Vaega o le fausiaina o le poloketi

Anonim

Vaega o le fausiaina o le poloketi 13274_1

Matou te taʻuina atu e uiga i faʻafitauli uma o le faʻamatalaga poloketi: Mai le talanoaga muamua ma le tusiata aʻo leʻi amataina le faamaopoopo ma sauniuniga o pepa faigaluega.

Fuafuaga fuafuaina

Tapunia / fotodom.

E te manaʻo ia te oe e siʻosiʻomaga i totonu o le itu o onapo nei, ae le mafai ona faʻatulagaina le auala e tatau ai ona vaʻai? Se mea e te fiafia iai i fale mautotogi a uo, se mea na tosina i mekasini, se mea faigata ona filifili. E faigofie tele ona fai atu ou te le manaʻo i le vasega? Mo le malamalama i mea e fiafia ai ma ave le sili ona lelei fofo naʻo le faufautua o le a fesoasoani.

O lea, na e faʻaosofia ai se laasaga ogaoga ma sauni e okaina se fuafuaga o le latou fale o latou fale. Ae e leaga lava le mafaufauina o le mea e tatau ona fai ma o fea e amata ai. I lenei mataupu o le a tatou fesoasoani ia te oe ia malamalama i uiga lautele o le poloketi fuafuaga fuafuaga faiga ma i le faʻataʻitaʻiga, faʻaalia le vaega muamua aʻo leʻi amataina pepa faʻatonu ma tapenaga o pepa faʻamaonia.

1 mauaina o tagata faatau manaoga

O galuega e amata i le auiliiliga o le fausiaina o le fale ma le fuafuaga o iai nei. Afai e te manaʻo e faia le toe faia, vaʻai i le tusiata. E mafai ona e tosina na o tagata mamanuina na o le faia o faiga e galue ai, pei ona latou le oi ai le malamalama e uiga i le inisinia o fale. Ae le i amataina galuega i luga o le poloketi, o le e ona le fale o loʻo mauaina se manatu poto i le setete o ata ma fesoʻotaʻiga (faʻapitoa suʻega) mai le tusitala o le galuega pe i ai se laisene talafeagai. Atonu lava o le sola ese mai o le fausiaina o suiga faapolofesa (o pa faʻaletonu, o loʻo tatalaina, fesoʻotaʻiga) e tatau ona lafoai.

O le faʻailoa o mea e te manaʻo ai, o le tusiata e saunia se filifiliga o ata ma faaupuga o totonu, meaafale, ie, o moli, ipu ma taimi o loʻo tupu ai. O lenei mea e maua ai le ki i le sailiga mo faiga, o lanu o le lumanaʻi i totonu ma le paleni o le faʻamaeaina o mea.

Tuuina atu i tapulaʻa uma ma fua o taunuʻuga, o le tusiata e te filifilia o loʻo amata amataina galuega i luga o le poloketi. I ni nai vaiaso mulimuli ane, o le a ia saunia se fuafuaga fuafuaina.

Tulaga o le fausiaina o le poloketi

Ina ua maeʻa ona auiliiliina faʻamatalaga na maua mai ia te oe, o le a filifilia ni faʻasologa faʻataʻitaʻi, o le a masani ai manatu masani ma saili ni fofo. O le isi o le a faia ai se poloketi ata. A mavae lena mea, e mafai mafai ona amata faamaopoopoina lona faamaopoopoina i pulega talafeagai. I le vaega mulimuli saunia o le tala faatekinisi.

O le iʻuga o le faʻamaumauga o fuafuaga o le fuafuaina o fuafuaga, totonu, pepa faʻamaumauga poloketi ma faʻailoga faʻamatalaga (pei o tau mo mea e mafai ona eseese).

O se vaega taua e afaina ai le fuafuaina o se faʻamatalaga lea o tagata faʻatau ma manatu o le tusiata mai fesoʻotaʻiga ma latou. Mea e fiafia iai, ma mea e fiafia i ai, ma lanu lanu e tatau foi ona amanaia.

2 Sauniuniga o Fuafuaga Fuafuaga

I le faʻagasologa o le faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau ma le tusiata, fesuiaʻi ma faʻamatalaga o loʻo fesuiaʻi. Ole vaega muamua o le galue ile poloketi fausaga ua maeʻa i le tapenaina o le ata tusiata (tele filifiliga mo le fuafuaina). O loʻo latou atiaʻe mo le faʻapotopotoga o le avanoa: Zoning, fesoʻotaʻiga i le va o nofoaga, o latou tusi ma fuafuaga.

O le tiute o le tusiata o le taʻu lea i le tagata faʻatau e uiga i mea e manaʻomia ma le mafaia filifiliga taʻitasi. Ma e le faigofie le galuega a tagata taʻitoʻatasi ona taʻu atu le mea latou te fiafia ai pe le fiafia, ae ia faamatala pe aisea. A leai, o le galuega faamaopoopo i totonu o le Tandem "Architectct-tagata faatau" o le a le aoga.

Ile taimi lea, o le tusiata e mafai ona faʻaaogaina i le fesoasoani a le faʻatulagaina o le faʻatulagaga. Lea ua faʻatagaina ai le poloketi e siaki ana faʻaiuga, vaʻai i ni vaivaiga e mafai ona misia i luga o pepa. O le lautele ma spatulial compiation e fesoasoani e faʻaalia ai le manatu o le tagata faʻatau.

3 Saunia Polokalama Gaoioiga

O lenei vaega o galuega e mafai ona faʻatino i totonu o le tusi lesona poʻo komepiuta ata. O lea, faitotoʻa, meaafale, lamepa ma isi mea i totonu na filifilia moni (i le tele, faʻataʻitaʻiga ma lanu). I le laasaga lona lua, o vaisinauga o loʻo faʻamamaina ma fofoga faʻataʻitaʻi fuafuaga, Tekinolosi ma Fetu. O le tusiata ma le tagata faʻatau "o loʻo i ai" fale mautotogi "" Pass "le auala mai le pito i luga o le moega ma filifili poʻo fea le ki o loʻo faʻatautaia e le lalagaina.

I le taimi lea, e mafai ai ona e mafaufauina ni mea e faʻauiga ma ua maeʻa ona faʻatino mea. Lenei o le tusiata e le o se tasi filifiliga. O nisi taimi o togafiti e faʻagaioia ai taimi. O le lanu talitane e mafai ona suia. O tomai o le 3D ata faʻatagaina e faʻatagaina oe ia avea ma mea moni e faʻaliliu ai foliga o le fale mautotogi, o le mea e lagona ai le tagata faʻatau i mataupu taʻitasi.

Fuafuaga fuafuaina

Mamanuina o poloketi. Tusiata mamanu: Catherine Pupereava. Terlositectal's Bureau: Do dom & D. Vaevaega: Sagey Konstantatinov

Filifiliga Filifilia ma Falefaʻatasi e faʻailoa le sitaili ma foliga o meaafale ma moli, ina ia mafai ona e faia tonu i le faʻavae, ma o le a le mea e tatau ona faʻatonuina e se galuega. O le tausisisa ua aʻoaʻoina le taimi faʻatulagaina ma tau na faʻatino ai oloa e faʻatautaia ai, ma e tatau ona filifilia le kamupani poʻo le poloketi.

Afai ua faamalieina le tagata faʻatau i le faaputuga o le atunuʻu, o ona lanu lanu, tuʻutuʻuga o loʻo sauniaina se galuega mo le faʻamaoniga. Lenei ua faia muamua, talu ai o le faʻagasologa o feutagaiga e umi ma e le masani ona valoʻia i tuutuuga.

4 Sauniuniga o Talosaga Galuega

O le tusiata o loʻo faʻamalosia e tuʻuina atu se seti atoa o galuega ata manaʻomia mo le fausiaina ma aofia ai:
  • FAAMATALAGA FAAMATALAGA;
  • Fuafuaga fua (faʻailoa mai ai foliga o le fale, o le nofoaga o Ventamanav ma fesoʻotaʻiga);
  • Ole faʻatulagaina ole fuafuaga ma le fauina o vaega, tamaʻitaʻi ma faʻamasani;
  • Meafaitiuga Polokalame;
  • Fuafuaga o lafu malolosi;
  • Fuafuaga i fafo ole Olo o fafo;
  • O le vaalele o le taualuga (pe afai latou te taofiina, faʻafilemu, faanatinati pe mai le GLC) ma nofoaga o le fesoʻotaʻiga ma faʻapipiʻi o lamepa;
  • Poloketi Faapipiiina Fuafuaga ma Fuloa Mauga ma Tamoli;
  • Plumumsing meafaigaluega fuafuaga;
  • polokalame mo le faʻatulagaina o le faʻafefeteina o tagata mumusu;
  • Fuafuaga ole vaalele;
  • Faʻasolo i luga o puipui, o le itupa ma le faʻaiʻuga o le faletaele ma sina laititi;
  • faitau pea o puipui umukuka;
  • O le salu o puipui o potu, pe a feagai le galuega o faia poʻo le teuteuina o ofu teuteu (o matou, vali), faʻata ma faʻavaʻa e faʻapipiʻiina;
  • atinaʻe o le lavelave fausaga, o vaega e faʻatino ai taʻitoʻatasi e okaina (ata tusia mo TV, moega le Pati, masini kapeneta);
  • Oti o puipui ma auiliiliga elemene (nichh, fata, koluma);
  • Faamatalaga: moli masini, vailaʻau tumaoti, faitotoʻa, masini fai aʻoga;
  • O loʻo galue le faamatalaga o le faʻamaeʻaina ma se faʻailoga o le potu, o le ituaiga faʻauma mea, le numera ma le tau o lona tau.

5 Sauniuniga Fuafuaga mo Galuega Galuega

Ina ia faia fausaga fatu fale, faʻamalosia matala i galuega e fesoʻotaʻi e tagata mamanuina-tagata mamanuina. Afai e manaʻomia fesoʻotaʻiga, o se suiga i le masini eletise, faʻaosofia le eletise, faʻamafanafanaga, faʻamafanafanaga, faʻamafanafanaga, vai ma otaota. Saulors faia ai pepa i luga o a latou vaega:

  • Polokalame o suavai tau suavai ma le otaota;
  • O loʻo iai ni solo eletise ma tuʻutuʻuga i luga o lamepa o lamepa, o lavalava ma fesuiaʻiga ma le maualalo-telefoni, initaneti, satelite le televise).

E tatau ona e iloa lena:

  1. o le toe faʻaleleia o le faletaele ma le sui o masini mamani e amata i le fuafuaina o manatu o fesoʻotaʻiga i le vai ma le otaota;
  2. O le aveesea o le faleuila i le alavai o le a manaʻomia ai le fausiaina o le mea taua o paipa alatoto, e tatau ona tuʻu le faleʻaiga i le falealuga taua.
  3. O le faʻaaogaina o se blumbging ladder faʻatagaina oe e fai se taʻele i luga o se tamai vaega e aunoa ma le fesoʻotaʻi oe lava ma le maualuga o oloa uma.

I le tulaga o le maualuga-tekonolosi mea faigaluega (Smart Home System, Vitio Vaʻalele, ma isi mea), o le faʻauiga o le ea o le ea.

I se faʻaopopoga, o le tusiata e faʻamalosia e sauni ai se galuega muamua (ata) mo kamupani o le a faia le faʻanatura meataʻalo mo le fale ma le potu malolo, e fausia ai, e fausia-i totonu o cherrobes, fausia-i totonu o cherrobes, fausia-i totonu o cherrobes, fausia-i totonu o cherrobes, fausia-i totonu o cherrobes, o loo fausia-i totonu o corrobess, Ina ua maeʻa, auina mai e le auvae lona fomaʻi i ai le tusiata o le tusiata.

Free Fuafuaga Vaeluaga Ata

Mamanuina poloketi fuafuaina. Tusiata: Margargata rantary. Komepiuta ata: Dentis Bespalov

E tusa ai ma le poloketi fuafuaga ma poloketi, masini tusiata, faatumu le faamatalaga o le faamaea galuega ma meafaigaluega faapitoa. E tusa ma le faʻamatalaga, ma e masani ona vaʻaia, o a mea ma i a mea e faʻaaogaina i potu taʻitasi o le fola, puipui ma o loʻo faʻaaogaina e tagata gaosi oloa (e faʻailoa mai ai le numera ma tau).

Taʻitasi Vaega e iloga i se faʻamiaga tele i le faʻafitauli. Ma se auiliiliga atinae, i le maliega ma le tagata faatau, o ni taimi suia. O meafaigaluega o le muamua iloiloina o le iloiloga ma le poloketi poloketi, tomanatu ma le tapenaina o ata uma o le a nofoia 3-4 masina. Ina ua maeʻa le poloketi fuafuaga, e maua ai e le tusiata se seti o faʻamaumauga ma faʻataʻitaʻiga mo tagata fau fale o le a mafai ona iloa lona finagalo. O le faʻatinoga o le a saʻo ai pea i le poloketi pe a fai e te aʻoaʻo le tusiata o le tusitala o le tusitala. O aitema uma e le mafai ona faʻaaogaina i totonu o le poloketi, ma e tele ni fesili a le aufaigaluega i le taimi o fauga. O lea, o loʻo faʻamaninoina i le vaʻavaʻaia a le tusitala.

Faitau atili