Tuli mo le suiga o puipui

Anonim

Wallpaper i lalo o le ata: o le lelei ma le le lelei o ofutino i luga o pepa, vinyl ma lago. Foliga o le fiberglass ofutino.

Tuli mo le suiga o puipui 13295_1

Tuli mo le suiga o puipui
Capaqurz Quarz Kapaqur (Capaltror (Capal) CAPATE (Capal) o loʻo valiina e le osofaʻiga. E maua ai le laufanua masani
Tuli mo le suiga o puipui
Eco-borastapeter.
Tuli mo le suiga o puipui
Fatberglass Walpaper Swedtex o se lalagaina o mea o loʻo maua ai le filo i le palapala o le quartz oneone, lime, pamu ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma dodam ma delomite. Fetaui lelei mo ni puipui
Tuli mo le suiga o puipui
Eco-borastapeter.
Tuli mo le suiga o puipui
Lincrusca Grand Comverandation e le fefe i le vai ma e le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa. Ua lava e solo solo le ie susu
Tuli mo le suiga o puipui
Rasch.

Fuafua i le filifiliga o vali ata o loʻo foliga mai e pei o le matte poʻo le siliki

Tuli mo le suiga o puipui
Suetena.

Alkyd enamel fausia i luga o puipui mai le fiberglass susu

Ata tifaga, ae a faʻaaogaina, mea leaga faʻapitoa. O le vai o loʻo valivali e sili atu le faʻaaloalo

Tuli mo le suiga o puipui
Rasch.
Tuli mo le suiga o puipui
Suetena.

"Rokoze", "Far-File-Laau" "- Toomaga o le laufanua, masani ai i le pepa puipui i le atavali. O tagata fiafia o le o le a pa'ū i le tofo i le le masani ai faʻaaliga, faʻapea foi ma le vali i lanu pupula.

Tuli mo le suiga o puipui
O le faʻavae o le siʻosiʻomaga o le agalelei puipui i lalo o le atavali faʻataʻitaʻiga (Erismann) - flislin
Tuli mo le suiga o puipui
Erismann.
Tuli mo le suiga o puipui
Opepapers renovalss nenouro (ialreflexlexes) ona o le mafiafia (e uiga i le 2mm) ma le faavae o le polyester ua faaleleia manuia-

mi ma le pisapisao

Mis meatotino

Tuli mo le suiga o puipui
Glassy Jacquard Glasgeweb (Caprol)
Tuli mo le suiga o puipui
Suetena.

Gymelocoes e masani ona faʻaaogaina i faletaele ma taʻele

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui
O nei vinyl plappapers Wallton (Rasch) faʻavae i luga o le flizelin e iai le tomai e pasia ai le ea ma susu
Tuli mo le suiga o puipui
Swedtex fiberglass woppappers e le mautonu: latou te le faia ni tulaga mo le liligiina, toe gaosia o microorganisms ma le faatulagaga faavae
Tuli mo le suiga o puipui
Igalreflexes.

Renovals Netro Polyester Walpaper i le taimi lava na alu ai. A leai, o le kusi ua pipii i totonu o le ie ma o le a taofia ai le vali ua faaputuputu, o le a taitai atu ai i foliga o nofoaga

Tuli mo le suiga o puipui
Erismann.

Lanu pa puipui mo vali i ni nai tausaga e mafai ona e toe faitau

Tuli mo le suiga o puipui
Rasch.

O lenei insiri i totonu na faia i se masani masani: susulu "pito i luga" ma pogisa "lalo"

Tuli mo le suiga o puipui
Igalreflexes.

O le foliga o le mamanu o le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe mai le Renoviss Netro Aoina o loʻo faʻaalia pe a uma ona valivali.

Tuli mo le suiga o puipui
Eco-borastapeter.

Ua leva ona iloa o le mafaufau o tagata mafaufau e faʻaleleia le lagona e faʻasolo ai i taimi uma le meaafale i totonu o le fale meafale i totonu o le fale mautotogi. Ae faʻapefea pe a leai se taimi ma le malosi i suiga taua? Faatasi ai ma puipui, o lenei faafitauli e faigofie tele. Opepapers mo le vali ia i latou. E ese mai i so o se taimi e mafai ona suia le lanu: nai lo lanu piniki, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻafiafia ai pe samasama. I le lautele, o le a le mea e te manaʻo ai. Talafeagai tele, aoga ma lelei.

O le a le mea e iloa le tagata faʻatau masani e uiga i le pepa puipui i lalo o le vali? Mai le manatu o tekonolosi, o lenei e masani ona le fiafia i le vinyl (PVC) o paʻepaʻe, apalai i luga o se pepa pe lago. O le manatu o le ata o le mamanu - Wallpaper ma le tele o le filifilia o tusitusiga ua fuafuaina mo le pisia i le lanu manaʻo (ma o lenei e mafai ona faia soʻo). O a latou mea teuteu e faʻavaeina e faʻavae i luga o le taʻaloga o le malamalama ma le ata i luga o le ulufamiina. I le taimi lava e tasi, o puipui o se tulaga le faʻataʻamilomilo, lea o loʻo iai atavali o talaaga ma ata, ato, ato ma isi totonu mea faʻaalia.

O loʻo iai pea le tele o tulaga lelei i le vinyl pepa puipui. Afaina, o le lautele o le tele o le agsms 1,06m, o lena, 2 taimi sili atu nai lo tulaga masani (0,53m), ma le umi o le 10 pe 25m. E ui lava e mafai ona e feiloai i isi itu: 33.50.53; 17 0.53m. O lenei lautele faʻaititia le faʻauiga taimi ma faʻaititia le numera o loʻo i luga o puipui. Leitioa a taʻua o nei ofu puipui o le "anapogi." Ae o lea matou te talanoa ai i se tulaga lautele. E i ai foi ni metotia.

Pepa tali pepa

O le mea e oso ai i le ata i luga o pepa faʻavae o le sili ona taatele mai ituaiga pepa puipui i lalo o le vali. Matms A.s. CESE, Erismannn (Siamani), faasee (Farani), Graham Brown (Mamafa o le Malo (masani ona faʻaaogaina pepa faʻapitoa. Faʻataʻitaʻiga, Erismann o loʻo faʻavaeina ona pepa lautele i luga o ni ituaiga o Siamani, Farani ma Bellian Pepa, lea e toetoe lava 2 taimi e sili atu nai lo masani ai. O loʻo iloa, e faigata le maosia pe malepe ai le faʻagasologa o le galuega.

O le isi ituaiga o loʻo taʻua o loʻo taʻua o le pito i luga o le 'au-fiber lua-vaega. O lenei tulaga i le va o le lua vaega o loʻo oomiina ai i laupapa fafie (chip), luga o le tele o le laʻasaga o luga (tele pe laiti) faʻamoemoeina. O le mea e le manaʻomia le atoatoa tapenapenaga o pa ma e le faʻapea ai i faʻafitauli tau taʻe, o lea foi ua fetaui lelei mo le teuteuina o fale mautotogi i fale fou. Faatulagaina o ia puipui puipui, aemaise le oveuh Foush Colling, Erfurt Soshn (Siamani). O le Weed Worter e iai se faʻapitoa o le aoina o Raah Foushr lanu, lea ua leva ona valiina le tapoleni - i le lanumoana, samasama, lanu piniki. Afai e te manaʻo, e mafai ona e tuʻua ia i latou e pei ona i ai, ae o le umi o le taimi e toe faʻamatala ai.

Pepa puipui i lalo o le vali i luga o faavae pepa e masani lava e taugofie nai lo phlizelin. tau 100.53m roll Standard Graham Brown i luga o faavae pepa 2210 laulelei, ma i luga o le flieslinic -. 390 rubles. Tele kamupani ua ave i ai nei le fiafia i le styolin. Aisea? O le a talanoaina lea.

Ina ua valiina wallpapers, e tatau ona e mulimuli i le tulafono: e le mafai ona taofia le galulue i le ogatotonu o le pa. Ina ua maea uma, pe afai e te amata ona faauma ai, fai atu, o le aso na sosoo ai, o le a mautinoa ona maitauina le tuaoi. E sili le faʻaopopo o le, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulimanu, ona fai lea ose malologa.

Wallpaper i lalo o le vali e masani ona masani. Afai na faia kelu i luga o le nofoaga o le fesootaiga o cavals lua, e tatau ona vave ona aveesea i se ie susu. A le o ia o ese. Lenei ua le mafai e vali ona mitiia ma o le a foliga malamalama. E lata i le taualuga, ua faaaogāina le vali i le puipui ma a tassel, ona vave, e aunoa ma le faatalitali mo le faamagoina, agai atu i le laualuga togafitiga ma faasee, ina ia le tuaoi o le faaputuga mago ma na faaaogaina e le o iloa atu.

E masani ona fesili i le a le tulaga o le toe faaleleia e sili atu le faapipiiina ma vali pepa puipui. Iloa o pepa puipui ma masani le faia lelei o loo puipui uma ina ua uma ona faaee coatings fafo. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le faʻagasologa o le latou faʻaputu faʻapipiʻi, e faigata ona puipuia mai le faʻaleagaina. E masani ona palapala ma maosiosia. O le puipui o le pa, matou te manatua pea nai lo le scratches i luga o le fola.

Roma Shashkov, ulu o le matagaluega faaleteki

Kamupani "o le auro auro"

Curbs ma suisui vasega

mea Flizelin-nonwoven aofia ai faafeomaʻi alava cellulose ma le faaopoopoga o synthetics. Mai le aoga lesona o le faaumatiaga ma le suʻisuʻi, e manatua e tamaitai uma o le flizelin ua faafaigofie cuffs, collars ma isi auiliiliga o lavalava ina ia latou te le alualu i luma ma le le maua o le pepa faatumu. O lea la le manatu e faʻaaoga ai pe a faʻavaeina le faʻavae i le laulaufaiva.

O Flislin e iai le tele o mea lelei meatotino. O le fale malosi tele lea, ma o le lima malamalama ma i le taimi e tasi e ao ai, lea, aemaise lava e mafai ona tatalia le avega i le gata i luga o le fua nai lo le pepa. Ia "manavaina", i le taimi wetting e le tupu, ma ina ua e le tuuina faamagoina a shrinkage, i se faatusatusaga, o lenei foi, mai pepa. I se faʻaopopoga, o faʻapipiʻi uma o loʻo i luga o le afi mumu faʻavae i luga o puipui. O lea la, o se taunuuga o le faaaogaina o vinyl foamed i luga o le ie flieslinic, ua maua ai se pepa puipui i lalo o le valiina ma textures eseese. O le galulue ma latou e matua talafeagai. Ina ua maea uma, e tatau ona tatou kelu nini, e le o se tapoleni lava, e pei o le tulaga o pepa, ae o se puipui. O le iʻuga e tele le palapala, ma o le faʻagasologa o le kapeti o le potu e televave. O le pepa puipui i Flizelin na gaosia e A.S. CRATION, ERISMANN, ERFURT SOHN, MARBURG, RASCH (Siamani), BN International, Novo Wallco (Netherlands), faasao Tapeter (Sweden), Graboplast (Hanikeri), Ideco (Belgium), Graham Brown (Peretania), Palette (Rusia) ma etc.

Faiga masani

I le taimi nei, o le teuteuina o le teuteuga ma le toe faʻafoʻi o meaafale ma le fiberglass weepaper. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, ave le lona lua o le olaga ma le umukuka faʻataʻitaʻiga. Ua ufitia i latou i puipui puipui, ona valiina lea. A mavae lena, e foliga mai o meafale pei ua fou, aulelei ma mea muamua.

Ae maise ou te manaʻo e talanoa e uiga i mea faʻapena e pei o se tioata, e masani foi ona taʻu o se "COB." O le tau mai le fiberglass wodpaper e le o le faʻatonutonuina, ae o le tekinolosi o le tekonolosi. Afai e muamua ona ogatusa puipui, ona tosina atu lea o lea, o lea na latou valiina, o lea ua masani ona faia le toe faaleleia Europa i le faaaogaina o tioata pepe. O le puipui o loʻo faʻamalosia ai le faʻamalosia e matua lamolemole ma tumau.

Glassball e mafai ma e manaʻomia le maʻi ma le taualuga, aua o nisi taimi o le gata (linen fbric o le lalagaina) e le mafai ona toesea ma tapuni le tau, latou toe taumafai. Tua o le savili ua tipi ese. O loʻo faʻamatalaina o le jack, ma e le mafai ona vaʻaia ma e le vaʻaia. O lenei mea o loʻo i le tele o le tele o le toetoe o tagata gaosi uma o le fiberglass weepaper. Lisi Tau (501M) Reanng mai 500-850 rubles.

Le masani ai i le masani

Faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga masani o le pepa puipui i lalo o le vali, e mafai ona e feiloaʻi muamua. O lea, o le fuata (Italia) e maua ai se mea manaia Grafition aoina (o le lapoa o le roll-251m, o le tau o le 4995 rubles). O le quartz oneone e faʻaaoga i le pito i lalo o Polyester, ina ia maua le laʻasaga e uiga ai i le leo leo. Ae o le mea e sili ona taua, o le ofuina o le taofiofi lea o le pepa puipui e sili atu lona maualuga i le pepa po o le vinyl. Latou te le fefefe i tua o nofoa, meaola manu ma isi osofaiga. O le kopiina o le taofiofia le lelei lelei, e mafai ona toe suia tele ni taimi. E ala i le ala e tele lava o ia galuega. Akrasi ma le faia o mea e mafai ai ona e maua ni aafiaga sili ona lelei.

O nisi ituaiga o tagata e tatalaina Watton aoina e faamaea e ala i alatoto ma tuaoi. Ole filifiliga lea mo i latou o loʻo masani ai i le "pito i luga o loʻo i luga". Rolls o le pito i lalo o pepa puipui o le tele 251.06m (1150 Rullas). O loʻo latou faʻaaogaina faʻataʻamilomilo faataamilo i le lautele o le potu, pe a latou vali, pei o le pepa puipui o latou lava. O lea, o puipui o potu, o faʻaputuga puipui, faasitepu poʻo le Whiff Great Grons foliga faʻaaloalo tele.

O se faavae lelei mo le valivali - puipui mai le Eco Kontur aoina o le Eco Caperter mai Acrylic, apalai i se Nonwewn Flyline faavae. Latou te fetaui mo craidwers ma isi fale, puipui o le tino e faaosofia aafiaga mamafa. Ina ua uma ona pipii ma vali, Eco Kon Kontur Wallpaper suiina i le va o le ono mafai ona le mafai ona fuafuaina. Taavale 35 / 100.9m tau 3990/11202.

Na pau le fofo tonu

O le ata puipui vali e le manaʻomia ni sauniuniga faʻapitoa o puipui. O le laufanua e tatau ona mama, mamago ma tumau. E tatau ona aveeseina le le talafeagai. O pa puipui o loʻo manaʻomia e fufulu ai ma togafitia se lapisi lapoʻa e faʻaleleia ai le tele o le mea e faʻaleleia ai le faʻamalieina o le kulimi. I luga o mea e te manaʻomia e faʻaaoga ai se muamua.

O le filifiliga saʻo o le keke e taua tele. O le maualuga atu o le lautele o le pepa puipui, o le sili atu faigata. O le mea lea, o le tele o vicus e tatau ona avea ma lagolago silisili. Tele tele o loʻo iai ni ituaiga faʻapitoa o keke mo villes hotpaper, flizellin-faʻavae ofutino, faʻapea foi ma fiberglass. O le tulaga e tatau ona e maua ai, mo se faʻataʻitaʻiga, pe o le a le toe foʻi mai i totonu o puipui na o le tau malulu i luga ole vevela. O tagata atamamai e fautuaina e faʻaaoga le kulimi o le kamupani lava e tasi na gaosia ai ni pusa puipui.

A o matou talanoa, pe a faapipiiina le tioata matagi ma ofutino i luga o se fatufatu o se fatuga, Glue mou atu ma le puipui, ona uma lea o le pa O le pepa puipui i luga o se pepa o loʻo faʻapipiʻiina e pei ona masani ai, faʻafiafiaina le tuʻufaʻatasiga tuusaʻo i luga o le pepa.

O le mataupu o le saogalemu o le fiberglass wallparen o se vaega ese. O le mea e mataʻutia o se talafatu. Ina ua maeʻa, Bberglass faia mai Quartz, Dolomite, Soda ma isi vailaʻau e matua leai se mea leaga.

O se faʻataʻitaʻiga faigofie: i Scandinavavan atunuʻu e popole tele ai tagata e uiga i se olaga soifua maloloina, o ia mea e fautuaina mo aʻoga ma aga masani. Ae o loʻo ia i matou le stereotype, pei o le fiberglass woodpaper, foliga mai, e fesoʻotaʻi ma tioata gamela. E taua le lasiina. FiberGlass i totonu o le fesoʻotaʻiga ituaiga e leai se leaga.

IGOR BROTOVDSKY, PR-Faʻatonu o Antks-2000

Le poto o le atavali

Ile fesoʻotaʻiga ma le ata vali e tele ni fesili. O le a matou taumafai e tali nisi o na mea.

E tatau ona vali le pepa puipui? Talu ai o le tele o puipui o loʻo paʻepaʻe, tuu i luga o le amataga tulaga e le aoga tele. I le taimi nei i le taimi nei, latou te feʻena tele ma le tele, maʻua le pito i tua o nofoa, o meaola o le atunuʻu o le a sili vaʻaia, ampres. I mea uma lava, o le felelei maa vinyl coinge o loo faiaoga. Ma e faigofie ona faaleaga. O le tiga, e pei o le "" Faʻatonutonu "luga o le a atili ai ona malosi, faʻalautele le olaga atoa o puipui.

O a ata e manaʻomia ona faʻaaogaina? O tagata gaosi e fautuaina mo le etiboust vinyl plappaper Water-deppersion, vai-emlilion po o le acrylic postits e le afaina ai le vinyl luga.

O le a le meafaigaluega e sili atu le vali? Mo le toniga gaosi o le puipui atoa, e tatau ona e faʻaogaina se malu lemu. I lea tulaga, o le vali e faʻatumuina uma faʻalavelavega o le mapusaga ma o le a sili ona mālie. Afai e te aveina se faʻaseʻe o le maʻa, o le a faʻatumuina ai naʻo vaega o le pili, ma o le a tumau le taliaina. VITOGA E te maua se laualuga ma le aafiaga o "scuffs". O le mamanu lava e tasi, mamanu, e masani ona faia rollers i latou lava, ua sopoia e le ituaiga o vaega, le foafoaina o le taunuuga manaomia. I se tulaga lautele, o gaioiga faʻafiafia o loʻo fuafua i le ata faʻataʻitaʻi.

E fia taimi e mafai ai ona e toe tusia pepa puipui? E masani lava, tagata gaosi ua valaauina 7-8 taamilosaga, ma atili ai le faʻateleina o le faʻailoga i le 15. E le manaʻomia le auai i lenei faʻasologa. Ina ua maea uma, taitoatasi vaega mulimuli ane o vali smoothes le toomaga o le laualuga. Ma, ao latou fai mai, Tatou aunoa ma le loto momofaga. E taua ma pe faapefea ona vali. Ina ua maea uma, e mafai ona e "faatumu" E moni lava i le ituaiga o se taimi, ona o le a toe repainted e repaint, ma o le a mou atu na faamatalaga auiliili laiti. E le tutusa le ata o le IPrey.

E Faavavau Lafoga

O le Lincruska Pune Corting na fausia i le 1877. I Peretania Tele. O lenei mea teuteu i ata embossed o loloto embossed o le matagofie ma le onomea. Lickrustna Lickcrusta e aofia ai vaega masani: O fulufulu falaoa, wax, conf, rosini ma le suauu litane. O le tauemu e gaosia i le ituaiga o vaega o faʻavae ma le tele o le 10.6 ma le 0.90.5 m poʻo le taʻavale 100.53 / 0.253 / 0.253 / 0.253 / 0.253 / 0.25M. I le aluga o taimi, o mea e na o le faʻatopetope ma faʻamalosi ai. Masalo, o lenei meatotino na mafua mai i lona faʻaogaina mo le faʻamaeaina o puipui o taʻavale nofoaafi. AVOT i le paketema malama, lea e le o faia ai puipui i na lava aafiaga, e fausia le fale o le tautupu mo le silia ma le 100 tausaga. O tagata alolofa o le sili ona matagofie o le itu o le o le tau o Victorian, o nei aso o le a faʻaaogaina e le o loʻo faʻaaogaina i totonu o latou totonu. Aemaise talu ai le ata tusiata, vali po o le lelava liua i se galuega moni o faatufugaga.

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui

Tuli mo le suiga o puipui

Decorator O. Tokarev

1. Faʻapipiiina o le Wall Boot Lickrussta malosi e soʻo se tagata e iloa le auala e taulimaina ai le puipui. O le mea o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le sauniaina o luga ma se kulimi faʻapitoa.

2-5. Lincrusta lanu amata i le amataga o le ao nai lo le aso pe a uma ona pa. Mo lenei, o le suauʻu ofuvae poʻo le aniclic e mafai ona faʻaaogaina. Afai e tatau, o le laufanua o loʻo femalafi mai i le faʻaleagaina o le paepae-agaga. Ma e matua valivali ma le pulumu po o le feula.

6. O le ogaumu o totoe mo le tele o itula i se vaega o vali mago.

7, 8. O pito i luga o le mapusaga o loʻo ulagia e siliva wax paste (e masani ona faʻaaogaina mo le teuteuina o le pupula, faʻavaʻa poʻo meaafale poʻo le fasi ie.

9, 10. A uma sina taimi, o se lanu lanu e matua umi lava pei o se ie susu.

Lalagaina ... tioata

E masani lava, o lenei ituaiga o pa puipui o loʻo taʻua o le tioata tioata, o le a le moni moni. Mea e faia i le fiblages lalagaina. O lona uiga, o le mea moni lea, o le ie lea. O lona uiga e sili atu le saʻo o le telefoni i le pepa puipui ma le fiberglass, fiberglass poʻo le fiberglass faia.

Talu ai o mea e gaosia e le faʻamatalaga faʻapitoa, e sili atu le malosi ma le vinyl faʻataʻoto pusa (ma luga o se malologa, ma pe a faʻalavelaveina o mea leaga). O le Wobbil Banvas e le o suia e le o le faʻaaogaina poʻo le faʻagasologa o le faʻagaioiga ma toe faʻamalosia foi i puipui.

Muamua, o le puipui mai le fiberglass na faatauina tele mo ofisa. E manino lenei mataupu: O le pine e tumau ma mausali, ma e le susunuina ai foi. Ae o le taimi muamua, o lenei ituaiga o pepa puipui sa le faalavelave i le tele o foliga. Porovna ofoina atu se "uta", "digonal" po o le "rhombus". E masani lava, na faaali mai le faasologa o mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le pepa puipui elesoglass (Suetena) e mafai ona e vaʻaia mamanu 'ese, lala ma isi mata mata. O nei autau e masani ona faʻaaogaina i nofoaga nofomau. Gymelomotts Capaqurz (Caprol, Siamani) i ai se fausaga o lo o ufiufi i quantz shunks. O faʻamatalaga masani o le malamalama e fausia ai se mafuaʻaga e le masani ai.

Fintex FiberGlass Wallpapers (Fitu), Swedtex, Tapsoglass (Sweden), Caparong (Siamani); Lisi Tau (501.06m) e 1335-3000 Norbles. Fiberglass ofu e mafai ona avea ma aveese le tuai o le ogalaau o vaega, 10-15 taimi e togafitia ai le vai-tuusaunoaina o le vai po o le acrylic vali. Latou paʻu'ū malosi o loʻo avea ma tagata puipui e avea ma mea moni monolith, mautu ma tumau. Faapipii pe a faʻapipiʻiina ia puipui o loʻo faʻaaogaina e faʻasino i luga o puipui.

Masalo o le faitau ioe o le a fesili pea e le tagata saili, pe e le faigofie ai ona faʻatau mea masani, tumau ina ia toe faʻaleleia. Ioe, e mafai ona e faia. Ae leai ni faʻamaoniga o le sailiga mo le naʻo le paolo lea ua tumu i le manuia. O le vevela o Wallpaper mo le atavali o le a e moni lava e te manaʻo ai. O le faʻaaogaina o metotia faʻavasega o valivali, pei o le faʻamamaina o fanua, eseʻese, faʻaaoga se pulumu, sasaina poʻo le faʻaputuputu puipui, o le a faʻalelei ai puipui.

O le mea lea, o loo mafaufau i le ufiufi o puipui o potu ma le placeraves plaster, e aoga le iloa o se faʻamafanafanaga o nisi o loʻo faʻamatuʻuina o le ata faʻapitoa. Na o, e le pei o le teuteuga teuteu, o pepa puipui e mafai ona faigofie ona aveese mai i puipui. Alofa i le tulaga o le filifiliga o oe!

O faatonu faʻafetai a le kamupani "altek-2000", "" Opnus ", O-ata", Erisiman, Raske, Rasch mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili