Aunoa ma tulimanu tulimanu

Anonim

O le toe faaleleia o le tolu-potu fale mautotogi ma se vaega atoa o le 115 M2 e faigofie ma le tutusa o le taimi.

Aunoa ma tulimanu tulimanu 13272_1

Aunoa ma tulimanu tulimanu
I le meaafale o le alatele o le alatele masani i totonu o le Ceramic Tiles, o le fatufatu o le mea e sili ona lelei. E le toe i ai le potu 'ai
Aunoa ma tulimanu tulimanu
I le ogatotonu o le potu malolo, latalata i le ipu kofe laulau talimalo, o le nofoa ma le Simira Snaf o loo tu (uma o le pa o le kulimi
Aunoa ma tulimanu tulimanu
O le uluaʻi vaega o le potu malolo e maua ai le faʻapopoina o le tusitala o le mapu o le maʻa
Aunoa ma tulimanu tulimanu
O le fuaitau mai le potu 'ai i le umukuka ua faʻatulaga i le ituaiga o se tala. Na taʻu atu e ona iʻuga e le MDF panels, o le Beech Veneer. Uma uili laupapa tipi moli
Aunoa ma tulimanu tulimanu
O le otootoina o le oval charteppips toe fai le lamepa molto Luce. KTEM URE i le ese o le maualuga faʻapipiʻi faʻapipiʻi laina
Aunoa ma tulimanu tulimanu
O le isi "faamalama" i le umukuka na aliali mai ona o le muamua taualuga moli. Umukuka seti ma beech hoades ma hourgaces amerika mulila
Aunoa ma tulimanu tulimanu
I le potumoe, o le lamolemole laina o le siʻusiʻu o le laʻau e alu i le puipui ma o atu i le vaivai o le kapeta na faia mai i le cotton. O le faʻailoaina o se ata faʻapipiʻi, na ufiufi i le teuteuga o le pamu okito pakes-lanumoana
Aunoa ma tulimanu tulimanu
E tusa ai ma le pito i totonu o le pito i lalo o le pito i lalo o le vaeluaga o le taualuga, o loʻo taofia le 120 mm, e faia ai le mataala mo le cornice. Mo le taulai atu i le ata i le curly fana i luga aʻe o le moega faʻaaogaina moli matala
Aunoa ma tulimanu tulimanu
Ina ia tuʻuina atu le faletaele ma se foliga faʻaaloalo i le puipui, i le puipui i tafatafa o le pipiliina o aʻu na tuʻu i lalo o le fana. Na tuu e Pocks se Bouler o se nofoaga e teu ai, faʻapea foi ma le ata o musika ma malutaga mo le teuina o vaipuna
Aunoa ma tulimanu tulimanu
O se tasi o puipui na laina i le Monophonic Chimic Tiles, teuteuina o le nuanua na faia o Mose
Aunoa ma tulimanu tulimanu
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Aunoa ma tulimanu tulimanu
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le totonu o loʻo fetaui ma le fiafia o le tagata e ona le fale e le o se mea taua e tusa ai ma tapulaʻa masani. O aʻu o se nofoaga o loʻo i ai i taimi uma. Le faʻataʻitaʻiga lelei o lenei faʻavaveina o le tolu-potumoe fale mautotogi. Faʻavaeina i luga o, faigofie ma le tutusa muamua fofo.

O puapuaga o tagata e ona o le fale mautotogi, na faailoa mai e le tusiata, sa latou foliga mautinoa: 'e matua foliga manaia lava le fale fou, ae o ni siosiomaga; E maua se nofoaga orgonomic o se nofoaga manogi, ma le malupuipuia le malamalama ma tioata luga na fausia ai se moli manaia. O le ola ai ma le mafanafana, o toʻalua manaʻomia se potu malolo, potumoe, ofisa, Kimukuka, potu 'aʻai ma lua faletaele.

Auala taumatau

E iai isi o loʻo iai ni faʻafitauli o loʻo faʻalavelave ile faʻafofogaina o taimi. O le avanoa o le StoBang, Victoria Komuabskawaya e tuu ai le aoga sone, o le tasi i le isi, ma gaioiga o gaioiga e lelei ai. O le ogatotonu, lea e tuʻufaʻatasia ai ma fale uma, ma aga masani ona avea ma potu malolo. Mai iinei e oʻo atu i le potumoe ma i le alatele ma i le potu 'ai. Lautele lautele avanoa o loʻo fausia ai se aʻafiaga o matala, ina ia vaʻaia moni le falelotu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lē o loʻo iai i totonu o le potu 'uaʻi na vaʻai i mea o loʻo tupu i le umulaina, potu malolo ma lubby. Le maualalo le faitotoʻa faitotoʻa. Afai e te le faitauina faletaele ma se potu laei, o le potu moe, o le potumoe e naʻo le pau le potu ua naʻo le potu. O le faitotoʻa o le faletaele e latalata mai na muamua lomia i le potu malolo. O le tusiata na tigaina i ai, ma o lenei i le faletaele o le Matai, e mafai ona e tuʻu saʻo mai le potu malolo, pe a lua sone tumaʻoti e fesoʻotaʻi.

Ae le i toe faʻafouina le puipui o le a le umukuka mai le umukuka mai le isi potu tele ('aʻai potu). O le faitauina atoa na faatulaga ai se ato a le au puipui, na faʻamalosia ai le mamanu i uʻamea uʻamea, ma le ulufale atu i le potu malolo na ola faʻatasi. O le umukuka ma le potu malolo e tuʻufaʻatasia ai le podium ma le maualuga o le 70mm. E le gata i le tuʻufaʻatasia, ae faʻapea foi ma se galuega faʻapitoa, ona o loʻo nana ai uaea o le fola o le fale ma le vevela o le coulhit (Sepania).

Aunoa ma tulimanu tulimanu

O failauga pito i tua o le akoutic system o le Ohika fale fale o loʻo faʻamauina i le taualuga. O lenei mea e maua ai le tulaga talafeagai lelei ma i le taimi lava lea e mafai ai ona e sefe i totonu mai le le talafeagai lelei. Mo le faapipiiina, fusi fono sa faaaoga, lea na fausia i totonu o le uamea o loo i ai le tali uaumuina. I fafo atu o le tino, na tapunia masini na tapunia ma le teuteu teuteu teuteu.

O le isi fou fou o le fesiitai o le pusaaipoto. Muamua, sa tu muamua i le va o le faletaele e ma alu ai le itu tauagavale, ma o le itu tauagavale o le potu 'ona, faʻaleleia atili le manatu o se potu faʻafouina. Ina ua siʻitia le nofoaga o le potu ofu, o le faʻamau o le faletaele faʻateleina lava, na ia mauaina foliga o le vaega, ma o le ala mai le potu i totonu o le potu malolo e tatau ona lautele, solo.

Aunoa ma tulimanu tulimanu

O le maa faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi atu i le puipui i luga o le "fao vai" - faʻatupuina le faʻauiga faʻavae i luga o paʻu ma poveymenius. Fausiaina o le Scotch tapunia le faʻaiʻuga o le faʻailo o maa o maʻa, aemaise lava i totonu o le sone o le sone, o lea ae le o le pisia pe a valiina le puipui.

Ina ia aua neʻi faʻaitiitia le vaega o isi potu, sa fautuaina le tusiata, e le faʻaluaina se isi potu i lalo o le ofisa. O lenei faʻafitauli na foia e ala i se fetuunaiga fetuunai: O le tagata faʻatau mai o nei onapo nei (Italia) mauaina, o le mea lea e mafai ai ona tuʻu lelei le komipiuta, o le pepa talafeagai. Ina ua maeʻa mataupu faanatinati, ua lava le tapunia o faitotoʻa - ma o le faʻaaogaina o le faʻafitauli ua le toe faalavelaveina se tasi. O le Ofisa o Mobile na iloa ai tagata uma ma le fiafia.

Mea mo le fantasy

O vaeluaga fou na fausia mai i luga o le laupepa i luga o le uamea faavaa. E tusa ai ma le tusiata, e matua tumau ma faatuatuaina mea. I loʻu usitaia o le tekonolosi manaoga mo le faʻapipiʻiina, e iloga i uiga maualuluga. O lea, 1pog. Mooles mai le GLC toe fai le uta i le 10kg, o lea e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le chel (moni, ae le tusi). O isi finauga taua ia lagolagoina o le mago o tau ma le lavelave o le masini sipima puipui mai ia faʻatusatusa, faʻaaogaina poloka fale poʻo le faʻaaogaina o poloka fale ma piliki o fale.

O le fale o le falelotu na fausia ai le tolu taamilosaga pamu - o ulutala i luga o se faletaele tele, o se potu laei ma se tasi o itu i luga o le ala i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le auala 'ese i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le alatele i le auala' aisa. O nei vaega o nei vaega i itu uma e lua na faʻatinoina mai le lua vaega o le laupepa o loʻo i ai ma le mafiafia o le 12.5 mm. Lolomiina - "Shimannet" ("Acoustics mea ma tekinolosi", Lusia), o le fua o le 20m, sa faia i le va o le nofoaga i totonu ma fafo. O le iʻuga, o le mafiafia o le pa ma le 70mm, e itiiti ifo nai lo le parasepi tutusa o le fausaga o piliki ma le tele o poloka vailaʻau. I se faʻaopopoga, o le Elasi o GLC o loʻo maualuga atu nai lo lena o nei mea, ma e taua lenei mo le fale fou, lea e mafai ona faʻaititia.

O le tioata puipuia piliki

Aunoa ma tulimanu tulimanu

O le umukuka "Aptona" e tulaʻi mai ma le masani ai i totonu o le chratrac fules o lea e faigofie ai le aveeseina o gaʻo gaʻo ma spushes foliga mai i le kuka ma fufulu ipu. Nai lo le le le aoga le faaiuga, o le tusiata fuafuaina o se Clinker faasaga i piliki. O lenei mea ma le malosi malu o loʻo faʻaaogaina mo galuega mai fafo, ma i totonu, e le gata na faia se galuega puipuia, ae faʻamalosia ai foʻi le potu.

Na taoto le piliki i totonu o le papala na faia i totonu o se puipui sima. O se fasi mea teuteu teuteu e latalata i le pepa kuka na tapunia ma se ata fou-tetee o le 9mm mafiafia. Puipui ipu tioata malupuipuia ma mafiafia mafiafia ma lautele juel ulu.

O le faigofie o le kesi e fesoʻotaʻi foi i tulaga lelei o siʻosiʻomaga o Preversboards. E faigofie ona fai ni pu o loʻo alu ese ai uaea i totonu o le pā saʻo. Ina ia mautinoa le saogalemu atoatoa ma tuʻufaʻatasia o le eletise eletise, ua na o le uaea i le puipuia o tubes ma le lapoa o le 16mm.

Le masani ai

O nofoaga uma o le mau a le mau, sa i ai le osofaʻiga o tumutumu o tumutumu i luga o le uamea, ma mo i latou taʻitasi na mafai ona maua se muamua fofo. Na fatuina e le Vcridor se ata ma le laumua o le sikuea. O a latou itu o puipui na faia o le glc, ma o le pito i lalo o loʻo galulue lelei i vaega o le pito i luga o le sima faʻamalosia. I totonu taitasi e tosina tuusaʻo i le sima o le faʻamaluluga, aua le faʻaititia le maualuga o le potu, o le moli ua faʻapipiʻi 220v (Primalux, Siamani). O maa malamalama e fesoʻotaʻi pea.

Malamalama i luga

Aunoa ma tulimanu tulimanu

Mai le vaalele o le taualuga o le vaega o le volutic glowingclec glowing, faʻailoaina i se fogafale faʻavae, e toʻafa tutusa i le nofoaga o loʻo iai i le nofoaga. O lenei tali lototele o le tuʻufaʻatasia ma se ceramic strad-o salato o le taʻotoʻo, o puipui o le potu ua laina i luga o le pito i luga.

O le osofaʻiga e maua ai le paʻu o le paʻu o le moli o moli o halose ua i ai le puipuiga mai le susu ma faigaluega ma se faʻavae faʻavae o 220v. O le gasologa o lagona malamalama o loʻo faʻalauiloaina e ala i ni mea aoga. O lea, pe a faʻaaogaina moli maualalo-voltage, o le transformer e le maalofia, lea e tatau ona tuʻuina i tua atu o le Darkcartter mamanu. E le manuia le masini, ina ia talafeagai ai le sauniaina o iai. Ina ia mafai ona aloese mai faʻafitauli, punavai ma se vofa o le 220v ua faʻaaogaina.

O le paʻu o le paʻu o le siʻusiʻu o le siʻusiʻomia e teuteuina le uluaʻi moli na faia e okaina. E faia i le peleʻaga o loʻo fausia e ala i le Aluminim Profil, ma ua faʻapipiʻi i le Internendnerasional Netlap ma uamea popolega. Mo ia, o loʻo filifilia ai i luga o loʻo filifilia ni mataʻupu e tasi. Ile le tofo ma le manaia o taele o le plexiglas i le almininum talaaga, faia i lea lava mataupu faavae. Latou te opoina i totonu o le "digwall" ma taofi i luga o se ipu sima faʻamalosia sima e ala i le faʻamaloloina.

O le laʻau mafanafana i totonu o le potu malolo o le 15CM, o lea o vaega faʻatekinisi o koluma ma lamepa o loʻo nanaina totonu. I le tulaga o le sone e pasi ai le cornice moli. Ina ia faʻatulaga, o laʻau o GLC na leoa ina ia latou 'ae le o aʻe i luga o pa i le 12 cm, ma i luga o latou tino na faia. Faʻafetai i lenei mea, o le halogen lamepa tamā tompā (Siamani) e le o vaaia.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma sauniuni galuega - - 18 900.
Faafaigaluega masini (ma le uamea) - - 15 700.
Vaega o vaega mai le GLC 53m2. - 28 400.
Masini o le taualuga ma teuteu vaega mai le GLC - - 77 500.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 11 400.
Atoa 151900.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Steel Retol, Faʻaaogaina seti - 5300.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 36 700.
Polypropylene ato mo le fausiaina o otaota 80 PC. 10 800.
Atoa 42800.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Masini o le Taufauga Vaitaimi 115. 135. 15 525.
Sima ma sima masini, podium 115. - 40 500.
Masini o le tele o le tele 72. 162. 11 664.
Faapipiiina o fola o le fola 72. 320. 23 040.
Faapipiiina o le Ceramic Tile ofutino 43. - 26 800.
Atoa 117530.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 400kg 65. 26 000
Eleele, Peskobeton, Cerardzit, Mesh seti - 48,000
Fola rover (Lusia) 360kg 10 3600.
Fale Komitiitita 72m2. 1460. 105 120.
Ceramic tile, glue, chut seti - 44 800.
Atoa 227520.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 270. - 87 500.
Valivali luga o le maualuga, teuteu stucco faauma 195. 390. 76 050.
Feagai ma puipui ma ceramic fafie, maa 58. - 40 800.
Carpentry, carpent galuega - - 39 800.
Atoa 244150.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plaster gypsum, eleele, tino oti seti - 38 300.
Vali v / d, teuteu suauu seti - 12 400.
Ceramic tile, maa 58m2 - 52 800.
Tile glue 11 ato 600. 6600.
Atoa 110100.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faapipiiina o uaea, uaea 870 M. - 36 600.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 7600.
Faapipiiina o switches, sckets 45 PCS. 280. 12 600.
Faapipiiina, faʻamalolo o lamepa, chandeliers - - 19 800.
Faapipiiina o fola vevela seti - 5200.
Atoa 81800.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Eletise -, Telefoni, Calnna Cablena ma vaega 870 M. - 20 900.
Eletise eletise, puipuia masini, taavaletoto seti - 9300.
O mea faigaluega 45 PCS. - 11 900.
Fuga o le fola o le fola (cable, hormestat, atigi fatu) seti - 16 200.
Atoa 58300.

Tau o le Plumbing galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 43 POG. M. 180. 77400.
Tagi o le Sweage Paipelines 18 pog. M. - 1980.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti 2800. 2800.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 21 400.
Atoa 33920.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 43 POG. M. - 2580.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 18 pog. M. - 2450.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 19,700
Taele, taʻele, faleuila, seevae maata, Faucets seti - 138 300.
Atoa 163030.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Aunoa ma tulimanu tulimanu 13272_18

Tusiata: Victoria kovalevskaya

Matamata i luga

Faitau atili