo le fola i le fale nofomau, faʻapea foi i le sone sone, o se tulaga masani o le malamalama o le moli o le moli o le grassy o loo faʻaaogaina. Poppur, Hall-Hallway, umukuka ma faʻamaumauga o loʻo teuteuina faʻamaumauga ma tulaga masani i totonu o Clamic nila. O potu uma e vevela i ai ma le ie mafanafana vai fanua (Finelani). O le poto poto meafaigaluega ermax (United Stater).

Mea auro muamua ma mea o loʻo i ai i le sui eria. O le laulau tele laupapa i le potu 'ai, faʻapea foi ma nofoa o kubic, o loʻo ogatasi ma foliga faʻasao o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina. E le saili le tufaʻifi e faamaluluina nei ituaiga, faʻamamafaina le matagofie ma le manino o le faʻavae.

Ae ui i lea, e ui i le tulaga atoa o laina, o totonu o le totonu o le matagofie matagofie. E uiga i le fuafuaga, o se sao sili ona taua na aumaia i laufanua masani lava, o loʻo tatalaina mai i faʻamalama uma (ma e tatau ona maitauina, o loʻo tele naua iinei). O le natura o le avea ma se faʻamamafa o le faʻamamafa i totonu o le fale, o le onā o le fuga o le tautotogo, faʻamolemole i le taumafanafana i le tau malulu.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le vaega atoa o le 134m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 70m3 450. 31 500.
Oneone base masini, lapisi 40m3. 220. 8800.
Masini o faʻavae o le faʻamalosia sima (koluma) 30m3 2300. 69,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 39M2 112. 4370.
Utaina ma felauaiga o eleele dump dump 70m3 520. 36 400.
Isi Galuega seti - 12 800.
Atoa 162870.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 30m3 3100. 93 000
Nutimomo maa granite, oneone 40m3. 950. 38,000
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 39M2 - 3500.
Isi mea seti - 13,700
Atoa 148200.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina seti - 7800.
Faalagolago i puipui i fafo 138m2. 560. 77 280.
Fausia i luga o le faʻapipiʻi o utupoto, fola 134m2 520. 69 680.
Masini faʻavae vaega ma laupapa faʻapipiʻi 30m2 480. 14 400.
Pamu o le pamu o le Plywood, Papalaau laupapa 100m2. 340. 34,000
Kapeneta veranda, porks seti - 59 400.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina 472M2. 84. 39 2048.
Hydro, Vaopiazoop masini 472M2. 56. 26 432.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 170m2. 530 90 100.
Bitsumen triles coting masini 170m2. 220. 37 400.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 12 900.
EAves fanauina, svezov 27m2 390. 10 530.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 30m2 - 28 400.
Isi Galuega seti - 15 400.
Atoa 52330.
Apalai mea i luga o le vaega
Pa puipui, pupu laupapa (Finelani) 23m3 - 340,000
Faletalimalo laupapa (Finelani) 100m2. - 75,000
Paro-, matagi-, hydralic ata 472M2. - 7100.
Faʻaeteete (Fitu) 472M2. - 63 800.
Plywood Wanumproof 270m2. - 140 500.
Bimuminius tile, vaega 170m2. - 57 900.
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 17 400.
Alumini faamalama poloka, afifiina fausaga 30m2 - 480,000
Atoa 1181700.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti - 26,700
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 248,000
Atoa 274700.
Apalai mea i luga o le vaega
Airstwater togafitiga faiga seti - 96,000
Helo ogaumu mo sauna seti - 5300.
Fireplace Tulikivi. seti - 170,000
Boiler meafaigaluega seti - 196,000
Plumping ma eletise eletise seti - 370 000
Atoa 837300.
Faauma galuega
Faapipiiina, kapeneta, feagai ma galuega vali seti - 560,000
Atoa 560000.
Apalai mea i luga o le vaega
MDF Panels, Cirquet, Ceramic Tile, Mospac, Plasterboard, o poloka faitotoʻa, decives oges, vase, mago, matutu ma isi mea seti - 1 190,000
Atoa 1190000.
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili