Pey o le Olioli

Anonim

O le potu e fa o le potu e fa (118 m2) i se fale fou: Grace ma Foaʻi Avanoa mo matua faʻamoemoe lelei ma le toʻalua tamaiti.

Pey o le Olioli 13288_1

Pey o le Olioli

Pey o le Olioli

Pey o le Olioli
Luga o le laulau mo le taeao o le taeao ma le agi mai tioata tioata, foliga foliga matagofie lala o iqaiban
Pey o le Olioli
Lamolemole, wavevy whislines o le sofa i totonu o le potu malolo ma mulkored bar

IL LOME,

ufiufi i Alcantara, e fesoʻotaʻi ma le siosiomaga o se togavao ma maua se malologa malolo

Pey o le Olioli
O le fale mautotogi e saunia mo le avanoa e fesuisuiai ai le eseese o le lanu malamalama. O le au talimalo e mafai ona faamalieina i le imple Clolumment o mea teuteu teuteu pe, i se mea e feteʻenaʻi ai, ae na o vaega aoga o le fale. O le Granim Granince i le taimi lava o faʻamatalaga uma o le fatu fatu moli e fausia ai se siosiomaga fiafia. Ulufale tosina mai le mafaufau o moli moli ma le palasitika lobes (swarovski)
Pey o le Olioli
Sirror Soush Workrobe, faʻapipiʻi i le tulimanu i le puipui, fatuina le lagona o le potumoe e faalua
Pey o le Olioli
Silk aluga i luga o le moega ua teuteuina i talosaga i le faiga o pata, atoa foi ma puipui
Pey o le Olioli
Faasologa ma spontanety: pa puipui ma le faletaele a tamaiti o loʻo fai ma seevae o fugalaʻau (steuler)
Pey o le Olioli
Tui i le autu o le sami: "O upega fagota" o loʻo faʻapipiʻi i luga o ie silika ma le okeni
Pey o le Olioli
Feololo o le tasi le isi foliga lanu o mumu ma lanumeamata e le faia ni lagona

Pey o le Olioli

Pey o le Olioli
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Pey o le Olioli
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O talavou faʻamoemoe faʻamoemoe ma tamaiti e toʻalua na aofia ai ma le faʻafesoʻotaʻi o latou mautotogi i le fale-fou fale ina ia maua atoa lona tino ma mafanafana. I le taimi lava lea e tasi, na tatau lava ona atagia mai totonu e tofo ma le amio a le au paaga.

Pey o le Olioli

O le faigofie ma le ea o le uiga o le totonu, lea e sili atu ai tagata auai. O se tasi o auala aoga, e tusa lava poʻo se tamaʻi mea, e aloese ai i le lagona o le umi o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o mea taua ma le faʻamaufaʻailoga ma faʻamautu mea. Viet fale, o le mea o loʻo iai le umukuka (7m2), 'ai (e' ai (e pa), o le laulau o loʻo faia o le tele o le tele o le tele o le tele o le sami. O le amio masani o mea o le mea e le masani ai e tumau ma e le o le lanumeamata, ae o le paʻepaʻe-lanumoana lanu, lea e manino vaaia i pito. Mai le tioata na faia ai se laulau mo le laupapa mo le fata ma se fata i luga o le vasega, lea e adacy. O laulau uma-pito i luga e faʻavae i luga o le uʻamea pou ma faʻamau ma pa o uʻamea. Faaopopo lenei "mamanu manino" ma o le taʻaloga o loʻo faʻaalia ai le sapine o le umukuka modules ma se kapeneta, lea e pei o le "apron, valiina i le sifi lanu piniki.

Pey o le Olioli
E leai se noataga o le alofa faapeteriaka ma le faʻatonuga faʻatonu, i le muta, e mutamita i le filifilia o se nofoaga e faʻamavae ai, meaai, fesoʻotaʻiga, faʻatauga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, faʻataugao, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se meaai mama, e mafai ona e nofo i lalo ma le tamaʻi laulau i le umukuka, lelei mea uma lima uma lima. E mafai ona faia i le taimi saʻo, i le Mini-Bar Racks e inu ai se ipu vai o sua, ma mo le sili atu o le ata tifaga e faia i tua atu o le laʻesega o tagata uma o le aiga, fiafia lanu. Na vave ona faʻailoa e matua mafaufauga le saʻo o le faʻaaogaina o le lautele o le tele o le vaʻai ma le faʻaesea a le tagata taʻitoʻatasi. Ma na mafai foi ona e fuafuaina i latou "i luga o le toe fetuutuunai], ae ia amanaia le fiafia ma foliga o tagata na nonofo ai. O le iʻuga o se fa tausaga-tausaga le matua o le tamaititi, faia i le "Valaʻau" o le lanumoana-samasama gamut, o loʻo i ai ma le lanu moana, o latou e talia le malosi lelei. O le potu moe o matua, lava i le lila-drorson lanu ma eseese tamai fasi o cyclama, pei o tamaiti, fiafia i le lanu fufulu. Ae o le lanu e faaliliuga iinei e fausia i luga o valeti. Prickly ma tamaiti Sminiin le faletaele ma le faletaele.

Ma, mo potu malolosi e tolu natia i le loloto o le fale mautotogi, o se fafine faʻafetai tele lava ua filifilia. E foliga mai e ese lava, o le lautele afa - o se fale ulufale, potu malolo ma umukuka. Lenei o le laufanua o puipui ma le taualuga e foliga mai e mimilo ma se pulu. O le malamalama lanu e taʻalo ai i latou, e naʻo se mea na "ma le le mautonu" i le piniki-lilac viom. O le a tamaoaiga a le tusiata i le lanu na nonofo ai le potu malolo; E moni, o le susulu leo ​​o le tusi ma le nofoa mo meafaigaluega e te vaʻai ai, naʻo le masani ai o loʻo latalata i lenei sone. O le lilac umukuka meaafale o Gamut suia lava suia ona paolo ona o le lacquer o le lacquar o le counds ma e le o mai. O ia faiga fai konekarate fesoasoani fesoasoani "faʻalauteleina" tamaʻi nofoaga.

Postaflies ma Orchids

O lenei mea e tupu tele i le mafaufau ma feminine potu o loʻo maua ona foliga o loʻo iai nei faʻafetai i le muamua ma le malosi ma le malosi. O le pa i luga aʻe o le laupapa na suia i totonu o se teuteuga o le vaega ma faʻapipiʻi i le osofaʻiga o le arrylic tele. O le tele o vaega-Sourter na faʻaaogaina le laualuga o le laufanua ma le lavelave foliga, e ese lava fuafua e faʻalagolago i le mafuaʻaga o le moli ma tulimanu.

Ia faʻamalosia le aʻafiaga, na faʻamauina mai butchFlis i luga o le puipui, ma valivaliina. Faʻapitoa le matagofie na aumaia i totonu o le faafanua siliva ma penila tini - faʻasolosolo ma unven i luga o le puipui ma sili atu mafiafia i luga o apaʻau. E tutusa lelei le auala e tasi e teuteuina i le va o faʻata i le vae o le moega.

Pey o le Olioli
Frangments o le vaega i le va o le potu ma le potu o le teine ​​ua ufitia i le ata vali. I lenei tua

E oʻo lava i se tamai vaega i luga o le ie na avea ma vaega o le matagofie o le palasitika fofo o le pito i luma o le itu i luma o le tagata e ona le mea e sili ona lelei. " O le galu-pei o tuaoi o le auala e fausia ai se isi spatial starigue. Le uiga o lena tulaga vaapiapi, o le faʻalauteleina o faʻaloaloa faʻatasi ma sone o loʻo ola ai, sa toe mafai ona faʻafouina se mapusaga o le taua. O mea uma e mafai ona faia o le digwall. Auā o le tasi o latou na, i le faitotoʻa, natia i totonu o le moega o le moega (sau mai le auala, iinei e mafai ona fufulu ou lima, faʻapea foi ma le faʻamamaina o seevae).

O galu palasitika e faʻamanatu ai le vai elemene, faʻaititia le lagona o le avanoa i le tele o itu. O tusitala o le poloketi na teena i le lautele o le afa o le fale mai le faitotoʻa, ae na filifili pea le faʻaaogaina o le potu ua leva o le fale. Ina ia tuʻuina atu soʻo se sone o nisi o le vavaeeseina o i latou na fesoasoani i vaega o vaega eseese ma auiliiliga pei o le pa o le pa o le pa.

Fiafia

I totonu o le potu o loo nofo ai le tamaititi, o le Sapon Valivali Vaega (Siamani) e puleaina, o se nofoaga le masani ai taaloga. O le fausiaina e faia i mafiafia plywood i luga o le faavaa o se fafie vae. O lona "faamoega" - o se ata matauina e mafai ona e mauaina i luga o le maea fugalaau. O le lelei o lenei pusa e pei o le tagatavaai o le ata tifaga o se taʻaloga faapena "Mini-MII-MIZZZAN" e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le potu e oʻo i le faʻaputuga o le potu e tusa ma le pou pupuʻu. Ina ia faʻaopoopoina le fiafiaga o le gataifale, mo pupuni ma moega piki i luga o se zuro-lanumoana-lanumoana-blue. O le lanu lava e tasi e valiina ma le mapusaga i luga o le taualuga o le lagi lanumoana, lea ua tumu ao (proplique o vali plywood). E faamanatu atu e Maden ni togalaau iloga- ma faafetai uma i le numera o le ata ma mea teuteu teuteu. O le Soupy Papy i luga o se sofa i se potu o le teine ​​sefulu tausaga o le matua, fugalaʻau i luga aʻe o le ulu o fugalaʻau (i le ogatotonu o moli ma uila ma moemiti ma miti malosi. O le nofoaga faigaluega ma se kesi tusitusi, fale mauto ma se pusa o paʻepaʻe ma vali i le pasch lanu o le laʻau, o le faʻavae o le teuteuina o le nofoaga o faafiafiaga.

Pey o le Olioli
Ina ia aloese mai le le malosi o le gaioiga o le gaioiga i luga o se auala umi, na maua ai se foliga le talafeagai ma le tata o le lanu. Na avea ma se suiga vaivai mai le tasi sone i le isi. E faʻamaeʻa ai lana fucksing o Sicis mokapic i le umukuka. O le potu malolo ma umukuka e pei o cockne O le koluma ia o le laulau 'ai e tuaoi, ma le pa ma le pa ma le pulupulu mataina e pei o le ulufale i le protto. O le filemu o le potu o lenei potu e fesoasoani ia faigofie ona sui i se tafaoga lelei aiga. O malo e seasea ona malo i le fale, o lea o le leai o se laulau tele ua faamaonia iinei. O le nofoaga mo tagata o aiga o se maualuga pa laupapa, o lona tele (1.40.8m) e talafeagai lelei mo lenei. I se faʻaopopoga, o loʻo nofo i tua atu i luga o nofoa e le masani ai ma tua, e faigofie tele ona vaʻai i le malae vaʻalele. I se taumafaiga e togi i fafo ofisa ma le ulu, o le au fafine lafoai uma vaega e le fesoʻotaʻi ma le siosiomaga siosiomaga, ma ua matou galulue i le ofisa. E mafai ona tatala e le au a le laptop ma luga o le nofoa. "

Lima uma i luga o le taga!

Pey o le Olioli

O le faʻavaʻa o le taʻaloga taʻaloga e faia i le faʻasologa o fafie. O se vaega e sili atu ona faʻamamaina o mea e mafai ona faʻapipiʻiina i le pa o le pa o le pa o le pa. O le septum vali i le lanu samasama e foia ai ma le fuafuaina o galuega ma le fuafuaina o galuega: vavaeeseina le vasega pepe e lua ona tapuni le faamalama. Manatu le pito i tua i le pito i luga o le malae pito i luga o le taʻaloga taʻaloga (o loʻo iai foʻi moli tutusa i le faʻamalama) - o le vaega talafeagai. Na te tauave le mama tupe, lea ua faʻatagaina ai le tama iinei e taʻalo, faitau i ai.p Mo galuega masani, o se nofoaga faigaluega o loʻo tuʻuina atu i se laulau tusitusia ma se nofoa i tafatafa o le faʻamalama ma lata ane ia te ia. O totonu o le falelauasiga o le tamaiti e saoloto fua lea mo le faʻagaioi ma faʻamalosi mea.

O lea, o ata faʻapitoa e faʻatagaina ai tagata uma o le aiga e filifili le tele o aʻafiaga lautele ma, e faʻatatau i ituaiga o fesootaiga ma faʻafiafiaga. ACAAFA faʻailoga e ave ai tagata o loʻo nonofo i le fale mautotogi lagona lelei.

I lenei fale-fou fale sa leai se puipui i totonu, o le isi avanoa na matala e toe amata ai le statatial streirio. Lua o loʻo i ai ni koluma i le va o le potu ma o le potu o loʻo matou nanaina i lalo o Mrdwall Trmam. O le tasi koluma o lenei e foliga mai o se mea teuteu elemene ma le lanu o le ulu. E fai foi ma lagolago mo le pa ('' 'ai) chowertaptops. O le koluma lona lua o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le vaʻaiga i le va o le potu o le tama teine ​​ma le potu tele ma e le mafai foi ona vaʻaia. Uma curvililiar pa o lo o fausia mai le fasi pepa i luga o le uamea faavaa.

Mo se faʻamafanafanaga sili atu i le loloto o le fale mautotogi, matou te leʻi maua naʻo matou, ae o le lua faletaele. Mai le ogatotonu o le faletaele i le Tie Pipa Ploapa i se umukuka fou. Ou te le tau tuu le pamu, talu mai le maualuga o le lalagaina (pe tusa o le 6-7cm) na lava ina ia mautinoa ai le mea taua. O le faletaele i le faitotoʻa na liua i se potu laʻei ma sina tamaʻi tino tau tamaoaiga, e tuʻufaʻatasi mai le alatele o le faitotoʻa i le faitotoʻa i le faitotoʻa e le faitotoʻa.

O lumunires i totonu o lenei potu e le gata i le latou galuega autu, ae o loʻo tuʻufaʻatasia foʻi ni fofo. O le seti o le tele o nofoaga, o loʻo faʻamauina i totonu o le totonuga o le umukuka, i luga atu o countertops ma malutaga i le ofe, o loʻo faʻamamafaina ai le faʻatafunaina o puipui. O le Spumato aafiaga i le Intut sone ua faaleleia. O le moli i luga aʻe o le pa ma le umukuka laulau ua televave ma le laconicing o le lanu malamalama.

Architests Yulia Mikheilova, Alexander katunseko

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Pey o le Olioli 13288_20

Taitai Argetitect: Yulia Mikhailova

Taitai Architect: Alexander katunseko

Architect: Vaa Swim Swiss

Tusiata: Tatyana Zvereva

Tusitala: Elena Kurakin

Matamata i luga

Faitau atili