Tofu o aga masani tuai

Anonim

Lua-potu potu fale ma le atoa vaega o le 115 m2 i se fale fou: o le aso nei o nei i le Igilisi.

Tofu o aga masani tuai 13299_1

Tofu o aga masani tuai

Tofu o aga masani tuai
Latalata i le "Arch-Arch" - o le buffet o se faʻasologa o le kulimi lanu. I luga o le lua o laumei o le Igilisi ma le lamepa lamepa, teuteuina i le lele pata
Tofu o aga masani tuai
Nofoa ma vaipanoa tua, "anamua" Desussureport (Parque pati) luga o le faitotoa fai ni togafiti masani i totonu o le fili

Tofu o aga masani tuai

Tofu o aga masani tuai
I totonu o pa madense pa i lalo o le taualuga ua teuteuina i le faigofie o le cornice ma le lua freesum-lamolemole ma le uila. O le mea lamolemole i le ogatotonu na teuteuina i se mea teuteu na tusia e le stensil, ma o le frander blaige na faaputuputu teisi ma vali. I le tutusa o le ponaivi, na teuteuina tusitala ma o le faitotoa ulufale
Tofu o aga masani tuai
E fausia le kapeneta mo tusi ma tusitusi i totonu o le lotoifale ma le susulu o le lotoifale na fausia i totonu o se laupapa sima
Tofu o aga masani tuai
Na fai mai le au talimalo e fai se mea i tua i le laupapa mo le faʻaalia o le oposi. O le faia o lenei mea, fausia se ata ma le tolu tulagatusaga mai le plartboard ma teuteuina ai ma polyearthane stucco. O le ogatotonu o loʻo valiina i lalo o le lanu o le pepa puipui, o le itu ua faʻamaufaʻailogaina ma puipui. E faʻapena foʻi ona faia ni pulu i le puipui. O le faʻamafanafanaina e maua ai ni ata: Faʻapipiʻi Slaive Sheatpreads, Taftita ma Opaqueta Tulle i luga o le faʻamalama
Tofu o aga masani tuai
O le teuteuga o le puipui o le puipui o loʻo faʻafeagai le moega na fesoasoani e aloese mai le voyage ma tuʻuina atu le sone atoa o le alofa tunoa
Tofu o aga masani tuai
Ina ia aua neʻi e faʻapipiʻi le avanoa o se tamai faletaele, piki se auala manino o le taʻele o le fale ma se tulimanu tulimanu.
Tofu o aga masani tuai
Lautele Pitiosters ma Vepenial Consoles tuuina atu le ata faʻavae o se matagofie loloto, pei ona tatau ona i ai i se fale faʻasao ma upu "

Tofu o aga masani tuai

Tofu o aga masani tuai
Ina ia faʻasaoina le lotogatasi o le lotogatasi i le faletaele, o le faitotoʻa a le faitotoʻa na valiina ai le faitotoʻa i le Bronze Valigi e le Galvanic Metotia ma tua i le OffAcation (le mafai ona maua i le ogaumu). Tuʻuina atu Podstol FundBasin Hid Hyminic Breaking
Tofu o aga masani tuai
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Tofu o aga masani tuai
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Saili i totonu o lenei fale mautotogi, e peiseai e te tatalaina se tusi fiafia: Ou te manaʻo e faitau totoʻa i totonu o lana tusitusiga, o le fiafiaga le fiafia i mea mananaia o le faʻamatalaga ma le fiafia i ai le faʻatulagaina o le faʻamatalaga. E tele mea e ofo ai, ae latou te manaia uma.

I le faleʻai o fua fua o le o le a nonofo ai i se aiga o le tolu: toʻalua ma le latou tagata matutua-tama teine ​​aʻoga. A o le a o mai i le fale fou fou ma toe foʻi i puipui lanumaʻomina na fausia, i soo se faʻasologa, na le fiafia le 'au o le Igilisi.

Ona filifili ai lea o tagata e ona le fesoasoani e fesoasoani i tagata poto. Vaʻaia le tele o mekasini ma taofi i luga o le poloketi na tofo o le aiga atoa. Fausia le malamalama lava e tasi, ea, ae o le vanimonimo o loʻo talanoa i Olga Prone, o le tusitala o tagata na filifilia e latou.

Ina ua uma ona talanoa i tagata e umia le fale, o le malga na iloa ai mo i latou uma e taua tele: o le tali a le fale e maua ai se galuega mo lana galuega; O miti a teine ​​o le faʻaalia o se isi tagata na aumai talu ai nei mai Lonetona. Na faia foʻi e Peretania se mea moni o se tulaga moni o tagata uma o le aiga. Faafaigaluegaina e le ola, aganuu ma le talaʻaga, o loʻo latou miti i totonu.

Mama le Igilisi

Lapler Warrid tagata agai atu i le potumoe ma le potu tama na foliga le manaia le le fiafia. Ae afai e te le mafai ona aveesea oi latou, o le a le auala i fafo? Na fautua mai le tagata mamanuina e aua le ufimata, ma faamamafa le vaega lenei o le fuafuaga, o le anoa o le aoga ma le manatu o le masani Igilisi i le fale. Na faia mea faigaluega i Cardid, na faia e tusi folau, o le vaalele o laufanua sa faamamafaina i polytathane lima matchings. Mo le tele o loʻo iai i totonu o puipui, tuaoi o le potu ola ma umukuka, o pupuni ma semi-tātila ua faʻamutaina. Na tuʻuina atu foʻi i latou e Polyarthhane Stucco, ma na fausia ai taʻavale i totonu o le pito i tua. O lona malamalama e tui ai i auala, ma o le "Windows" faia se elemene o le fiafia. O pa o ala o faʻataʻitaʻiga na faʻatonutonuina ai vali i faʻataʻoto, ma e taʻitasi ona faʻaaogaina i le lotoifale.

Tofu o aga masani tuai
I le tulaga o loʻo i totonu o malo, latou te feiloaʻi ma faʻatasi ma le fatafata o aso anamua ma se faʻata tele, Wimp Fump i le umi filifili, "e lata mai" e le o le pamu . Mai iinei, o le faʻamoemoe o sone o le agaga o le agaga o le Victonian House, ma se seti fua mai o meaafale o talaʻaga o faʻafitauli o loʻo gafataulimaina mai tua O le fale mautotogi e faia mea uma. Olga o le Olga o loʻo fuafuaina le lanu o le lanu o le palette: mafanafana cral e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le vaivai o le kulimi. Mea e fetaui ma le manatu: O le puipui puipui ma fuatagofie ma masani Igilisi feololo, mumu mumu le laupapa ma ceramic iona samasama.

O le faʻatulagaga e faʻavae i luga o le faʻatusatusaina o le faʻatusatusaina ma symmetry. I le taimi o togi uma o le fale mautotogi. O vaega o paso fou na fausia i mafiafia faʻapitoa (i nisi nofoaga o le avega, i isi) ina ia sao le laʻau o loʻo i fatafai. E toetoe lava a le malamalama, ae o potu mauaina se pepa orthogonol. Afai o le sese tulimanu o loʻo nana i totonu o le fale-i le loka: Ma le voluma mo teuina ua aliali mai, ma ua atili ai le potu.

O faʻamanatuga o mea teuteu o loʻo i ai i le Intut sone vave iloa le siosiomaga o le fale mautotogi atoa. Tuusaʻo mai le alatele matou te paʻu i totonu o le spacious sone o metotia ma se tele e mimiti. I le itu taumatau o le faitotoa o le potu malolo, ma le tauagavale umukuka.

Monotonous ae leʻi avea le Tuatusi o le vaalele o loʻo i ai nei o loʻo iai nei e e e o loʻo fausia ma faleʻaiga i totonu o latou (incindintmen lamepa fm, Italia). O le fiafia o lagona e fausia ai le tele o moli. O le nofoaga o lona faʻapipiʻi i le taualuga e teuteuina i le "stucco" sone. O meaafale e vavaeeseina ma le aulelei o le sofa i le sitaili o rococo ma le nofoa o loʻo fausia i le potu malolo o le potu i le ogatotonu o le XVIIVIV. Plush ma le aafiaga o le faʻatamaʻia, faʻaliliuga mai le mumu i le pipiʻi ma olive lanu, o le a avea ma agamalu o le afu o le asela ma lanumeamata o le afu. O se laʻau foliga ma le faʻamalosi tino e maua ai le totonu o totonu. I tua o le sofa na faatuina se gagau o le laulau i luga o laulau: Afai e te aoina i le 'auala lava e tasi e uiga i ai, tuu i luga o le fale mafanafana.

Na maeʻa le teuteuina o le talimalo o le potu malolo: o loo i ai le Faʻaefa o le Saogasofagafa "Lelei" o le fale vevela ". O Astena latalata i le ulufale na teuteuina i le pito i totonu o le greoroor o grehorhorged greenthouse, kopiina ma faʻataʻitaʻiga i se tusi tuai.

O le 'aʻai o nofoaga ma le umukuka meafale (skavolini, Italia) o loʻo filifilia e tusa ai ma le masani athetics. O le "Apron" o loʻo laina i luga ma elemene o le Moroccan Meaʻai, o se ata o le poletini oona i luga o le fola o loʻo sapalaiina e le fola ma alavai. I luga o le Windows o Bois ma le lolomiina mamanu (ata o pastoral plots). O ie e tasi e teuteuina ai faamalama o le potu malolo.

Tofu o aga masani tuai

Ina ia faapuʻupuʻu le tau o meaafale, o le tagata ofisa e ofoina atu e aveese le ufi i totonu o se pusa sima. E teuteuina i le lua polyrethane Pilasters e fai ma sui o le faasologa Korinito. Talu ai o le umukuka meaafale o loʻo faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le ofu, o pou na o ni vaega o loʻo ufiufi e beckers alkyd enamel (Suetena). E alu i luga lelei o ia mea, ma e faigofie lava ona fufulu. O ia alatele e susulu malamalama mai le pupula ma foliga i soo se lanu. I le tulaga lautele, o se kulimi malu, o le malutuu ma isi meaʻai o umukuka, na filifilia. O le pusa na tosoina ai le malosi i le fausiaina o se sueina o le sueina le aoga. O le mamanu o le ufi ua taulaʻi i le autu autu ma se leo o le atunuʻu ma e fetaui ma le tele o le mea e fai ma se teuteu o le fata ma plassters ma le leotele.

Tofu o aga masani tuai
Erketer ma le tolu faamalama tapunia le avanoa e tatalaina ai le foliga o le aofia ai, ma tuuina atu i totonu o le "Pulation" leo ". Faʻateʻaina Lisi Syyet Symmetry faʻamamafa le matagofie o le avanoa. O ofu o fafo e faʻamanino ai le nofoaga tele, o fitafita ma potu malolo. O ni nai aiga faʻamanatu faamanatu ai le laulau 'ai tuʻu i luga o le ogatotonu o le potu pito i luma, naʻo le faʻafeagai i le fale mautotogi i totonu o le fale puipui, e tu i le fafine aʻoga. Na ia vaaia le tino o ana miti na teuteuina i le pogisa pogisa Burgundy Gamma. Ae na fautuaina le tagata mamanuina e filifili se sili atu fiafia lanu, e nofoaga malolo ma suesue. Taofi i luga o Vinyl Wallpaper ma se fua o le foliga o se foliga tutusa, na o le mama.

O le moega, o le sofa ma le moega i luga o le laulau o le kulimi lanu vavaeeseina vavae ese le nofoaga faafiafiaga mai le Mini-kapeneta ma pogisa lanu. Floral Mocrafs pule i lenei potu ma avatu ia te ia sina mea itiiti, fafine amio. I tafatafa o le faitotoa o se tamaʻi tatalaina o le tatalaina (6040cm), sa faigata ona faʻaaogaina, ma e le manaʻo e leiloa. Na tumu foi o ia i faitotoʻa i faatafulaga, ma fale fata na fausia i totonu. Na liliu i fafo se loka faigofie mo le teuina o pepa.

I le itu e faafeagai o le potumoe o matua. Ua faʻatautaia e le mata o le mata o le lanu efuefu-olive. O pa e tuu e le lua ituaiga o pepa puipui ma le aafiaga o crackers: i luga o le 1/3 puipui ma le pito i luga o le taualuga, - ma aano o fualaau aina. Anapogi ma le Maden o loʻo faʻaogaina i totonu o le fale puipui ma le tele o sima ma le mafanafana o fata ma faʻamalosi tino na faʻaoʻo ai ma le faʻamalosi tino.

Mai le 'au e mafai ona e alu i totonu o le faletaele faletaele ma le faletaele. O le faletaele e teuteuina i le peleue peleue ma burgiting pou. Ina ia faamamafaina le taua o le Burgundy, na filifilia e le tagata apamemea se lanu kulimi. Na teuteuina le freeze ma le tutusa mea teuteu o le tino i le teine, ma le puipui-pati ma alminisu pppaes. O le susulu o mea na fausia-i tua e faʻamalamalamaina ai le faʻamaligiina o le moli o le Moroccan. Aemaise mo lenei inter i luga o le 'upega stmat na faʻatauina se solo solo i le ituaiga o se foliga o se teine ​​(Castle lafo).

I le miti laasaga i lea laasaga

O Stella e nafa ma fesili, le pule o le fale mautotogi.

• Na faʻafefea ona atiaʻe lau galulue faʻatasi ma le tagata mamanuina: Na ia ofoina mai ona manatu pe faʻalogo i ou manaʻoga sili?

- Ioe, o se talanoaga talanoaga. Ae o nisi taimi o Olga o loʻo faʻaaogaina i lana filifiliga, lea matou te leʻi salamo ai ia te ia. Sa faapena foi i le mamanu o le potumoe. Na matou manaʻo e sefe uma puipui ma puipui, ae o tagata e faʻamaoni na matou onosaʻi ia i matou, ma faʻatali e tuʻu saʻo i le vaega o puipui ma pupula. O le mea e te iloa ai, na ou malilie uma ai ia te ia. Ae maise lava, sa matou miti o tulaga ma le malamalama ma le ea. O lea ua ou malamalama o puipui, natia atoa i lalo o le pepa puipui, o se aafiaga faapena le mafai ona tuuina mai ...

- e te faʻatulaga uma i le faʻasologa?

- E leai se masalosalo, ae ina ua matou faʻaali atu se galuega i le lumanaʻi, na matua teteʻe ai lava le tagata i le lumanaʻi ma amata loa ona le toe faʻamaoni i se filifiliga. Peitai, olga na mafai ona puipuia lona lava manatu. Ina ua maeʻa le galuega, na tagi le foʻaga i ana mea sese ma faʻailoa mai le iʻuga.

• O a ni nofoaga e sili ona fiafia iai i le fale mautotogi?

- O le mea moni, ou te fiafia i le fale atoa, ae aemaise lava ou te faailogaina le potu o le umukuka ma le potu o le tama. O le muamua muamua na amata lava le mea na ou manaʻo e vaʻai ia te ia. O le Ace-Alafa Gamma i le lua sili atu faanaunauga faanaunauga. O le valeti paie ma le tagata-faia i totonu o le tagata e manaia le i ai.

- E i ai ni mea e leʻi mafaufauina i totonu o le i totonu e leʻi faia muamua?

- Ioe, o se moli tele lea o le laka. Pau le mea na matou fesiligia e uiga i le le faʻaaogaina ni moli uila o halopen. Na matou mananaʻo e tautau i le potu malolo le masani ai o loʻo avea ai le randelier. Orodomxes o tofa tagata i tua, matou te leʻi mafaufauina. O lenei, faʻafetai ia te ia i le fale mausa o loʻo iai ni filifiliga malamalama.

- E faʻaauau e lau fesoʻotaʻiga i le toe sui talu ai? Afai o lea, e faapefea?

- E faʻaauau pea ona tatou teuteu le potu, matou te mauaina uma auiliiliga, ae o le va o le va o le a suia. O ata e foliga mai, fugalaʻau e faʻatatau ... lautele, ua sili aʻe nai lo le suia.

O totonu o le faletaele, o loʻo i luga o le ala i le potumoe, teuteuina i totonu o le potu mafanafana fana. Ua malemo le faʻata i totonu o le puipui i totonu o le puipui o loʻo ufiufi i le futu i le lamepa. O le taele ua vavaeeseina mai le vaega o totoe o le alavai maualalo. O le mea lea, o le uiga o le faletaele e fetaui lelei ma le lagona o le potumoe, ma le auvae o le taʻele palololimaina e aunoa ma le teine. E leʻo le mamao i soo se mea o loʻo faʻasaoina se va o le siosiomaga e tasi.

Faaonaponei ma le faʻatulagaina o le agaga o taimi ua tuanai, o le mea moni ma le aoga, alofa tunoa ma lofituina o se ata aulelei o le fale. Tagata uma o loʻo i totonu o loʻo paleni ma o loʻo tulaʻi mai i se lagona o le fealofani.

Fuafua fofo mo lenei poloketi sa leʻi faigofie. O le tulaga na iloga e le RIGID Punavai faʻamaumauga: O le faʻavaʻa o le avanoa na tu i luga o se ARC, Fan-pei. O le fale mautotogi, e tusa ma le Fuafuaga ua resitalaina i le BII, na tuʻuina atu le Vaʻaiga ile va o Josekhen o loʻo iai nei ma le potu malolo, ma le faitotoʻa o le potu pogisa o le sami. O lenei filifiliga e le maualalo ma le le mautonu. E leʻi manaʻo le fale mautotogi e faamatala i potu laiti, ina ia filifili ai le umukuka e tuʻufaʻatasia mai le potu malolo.

O le faʻaputuputu puipui na folasia i poloka paso e mafua ai ona sasa ni tulimanu taʻitasi i potu e saʻo. O le tuusaunoaga o le ogatotonu sone: O le potu malolo o loʻo vaevaeina i apaau e lua, ma ua latou faʻatasia i se isi 21 faʻatatau i le symmetry axis i le va o le potu malolo ma le umukuka i le va o le potu malolo ma le umukuka i le va o le potu malolo ma le umukuka i le va o le potu malolo ma le umukuka i le va o le potu malolo ma le umukuka i le va o le potu malolo ma le umukuka i le va o le potu malolo ma le umukuka i le va o le potu malolo ma le umukuka. Waltthorn i luga o le itu o le Water Water Saker ma le tolu tolu (lautele o avanoa uma - 900mm).

O le pusa faʻapitoa i le umukuka na siʻitia: O lona ituaiga o le 600600mm, lea e talafeagai ma le loloto o le umukuka.

E le mafai ona lafoai le kuki kukiki, peitaʻi o nei la latou i ai ua taʻuamiotonuina. E tutusa i latou i le lua o le gaioiga o le gaoioi: O le ala savali i le itu tauagavale o le auala savali e tau atu i le potu o le tama teine, o le alarrid i le potumoe o matua. I le ala i le potu o loʻo iai ma le Sad Neade ma Master faletaele. O le fale o lea lava faavae o simmmetry o loo faamamaina mo le fata.

Na faapena mai, e ui i le faigata o le tulaga, ua avea le fola ma se liligi ma talafeagai. O le tele o le tele o le tele o le tele o teuteuga na ave ai teuteuga masani na faia o polyrethane stucco. Latou ua teuteuina i le pa, ae o fata foi i totonu o le potumoe ma le potu malolo. O le mea mulimuli na matou taualuga i ata tifaga (1.20.6m) - Na matou faatonuina i latou i totonu o le fale gaosi oloa o umukuka.

Olga Pronan Deponins, Olga Glakov

O le Komiti Faʻatonu o le Faʻatonutonuina o le meaafale o le meaafale o le meaaiga o le mea e maua ai mo mea e mafai ona maua mo le fanaina.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tofu o aga masani tuai 13299_19

Vali: Olga glakov

Tusitusiga: Maria Burmatkaya

Designer: Olga prone

Valivali: Olga pronin

Teuteuga ma teuteuga atavali: Olga Krasnova

Matamata i luga

Faitau atili