Mauga i lau pulou ...

Anonim

Iloilo o le toe teuteuga o le "tatala" ma "lilo" faapipiiina mo le teuteuina o le pa, faugala, taualuga, fetuunai, tatala i fafo.

Mauga i lau pulou ... 13307_1

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...
O lenei umi ma vaapiapi auala ua tapunia se numera o le masani i fafo o 'ai heaches e fesoʻotaʻi ma le ituaiga o tumu. O le uiga o le faʻataʻitaʻiga o lenei faʻataʻitaʻiga o ona itu o foliga ua 'auai

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...
Ua toe setiina le gebro resides pamu o semi-uma seti. O la latou potopotoga e manaʻomia le onosaʻi

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...
O le itu o le tatalaina (800400m00m) ua lava e pulea ma toe faaleleia le sao lelei. E faʻaoʻo atu i le fofo "optima-lelei" ma le faitotoʻa o loʻo tumu i pou. O le faiga o le faitotoʻa o le faitotoʻa e mafai ai ona e tatalaina oe i le 180 ° ma lalo o le faʻanoanoa
Mauga i lau pulou ...
O le pito i luga o le tau o le 15001000mm e na o le okaina

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...
AUT Star Hastes (Thanctortor) e tutusa lelei e fetaui lelei mo le nanaina o le taualuga ma le puipui puipui

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...
Alumini i fafo Sagatao ma le Corrugged tapuni

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...
Galue i Ausetalia: O avanoa o loʻo lagolagoina, o loʻo le manuia le avanoa

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...
O loʻo faʻatino Hago na faʻamaeʻaina mea e faʻaalia: mai le Aluminum, gatete, Stainless Steel, o nisi taimi ua valiina. O mea na tutupu e faaauupegaina ma le faamaufaailoga. Kesi o le shock amorber e faafaigofie le tatalaina o le fofoa ufiufi
Mauga i lau pulou ...
Luka "sili ona lelei" i le faletaele. Silkone Sealant Relant Malosiaga Puipuia mai le Devistare Andneration

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...
O le faitotoʻa mo le fofo mai le alpro Kit na mafai ona aoina na o se ipu o gypsium

Mauga i lau pulou ...

Mauga i lau pulou ...
Lutche "Tatala" faapipiiina luga o le mea e iloga i le maualuga uiga lelei ma le talitonuina o loka
Mauga i lau pulou ...
O le fofoa ma le sili ona faʻamamaina le vevela-puipuia faitotoʻa e faʻamalosia ai le magalafu chimnece
Mauga i lau pulou ...
Ata e D. Minkin

I le faletaele, o le faitotoʻa-tauaso nana fesootaiga, ae o loʻo faʻaalia manino ai le toe iloiloga

I fale faaonapo nei, e tele o le tele o aʻoga e tatau ona tautua ma isi galuega e masani ona tautua ai. O le aso o le a matou taʻuina atu ia te oe le auala e tuʻuina atu i se faigofie avanoa i le tapunia fesoʻotaʻiga i fale ma fale ma fale ma e matagofie le faʻatulagaina. I le taimi lava e tasi, e le afaina le mea o latou o ai: i folasaga, puipui.

Taputiaga o elemene o inisinia fesoʻotaʻiga e le gata ona asiasia, ae foʻi le faia o le pepa fuafuaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e ala ile Vaega e Suʻetusi. Ina ia latou le faʻaleagaina le totonu, latou te faʻaauupegaina i le tulaga sili ona faʻaalia. Faʻataʻitaʻiga, teuteuina, tapunia ma toe teuteu fale. O le faigofie lomiga o le lyuka-faitotoʻa ua makaina le tatalaina. I le fausiaina o le maketi, toe faʻaleleia o matata o loʻo faʻaalia i le ituaiga o oloa, ua maeʻa ona sauni mo le faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma le Semi seti e manaʻomia le faʻatulagaina o loʻo iai.

O le tele o le mea e sili ona manaʻomia, e eseese le taua

I foliga vaaia, toetoe lava o le fofoa uma e mafai ona vaevaeina i ni vaega tetele se lua "lilo" ma "tatala" (le mautonu) tuu i ai. O le faitotoʻa muamua e le tuʻuina atu le tulaga o le faʻafouina le tatalaina; I le taimi lava e tasi, na latou faʻamalosia i le lava faʻaiʻu mea mata e pei o le pito atoa o le toe iloiloga. O le togalaʻau, o faitotoʻa o le lona lua e le o natia, ma o nisi taimi e matua aloaia mai se suʻega matala.

E i ai filifiliga mo le faʻatinoina o malae o le "otaota na lilo, o loʻo faʻapipiʻiina le faitotoʻa o le au elemene o le tiapolo. O le mamafa e pei o se suʻesuʻega avanoa e mafai ona tapunia soʻo se mea talafeagai ma le mafolafola poʻo le faʻataʻitaʻiga, o le phost na faia ni mea faʻapipiʻi poʻo le ata.

Peitaʻi, tele nisi taimi o le totonu o loʻo faʻailoa mai ai le faʻaaogaina o le fofo "lilo, aemaise mo le taualuga ma talanoaga i fafo atu. A maeʻa, o se faʻafaigofie tele ona sili atu ona faigofie le ausia o le soʻona o le tagata filifilia ona o le faaumaina o le atoa luga (faʻatasi ma le hatch "faʻapipiʻi) i le fanua atoa. O le mea lea, o le ata o le ata, o le fusiua poʻo le faʻata e sili atu ona aoga e tuʻu ai le faitotoʻa o le suʻega o le suʻega, ae o le mea e teu ai le puipui.

I le nofoaga o faʻapipiʻi, toe faʻafouga o loʻo vaevaeina i totonu o le taualuga, o fafo ma le puipui puipui. I le faʻaopoopoina i le nofoaga, e mautinoa lava e manaʻomia talosaga ia i latou.

O le pule mo pu i totonu o le taualuga e tatau ona malamalama (faʻatusa faʻatainaina ma le mamafa o le taualuga i luga o le pito o le faʻaupuga) O o latou faitotoʻa o loʻo fuafuaina ina ia malu puipuia i le amataga ma tatala ina ia aloese mai le paʻu o le paʻu.

E manaʻomia le tele o Hatdoor e faʻapipiʻi ai le tele o le ogaoga o soʻo se vaega o le fola i totonu o lenei potu. O le mea lea, o le mamafa o nei fale, e faʻatapulaʻaina atu i le tele lona laʻititi, ae o le taualuga lea, ae o loʻo faʻaalia mai i le maualuga maualuga manaʻoga mo le ufiufi o sea uta.

E manaʻomia ona o le puipui-ofa o le "matala" faʻapipiʻiina o foliga mulimuli ma se faitotoʻa o le faitotoʻa, e eseese ai le faʻatuatuaina o le tatalaina. Tape le '' O masini e manaʻomia e galue ai e aunoa ma ni mea e ofo ai.

O le atoaga o le tele o manaʻoga faʻapitoa e faia e le Cisty Hotuku "natia" faʻapipiʻiina.

Muamua, o le faitotoʻa o lea 'oaʻoa e tatau ona faia i mea fai i' aia tatau e faigofie ona 'ula ile faʻamaeaina o mea. E le gata i lea, e manaʻomia o le fofoa lava ia o le tatalaina o le tatalaina o soʻo se puipui poʻo se vaega (piliki, Plasters, fua Prem sima).

Lona lua, ina ia sao le faitotoʻa, ma tatala gofie ma faʻamaufaʻoleina tusa ma le mafiafia o le mafiafia o mea e manaʻomia.

Tolu, e manaʻomia le mamanuina o le hatch matapes e le faʻatagaina ai le sagging pe suka o ana faitotoʻa i le amataga.

Lona fa, faʻataʻitaʻiga mechanisms (I.E. Loops) ua mamanuina ina ia lava le mafai ona i ai le sili atu o le mafai ai ona faʻaaloalo i le mamafa o le faʻaumaina o mea na faʻaaogaina. (E tatau ona maitauina o le maketi o loʻo faʻaalia ma toe faʻafou le ita e le maua ni maualalo, ma faitotoʻa o faitotoʻa. Mo latou, o le agavaʻa o mea e mafai ona ofi ai O le ea o le ea e pa'ū i luma o le upega tafailagi ma tua o ia.)

Lima, ua manaʻomia le faʻaaogaina o le avanoa e teuteu ai le gase le gapo faataamilo i le lautele o le faitotoʻa, teuteuina ai ma le faʻasaga i luga). Peitai, e lē o mea uma e faʻatagaina masini.

O se auala lelei o le tutusa o le teuteuga o le faʻaaogaina o le sili ona faʻaaogaina o le sami. O nei vaega ua filifilia e le lanu o le intertatric Gree ma ua faʻalauiloaina i le avanoa o le faʻalapotopotoga a le Matagaluega o Sporclaim. Ma, pe a uma ona sologa lelei le soli, o le faʻailoga o le manifinifi o le pa puipui lea e vave tatalaina le faitotoʻa o le pulou. O le agcone le faʻaaloalo o se ao o le om e matua naunau, e faigofie ai le auti mai palapala ma e faigofie ona faʻafou. E sili le faʻaogaina o se mauputi i luga o le acetic faʻavae; O vaisuliona acerilices o loʻo sili atu le leaga, a o latou faʻataʻitaʻi ma masani ona taufetuli.

Ae e te leʻi tuʻuina atu i le Austers "Lelei" i le amataga o le galuega, na ia iloa poʻo ai o le a lafoina i latou i le toe faʻafouina o avanoa. Faʻataʻitaʻi e tosina atu ai o le faʻatulagaina o nofoaga o le suʻega o le nofoaga o a matou tufuga, ma faʻaopopo, molimau: I le mataupu lea e le tatau ona e faʻalagolago iai i le tagata mamanuina.

Taaluga o pulou

O loʻo faʻaogaina avanoa "i luga aʻe o le ulu" e tatau ona faʻaautu i latou, ia e le tu i luga o le aotelega o le taualuga o le taualuga o le taualuga O moli moli o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le sioa o le pamu. O le mea e mumu o le maketi o Rusia o loʻo avea ma sui o le Hatches "natia" faapipiiina o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga o le fetu, o le oli-anumic, Siamani). O i latou uma e faʻaauupegaina i se faitotoʻa faʻamaufaʻailoga, o le a le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga. Le tulaga matagofie, o loʻo faia i le pito i fafo o le pito i fafo ona o le sili ona lelei, e faʻatagaina oe e aveese atoa le faitotoʻa mai le amataga)

O faʻataʻitaʻiga o nei ituaiga e mafai ona faʻaseʻe uma i le faʻauluuluga ma pa. O le mea moni o le pito i fafo o se maupupupupue o se fofoga ua mautu ma tusi saʻo ia te ia lava-i luga o laupepa o le kiliva o le paepae, o lona uiga, i le kekenipport. O le polokalame faapena e manaʻomia ai e le latalata i ai faʻamatalaga a Carrier nai lo le 3 cm mai le pito o le tatalaina. Peitaʻi, o nisi taimi i le gasologa o le nanaina o le pito o le toe teuteuga (taualuga poʻo le puipui), o le tatalaina o loʻo latalata i le mauga o le contings e fausia ai le faʻapipiʻi. I le taimi lava lea, e le mafai e faʻatulaga ai se nofoaga faʻapaʻiaina o le nofoaga, talu ai e le faʻalagolago iai le faʻavae. Mo ia taimi, o filifiliga i se faʻatupeina o le ata faʻaleleia o le pito i fafo, faʻatagaina ai ona faʻapipiʻi saʻo i le fanauina o faʻamatalaga o le au faʻamatalaga.

O lisi uma na fofo "natia" faapipiiina "lafoina i le okaina. Talu ai o tagata fausia e le mafai ona faʻatali i taimi uma mo lona faʻamavae (masani 30 aso), o kamupani Rusia na suia o latou faʻafanua o le aa o le a o le a o le a o le a o le a e sui. O loʻo faia i se faʻamatalaga faigofie o le lomiga: o le faʻavaʻa o le pito i fafo ma le faʻavaʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faia o le vaega o le vaega o le vaega o Atimoni. A faapipii le hatch ma se vaega o sili atu nai lo 0.3 mita ona o le naunautaiga maualalo o lena tulimanu o le faitotoa, i faitotoa o le ai ai. I faʻataʻitaʻiga uma o le Austrian ma Siamani Hatchs, o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻamalosia i se tamaitiiti faʻaopopo e aloese ai mai lona faʻataʻavalevale.

O le tulaga maualalo tulaga o le faʻaulufale mai o le faʻatauga o le 200200mm, maualuga - 12001200m (mo le tautua i luga o le ea). O le tele o tulaga o le masani ai o loʻo lapoʻa, faʻapea foi ma le ova, faʻataʻamilomilo, trapezoidal foliga e okaina i totonu o 30 aso. O faʻaupuga Rusia o ia faletutau, pei o le tulafono, e tatau foi ona faʻatinoina i luga o le talosaga, ae televave nai lo le 10-15 aso. I le alofa, o le faʻaaogaina o le fofoa (fafo poʻo le aiga) faʻatagaina oe e faʻamamafa le toe faʻatulagaina matala i luga o le ulutala.

O nisi taimi o matai e ofo atu e tapunia le faʻasologa o le toe faʻatulagaina o le fasilaʻau e 'ai o le taualuga. E tatau ona faaaloalogia lenei tulaga. E ala i le le masani ai, ua manatu o le mea e tatau ai, ua aveʻese le laupepa, ma ina ua maeʻa le toe faʻaleleia o le galuega. Ae a uma mea uma, o tagata malositaiga e manaʻomia le toe faʻauma (totoa, pisia) viu. I se faʻaopopoga, ona o le aveeseina o le aveeseina ma le faʻapipiʻiina o fao, o faʻailoga faʻailoga i le vaivaiga gvl e vaevaeina e mafua ai le fatu o le laupepa.

E aoga lea e iloa

O le moʻomia o le fofo e le kamupani a le kamupani e laʻititi lava i le manaʻoga i le fale gaosi oloa. O lea, i Moscow, o le tautua e tau mai le 1 afe rubles. I le tele o le tele o le fofo 600500mm, ma o lona momoli mai o le isi 500 rubles. Faʻapipiʻi le lafoina o faʻamatalaga suʻega-Mo se faʻataʻitaʻiga, Alpro (Austria) - Tau o le 1000 #00000RRA., E le aoga i le tele o itula. Faʻateʻaina o le tuʻufaʻatasia o le tupua i lalo o le faʻaiuga o le RCL, o se gaioiga masani masani ma, e le manaʻomia le auai i tagata faʻapitoa mai le vaega.

O tau o faleoloa mo fofoa: toe teuteuga o kits - 600-1500rrub.; Maualuga Hatsurs (AUT Star) - 1800-11 600 ROW.; Hatches "Tatala" Faapipiiina - 600-8000rub.; fofo "optima" - 1600-3500rub.; I lalo ifo o le hatches - 13-20 afe.

O le taualuga o le taualuga

O le suʻega o le suʻega ua fuafuaina mo le ulufale atu i le taualuga, ua amata lava ona faʻaaogaina i le fale-fale ma e masani ona tuʻuina atu. Peitaʻi, o a latou faʻagaioiga lautele faʻateleina o loʻo lumanaʻi pea. O le a matou faʻaaogaina lenei mea e faʻaalia ai le tofo ma le manino lelei o le mauaina o vaega eseese (antennas, moli o le taualuga, e le o le auala auala femalagaiga, i luga o sitepu o le laina. O ata o ia mautotogi ma o se faʻamalama aligi e tutusa lelei, ae le o le tioata o faitotoʻa, i le maualuga e tutusa ma le mafiafia o le taualuga "o le keke".

Oto i fafo

I potu malolo, "o le Vaega Faʻavae," na faia "i lalo o le suiga matala, e le tatau ona tufatufaina atu i luga o le aotelega o faʻamatalaga mai fafo. O lenei e mafai ona faʻatagaina i le aoga poʻo ni nofoaga tau tamaoaiga. O se faʻataʻitaʻiga o sea mea e le i ai "o loʻo i ai" - faʻaleaganuʻu o loʻo aofia ai fetumata e tatala mai le malosi uamea.

Ae ui i lea, pe a tatou manaʻo i le fola e ufitia ai le mea sili ona taua, o le filifiliga sili ona taliaina o le faʻapipiʻiina o le na taʻua o loʻo taʻua o le fofo. O lona masini e matua faigofie: i le uamea faavaa mai faʻamatalaga o le mea na amata ai le tatalaina, o le pulou ia o loʻo teuina. E faia i le foliga o se loloto o le portugh (27-76mm).

O le tapuni ua tumu i se vaifofo i se vaega o le tulaga po o se ala sima o le fola mo le mulimuli ane o le faauma folasi fola. O le mea mulimuli e iloga i se taua tele o mea (Linileum, Porcelain Cypere, kapeta, papeta, cloink, pipili i ai. O le mea lea, tagata gaosi oloa e ofoina atu le sili ona eseʻese fofo - uma mo lapoa ma ala i le faʻatinoina (mai le alumini, o loʻo faʻaputuputu poʻo le stanless stal). Mo se faʻataʻitaʻiga, i le maketi a Rusia o loʻo i ai le tele o le tele o le hago (Ausetalia). O se tasi o filifiliga o le faigofie o le fausiaina o se fofoa o le fofo ma se ie sauni o se ie saito ua ufiufi ma se utaina malosi o le 1.5 tone.

Ae o le maualuga maualuga o tagata atiaʻe tumaoti o le tumu o le pulou e mamafa 5-25kg ma ma le tauaveina o le malosi o le 25 Tons. E mafai ona latou faʻapipiʻiina i lalo o le fola. Ole taimi lava lea, o nisi mamanu e faʻauʻuina i se faʻailoga, o loʻo faʻamalosia ai le eleele i lalo o le vai iina, ma le nofoaga o loʻo i ai i le fola mai le fola.

O le ono mafai ona taofiofi le paʻu i lalo o le polokaina o le poloka poʻo papupuni e faia ai se sui agavaa o ipu o lafoaʻi (aofia ai ma le faʻamalologa. E tutusa tutusa o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i se faʻamaufaʻailoga, faʻatumauina le avega o le vai koluma ma le maualuga o le 1m.

Tatala le Hatch e faʻaaoga ai ki o loʻo tuʻuina atu i totonu o le faʻapitoa lima o lima o loʻo faʻapipiʻi i tulimanu. Ole lagolagoina o le tele o le faila ma le faafaigofie e le faigofie. Hago faʻataʻitaʻiga ma se kesi o le kesi e le mafai ona tatalaina ai le shockis shock i se hex ki o fesoasoani e faafaigofie ai le taualumaga. Mo le faʻatulagaina o avanoa uumi ma vaapiapi, e tele ai le tapuni o paʻu o loʻo taulaʻi i le laina faʻaaoga; O loo latou tausuaga atoatoa ma o latou itu o foliga, o le saunia o se fufusi.

O se tasi o vaivaiga o le fofo talafeagai o lo latou tele o le 100mm. O lona uiga, e mafai ona faʻatumuina e nisi i nisi taimi e aunoa ma le faʻalilaloina o meafaitino. E le o le taufaafefe pe a faʻapipiʻi le fofo i le faletaavale. Peitai, ina ua uma i fale nofola, e mafai ona tigaina tele se vaaiga lautele.

Wall-Depted Hatches "Tatala" Faapipiiina

O tagata faʻatau e umi ma le lauiloa lauiloa uʻamea o loʻo i ai ma le faitotoʻa faitotoʻa - O le pa puipui o "tatala" faʻapipiʻi "faʻapipiʻi. O mamanu o le tagata Rusia ma fafo ua maua e tele naua mai le tasi, a o mea e faʻamuamua i le malae o le lelei, i kamupani mai fafo. O lea, o le tele o togi o togi o faʻatauga ma softline (Siamani) o loʻo valiina foʻi, ma e aunoa ma le valivali (mai le polesi ma le mat steelless). E i ai ni latou ituaiga o tapunia o mea e mafai ona faʻaoʻo atu ai: O le vaʻa e mafai ona faʻaoʻo atu i le loka ki i lalo o le ki e fa-auala, o le cylitative lokaina. O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga ma le faʻaleleia o le mamanu mo tulaga le masani ai tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga ma se faitotoʻa afi-fou). O le maualuga o le faʻatinoina o le faʻatinoina, o loʻo faʻatagaina ai e le au vaʻai mea lelei nei e unaʻia i totonu o le lautele o le vaega o loʻo i totonu.

O nisi taimi o le lau o le faitotoʻa o ia faʻataʻitaʻiga ua faʻasaʻolotoina ma le mafiafia o mea ua mafiafia (mo se faʻataʻitaʻiga, o pou sili, ae o le faʻaiuga e le manuia. I le maeʻa ai, o se maupuetama le magafagafa o le a le mafai ona liliu i totonu o se fofo "lilo" faʻapipiʻiina, e aunoa ma le ositaulagaina o le tosina i luga o le laina.

Puipui i luga o vaa

O le 'au o le "lilo" faapipiiina (mo le ufiufi) mafai ona vaevaeina i "malamalama mamafa" ma "mamafa". Sei o tatou amata i le toe teuteuga o le toe teuteuga o le tulaga manaʻomia i le nofoaga. Mo nei faʻataʻitaʻiga, naʻo le malamalama manifinifi ma manifinifi foliga e talafeagai (mo se faʻataʻitaʻiga, o se masani masani o le sima o le 5m). Ua mamanuina mo meafaigaluega o mea laiti fuaitau (eria i le 0.3m2). E faigofie tele le faʻagaioiga a se faʻalapotopotoga e faigofie lava, ae e masani ona aofia ai ma le amio totoga.

Toeitiiti lava o fofoa uma o "moli" e mafai ona maua ai Austrian ma Couth Corms. O le mea sili ona lauiloa o lenei tulaga o le khs brand (Siamani). Latou te faʻatagaina oe ia faʻaauuuina le tatalaina o lea faitotoʻa, i luga o le faigata lea, e pei o le faʻavae e faʻatiga ai. E na o le fa lapoa, ma le tapulaa o le 600450mm. Mo avanoa tele, e fautuaina le faʻatuina o ni mausa o ia faʻafitauli i se laina i le lautele.

O le pito i lalo o le khs-palasitika shelter nofoaga pepa ma le stifferner ivi. Afai e tatau, e teuteu ina ia e laititi lava nai lo le tele o le tatalaina tapunia e Tillated. Ona faʻapipiʻiina lea o le faʻasaga i totonu, seʻi tuua le laupepa. I le pito i luga ma le pito i luga o le tatalaina lava ia, o taiala o loʻo tuʻuina atu, lea, faʻatasi ai ma le Lega, Faʻasaʻo le faitotoʻa i le tatalaina (leai ni tepa i totonu o lenei mamanu). O le iʻuga, o le faitotoʻa ua faʻamamaina e maua, ua maeʻa tapunia le tatalaina. O le 'aʻai e maua i le fetaomi atu i le Squadezing Tastch i le faʻapipiʻi nofoaga (o le faitotoʻa o loʻo faʻamatalaina i totonu o le matala), o le a tuleia le faitotoʻa i fafo.

O ia faʻataʻitaʻiga e naʻo ni mea faʻapitoa. O le uluaʻi polokalama o le, muamua, o le ono mafai ona faʻaeʻese le mataua o le faitotoʻa, ma lona lua, naʻo le manifinifi-pa puipui e mafai ona faʻapipiʻiina i se avefeau.

O faʻamaumauga o le Paʻu o le Pa'ū (ona o mafuaʻaga eseese) o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o Luchkov faamalosia le tagata gaosi e tuʻuina atu ia faʻataʻitaʻiga e le saogalemu. Peitai, e tusa lava ma lea, na pauu mai lava le faitotoʻa e pei ona faʻatamala i totonu, ma e le mafai ona oʻo i le fola, ae e le mautinoa e le faʻasaoina le pa o le pa.

Mai le "malamalama" i le fou faʻailoga o le maketi e aofia ai le suʻeina o le suʻega o le faʻasologa o le alpro ituaiga. O le gaosi oloa e ofoina atu se tele lautele o oloa, aofia ai ma se faʻataʻitaʻiga, e tutusa lava ma le KMS oloa. E eseʻese mai na o le auala e faʻamalosia ai le faitotoʻa i le amataga: ae le o ni manifinifi, e maualuga ma maneta e masani ona faʻaogaina, o loʻo tulaʻi mai i lalo o le faitotoʻa. Le mafai ona maua le tele o le faitotoʻa - e oʻo i le 12kg.

O le isi "malamalama atili" Alpro o se mamanu faigofie atoatoa: I luga o le faitotoʻa na fausia mai le laupapa, na o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa. E mafai ona latou uuina le faitotoʻa o le faitotoʻa e oʻo atu i le 6Kg.

Avata alpro faʻataʻitaʻiga ma se faitotoʻa faitotoʻa e manaʻomia le sili atu o le poto ma manaia. O le pusa e aofia ai se seti o uʻamea faʻapipiʻi fasipepa ma meafale lua. O le feagai ai ma le nonoa i luga o nei mea faitino, fausiaina se pava o le faitotoa. O tusi o loʻo faʻapipiʻi ai ni fusi e lua, e fesoʻotaʻi ma uʻamea fasi, tapuni i lalo o le lata ane o le puipui i luga o le puipui. O le maualuga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa e oʻo i le 12kg.

E tatau ona maitauina e matua mo tagata uma toe teuteuga ua faʻaalia e le faʻamatalaga manino o le utaina o le avanoa o le latou faitotoʻa. Mo le lē amanaʻia, o lenei faʻailoga e tatau ona faʻaititia e tusa ma le 50%. O le toe inisiua o le a le sili atu.

Matou te filifilia le kalama

Mauga i lau pulou ...

O tusitusiga i luga o le faagaau ma le lanu o le isu-tagata tipitipi faasino i le lanu o le taligalu. Mo nofoaga susu, o le sami acrylic, e le talafeagai le sili atu nai lo Ilecone, e ui lava e iai a latou lanu lautele. O le sami o loʻo faamatala mai i le avanoa o le Sporcucutric Seam, i le va o le pa ma le faitotoʻa, e tatau ona faʻamago mo le atoa mautu mo le 2 i autafa. Ina ua uma ona tipiina le ausa, e tatau ona tatalaina le faitotoʻa o le faitotoʻa.

I le faaopoopo atu i le "malamalama lelei", lea e le maua ai se tino i fafo, o loʻo faʻatauina ma faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina i luga o na. Ole mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, ua tuanaʻi ni pa ma se faitotoʻa faʻafeiloaʻiga o Rug, Towmann (Siamani). E aofia ai le tele o le faʻaaogaina (faia o le paʻepaʻe palasitika poʻo le vali uamea) ma se mea teuteu i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Pipi ma Clue Chimic Tiles po o isi faaumaina mea. O loʻo faʻapipiʻi le faʻavaʻa i le Suʻetusi Suʻetusi i luga o fuifupega faʻapitoa papatusi na maua i le faiga faʻavae o le mataupu. E mafai ona faʻapipiʻi i puipui o le tatalaina pe na o le faʻailo i lalo o le tuaoi o le lata ane. O le faʻatumauina o le faitotoʻa lava ia e maua ai maʻau, ma suia le faʻaaogaina o soʻo se tagata supa le aiga.

I o tatou manatu, o oloa uma o lenei ituaiga e talafeagai lelei mo meafaigaluega o le puʻupuʻu toe iloiloga matala. O le tau o Lukovalez e le sili atu le 1.5 afe afe rubles. Naʻo le manaʻomia le manatua o le o mamanu i faitotoʻa e le mafai ona faʻapipiʻi i totonu o puipui o pa puipui (ona o le mafai ona ave faʻafuaseʻi le malosi), ma e le mafai ona pau i le ogalaau .

O le puipui o le puipui o le "mamafa" o loʻo faʻaaogaina mo meafaigaluega o le tele o le toe faʻaleleia o taimi faʻatulagaina (ma se vaega o le 0.3 m2) I le maketi galuega e na o le lua ituaiga talafeagai e tasi o sea vaa o le faʻataʻitaʻiga a le "faʻamoemoe" faasologa.

Optimama Hasters e gaosia i ni isi vaega - i lalo o le faʻailoga "Optima-Station" (gaosiga "Lelei"-SpreMa-Chic-Sprema-Swork-Sprem-Swork-Sprema-sili "M"). "Tulaga" ma le "lelei" ia tele ni eseesega i totonu o le matasele masini. I se faʻaopopoga, o le "Standards" e ofo ai le 14 lapoʻa, ma "lelei" - 24 (mai le 300 200 i le 1000600008000. I le faʻaopopo atu i mea moni, "Optima" o le tele o mea pepelo na faʻaalia i luga o le maketi ma se foliga tutusa o le auala.

Faʻaopopo i mea pepelo o le "Vai mama" (i latou ma foliga, ma le afifiina atoa o oloa "Exemoma") luga o le maketi i luma o le pito i luma e masani ai i le taimi muamua e masani ai ma le le taua i le taimi muamua e masani ai. O nei tetea, pei ona masani ai, amata i le suia o le igoa o le fofo, e sili atu le aveeseina o mea, o loʻo suia ai isi mea o loʻo faʻaaogaina, ma le faʻamoemoe o le gaosiga tekonolosi ma le lelei o le 'eleelea le faapotopotoga. Atonu e iai se tagi i luga o latou "Europa" tupuaga poʻo "lelei o mea taugata". O le faamaoniga o le lelei o oloa faʻatau e mafai ona tautua naʻo le o loʻo o iai o loʻo iai o loʻo iai ni pepa mai le tagata gaosi "optima".

O faʻataʻitaʻiga o le "Optimaa" o loʻo filifilia i luga o le Tile: Afai o le o loʻo mafai ona iloa ai le vaega o le faʻaliliuina, o le nofoaga o le tatalaina e faigofie ona fuafuaina. O fuaitau o faitotoʻa e tatau ona laititi ifo nai lo le mauaina o le maualuga o le maualuga ma lautele o le tatalaina, talu ai o le faaputuga e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o pito o le faitotoʻa. O le aofaʻi o le aofaʻi o le salu o le 50 mm. A o le faiga o le faitotoʻa o le hatch e tatau ona maitauina ma o se manaʻoga faʻapitoa: O le Tiē e tatau ona faʻapipiʻiina ia le itiiti ifo ma le 60% o lona eria.

Afai e faʻaaogaina se Motaga laiti mo le tamū, ona filifilia lea o le tele o le fofo, lea ua fetaui lelei i le aʻafiaga. Ia tuʻufaʻatasia le mamanu o Mose i luga o le puipui ma luga o le faitotoʻa, i se tulaga, e tatau ona e suia le faitotoʻa o le meleni o le faitotoʻa (o le "lelei") i luga o le laupepa tetele nai lo le faʻapipiʻi masani. O le mea taua o le laina, o le laupepa fou o le faitotoʻa o le faitotoʻa i luga o le itu e tatau ona latalata i le tele o le tatalaina, o le a tapunia le faitotoʻa.

O tagata gaosi oloa o le "Optamonda" Hatchatcher Ave se fautuaga taua: A o le faʻatulagaina o le faitotoa, e mafai e le faitotoʻa ona faʻaeeina mea faʻapipiʻi i luga o le faʻavae ". I le maeʻa o le malosiʻaga o le maʻa malosi, e iloga e faʻamatalaina e se auala savali e sili ona faʻaosoosoina i le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

O loʻo faʻatagaina ai le faitotoʻa o le faʻasologa o le faitotoʻa e tatala ai i le itu taumatau i le itu taumatau ma le agavale; O loʻo faʻatulaga e le faʻapipiʻi, talu ai o le fofoa o le sipai. O le sili ona taua meatotino o le aufasi "optima" o le agavaʻa o le latou faitotoʻa e tatala ai ma le muamua o luma oloa mai le tatalaina. Lenei, i le isi itu, avatu le tele o tulaga lelei:

I luga o le pava, e mafai ona e pipii i luga o le feagai ai mea ma le mafiafia e oo i le 50mm;

Ona o se galuega tele o le pito o le feagai ma mea feagai ma pito o faitotoa, o le tau le aoga-ma siosiomaga e le manaomia lona tauʻaiga e le manaʻomia;

O le fofo e mafai ona faʻapipiʻiina i le amataga ma se suiga e faʻatatau i le faaputuga o le pale i luga o le puipui. "O le aoga" e faigata ona sili atu. E moni lava, e masani lava ona faia se suʻesuʻega o le fua i le pa atoa aʻo leʻi faatauina ni mea ua maeʻa, o lona uiga e leai se malamalamaga manino o le mea o le paʻu i luga o le tapuvae ma luga o le faitotoʻa.

O faʻataʻitaʻiga uma o le fofo "optima" ua saunia atoatoa mo le feagai, o le lau lauʻeleʻele o le faitotoʻa o loʻo faʻaoʻo atu i le faʻapipiʻi o le susu o le susuga o le susu.)) - ma e talafeagai mo le faʻapipiʻi i le Faʻalotologa o soʻo se pa (Papatiso pepelo pepelo, piliki, sima ma le sima sima).

O le fofoa "optima" e mafai ona tatalia le avega i le 30 kg. E fesoasoani ia e aofia ai manatu faʻapitoa o ni tulaga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le gata ina e le gata mai le lau lau puipui o le faitotoʻa ma tupua, ae o loʻo liliu foʻi i le faitotoʻa autau, faʻailoga, ata, mafolafola Terrarium pe o se fale e fai ma mea lelei.

Suckers nai lo le au

Mauga i lau pulou ...

Afai o le puipui-faʻapipiʻi poʻo le fola e tapunia ai le tele o le "lilo" faʻapipiʻiina ma o latou faitotoʻa o loʻo laga ma o le sili atu o le faʻafanua Nai lo lena, e fautuaina i latou o le faʻaaogaina o le fua fua masani. Ioe, nai lo le le o se togafiti ipu ipu? Ae e sili atu le faigofie ona faʻaaoga le supersum surwer o se faʻailoga o se lapoa e oʻo atu i le 60mm ma se siʻitia o le 2.5-5G, faʻamoemoe mo le faʻapipiʻi tioata.

Matou te faʻamoemoe o le a faʻatagaina ai oe e lenei tala e folau i le maketi o le maketi o loʻo aofia ai le faʻatulagaina o fetuunaiga, ma pe a tatau ai i totonu o lou fale mautotogi. Aua neʻi galo e mafai ona maua se iʻuga lelei e ala i le faʻaaogaina o mea sili ona lelei.

Faitau atili