Aso malolo fesootaiga

Anonim

O le iʻuga o le toe fausia o se fale mautotogi o le 119 M2, o se vaega sili ona taliaina na fausia mai se potu 'aiga ola, kamukuka ma sika.

Aso malolo fesootaiga 13264_1

Aso malolo fesootaiga
I totonu o le Intut sone, e mafai ona e suia le moli moli: i le taimi lava pe o le a aofia ai le faʻamaloloina papupuni, flaorescent i luga o le lua
Aso malolo fesootaiga
O le nofoaga autu o le tino e vaʻaia ese mai le nofoaga o le nofoaga o loʻo nofo ai
Aso malolo fesootaiga
O le moe ma le faʻata e latalata i le faitotoʻa faitotoʻa i le ala savali o loʻo ufiufi e puipui mai i totonu o le straw - o le tali lava e tasi o loʻo faia i le pa o le fale ma le malae

Aso malolo fesootaiga

Aso malolo fesootaiga
O le ata o se vaega vaivai ("meafale maimamamaʻuga Mati 8" o loʻo fausia i luga o le tele o le tele o tusitusiga ma lanu)
Aso malolo fesootaiga
O le laʻititi o le kapeneta o le e ona o le tele o mea aoga: o tusi i le taualuga, latalata i le umi ma vaapiapi, tuʻua le droptop conktop-matala
Aso malolo fesootaiga
Po o le potu o le tama teine ​​a le afafine e fai mai i le agaga o Scandinavian Design. O lona faʻavae autu - puipui ma sina "siʻosiʻomaga" mamanu
Aso malolo fesootaiga
O le potu moe a matua e manatua ai le faʻamaonia: o le ofi (IKA), matagofie Chandelier, Wallpaper, o loʻo faʻataʻitaʻia
Aso malolo fesootaiga
Na faʻatau e le Swarding Soud Chandelier "i le lagolagoina" moega ma faaooina le "masani" potu "potu moe
Aso malolo fesootaiga
Sili ona teuteuina le faletaele mumu - custortTop, susulu mumu mumu mochaic
Aso malolo fesootaiga
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Aso malolo fesootaiga
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

E mafai ona vave ona alu i tua le maualuga-tekonolosi, o le ampirity ma faaonapo nei, e sauaina tele, Igilisi sporcces ma e manaʻomia le avanoa o le fesoʻotaʻiga tulaga. O lea sa latou manatuaina ai le nuu o lenei mausa, o se ulugalii faaipoipo e toalua ma afafine mananaia fiafia. Ua uma le mokesi i le po o le elefane o le poto masani ma elemene o magestics.

Fale o loʻo iai tagata e faʻaalia le Demigner dmitry Zhugowee, faʻaopopo i le General Stailistic, o ni manaʻoga faʻapitoa. Vavae Games Mo Tamaiti, o se vaega tele o faʻatuatuaga (e fiafia au i talimalo mo fugalaʻau, e ola ai tulimanu, o mea uma e tatau ona iai uma.

Manino o le manaʻoga mo le toe faʻaleleia, ma o se faʻaiuga, o le fale, na vaevaeina i ni vaega se lua: o le potu malolo, sipela, chead togalaau).

Aso malolo fesootaiga

E le mafai ona potopoto soo i totonu o fale ulaula. O se tamaʻitaʻi seasea na vavaeeseina ai i le tapaa ma sili atu foi ina ia faʻasoa mai le address address. I le nofoaga o loʻo i ai le fuafuaga, o le pule o le fale o le fale o le laki. O le pito i luma o le ulaula heady na faailoa mai ai e le tagata e: o le sika mai le wifky pe a uma le 'aiga o le afiafi, aʻo le vavaeʻese mai le kamupani lautele o malo. Na faʻatulaga e le Cagar le faʻafeagai o le vaega o le potu malolo: o puipui na faʻapipiʻiina ni puipui e lua bel Big Beagee ma se laulau laiti o le uliuli laupapa. O mea e sili ona lelei i luga ma le tolu o le faʻata lea o le faʻata i luga o le pa puipui o le piliki Peitai, o le autu autu sa i ai i le luma o tamaiti. Tulaga ese, masani, ae o aiga laiti e le tatau ona puapuagatia i latou i le manava i le sipakaina ma le tapaa. Agaco taumatau i luga aʻe o le laulau faʻapipiʻi se masani, ae o se sili ona malosi umukuka pulou. E nana le mamanuina o le nofoaga o le nofoaga o le nofoaga, o le pito i luga o le laina o le oona i le mamanu o le parade. Na pei lava o le o se tulaga faʻapitoa o le mafaufau o le totonu, e pei ona tele ni faʻasea ma nini o le fale mautotogi. A o le ea duct, o loʻo sitaʻi faʻatasi ma eletise eletise i tua o le taupulega ma alu i totonu o le faletaele tele, i le ventiplation faiga.

O le talafeagai o le amataga o le mea e faia ai se totonu, ma o le a le sailia o se tasi masani ona faia mo le lelei o le vaega o le vaega. I lea tulaga, o le itu i luma, ua fuafuaina e tusa ai ma le potu, e iloa e avea o se avanoa faʻapitoa ma itu lelei o mea ma fetu.

O se ata faautauta o loʻo iai nei i mea e maua ai i hayy, ae o se faʻafetai i le tele o tusitusiga ua tuʻuina atu. Amata mai le sika, o le nofoaga e teuteu ai le moliga o le teuteuga o pepa teuteu. Lenei o loʻo aliali mai i le suiga o faʻaliliuga mai le maʻa ma le vaapiapi mimigi faʻasoasoa, foʻi ua maeʻa ma le counter counter. E le o manino mai le vaega o loʻo faitauina i le fogafale o le pupuni ma silikuk plaffones, i le tino o le fola o le fola. O foliga vaaia o le mulimuli ane ma le fautuaina o le manatu o le mamanu o pa puipui. Ina ua filifilia e le mamanu se tale mo se potu malolo-umukuka (o 'au na filifili e fusifusia le fola i soo se mea, vagana ai le ato tupe i lalo o le laau. , o lona uiga o le natura tino. Ona tuʻu faʻatasi lea, ma le malosi o tui, o meafaitino ma faʻapupuni moli, ona filifilia lea o lamepa, ona faʻataʻamilomilo lea o potu afi i luga o le Loggilia.

Aquarium i le puipui

Aso malolo fesootaiga

E tusa ai ma tagata e ona, e tatau ona avea le arquarium i se uiga sili ona taua o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Peitai, o tane tetele e tele latou te manuia ai i taimi uma e le mafai ona tatou ulufale atu ai i totonu o le siosiomaga. O le filifiliga lea na faʻaaoga ai e le tagata mamanu i lenei mataupu (o le koneteina o loʻo faʻapipiʻi i le pa) na aoga tele. Ona o le lavelave o le faʻatulagaina o vaega, ae le o le tasi tasi sene o le aoga o le aoga e leʻi leiloa. O le ogatotonu o le potu malolo o loo i ai se aquarium. Faia i luga o itu o le loloto i le faletaele faletaele ma le umukuka e talafeagai lelei mo le malutaga, lea na latou tuu ai puipui ma mea tau tamaoaiga. O se pusa aisa "na" malemo "i se mea leaga. Ona iai lea nofoaga mo ni togafiti uma e talafeagai, meaafale, ma auala e le faʻalavelave ai le potu malolo i le potu malolo, e ui o loʻo i ai i le ogatotonu.

O le lanu o loʻo i ai i le tele o potu o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o eseese lanu o lanu enaena, beige ma lanu efuefu. O le ogatotonu o le fale mautotogi, i le potu malolo, e mafiafia ai Beigy i le pogisa mumu i luga o le unthols o le squop o le faigofie foi o le ipu) .

O le ulufale avanoa e tapunia ai se ata ulaula i le puipui - o se tamai laulau ma se isi pito i luga ma le lua archotai. Ua faʻatulagaina i le matala matala fale ma mai le itu o le potu malolo e maua ai o se vaega o ia. Faafeagai le sikaleti, le faʻamalama-o loʻo tiʻetiʻelaina o le faʻamalama, i tafatafa o le vaega o le neo-tusi: O tagata e ona sa mananaʻo e tuʻufaʻatasia le galuega o le 'ai o le potu' ai ma faletusi. E i ai le "malu" ma ulaula vaega - o le sofa ma le nofoa, faʻafeagai i luga o le ulu maualalo-ma potu leo.

O le potu malolo mai le umukuka vavae ese le vaega o le itu o le itu o le mea o lo o tagofia le arquarium. O le tulivae e latalata i se pa maualuga pa tu-latalata i lona alofa e maua ai se seti e inu kofe po o meaai meaai, tagata uma o le aiga.

O le OBBUS o lena umukuka i le umukuka (ma le tasi-laina galuega nofoaga) foliga saoloto ona o le moli fua mai le loggia. Tatalaina le faitotoʻa i le taumafanafana, faʻaopoopo isi mita foliga mai. Na maua le miti a le Hostess e suʻe ai le nofoaga mo le taumalulu faʻatoʻaga. Ia taʻutaʻu atu laʻau laʻau e le gata mai ile umukuka, ae e oʻo mai ile potu malolo, i le vaega o le Logego na faʻatu mai le fola. O loʻo tofoina i le malo o loʻo galue ai i lalo ifo o le faʻataotoga, e faʻaosofia ai se uiga ese o le tala. O le faʻaititia o le maualuga o le tulaga o loʻo tuʻuina atu i le tele o nofoaga: i le potu malolo i luga o le "vaivai le", i le itu i le va o le nofoaga faʻapitoa ma tagata lautele e le aoga ma ua natia mai o le hijacking).

Manatu o tagata e ona o le fale mautotogi

Aso malolo fesootaiga

O le matou tupe muamua lea. Ua matou faia le fale e nonofo ai ma le "cosmetics" ma le suiga o Windows, le faapipiiina o le ea malulu ma le ofe o le faapaologa. Na latou faʻamaeʻaina se maliliega ma se kamupani faʻaaloalogia e uiga i le faʻatinoga o le faʻasologa atoa o galuega. O le mea lea e i le afi o le toa o le toa o le "mitiafu" fai mai: "O le tagata masani masani i lona olaga e tatau ona fasiotia ai le tasi fale , na latou filifili e tosina mai ai se tagata poto masani ua saunia saunia mulimuli ane. "E tofu tagata uma ma amataga e tatau ona faia ni polofesa" - o le autu autu lea o le konekarate. Talimalo, Taimi e faʻatautaia ai vaega taʻitasi i luga o vaega o galuega sa leai ni mea, ona o le mamao ese o le faʻatau atu o le mea moni e sili atu i le tasi i le taimi nei. Talu mai le taimi "fetaomi", ou te talitonu, matou te matua laki lava - sa matou sailia se konekarate. E toʻatele na faia ese mai le "agavaa mea lelei", ae e leʻi iai ni a oa mo galuega faʻaliliuga, o isi na faʻateʻi i ofisa fesootaiga. Ina ia feutagai ma prolabs e le malamalama i ata o le "Alime" e leai se manao. I le levenu-Diedis, na ou fiafia tele i feutagaiga lautele, ma le iloa faufautua, ma le tufatufaina atu o tiute, ma le polokalama. Mai le lelei, matou te leʻi sailia, ma ma sailia. Sa toe amata mai foʻi, e amata mai ile uiga o mataupu faʻavae o le Faʻatulagaina o le Faʻaofiina ma le faʻaiʻuina ma le ata o foliga ma lanu o foliga i le pepa puipui.

Na matou malamalama o lona faʻauiga (e tusa ma faʻaiuga o faʻatalanoaga ma o tatou faamoemoegaiga) o tatou manatu e tatau ona avea moni ai ma se mea tatou te fia vaai iai. Ia avea ma Frank i le iʻuga, o tatou lava e leʻi iloa tonu ai le mea latou te sailia. O le mea lea, o le amataga o le tuʻuina atu o le dmirry sili ona atoatoa le saʻolotoga. Faia e ala i le faʻamalosi, ae o le faʻatulagaga o le agaga, e masani lava, e tatau ona i ai se malosi lelei, ma o le a le isi mea e manaʻomia pe a tele ni fanau?

O mea e masani ona aʻafia ai le mafaufau, ona o le "squeak o le vaitau" - Faʻaopopo ma le mea faʻatusatusa, na fuafuaina e ala i le faʻatino, na taliaina vave. Peitai, mai folasaga ma folasaga ma elemene o le "Sisifo Fale" Faʻafitauli Paʻufani, talu ai o loʻo matou mumusu uma, talu ai Lē o le iloa, ma le {{JoldIN o loʻo fiafia e vaʻaia foʻi ekalesia i le vaʻaia o ekalesia. Nofoaga e fiafia iai i le fale mautotogi i le aso o se avanoa tele e faʻaesea ai le alatele, potu malolo, o le umukuka ma se canging coungen, o loʻo faʻatulaga ai le togavao.

Faigofie, matagofie o le mamanu, o le faʻataʻitaʻiga galue o sone sone e maua ai tulaga sili ona lelei e maua ai tofa o aiga ma nofo uma i tagata ole aiga uma.

Toeitiiti atoa le 15-meter Courridor, faʻaleaganuʻu mo nofoaga fou o fale ma se manatu faʻapitoa o le maualuga o le maualuga o le mea e manaʻomia ai le suia.

Talu ona fetuutuunai pa puipui i totonu na i ai le koluma i le va o le potu malolo ma le ala savali), na latou filifili ai i le laasaga muamua. Iloilo puipui lamolemole fou mai le paso gypleum poloka na faigofie atu nai lo le fetuunai o le anti-curved curved. Na toe fua mai, o le mea moni, e le o soʻo se mea. O lea, na mou ese atu muamua vaega uma, tuuese le potu malolo mai le auala ma uele. O le iʻuga na fausia se nofoaga lautele lautele ma se potu-ola, o se umukuka ma se laʻau o le ala savali.

Sikuea mita o se tamai maliu uila, lea na taʻitaʻia mai le ala savali i le umukuka, na liliu mai i se nofoaga aoga, faʻaopopo faletaele malo. O le ulufale atu i le umukuka na faia na o le itu o le potu malolo. Ona o le mea moni o le pa puipui o puipui ua suia (i le auala auala ma le potu tele i le vaega o le fausia-i le anquary) e le gata i le faleuila Bowl ma le fulufulu fufulu, ae o le fale tapo.

Mai le potu teu fale teu oloa, ia alu loa na mafai ai mai se auala tele muamua, na faia ai le ofisa o le fale o le fale. Ma le isi, o loʻo siʻitia le faʻailoga o Adata ona o le fanau Asoʻotaua a Afa (suiina o se vaega vavaeeseina i latou) ma le tamai ala. E moni, e leai foi se mea na tupu, ae o loʻo aliali mai le Kapeneta ona o se tulafono, i le aoauli, i le aoauli, i le aoauli, i le aoauli,. Vaega o le isi potu (nei o se tamaititi lona lua mo le afafine laitiiti), o se faletaele tuaoi o 'au, ua filifili foi e filifili i lalo o le faatulagaga o nofoaga faaopoopo,. Na mafai ona matou aveesea o le auala o le auala, faatulaga se avanoa tuʻufaʻatasi i nofoaga faitele, faʻaaogaina toetoe lava o le tele o potu e le o iai i totonu o le fou (ofisa, ofu laei).

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Aso malolo fesootaiga 13264_17

Designer: dmiry zhugl

Matamata i luga

Faitau atili