Maa vaaia

Anonim

Faʻalelei le maʻa i totonu: aoina o mea mo le teuteuina o le potu malolo, ma le laumei, pilimu potu, taumalulu togalaʻau. Iloiloga o Maketi.

Maa vaaia 13276_1

Maa vaaia
Ata K. Manko.

Faʻapipiʻiina o le teuteu teuteu maa e amata i le tele o elemene. Ua folasia, sui tulaga umi ma puʻupuʻu

Maa vaaia
Ata

E. Ma S. Morganov

Maa vaaia
Ata V. Neftudo

"SOGA" elemene, pe a manaʻomia, ua taua, ua faʻataoto ai ma tipi foʻi le lapotopoto

Maa vaaia
Ata e D. Minkin

O se faʻataʻitaʻiga o se lauiloa i totonu o le "siosiomaga" sitaili. O laʻau lanumeamata lanumeamata ma lanu e teuteuina i le "wild" oona papa, o se tamaʻi vaipuna, o se tamaʻi paʻu e oʻo mai i le motu o le Indonesia. E le masalomia, o loʻo iai i totonu o lenei potu o le a saofaga i le toe faʻaleleia o malosiaga i le aso faigaluega ma le fausiaina o se lagona lelei.

Maa vaaia
Eurokam
Maa vaaia
Ata K. Manko.

O se pou, "piilimaina" mai maa faanoanoa tiga, o le lagona o se fesoasoani faʻatuatuaina mo pou laupapa ufiufi. O le mea moni, o le uamea faasee, ufiufi e lua faaputuga o le susu-teena diswall digwall, o latou pepa e le taofia e le "faamaloloina le suavai susu vai"

(Knauf), ona lasi lea ma le teuteu teuteu maa

Maa vaaia
Ata k. Manko,

A. Sinulin

Maa vaaia
Ata P. Nikolaev,

M. Sukhareva

Puipui o loʻo faʻapipiʻi ma le lelei le maʻa "papa papa" (Kamrock)

Maa vaaia
Eurokam

A o le faʻapipiʻiina o mea teuteu e faʻasaga atu maʻa o taʻamilosaga foliga, o loʻo faʻaaogaina le fausiaina. E fesoasoani le taina o laina tafao ma itu sao i le itu o le Soum Cross

Maa vaaia
"Fesootai fefaatauaiga"

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

Maa vaaia

O puipui o le aufaʻalogoga ma fale, faʻaesea mai ma le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo maʻa, foliga faʻalenatura ma faʻamalosi. Tusiata, o le faʻaaogaina o polokalame a le komipiuta o onapo nei, fesoasoani e ausia ai le foliga vaaia foliga pe a uma ona maeʻa le maʻa lelei. Latou faʻataʻitaʻi filifiliga mo le mamanu o le fale ina ia iloa ai le sili ona aulelei.

Aisea o le vaai atu lea o laufanua ma le vevesi o maafaiva, falelauasiga ma totonu o le maʻa, ma totonu o le tino mai o lenei mea anamua ma lanu. Masalo o loʻo tatou fiafia tele i se ata pupula o le mana, o le sili atu vaʻaia taleni ma tumau o maa na fanau i le loloto o papa. E le o se faʻatuatuaga o le faaupuga "a tua o se pa maaa" avea ma malosi tutusa ma talitonuina. Tutusa i le faʻatusatusaina o ituaiga o foliga ma foliga o maa faʻalenatura, o laina sao ma tulimanu o faʻamanatuga faʻa-nei o loʻo i ai ma le fiafia ma tuai.

Suiga Faalenatura

O le matou e le o le tutusa ma le paleni e le gata i mea masani, ae o taʻamilosaga ma le le togafitia o le maa na mafua ai le foliga o se foliga masani, lanu, Musuʻaga o papa moni ma ni faʻailoga o le taimi i luga o latou laufanua. O puipui o loʻo faʻamamaina ma latou foliga mai e gagau mai le oneone poʻo papa, lamolemole pe lamolemole poʻo le vao, nutimomoia ma taufatuni maa. I lenei tulaga, leai ni faʻatapulaʻaina o le manaʻomia o le manaʻomia o le lanu e manaʻomia ma pili e le mafai ona avea!

A o ua uma ona e mateina, o loʻo matou talanoa e uiga i mea faʻapitoa poʻo le faʻamalosia o le faʻafafa o le vaega. O lenei faʻamaeaina o mea e faia i le sima, eseese faila (clay, pelu, pumite, purite, pupuʻu o loʻo iai) ma pigments. O lona le malamalama i se mea e sili ona faigata o se tamai tele, o le 1.5-2, ma o nisi taimi 4 taimi itiiti nai lo o le masani ai o cowunitors. O le lamolemole lamolemole e le mautonu i le itu e le mafai ona sili atu ona faigata ona faauma ma chramic pou.

Tele gaosi oloa gaosi o teuteuga foliga teuteu: Chelsea Stone, Deco maa, Eurookam, Parcham, WRRUS RANDS " Prototypes, e faavae i luga o latou foliga na faia. E mafai ona aofia uma i mea e tasi ma faʻailoaina i le faʻasologa ma le tele o maʻa, mafua ai le masani ai o loʻo toetoe lava o le lima atoa.

E tusa ai ma le tutusa tekinolosi e pei o le pa puipui, o le manifinifi manifinifi o le faia o le piliki ua gaosia. O latou e masalosalo i ona uiga ese e tatau ona totoʻa i le aoina o "tuai" piliki. O lenei tamalii, pei ona faia mai le seasea omea, tauaveina le faamaufaailoga o le sili ona tumau o le sili ona umi exachs mo se taimi umi ma e mafai ona sili atu foliga.

O le a le alualu i luma na ausia

Faapea na e filifili e tuʻuina atu maa i totonu o le maʻamaʻi poʻo le faʻatulagaina o se faʻaaloaloga o le feagai ma le taʻele o puipui o le potu malolo, umukukaina, alatoto, alatoto. O fea e amata ai? E tusa ai ma tagata atamamai, e le lava le filifilia ma maua ai se oloa lelei ma teuga. E le mafai ona faia se mamanu iloga ma le lelei e aunoa ma se galuega mafaufau lelei. O le auala sili ona manino e oʻo ai o le apoina atu i le fomaʻi faʻapitoa. O le a atiaʻeina ia filifiliga uma, ma ia amanaia manaʻoga o le tagata faʻatau ma o le a fuafuaina. Ina ua maeʻa le faʻatagaina o le poloketi, o le a naʻo le faʻatauina o le aofaʻi o le ufiufi o le ituaiga ituaiga ma lanu.

O le isi filifiliga o le apalai mo le fesoasoani tuusaʻo i tagata gaosi o le maa faaleaga. Maoti talu le toʻatele o latou e ofoina atu le tautua o le komepiuta faʻataʻitaʻiga o le mea. E tatau ona maitauina o lona taua i kamupani eseese e matua ese lava: e amata i le 3 afe rotabs. Mo le poloketi atoa, e mafai ona oʻo atu 1.5 afe rubles. Mo le 1m2 sikuea o le potu. O le mea moni, e faʻalagolago tele ile lautele o le galuega ma lo latou lavelave. E le gata mo le faʻaumaina o loʻo maeʻa ai filifiliga, ae o lelei foi fofo mo le faʻasoaina o soʻotaga eseese (ventipelation ma le ea o le ea, uaina o loʻo ofoina. Sa matou fesiligia ni vaega i le mamanuina o mea faaletino ma le maa faavae. (Faʻataʻitaʻiga o ni faʻafitauli o loʻo faʻaalia i luga o lenei itulau.) O le mea mulimuli uma, o le vaʻai atu o le lumanaʻi ma le ata o loʻo lelei faia o mea sili ona lelei ma toe faʻaleleia.

O se tusi faʻavae masani poʻo se tagata mamanu e mafai ona tuʻuina atu se faʻatalanoaga maua fua. E masani ona tupu i ni tamaʻi tupe atoa o faʻauma, ae o le mea moni, i lalo o le faʻatauina o maʻa i lenei kamupani. Afai e manaʻomia se saʻo fautuaga faʻapitoa i le nofoaga, o le a tatau ona e totogiina mo lona alu ese ma le taimi faʻaalu. E ui tatou te matauina o le tele o na manatu faʻapena i tagata gaosi oloa o loʻo fesoʻotaʻi ma le fausaga tusiata o fale, ae le o totonu. O lenei tulaga e sili ona faʻamatalaina. Mafai ma ni faʻapopoleina ma le le manuia i le fale o le a matua iloga, ma e le faigofie i le faʻasaʻoina o latou. I le pito i tua o le fua o le galuega o le o mai ai, tau mo komepiuta simples foliga mai e feololo.

Kamrock Specialist Motugaafa mo le ata o le maa faʻapipiʻi

Faapipiiina o le maa faʻavae e tatau ona maua ai se polofesa. Peitaʻi, e tatau i le tagata faʻatau ona iloa tulafono faigofie mo le taʻoto i le mea.

Mo le patipati talosaga:

Vaalele elemene, latou te fuaina i sikuea mita;

O le tulimanu elemene na fuaina e auala mita.

O le fanua i luga o loʻo feagai ma o loʻo fuafua e faʻateleina lona umi i le maualuga. O le iʻuga na maua mai ai, o le eria o faʻamalama, faitotoʻa, o loʻo matala pea e tatala. Ina ia iloa ai le numera manaʻomia o le tulimanu o elemene, o loʻo taʻua ai le umi o tulimanu uma i fafo.

O iʻuga o mea faʻatatau e maua nai lo mea saʻo, ae e manaʻomia lava le i ai o ni vaega mafolafola ma tulimanu vaega (10% o le fuafuaina aofaʻi) - mo le talafeagai le tau. Faʻatau mai mea e sili atu le vave tuʻuina atu le faʻasoaina o oloa, ae o le tulaga faʻapitoa o le gaosiga faʻatagaina ni nai suiga laiti o le maʻa.

Ia faia se tala fatu ...

O le fiafia o le o ese, miti o le liliu o se tamai aau o vaitaʻele i totonu o le maʻa ma stactics ma stagemites pe faʻafiafiaina o le vaomatua o se sikalati sima. O galuega uma o loʻo faia e faʻatino ma le malosi, e aunoa ma le faʻaaogaina o le mafaufau. Faʻaopopo i le siʻosiʻomia o le paluga o le polymer e faia ni maa faʻa-mea ma le poto ma le mama. Tagata taʻitoʻatasi e tuʻuina atu i le tapulaa maualuga ma le tulaga ese o latou laualuga.

O tagata tomai faʻapitoa o le a faia mea moni ma sili ona fiailoa, ma le sili ona talafeagai galuega. Agllasen, o le a mautinoa o le a mautinoa le tutasi o le maa o maa maa.

Ina ua maeʻa asiasiga a le malae o gaioiga, atamamai o le atiaʻeina o ata. E i ai ni nai aso. A maeʻa lau faʻamaoniga, agaʻi saʻo i le teuteuina o le potu. Ma e leai ni faʻatapulaʻaina o le lapoʻa ma foliga o poloka papa. Ina ia faafaigofieina le uta i luga o le tumutumu o le fale, foliga tele e fai i totonu. Mo se masini teuteu teuteu, o le uamea ua fausia muamua, sosoo ai ma le tele o le kuka ma se sima faapitoa o le scred. O lea la, o le mamanu, foliga mai e matua loloto lava, o tatou mamafa e le tele. O le pito i luga, o le faʻataʻitaʻiga faaputuga mea tuʻutuʻuga, ma fausiaina maa e maua ai foliga o le taimi masani o foafoaga.

O le faʻapolofesa euroka o le Eurokam i le tapenaina o malae mo le faʻataʻapeina o mea teuteu

O se ata faʻapipiʻi - e faʻailoa ai ni mea sese ma le gaogao, faʻaputu le toe foi. Malosiga faʻatulagaina-faʻatulagaina le au vaega o loʻo sailia, fufulu le pulumu, fufulu ma le vai ma foaʻi mai le puipui e faʻamamaina ai. O le Brickwork na faia i le CHADAMIC Brick o le faʻamamaina ma faʻamalu o le fuʻa, aveese mea i le va o piliki ma togalaau. O le Brickwork na faia i le Silceate piliki ma vailaau-sima-sima poloka - e faʻapipiʻi ma se laupepa-sima faʻafefe (1-2 mm mafiafia. Wall-faia Wallpapers - Faʻamanino uma vaega o pepa puipui, tagamea ma le vai mafanafana o le plum, ave le puipui e mago. Saili le stucco i luga o le tauaveina malosi, pe a tatau ai, toe faʻafoʻi. Plasterboard pepa (sa tatau ona lava le mafai ona lava le mafai ona faʻaofuina, e le o le tatalaina) - luga e taulimaina le Prider ma le faʻamago i le faʻavae o le faʻamio uamea. Pingt ma le vevela vevela e faʻaaogaina naʻo le susu-teuteu laupepa. Sima sima ma sima-chippers-chippers (o latou mafiafia e le tatau ona i lalo ifo o le 10 mm) - o le faʻagasologa e tutusa ma le tapenaina o le ata faʻapipiʻi. Uamea / laupapa laupapa - manino le sauā, chips ma isi tagata pala. Fai se vaega o Pergamine, tuʻufaʻatasia le sima sipai (lava ia-ata poʻo ni fao fao). Paʻepaʻe Paʻu - O le faia o se maʻa e tatau ona i lalo ifo o le 6 masina mo le solomuli mulimuli.

O le teuteuga ma le tekinolosi meatotino o le faʻavae maa e mafai ai ona tatou faia mea ofoofogia i totonu. Peitai, o le mea e taʻu ai le atinaʻega o se poloketi e amata ai se potu pogisa i se potu o pili a le Cozy Bill, ma o le umukuka o le pracheni o oe!

Lagi lanu ma le puao taeao

Maa vaaia

Anticbrick aoina (Eurokam).

Matau le mafiafia: 1.5 cm.

Fua: Umi - 21cm, lautele - 6cm.

Tau o Laʻau: 1m2- 891Rab.

O fuaitau o le tulimanu o elemene: 211061.5 cm.

Tulimanu elemene: 1408 ru. Mo 2pog.m.

Feagai ma eria (i le fale atoa): sili atu nai lo le 100m2.

O le afu o le talee "Eurotkh 1": 12 PACKS (1P.- 25kg, faʻaaogaina - 3kg / m2; 297 2.).

Pusa: Palu "Euroshov" - 16 Packs (1ap.- 25kg, faʻaaogaina - 4kg / M2; 935 9.).

Tau o le galuega i le feagai ai: 1m2-570rub.

Aofai: 165000 rum.

Studio fale mautotogi na faʻaaogaina e le teuteuga pei o le pili o le aoina o le aofaʻiga a le malo (Eurokam, Lusia). Na te faaaʻoaʻoina le pine pili pipi o Suʻega. O le foliga mai o le tale (moni o le tama o le pauna) e lelei tele mo le faia o mea i totonu o le Europa faiga o le xviiii - amataga o xix. O lona tau e tutusa ma le masani masani o le masani o le aso tuai o le piliki-6021M. O luga o le laina o loʻo aʻafia ai i le tele o lanu lanu ma le tino. A faʻapipiʻi, tuʻufaʻatasiga o le tele o faʻailoga e mafai. O le aoina o loʻo faʻaogaina i le tulimanu o elemene e faʻatupu ai le lagona o le piliki moni.

Potu lanumoana potu

Maa vaaia

Aoina "verinales" (Chelsea maa).

Le ao le mafiafia: 2-5CCC.

Fua: 1910; 3010; 5010cm.

Fua o maa tetele: 22107; 17107CM.

O le tau taua: 1m2-1039 rum.

Oti i le eria: 4m2.

Chelsea Stone: 1 afifi (1up.- 25kg, taumafaina - 4-5G / M2; 389 ru.).

Tau o le Cladding: 1m2- 600 Cloud.

Aofai: 6945Rab.

O puipui o le potu malolo e faʻamalosia ai le faʻamalosia o le faʻaputuga o le aoina o le faʻaputuga o le faʻaputuga "verinales", o le kopi papa o le maʻa maʻa. O le mea e sili atu le aoga ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina ma le mautu faʻatapulaʻaina. O loʻo faʻaaogaina e aunoa ma le faʻapipiʻi o le sami. O le laufanua o puipui ua o gatasi, ma ina ua maeʻa le faʻasologa o le faʻaipoipoga. Peitaʻi, o vaega teuteu teuteu e mafai ona faʻamauina ma le faʻaiuga o le tino o puipui, ae o puipui, o se tulafono, ua tatau ona anumiina. Le taimi o le galuega - 1 aso.

Parapalai Parataiso

Maa vaaia

Maa vaaia

Stone mamanu o le taumalulu togalaau (paleolit ​​falefaigaluega).

Le vaega o le teuteuga luga: 50m2.

Galuega Faʻatinoga Taimi: 1mes.

Tau o le galuega: 1M2- 8 afe Norbles.

Aofai: 400 afe rubles.

Maa vaaia

O le tuʻufaʻatasiga o mea teuteu teuteu maa, o loʻo ola ai laʻau ma le lelei o puipui ma le paopau i saute o loʻo maua mai i le taumalulu o se mea leaga. O le lata laufanua e fausia maa, gaoa papa, o ona loimata ua liua i se vaitafe olaola, le lanumeamata o fugalaʻau. O le taualuga o le moli e ufiufi i se lanu mataga ma le pogisa amata ona susulu ma le osofasi, e oso ai le taufaasese o le po. O le fausia-i totonu o leo faʻaleleia atili ai le siosiomaga o le tele o mea faʻalelalolagi. Ole Aofaiga Aoina o Tupe Faʻaaogaina E aofia ai le Tau o Galuega Faʻatasi ma Galue i Faʻatinoga o Faigaluega i fale gaosi ma le Ata o le Faigofie.

Union o le afi ma le maa

Maa vaaia

Aoina "Monacharch" Paʻepaʻe Payson "(" Ectt-Transt ").

Matau le mafiafia: 3-7cm.

Tele: 20-50cm2.

Tau o le maa: 1m2 (1pog.m) - 950 olo.

Sikuea o le laina o le laina luga: 10m2.

Glue "YUSCA": 4 Packs (1p.- 25kg, le taumafaina - 3kg / m2; 420rrub. 420rub.).

Faʻamuta o le UTAM: "YUSCA", 2 Packs (1p.- 10pg, taumafaina - 5kg / m2; 450rrub.).).

Tau o le galuega i le feagai ai: 1m2- 600 olo.

Aofai: 18080 rubles.

O le afi afi ua faʻapipiʻiina ma se mea faʻapitoa o le maʻa "moni a Monmich" Paʻepaʻe Passson ". Elemene o le mea sese o le vao. O lea, e le masani ai o le fanua o le afi. O loʻo tapenaina i luga ae e leʻi manaʻomia le faʻauma. O maa o loʻo taoto i se tasi (ma se tusi o le va o le gata o loʻo taofia i le va o lenei metotia o mea sa sefe (ma le laititi le siʻitia o le tagata faigaluega). Faʻafaigofie amata mai luga, na faasolosolo ona agaʻi i luga ina ia aua neʻi faʻapipiʻi le maa.

Offint Biswards (Vaʻaiga)

Maa vaaia

Aoina "Rocky Mountain II" (Kamrock).

Sili mafiafia o maa: 2.5-3M.

Tau o Laʻau: 1m2-120.

Lotoa o le laina o le laina luga: 6m2.

Fautuaina: O le General Community Glue mo galuega i totonu "i totonu o le fale" (Kamrock) (1ap.- 25sg, o le fua faatatau o le 1

O le tulaga o le tau o le ogedding: 1m2- 500 rubles.

Tusa ma le taimi malolo: 2 aso.

Malamalama efuefu, oneone-samasama pe toetoe a uliuli maa "rocky mauga o II" e manaia tele i le matagofie matagofie matagofie matagofie. Fancy Chips, o le tuufaatasiga o le saʻo ma le saʻo pepa ua faʻamalosia e mafaufau e uiga i le atoatoa o foafoaga o le natura. O lenei aoina o loʻo fuafuaina mo le teuteuga i totonu, e ui lava o loʻo faʻaaogaina mo le feagai ma le fefinaua. O ona elemene uma ua mafiafia le mafiafia (2.5-3cm). E mafai ona latou faʻamalosia e mafai ona faʻamalosia ai i totonu o tagata i totonu poʻo ni auala vaapiapi. Tumau i luga o le initaneti e aunoa ma se vaega.

Gaming Space (Vaʻaiga)

Maa vaaia

Aoina o "terraces" (Kamrock).

Sili mafiafia o maa: 5-7cm.

Maualuga tele: 60cm2.

Tau o le maa: 1m2 (1pog.m) - 953 olo.

Sikuea o le laina o le laina luga: 15m2.

Tulimanu elemene: 12pog.

Na fautuaina: O le sima sima Glue mo galuega i totonu o le "Conrotade Start" (Kamrock) (1op.- 25kg: mai le 5KG: Sima-oneone vao mo le vavaeina "atoatoa stam" (Kamrock) (1p.- 25kg, tafe fua, mai le 5kg / m2; 934 9.).

Ole tau o le comfodding: 1m2- 600 olo.

Tusa ma le taimi malolo: 7days.

O le potu pilimu o loʻo i ai i le potu i lalo o le atunuʻu. Mo lana teuteuga, o se maʻa faʻapitoa "na filifilia" Terrais ". Na te fesolosolo le tino o le pala o foliga masani, o ituaiga o papala, e masani lava i le foemunesa o le tealayas. O maa e iloga i le tele o tusitusiga ma lanu lanu. O lenei ituaiga o loʻo feagai ma le faʻaaogaina o le taimi muamua o le fola i luga o le fola i luga o le fola. Tuʻu muamua maʻa tetele, o le ogatotonu o le ogatotonu, o loʻo faʻatumuina pea le faʻasaonoaga e gata ai i laiti. I le taimi lava e tasi e siaki ai le toniga o vaega o elemene o lanu eseese. Ina ua aoina mai le "Mose", o maa i le auala e tasi e fesiitai atu i le puipui. Mo le "Terrai" Aoina, o le gaosi oloa fautuaina e taʻoto faʻatasi ma le siitaga. O lea, o le efuefu o le a o le a o le a o o le a o ogatasi ma puipui puipui.

Maa vali

Maa vaaia

Laina o ata, faitauga ai le tele o le vevela "vevela" ("lelei maa"), design-poloketi-poloketi alga melchechova.

Matau le mafiafia: 3 cm.

Fua: umi - 20-30cm, maualuga - 10 cm.

Tau o Laʻau: 1m2- 11620.

O le vaega o le laina o le laina: 3m2.

Artstane Glue: 1 afifi (1p.- 25kg, faaleaogaina - 3-5G / M2; 330 Cre.).

Tau o le galuega i le feagai ai: 1m2- 600 olo.

Aofai: 5490 rubles.

Laueleele o fale mautotogi na faʻaaogaina maa o se tasi o lauiloa faʻailoga o le kamupani "elite" ma le tele o le "manifinifi o le" manifinifi ". E pei o latou e pei o papa o le tino. O maa e faigofie ona faʻaputuputu, pei ona latou maua ai ni faʻailoga geometric i le maualuga: o le maualuga o le 10 cm ma le umi o le 20-30 cm. Ua faataatia ese mai se faaputuga. Ona o le mea moni o le mea moni o le lelei o tapenaga o le pa e le manaʻomia, o le faʻasologa naʻo le 1 aso. Ina ua aloese mai le kapeti i le pito i totonu o le pito i luga, o le mea lea na i ai laina o laina tafailagi ma se fesuiaiga o 1 / 2-1 / 3 laupapa. Latalata i lakesi, fale maufafa ma maa, na lavea maa e ala i le Bulgarian.

A o tua o le maa maa ...

Maa vaaia

Aoina o "Sturtun Rock" (Foreland).

Le mafiafia o maa: 2-6cm.

Tele: Umi - 18-46.6 CM YERMENT - 12-28m.

O le tau taua: 1m2- 1254 olo.

O le tau o le argilar elemene: 1pog.org 1254 olo.

O le vaega o le laina o le laualuga: 7.2 m2.

Mastic "Eurobst": 1 afifi (1op.- 25kg, faʻaaogaina - 7kg / m2; 478.5 47.

Grouting Soum "Eurobrest": 1 afifi (1p.- 15pkg, faʻaaogaina - 4kg / m2; 577.5.

Tau o le galue i le Fasi: 1m2-800. Aofai: 15850 Obfu.

Totonu o le mamanuina o le tele-faʻatulagaina teuteuga teuteu maʻa e le masani ai. Peitaʻi, o le talaʻiga a le tuʻiaʻi e maua ona faʻaaoga lelei mo ia. Manaomia o le Galuega, o le maa tusia na muamuafuina i luga o le fola, ona alu ai lea i le Pa o Siosiomaga. Totonu o le asō o laʻau lapopoa i le taualuga ma pa puipui e tatau ona tipi. O le failauga luga o le mafutaga i tua atu o le teuteuga o le vaega o le vaega laititi ma se taimane disk. O le Faʻafiga na faia pe a maeʻa le maeʻa o puipui ma le itu i le itupa, na ia ave 2 aso. O se moega lalelei na mauaina e le tagata e ona le toe faaleleia o le toe fausia ma le saua o le pule. Na tonu ia mafai ona sui le faʻataʻitaʻiga i le sitaili o le siʻusiʻomaga poʻo le poroque.

Motu o le afi

Maa vaaia

Aoina "matagofie" (Foreland).

Matau le mafiafia: 1.5 0.2 Cm.

Fuafanua: O le lima maualuga- 45m, lautele - 7,8 cm.

Tau o Laʻau: 1m2- 891Rab.

Le vaega o le laina o le laina: 3.5-4M2.

Mastic "Eurobst": 1 afifi (1p.- 25kg, faʻaaogaina - 4.8-5 KG / M2; 478.).

Grouting Utums "Eurobst": 1 afifi (1p.- 15pks, faaleaogaina - 3kg / M2; 577.5.

Tau o le galuega i le feagai ai: 1m2-550 obti.

Aofai: 6400 Cloud.

O le eletise eletise i le fale o le atunuʻu o loʻo laina i se moli uila faʻaputuputu "matagofie". Ona o le tamai mass o le maa (30kg / m2), o le omea o le tipiina i luga o le tipi ese mai plasterlia sa le mafaufauina tele faigata. O le faʻaumaina metotia ma le Seam Andrinder faʻatagaina matagofie e faia ai se vaega lapotopoto o le magalafu. Feagai ma le 2.5 aso.

O le faatonu o faatonu faafetai chelsea maa, Eurookam, Vaverland, Kamrock, "maa malolo atoatoa", eleal Forthop mo fesoasoani i le sauniaina o le mea.

Faitau atili