Mea leaga

Anonim

Lady Tausiga: Fami Faoa, Faʻasalaga Faʻapitoa, Metotia e Tolu Faʻapaina ma Faʻaletonu Maʻi. Tulafono o le vai, fafaga ma mouvale.

Mea leaga 13236_1

Mea leaga
Architetusi I.yansone, k.Avostins

Ata M.Stepav

Mea leaga
"Rusia vao"

E oʻo lava i le soifua maloloina o le vao, pipiimau, e mafai ona e mauaina ni mataʻupu

Mea leaga
Ata O. Voroonina
Mea leaga
Ata O. Voroonina

E le masani ai le aufaitau mai le malosi ma le clover

Mea leaga
"Rusia vao"

O le tautotogo anufe nalu i luga o vaega maualalo

Mea leaga
"Rusia vao"

Ina ua maeʻa le soya, Air ma vai avanoa i aʻa o loʻo faʻaleleia atili

Mea leaga
Ata O.voronina
Mea leaga
Ata O.voronina
Mea leaga
"Rusia vao"

O lea e foliga mai o le tautotogo pei o le vao, e le o le taulia i le tautoulu ae leʻi paʻu i lalo o le kiona

Mea leaga
"Rusia vao"
Mea leaga
"Laufanua-mamanu"

O se mea le masani ai o le fanua ua avea ma rumbie po o le taua. Lagona le sili atu faʻaaoga meafaigaluega ma centrifugal faʻasalalau

Mea leaga
"Rusia vao"

O le tulafono autu e manaʻomia ona manatua pe a leaga: tipi ese le sili atu ma le 30% o le maualuga o le mutia. Ma le puʻupuʻu puʻupuʻu, e iai le tele o leiloa o lau mass, mutia vao, vao vao

Mea leaga
Ata O.voronina

O se pa o le pa lena ua avea ma lauulu o le vao i se vevesi ma le rink

Mea leaga

Mea leaga
"Rusia vao"

Mea leaga

Mea leaga

Mea leaga
Lawns mai isi herbs: Medwow medw (a), vao vao (B), mumu (c) oatmeal (g). O le mea mulimuli e loao mo "talavou" Herbs: Na te soifua 2-4 tausaga. Fefiloi ma le tele o Rayon e sili atu le le lulu, ese i le lua tausaga, o le laufanua o le a foliga faʻanoanoa (e)
Mea leaga
"Rusia vao"
Mea leaga
"Rusia vao"

Ina ua maeʻa le pusi, e tatau ona e faʻamamaina le isi vaega o totoe o le mutia, a leai o se faaputuga ma o le a taofia le tuputupu aʻe o le vao

Mea leaga
"Rusia vao"

Harris trimmer

Mea leaga
Husqvarna.
Mea leaga
Honda.
Mea leaga
Husqvarna.
Mea leaga
Bosch.

Penisini vao vao ma totini

Mea leaga
Mini

PLOTS, le mafai ona le mafai ona i ai ma nila, tipi le togalaau o le togalaau

Mea leaga
Mtd.

Viswews parctor galue i totonu o mea tau masini, fesoasoani i le faia o se galuega malosi

Mea leaga
O lea e foliga mai o le fanua pe a uma le faʻaaogaina o "lapotopoto"
Mea leaga
"O le Lusia Lawns

Ua fasia e le palapala le palapala I le Pa'ū, o le mea na tupu ai

Mea leaga
"O le Lusia Lawns

Meaʻai Crot-Rainworms, iniseti larva. O le mea o loʻo ofuina i luga o le tino

Mea leaga
"Rusia vao"

O matagi o matagi (mashrom tuputupu ae nofoaga) e vaaia i le tautotogo, mulimuli ane latou tuai

Mea leaga
"Rusia vao"

Pithium - tasi o faʻamaʻi fusuʻaga

Mea leaga
"Rusia vao"

Efuefu snowy mold maofa i le tautotogo toetoe lava a uma vao

Mea leaga
"Rusia vao"

O lea o le mutia foliga mai, o le gasegase ma helminthic sporues: taati ai le stems ma aa

Mea leaga
"Rusia vao"
Mea leaga
Ata O.voronina

O Mauritin vao na te mauaina le sili ona lelei o le sili atu o taimi i taimi eseese - ia Iuni, Iulai pe fuga i le taumafanafana atoa. E faʻalagolago mea uma i le filifiliga o 'eseʻese. Ou te faia tele taimi o le maualuga o le 8-10 cm

"Aua le savali i luga o vao!" - Manatua papatusi laupapa i le taulaga i le taulaga? "I tua o mutiae mulimuli ai!" - Ou te fia faaopoopo atu i le faaauauina. "Mulimuli mai" o le a le i ai o se mea faigata. Sei o tatou vaʻai poʻo le a le "faʻatulagaina o le ola" e sili ona lelei mo le laufanua ma pe faʻafefea ona faʻafaigofie le galuega a tagata ona o le tausiga o le nofoaga.

E le aoga i le faʻaalia o le tamaʻi vao: E leʻi faʻatuina ma sa leʻi tusi solo. O le avanoa gaogao lea e le sau ai le mutia, latou te pepese. Peitai, avea ma matua (aua o le Methylik, A maeʻa le 1.5 tausaga, mo le Ray, pe a uma le 3 masina), o le laufanua e le o vaʻaia e le o le maualuga o le fanua le mutia. Mo lenei, ua lava lea mo le 1 dm2 galue sili atu nai lo 100 vaega. O le lanu atoatoa o le mutia na nofoia ai mutia e lanumeamata, e aunoa ma samasama, malemo pe uliuli lanumeamata. I luga o le laufanua e le mafai ona manaʻomia i le i ai o vao ma le paʻia, ma o pito o le lanumeamata tulaga e tatau ona i ai se manaia atoatoa. Ioe, o le laufanua ola, e le atoatoa le i ai o le palasitika. Afai e te mafaufau totoʻa i se malosi o le fale kapeta malosi, o le a e mautinoa e vaʻai i papa lanu samasama. Ae e le o se mea leaga lenei, i se isi itu, o se faʻailoga o loʻo soifua ma atinaʻeina. I luga o le suiga o le mago o fana ua fou.

Talu mai le faaiuga o Mati, Aperila ma le tuai o le paʻu, o laʻau uma e manaʻomia le tausiga i taimi uma: o loʻo taʻoto le taotoga, siva fetigasa. Faʻapea foʻi, e fautuaina foʻi e faʻatautaia le faʻatasi o taimi (e tuʻi le laina, ma saturan le lalolagi i le ea) ma tuʻufaʻatasia "(o se faaputuga" (o se vaega o le meter blades i le pito i lalo o le laufanua).

Tausi Tautala

Ina ua maeʻa le kiona, i le tautotogo, o le vao e faʻamatuʻu mai lau ma isi lapisi. Ioe, ina ua mavae lena, na latou olo solo, faapea foi le faamauga o le eleele ma tuu i ai i lea mea. O le mea moni o le mea moni pe a uma le taumalulu i totonu o le eleele e i ai ni nai ana ea. Latou fausia i nofoaga na o le vai "salalau 'le palapala i le taimi o le fua. Tele o le ea faʻaputuputu i totonu o le palapala eleele, lea i le tau malulu "savali". Ona o ia oa, o le lalolagi i nisi nofoaga, fausia ni papue laiti. Faʻamauina le vao, o le a e oomiina le ea mai le eleele mai le eleele, ma o le lalagaina toe foʻi. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le faila, e mafai ona faʻatauina i totonu o le faleoloa pe faʻalelei oe lava mai se paelo, faʻapipiʻi se 'au ma faʻatumu i le vai. Tele o le faʻatumu o le Rink - 60-100kg. O le vao, o le pau lea na faateʻaina i luga o le tulaga le mautonu, e faʻataʻamilomilo le le mautonu o le au pasckers e aveese ae le luluina.

E masani ai le tafe o le susu o le susu i aʻa, o loʻo faia le eleele. O le taimi muamua o lenei ua faia i le tautotogo pe a fai o le lalolagi e le mautonu. Afai o le lapoʻa lapoa e lapoʻa (tatou fai mai, 10 miliona), e mafai ona e valaaulia tagata faʻapitoa mai le kamupani laufanua, o le a latou faia le faʻatasiga, o le lalagaina o nifo faʻapitoa ma nifo polofesa. Afai o le vao e ave le 20-30 selau, e ono manatu e mafaufau ai e uiga i le faatauina o sea taavale. O tagata e ona o le au laʻasaga laiti e mafai ona tutoʻatasi le faʻaaogaina o nofoaga masani poʻo ni faʻailoga o fao i luga o pa. Tusa ma le maualuga o pusctures - 100-200 pu i le 1m2.

O nisi kamupani (aemaise, Mini, Siamani) ofo atu Rake-Aerators ma Blades o loʻo faʻaaogaina i luga o le faavae. O le mea moni lava, o le tagata faatau. Ua faʻamoemoe mo le tuʻufaʻatasia "lagona" ma tufatufa atu i lalo o le eleele Rhizomes, lea na faia ai le fatu fou ina ua maeʻa, ma ua tumu le laufanua. Rake-AEERAAS o se aoga aoga, ae e le talafeagai mo le nofo ai.

E fia taimi i le taimi e tatau ai i le vaitau? E faʻalagolago uma lava i le ituaiga o le eleele, o le malosi o le savali i le mutia, lona matua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i mea oneone, 2 taimi i le vaitau, e faʻataʻamilomilo i le fasefulutolu taimi. Afai latou te o i luga o le vao, ona fautuaina ai lea o le aiga e fai i masina uma. O le manutū, o le mea sili ona mafiafia o ia o ia te ia le arnnina ma le faigata tele ona mānava, ma o lea ua manaʻomia tele nai lo le talavou.

Lanumeamata lanumeamata

Ina ua toe fausia i luga o le "Tagata Matua", o nofoaga tetele laufanua e tatau ona tumu i nisi taimi, o loʻo taofia se nofoaga mo moega fugalaʻau mo le uluaʻi fuafuaga poʻo le vaipuna, e le o le uluaʻi fuafuaga poʻo se vaipuna. Vitooga i lima o le pule e tumau pea "otaota" o le lann turf. Oti ese le Turf e mafai ona ola mo se taimi umi, e manaʻomia ona faʻatulaga i le nofoaga saʻo - ae le o luga o le tao, ae le o se ata lafoia. E le taua tele le mea o le a taufetuli i luga o le eleele po o le afe afe. Sili atu le talafeagai le vai umi. E mafai ona e moaina i le tulaga o iai nei. O le Thotned Tritne e faʻatagaina ona "patch" i le "manumalo" o le solo poʻo gasegase o le vao, pe faʻaaoga e fai ai le tele o le laulu. Muamua, faatinoina le sculptor tupine se faavaa o uaea mafiafia uamea, lea e filifilia i luga o le lumanai "peteseta" - taumatau i luga o le eleele, i totonu o le maa po o le tapu fugalaau. Ona fusi mau lea o le moss le mosa, o le a taofia ai le susu ma fafaga le mutia. Faʻatele ina ua maeʻa, luga o le Moss, liliu le faʻatagata o le Turf, faʻapipiʻi i le manifinifi uʻamea. O lenei mamanu ua matua le solia lava, faaalu le tele o na taualumaga i le ao. Tasi i le 2-3 aso, o le faʻataʻamilomilo ma le faʻatiga e tasi blades o loʻo tipi ese ma seleulu. Ioe, o le ata lanumeamata lanumeamata o le a ola umi. Ua uma ona leiloa le teuteuga o le a amata ona tapuni, o le a amata ona tapunia tagata taʻitoʻatasi. E faigata tele le taufaʻamataʻuina o se fanua maloloina lelei mo ia faʻataʻitaʻiga. Ae afai a o le fasi fasi e sili atu le sili atu, ona o se solofanua lanumeamata poʻo se tamai olo poʻo le a lava se meaalofa o le a avea ma aso fanau.

O le kalori meaai

O mea lilo i totonu na toetoe lava o laau uma o le tino, aofia ai ma le laufanua fanua, o Nitrogen, Phosphoruss ma Passaum. Na iʻu i le amataga o le tuputupu aʻe, pe a iʻu le maualuga o le mutia, o le uluaʻi vasa lea ua faia ina ua uma ona fafagaina. O le taimi o le taimi o le tele o mea uma e manaʻomia nitrogen: Afai e mafai e le possium ma le phosphorus ona tumau i le eleele pe a uma le fafagaina, o le a leai. O le mea masani e tusa o le 0.5kg nitrogen 100m2. Peitaʻi, e sili atu le taatele e fai ai se paluga, o le valeti-fetilaisa, aua o le au o tagata e ona o le a le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, na e sailia le aofaʻi o le phosphorus ma Passaoum. O le iʻuga, tausaga talu ai, o le fanua "fafaga" e le o luga o le faʻasologa? O le lautele lautele, o le mutia e manatu ai se tasi fetilaisa, e lua isi e tatau ona i totonu o le eleele. O le fua faatatau o elemene (n: p: k) i le lavelave hortilaizer o le 4: 1: 2 pe 3: 1: 2. E tusa ai ma le Norms mo le vaitau i le 100m2, 1.5kg Nitrogen e manaʻomia, 0.5 kg o le phosphorus ma le 1 kg o Passaum. LANDS FEED i Me, Iuni ma Iulai. E tupu lena mea ia akuso, e tasi le fua na maua ia Aukuso.

Fetilaisa i le ituaiga o groum granules ua faalauiloa e faʻaaoga ai se savaloa, o se faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa e manaʻomia i tagata taʻitasi o le mutia. E lua vaega faavae eseese o masini. Rain-ituaiga faʻasalalauga ("timu") o se lima-lapotopoto buniker ma pu i lalo, e ala i le fefiloi o le eleele i luga o autafa ma le 'au o feola. O loʻo tauaveina i luga o le mutia i totonu o le vao, e sili atu le taumafa i le 'lipine "ina ua maeʻa le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le DS 450 faʻataʻitaʻiga (Doork- Al-Ko, Siamani) faʻagaioiga o le 45 cm, o le a le tala mo le 23 pu. Bowl voluma - 22l. Peitai, o se tagata folau, e faigata tele le laufanua. Ina ua uma ona fasia le tulaga na faʻafuaseʻi ai ona taua: O le malamalama o le malamalama ua fausia i nofoaga e le paʻu ai granules, lanu efuefu, i le mea na oso ai ma le uliuli.

O le metotia o le isi ituaiga o loʻo faʻaogaina i le centrifugal tolaulalo. O le ato pepa i lenei fuafuaga ua la atu i lalo i le tusi, e pei o se pipi le pyramid. O le pito i lalo o le mamanu ua misi. I lalo o le Buniker o se disk o loo soloi ma le uili drive. I le taimi o faʻagaioiga, fetilaisa mai le bunker rolls i luga o le faʻataʻamilomilo tisiki, ona faʻalavelave ai lea i itu i itu eseese. O lea la e mafai ona tufatufaina ai le fetilaisa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻataʻitaʻiga 13-0955-11 o Stiga (Suetena, tau.) O le lautele o le puʻeina o le 2.6-2.8m. O lenei salauga o loʻo pipii i le fanua fanua poʻo le tiʻetiʻe. Faʻataʻitaʻiga o le lalolagi (USA, tau - mai le 2 afe rubles) - tusi lesona. O le lautele o le tagolima e itiiti, tusa o le 1m. Peitaʻi, e vaʻai i le vaʻai poʻo le a se mea e lagona ai le toloaloa, e sili atu le muamua faʻataʻitaʻiina i luga o le taifatu o le tumutumu. O le mea lava e tasi e masani ona faʻaogaina e faʻataʻapeina ai fatu ma oneone.

E malosi le vao, o le "tuputupu aʻe". O se manatu sese lava: "O lenei o le a ou fafaga ai loʻu malosi vaivai, ma o le a tupu tupuga." E le o le tele o le "taumafa vaivai,", o le sili atu o le fetilaii o le fetilaisa. O se vaivaiga vaivai poʻo se tamaʻi laʻau e lava e fafaga ai le fuafuaina o le 1 / 2norm. O le isi mea e malosi ma malosi vao, e tusa lava pe o le a le tele e te avatua, o le a o mea uma. Mai le mutia mutia ia fetilaisa, o le sili ona manaʻomia le uliuli ma le vao, ma o povi o mamoe ma otmeal e le o gatasi.

A e faʻaaogaina fetilaisa, e tatau ona lelei le susu o le lalolagi, ma le malaga ina ia aua le pipiimau i laupepa o laupepa. Ina ua uma ona fai le fetilaisa (ae le o muamua!) O le fanua e fautuaina e liligi. O le fafaga e sili atu le faamalositino pe a uma le aufana (ae le o se taimi muamua!), E pei o le munwn mowwer recracts.

O le aso i luga o le laina o le langan e manaʻomia le fafagaina o se isi fua faatatau o upu masani: 1: 3: 3: 10. E leai se mea a le taumafaiga arogeli, e ese foi ni faamaitao eseese. Vaʻaia Passassium - I se isi itu, sili atu nai lo le masani ai: E faʻamalosia ai le root system ma taofia le 'ai paʻu ese mai le vai aisa.

O le taimi lava e lua tausaga uma i le oneone oneone, ua fautuaina e faʻapipiʻi le vaega atoa o le fanua, o le sili atu nai lo le 5 tausaga, mauoa i le tino. I luga o eleele omea ma le faʻamoemoe e tasi latou te tuliloaina.

I luga o le laufanua

E fa ituaiga autu o vao. O Sitik, oatmeal, meaola ma ieie. O ituaiga o laau taitasi e tele. O le asō latou faʻatau atu le tele o fefiloi, ae o latou matata e le masani ona pikiina saʻo. I tausaga muamua o lona soifua, e le o manatu tagata gaosi o le a tupu, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma le 5 tausaga. E le faʻatagaina e faʻatau se paluga o loʻo sili atu ile 20% o le Ricon. Muamua, e matua ita tele, sui isi hebs. O le aotau lena na amata ai ona vave maua se fanua na tanumia e sona falemata tele e matagofie. Peitaʻi, ina ua mavae le 3 tausaga, a faasolosolo ona faasolosolo ina neʻi amata ona feoti perofeta, o le a aliali mai perofeta i luga o le kapeta a le Kapeta. E le lelei tele ma se paluga, o loʻo iai le itiiti ifo i le 5% o le fanua. O le a le 5%? Sina mea, pe a tatou talanoa e uiga i le tele. Ae o fanua o fatu e matua laitiiti ma mama. O lea, pe a fai o le 1G e tusa o le 500 seman rygras, tusa o le 1t. Fatu o oatmeal, tusa o le 3 afe. Fatu o le Malika, sosoo ai o fatu fanua - e tusa o le 10-15 afe. I luga o le 1g. Faʻapipiʻi le numera o fasi i se paluga, e mafai ona e mautinoa o fanua e le 5 i le paluga, ma le 30%. Fai mai le laupapa i le laina sili ona lelei - 4-7cm, e amio malosi ma fai ma isi mea. Ae ina ua mavae le 3-4 tausaga, ua amata ona afaina, ma o le fanua o le a tafiesea. Afai o fatu o le mutia na faʻatau i le "mama" pepa pe filifilia lelei fefiloi fefiloi, ma le faʻaeteete popole, o le a ola ai le laufanua, 50 pe tumau i le 100 tausaga. E mafai ona e faia se paluga o le mint ma le tataina (10%). O le Righx e sili atu le faʻaopopoina o Rigs: O nei atigivae e ese lava i le lanu ma le pito o le laupepa. Oatmeal o loʻo fesoʻotaʻi ma se feʻau masani, mafai ona ola pea i luga o le lava o le raw, paolo. O se fanua le tumau o le a maua ai foʻi se fanua o le vao mai le paluga o mumu ma mint.

DOERYY LYENZOV,

Tagata tomai faapitoa o le kamupani "Rusia vao"

MULIMULI MULIMULI

O loʻo i ai i le laʻeʻe o le laufanua ma e seasea, e tatau ona fesuiaʻiina lenei faiga aʻo faʻamamaina le eleele. Faatasi ai ma le tele, a o le samuua le suavai na o le pito i luga o le eleele o le eleele, e le sau le godis wad. Faʻateleina se fesoasoani i le atinaʻeina o le aʻa o aʻa o le aʻa lea, ua faʻateleina ai le mautu o le vao e faʻalavelaveina ai setete, faʻamaʻi ma le mama. O le a matou maua le 1-2rrosis i le vaiaso, faʻaaogaina le tele o vaipuna (faʻataʻamilomilo, ma se faʻaseʻe tibe, soʻo se) poʻo se pito i lalo ole alatofo. Ina ia o le aoauli i le loloto o le 15-20 cm, aua e tatau ona iai uma o igoa taʻitasi e tusa ma le 25-40 lita vai. O nisi taimi e faia i nisi taimi i le ao, ma o nisi taimi e vaevaeina mo le lua aso, ina ua tumu le laufanua i le vaiaso.

Mea leaga
Ata e D. Minkin
Mea leaga
"Rusia vao"
Mea leaga
Laufanua-mamanu o le taimi sili ona lelei mo le vai i le vao - taeao po o le afiafi. Peitai, ma susu o le tau i le afiafi, e le aoga le vai, o faʻamaʻi e le mafai ona atiae ma e le i aliali tele le aliali. Tele ma le lamatia o le siʻitia o le malu o mutia o le mutia i le lamala.

Auaunaga "Laugata"

O le solo i luga o laufanua e masani lava o vaiaso uma, na te taʻitaʻia e se tulafono: Mo 1, e mafai ona e faia se sili atu nai lo 30% o le maualuga o le vao. E faatatau lea e oʻo lava ina faʻasesega laumenisi. Afai o lo 'avea ai sili atu, o le mutia e sili atu faigata ona toe malosi mai mafatiaga, o le a lemu lemu, o le a mafai ona malamalama i maʻi. O le sili maualuga o le laufanua o le mumu, maofa rane o le paluga, uafu o le mudwm. Oatman Red ma Matritcher Medow Devly ave le puupuu o le pupuu. E mafai ona faia le fanua o le vao i le maualuga o le 1-2 cm. O le Cordecking o loʻo tumau foi le le mautonu, mumu mumu le oatmeal (gigid), tuʻutuʻuga povi (o le mea mulimuli o le a taina le tapolo).

Ua faʻasolosolo lava ona faʻasolosolo aʻiaʻi o pe a faʻasolosolo mea o matamuli, o loʻo feagai ma le tuputupu aʻe o le fatuga. O le vevela o le vevela mo le tuputupu aʻe - 20-23c. Sili atu le vevela poʻo le malulu o le la o le tau o le tau e tupu lemu. O lea, i se taimi malu, e na paia tele i le 1.5-2d. Aua le fautuaina le tipiina o fulufulu vao pe a uma timuga po o alalaga: e mamafa ma tuutuu ma tuutuu ma tuutuu.

E puʻupuʻu le mutia mo le ogatotonu o Oketopa, ao faʻaauau lona tuputupu aʻe. I lalo o le kiona, o le laufanua e tatau ona tuʻua le le maualalo ae le o le maualuga - ma le maualuga o le 10-15 cm, ina ia le magoto le mutia.

O le paʻu o loʻo i ai o se auala umi o le faʻagasologa: ia curl 10-15 selau, 2-2.5 itula e manaʻomia. Ina ia faia lenei, faʻaaoga le eletise poʻo le kesi o le kesi o le lalagaina o le taeao o le lalagaina (Ausetalia (Ausetalia) (Iapani) IDR. Toeitiiti lava o tagata gaosi uma o le penisini faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina afi na tuʻuina atu e Briging Stratton (USA). O ai na faia le tali ma uili ua le o toe taua tele, o tagata atamamai. A o filifilia se mutia laufanua, latou te fautuaina e mafaufau i lona faatinoga, le lautele o le puʻeina (40, 45, 50cm), o le ata o mutia ua avea ma mutia. E aoga le fiafia i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se tele mutia o le mutia o le mutia - fai, 60, ae le o 40l. O le sili ona taugata atwers honda: e iai a latou lava gaosi oloa. O le faʻafanua lautele i le HRG465c2sde faʻataʻitaʻiga o le 42-53cm, o le ata o le mutia o le Child Company o 55, o le maualuga o le pusi o le 18-75mm. O faʻataʻitaʻiga ma le mulching e leai se mutia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o le 50 svenip 50 s mautotogi (sigia), pe leai. I lea tulaga, vaomatua pa'ū i lalo o le naifi faalua, o le vao adwer sa faamutaina ma togi ese. Ia le mutia, le mautonu i luga o le vao, e faia galuega a Mulch.

O le faʻataʻitaʻiga o kamupani o le uliuli decker ma bosch o loʻo faʻavaeina lelei mai le eletise eletise. Ae o le sili lauiloa o laumei i luga o penisini. E sili atu lo latou masani nai lo le eletise. O faʻataʻitaʻiga a le moli o loʻo feʻemoʻe i luga o le upega tafailagi: E mafai ona e vaʻa ma le isi i le pa i le pito o le togalaʻau, ma mo le pa. Ou te vaʻai i le tau e leai se lamatiaga e faʻaleagaina ai le uaea eletise, siitia. O le mana o le kesi o le kesi o le lawnine o le averesi sili atu nai lo eletise: 2.5-4 ma 0.9-1.6 kw,.

Trimmers o loʻo faʻaaogaina mo pusi o tamai vao, o vaega o se lavelave faʻasolo, pikiina o pito. Mo le sili ona faʻaletonu nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, vaega laiti o loʻo latalata i moega fugalaʻau) ia e puʻeina ni komipiuta faʻapitoa poʻo le eletise eletise.

O le isi "Haborser's Service" lea e iai soʻo se luni o loʻo manaʻomia. O le fuaina o le matutu matutu e faaputuputu i le pito i lalo o se vao. Na lagona e Jesl "le mafiafia 1cm, ona mafiafia lea o le mafiafia o le mea leaga. O le mafiafia o le mafiafia o le "aluga" e le faʻatagaina le faʻamamaina i aʻa ma meaʻai ma meaʻai. "Lagona" e tatau ona faifai malie, anufe. A faʻapea o soʻo se taimi e tatau ona tuʻuina atu i le vao a le vao mai le fanua. O le mamafa o le mamafa o se mea faʻapitoa o le faʻaupuga (o le a faʻatagaina ai fana i luga o le ea, o loʻo faʻasusu atu, o isi taimi i le tele o "fola i le a le vao. E mafai ona ou faʻasee lau meafaigaluega faʻapitoa e faʻaaoga ai se masini faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga, o le bosch imr 32 f masini.

Tau o tagata ese

Vao mo le vao e tutusa ma tagata ese. E foliga mai e foliga mai e foliga tele i aofaiga tetele, afai latou te tausia i le vao: matou te ono faigata ona atiaʻe latalata i papa, latou te le onosaʻi i pusi masani. Tuusaunoaga o fua ma aʻaʻu (pei o le tuʻuga, buttercup, toto): e faigata ona feagai ma i latou. E toʻatasi le Dandelions ua aveese e se naifi faʻapitoa, ae afai o vao o loʻo osofaʻia i le sefulu, ona faʻatagaina ai lea o herbicides i le vasega. O le lauiloa "lapotopoto" ma isi o lona uiga o le amio o le mea o loo i ai le tulaga o le a le mafai ona faʻaaoga ma le vao o le vao o le vao o le vao. O lona uiga o le "Lostrail 300" poʻo le "Linuver" o le fanua fanua o le a le afaina.

O se faʻafitauli matuia matuia o se moss o le a mafai ona manumalo pe a o le mafuaʻaga o le a iloa tonu lava. O le maso e tupu i luga o eleele o le acidic pe tofoina. Mo le tulaga muamua, e fautuaina le oomi le eleele i le lio poʻo le "vao oneone" (gaosiga i le oneone masani ma le fuafuaina o Andrium Parfios). I le tulaga lona lua, e aoga mafaufau i le faʻalapotopotoga o alavai faʻasinaa. E alofa foi le afu i lenei eleele, le i lo o le orogen, o le mafuaaga lea e faasese ai mea e fafaga ai. I luga o le sloddy eria o le tele o 'olo ua sauaina. Masalo, nai lo latou, e taua le faʻamamaina o le eleele o loʻo malolo ai meaola e teteʻe atu i luga: o se musumusu a le asu.

Mea leaga
"O le Lusia Lawns
Mea leaga
"O le Lusia Lawns
Mea leaga
"O le Rusia vao vao vao e osofaʻia vao, leai se tausiga talafeagai. O le maloloina, e le mafai ona faʻaaogaina ai ni tagata taʻitoʻatasi, mo le" luni ".

Lad fomai

Lapela, pei o soʻo se ola eletise, e mafai ona afaina ai faʻamaʻi eseese. E masani ona mafua ai le microscopic fingi. O feeseeseaiga ma Myceliums o ia o fungi e matua maloloina lava ma le soifua maloloina atoa, ae o lenei mea latou te taitaia ai le tele o olaga: "O mea ua pa'ū. O a latou gaioiga e aoga mo le vao: latou te faʻamalosia le eleele ma meaʻai, enzymes, amino acids. Peitai mo le vaivai o laau, o potu tele lava e aoga e avea ma ni faʻamatalaga o faʻamaʻi. O nisi taimi o se tagata le-faʻapitoa e mafai ona iloa e nisi o faʻailoga mai fafo. O isi tagata poto masani.

O le laina o le laina o le sone o loʻo masani ona maua ai Fiariisis, Gelminosopposisisi ma le le lelei le susu. O laʻau fou o loʻo mafatia i le tata o le tino o loʻo tupu i nofoaga paolo. O le paʻepaʻe paʻepaʻe e aliali mai i luga o le 'aʻaʻa, e peiseai na ufitia i latou ma falaoamata. I se taimi, o le mutia susulu samasama ma maliu. O lenei faʻamaʻi e mafai ona le mautonu ma le paʻepaʻe kiona, o le a le o le a le o le la, o le Swed Delval: O le auala malamalama o loʻo iloga ai i le lautele o le tuai, o le mea e tolopoina ai o le lautele. Efuefu snowy did osofaiga i le tautotogo toetoe lava a vao uma. I le avea ai o se tulafono, laititi le faʻatiga o lenei faʻamaʻi e le mou atu e aunoa ma ni togafitiga faʻapitoa i le taimi lava ina ua maeʻa le mutia. Malosi malosi o nisi taimi e faʻasaoina seia oʻo i le ogatotonu o le taumafanafana, taofi lemu.

I le tulaga o Fustarium, o le mago mutia i luga o lanu enaena i luga o le laufanua- o le tulafono, o se tulaga lapotopoto ma le lapoa o le tele o le tele o le tolu pasene i le tele o le tele o le tele o le tele o taimi I totonu o nofoaga ia, o mea ola maloloina taʻitoʻatasi e mafai ona faʻaolaina. Ma le genminalial geososorooroorooge, o pisia o samasama, "faʻapogisaina", o le mea sese e lavea ma laʻau, ma romita. O le totini matautia e tatau ona faʻamamaluina ma le faaeteete pe a maeʻa suamea ma, atonu, o le vai e masani ona masani ai. Faatasi ai ma le isi fafagaina, e manaʻomia le faʻatapulaʻaina o le numera o nitrogen fetilaisa ma faia sili atu phosphorus ma fana. O le taimi lava e faʻaalia ai faʻailoga muamua o le maʻi, na faʻamalosia ai le faʻalavelave. Vailaau tapenaga (fungicity "Vecra", "Memo", "setete", "aoga") faʻaaogaina na o le faʻatalanoaga ma se fomaʻi. O le tino o le tino o le tino ("phytopparin", "amat-25", "mafai ona faʻaaogaina") e mafai ona faʻaaogaina o se faʻauigaina ma Iulai.

Moiosh vao

O le tu masaniga o le fausiaina o Mauritin vao na o mai ai mai Europa, ua taua tele i latou i Peretania ma Netherlands. O le laumei mosoorish fanua ua fatuina ma se fefiloi o le tasi vaega o le sili ona vaivai o le vao ma lua vaega o le matagofie vaitau, kanesa, aissonist). Atonu e maualalo (15-30 cm maualuga), averesi (30-50cm) pe maualuga (sili atu nai lo 50 cm). E mafai ona eseese ma "le faʻalumaina" o le fuga o le faʻaulumuina o le Meaola, lanu mumu, lanumoana. Tosina atu lona uiga i le le aoga: O le vao ua na o se tasi, i le Pa'ū, pe a uma ona oomiina fatu. Ae peitai, o le fefiloi o le maketi o Rusia o loʻo filifilia mo le Europa tulaga. O laʻau matagofie ma le faʻalauiloaina o ata e le mafai ona toe gaosia i le faʻataʻitaʻiga. I le pa'ū o le 2007 Saienitisi o le Standus State Stand Agrarian o Msha e igoa i le K.A.Pamtimyz folafola e faasilasilaina le iʻuga o le tele o tausaga o Mauritin.

Kschastina, o le mea sili o le vao i luga (Matkik Medad, o oatmeal, mumu, vao) - o le-valaauina i le tuputupu ae o le gizome. O le vao mai nei togalaau e mafai ona vave maua vave vave. O laʻau lagona o loʻo lagona mea o le nofoaga gaogao na mamanuina ai, ma ua tosina atu a latou galuega gaosi e le pulea i nofoaga o loʻo faʻatamaʻia. Ina ia faʻavavevaveina le faʻagasologa o le "toe faʻafoi" o le fanua, o nofoaga uma lava na tuia e se patele, ia maua ai le mamao atu o le Airted.

O le mafaufau e uiga i faʻafitauli o le tausiga e sili atu pe a tupu le vao ma e manaʻomia le faʻalogo, ma le taimi pe a e filifili e faʻatau mai fatu. Mafaufau i le atoaga o le galuega e faia i tausaga uma. Fuafua le faʻatauga o mea uma na manaʻomia. "Green Carpets" naʻo le tulaga o loʻo e le fefe ai i le faʻamoemoe o le vali galuega.

O le Ofisa Faʻatonutonu Faʻafetai o DEOGRRY LLYGOVOV, o le ulu o le kamupani "Rusia vao", Hasana Sharaffun University of Mskh e igoa i le Mskh e igoa i le Mskh e igoa i le Muskh e igoa i le Merkh ​​e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh e igoa i le Muskh. Mimiryzev, Sergey Buzdin, laufanua tusiata tusiata, ma Sini Roun, Windhaft-mamanu Rusia e fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili