Suiga o teuteuga

Anonim

Mataupu Faavae o le Mauga o le Matai Faia o teuteuga na faia i Plaster, Polyearthhane ma polysyrene. Polokalame o le faʻapipiʻi o le tulia o le taualuga o le taualuga ma teuteu teuteu.

Suiga o teuteuga 13305_1

Suiga o teuteuga

Suiga o teuteuga

Suiga o teuteuga

Suiga o teuteuga

Suiga o teuteuga
Faapipiiina o le tuufaatasia o le taualuga (NMC): A-i le ogatotonu o le teuteuga o le decodic tipi le pu mo le uaea; B-I luga o pito o le autlet o loo pisia; B-Auai le kiseti i le taualuga, ma faʻatumuina i le faʻaputuga lapoi faataamilo i le lio; M-Aveese le tele o kusi; d-solo le pito o se ie susu; Ina ua uma ona mago le kelu, o le outlet ua vali
Suiga o teuteuga
"Enplast"
Suiga o teuteuga
Salu.
Suiga o teuteuga
Salu.

Faʻaopopo le fiberglass ma resins i gypsum elemene faia ai le malamalama ma tumau

Aunoa ma le mauaina o tomai faʻapitoa ma mea faigaluega a le au faigaluega, e le faigofie le faia o le faʻatonutonuina o teuteuga o le stukco e le faigofie. E faʻapena foi i le tele o oloa gypsum oloa, ma moli - polyrethhane ma polysyrene.

Faavavau i le gypsium

Muamua matou te liliu atu i le Connoissers o Gypsium Stumua, lea ua le fiafia i lona mapusaga manaia, loloto ma sao tonu o le ata. Manatua: Faapipiiina o teuteuga o loʻo sili atu ona faʻaalu i se fale fou poʻo le toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia. E masani lava, o nei ituaiga o loʻo faʻamalieina pe a maeʻa le tulaga ma tuʻu i puipui ma le taualuga, ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le nofoaga. O lenei mea e aloese ai mai le faʻaleagaina o le stucco ma le malosi faʻamalosi o isi elemene o totonu.

Suiga o teuteuga
Nmc.

O le faʻapipiʻiina o Polyarethane Stucco, e te manaʻomia se ie, na ou vaʻaia ai, paipa ma Kelu, o le paʻu, o le paʻu o le tino, pei ona i ai E i ai se mea faapena. AVOT i luga o le laupapa laupapa e fai ai e sili atu le faigata ona o le eseese masani o le laina o laina o laina ma fafie. Afai o le fale mautotogi o loʻo i totonu o le fale fou potu, o le faʻamaloloina, ma le stucco desor tulaga e tolopoina. Mo fale monolithic e leai se solitulafono. O paketi o pa o loʻo iai mea mamafa o loʻo fuafuaina (o ogaves, o loʻo mamafa ai le mamafa o le 5kg). Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fausia le pito i totonu o vaega, latou te faia se mea sili atu faʻalavelave, ma o le tipi o loʻo faia mai le lua vaega o Degwall.

Malamalama oloa na faia o le Plaster (e oʻo i le 5kg) tausia lelei i luga o le luga o le faʻapipiʻi paluga. E aofia ai le pv glue, ua faʻaleagaina ma le vai (1: 1) faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o le soft gypsum (m7, g10), o loʻo faʻalavelave i le crussion o kulimi kulimi. O lenei faʻafefiloi faʻaopopo le vaega o le fetuunaiga o le tala teuteu o loʻo i ai.

Suiga o teuteuga
O Skaol e aofia ai le fusiina o teuteuga tele (luga o puipui po o le taʻele), vili pu ma faʻapipiʻi se toega i latou. Ma o le stucco elemene o lo o faapipiiina (pei ona masani ai) ma e le aoga i ai ma slidw-andized po o gatete o le a le aliali mai le vevesi. I le maeʻa ai o lenei malologa ma ulu o fao ma soʻoga i le va o faʻamatalaga taʻitasi, latou te fufuluina le ipu vaivai, ma pe a maeʻa.

Mafaufau: saʻo saʻo i luga o le laufanua o le taualuga poʻo le puipui o le parster stucdo mafai ona aveʻesea, naʻo le faʻaleagaina o ia!

Aunoa ma le siʻitia o mamafa

Suiga o teuteuga
O elemene o EAves, tuaoi, Moldings e tatau ona faʻamau malosi i le isi faʻafetai i le laʻititi mamafa o polyrethane e faigofie atu i le mauga. O teuteuga e faigofie ona faʻamau i luga o le faʻavaeina, faʻapipiʻi ma vali puipui ma le taualuga (aofia ai plationsboard) ma se kulimi faapitoa. Taitasi fale gaosi e ofoina atu lona lava tulafono taua mo nei faamoemoe. E le gata i lea, o nisi ua fuafuaina mo le faʻamamaina o elemene taʻitasi (mo se faʻataʻitaʻiga, efa poʻo tuaoi) ia i latou, isi - mo le latou faʻapipiʻi i luga o le vaalele. E le gata i lea, o le tuitupa e mafai ona faʻasaʻoina ma tagata lava ia-faʻaavanoaina i totonu o pu muamua tiaʻi pu.

A o le i amataina galuega, o elemene o loʻo teu i totonu o se i totonu o le sili atu 1 aso. I le taimi lea, o loʻo i ai le taimi e faʻafetaiaʻi ai le vevela ma le susu.

Le nofoaga mai le Spicter Atumua, o le faʻapipiʻiina o se tulafono, e faʻailoa mai e ni tagata faʻapitoa, e faʻapena foi igoa foʻi mai polysstyne e mafai ona tuʻufaʻatasia se tasi tagata.

Suiga o teuteuga

Suiga o teuteuga

Faapipiiina o teuteuga teuteu:

A-Faapipiiina kelu e faʻaaogaina i itu i itu ma faʻapea foi ona tufatufa atu i luga o le vaalele o o eAves;

E faʻaaoga le B-Cornice i le puipui ma le le tumau le tumau i le tulaga manaʻo e faʻaaogaina ai fao, ina ia aua neʻi mamaʻe le kelu;

I-taimi le togiina o le kulimi elemene e faʻaaoga i le iʻuga;

Mr. H e faʻaopopo le elemene lona lua, ia mautinoa o loʻo faʻamalosi tino faʻatasi i leisi i le itu atoa o le soʻotaga, ma o le asi mea e osofaʻiga ai;

O le faʻamaonia o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o le taʻutaʻua o le faʻailoga (3-4 fasi mo le 2M);

E-ina ua uma ona mago o le faʻapipiʻi o ona pili ua aveeseina i se maʻa maʻa, o soʻoga o le pamu o loʻo faʻamamaina i le paʻu o le alavai (150-1800 μm);

Ua tumu avanoa i kulipa;

Z-crushes o le pito i luga, ma le laualuga o le cornices.

Faitau atili