Tuufaatasi ma Barn!

Anonim

Paketi maketi maketi: ituaiga, foliga ata. Le masani ai faʻataʻitaʻiga o tagata gaosi oloa na tuʻuina atu i le maketi Rusia.

Tuufaatasi ma Barn! 13270_1

Tuufaatasi ma Barn!
Ata M. Stedanova

O le fata e faʻapipiʻi ai le uaina mo le uaina o loʻo fetaui lelei i le umukuka avanoa ma lona i ai o loʻo fausia se siosiomaga faʻapitoa iinei.

Tuufaatasi ma Barn!
Klose

O se tasi o tuʻutuʻuga mo le teuina o le gatete o gatete ma lulu. O le mea lea, tusa lava ae le o tautua i luga o le laulau, e tatau ona e faia ma le faaeteete

Tuufaatasi ma Barn!
Bar "Monte Cristo" mai se faasologa o meafale "milano". Tape Buck Lisi pito i luga na faia i le maamora, teuteu auiliiliga - auro-faʻapipiʻi ("meatafale")
Tuufaatasi ma Barn!
Lima le paie borgsese bargese bar tu. Faia mai le Beech ma laina ma le veneer o Oliva (Merblesa)
Tuufaatasi ma Barn!
O le Primoli ma vae lagolago i luga o le stade o le pa o le pa o le a faia latalata ia te ia e sili atu le mafanafana
Tuufaatasi ma Barn!
Romary pageant laulau bar faia o Mahogany Massif. Mahagon Veneer uma (Puipuiga Puipuiga)
Tuufaatasi ma Barn!
Suli drib dri.

O le BRREEL BRO pa tu-teuteu pa tu ma faʻaali i tua o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le podium, o se kapeta o le kapeta. Iinei i se kamupani lelei e mafai ona e faaalu le sili atu ma le tasi le itula

Tuufaatasi ma Barn!
Bar vaega mo malosi Asosoga Brequal Beatmage: Courgacs, Berechors e oso i totonu o se tamai fagu fagu (pamax)
Tuufaatasi ma Barn!
Cuba Bar e faia i le kolone masani. Solomuli solo i luga o itu o le a aoga pe a kuka kuka (Starbay)
Tuufaatasi ma Barn!
Uaina aoina o loʻo i luga o se fata ma itu maualuga. E faigofie ona aveese mai le vaega o le pa (HIMIIIDA)
Tuufaatasi ma Barn!
Calamas link
Tuufaatasi ma Barn!
Calamas link

Buffet marion mai Geva ma le teuteuina uamea. I lalo o le laulau pito i lalo - tagata e umia mo fagu

Tuufaatasi ma Barn!
Sasa mamanu.

O le kofe laulau foliga mai e vaeluaina i sikuea, ma o nisi o latou e "tatala" mo le uaina

Tuufaatasi ma Barn!

Tuufaatasi ma Barn!
Laulau kofe zara ma se pa o le pito i lalo o le maamora crumb (vidal guiu)
Tuufaatasi ma Barn!
Solia.

Ua maeʻa le faitotoʻa i fafo o le faitotoʻa

Tuufaatasi ma Barn!
Tagata e umiaina mo uaina glazers ma fagu e mafai ona fausia i totonu o se faʻaaliga, counter ma isi potu malolo nofoaga (HLSTTA)

Tuufaatasi ma Barn!

Tuufaatasi ma Barn!
Fafo, o millibrs o loʻo ufitia i polymer varnish, puipuia mai le la susulu, susu ma le regulsuive efuefu ("Sgacheor Wal")
Tuufaatasi ma Barn!
Tusiata fale

P. Fedoorov Photo D. Schiglovsky

Uaina RACK e faʻapipiʻiina i lalo o le TarTotop Pa

Afai e i ai le pa i totonu o le fale, o lona uiga o loʻo i ai se nofoaga e mafai ai ona aoina uo, faʻamanatuina se mea fiafia poʻo se tala uaina, togafitia le uaina lelei poʻo se mea lelei cocktail.

Tuufaatasi ma Barn!
Smania

MinIbar lemu ma le pito i tua o le i luga o le pito i luga. E galue ai pe a tatala le faitotoa. I fafo atu o le pa e faia ma le paʻu moni, o se moli moni faʻafouina le cocktail ma le faʻaopoopoina o le ava, teuteuina i le sprig o le tele o ipu mo le tausamiga, pe a fai O se aso malolo ua leva ona fuafuaina. O le uaina paʻepaʻe, onā ae leʻi faia le 'aiga o le aoauli (Apertifif), faʻateleina le tuʻinanau. E sili atu ona oneti pikition, e saofa ai foʻi i faatulagaga le toto, ma e toʻatele e mananaʻoe avatu ni meaʻai ma nei mea. Coggic, wiskkey, herbal generene o taumafataga (dictiveveve) faaleleia le fuaina. O le mea lava e tasi e faʻalauteleina ai vaʻa ma, o le mafuaʻaga, e maualalo le mamafa. O aofaʻiga o uaina o uaina ma le 'ava e mafai ona teuteu le ola o se tagata ma o loʻo manuia i lona tino. Ina ia mafai ona latou i ai i le mea e teu ai, e iai se ituaiga faʻapitoa o meafale. Na te talaʻi atu i totonu o le potu o loʻo tu ai le lagona faʻapitoa, faʻatulaga le avanoa, tuʻufaʻatasia o ia lava. Tuu le pa e masani lava i le tagata talimalo, afi, pili, pilimu potu pe i le ofisa, o nisi taimi i le umukuka.

Foliga iloga

Tuufaatasi ma Barn!
SSA mamanuina o se pa puipui o se tamai buffet mo wines ma vaega faapitoa fuafuaina e teu ai fagu ma uaina uaina. O nisi taimi o le pa "faʻatasi ai" Bar Courd, iinei e mafai ona e kuka se koko. O tamaʻi pa e matua lauiloa lava, o le lelei tele o le fealuaʻi. E tele taimi e faia ai e le pa se teteʻa i le kapoti, o se auauna poʻo se laulau kofe.

Tuufaatasi ma Barn!
O le Kapeneta na avea ma meaafale o se modular meaafale mai le aoina o le faʻataoto mai i tua, o le faʻata, o se faʻata faʻataga ma o se fale-i totonu fagu fata. O le faitotoʻa o le faitotoʻa tautua o se laulau mo le tautua (odatalia o le tele taimi e faia ai le pa o le lelei o laupapa, paʻu, filo, ma le totonu o loʻo faʻaoʻo i ai A matala le faitotoʻa. Vavae ese faʻataʻitaʻiga e faʻatonutonuina e se mamao. E i ai suʻega o loʻo faʻamamaina e masini faʻapitoa e lagolagoina le vevela, faʻanoanoa, moli. I le taimi e tasi o loʻo i ai le leai o se gatete - mo uaina e taua tele. Uaina Upega ua fautuaina e teuina i se tulaga faʻa-lotoa ina ia mafai ai pea le saito ma le oti. I le isi tulaga, o le okesene o le a amata ma inu o le a le atoatoa le leaga. E tatau ona faʻapea mai o nei manaʻoga e le tatau ona faʻamalosi 'ava malosi. E mafai ona latou teuina i le potu vevela ma i se tulaga lelei. O le mea lea, o mea e masani ona i ai vaega mo fagu uma e lua o fagu, lea e manaʻomia e faʻatautaia ma masani poʻo potu faʻapipiʻi ma e umiaimi ma tutu i totonu o tane. E i ai foi pa ma le taua o ie, lea e faʻapipiʻi ai fagu i se tulimanu o malupuipuia, ma nai lo latou foliga o le tino Bottrales) poʻo le faʻapipiʻi vaega ma pu lea o loʻo faʻaaogaina e le ua o loʻo taofia ai le uaina o le uaea

Tuufaatasi ma Barn!
E sili atu le tapeina e mafai ona faʻasaʻoina uma i lalo o le fata ma luga. O le mea lea, o tioata ua malupuipuia saogalemu (HLSTTA) i se mea e sili ona leaga. E i ai ni nofoaga mo le ipu uaina ma se tioata: e masani lava "i luga o le nofoaga e tasi. E i ai foʻi ni mea lelei mo meaʻai mama ('aʻai, nati i le IDR), o mea faʻapipiʻi mo le tatalaina o fagu ma le kukaina o le ipu vaisu (butsidges ata o le tino Tagata faʻailoga, teuteu teuteu mo le manaia o le vao, o laʻau, meaʻai mama). O se uiga talafeagai o se pa lelei e mafai ona taʻua o se lauiloa poʻo le faʻataʻavaleina o le isi vaalele, lea e manaʻomia mo le faia o le laulau ma fefiloi mea.

Lagona pei o se pato

Ia o le kokoina o le tausamiga sa sili ona manaia, ma ua e fiafia e le gata mai le latou faʻaaogaina, ae faʻaalu foi lea mai le kuka, faʻaaogaina o meaola ma masini faʻapitoa.

O le aisa o le aisa o se vaega taua o soʻo se pa. I le maeʻa ai, o le aisa o loʻo aofia ai i le fausiaina o le tele o koko, e manaʻomia se aisa aisa mo nisi, mo isi fasi lapoʻa o le aisa.

O le pusa 'aisa e manaʻomia e faʻamalulu ai ipu. Ia meainu, e pei o le pia poʻo vodka, o se masani i le galue i totonu o mata tioata ma uaina.

O le fufuluina e tatau lea i, ae le o le tuua o le nofoaga e te kuka ai le koko, e fufulu tioata, shery, fufulu le fua, muselu.

O nei masini uma e mafai ona faʻasaʻo i totonu o le fata o le pa.

E le taofia foi le fale faigaluega i luga o le kokota ma mea suamalie e tatau ona saunia. O laupapa, o le a faaaoga a naifi mo meainu. Aua neʻi galo e uiga i fala mo le faʻamamaina o ipu. Tuusaʻo i luga o le fata o loʻo faʻaalia ai le mea na tupu.

Mama cyre

O pa e le masani ona aofia i le aoina o le kapeneta meafale a le gaosi oloa. O nisi taimi, o le vaega Pa, ua uma ona faʻaogaina se tasi o fata o le faʻaali poʻo se kapeneta ma se faitotoʻa manino. Sei o tatou vaʻai i nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai pa ma naʻo pa. I le mauaina o le modular meaafale o Odalia (Katyusha, Lusia), e mafai ona e okaina le poloka mo le teuina o fagu i totonu o le softw. A e tatalaina lenei pa, o le pito i tua e otometi lava ona liu i luga, ma o fagu na teuina i totonu o le sili ona manumalo.

Tuufaatasi ma Barn!
"O le Sgacho Emepaea"

O le faʻataʻitaʻiga ua maeʻa ona tuʻuina atu e se 'au e faigofie ona fesiitai mai i le nofoaga e tuʻu ai le vaega o le Vosser Cam "(Rusia) o loʻo faia i le fomu o fana. O faʻataʻitaʻiga uma e faia e MDF ma faʻavasega e vanina i lalo o anamua. Parrels o ituaiga eseese o loʻo nofo lelei faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga mai le 3 i le 22 fagu. Ua ofoina atu foi pa o Desktop pa, o se mamanuina ma le maualuga o le 500mm, lautele ma loloto ma le loloto i le 250mm. E i ai le nofoaga mo le pala, ono ipu faʻapipiʻi i luga o vaalele e lua ma vaalele laiti, o loʻo fuafua e moli ai meaʻai ma alaoa. O kamupani Novity o le Myli-Pa na strelized e faalua bos. O le tau o le asitituti desktop faʻataʻitaʻiga - 5.8-6.200 Norbles, pa parrels- 7-9 afe Norbles., "Base Baghs" - mai 27 afe Baghs ".

Tuufaatasi ma Barn!
Maggi Masmimo.

Oso mumu aʻo leʻi faʻaaogaina e fautuaina e faʻatumuina i le tolopoina ina ia maina ma okesene. O iinei i le matafaioi a na o nifo, o le paga o le maggi Mastomo Masters (Italia) e faia e le le masani ai faʻataʻitaʻiga o fafie (linden, o le propral, ma coux. Mo le gaosiga o mea faʻataʻitaʻi, o galuega faʻanatura ma tusi lesona tusi galuega o loʻo faʻaaogaina, pei o aso anamua. Faʻafetai i nei Baram, Willen Tagata Faʻatau Faigaluega o le a foliga le masani ai O faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i fafo, desktop ma ua faʻasolo atu i lalo (latou te tumau i le puipui). O pa o loʻo teuina o le 2-30 fagu ua fuafua, ma le uiga faʻapitoa o le tele e mafai ona taʻua o le mea na teuina ai le koneteina ma e aunoa ma ni pepa. O le mea moni o latou taʻitasi e mafai ona fesoʻotaʻi i se tamai craine, lea, afai e te manaʻo e sasaa se tasi poʻo se isi mea inu, e tatau ona e tatalaina. Oka se vai inu amata mai le mea o loʻo tusia ai Cyone i ni faʻailoga laiti na faʻapipiʻi latalata ane. I lalo o ie, i se mamao na lava e tuu ai se ipu tioata, o se tele. O innisy tuu ipu o le a latou faʻatumuina ai se vaiinu, ma pe a faʻapea e pa'ū le 'afa o le' ava malosi e ala i le tioata, ina ia le faʻanoanoa ai le ipu. O nisi faʻataʻitaʻiga ua maeʻa ona tuʻuina atu e le leitio-teuteuina retroy style. O le vaega o le pa e mafai foi ona aofia ai se fale puipui mo le 68 fagu, tausia le vevela o le 5-18c i le 50-80% o le leitio, kofe Grinder, kofe kofe, crystal dinykes dicksses mo uaina, tioata mo whickey, chirac mugs ma papatusi. O le tusitala o loʻo faia o fafie, ceratramic palu, maamora, faleea stainless steel. O le itu e teuteu, apamemea ma le agaleaga. O le tau o le pa pa ma le lua cranes mo le fafagaina o 'ava malosi o le 15 afe o rubles, fola ma se tamai pusa, e le itiiti ifo ile 120 afe. O le filifiliga ma se kamuta uaina e maua ai e lesitala 68 fagu, corkscrew, posterscrew, decanter (vessess mo le uaina ma le okesene.

Tuufaatasi ma Barn!
O le pito i lalo o le liligiina pa-globe ua teuteuina i foliga o le tapasa, lea e faʻailoa ai e tagata faʻapitoa tali a le lalolagi. Pelero glovbi pa) Pellerawin pripbi pa (Italia) ofo atu faʻataʻitaʻiga i foliga o le lalolagi. O le lalolagi faafanua o le ogatotonu tausaga, o le vaitaimi o le sili geographical saili i luga. Ua faailoa mai e le i ai o atunuu o le laueleele o lo tatou paneta i manatu o tagata o lena taimi. O le "Northy Pesere" tatala, ma i ou luma o oe Nicho, o loʻo tuu ai fagu ma le i totonu o le fetu o le fetu. E uiga i le atulaulau. O le lalolagi e liligi solo i lona axis. O le pito i lalo o le Axis ua faʻasaʻo i luga o le vaalele i luga o fagu ma meaʻai meaʻai. O lenei vaalele e faia i foliga o se tapata anamua. Faataamilo i le "Personant" o se bezel mamanuina e tuu i luga o matauila i luga o le. Nai lo le pito i luga o le tasi itu o le lalolagi, o se laulau e mafai ai ona tusia, e talafeagai e le gata e maua le gaogao mataua ma tioata, ae sauni foi ia koko. O faʻataʻitaʻiga uma e faia o ni laʻau taua ma ua valiina tagata taʻitoʻatasi. O le pa ua faaauupegaina i rollers, ina ia faigofie ona alu ese mai le potu i totonu o le potu. E i ai foi le Desktop faʻataʻitaʻiga. O le vaega sili ona maualalo o pa o pa o le 330mm, le maualuga - 820mm, maualuga, 830-730. O le tau o le desktop pa o le 3 afe rubles, i fafo - 5.5-15 afe afe. (Faalagolago i luga o le tapulaa).

Tuufaatasi ma Barn!
Manatunatu loloto.

L Cantina faʻataʻitaʻiga ma se faiga o le faʻatumauina o se vevela ma le suamalie, ina ia fiafia le uaina mo le tofoina o le tofo i le televave o mafaufau (Italia) - meaafale ma tioata ma tioata fou. O lenei kamupani o se tasi o le muamua e faʻaogaina e le tioata tioata i le gaosiga o tioata mea faʻatau. Faaaogainaina foi fafie, Veneer, uamea. Taaalo ma le tioata, refrex georts muamua faʻataʻitaʻiga, pei o le cantina pa, o le pusa tioata ma se tioata tioata faʻapipiʻi iina i luga o le diagonal. Upega o loʻo faia i totonu o pu lea o loʻo faʻaofi ai le uaea ma faʻasaʻoina i latou i se tulaga faʻaupuga. O le mamanu ua fuafuaina i se auala e faʻasaʻolotoina ai e fagu i le mafiafia o le tioata ma e le paʻu. Lalo, i lalo o le nofoa, e iai se tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona e tausia le vevela vevela ma le le gaoia i totonu o le pa (e ui lava o le paʻu o le uaina, o le mea lea e le aveina ai i totonu). E tatau ona ou fai atu i le faʻataʻitaʻiga o La Canuna e le o se tasi o auala tele. O le maualuga i luga o le pusa cigir. Ina ia teuina le vailaʻau lelei iinei, e faʻapipiʻi ai se sipai faʻapitoa, e tatau ona afifiina i le vai. O le tulaga o le le mafaufau e faʻatonutonu ai masini, ma le eseʻesega o le "tau" mai le masani latou te avatua se faʻailoga. O le uluai gondola faʻataʻitaʻiga, lea i tulaga eseʻese o loʻo iai ni ata mo fagu ma feʻe. O le tau a paolafila, mo se faʻataʻitaʻiga, ma o le ana o le Elona, ​​e amata ile 40 afe.

Aʻoaʻo e tuʻufaʻatasia

O nisi meainu (le umi le inu) ua mamanuina e faʻasusu lemu ai mo se talanoaga manaia, isi (vai inu) - e inu ai se vole.

Cuba Libre (umi inu), 1 vaega

50ml malamalama roma

Coca-Cola poʻo Pepsi Cola

Tipolo

I le tioata ma se malosi o le 200-300ml, ua amata i luga o le puleaga. Liligi atu i luga, o le vaega o totoe o le avanoa i le tioata faʻatumu le koca-cola, teisi teisi ma le sua o le tipolo.

Gallian (pine puʻupuʻu), 1 vaega

30ml peimer Galtiano.

20ml kofe espresso

10ml kulimi 33% le gaʻo

I le ipu vai o le 60 ml i le ituaiga o le va o le caunded caunded conne poʻo le paʻu i luga o le 'ava, e liligi le ava, ona faʻaopopo lea o le vai vevela E leʻi faʻaloaloaina le vaega i le muamua. O le pito i luga o le malu lemu palakulimi.

Tuufaatasi ma Barn!
Kucago kofe laulau (MSS) manaia faʻataʻitaʻiga ofo mai le MSS (Farani): Pa) (Pa ma vaega e tatala ai le sili ona le fuafuaina. O lea, o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona masani ona foliga mai i se tamaʻi loka ma se tamai vaʻa i le ogatotonu ma le lua togitogi laina o pusa i autafa. Ae e le o pupuni poo le faitotoʻa poʻo le faitotoʻa e tatala foi a o tatou mafaufauina. Ina ia maua le uaina, e tatau ona e fetaomi i luga o le faitotoʻa, ma o le a amata ona faʻataʻape solo i le itu taumatau. I lona itu i totonu, fata mo ua mautu ua mautu. E le matala mai le au faifaatoaga laiti. Ae mai le itu o le loka, o faitotoa ma fata na ofi i luga o latou, i luga o le uaina tioata na teuina. E mafai ona faʻapipiʻiina vaega o le pa i totonu o se laulau tusitusia poʻo se laulau e fai i lalo o se laulau gagau, pe i le vaega o swivel faʻapipiʻi mai le itu o le laulau a autafa o le laulau. O nei faataitaiga uma e faia o siteki ma fausiaina faavae o fausia ma na faia i apamemea o apamemea. O le tau o faʻataʻitaʻiga e amata mai 80 afe rubles.

Tuufaatasi ma Barn!
Nairobi Bar tapunia o le fatafata moni, - i luga o le fusi (Starbay), o pa (Farani) e faia o se faʻasologa o lanu piniki taua. Uma meaafale e faia ava malosi. O oloa maeʻa e aofia i le fitu vaega o va eseese, o loʻo faʻaaogaina pea i totonu o le 10 aso. O le faʻauma e mafai ona faia o ie, wicker rattan poʻo le paʻu paʻu. O tagata o loʻo faia i le ituaiga o paʻu paʻu poʻo ni iʻa iʻa ma nila e faʻaaoga e faʻaaoga ai i luga. I totonu o le NAIROXI faʻataʻitaʻiga (ma le ratttan trim) ma surcofif (ma le pito i luga o le fatafata, e mafai ona maua i totonu o le fatafata, le tele o fagu ma le aisa. E ui lava i le matagofie o le le lelei o le itu (maualuga- 1410mm, umi ma le loloto - 610mm), o le faʻataʻitaʻiga o feaveaʻi ma gaoioi i luga o uili. O le tau o le Bar Spofuf- 132150rub., Nairob- 140900RRUB.

Tuufaatasi ma Barn!
Bar mai le Beatheame Aoina ma le toe faia o le uaina o le uaina fale (Merblesa) o le a faamanatu atu o le pa, o fea le tulaga o ia, e le taugofie o ia. O lenei meaafale ua fuafuaina mo tagata e mafai, muamua, faʻaaogaina o se sone faʻapitoa mo le inu i totonu o le fale, lona lua, e faʻaauau ai le "aʻiaʻi" I le taimi lava lea e tasi, e le talafeagai ai le tuʻuina atu o le uaina, pei o tupe, o se auauna lelei, ae o se leaga e tatau, ma e le tatau ona faalagolago ia te ia.

O faatonu faafetai i le kamupani "idumalgo", "Le Ampae Bogyho", Ibtm, NK, Constarque "Kalose" Acout Caphib Lecadeau ma le faleaiga "Norstalzhi" mo se fesoasoani ile sauniaina o mea.

Faitau atili