I se tagata vaivai

Anonim

Vasega o le Avatuʻe o Meafaigaluega mo Nofoaga Totototo: O Vaelima o Sofas ma Tala, Talofa, Talofa ma ni ituaiga, o ituaiga faʻaputuga eseese, tau.

I se tagata vaivai 13301_1

I se tagata vaivai
"Lelei sitaili"
I se tagata vaivai
Busnelli.
I se tagata vaivai
Machalke.
I se tagata vaivai
"Clippansan" ma se mea e sili ona faʻamamaina (ika)
I se tagata vaivai
KmevelI mo le nofoa "o le faʻafefiloi" le faʻaopoopoina o le faʻaaliga o ata mo le mamao poʻo tusi (IKEA)

I se tagata vaivai

I se tagata vaivai
Machalke.

E mautinoa e mautinoa talavou ia tosina mai nofoa, "fai ofu" i se ofu pupula i laua. Alofa (a) ma carneby (b)

I se tagata vaivai
I le faʻaopopoina o le aofaʻi o sui o latou, e mafai ona e faia se parmi single poʻo lio (W. Schillig)
I se tagata vaivai
Cuch neuta ma agai atu i tua i tua, tagata faigaluega ma e pei o le tauemuga (Machalke)

I se tagata vaivai

I se tagata vaivai
Fausiaina-i le flagia laulau faʻatagaina faigofie e tuʻu ai papatusi i fualaʻau ma le laptop (mbel zeit)
I se tagata vaivai
O le modular tulimanu sofa "o lona igoa e aofia ai ma le tele lapoa, e mafai ona ausia i le umi hind00cm (" Mickmar ")

I se tagata vaivai

I se tagata vaivai

I se tagata vaivai
Na avea le Malation ma se suiga suiga e pulea e le nofoaga mamao. Faʻataʻitaʻiga 28 ("kalinka")
I se tagata vaivai
O lenei 'oti o le a faia ai se tulimanu tulimanu (IKA)
I se tagata vaivai
Sofa lagona ma le Ottoman o loʻo nana ai le potu teu oloa (mbel ma le leoa)
I se tagata vaivai
"Meafale fale gaosi Mati 8"

Faʻataʻitaʻiga "montreal" ma le paoa

I se tagata vaivai
"Kalineba"
I se tagata vaivai
"Kalineba"

E mafai ona faʻaauu le SORE HOREE i le faleʻaiga mo tusi mo tusi, paʻi i luga poʻo le fausia-i totonu o pa (faʻataʻitaʻiga 35)

I se tagata vaivai
O a ni mea e oso ai le sofa ma o le a le tikeri o le mamafa o le aluga o le aluga e filifilia e le tagata faatau. Faataʻitaʻiga Segovia.

(KA International)

I se tagata vaivai
"Lelei" ma le sili o Ottoman, o le loloto o le 200cm, ma le lautele o le 135cm (ma le filemu)
I se tagata vaivai
Machalke.
I se tagata vaivai
Machalke.
I se tagata vaivai
Machalke.

Faʻataʻitaʻiga o meafale faʻamasata i meaafale, femalagaiga mo le maualuga-lelei le paʻu o lanu eseese. Diego (a), nersesco (b), arnage (b)

I se tagata vaivai
Anderssen.

LUVER e mafai ona avea ma sui o loʻo avea ma mea e tasi, aluga, livi, laulau, laulau laupapa ma fata

I se tagata vaivai
Ma le le fiafia.

Club Sofa ma le nofoa fetuunai

I se tagata vaivai
L-faiga.
I se tagata vaivai
Busnelli.

O le itu o le ate e mafai ona nana le pusa mo ie lino po o se nusipepa

I se tagata vaivai
Graf gagrin.
I se tagata vaivai
Graf gagrin.

Faʻafetai i le Modules, o le Nasces Sofa ua suia i le sikuea ma le itu o 385cm (a) poʻo le 280cm (b)

I se tagata vaivai
Tolu taʻoto nofoa nofoa faʻapipiʻi (faʻamaumau moega)

O meafale suamalie uma o lo latou lava auala i totonu. O nisi oi totonu o le ulutala autu "fai tino", e iai isi e faʻatinoina le sao o le fuafuaga lona lua afai e tolu ma le motu o tagata. Afai tatou te talanoa e uiga i potu malolo, ona foliga mai, na talanoa se toa i le komiti iinei, ma nofoa vaivai e mafai ona taina ai. O nei "fetu" e le mafai ona tatalia. Matou te faapaiaina le tusitusiga.

I le asiasi ia le itiiti ifo ma le tasi meafalefale mafuaʻaga, malamalama lelei pe na malamalama lelei le mea na maʻimau i aso nei o le maketi mo mea faʻapipiʻi. Naʻo le Lusia e mafai ona e faitauina ni vaega o le tele o vaega i le gaosiga o sofa ma nofoa ma ua uma ona faʻamaonia i latou o atinaʻe tetele ma tauvaga. Ua tulaʻi le soifua manuia o tagatanuu i le taimi lafotua ma le malosi oa latou gaioiga. Na tuuaia nei le lauiloa o mea o loo i ai i le isi mea i le isi ma le mafanafana sili. O se vaega tele o faʻataʻitaʻiga, o le a le lelei o le filifilia o le fresholsters ma isi filifiliga e fesoasoani i meataʻalo, e faʻaalia ai le tofo ma le tulaga o latou tagata e ona o latou tagata.

O le Snafa, pei o se nofoa, e aofia ai le faʻavaʻa, faʻapipiʻi ma ufiufi. O nisi taimi e manaʻomia ai i mea faigaluega (faʻataʻitaʻiga, vae, laulau) ma ituaiga uma o masini.

I se tagata vaivai
Modur meafale "Forum" e talafeagai mo le mamanu o le Fale o le fale o le fale o le fale o le fale o le fale, ae o le filiga o le soloa o le sofa ma le ottoman mea e tasi o oe mafai ona malolo, faaloaloa ou vae. E i ai foʻi ni filifiliga modular - latou o loʻo ofoina mai e le ALlegro-Cliginba "," Yalbanta ", ma le Zelson (Lusia), - e aofia ai elemene o eseese foliga ma tele. Faʻavae i luga o ou manaʻoga ma foliga o fale, e mafai ona aoina le sofa o le umi o le umi ma le faʻatulagaina mai nei modules. Akonstrusion o nisi modular faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, 26, 35, 35 46 "kalineba" faʻatagaina oe e suia elemene i le tele o tausaga e fiafia ai i totonu o nofoaga vaivai. , o tagata tomai faapitoa ua fautuaina i le taimi e mafaufau ai i le tele o manatu taua.

E le laititi, le sili

I se tagata vaivai
"Camhilla" ma le Winter Block ("Allegro-Classic") Muamua o le mea e te manaʻomia: Lua-faʻatolu pe o le a le faigofie ona tuʻu ai tagata. Afai o le potu malolo e sili atu le mautonu, ia oe lava i se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi. Ua i ai le malosi ma mafai foi ona maua ai le avanoa e maua ai le avanoa, vavaeese, fai mai, fale faafalepuipuia mai le potu malolo. O lenei o le tele o tagata gaosi gaosia e gaosia i luga o meaafale, o le mea e foliga mai ai mai itu uma. I le tulaga o le sofa, o le tuusaunoaga o le pito i luma, o le fata o loʻo taulaʻi atu i tusi, lanu ma mea teuteu mea. O le vodogl-vaega, i le loloto o le lima o le pito i tua ma o le aluga o le pito i tua e mafai ona nana pa, o isi taimi ma le tua (ming zex). O le fale gaosi "kalinka" ofo atu e faʻafefeteina se mini-pusatoranrator i se tasi o popolega, ma i le backsshadow system.

E masani lava, e mafai ona e faʻatau ni tama ma punou i le sofa ma fatuina se avanoa e fesoʻotaʻi ai ma latou. I mea uma lava, e leʻo se mea lilo i nei aso, pe a leai se taimi mo le aiga, o loʻo talanoa ai i se aiga aiga i lona lua, lona tolu pe faʻapea foi le faʻamasinoga. Ikuwa taunuuga, le le malamalama o le malamalama e tumau i le va o le tele o aiga vavalalata, ma le tele o le tele o tagata o loo ola ma se lagona o le tuuatoatasi. Masalo afai ei ai se tulimanu i totonu o le fale, e faʻaaogaina faapitoa mo talanoaga tumaʻoti, e aunoa ma le "auai o le" auai "o le a faʻateleina, ma le aiga o fesoʻotaʻiga.

Sofa faamafanafanaga

I se tagata vaivai
Uma le Olimipeka uma filifiliga. Faʻamaeʻaina e mafai ona faia i le paʻu o le paʻu (mick zeit) e tutusa lava le taua e malamalama i le manaia o le mea e mafai ona e nofo ai i le sofa. Sa na ona ou nofo, ae malolo foi. Lenei e le mafai ona e tuʻuina atu ni fautuaga faigata, e faʻalagolago uma i ou tagata fiafia. Tasi e pei o le malemo matua malemo i tauluga, isi e fiafia tele i tulaga maualuluga, fesoasoani i taimi uma i le leo. I se taumafaiga e faʻamalieina ai talosaga a tagata faʻatau, o nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, "meafale maimaʻuga ia Mati 8," Rusia) mo le sili atu, pei o le malo poʻo le vaivai, pei o le malosi, pei o le scouffer, pei o le scouffer, pei o le malosi, pei o le malosi, pei o le scouffer, pei o le malosi, pei o le scouffer, pei o le scouffer, pei o le malosi, pei o le scouff pe vaivai pe vaivai. A o le "Faʻatumu", O nei aso gaosi oloa e fiafia ai le tuʻufaʻatasiga o fasi, o lona uiga, o le faʻavae o le maota faʻafiafiaina, ma luga aʻe o le laa. Ae e tatau lava ona mafaufau i ai i le au o tagata matutua, ma e sili le avanoa o le tuufaatasia ma le umi atu lona lua i le nofoa e alu ai.

I se tagata vaivai
Uili i luga o vae pito i luma e mafai ai ona e faigofie ona faafiafia le nofoa mai le nofoaga e tuu ai

(KA Am ¯ a faʻavaomalo) vaai sēfa i le aumau mea, aua le faatuai i le nofo sili atu, ae le o le ivi, ae le o se pito, ae mo le lua. Malolo, e mafai ona moeiini ou mata. Afai e te manaʻo e faʻaalu se taimi umi, nofo i luga o le sofa poʻo se nofoa, e foliga mai o le a e manaʻo i le faʻataʻitaʻiga i le pito i tua ma le ulu o lou ulu. E ui lava i le mea moni o le sofa ma le pito i tua nofoa o loʻo i ai pea i faiga, o le lata mai o le pito i tua o le tua, o fea suia. O lenei aafiaga e ausia i lona faʻalauteleina ma faʻateleina le loloto o le nofoa. Apota o le pito i tua e mafai ona toe faaluaina. Faʻataʻitaʻiga ma se le le mafai ona le mafai i tua sili atu le talafeagai mo mataupu pe a o le SFEFA o le mea e le o iai le pa, ae i le ogatotonu o le potu.

I se tagata vaivai
Faʻataʻitaʻiga 28 ma le fetuʻutuʻunaʻiga tulaga o le pito i tua ma le fausia-i totonu o pa ("kalikba") i le loloto o le nofoa o le tagata gaosi oloa mafai ona sili atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i MonticA's Simin ("Allegro-Clortic") O le 55 cm, ma le safari mai le kamupani e tasi o 91cm. Afai e te fiafia e nofo, ae le o le sofa, filifili le faʻataʻitaʻiga ma se nofoa papaʻe ma le aluga poʻo le faʻaseʻe i lalo o le pito i lalo. Ia, afai e te fiafia e piki, ua ou mafaufau loloto i le loloto o le sili atu ma le malulu o aluga. O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaavanoaina ai le itua o le nofoa o le nofoa, lea, o loʻo faʻaalia loa le sologa lelei o oe e pei ona e manaʻo ai (mick zewin, kaline. E mafai foi ona suia le geometry o le Taitai poʻo Sofa: O le pito i tua o le lafoina i tua, ma lafo e sii ai, o le a mafai ona e taʻua o le "faʻamalieina" tulaga. O le 'aveina auala, o loʻo faʻaoʻo mai ai ma se fise, galue mai se fesoʻotaʻiga poʻo ni maa. Afai e te fuafua e tuu se sofa i totonu o le ogatotonu o le potu, e sili le fiafia i le filifiliga lona lua (ina ia uaea le uaea mai le ou vae). Toe fafagaina le avetaavale o le 3 afe rotabs. Sili atu tau o fesootaiga ma tau e tusa ma le 9 afe rotangs.

I se tagata vaivai
"Meafale fale gaosi Mati 8"

O isi aluga ma vae maualuluga o sofa ma nofoa e maua ai se mafanafana sili atu. Manatua o le Sofa na e faia e mafai ona sili atu le malosi pe suia ai le sili ona lelei pe gagau. I lalo o le i lalo o le pusa mo le moega ie link, o se nusipepa po o minpar e masani ona faia. Faatasi ai ma se eseʻese mamanu, e mafai ona taooto, fausia se lautele lautele e toe suia ai le kesi. Ma o le manatu o le "alatele" i aso nei mafai ona tauimaina manino e le gata i le faaeletonika ma fale, ae faapena foi i le masiga.

Fesili i le lelei

O le tulaga fiafia o le shena e faʻalagolago i le lelei o mea e gaosia ai. A faʻaaoga fafie i meaafale, E tatau ona i ai muamua i le tausuaga o le 6-8%. Afai e faia ni eleelea teuteu i fafie, faamolemole ia matau e muligi ifo tekinolosi ia te i latou, a leai o le laau o le a amio i le tele o taimi.

I se tagata vaivai
Aluga i tua o loʻo tuʻuina atu ma teena. Taimi (Cinova) Sei o tatou fai atu ni nai upu e uiga i le faila. O le aso, o le tuaʻoloa ma nofoa e le faʻaaogaina le faʻaaogaina mo aluga, aua ua leva - galue-faʻatupuina 1.5: Faʻamanuiaina o le fomu. O lenei mea e mafai ona mauaina atonu i le mama ma le sili ona teuteuga vaega. O isi itu nei - Polyarethane Foam (PPU) poʻo le poloka o le vai. E le gata i lea, pe a fai o ni vaipuna i luga o meafale i luga e leʻi puipuia muamua ae i le tele o taimi latou te oso i fafo, sneoking i luga o le sili o le vevela o le ipu (1.5-2 cm mafiafia). O lenei fesoʻotaʻiga o le taimi e faia ai le nofoa o le nofoa o le softer. E mautinoa lava o loʻo puipuia ma i lalo o le vaipuna, mai le itu faasaga i le tulaga o le sofa.

E sili le faʻatauina o le faʻaleleia o tagata faʻatau. I le sofa sofa e leai ni faʻamatalaga o le leai o se mea o le chippobboard ma le paʻu paʻu. Ua teuteuina le teuteuina uma. Staples, faʻapipiʻi le faiga olaola, e tutusa. Ia mautinoa e siaki pe faʻapefea ona fetaui le nofoa o le nofoa i le isi (faʻapea foi ma le aluga i tua). I le va oi latou e le tatau ona umi drops, aemaise lava ma maitauina.

"Meafale fale gaosi Mati 8"

Faʻataʻitaʻiga "Montreal" ma Kanape tauvaga i totonu o tagata gaosi e maualuga tele e le faʻatagaina e le tagata le igoa o le Kamupani ona faʻaaogaina le le-lelei. O le iʻuga o lenei faʻavae faʻamaoni vaitaimi o le 18 masina. Ua lava lenei taimi e faʻailoa ai ni mea leaga uma o gaosiga (Uuta ofu faʻapipiʻi, sa ou fesili ai ia i le aluga.). E mafai e Mechanisms ona faʻatutuina se taimi umi (18-36 masina). O lenei vaitaimi, o le kamupani kamupani a le fale gaosi oloa e faʻaitiitia ai le le mafai ona maua fua, e tusa ai ma tagata faʻaaoga o loʻo galue o le oloa. E na ona e faʻafesoʻotaʻi le faleoloa, po o lea na faʻatauina ai meafale, ma tusi se tusi faʻasea i le falefaigaluega. Ioe, sefe siaki.

Matou te le fautuaina e te faʻatauina meafale i luga o le upega tafailagi i le malae e tatala-ea, talu ai o lenei oloa e tatau ona iai ma se vevela vevela ma le susu. Afai e te le usitaʻia i tulaga faʻapitoa, o le meaafale o le a vale vave pe, i se isi itu, o le a amata ona nana ma kulimi i le taimi.

Matou te filifilia lanu

I se tagata vaivai
AS-Eseta kamupani faʻapitoa fausia se vaega fou o ie na fuafuaina mo le faʻaleleia o meafale ma le totonu o loʻo i ai atoa.

KA International i le masani o lanu enaena, begee, o le lanu o lanu, o lanu uma o le paepae. E tofu lava le fale gaosi fale e tele ai Dzen Donlight filifiliga mo ana faʻataʻitaʻiga ma fautuaina ni tuʻutuʻuga o mea. O le ituaiga uma o le a faʻaalia le faufautua tagata faʻatau-faufautua i faʻataʻitaʻiga moni poʻo le fesoasoani a se polokalame komipiuta faʻapitoa, "ofu" i mea lava i totonu o le tele o le "mea totino". E moni lava faʻaaoga faʻataʻitaʻiga ma le faʻafefeteina e mafai ona tapeina (i le faʻamamaina o le tau o lenei tautua tau mai le 300 rubles.), Ma le faʻafouga o le totonu o le totonu - sui.

Afai o loʻo e fuafua e faʻatau se seti o mea na ola mai ai, faʻaalu i se monophinic mea, matou te fautuaina oe e te faʻatauina i le taimi saʻo, fai e aunoa ma le tolopoina i luma o le faʻatau. O le mea moni o loʻo i le lanu o le ie poʻo le paʻu o le tusitusiga tutusa e mafai ona eseʻese i mea eseʻese i sapalai eseese.

O manu e pipii ai nifo ma nifo o loʻo nofoia e le fale o le fale pe tupu aʻe, manifinifi tele? Faʻamaeʻa lenei i le tagata faʻatau-tagata faufautua. O le a latou fautuaina mea e i ai ni faʻailoga faʻapitoa, e le tuʻufaʻatasi tagata faʻasao, leai ni dyes. E le gata i lea, o le 'tatau i le le lelei e mafai ona faʻagaioia i le tuʻufaʻatasia e taofia lona afi. Fai atu e tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga atoatoa i le tausiga o mea o le a aʻafia lou sofa. Mo le pasui taʻitasi poʻo le tele o le paʻu tausiga o tagata taʻitoʻatasi.

Lau pele, sili atu ona taugata ...

I se tagata vaivai
"Matmanus" ma le punou i tua (Valerio Salotti) Afai e te manaʻo e faʻatau mai meafale, o le a le mafai ona sili atu i le 10 afe rumble. Ma le nofoa e taugofie atu nai lo le 5 afe rubles. E pei ona faʻamatala mai e tagata atamamai ia i matou, o le tau o faʻataʻitaʻiga mai mea taua e le tatau ona i lalo. O loʻo matou talanoa e uiga i faʻataʻitaʻiga faigofie ma le faʻavaʻa o le chedboard chedboard ma se ie puipui mai polylarthane o le afu, o loʻo faʻatulaga i le faʻavae o le uʻamea " Ia fai ma le taua i latou. O nei faʻataʻitaʻiga o loʻo ufiufi i le ie o le muamua vaega ma e le o faʻatagaina i isi masini. Ia tatou taumafai nei e suʻe, o se faʻaiuga o le faʻaaogaina o mea ma mea taua ma meafale mo meaafale mafai ona suia.

Muamua o mea uma, o mea faitino o loʻo aʻafia i mea e fai ai le faʻavaʻa. O le sili atu le taugata o le mea e faia o le tele o le anilayer plywood po o le uamea talaaga. O lenei filifiliga e sili atu le malosi faavae. O le uʻamea faʻamalosia e masani ona faʻaoga i le le-faʻatatauina masani faʻataʻitaʻiga pe a faigata ona maua le asoa mai le pa. O tagata gaosi oloa mo le musuia elemene e masani ona filifilia se pini laupapa. Ae o le mea sili ua iloiloina le faʻavae mai totonu o laupapa puipui mautu mausali. I le avea ai o se tulafono, ua faʻaaogaina le Beek mo nei faʻamoemoe. Lelei pe a fai o le faʻavaʻa o le koluma atoa, e aunoa ma ni puʻe puʻe. Ina ia faʻaititia le tau o gaosiga, i le pisinisi a le teʻa, beech e faʻaaogaina mo na o le mana elemene o le faʻavaʻa, pei o, mo taiala mo lisi-vaega.

I se tagata vaivai
O le fefiloi o le peni ma le mama polyarethane fumū i le aluga e mafai ai ona latou tausia le pepa i soo se tausaga. "EKORSP" (IKA) O mea nei e mafai ona faʻaleleia atili le tau o meaafale o luga (Sofas ma nofoa) o le faʻavaeina o le faʻafanua. E faʻaaoga e PPU lana taʻutaʻua, ae le o le alu i le aluga i fasi, ae o se mau mautu pe faʻapea foi, ma eseʻese faʻailoga maʻamaʻe. O le sili ona mafiafia ma le tumau ppu o lenei parameter e maualuga atu (mo le aluga i tua ma nofoa e masani ona faʻaaoga le polysurethane o le 30-60kg / m3 e faigata). Pele faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le tautotogo tuʻutuʻuga. Ae le o mau, i le taimi o lo tatou matua matutua, ma le agaga fiafia. O le tele o le springs i le 1m2, o le sofa e sili atu ona taugata. O nisi kamupani, mo se faataʻitaʻiga, "manatu" (Lusia) - faʻaaoga i nofoa o Springs, o loʻo faʻapipiʻi ai le tasi i lona ato. O fuati o itu elemene e tutoʻatasi mai le tasi ma le isi ma tali atu sili atu ona felelei i le tikeri o le avega, ae le o le faatagaina o le "Hammoc aafiaga". E talitonu o lenei mea e aʻafia ai le nofo ai: o loʻo faʻamamaina le vaʻa, o loʻo faia le tino i le tulaga masani. E le o se nofoaga e fautuaina ai nofoa ma se mea lelei e fautuaina mo tamaiti. O le tau o se sofa ma spring e 1.5: Sili atu nai lo le ma le pepa faʻapipiʻi mai le PPU, e ui lava e tutusa tutusa - pe a ma le 20 tausaga. O le punaoa o le poloka ma tutoʻatasi o vaipuna e sili atu ona sili atu - 50-70 tausaga.

O le elastic filler e mafai ona faʻaopoopoina i luga o le sili atu o le softer po o le natura (winch fluff, po o le tino o le manu, e le mafai ona leiloa le tino ). Peitaʻi, o lea ua masani ona latou faʻaaogaina le gafatia ", foliga foliga foliga o le tamaʻi holololobines, ma pomu vaivai. Latou te fausia se tasi na taʻua o le le fiafia i le taimi o le mamafa o lou mamafa o le pito i luga o le pito i luga, ona polyreathane o le paʻu ma na o le paʻu o le paʻu. I le taimi lava e tasi, Hololober- e ui lava o le pantthetic, ae o le "palu" mea e ala ai le ea, o lea mo se taimi umi e te nofo ai. E le tatau ona sasaina e HolloFubibers e taia e pei o se oti. O le faʻamaloloina o lenei mea ei ai polo e le faʻatagaina ai o ia e vaʻai. O le i ai o se fluff poʻo le hopelobiber i le sofa stillows e mafai ona faʻateleina ai le tau o le faʻataʻitaʻiga i le 20%.

O le nofoa o le nofoa o loʻo tuu i luga o le uʻamea "gata" pe i luga o le vaega, pe i le pito i luga o le sobred belts. Ae mai le manatu o ERGONmics ma le tagata anatomy, e sili ona sili ona lelei-teisi laiti laupapa laupapa. E faigofie mo latou ona sui i latou i le tulaga o le leaga.

I se tagata vaivai
Amoti, ufiufi le paʻu (faʻamau) o se uiga taua e taina i le auala i luga o mea. Uma Uphllsters vaevaeina e tusa ai ma le tau o le tele o vaega (o le taugofie se tasi pe i nisi tulaga zero). Ae e le tatau ona mafaufau, o mea o mea o le muamua ma le lua o loʻo maualalo i le lelei ma le faʻaaoga le teteʻe i le alafaʻi, fai mai, o le vaega lona lima. O le tau o masani fibers o loʻo i ai i le fausaga o fausaga fausaga (pei o le cotton, flax), o le faʻaopopoina o mea e faʻaleleia ai ni meatotino e sili ona aoga, puipuia mai i le faaloaloa). I le faʻaopopoga i le vaega o le vaega, o le tau o le sofa faʻataʻitaʻiga poʻo nofoa e mafai ona suia le 2 pe sili atu. Mo se faʻaopopoina o le faʻavasegaina o ufiufi (mo nisi faʻataʻitaʻiga, o lenei faʻaopopoga e mafai) o le a tatau ona totogi le 30-50% o le tau o le sofa lava.

Eleelea fafie elemene o le asoa, o manatu muamua o mamanuina ma e mafua ai foʻi le tau o meaafale. I le taimi lava e tasi, latou te faʻailoa ia faʻavasegaina oga o le a.

O le mea mulimuli, o loʻo faʻamatalaina mai ai le aoga mulimuli o le mataupu na e faʻatauina, o faʻataunuʻuga faʻaopoopo gaioiga ua saunia i totonu. O le mea lea o le faʻaʻoleʻole lea, o ituaiga uma o le mumpulling pa (o loʻo tatalaina pe faʻaaoga le le mautonu), eletise

O le fausia-i le "Falani Clamshell", na fuafuaina e faʻaaoga ai 2-3 fale i le vaiaso ae le o le malosi o le sofa, faʻaopopoina le 3-4.5 afe o le taua. Filifiliga gaioiga mai le faamafanafanaga faia se faʻatau sili atu nai lo le isi 12-30 afe rubles. E faʻalagolago i le tikeri o lona faʻamafugaga.

O lea, o le tau o le tolu-moega moega sofa o le 15-25 afe rubles. (Tapuni le paʻu-30-50 afe o rubles.), Tulimanu faʻataʻitaʻiga-20-50 afe rubles. (i le Seather Verx-50 afe Norbles. Ma sili atu). Tau mo Archales amata i se faʻailoga o le 5 afe o le paʻu., O le nofoa paʻu o le tau e leai se taugofie nai lo le 12 afe o rubles. Ina ia mafai ona sefeina le 20% o le tau o le sofa o le paʻu, e mafai ona e "le galue" (tsargi, o le tagata vaivai e tasi) e vavaeeseina ai le lanu e tasi. Upholsted Meafale Italia, Siamani, Fomanuia tagata gaosi e le itiiti ifo ma le faalua ona taugata.

I se tagata vaivai
Osscar ma le tutoʻatasi o loʻo gagau nofoa. O le ulu o le ulu e fesoasoani e malolo ai maso o le ua (Busnelli). Maea, matou lisi nisi o tagata gaosi o taulaga i le lotoifale maketi. Nei Kamupani "Allegro-SlayIC", "Faiga lelei", "KaminankA", "Viokmar", "mea taua" M "Mea e-M" meafale o le taeao 8 ", "Faleoloa fale gaosi, Andersen, ma tuli mai, put, faamaumau moega, tauva (Rusia). O loʻo i ai soʻoga faʻalenatura: l-style (Lusia-Italia), Valerio Salotti (Ukraine-Italia). I totonu o kamupani mai fafo, ia tatou viliina Bonaldo, Busnelli, Kasantaiva, Nieri, Terurz (Italia, Scheta Softimis (ltithuania), ikea (Suetena). E mafai ona faʻaauau le lisi.

Pei ona e vaʻai i ai, o le tau faʻavae i le fanua o le olaolafale faʻagasolo e fetuʻunaʻi. E faʻatagaina, fuafua i luga o lou tofo ma avanoa e maua ai se sili malie e aunoa ma soʻo se avanoa poʻo se faʻataʻitaʻiga o le a mafai ona e maua ma le faia o se nofoaga. O tagata gaosi nei e faia mea uma e fai ai meaafale ma o le a le manaʻo ana tagata e ona le vaega.

O faatonu faafetai le kamupani "Academy of the Totonu", "Amiogro-Sporc Gornarch", "Middur Mears", "Mumu", "mafolafola" Ikesa, o Swew Met, Dist, faʻamaumau moega, Luaf Salon mo se fesoasoani ile tapenaina o mea.

Faitau atili