Faasaoina Ata

Anonim

Faʻafefea ona puipuia fale nofomau e oʻo mai le susulu o le la susulu? O auala faʻatusa o le faʻaititia o faamalama i pupuni, a latou tauaso, tapuni.

Faasaoina Ata 13244_1

Na faateʻia i le la o le Spring, ua matou lafo ma le fiafia i ofu o le taumalulu, tatala faitotoʻa ma faamalama, faʻatagaina le teuga tupe teu i totonu o le fale! Ae o le aso-o loʻo tulia ma le vevela o le manuia liliu mai i se vevela mafiafia, ma o le malamalama malu e avea ma tauaso ... okak o se ao. O le a tatou le faʻatali mo le alofa mai le natura: dactond wow compini ma pupuni, tauaso poʻo le pupuni ma fiafia malu.

Faasaoina Ata
O ata e le manomic Corporaws / Caymy ata, e le pei o tagata nonofo o atunuʻu o Saute, e le masani ona lalafi mai le ao na tapunia faʻalelei. Ae peitai, afai e te talitonu i ata e uiga i le faʻamafanafanaga o le lalolagi, e mafai ona avea lea i se taimi puʻupuʻu e aunoa ma ia i totonu o tatou. Ua uma ona, o le faʻafitauli o le tulaga o le oge i le taimi o le "larmir gaioiga" taofi tagata o loʻo ola i Alamanuia Megapolis, e le itiiti ifo i lalo o le Metitirani. O le ulu tiga ona o le mea na mou atu, mou atu o le ie puipui ma opetapai, e leai se lisi atoa o le le lelei taunuuga o le susulu o le la.

E mafai ona puipuia oe lava ma lou fale e le gata agavaʻa, ae e matagofie foʻi. O isi taimi lava moli uila, o le aumea Iapani pito i luga poʻo le ie puipui, ae i nisi taimi e oʻo mai i se paʻu matala ma o se patu o le malamalama-e mai se moli-fufula. Ioe, o le "auala o le puipuiga" ua filifilia i luga o le faavae o le potu o le potu, o moli e sili ona ese, mai le okeni o le puipui i totonu ma au mea e fiafia i ai. O potu e tatau ona lolomiina e le aunoa. O le tutusa tutusa lava i le umukuka, aua o le fefiloi o le vevela o le ogaumu ma le vai vevela o le sili ona leaga fua.

Faasaoina Ata

O le paʻu fugalaʻau i le fola o loʻo tapunia e le pupuni o lē vaʻa, faʻapipiʻi i le faʻaaogaina o le komiti pulea. O le nofoa o loo mulimuli mai i ofu po o le ofu polesi- "soa".

Ata: Sahco.

Faasaoina Ata

O se foliga teleʻaga tele, matua talafeagai lelei tele i lenei vaitau, e le gata ina naʻo ni tagata atamamai, aʻo le malupuipuia foʻi o le sofa, aluga atoa.

Ata: Osborne laitiiti

Faasaoina Ata

O le faʻatulagaina o tuʻufaʻatasiga o le translucent tellele ma mafiafia ie puipui atoatoa e talafeagai atoatoa mo le taumafanafana mamanuina o faamalama. E tatau ona manatua o le pupula la e mafai ona afaina ai le silika ma isi ie masani.

Demigner E. Darhaccheva

Ata e E. Kullibaba

Faasaoina Ata
Shristian Fishchbaher

Faasaoina Ata

O le taumafanafana e le gata i fafo atu o le faamalama: Stylized Volys ma fugalaʻau malamalama i luga o ie pupuni e mafai ona "faʻailogaina" ma se mea moni o le tioata i totonu o le ipu mesal. O le ie e tusia i luga o le nofoa o loʻo tuʻuina atu i totonu o ata tifaga.

Ata: Etamine.

Faasaoina Ata
Fuafuaina Bureau "laina 8"

Ata e E. Kullibaba

O le la o Waby e tatau ona matua tele na ona aumaia le fiafia, ae le o le ala i se tamaititi e vave alu i le taeao ma e le i ai se faalavelave i le moe i aso uma. O lenei tulaga e aloaʻia tele "Faʻaleagaina o Faʻatele". O le malamalama o Roma Roma e faia ai le malamalama ma le malu ma faataavale ese, o le tele o pupuni e totoʻa ai, ma ua mafai e le Denise ona faia le Twumaght i le potu atoa. Manatua o le ea ua faʻapipiʻiina i le vasega pepe, talu ai i le taumafanafana aoauli, ma le fesoasoani a se masani faʻapuʻupuʻu o le taimi nei, ae le mafai ona aofia ai, ae le mafai ona aofia le paketi i luma o se pepe.

Faasaoina Ata
Shristian Fishchbaher
Faasaoina Ata
Tusiata

P. GUZIMOV,

L. Chukunina,

O. Kalemenev

Ata e A. Rydalov

O le potumoe e manaʻomia se pogisa faʻapitoa a le mea sili ona aua na faʻaitiitia le potu e le aso ao sauni atu mo le malologa o le po. Afai o faamalama o mai i le itu i matu, e mafai ona faʻatapulaʻaina i le sili atu o le taumafanafana o le suauʻu, ma o se ata seisi o le a faʻatupu ai se fale puipui i luga o le faamalama. O totonu, na o atu i le agaga Metitirani, e tuʻufaʻatasia ma ni tauaso uili i fusi tafailagi, e pei o pupuni, o le a faʻailoaina i le tele o lou faʻamalama.

Faasaoina Ata
Jake Fitzjones / Redcover.com
Faasaoina Ata
Tusiata fale

T. IvANOVA

Ata e E. Kullibaba

O meafale i totonu o le potumoe i totonu o le potumoe e faamamafaina ai le toe faaleleia o le faamalama mamanu. O tagata mamanu na olopalaina e le Papatusi Papatusi Pa, o se taunuuga o latou na mafai ona faia muamua mea na maua ai ni teuteu teuteu ma nana se ie puipui mo se lautele lautele o le lautele lautele O le mea pogisa elemene o le a faʻatinoina le ie puipui o le Roma, faʻaopoopoina e le lua clatic compians mai le faʻaseʻe malamalama o ie.

Faasaoina Ata

O le ie i ai o le pala Roma e faigofie ona o lona maualuga e faigofie e faatonutonu ai. A maualuga le la, e mafai ona e faapogisaina na o le pito i luga o le faamalama.

Ata e E. Kullibaba

Faasaoina Ata

Mo pupuni faapopoleina, faigofie faʻavaʻa auala e talafeagai, pei o le taʻamilosaga o pu (sliding tuʻuina uʻamea) i le tapoleni.

Ata S. Mognonova

Faasaoina Ata

Faapipiiina - "Springs" i foliga na maua mai i se tipitipi, ma le le teuteuina o le cornice.

Ata S. Mognonova

Faasaoina Ata

Mo tagata fiafia o le maualuga-tekonolosi ma signigalism, susulu malamalama ie puipui e talafeagai ma sui some brown-lanumoana. Matau o le faʻasaga i tuʻuga o loʻo vaʻaia e maua ai le potu i luga. O lenei aafiaga e maitauina ma le aofia ai faamalama (pei o lea mataupu). O le potu malolo o le fale, o loʻo faʻamamafaina le vaega o fola laupapa i le fesoasoani a fola laupapa, o lenei fofo e faʻamaonia, ae i totonu o le tamaʻi potu mafai ona faʻaitiitia malamalama lona nofoaga.

O le tusitala o le poloketi N. SMORTON

Ata M. Stedanova

Faasaoina Ata

O le palakalafa o le Roma e faʻatonutonuina e le i-valaʻauina o hasipi auala ma maʻena. O nisi taimi latou te faʻaogaina ai se faʻapitoa uʻamea-mamafa, faʻasaʻo i le pito i lalo o le tapoleni - e le naʻo se aoga, ae o se galuega teuteu.

Designer S. Gulina

Ata e E. Kullibaba

Faasaoina Ata

Fabrics mo pupuni Roma ua ese mai: mai se ie puipui pupuni i le ofe faigofie. Manatua e oʻo mai i le manino ma le faʻatuputuna mea ma soloasega mea puʻupuʻu, faʻatupu le vaivai ma faʻavaofa atu, aʻo faʻataʻapeʻapeina puipui o loʻo faʻateʻaina atoa se potu mai fafo lalolagi.

Designer S. Gulina

Ata e E. Kullibaba

Faasaoina Ata

Faigofie mamanu ma le faʻapipiʻi e mafai ai ona e faʻaaogaina ni pupuni o tagata Roma i toetoe o potu uma.

Ata e E. Kullibaba

Faasaoina Ata
Tufuga

S. Gulina

Ata e E. Kullibaba

Faasaoina Ata
Tufuga

A. Sirtiev

Ata e E. Kullibaba

Faasaoina Ata
Ata S. Mognonova

Tolu sitaili ese auala o le le tumau Windows Party: Haurquve "Marquis", teuteuina ma le flirty bewes wacks i luga o le twine).

Faasaoina Ata
Tusiata

N. Autumn,

O. Sokololova

Ata V. Neftudo

Faasaoina Ata
Tufuga

Kalina

Ata e E. Kullibaba

Faasaoina Ata
Tufuga

V. Zelnunsky

Faasaoina Ata
Designer S. Gulina

O le potu talavou, e le pei o tamaiti, o le a se avanoa sili atu i le suʻesuʻeina ma le vasega ma e pele, o le mea tonu lava lea e tatau ona sao ai iinei. O mea e le talafeagai Laki e talafeagai: E mafai ona aveese le pupuni masani (e mafai ona aveesea i se taimi), e sili ona pupuni o tauaso, "e maua ai le Porter Ports (" Cappet "manatu).

Faasaoina Ata
Designer K. Lin.

Ata

E. Ma S. Morganov

Faasaoina Ata
Tufuga

Kalina

Ata: E. Kulibaby

Faasaoina Ata
Tufuga

S. Faesov

Ata e le E. LUCHIAN

Faasaoina Ata
Tufuga

I. Panasovskaya

Ata e E. Kullibaba

O le faamalama o le umukuka, i le lima e tasi, e sili atu le "le taua" mai le manatu o le mamanu masani, ma i le isi mea, e manaʻomia le usitaia o tulafono saogalemu. E masani lava, o le umi o pupuni o ie puipui e le o tautau iinei (aemaise lava i le lata mai o le vaipuna o le kuka). O le sili ona aoga o le tauaso (aemaise mai le uʻamea ma palasitika), faʻapea foi ma le "ornipreth i Roman" e mafai ona tuʻua semi-rotanes, ona o le lalaga o le faʻamalama o le faʻamalama e leai se totogi. E le fautuaina ea ie puipui-umi mo le fale faigaluega, ae e faigofie lava i le potu malolo.

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu Faʻafetai o Age Ato, Laina 8, Ampre Scorc Party, Deviliang Galinkaya Zuna Panasovskaya ma Svetlana,

Faitau atili