Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

Anonim

Lua tusi aoga poloketi a se lua-potu potu fale fale o le 51.7 M2 ma lua ata o le potu e tolu-potu o le 63.7 M2.

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale 13300_1

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
O se tamai potu umukuka o lo o faavaivai i le malamalama, i luga o le pito i totonu o le tioata o le isi potu malolo. I le afiafi, a ola ai lea o le malamalama, o lenei aafiaga e faʻaleleia atili i le Fuafuaga aʻo leʻi toe faʻatulagaina.
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

Le aufaitau pele! I aso nei, o loo maua e lo tatou rubric i ou mafaufau i filifiliga o le fuafuaina o le lua ma le tolu potu potu i le fale o le sitaiso faasologa o potu ma-4911. Taimi e fausia ai nei 16-faleoloa fale fale - 90s. Xxv. Ona manatu foi lea o loo faamaoni. O le faʻatulagaina o fuafuaga e mafai ona faʻaalia i se laasaga tele o puipui o puipui (6.5 mita, o le i ai o se potu televave, ma totonu o le lautele-potu o le vaega. Ncnostastamam-maualalo maupine. O le mafiafia o puipui o fafo e aofia ai courazite sima poloka o le 400mm; Ila o loʻo ulagia puipui mai le tutusa tutusa - 390mm, vaega - 80mm.

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

Iapani cherry

Malosiaga o le Poloketi:

  • avanoa o potu moe e lua ma le totoina o le tagata malo
  • Union o le potu malolo ma umukuka
  • Faateleina le vaega o le faletaele
  • Faalapotopotoga o se faigofie i le potu malolo

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faaitiitia le maualuga o le taualuga i le umukuka i le 2.33m
  • Fauina faletaele mo se aiga o le tolu
  • Faʻalauteleina o le vaega o le faletaele i le tupe alu o le auala o le auala, manaʻomia faʻaopopo le suavai o le nofoaga

O loʻo tuʻuina atu le poloketi i se aiga e toʻatolu: Matua ma Tamaitiiti, o se tamaititi aʻoga laititi. Ina ia faʻamanino le nofoaga e te fiafia i ai, o tusitala e o agai i luga o le fetuutuunai- faʻaitiitia vaega o potu uma. O le iʻuga o le iʻuga o le tolu nofoaga nofomau ai: O potu o tamaiti, potumoe o le potu e faʻaputuputu ma umukuka faʻatasi ma umukuka. O faitotoʻa o loʻo mafai ona pasia mai le potu malolo, lea e faʻapea ua pasi ma le tutusa pea. I se faʻaopopoga, o le potu malolo e foliga mai o se ata muamua: e faia i le le masani ai lanu lanu ma sili atu nai lo isi potu, e tumu i vaega teuteu.

O le punavai o musumusuga mo tusitala o le poloketi na avea ma ituaiga o Flora, lea na avea ma Leitmotifo o le i ai. V Sgastya tosina mai le mafaufau o se puipui o le puipui ma se fualaʻau 'aina i luga o le tioata. O se tuʻufaʻatasiga o le tioata e togafitia ma le oneone faʻavave, ma faʻata. O le ata o fugalaʻau sakura o le osofaʻiga o le matagofie o laʻau o le tele o lala i se vase i le pito i luga o le vasega. O le Brown Brown tusi fata ma galu-pei o puipui o loʻo spined i lalo o le laau, ma fata o "lau" vali i Green.

Eria Anamua Ua faʻaititia, peitaʻi o le auala na aumaia e le potu soifua ia sili atu ona faigofie, e pei ona faʻamutaina le tulimanu o le faleuila. O le iʻuga o se isi avanoa i le mea na tuʻuina ai e le pusa.

O faleuila ma le faletaele sa faia e tuʻufaʻatasia. Fou faletaele O le fuafuaga e i ai se faiga faigata. O le faʻamalologa o le faleuila faʻafaigofie le faʻamamaina o le potu. O le ata lanu o se pastel-bigee paleti (mai le pogisa e malamalama ai). O ia o le resitalaga e faʻateleina ai le maualuga o le potu: Mai Terracotta-Brownta-Brownta-Brownta-Brown Fules mo le Master i luga o le fola i totonu o le papala. O lologa faʻaalia o Mose e faʻamaeaina ai lenei mafanafana o loʻo i ai, e aofia ai le tele o lanu o loʻo i ai iinei. O le faʻata i luga o le faletaele "E faʻagalo ai le" o le mofemy mosaic. O le vevela o le tino (o le fufuluina o ata i le itu tauagavale o le faʻata) e le faʻatagaina ai le faʻataʻitaʻiga e leai se mea leaga pe pe a uma le vai.

Potu malolo - umukuka vavae ese mai le auala savali ma se laina lalagaina ma tioata malu. KRREGODKA i luga o le puipui taofi taofi le plasma vaega o le TV. O le fasi pepa o le faʻauiga o le faʻauiga mai GLC o loʻo tusia le vaega o le tele o le tioata ma e iai le lanumoana toe foʻi i le leo o puipui. Mea na tutupu Potumoe E aofia ai le sili ona manaʻomia: moega, lua laupapa laupapa na fausia i totonu o se taliga o se pusa. Faʻafeagai le moega i le puipui faʻapipiʻi le laulau LCD. Ua teuteuina le potu i le pogisa lanu uliuli: i luga o le puipui-teuteuga o le changundy, luga o le semi-calqut laupapa mai memea.

Fanau Talafeagai mo le teine ​​uma ma le tama. O iinei le lanumeamata lanumeamata lanumeamata, kulimi ma begee lanu e puleaina iinei ma e iai uma mea e te manaʻomia mo vasega ma faʻafiafiaga: o le kesi i luga o ie.

Poloketi vaega 41000 olo.
O le pulega o le tusitala 11000rub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 365000rub.
Afifi mea (fola, puipui, faʻataʻoto - matutu fefiloi, mamago; vaega - paso laupapa) 98200RUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Hallway-Corridor, potu malolo Nova Gala's Porcelain Chowware 19,4M2 34 900.
Faletaele Tile Porcelanosa. 3,6m2 53020.
Logisia Cerramin posmetrin 6.7m2 2680.
Malologa Upfloor parqut laupapa 30.4m2. 38 650.
Puipui
Umukuka "Apron" Tile viva craramica. 2,2m2 5148.
Potu malolo - umukuka Tioata pati (e okaina) 3M2 7100.
Faletaele Ceramic tile pocelanosa. 15m2. 26400.
Mostala jnj jnj 1,7m2. 4590.
Malologa Teuteuga o le kikpurgi 40l 39 6 600.
Taua
Faletaele Tuufaatasia sili ona lauiloa fou. 3,6m2 3272.
Malologa Vali v / d taikutula 11L 1800.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa "ofutau" 1 PC. 22 080.
Malologa Faʻalavelave - Bertitlotto Port 3 PCs. 514 800.
Faiva
Faletaele Fufulu ma le le mautonu-dalet-daturavit, faapipiiina geberit 3 PCs. 22 300.
Taele ulu o fefiloi 2 seti. 9994.
Acrylic taele bellrado. 1 PC. 14 670.
Hepe flat tapuni 1 PC. 17 590.
Mamanuina Radiator (Lusia) 1 PC. 7490.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Orletts, switches - gira 44 pcs. 16 720.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Italia, Spoin, Saina) 23 pcs. 63 400.
Meafale ma mea fai i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Fale moe, potumoe Ofufaʻiga a Workroe, Kapeneta - 55 560.
Vaega 'Oti (Lusia) 1 PC. 5600.
Potu malolo - umukuka Umukuka vega vaega. 4.3 M. 56 990.
Calligirisis laulau 1 PC. 21 000
Nofoa (Italia) 4 mea. 3100,000
Sofa le mautonu sphinix (ekorne) 1 PC. 62 370.
Kofe laulau mumu mumu 1 PC. 10 300.
TV Kapeneta, Rack, Shelves (e okaina) (Lusia) seti 38 780.
Fanau O meafale a Tamaiti seti 56 870.
Potumoe Moega, tubes brw seti 19 600.
Faletaele Loka (polasi), faʻata - 6500.
Atoa 1223274.

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
Tioata puipui e puipuia ai le potu mai splashes. O le kapeneta mo shampoos o loʻo faʻapipiʻi i le puipui i tafatafa o le faletaele ina ia faigofie ona oʻo atu i ai i taimi o le vai

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
Talu ai o le sitaili na fesili e tusitala, o le stylistics o loʻo maua ai le tele mai le natura, o moli i foliga o le tino o loʻo filifilia mo tamaiti. Latou te atagia mai le ea o le ea, o le mamafa e leai se malosi ma manava, pei o le tulle i luga o le faʻamalama fuafuaga ae leʻi toe faʻatulagaina
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

E molimauina mosifs

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faateleina le vaega o le faletaele ma faleuila
  • Fausiaina o se tuufaatasi pito i tua ma avanoa i le faletaele
  • Union o le potu malolo ma umukuka
  • Faleuila meafaigaluega mama
  • Fausiaina o se tagata lautele fausia-i totonu o le potu i le ala savali

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faaitiitia vaega o le umukuka ma alatele
  • Le manaʻomia mo le alavai alavai ma umukuka
  • Faletaele ma fanauina vaega na i luga o le umukuka o le pito i lalo fola vae
  • Vaapiapi ma latalata i le umukuka ma le potu malolo
  • Suia o le potu malolo i le potu mau

O lenei fale mautotogi ua fuafuaina mo se ulugalii faaipoipo. Ua tuputupu aʻe tamaiti ma ola tuʻu eseese. O tagata na ona o le galuega, ma afiafi fiafia e taofi i le fale. O tusitala o le poloketi na filifili e taofi i latou i le suia o le lalaga o le umukuka, faleuila, faletaele ma le vave. O le leai o ni tui e mafai ai ona maua fua le "Tusi" le avanoa. O le nofoaga o le faleuila e valaʻaulia e faʻatulaga se pusa. O le faleuila o loʻo tumau pea o se potu ese, naʻo tulaga lautele i le faletaele. Na tonu i le faʻatagaina o se tamaʻi fulufulu fulufulu. O le faletaele e faʻateleina i le aluga o le umukuka sili atu nai lo le 2 taimi, e mafai ai ona e faʻatulaga se tuʻu ese o le livi. Faitotoʻa i le va o le potu malolo ma le gaoa o le taʻele. O le umukuka mai le potu malolo ua tuu i lalo nei le mafiafia o tioata faitotoa. O le mea lea, o le lagona o le vaega o le nofoaga o loʻo i luga o suiga: Mai le alatele avanoa e tafe lelei I le potu malolo ma umukuka. O le lanu le mautonu o le puipui ua mamanuina e faʻamamafa ai le matagofie o mea masani na faʻaaoga i le teuteuga, - fafie, maaatamu, mea leaga ma natura. Faʻafetai i se moli moli ma sukalati i totonu o lenei totonu, o le faʻapitoa faʻapitoa ua fuafuaina. Mo potu nofomau, o le komiti sinia ua ofoina mai, o le Worts o Merbau ma e faʻaseesea ai. O nei maa mauto na tuu ai se taimi umi e aua le popole ai i le setete o le fola. Napanese ona o le faʻaluaina o le mamanu ua faʻaititia ai le maualuga o le tulaga. Ae ui i lea I le faletaele E le o le le mautonu. Faʻamuta le faʻamalosi o le potu o le potu e fesoasoani i le tagata mamanuina: O le pa puipui i lalo o le Mose na tuʻuina i luga o le alavai, o loʻo faʻateleina ai le maualuga. E pei ona taua, o le fale mautotogi e aliali mai i le fale mautotogi, o lea e mafai ai ona e alu ese mai le faletaele. O le potu lea e nana ai le masini fufulu ma isi mea tau tamaoaiga mai mata ese.

Insofar pei potumoe Latalata ane, o tusitala o le poloketi na filifilia e le faaaogaina le tele o meaafale. O loʻo suia le laulau masani i tafatafa o le paʻu i le pupula. O loʻo i ai i luga o le pa puipui o loʻo i totonu o faitotoʻa i le pa. O lea, na fausia ai le faʻaopoopoina o le maʻi

Meafale ma Metotia I le umukuka Faʻapipiʻi i le tasi laina. Naʻo le uaea, e valaʻaulia e tumau i le itu faʻafeagai. O le umukuka "apu", o le galuega ma le fola i le nofoaga galue o loʻo feagai ma le tele o le tino.

Poloketi vaega 38000 rum.
O le pulega o le tusitala 11000rub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 360800rub.
Mea e fai ai mea (fola, puipui, taualuga - mamago palu; vaega - plasterboard) 119300RRUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Sansuzlya, postproke Tile viva craramica. 7m2. 8820.
Hallway-Corridor, Kitchen, Logginia Porcelain Cloyware Fap 21.7 M2 28 900.
Malologa Parqut Board Carrelia 29.4m2. 72 330.
Puipui
Sansuzlya, postproke Tale, decor viva chramica 40m2 65 520.
Umukuka "Apron" Granite Imperial Red, Black Galaxy - 5380.
Malologa Vali V / D, Tratiage- OIkos 11L 53 050.
Taua
Sansuzlya, postproke Fuli mai le taualuga o OFNZO. 7m2. 6300.
Malologa Valiina i / d okios 8L. 1200.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa Jota (Boyard) 1 PC. 34 800.
Malologa Sliding Glose, potu potu- "" tioata " 6 PCs. 109 800.
Faiva
Faletaele Samarcanda taele (Fomai Jet) 1 PC. 52 600.
INO goto, meaafale o le la carte seti 38,000
Falecet, taele ulu Kohler 2 pcs. 17 990.
O le Heatting Towel Rail Arboninia 1 PC. 5280.
Umukuka Magoto blanco 1 PC. 10 310
Sanosel HORR ARANUR SING, JAMUA TOWTFON TOLETTT 2 pcs. 19 221.
Fefiloi, hyminic taele 2 pcs. 9730.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Softkes, switche- harten 37 PCs. 12,510
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Italia) 26 PCs. 158 800.
Meafale ma mea fai i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Vaega Taofia le dresser, faʻata (Lusia) 2 pcs. 12 950.
Mea e maua ai, faitotoʻa seti 36,000
Umukuka Sound Wall Wandow "Glassy" seti 39 800.
Umukuka nolte kcken 3.9 pog. M. 72,000
TableTop - Granite Black Galaxy 2.35m2 24 460.
Tifaga laulau, kanesa 5 fasi. 41 300.
Potu malolo Sofa, nofoa, pohjanmaan kaluste 2 pcs. 168 320.
Tumboa, Remiment (e okaina) (Lusia) seti 38,000
Tusi o le tusi fofoga-lanu 1 PC. 16 880.
Rack pa puipui (maple) seti 17 400.
Potumoe Moega (hotress (Lusia) seti 41 000
Faamaloloina o le Headboard moega seti 21 000
Workroe Raplus. seti 44 300.
Cubs, framing seti 21 600.
Atoa 13055551.

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
O le ulu ulu i le potumoe e le masani ai ona teuteuina: O le manu felelei na nonoa i luga o laupepa o Plywood, na nutimomoia ai o ia ma le mafiafia o le ie
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
Ina ia aloese mai le monotony, sa teuteuina le kamuta a umukuka ma se mea tatala i luga o le swectil faia i le puletaofia ata
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
O se isi faʻamalolo le mautonu ua saunia latalata i le faʻata
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
O moli ma sukalati laupapa ma moli moli e fausia ai se moliaga o le fiafia ma se lagona lelei. O le taele e valaʻaulia e suʻe i se nichh o loʻo amatalia i le tuaoi ma se potu malolo aʻo leʻi toe faʻafouina
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

Faigofie menu

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faatulaga o le Kapeneta mo mai fafo i le alatele ma faigofie teuina nofoaga i potu taʻitasi
  • Fausiaina o se fale teu oloa mo oloa
  • Ona o le tuʻufaʻatasiga o potu malolo ma le umukuka, o le tele o avanoa avanoa o potu potu na mauaina.
  • lelei umukuka galue vaega i totonu

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le nofoaga o le umukuka e latalata i le faitotoʻa faitotoʻa - o le fofo mo tagata e aunoa ma le faʻailoga tagata
  • Fauina faletaele mo se aiga o le tolu
  • O le ono o le tui o le ODDS mai le Unsided Joechen i le avanoa avanoa
  • Na feosofi i le umukuka i le umukuka i le umukuka

O lenei lomiga o le potu potu e tolu ua ofoina mo se aiga o matua toatolu ma se tama. E atamamai talavou lauiloa (35 ma le 40 tausaga le matua) i taimi paganoa e fiafia e faitau ma taalo i le kulimi. O le tama e 12-13 tausaga, pei o le tele o talavou o onapo nei, e faʻaalu le tele o taimi i le komepiuta.

O le Fuafuaga autu e aʻafia ai le faletaele ma le faleuila (latou te tuʻufaʻatasia (latou te tuʻufaʻatasia), faʻapea foi ma le umukuka ma le potu latalata. O le iʻuga o le tuʻufaʻatasia o le vaega o loʻo tupu se tasi avanoa, lea e tuʻufaʻatasia ai galuega a le umukuka, ma le potu malolo ma potu malolo. O le Zoning o loʻo faia i se lapoʻa lapoʻa ma se laupapa tele, faʻapea foi ma le eseese lanu e ala i le pa ma lanumeamata. Mo le foloa i totonu o le fogaga i le potumoe, o le potu o le atalii ma le ala savali i luma o nei potu e fuafuaina o le cork cotings. E le mafai ona fetaui ma lo tatou ola, aua e tumau atoatoa le vevela.

O puipui o potu uma, vagana ai le faletaele, e filifili loa e vali. Ia maua mai le siʻitia o le faʻataʻoto, o le pisia e leʻo le pito i luga o le tama, ae o le sili atu. O le paepae etave o polyrethane o loʻo faʻaaogaina mo le tutusa faʻamoemoe. Ina ia faʻasao le maualuga o le nofoaga, o le tusitala o le poloketi ua aveʻese ai le faʻaaogaina o falelauasiga o loʻo tumu i faletalimalo atoa Ma le mea mulimuli, o le mafuaʻaga lava lea o le maualuga o le taualuga - o le filifiliga o lamepa (masanila sima) e mafua mai i le filifiliga.

Tulaga potu malolo potu-fale Fuafuaina e le olaga o tagata e ona. Ina ua uma mea uma, o asiasiga masani o malo i lenei fale e leʻo se faʻalavelave, ma le tulafono. O lea, o se taʻamilosaga faiga ua aliali mai, e fia nofo ai tagata e toʻavalu, ma le faʻaʻoleʻole Seafa, lea e talafeagai le tuua o se tasi mai uo. E fiafia aiga e fiafia e faitau, ma o fata a mataala e filifilia mo tusi ma mekasini.

Togafiti I le umukuka Na toe foʻi i le potu o le potu teu le faʻafitauli o le teuina o oloa ma avanoa mo le taumalulu. I le faʻaopopo atu i le lapopoa pusa faʻapipiʻi i totonu o le potu teu (i luma o le fale, o loʻo fuafua e faʻatautaia ai se fata i se nichhe), tasi, laiti, o loʻo faia. Ua faʻamoemoe mo le "faʻagaioiga o le teuina" o oloa (tele i le taeao). O le le lavalava o le ulu o le lio-nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina i se lio lelei nofoaga. I se isi itu, e i ai le magoto, ma i le itu taumatau o lana papala. O le a se auala manaia o le umukuka, o loʻo faia mai Coriana, tuʻufaʻatasia ma se faʻamalama sill. Lenei ua faia ina ia mafai ai ona aloese mai le tekonolosi soʻoga o le tasi luga luga o le isi.

I se faʻaopopoga, o totonu o totonu na faʻaopopoina e le auiliiliga i le vaitaimi o le faʻatumauina o le faʻamalosia ma alamanuia o loʻo iai (e le mafai ona faʻapipiʻiina). O lenei stylist faʻamamafa le faʻamaloloina o le faʻamalologa o se faigofie geometric foliga. Lisi moli- "Bramphones" e faʻaaoga i le fatu fatu, lea e faigofie tele pe a kuka. AVER Chicker umukuka o loʻo foliga mai e pei o le tele o taʻe aoga. Manatua o lena fuafuaga e talafeagai mo tagata e fiafia i sima, mautu ma saga ma se mea faigata.

O le fufuluina masini masini laupapa e faʻapipiʻi i lalo o le magoto I le faletaele. O le masini o loʻo fetaui ma saʻo, ae ona o se tamaʻi potu e le mafai ona fufulu le tele o ie lino.

I le potu tele, I totonu o le nikhe na fausia e le pa e le paleti ma le laumua o le puipui, latalata i le ulufale, fai se fale-i totonu o le fata i fafo. I le isi itu o le faitotoʻa faitotoʻa, sofa ma se atigipusa mo seevae ma le skiller skates ma tele fata i luga atu o loʻo faʻapipiʻiina.

Tulaga Potumoe E foliga taofia, ae e aofia ai mea uma e te manaomiaina. O faʻamatalaga faʻapitoa e maua ai le pito i totonu o le moega ma aluga o le mumu i le Scottish Cell.

I le Alo o le Alo, Lea e le naʻo le faia o lesona i aso uma, ae o le fiafia foi o komipiuta komipiuta, o se mea e talafeagai ai galuega (e talafeagai mo se tamaititi aʻoga, ae o se tamaititi aʻoga) , pei foi o nofoa i uili. Mai suiga tetele iinei o loʻo fuafuaina e sui le faʻamalama i luga o se palasitika e faʻalu faʻalua sifini, ma fai le faitotoʻa ma gatete atoa. E taʻuamiotonuina lea i le mea moni o le potu o le potu lata ane, o le mea lea e vaivai ai le seleselega. O le iʻuga, e fesuiaʻiina suiga i le potu tele.

O lamea o le lamepa e aofia ai le fa tele "Ilyich moli vamu", o le ave o le itu i tulimanu uma o le potu. O le tele o puipui o le tino o le tutusa muamua mamanu pei o le chandelier e tumau i luga o le sofa ma le fale matamuli.

Vaega o le Vaega, Tagata Faigaluega a le Tusitala 2554RDRRUB.
Fausiaina ma Faauma Galuega 406200RUB.
Fale mea (fola, puipui, taualuga - matutu fefiloi) 121800rub.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Fale-Ola Mass Oak laupapa (Lusia) 17.7m2 47 800.
Potumoe, atalii potu Cork parqut uma cork 26,4M2. 18 050.
Malologa Ceramranitie Kerama Marazzi. 27.5m2. 11 550.
Puipui
Faletaele Ceramic tile charamica Bardelli 11.9m2. 26,300
Mostinock bars crystal mosaic 2,2m2 2580.
Umukuka "Apron" Ceramic tile marazzi. 1,5m2 1080.
Malologa Valiina i / d okios 40l 6400.
Taua
Le mea atoa Valiina i / d okios 19. 3040.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa Dietrre. 1 PC. 37 500.
Malologa Fesoasoani, faitotoʻa- "Woomshka" - "Optim Lotoa Faleoloa" 4 mea. 92 000
Faiva
Faletaele Fufulu fufulu. 1 PC. 13 600.
Omnia faʻamaloloina faleuila (Villero Boch), faʻapipiʻi o le Geberit seti 19, 380.
Taele ulufatu, manava fefiloi 3 seti. 11 470.
Taele kaldewei. 1 PC. 36,000
Novelnini taele tapuni 1 PC. 11 090.
Terma sa vevela le solo solo 1 PC. 6300.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, switches- jung 28 pcs. 37 800.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Italia, Siamani) 17 pcs. 66,000
Meafale ma mea fai i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Vaega Workrobe Coupe, soffa- € Faitotoa. 2 pcs. 2770.
Umukuka Umukuka "stymed umukuka" 6 pog. M. 119 800.
Countertp Montelli. 5.7 M. 68 300.
Fale-Ola Sofa, Patu-Manala (Ligne Roset) 2 pcs. 169 700.
Mr. Racks Faitotoa. 4 pog. M. 29 960.
Laulau, nofoa, e mafai ona 5 fasi. 95,000
Atalii potu Na shan swin. 1 PC. 106 400.
Workroe Mr. Faitotoa. 1 PC. 50 540.
Potumoe Moega, moega i autafa (Italia) 3 PCs. 38 600.
Workroe Mr. Faitotoa. 1 PC. 47,000
Atoa 1200520.

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
TV faʻapipiʻi i luga o le swivel bracket mafai foi ona vaʻaia mai le umukuka ma le potu malolo
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
E le na o le uso lanu mumu mumu mumu e le o le "Twin Uso", na fausia i totonu o le faʻata i le u, ae o le gaioiga mama e malosi
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
Deco-incopips ua taulau mai ii. O le mea lea, e na o le lua "teuteu" i le potu malolo: o se faʻata o le faʻata i le puipui atoa, vaaia le avanoa, ma se tamai saienisi
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
E le mafai e tagata asiasi ona mate pe o le a le mea e natia ai le potu faatau i tua o le faitotoa o le gagau
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
O mea lelei o le "harmonica" mai le palasitika e fai ai le potu o le tama a le tama. O isi vaega o le kapeneta e sili ona aoga mo se tamaititi aʻoga nai lo le talavou. Uamea loka ma Mobile Rooting Camp Charme i uili faia e pei o le potu e pei o se ofisa o le ofisa a o le i toe faaleleia
Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale

Atasi

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faateleina le vaega o le faletaele
  • Fausiaina o se ala tele i nofoaafi
  • Aveesea le pusaaisa i le alatele, o le fea e faʻalautele le kuka

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Fauina faletaele mo se aiga o le tolu
  • Le manaʻoga e tosina mai ai le poto o tagata faʻatau ma le sosolo, faʻapea foʻi ma le i ai o se tagata mamanu i le fale i le taimi o le galuega
  • O le ata o loʻo i ai le lua moega i le potu o le tama teine ​​latalata i le ulufale atu i le potu
  • faaitiitia o le umukuka; E leai se nofoaga i le laulau

O tusitala o le poloketi e ofoina atu se faaiuga mo matua ma afafine-tamaititi. Uma le tolu taʻitaʻi se olaga galue: o le mauga mauga i le taumalulu - atoa fiafia. O le tuʻufaʻatasiga o le mafanafana ma le malulu o leo (lanumoana ma beige, moli enaena ma susuga) ma le malamalama vaivai o le mafanafana alavai o le vateatea e faia ai se fale puipui ma le lautele. O tioata tioata i totonu o le pa i le va o le potu malolo ma le umukuka na faapupula ai le malamalama. I luga o nei ata tioata, ata o spriete stylite stylized tui.

E aofia ai ma le toe fausia o vaega o faʻalavelave i se potu malolo, umukuka ma ala. I luga o le tuaoi o le potu malolo ma le umukuka, o le pamu, o le pamu i le fa-ala i faamalama, fuafuaina mo pipili tioata i le itu i luga, na fausia. O le avanoa o le potu malolo i luga o le poloketi ua vavaeeseina mai le auala savali ma se mea e masani ai.

O fola i totonu o le umukuka, o faletaele ma le ala i nofoaafi ua ofoina atu e fusi ai le fusi ma faamuamua le unated cable system. Pouliuli laumua faʻatumu i potu tino.

Vaega Faʻapipiʻi e Phlizellin Wallpaper lanu kofe ma le susu. I le Tupe Tau o le umukuka, o le eria e sui ai lenei potu na tupu, faʻapea foi ona tusia e le Niche i le va o le umukuka ma le ofu. Sliding Woodgen faitotoa Umukuka Puipuia isi avanoa mai manogi, ma i le tatala tulaga faʻatagaina oe e faʻaopopoina le meaafale i luma ma se pusaaisa.

Faletaele ma le faleuila e tuʻufaʻatasia. Faletaele O le potu o loʻo faʻaogaina i le tafe o vai vevela (o loʻo i lalo o le vai). O puipui e teuteuina i moli, salati ma paʻepaʻe paʻepaʻe ua taoto i totonu o le checkerboard poloaiga.

Tamaloa Tamaloa Taofia i le lanumoana-enaena gamme. O le moega e ese ai se mea e le masani ai, i le faitotoa, o le iʻuga i le tulimanu o le potu lea o loʻo iai le loka o le lakapi. Vasega potu malolo Sue Glc ma le indent i le 25cm. Ona o le iʻuga o le avanoa, sa mafai ona fai se nich mo le pito i totonu o le ea combite i le tele o meaʻai mo fata.

Poloketi vaega 67060.
O le pulega o le tusitala 16500rub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 360700RRUB.
Mea e fai ai mea (fola, puipui, taualuga - mamago palu; vaega - plasterboard) 115800RUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Potu potu, potumoe HORO laminate (Pine Arizona) 44.5m2 19 535.
Malologa Tale Ginana Foares, Paisa, Santenk 26,6m2. 19 290.
Puipui
Umukuka "Apron" Tile (1010cm) (Lusia) 3,2m2 1800.
Hallway-Corridor, umukuka, potu malolo Wallpapers mo vali (Farani) 10 rolls 6700.
Faletaele PAMA COmicmic Tile 22M2. 16 100.
Potumoe Puipui puipui. 4 rolls 26 000
Tamaloa Tamaloa Pepa puipui eijffinger 6 rolls 7800.
Malologa Vali v / d caparol 15l 6900.
Taua
Faletaele Faaalu le taualuga o le taimane. 3.1m2 2600.
Malologa Vali v / d caparol 15l 6900.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Hallway-Corridor Steel "ofutau" (Lusia- Saina) 1 PC. 17 000
Malologa FESOASOANI, FAAALIGA-VOOLEGO (Aferika unitnut) 4 mea. 53 710.
Faiva
Faletaele, umukuka Roca fefiloi 3 seti. 12 310.
Faletaele Taele Malibu (Roca) 1 PC. 13 280.
Unittaz NorrdIc Duo (Gustavsberg), ID ua magoto 2 pcs. 12 305.
Vevela solo le solo (Italia) 1 PC. 5480.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 35 pcs. 18 900.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Siamani) 23 pcs. 52,000
Meafale ma mea fai i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Hallway-Corridor Kapeneta mo seevae, pafu "odex", kapeneta (Lusia) 4 mea. 84 370.
Potu o le umukuka Umukuka spagnol 2.4 pog. M. 74,000
Laulau, nofoa - tonin 4 mea. 23 410.
Potu malolo Sofa "odex" 1 PC. 19 708.
Kapeneta meafale (Lusia), laulau - 28 400.
TV Kapeneta (Taiwan) 1 PC. 6400.
Sound Glass Windows (e okaina) (Lusia) 2.8m2 3 200.
Potumoe Moega, tu mau, dresser, faʻata, buff, poles, chorrobe - Millenia (Poletti) seti 197 274.
Tamaloa Tamaloa Nofoa "ODDX"; Moega, laulau, nofoa, Tumaʻe, kapeneta (Lusia) - 245 297.
Atoa 1030669.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fa o potu mamanu o fale mautotogi o le H-491 potu fale 13300_29

Designer: Oleg Petrov

SPOOPITO CDPHICS: Alexander Shurkurk

Designer: VidIm SpIchheskov

Designer: Natatalia Grishkin

Tusiata mamanu: alofa Semeikhina

Architect: Elena Elovik

Komepiuta ata: evgeny butchers

Manatu: Daria Roshchina

Tusiata: Evgeny saprykin

Matamata i luga

Faitau atili