Mal, ioe le tape!

Anonim

O le lua-faleʻoloa fale ma le aofaʻi o le 150 m2 mai le Diasane Timber - o se sauniga puʻupuʻu ma le maualuga o le laʻau

Mal, ioe le tape! 13260_1

Mal, ioe le tape!

Mal, ioe le tape!
O le nofoaga o loʻo i ai o le faʻanatinati faʻafetai i le tele o faamalama tetele. I le faʻaopopoina o le, moli moli tui aʻe iinei e ala i le osofaʻiga i luga o le taualuga o le fale
Mal, ioe le tape!
O le laupapa laupapa e faʻapipiʻi ai le laulau ma se laulau o loʻo faʻapipiʻiina i le potu 'ai i foliga o le polyhedron. Faataamilo i ai, o ni moli uila laupapa laupapa i tua o tisu ato ma nofoa. Mai le 'ai i le' 'aʻai e mafai ona e alu i fafo
Mal, ioe le tape!
Uma laupapa laupapa o loʻo faʻagaioia e se faʻamatalaga talafeagai e faʻavae i luga o le suauu flaxseed coot (beckers)
Mal, ioe le tape!
A o le i ulufale i le tamaititi sipai, o le mea o loʻo iai le fata ma o loʻo iai le pa puipui. Meafale faia e okaina e mafai ona ofi le tele o le potu (kipitini96)
Mal, ioe le tape!
I luga o le foloa o le pito i luga o le fola lona lua, o le pa laupapa e tutusa ma le nuu i tua na teuteuina le fale. O le mataupu lava e tasi o le atiaʻe ma le aiga e ala i luga o le alatele, ogatasi luga o le alalaupapa-suiga
Mal, ioe le tape!
O pa o le sauna ma le la o le la o loʻo teuteu e se laʻau e le o le lapoʻa o laʻau (linden). Kamenka malemo fafie. O le ogaumu e utaina mai le potu lata ane.

Mal, ioe le tape!

Mal, ioe le tape!
O le faamalama Rhomb1 i lalo o le aveeseina o le taualuga, ua avea mo le potu o matua ma le puna o le malamalama, ma le muamua o le elemene
Mal, ioe le tape!
Faitotoʻa o kapeneta faia o laupapa laupapa e ala i le ituaiga o tauaso ma faʻata vaʻai faʻateleina le potu moe
Mal, ioe le tape!
I le faletaele e fiafia ai mata o le tuʻufaʻatasiga o le lanumoana lanumoana fola laupapa ma le kiona-paʻepaʻe puipui
Mal, ioe le tape!
Lalo o tamaiti na foia le tele o le potu sili. Lenei e faigofie ona tuu le moega, shortrobe, desktop, ma o loo i ai lava avanoa mo taʻaloga
Mal, ioe le tape!
Fuafuaga o le fola
Mal, ioe le tape!
Fuafua o le fogafale lona lua

O 'au a le atunuu, o le a talanoaina i lenei tusitusiga, na o mai i le faaiuga, ua taunuʻu mai e le tatau ona sili atu: E tele lo tatou taua, o le faigofie ma, moni, faamafanafanaga.

O le atinaʻeina o se atunuu o loʻo maua i Jurmala o se tasi o nofoaga sili ona matagofie o le matagofie o Latvia, amata ona fausia se tamaʻi fale laupapa. O le tagata e ona le tago i ai naʻo le faʻaaogaina o le faletaele, ma potu faafiafiaga, lea e mafai ai ona matou faʻaaluina le po o malo. O le fausiaina o se fale pito i ai e tatau ona avea ma autu lona lua. Peitaʻi, i le taimi pito o le fa 'fausia, o le fale sa matua fiafia lava i le pule sa filifilia mai le uluaʻi faamoemoe e teena ma o le vai o le malo atoa. E le o se mea e ofo ai, ona o mea uma e te manaʻomia i totonu o le aiga, o loʻo lua uma umukuka, ma potu faʻafiafia, ma potu moe.

"Fautuaga ma aʻa"

O le tulaga e iloga e le tulaga maualuga o le eleele eleele, o le mea lea, mo le faavae, le saoasaoa sima lelei i luga o le alasolo atoa e mafai ona talafeagai. O le loloto o le faavae o le 40cm, o loʻo i ai le laina faʻafafa i luga o le mafanafana, faia o binumen e taina ma vaega o booplast. O se vaega o le ipu, faʻasolosolo aʻe i luga aʻe o le laufanua, fausia se tamai faʻavae, lea e faʻaalu ma le tele o le kaneta.

O le fale autu o le avea o se Dassenger Teambert: O le iai o puipui o le fale e faia, faʻapea foʻi ma le 'au o loʻo soʻona i luga o le' aʻai.

Na o se vaega o le puipui o le tino o le fogafale o le foloa o le lalagaina o le piliki - o le faia o le chimney, masani mo le magalafu ma sana filifili. O vaega o loʻo i totonu o faʻavaʻa o fausaga laupapa tumu i le isover wal cool creoul cretable ("sola", Lusia) ma le laupapa faʻapipiʻi. O le mafiafia o le tolopoina o vaega i totonu o le vaega i totonu o le 100mm, i puipui pito i fafo - 200mm. O se vaega o minerale o fulufulu fulufulu (50mm) ua faʻataʻoto foʻi ma se vaega o minerale fulufulu fulufulu (50mm) o se vevela vevela.

O le fogafale lona lua o le fale e talitutusa ma le lauʻeleʻele: O loʻo faʻamatalaina ona o le maualuga o le taualuga o le taulaga. O vaega o le taualuga: O le ufiufi o le tane laupapa, o se vaega o ata o ata tifaga, credula), vili le membral jabrac). O le taualuga autu o Dehtochema Bitmamat (Czech Republic) i luga o le mautu le ponaivi. O puipui i fafo o le fogafale lona lua o le fale vevela o loʻo taofia ai, i totonu o lenei, o loʻo ufiufi i se vaega o ata tifaga, ma o loʻo i fafo atu o le croppody). Mo le faʻamafanafana ma le faʻamautinoaina o le suavai vai, o le lua-laina kesi boler vivessmann (Siamani) o loʻo faʻaaogaina. O le fale e faʻamafanafanaina e le vai faʻamafanafana ma le faigata o le vai mafanafana vai.

Tulouna le amataga

O le fale laupapa e foliga foliga tutusa ma iloa i le atoa ona o le maualuga o le taualuga. I le taimi lava lea, o le faʻatulagaina o fafo o le uluaʻi fola e faigata tele. O lona tino tutotonu na nofoia se potu faʻatele e masani ai le nofoaga o faʻafiafiaga o loʻo faʻatumuina. I itu faafeagai, e lua vaega laiti ma se mouna o loo latalata i ai. O le iʻuga o le tulimanu, o le mea lea, faʻatasi ai ma vaega o puipui o puipui, fai le tele o tomai ma faʻapipiʻi moli ma le matagofie. O le sili ona tele votho e faia le ulufale i le fale. O le isi, sili atu ona faaiʻuina, galue o se teraoa i luma o le fale. O le pito i luga o le foloa lona lua puipuia le iva mai le timu ma le kiona, fausiaina ni mea ese o le tino i luga o latou.

Manuia teuga

Foliga o le fuafuaina o le vaega o le fale o le maualuga o le faʻaitiitia o nofoaga nofoaga, e mafai ai ona sili atu le faʻaaogaina o avanoa avanoa. O le faitotoʻa ulufale e tatalaina i totonu o se tamaʻi auala, lea e alu i le umukuka. Lautele avanoa e tau mai lenei potu i le ogatotonu o le fogafale muamua o faʻafiafiaga, o fea le potu malolo e tuʻuina i le magalafu ma 'potu' aiga. Mai iinei (faapea foi i le itu o le auala) e mafai ona e ulufale i le fale o le fale o le sana, faletaele ma le boairter comsors e faaauupegaina.

I luga o le fogafale lona lua mai le potu malolo o loʻo e aʻe ai i luga o se tamai laupapa laupapa ma taimi e tatau ai ona faʻaaogaina pe a manaʻomia le avanoa. I luga o le fogafale o loʻo iai nei ma faletaele. O potu o loʻo i ai i le isi itu o le lauʻeleʻele e fesoʻotaʻi e se ituaiga alalaupapa-fesuiaʻiga, na fausia ona o se masini o le lua vaiaso i luga o le potu malolo ma le potu 'ai.

Chimney - tasi mo le lua

I le sana o loo i ai le fafie-susunuina ogaumu. Ua fuafuaina i se faiga faapea le auala e fai ma ufiufi mai le potu, i tafatafa o le paga, - ona o lenei, ua lagolagoina e le vevela maualuga i le tele o le taimi pe a manaomia. E i ai le pusa afi mai le itu o le sana, i tua o le piliki puipui, lea e iai le mugala. Lenei na mafai ai ona masani aʻi aʻi aʻiaʻi ma ni nai auala se tolu. Mo le magalafu, ogaumu-vevela ma kesi ponaivi.

Vaolaina fale

A faia le totonu o le fola muamua, o le pule malosi na ave ese, lea e fausia ai se natura faalenatura faalenatura faalenatura ma e tatau ona malolo. O le aʻoaʻoga i fafo atu i fafo i le lautele o loʻo faʻaaogaina ai se ash faʻasologa. Ceramic Tile fola e filifilia i le alatele ma umukuka, atoa foi ma le sana ma le faletaele o le fola lona lua. O nei sone o loʻo tuʻuina atu i se faiga o le vai mafanafana vai o loʻo faʻapipiʻiina, ae o le faʻamafanafana o le vai o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le isi nofoaga.

Tipiina o tulimanu

Mal, ioe le tape!

O le faitotoʻa o le faitotoʻa i luma o le potumoe ma le faletaele ua faʻaauupegaina ina ia e nofoia le mamao e mafai ai ona aoga i nofoaga uma. O lenei mafuaʻaga o le pito i luga o le lua tuaoi o tulimanu o potu tuaoi na tipi ese i se tulimanu o 45 ma le faitotoʻa faitotoʻa na tuʻuina i luga o le faʻamasinoga na maua. O le VItoga i luma o faitotoa na fausia ai se tamai avanoa o le tafatolu o se tulaga tafatolu: E tutusa lava le pasi i le potumoe ma i le faletaele ma i le faletaele. I le taimi lava e tasi, o le eria o potu ua afaina tele.

O le a le lalolagi pa maupuna, ua le maua ai se iʻuga o soʻo se mea. O le laualuga o le Tagancean Timber ma ni auala mai le axes o le AX e foliga mai o se masani o mea, fai totonu o le totonu o le lanu o se nofoaga faigata i nuu o gafa i nuu o gafa i nuu. O se magalafu ma se foliga faigofie o le auala e pei o le gesttic chunk-Dutch. VOKONE-VAEGA O LE MAFAI O LE CASETTE INDETE JUTUL (NOWY), i itu uma e lua, tapunia ma puipui puipuia mai le vevela-tetee. O le Sui o Afioga, Ua Eseeseaʻau aʻe mai Bamm Packs, ua faʻapipiʻi ma vali i paʻepaʻe, faʻapea foi ma le piliki o le puipui. Faafeagai le fatu fatu seio faia tuu i luga le utuu. I le isi itu o loʻo i ai se sone o se potu 'ai ma se tamai laulau ma moli nofoa. O nofoaga o le nofoaga o tagata, o nofoaga tuʻugafale o le fola lona tolu o loʻo vaaia se laʻau o loʻo teuteu ai le taʻotoga sogiga tetele. I mea atofaina ma kapeneta, fata, fale kesi i se vasega pepe, nofoa, moega, ma fafie ma fafie. I le taimi lava e tasi, e foliga mai o le faʻauma, a ua ese mai ai se lagona o le faʻamaoni o le atunuʻu, o le natura o le nofoaga saʻo, pe a fai o meaafale ua nofoia e tusa ma meaafale ua faia e tusa ai i se tagata taʻitoʻatasi, o le a amanaia le tele o nofoaga.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le vaega atoa o le 150m2 tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Atinae ma lapisi 72m3. 450. 32 400.
Oneone base masini, lapisi 23m3 220. 5060.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima 35m3 2340. 81 900.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 100m2. 112. 11 200.
Utaina ma felauaiga o eleele dump dump 70m3 520. 36 400.
Isi Galuega seti - 12 500.
Atoa 179460.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 35m3 3100. 108 500.
Nutimomo maa granite, oneone 23m3 950. 21 850.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 100m2. - 9100.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 15 300.
Atoa 154750.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina seti - 7400.
Oti i puipui mai Brusyev 14m3 2700. 37 800.
Faʻaputuputu i luga o le faʻatafunaina o utupoto, ma fola 150m2. 520. 78,000
Masini faʻavae vaega ma laupapa faʻapipiʻi 40m2 480. 1900.
Masini o le sili atu le malosi piliki 12m2. 330. 3960.
Lumaonetona i luma, Port seti 40 300.
O le pamu o le pa ma laupapa laupapa 20m2 290. 5800.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 170m2. 530 90 100.
Faʻasauaina o Vaega o Vaega, Maualuga ma Faʻamalosi Faʻamalosi 370m2. 54. 19 980.
Hydro, Vaopiazoop masini 370m2. lima sefulu 18 500.
Bitsumen triles coting masini 330m2. - 79 200.
EAves fanauina, svezov 19m2 390. 7410.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 24m2. - 23 100
Isi Galuega seti - 12 400.
Atoa 443150.
Apalai mea i luga o le vaega
Ato ato 35m3 - 175,000
CHARAMIC RICKINK PRICK 0.6 afe PC. 5900. 3540.
Masonry Mafaufauga 0.3M3 1490. 447.
Pror-, Matagi-, Soupproof FieldMS (Czech Republic) 370m2. sefulu ma le lima 5550.
Le mautonu isover " 370m2. - 48 840.
OSB-3 Storave 330m2. 195. 6480.
Bimumonius tile, vaega (czech republic) 330m2. 270. 89 100.
Booden faamalama poloka ma le lua-glazed Windows (Latvia) 24m2. - 162,000
Atoa 548830.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti - 21,900
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) seti - 32 200.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 139,000
Atoa 193100.
Apalai mea i luga o le vaega
Airstwater togafitiga faiga seti - 79,000
Otonotoos vai sapalai seti - 62 200.
Kesi boeiler vochesmann. seti - 32 800.
Fireplace Jotul Firebox seti - 120,000
Plumping ma eletise eletise seti - 297,000
Atoa 591000.
Faauma galuega
Faapipiiina, kapeneta, feagai ma galuega vali seti - 730,000
Atoa 730000.
Apalai mea i luga o le vaega
Maoaʻe le laupapa, cereatrac paʻepaʻe, ufiufi, faitotoʻa faitotoʻa, teuteu vaega, eseese, vali, matutu, matutu fefiloi ma isi mea seti - 1,280,000
Atoa 1280000.
* - O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o le farms o moscow e aunoa ma le amanaia o le pulega

Faitau atili