Frozen Patterns

Anonim

O mea e fai ai le faʻatonutonuina o le stucco mai le faʻapipiʻi ma polemeric mea: togafitia faiga e gaosia, ituaiga o ata o galuega, apalai.

Frozen Patterns 13304_1

Frozen Patterns

Frozen Patterns
Nmc.
Frozen Patterns
Salu.

Frozen Patterns

Frozen Patterns
Salu.
Frozen Patterns
Salu.

Frozen Patterns

Frozen Patterns

Frozen Patterns
Faigofie Taʻalo Gypsum Plaffer Lumoliure Faigofie le faʻapipiʻiina ma le tausiga (o tagata faʻatau
Frozen Patterns
Salu.
Frozen Patterns
Boust Greensy o le poto Athens po o matagofie matagofie o le a avea ma puna o musumusuga
Frozen Patterns
Salu.

O le faʻavasegaina ma le maualuga o vaega o loʻo avea ma mataʻupu mataʻituina o fata. E matagofie tele latou e aofia ai lamepa

Frozen Patterns
"Ampire decor"
Frozen Patterns
Nmc.
Frozen Patterns
"Enplast"

Soʻo se mea e mafai ona teuteuina lelei ona teuteuina i potu feololo ma tuaoi mai polysurethane.

Frozen Patterns
Salu.

Frozen Patterns

Frozen Patterns

Frozen Patterns

Frozen Patterns

Frozen Patterns
Nmc.

DOGCING teuteu talaaga:

O le, o le pologa ua tipi ma le vaʻai ma se tamaʻi nifo ma se paʻu mo le mauaina lelei o tulaga;

E, o le G-Stub o loʻo fuafuaina mo le vaʻaia o elemene i lalo o le tulimanu o le tulimanu;

O elemene o le lanu e fesoʻotaʻi ma saʻo

Frozen Patterns
"Enplast"
Frozen Patterns
"Enplast"
Frozen Patterns
Salu.
Frozen Patterns
"OMA"
Frozen Patterns
PETERHOF

Faasaga i le pito i tua o le stucco elemene o le paepae paʻepaʻe lanu, vavaeʻese mea faʻasaga i le matata foliga. Laʻu lamepa ma natia o loʻo nana ai o loʻo faʻaaogaina moli na fautuaina e le pamu o le pamu

Frozen Patterns
"Enplast"

Frozen Patterns

Frozen Patterns
Gyptum stucco (shookhof) o se atoatoa teuteuga o soʻo se faʻasologa i totonu. E sili atu ona mataʻituina o ni mea faʻapitoa, faia i le faʻasologa o onapo nei.

O le tagata toʻafilemu ma le agaga faʻafetai lava le tagata e mauaina i totonu o loʻo i totonu, ma tumu i auiliiliga. O le mea lea, o le atoatoa faʻafouina o le faʻamalosi e le gata ia faʻaleaogaina taualuga, puipui, faitotoʻa ma faʻamalama i le fale, ae i le taimi mulimuli ina ia tatou agaga.

O le talitonuga masani o le faʻaaogaina o le vaega o le stumus-ordated auala o totonu e le moni moni. Mea fou o mea e teuteuina e le gata i lea na o le tali au tapuaiga, pei foi o valeloga a Europa, o le a latou maua ai le tasi. Sa faʻaopopoina ma teugaʻu mea ma mea teuteu o le foliga vaaia o le fale, o aʻafiaga o le limatuti o le a faʻaumatia ai foi faʻaletonu. O lenei, o le soona soona fai o le suia o vaega e foliga mataga. O le ata o tamai fale o loʻo manaʻomia ai e leai se manatu lelei-fafo atu fofo nai lo le teuteuina o le tele o pa. O le mea lea, o le Etoma o ata tifaga o le tuʻuina atu o tagata tomai faʻapitoa. O le a latou fesoasoani e fausia se nofoaga fou o fale o le fale poʻo le puʻeina o vaega o talaʻaga.

Frozen Patterns

Frozen Patterns

Frozen Patterns

O le filifilia o se vailaʻau teuteu, e tatau ona faʻaeteete. E foliga tutusa i le tele o le taʻutaʻua o le viʻiga, o le ituaiga okepi, ma o le povi faʻamama ma le masani ai itulagi: a, bermonimū; E sese.

Mulimuli agai i luma

Frozen Patterns
"OMA"

Tuʻuina atu o paketa - o le tele o curndelie satelite. O le nofoaga autu mo uaea mo uaea ma le mauga o elemene seʻia oʻo i le sili ona lauiloa mo le gaosiga o le stucco o le paʻu o mineratu o le vaipuna, o le sili. O le laupepa na mu ma manifinifi, suʻi ai le vai, suāʻinu i totonu o le vai, ma puipui, aʻo le tausisia o se pepa ai ave. I taimi uma, o le faaputuga tino mai le gypsmom na manatu o se faʻapitoa, e le o fuafuaina mo le faʻateleina o le faʻaaogaina. I le fale faʻatau fale, faʻatau fale, o Falani) ma aʻoaʻoga faʻapitoa o tiute o loʻo faʻaalia: "Lusia Decor, Joyhof (Lusia System e faʻaaogaina ai le aʻoga. O mea e sili ona lelei e faia ai le sipelaga o le plaster e iloga e Filipin ata ma lamolemole luga. O tuaoi ma tafaoga, pine ma moligia e filifilia e ala o faʻasologa poʻo ni mea o loʻo tuʻuina mai i faʻaaliga.

O i latou e manaʻomia se mea e le gata vave, ae tutusa foʻi (i le ata ma le tele foi), faʻapea foi ona apili foʻi i le fomaʻi. Lenei o le a e faia ni teuteuga i luga o le ata o le tagata faʻatau pe tuʻuina atu le atinaʻeina o le muamua faʻataʻitaʻiga e se tagata poto tusiata. E mafai ona faʻaumatia pepa faʻaogaina, ma o le a avea oe ma le e ona le moni tulaga ese lava (ioe, o le tau e matua maualuga). Ia oi latou o le a faʻatagaina oe e faʻaogaina le kopi mo latou i le lumanaʻi, o le oloa o le a taugata tele le taugofie.

O le iʻuga, o le tau o le Plaster Stakeco e faʻalagolago i le tele o mea: gaosi metotia) e ala i se mamanu), lapoa o le mamanu ma lona toe faʻafouina. O lea, 1 pauna M o le fiafia e mafai ona tau le 100-350 rubles. (I le taimi lava lea, o le curved e le manaʻomia radius e sili atu taugata nai lo le tutusa 3 taimi).

Frozen Patterns
"Ampire decor"

O puipui o le pogisa mumu i le tuʻufaʻatasiga ma paʻepaʻe luga o luga o luga o panela ma le fiafia e fatuina ai se luko grosmophre. O teuteuga teuteu e faia o le polyarethane o le fetuutu o nisi ituaiga o stacco detor, faapolofesa faapolokalameina ua atiae. Ua faʻaopopoina e ni ie lelei ma piggs i le Gyptum Powder e sui ai le Cyckic Gyptum Columa i le "Creble" i le auala masani ona tupu mai i le natura. O lona lanu ma le saitone ua filifilia e tusa ai ma le lisi. E faʻaopopo le malosi e maua ai mea leaga o loʻo faʻaalia ai ni faʻamaumauga faʻapitoa o loʻo aofia ai i lona faʻavae. Laʻu vaega, ma manifinifi ma manifinifi ma paleni ua faʻamalosia i fualaʻau solo poʻo le fibLangs, ma afai e tatau ai, uamea faʻamalosia.

O se vaega o oloa mai le gypsium e maualuga le hygroscopiction: ma se faateleina o le susu, latou te ofuina le susu, ao faaitiitia. O lenei fatuina o se siosiomaga lelei mo le fausiaina o le finus. O le mea lea, ina ua maeʻa faʻapipiʻi i luga o latou laufanua, e manaʻomia lava ona faʻaaoga se vaivaivai vali (vai-lectol, suauʻu) e faʻafou ai le faʻapipiʻi.

Masalo o le mea leaga o le gypsum stucco elemene o lo latou feololo ma se tele tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taualuga o le nofoaga ma le lapoa o le 85cm o loʻo mamafa e uiga i le 10-12KG. O le mea lea, o le tuʻuina atu o nei faʻamatalaga o loʻo faʻatumuina ma auala. O lona tau o loʻo masani lava ona tutusa le tau o le oloa, ma o le faʻataunuʻuina o lenei galuega e tatau ona molia i le au polofesa. E le ala i se avanoa e mautinoa ai le tele o le tele o le tele o le tele o tupe a le kamupani a le malo, o le a mafai ona latou faʻapipiʻiina tagata faʻapitoa.

Vaogagana

O i latou e leʻi filifilia le Punamu pule, faamatalaga tusi e uiga i ana elemene autu o le a aoga.

Teuteuga kia Faalava i luga o le puipui. E i ai a latou foi mo le fiafia tele, mulimuli i lamps.

Koluma- Tusiata faʻagaioiga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le lapotopoto o le koluse, tu i luga o se faigofie pe faigata base (faʻavae) ma faʻapipiʻi ma le pulupulu.

Faia- Vaʻai i le galuega, faʻalelei latalata i le itulagi.

Vailaau- Teuteuga poʻo le vaʻaia o le ata i le ova poʻo le faʻavasegaina.

Mogafagafa O faʻamaumauga o faʻamaumauga e pei o se puipui e lagolagoina le carnis mai le spabb.

Nichhe- Faʻamalolo i le puipui e faʻapipiʻi ai ni faʻailoga poʻo le alasa.

Lipil Mafolafola tuʻutuʻuga tuʻugamau i luga o le puipui. E tutusa vaega (ogalaau, capital, based) ma vaega o le koluma.

Ufi Tusiata faavae faavae o se faatagata pe tu i luga o le masini sculpture ua faapipiiina.

Socket- O le mapusaga, o se tulafono, o se tulaga lapotopoto ma fualaau faisua pe abtact teuteu.

Sandrik Faʻamaonia faʻamaumauga o faʻamatalaga i le ituaiga o se tamai saito na i luga o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa i luga o le fatuga o fale (itiiti ifo i totonu).

I se faʻaopopoga, o iai ni pamu e pei o tuaoi (fatu), faʻataʻitaʻi mo le folasaga ma faamalama fale, tufuga, tuufaatasiga o moli, tupua.

Faamalamalamaina?

Frozen Patterns
"OMA"

Malamalama mama ma malosi le teuteuina o le stuuccoing (Gaudi DCor Aoina) e faigofie tele ona faaaogaina. O le a mafai e le au faigaluega a le Kamupani ona ofaina ia i latou ma faʻatuina i totonu o le fale mautotogi mo se taimi puʻupuʻu o le stucco mai polymetric mea e mafua ai le tele o mea teuteu. O lenei aso, o se tasi o tauvaga autu o cypfum oloa mafai ona mafaufauina o le stucco mai polysurethane. E mafai ona gaosia e ala i le fefiloi i foliga o ituaiga o ituaiga, o loʻo faʻateleina (fagala), ona faʻafaigofie ai lea, fausia se fausaga faʻaʻaisa e tumu i le ea. O lenei mea e sili atu le faigofie nai lo Gyptum (o le Rosette ma le lapoa o le 85cm mamafa 2.8kg, toetoe lava a le matagofie, ea, ma o lea o puipui. Faapipiiina o oloa e pei o le palapala maualalo palapala ma le pefu.

Ina ia mafai ona faʻateleina le malosi ma faʻafaigofie le faʻagasologa o le valiina o le polyturethane stucco pe a uma ona faʻapipiʻiina, o nisi tagata gaosi o Gaudi dcor (ma liligi luga o le polmer. Mataio O Le Acce- i. v. (Belgaum), "Europeplast" (Lusia) - Ufiufi oloa i le eleele i vali faletaele potu. O lenei tekonolosi e sili atu le taugata, lea o loʻo atagia mai i le tau mulimuli o oloa, ae o le faʻatagaina lea o loʻo e faia se laina faʻapipiʻi. Tolu-NMC (Belgium) - Na lauiloa muamua, ona talosaga lea o le lua vaega o eleele i le ata. Valivali mea teuteu elemene e ni vali e le o i ai le fofo.

O meatotino o polyarethane e maitauina na aafia i lona malosi ma le tuʻufaʻatasia o vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea ma se susa o le 250kg e faigata ona faʻatau atu se fao. Faia le plunths poʻo isi elemene e ono aofia ai i eseʻese masini faʻafitauli. Mo le teuteuga o tagata e na erickers, o le mafanafana ma isi sifi poʻo curviliani luga o loʻo faʻaaogaina e le tekonolosi faʻapitoa (NMC) pe mai isi mea mata, o loʻo feololo ai i tuʻusaʻo.

Frozen Patterns
Nmc.

Polyarethane stacco e le tatau ona paʻepaʻe. O le le lelei o lenei mea e mafai ai ona e filifilia toetoe lava o soʻo se ituaiga vali vali. O gaioiga faʻamalosi e maua ai le faʻaulu o le coting lelei stucco mai polysurethane e le fefe i mata o le susu ma le vevela. O ana oloa e mafai ona faʻapipiʻi i faletaele, umukuka i ai.p. AVOTE ma se oloa o le le iloa o loʻo i ai le sili maualalo ma mauaina, pei o se tulafono, i le faketi maketi, le le lelei metamorphosis e ono tupu i tulaga tutusa. E masani lava i le amataga o le vao o le osofaʻiga o le vao, o pou ma tino amata ona feoti, fatafata. O loʻo aliali mai o loʻo aliali mai i soʻoga o vaega o tagata taʻitoʻatasi. Faʻaleleia le tulaga le filifilia o le tala, e le mafai ona tausia le mamanu. A o le filifiliga o o Eave, tuaoi, i upu, o ia vaega oe lava, o vaega o loʻo faiataʻauna, faʻapea foʻi ona totogi atu i laina. O nisi taimi o le tusia o laina i luga o mea faitino mai le tutusa vaega e le o le oona ona o le le usitai i le gaosiga tekonolosi.

O le mea lea, e aoga le mafaufauina o le autogia o tagata gaosi oloa: ia maua le mea o le lauiloa Brands, faʻaaoga le faʻafetauiina o le faʻapipiʻiina ma e le tuʻulafoaʻi ai auaunaga o le faapotopotoga. La latou galuega e tusa o le 50-60% o le aoga o mea, ma le tusi ia o loʻo i luga o oloa ma le faʻapipiʻiina o le stiucco mai le taimi 10, ma 20 tausaga).

Lagolago o tagata lagolago uma, aua le talia le manatu o le amataga o le tupuaga o le stacco, matou te manatua ai o polytarthane-vatter mea. E oʻo i le tele o meaʻai eseese i totonu o le tino o le tagata. O le Skeptics o le a toe faafoi mai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, i le afi) o se koluma mai Polyarthane o le a le mautonu ma faalilolilo mea oona. E mafai ona latou tali mai: Ioe, pe amu lava, ae faafetai tele i taumafaiga a tagata gaosi, o lenei oloa meatotino o le a suia. O le kamupani "europlast" o le a vave ona tuʻuina atu i le tagata faʻatau a le tagata faʻatau se aofaʻiga fou o polysuretha, oloa mai lea e le lagolagoina le mu.

Manatu o se faapitoa

Faʻaleleia teuteuga a matou poloketi matou te faʻaaogaina tele. Latou te avatua le tagata taʻitoʻatasi ma tausisi i se sitaili masani, ma o isi taimi e fesoasoani e fetuunai ai vaivaiga o tuʻaiga ma fausaga fausaga le le atoatoa o nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaupuga (3-4 cm) tuaoi ma faʻamaonia lelei le lapisi mataga o puipui ma le taualuga. Afai e te tuu i lalo le tuaoi i luga o le 40cm i lalo, ma le puipui i luga ae o le fasi o le taualuga e tutusa ai le lautele e vali i le va o latou foliga mai i le va alalaga e foliga mai e foliga maualuga atu. O se mea tutusa e faia e ala i le teuteuga o ofaves ma le malamalama tele.

Faatasi ai ma elemene laiti paepae, lanu, e matua lauiloa lava ma matua. O le Stakucco o loʻo maua ai se loloto lelei le loloto ma le tele, ma vali i le lanu tutusa pei o puipui, e le solia le lagona o le taofiofi. O le lata mai o le faʻatonutonu o le faʻatonutonuina o eseese lanu o le tasi lanu poʻo le tele. O le mea autu i le taimi e tasi e le o le leiloa o le lagona o fua.

Elenana manogi tele, tusiata

Lagona le eseesega ...

Mo stucco, polystyrene e iloga i le sili le tautemoratic tau ma tele tele. Faamasino mo oe lava: 1m lamolemole, e aunoa ma le ata, o le talaaga e mafai ona tau 15-20 rumbs. Maua e faʻaaoga ai le 'ie. O se talaaga o loʻo iai se foliga o se umi pa, o loʻo tipi i luga o vaega o le sili ona manaʻomia. Mea na faia mai lenei mea ei ai se uiga lelei-kapeti o le fale e pei o le ausa. E le mafai ona maua se ata manino i luga. O le tele o le tele o faʻataʻitaʻiga o ia oloa e manaʻomia e faʻamau ai le sili atu o le tuputupu aʻe o tagata e aloese ai mai. O le olaga atoa o lo latou olaga e itiiti ifo nai lo le gypsum ma polysurethane, ae o le a latou ola atoa i le isi toe faaleleia.

Faʻatasi ai ma le gaosiga o le tele o manaʻoga, sili atu le maualuga-maualuga elemene na faia o le maualuga-denety polystyrene ma fusifusi le softusyrene ua gaosia. O se mea e ono mafai ai, mama, mossore-tetee, lelei-susu oloa, e aofia ai ma le Apith. I luga o le maketi a Rusia, Bovelacci (Italia), Socias (Lusia), NMC, faʻapea foi ma le tele o tagata gaosi o le Rusia.

Achto fafo?

Frozen Patterns
Salu.

O le le fiafia o le vaʻa o le vaʻa o le vaalele ma vaega o koluma i le pito i luga o le fata, o loʻo tu poʻo laulau i totonu o le cyptum stadco i totonu o fale o fale. O le sili faamau o lenei mea moni o le matagofie o fale o Moscow, St. Petersburg ma o latou tufuga, lea mo le tele o seneturi deceat o le gyptum deceater. O lea e le leaga le iloa o nisi o foliga mai ona o loʻo faʻaaogaina. Gyptum sili atu le amio lelei mea. Vai, o loʻo i ai i pores o oloa i fafo, pe a faʻaititia le vevela e liliu i le aisa ma amata ona faʻaleagaina i latou. Tutu ina ia onosaʻi i le mala tele o le staclydo mai le plaster faʻatagaina hydrophobic ma antibacter couction, i luga o le stade vali e faʻaaogaina. Luga o OAves, koluma ma isi elemene pito i fafo, e manaʻomia le faʻatuina o tapu ma isi fale puipuia ina ia le paʻu ai timu ma le kiona.

E leai se mea e faʻaalia ai le faʻaalia ma le matagofie o le fogaga e fesoasoani ai e fatu ai ma teuteu polysurethane. Mo le faʻauma i fafo atu o fale, o le ftumyyl (NMC) ma le ocra xterio (ocrac n. (O loʻo atiaʻe) E aofia ai faʻamaumauga, eali, faʻamalama, faʻamafanafanaga, tutoʻatasi, tetee i le Adosheric ma le vevela vevela. Oloa e iloga i le malosi, laititi mamafa ma faigofie le galueaina. Peitai, e tatau ona aofia ai ma vali faapitoa.

Ia oi latou e manaʻo e le naʻo se fale manaia, ae o se faʻatoʻaga matagofie ma galuega, o faʻatagata, tuufaatasiga, e tatau ona gauai atu i le teuteuga; E ui i a latou mea taugata i fafo, latou te le manaʻomia ni tau taua.

Matagofie matagofie

Frozen Patterns
NMC faaaoga uʻamea ituaiga mai polysurethane lafo mai polysurethane. Latou te matua lavelave i gaosi oloa, ae mafai ai ona e ausia le sao sao o le Genoc Iona o oloa ma o latou teuga tupe faafeagai. O le 'au sao ma le afu o loʻo fai ai le sao o le laʻititi. I luga o tagata o loʻo tuu i luga o faatagata ma le tele o le manaia tele. O tuaoi ma le plinthes fesoasoani e nana ai uaea. Woods, Plafones, Foepelaga e tutusa sitaili ma mai mea lava ia o le faʻamalosi tino, faʻatupu le tuʻufaʻatasia ma isi elemene. O le polyaurethane lamepa mai le Gaudi DCor Aoina e mafai ona faatauina mo 560 rubles. O le tau o le tusitala o le Tusi a le tusitala o tagata faipisinisi Europa, o loʻo fai ma sui o le tagata faʻatau, amata i se faʻailoga o 1700 rubles.

O le mea teuteu nafa i se natia natia o loʻo iai i tua o latou e matua lauiloa lava. O le malamalama o le malamalama e fausia ai le aafiaga o se "vio le taualuga", a o tumau pea le maualuga o le maualuga. O tagata atamamai na fautuaina i latou e fai ia i latou ina ia leai se itiiti ifo i le 15 cm i le va o le taualuga ma le pito i luga o le cornice. E manaʻomia lenei mea mo le faigofie o le suia o lamepa le manuia.

Efuefu e pei o elemene elemene

Frozen Patterns

O le Faatonu o le kamupani "Ampre-Depare-Deor deor", "erAPAST", "Uili", "amc, SMC mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili