Ballad o vai vai

Anonim

Tafe ma faʻaputuputu eletise eletise o le eletise, ituaiga o masini, foliga o fesoʻotaʻiga ma le faʻagaioiga, ata, ata, gaosi oloa, gaosi oloa.

Ballad o vai vai 13310_1

Ballad o vai vai
Bravo patino Dane Atoa ma se taele afu ma taofi (Ariston)
Ballad o vai vai
Le-van-vale pletinum mo 5 kw (apmort)
Ballad o vai vai
Hydraulic dnm dnm vai vevela (striebel Eltroron)
Ballad o vai vai
Thermex.

O vaega autu o le faʻaputuputu o le vai vevela:

1-susu atigi;

2 alavai vai vevela;

3-totonu le tane ma le peti-malulu le malaia;

4- ia) le soifua maloloina o tagata

5- E sefulu tasi;

6- I le vai malulu;

7- Magnesium Andie

Ballad o vai vai
Faʻateʻa o le suavai o le vai (thermex)

Ballad o vai vai

Ballad o vai vai
Faʻaputuputu vai vai e tatau (baxi) 100l (a) ma le super tioata (Ariston) 15l (B)
Ballad o vai vai
Ata V. Neftudo

O le tane o le faʻaputuputu o le vai o le vai na tuu i totonu o le faletaele o le fale mautotogi, i se mea e te alu ai i le fufuluina masini

Ballad o vai vai

Ballad o vai vai
Avetaavale: o se fesuiaiga "proton" ma se tulaga o le 5 kw ma spinam (s) ma omiga o le dadralically pulea DH (PRENMENS) SAUNIA E 10 KW (B)
Ballad o vai vai
O le le mautonu o fugalaʻau florida ma se malosi o le 7 kw i le taʻele pusa (barbell, o le vai e mafai ona tuʻuina i le taumafanafana e mafai ai ona maua i le taumafanafana.

Ballad o vai vai

Ballad o vai vai
O le taʻele o le taʻele mo le 7 KW Models DH 07200 mai Siemens (A) ma le tutusa i le mana Platinum mai i le Wortim (B)
Ballad o vai vai
Novex ma se agavaʻa o 3.5 kw faʻatagaina oe e fai se taʻele i le taimi o le taumafanafana tapunia o le DHW Network

Ballad o vai vai

Ballad o vai vai
Faʻataʻitaʻiga ma le taʻele totogi (a) ua faʻapipiʻi i le puipui i le tulaga mata. E leai ni vai e leai se suavai i luga o le vai ma le spilill (b) tui i luga o le magoto (i le maualuga o le 20-30 cm)
Ballad o vai vai
Steerebel Eltroron.

Alavali o le vai vevela o le vai i lalo o le magoto i le faletaele, latalata i le paluluga

Ballad o vai vai
Mautinoa le igoa o le MT 46 (AEG)
Ballad o vai vai
Matua matagofie dhen-sl fetuunai malosi le malosi vai taʻavale ma faigofie, infavesive interface (statebed Etron)
Ballad o vai vai
Steerebel Eltroron.
Ballad o vai vai
Aeg

Malosi Faʻaletonu Faʻalauiloaina Grooves o loʻo tuʻuina atu se vai o le faʻamafanafana o le saoasaoa tutoʻatasi o fetuunaiga o fetuunaiga o fetuutuunai, o le mamafa o le mamafa o le vai)

Ballad o vai vai
O le Premium Winner Dired Award 2002 - Ved e ia te oe e pei o le eletise eletise eletise. Mana o le masini - 18-27 kw (vallant)
Ballad o vai vai
Atoatoa vega faʻataʻitaʻiga ma le malosi o le 3.5-7 kw (polaris)
Ballad o vai vai
O le mamafa o le SWH Roary teuina Water Heady e mafai ona faʻapipiʻiina le saoasaoa poʻo le (pe a manaʻomia) sipela (electrolux)
Ballad o vai vai
Laititi Toplass Teuina vai o loʻo i ai e faʻalagolago i le fesoʻotaʻiga metotia e mafai ona tuʻuina atu i luga poʻo lalo o le magoto (thermex)
Ballad o vai vai
Ata R. Sheloenseva

Faʻaputuputu vai vai vevela ma fufulu masini e masani ona i totonu o le faletaele, i totonu o le fale o le kapoti.

Ballad o vai vai
Tasi le mamafa o le mamafa o le vai o le vai o le vai e tautua ai ni vaega vavalalata o le vai-faʻavae i le taimi e tasi: O mea nei o le umukuka i totonu o le umukuka
Ballad o vai vai
Thermex.

Faatasi ai ma fuaitau uma o le faʻaputuga vai vevela, o le vai mai le vai e tatau ona faʻaalu i le fale faʻataʻavalevale. O le faia lea o lenei mea, o le auvai o loʻo tuʻuina atu i luga o le taʻaloga

Ballad o vai vai
I le ea o vai vevela, o se tulaga o le 30-150l i luga o le tulaga e toetoe lava o le tele o le vevela e faʻaalia ai le vevela o le vevela poʻo le vai o le vai
Ballad o vai vai
O le vai vevela o le faʻaputuputu ituaiga o le faʻasologa o le 5-150l o loʻo faʻaogaina i le 1.5 kw (polaris)
Ballad o vai vai
Faʻapupulaina o le stulation nts 100 (redent)
Ballad o vai vai
Ofuvae pito i luga vai-tel unr 30 (onpam)
Ballad o vai vai
Baxi.
Ballad o vai vai
O loʻo taofia le teuina o vai o le taʻavale o le tā. O le laititi o faʻataʻitaʻiga (10l) faʻaalu i le vevela o le vai mai le 20 i le 65s. Le tele (130l) faʻateleina le vevela i le tutusa 45s mo le 5.5 h (Polaris)

Ballad o vai vai

Ballad o vai vai
Omiga tafe vai o le vai vete (a) ma le eletise faʻatonutonu o le vai vevela taʻavale taʻavale e teʻi o le taʻavale (B) (o le vallant)
Ballad o vai vai
Faʻataʻitaʻiga o le faʻamalosia o le suavai vai o le SR faasologa ma se agavaʻa o le 10-30l faʻatagaina oe e seti le vevela o le vai vevela 25-70c (baxi)
Ballad o vai vai
300-litter foloa vai vevela mo le cottage (metro)
Ballad o vai vai
Steerebel Eltroron.
Ballad o vai vai
Aeg

Wat-Seated Bool Belk mo le gaosiga o vai vevela ma le manava vai. O mea faigaluega e faaauupegaina i se vevela o le vevela (35-100C), o le crane, alavai faamalosiauga ma isi elemene.

Mo se tagata faaonapo nei, o le i ai o le vai vevela i totonu o le fale ua toetoe lava o le tulaga autu mo le olaga lelei. O le a le leaga o le a le! Vevela i le satippipas e tatau ona tatau i aso uma 200-300l e matua faigata lava. I le tulaga o le faʻafanua i le galuega o le vevela vai vai (DHW), e sili le faʻatau ma faʻapipiʻi se eletise eletise i totonu o le fale.

Ballad o vai vai
Ua mafai e le STEREBENTS elton uma vai eletise i luga ole faʻavae o gaioiga e mafai ona vaevaeina ma faʻaputuputu. O isi o loʻo faʻamau i totonu o se malulu vai sapalai (faʻapipiʻi i totonu o le malulu vai timu). Latou faʻaaogaina e faʻamaloloina ai le tutusa o le vai tusa ma le aofaʻi o le eletise (e ui lava i le eseese malosi). Faʻamalosi vave poʻo le a le mea e te fetaui ai ma oe sili atu, e le mafai. Taʻitasi o vaega e lua e aʻoaʻoga ma le le lelei. O le mea lea, tatou talanoa e uiga i nei ituaiga o masini.

Vevela i luga o le initaneti

O le tafega o le eletise eletise e masani ona puʻupuʻu (le sili atu le shoe pusa). E tele ina latou fausia i totonu o le apamemea na faia o le 'apamemea poʻo le palasitika ma se faʻapipiʻi i totonu o le faʻamafanafanaina elemene. O le savali atu i le tala, vai mai le paipa paipa na faʻamafanafanaina e le tele o sefulu o tikeri, pe a maeʻa i le vai togafitiga (palu poʻo le taʻele vai e mafai). O le le talitonuina o le mamalu o mea faigaluega o lenei ituaiga o na amata ona latou galulue i le taimi lava o le fesoʻotaʻiga. O lona uiga, ua lava le tatalaina o se vai malulu, ma ua faʻatalitali le vai siva foʻi i le magoto pe taele. E le gata i lea, o lona tele e le gata i soo se mea, vagana ai le itu o le Faatanoa, mai lea o lea vai malulu e sau i totonu o le fale. E manaʻomia le pakete mafanafana - aumai se paketi, e te manaʻomia le lua- faʻamolemole. Nofoaga talimalo, o le vaalele o le vai vevela mai lalo o le popo pe a faʻaaogaina se drone i lona malosi e masani ona le mafai ona taofia i se taimi matala. Afai e te faʻatumuina i le vai o le vai ma se vai taele tele, o le vai i le iʻuga o lenei faʻagasologa umi e mafai ona malu. O le vevela o le vaalele i le vaifoo o le fale tamoe o le fale e masani ona 30-60c. I le taimi lava e tasi, e tusa ma le 1-3kw o le eletise eletise e manaʻomia e faʻamalamalamaina ai le popo vai ma le tafe o le 1l / min.

Ballad o vai vai
Ata e le E. LUCHIAN

O le sosolo i luga o le suavai o le DHC omiga o le vai vevela i totonu o le mafanafana atigi ma taele vai. O elemene uma o le masini e faʻafesoʻotaʻi ma le susu e faia i 'apamemea

(Spished Eltron) le tapulaʻa o tapulaʻa i luga o le faʻatapulaaina o le tafega vai vevela (aemaise i latou e mafai ona maua se malosi vevela mai le crane. Electroapluts o latou "ae le o le fanau" - 3, 5, 8kese ma sili atu. "Faatau" se masini e faʻaaoga ai le 8kw, i luga o le eletise eletise o le fale mautotogi, e pei o le faʻapipiʻiina i le tasi out i le taimi lava e tasi e lima ironi! O le taimi lava e vaai ai i taʻavale a le au faitoga, ua mafai ona lepela uaea. Ma e tatau ona toso i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le uaea o le uaea mai le talita. Ae e faigata lava ona faia lenei mea i mea faʻaletulafono e mafai, ae mo le tele o tupe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Moscow, aemaise lava i le ogatotonu, aua o le sapalai o isi mana manaʻomia e totogi atu i le 45 afe rubles. Mo le 1kw. E faʻasauia e faʻasaogi le eletise, aua o le cable o le lipine o le fale o loʻo sapalai ma galue i le tapulaʻa o ona tomai.

E leai ni faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o tafega-e ala i ni auala eletise eletise seʻi vagana fale fou fale. O fale fou fou ei ai le avanoa e fesoʻotaʻi ai i le tolu-vaega voltage o 380v. E mafai e tagata fiafia ona avea i latou i nisi taimi e mafai ona tafe-ala i le eletise eletise ma le malosi o le 30kw (faʻataʻitaʻiga mo le malosi e oʻo atu i le daving e oʻo atu i le pronkw

A o le i faʻatauina se mea e tatau ai, e tatau ona e talanoa ma le eletise o le ipu. Saili le vai o le vai o le mana e mafai ona fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga, tuʻuina le faʻapipiʻi i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le uaea mai le vaega i le lauʻeleʻele Afai o le le itiiti ifo i ni nai kilowatts o loʻo i ai ia te oe o loʻo faʻaaogaina, matou te fautuaina e iloilo pe lava o le le lava o le vai vevela.

Afai e te fuafua e faʻaaoga le vevela na o le taimi o le taumafanafana tapunia o le DHW, pe a o le vevela o le vai malulu tafe mai le crane o le a le lava o le tele o ipu. O le a mafai ona vevela mo le 1 min e uiga i le 2 lita i se vevela o le tusa ma le 50c. O lenei e lava mo le ushurguage ma fufuluina ipu i luga o le ipu o le 'aiga o le taeao po o le' aiga o le afiafi. Ina ia faʻaaoga lelei le vai taele mafai ona o le tafe i le 3-4l / min, o le a e manaʻomia se masini ma le mana o 7-8kw. O loʻo faʻamaonia le unaʻi tafe o le vai o le vai o le vai mo le 10 kw i le taumafanafana e mafai ona fafagaina le umukuka o le umukuka ma taʻele. Afai e te manatu e faʻaaoga se faʻatonuga ma le taumalulu pe a o le vai vevela i le taimi o le vai i nisi taimi e le sili atu i le 3-5, 7kw masini e lava mo le umukuka ua lava mo le umukuka. Aua o le agaga, ma atili ai foi, mo le tautua o le tele o pasa o vailaau, e te manaʻomia se malosi o le itiiti ifo 12kw.

Filifilia o se faʻataʻitaʻiga patino o le drive, e tatau ona e taulaʻi i le malosi o le faʻaaogaina o le masini (taimi o lona taotoga ma le numera o cranes tautua).

Ballad o vai vai

Ballad o vai vai

Ballad o vai vai

Omiga (a) ma le le mamafa (b, i) tafega o vai susson.

Atoatoa tafe tafe vai vevela. O latou malosi e mafai ona 2-8kw. O sea masini e talafeagai mo le taʻele o le popo i totonu o le fale i le taimi o le taumafanafana tapuni o le DHW. O loʻo mafai ona tautua se tasi, o le tapulaa pito i luga o le lua o loʻo latalata mai (o loʻo i tafatafa o le tasi ma le isi) vai togafitiga, pei o se magoto pe taele poʻo le taʻele. Faatasi ai ma le tumau, o nei masini ua valaauina aua o le mamafa o loʻo i totonu o le ala faʻamafanafana o le ala e le sili atu i le gagana. Mai le vai sapalai 'upega tafaʻilagi, o le masini ua vavaeeseina ma le tap, o le ova i le taʻaloga i le fale. O le galuega faatino (ia o le mea leaga poʻo le mea e fesoʻotaʻi ma se nozzle o loʻo fesoʻotaʻi i le fusi o le vai o le vai) e tatau ona tumau pea tatala. E le gata ua ma le osofaʻia lava lea i totonu o le crane i luga, ae e sili atu nai lo le gaosiga e faʻatagaina le vaega o le tuʻuga o le tuʻutuʻuga O le taʻele taʻele e leʻo le fuafuaga lea e ofo ai le kamupani). Faʻalogo i le solia o lenei faʻasaina, e ono le pasi le masini.

E leai se totogi o se mea e mafai ona maua ai le suavai ma le suavai mo le umukuka. O loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui, i le maualuga o le 20-30cm mai luga o le magoto ifo, i le itu o le "tulaga" fefiloi. O le a mafai ona ofi le suavai i lalo o le tafe o le taotoga e faigofie ona fufulu ai ipu, faatumu le saute o le I le faaiuga o Lepa, o nisi faʻataʻitaʻiga, e pei o Pripitium ('ie i luga o le platinim (vaitomau, Isaraelu), saunia se leo televave, fafaga i le itu vevela o Suetena i le itu taumatau. I luga o numera solo lata ane na toetoe lava o faʻapipiʻi pule faatonutonu o le malosi o le suavai o le malosi o le suavai. Mo se faʻataʻitaʻiga, de 09200 (SIEMENMS, Siamani) o se numera ma "vaivai le leo" ma le "Whick Breats" Villac taele "o le" Chiltic taele "o le" Chimedic taele "modes.

Faʻaaogaina le e le-muamua-muamua dieter e matua faigofie lava. O e tatala le pesini i le faitotoʻa, ma a tafe tafe le vai, e te liliu i luga o le eletise eletise o le faʻaaogaina o fale faigaluega. O loʻo soloi se crane, e mafai ona e fetuʻunaʻi le vevela o le vaalele: o le laititi o le mamafa, o le maualuga o le vevela. Peitaʻi, o loʻo tapena le vaalele, faʻaitiitia le fafagaina, pe a fai o le faʻamalosiʻau o le tafe o tafega o le a tapeina. O le tutusa o le a tupu i le tulaga o le lagolagoina o le masini, o le Hermol tapulaa o le a aoga. O le popo mo omiga e mafai ona omiga mafai ona i fafo atu o fale, i luga o le sapalaiina o vai malulu ma se pou, pe teu i le chassis potu. O le galuega a le Input Crane e mafai ona faia se fefiloi faapitoa mo le le ofe e le ofeina vai vevela vevela. O lea e taunuʻu uma ma ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e pei o le EPJ Optimus (Kugh).

E mafai ona e fetuunai le vevela o le vaalele, ma suia ai le malosi o le mana. I ni ni a latou aia o faʻatinoga o faʻatinoga, e lua pe sili atu malosi faʻailoga o soʻo se mea e masani ona saunia (mo se faʻataʻitaʻiga, 3.5 ma le 7KW).

Omiga tafe vai vai. O sea suavai ma se tulaga o le 2-12kw (e tasi-tasi-tasi) ma 3-30kw ma sili atu (tolu-e talafeagai (ma le lava mana) talosaga. Mafai se tasi poʻo se tasi o le vai o vaipanoa, pei o le atigi palu, taele ma taʻele. Feusuaiga i lalo, faʻatusatusa i le uluaʻi mea, "le fefe i le" faʻamalosi i le plumbing Network. O le faʻaopopoina o le tafega, o le faʻateleina o le tafega, e mafai ona faʻapipiʻi uma i le vaitusi ma i le outlet o le masini. O le faʻaseʻe atu ma nei faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina o le co-sili ona musuia i se vai inu mamafa o fefiloi, e le maua ai ni mea e mafai ona i ai. O le masini e mafai ona fesoʻotaʻi i le ua uma ona faʻapipiʻi ni mea susu.

Tele taimi uma, o le faʻamalosiʻau o le faʻamalosi e faʻapipiʻiina saogalemu- pe i le umukuka, poʻo i totonu o le faletaele i lalo o le magoto. O le isi filifiliga o loʻo i totonu o le faitotoʻa o le kapeneta. YVs ma o nisi taimi latou te faʻapipiʻiina i le vaʻai, tatou fai mai i tafatafa o le taʻele. Faʻafetai i se foliga matagofie, o mea na teʻa (aemaise le maualuga o le tau vaega) mafai ona liliu i se faletaele teuteu, o se ituaiga o le uni o le maualuga-tekonolosi i le faiga o maualuga-techer i le sima o le maualuga-tekonolosi i le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi. I le Heather Cast, o le nofoaga mo le faʻapipiʻiina o le Drone e tatau ona filifilia, ia e amanaia le tikeri o le puipuiga o ana fale mai le susu (IP). Afai o le IP25 o loʻo faʻamatalaina i totonu o pepa faigaluega, e mafai ona tuʻu saʻo i tafatafa o le faletaele (tallet pallet), ma afai o le IP24 mai ai. E taua le mamao mai le faʻapipiʻi nofoaga o le masini i le palu ma (pe) taʻele vai e mafai ona laʻititi laiti, pe a mafai mai le tele o sefulu o le tausaga i le 1m. Afai o le masini ua siitia mamao, fai mai i se mamao o le 10m, ma le lapoa o le sapalai paipa o le 18 mm, ona muamua lea o le crane tafe 2 lita (mo le 20-30c).

Pe a oʻo le mamafa o le mamafa ma le eletise eletise, e le tatau ona paʻi iai tagata e ana. Ua lava na ona tatala le vai vevela vai o Valve i luga o le fefiloi ma, o loʻo soloiesea, tuʻu le mea talafeagai lona vevela. A pasia le vai i luga o le vai vevela, o le faʻamalosiʻau uumi o loʻo fausia i le pusato ma fafo. O se tusi resitala faapitoa lea o lenei suiga ma tapunia le mana faʻafesoʻotaʻi vaega. Ina ua maeʻa le Faʻatulagaina o le Faʻatulagaina o le toe foʻi i tua atu e oʻo lava i le vevela. Eseesega fesuiaʻi o loʻo faʻaaogaina le faʻatonutonuina o masini faʻatonutonuina masini ma lua-umi le vevela. I le taumafaina tele, na te faʻatinoina le faʻaititia o le faʻaititia, ma se malosi tele atoatoa. A leai se tafe pe e laititi lava, e le aoga le heter.

O le maualuga maualuga e mafai ai ona e maua se asini pito sili ona malie, faaauupegaina i se faiga faaeletoroni faatonutonu. O masini faapena e maua ai le vevela o le vai i le itlet i le laina o le 30-60s, ma ma le sao o 0.5 s. A o leʻi oʻo i le taimi o le vai, e te faʻapipiʻiina le manaʻomia o le vevela, o loʻo tauina se taʻavale toso i luga o le masini laupapa poʻo le oomiina o faʻamau. Ile vaʻai atu i le taimi lea i le taimi lava e tasi i luga o le LCD Tablo, lea na faʻaalia ai le taua o le tau.

Ona ou le mafai lea ona tuʻu le vai malupuipuia: Tatala le fetagisi, ma mai ai ua tafe mai le vai vevela o le vevela e te manaʻomia. O le nofoaga mai mea faigaluega ma le eletise eletise, o nei masini e mafai ai ona "taʻalo" ma le vevela vai taumafaina (ae, i totonu o le masini faʻatino i totonu o le sao ma galuega faʻatino). Afai o le vai vevela, e tusa ai ma otometi otometi, faʻaaogaina tele ma le mana o le sterter e amata ona misi, o le masini ma le faʻapolopolo) i le eletise eletise) faʻaititia lona taumafaina. I le taimi lava e tasi, o le vevela o le o le a tausia i le tulaga tuuina atu. Malosiaga fesuiaʻi pe a oʻo le vai tafe fua o le sologa lelei, e le aofia ai le vevela. Mo se faamafanafanaga sili, o faamau, "taulotoina" o le vevela e te fiafia ai, e pei o le dower, Siamani), ma le mamao o le faletaele. O lea, ved E ia pei o le LCD (o le caullant, Siamani) e oʻo i le fa suia faʻafitauli.

Ballad o vai vai

Ballad o vai vai

Ballad o vai vai

Vai vevela e faʻafesoʻotaʻi polokalame: e le o le faʻamalosi (a), o le faʻamalosiʻau o le faʻamalosi (B), o loʻo faʻaputuina o le protoractob ( Le tagata totogi aitalafu; 3 ato; 4- masini puipuia tapunia (30 ma); 5 - Vai malulu; 6 E l ¯ e togafiti tamai paipa tamai faase paiko; Vaega o le 78. 8 - Osi atu i le pusa lafo; 9 - Vai vevela; 10- vai-faavae manatu. Vaega: Ia fai; N-zero. PAN FOCE DEVE.

Faʻatemokalasi, uma i le tau ma i foliga foliga, le faʻamalosia o le vevela o le suavai o loʻo tuʻuina atu i le Kamupani Novex (Hoas (Premis, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs, Previs (Lusia - pevn) idr. O nei sapalai atoa e ono aofia ai le mataala pe o le vaitusi taele. Le tau o mea faigaluega i se tulaga o le 3-7kw- 890-2500Rab. I totonu o le masini o se vasega maualuga, e mafai ona e filifilia le taʻele pusa o le toe fanau mai kamupani (Unith Health Suppy, Florida, Supermentan). O ia masini e sili atu ona taugata - 5-7 afe afe. Lelei tele faʻataʻitaʻiga o le le-utiuti tafe vai vai ma se agavaʻa o le 6-8kw ma le ofe ma taʻele pusa i Rusia Arsion, Baxi (Italia). E le mafai ona maitauina le aulelei o le aulelei ma alualu i luma fonotaga minique.

O le mamafa o le tafe o le vai o vai e 'ai ma le eletise eletise ma le faʻatonutonuina o loʻo faʻaalia i totonu o le lautele lautele. Ma le gata i lea, toetoe lava o ni faʻataʻitaʻiga uma e iai le 220v, o le agavaʻa o loʻo i le 3-4 i le 30 kw, filifiliga mo le eletise e mafai. E tatau ona tusia Aeeg, Sesememens, Stakeel Eltroron, faiga, o le vallant (Siamani). O le manaia o faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa i le kolisi ma isi tagata gaosi. O le sili ona aʻafia le 4-5kkw Hydralic Water Public Hartral Stority o loʻo tuʻuina atu i le vai o le Chisia Storage Water vai Pulea vai e mafai ona faʻatauina mo le 4.5-6 O le masini i le 12kw, moni polesi e electronics, o le a tau 14-19 afe rubles.

Lapataiga: leaga vai vevela!

I ni nai tausaga talu ai i le suiga o le Metro nofoaga i fale solo ma isi nofoaga tumu i le totoina o talepe vai vevela. Na pei o ia o se faʻailoga i luga o le faaputuga palu ma ki luga i le masani o outlet. O na masini e faʻatau i le taimi nei, ma i tau maualalo, 200-500 rubles. mo le 1pc. O le faʻamafanafanaina o elemene o loʻo avea ma igoa e lua o loʻo i ai i se mamao o le tele o ni milimita mai le tasi. Klastin o loʻo faʻapipiʻi saʻo i se uaea ma se vofa o le 220v. O le popo vai pasese i le va o papatusi ma malu i luga, talu ai e sili atu nai lo le ea, eletise e amio ai. O le vevela galuega, ma a mago le tafe, "Opeo e otometi" tape. O le lelei o sea masini e latalata ile 100%. Falemai, Latou te nofouta i totonu o le masima tuufaatasiga o le vai. E le mafanafana le vai o le vai o le a le mafanafana. Aesley Salts tele ma le vai o le tino e laititi, o le masini e mafai ona pa ona o le le lagolagoina. O nei mea faasee sese e mafai ona "Faʻatumu" Le Fepē o le uaina o le i ai o soʻo se tulaga o le malosi o latou, leai, ma le uta atoa o le alavai e mafai ona uia O se tasi o le tagata. Actisists vaega e le fautuaina le faʻaaogaina o lenei ituaiga o tafe vai vai i totonu o fale.

Vorm vevela vai

Pule le maufaasese eletise eletise. O le vevela lea ua faʻamalosia le tane ma se malosi o le 5-150l (e i ai faʻataʻitaʻiga ma sili atu ona sili atu). O le faʻamafanafana o elemene e masani lava i le pito i lalo o le tane, i le pito i lalo, ma lona malosi e 1-1,5kw (o nisi taimi e oʻo atu i le 6Kw). O le masini e masani ona galue mai se tasi-vaega fesootaiga. Lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻia ni tane faʻamalosi e oʻo mai i totonu o fale i totonu o le ua vaivai. Falemai, o le faʻaputuga faʻaputuga o le vai o le vai o le tele o le tele o le culdomera nai lo le molimau. E le o le mea lava e mafai ai ona maua se nofoaga mo se tamai faʻataʻitaʻiga.

Ina ua maeʻa fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaʻiga ma le vai malulu o le vai, o le tane ua tumu i le popo vai. O le tagata faʻaaoga e seti le vevela o le 30-82c faʻapipiʻi i luga o le tino o le Pule Faʻatonu (e tusa ma tagata atamamai, sili ona lelei i tulaga o le malosi o le 60c). I le voluma o le tane 5l ma le mana o le sterter 1-1,5kw o le malulu e 20-30min. O le vai i le faʻataʻitaʻiga e le 150l e oʻo atu i le tulaga umi, i le 5- 8h, pe a i ai le vevela vevela (i le i ai o le malosi umi o le tino. Talu ai o le tane o loʻo taofia, o le malosi tau mo le faʻatumauina o le vevela manaʻomia o loʻo fuafuaina ma le tele o itula o ala, o le tele o le vaipuna na aumai mai le taeao i le 60s, e oʻo i le leai o se eletise I le fale malulu i le taeao na o le 3-5s, leai se isi).

E mafai ona e faʻaogaina vai vevela i soʻo se taimi, e oʻo lava i le tele o itu o vai oona i le taimi e tasi. E te aofia ai le taele, fufulu ipu i le umukuka i ai.d. O le "drive" e tutusa ai le ulu o le vai vevela, pei o le ogatotonu o le DHW. Ae sasaa lenei vai i le faifai pea auala e mafai ona puʻupuʻu. O lea, i le 10 minute e ala i le vai taele tele e mafai mai le Siamani Mafaufauga (ma se tafe fua o 12l / min), e alu i le 120l vevela i le vevela o le 38C0. AEFEECECEHAISE O LE FAʻAALIGA O LE MULIMULI E MAFAI ONA OLA (4L / MIN) - (1L. E moni, pe a fai o le vai i totonu o le vink ua saʻoloto mai, fai atu, i le taimi e 76 togi, pe a uma ona faʻaaogaina, o le a le vevela o le vai malulu. Ona taʻele lea i le vai ma le mea e tasi e mafai ona faʻaluaina le umi.

Peitaʻi, e mafai ona e lagona le le mautonu pe a faʻaaoga se mea faigaluega, e mafai ona e lagona le umi aʻo leʻi alu ese le vai o loʻo fuafuaina. Ina ua maeʻa le manava o le tane Volume e 1/2 ma le 2-2 / 3, o le ulufafo mai le tane o le a malu. E faapitoa lenei mea pe a ave le agaga: O moe moe e amata ona viliina pito i luga o le fefiloi, ufiufi le vasa malulu pe faateleina le taumafaina. E amata ona malu le Jet i fafo ona o le vai mai le vai paipa e le maalofia i le tane ma ua vevela ma malu ma malu ma maalili.

Ioe, e faigaluega inisinia i lenei faafitauli. Ina ia faʻaititia le fefiloi malosi, o le vai malulu e felelei pea i le tane, faʻafesoʻotaʻi le tanu, o le tafe o vevela. O le filifilia o le vai vevela o le itiiti ifo e le masani ai ona faia mai le pito i luga. Ina ia tumu le vai malulu i le tane mai le pito i lalo, o le lapoʻa o le pito i lalo o le pito i lalo pe o le mea e mafai ona vaevaeina i luga o masini. O se masini i fafo e mautinoa ai le mautu o le osofaʻiga o le vevela o le het o loʻo mafai ona palu ma se masini faʻaʻaisa mai le Grother (Siamani) o le IDR. O lenei masini o le a otometi lava ona tausia le sili ona lelei le fefiloi o le malulu ma vevela vai. E i ai se lagona malu, peitai, o le le leoa uma, 4 afe o rubles. ma sili atu.

Ae tusa lava pe o le fefiloi o le palu, o le vevela o le malo o le a vave pe o le taimi mulimuli ane o le vevela o le vai tafe mai le popo o le vevela o le vai. O lea, teuina i le taimi muamua o le "vai mafanafana" na o le muta. Ua oʻo i le taimi e taofi ai le tumau le faʻaaogaina o le vai vevela ma faʻatali se taimi seʻia oʻo le isi vaega o le vai vevela ua sauni.

Ina ia aua neʻi tofo i le le mautonu, e fautuaina le faʻatau atu o le tele o faʻaputuga vai vevela vevela, ma se faʻailoga. Ioe, ma e tatau ona faʻaaluina le avetaʻavale. E ui lava i le mea moni e leai ni faʻatapulaʻaina o le filifiliga o le vaipuna faʻamalosia, e sili atu le faʻaaogaina o vai vai ma vai taele ma le fua o le 2-4l / min. O lea o le a e faʻaopopoina le taimi agaʻi faʻagaoʻea ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina.

Le Lacess Voluma o le Tagavai, ma, o lona uiga, o loʻo taofia ai foʻi le vai vevela saʻisooa na manaʻomia e fufulu se paga o papatusi ma ipu, o 5L. Afai o le a iai le tele o ipu, atonu e le le lava vai vevela. Fufulu ipu i luga o le masani auala, e aunoa ma le ova mai i le vevela vevela i le taimi o fufuluina ma o le fufuluina o mauga o vailaau, o le a mafai ona i ai le 20-30 tanter tane. Le mea maualalo, e lava mo le asiasiga i le taele ma le tasi tagata, - 10L. I le taimi lava e tasi, e tatau ona ou fufulu "Spartansky": Ua maeʻa ona laʻei, sa ou te talie i le puʻe povi, sa ia tatalaina le au vave ma le faanatinati. Ina ia lava le vai vevela, e sili atu le ave o se sili atu volunius vessense (a itiiti 30l). O le 80l tane ua lava mo ipu ma taʻele mo ni tagata matutua e toʻalua ma le tamaititi, tusa lava pe latou te fufuluina le tasi. Le itiiti ifo mo sea aiga- 50L. Ia, e toalua tagata matutua ma le toalua tamaiti manaʻomia se 100-120-liter tane.

Mai le tele, tele faalagolago i le filifiliga o nofoaga e faʻapipiʻi ai le tane. O le Mauga o le masini e manaʻomia i luga o le puipui, faʻaaogaina le taula afi poʻo isi isi pepa faʻamau (faʻalagolago i mea o puipui). E pei lava o le tulaga o le fugalaʻau malulu, o le mamao mai le taʻele poʻo le vai taele e tatau ona fuafuaina e ala i le faʻasino i le tikeri o le puipuiga mai le susu (IP).

5-25L Tank (Tatou Valaʻau i se tamai faʻaputuputu vai vevela) mafai ona faʻapipiʻiina i le umukuka: tatala, luga o le ofi i lalo), mo se faʻataʻitaʻiga SR 501 CR SL, faʻaopopo (Baxi), pe nana i totonu o le umukuka kapeteni i lalo o le magoto (iinei e talafeagai e tuu ai se faʻataʻitaʻiga pito i luga. O le nofoaga sili mo le faʻaputuga vai o le vai o loʻo faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina ma se tulaga o le 30-150l o loʻo manatu o se mea totino oona. Taliaina ma gaogao na feololo vaega o le umukuka headset. Tau lava e manatua lena mea mo le faʻatinoina o le tausiga o le tane, e manaʻomia le tuʻuina atu o avanoa avanoa i le nofoaga o fesoʻotaʻiga paipa.

O le a le tele o le a tumau le tane?

O le masani ai, o le tane o le omiga o le mamafa o le vai o loʻo faia i le maualalo o le kapoti e faʻamaligiina ma faʻasolo mai i totonu o le enamel poʻo isi mea, o le tioata-conmic-cermic) mo le puipuia puipuiga. A filifilia se masini, e faigata ona pulea e le tagata faʻatau le lelei o le cotings, iloilo lona onosai ma faʻatusatusa ma le tau o le vai vevela. Aemaise lava talu ai o gaosi oloa uma o meafaigaluega fai mai o lana tusitusiga mo le sili ona talitonuina. E sili ai le taulaʻi le taulaʻi i le taimi o le taimi e eseese ai kamupani e eseese o le tane. E mafai ona 3-10 tausaga.

Mo puipuiga faaopoopo i le porosi i tane ma tane mai le aumea faʻaseʻe, o le ua taʻua o le anti-ofroned puipuia Astoum mai le magnesium. ADE o le eletise e fesoʻotaʻi i le vanititi. Mai le tagata Agod i nofoaga o Micro ma Macrodoction i le CALAMAL Coating o loʻo i ai le galvanic taimi nei. Na te taofia le faaavanoaina o le soli falai i nei nofoaga. Faʻaaoga le ADDES (faʻalagolago i le tele, o le natura o le faʻaleagaina o le tau ma isi uiga) e masani ona 1-7 tausaga. Peitaʻi, e manaʻomia ona siaki le latou tulaga i le tausaga atoa pe 2 tausaga i le tausaga. O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o faʻamalosia vai vai (fai mai, shz-lcd o Sorthebens Eltroron) na faʻaaogaina le mea na taʻua o le ARODE. O se taimi masani o loʻo i ai nei e manaʻomia e puipuia mai le 'aisa o loʻo fausia e se vaega fou o le voltage. O le toʻotoo o Le Atinaʻe Lauuā, faia o Titanium, e le faʻaʻalili, ma galue o se fafagaina o eletogofi. E le manaʻomia e se tagata faʻatau se siaki, leai se tausiga.

I le amataga, oomiina o le suavai vai ma spideled stbed tane ua avea ma lauiloa lauiloa. O le mea lea e leai se mea e le afaina ai i le tiga (atonu e aliali mai i le faʻamalosi i luga o le tusi i totonu o le tusi i le tusi o loʻo faʻagaioia o le masini). Ae o lenei metotia e taugata. O le mamafa o le teuina o vai e teu ai vai mai le staneless steel e masani lava i le 2 taimi sili atu taugata nai lo le uamea o le tagata gaosi tagata gaosi. Ae o le latou taimi faʻatulagaina i le 2-3 e umi.

Masalo o le a puipuia le totonu o le vaipuna o le vai o le vai o le tafailagi faʻapipiʻi. Vai i totonu e faʻamafanafanaina lava aua e te tutusa, pei o le tane, o loʻo teuteuina i luga (ona o foliga o foliga). Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faapalepale faʻaitiitia ile vevela ole vai e mafai ona maitauina pe a naʻo le 1/3 vaega o loʻo faʻaaogaina. Ae o le ufimata na sili atu ona faigofie. E masani lava, o laina sima ma le lapoa poʻo le sili atu i le 350-400m i se lapoa o se mea teuteu o le faʻauiga o le susu (refration i le tausiga (toe setiina le faʻaaogaina o le tausiga (toe setiina le tausiga o le tau o le susu.

E masani ona tatau ona tautemu ma laʻua le tane saʻo ma le sikautila uma. I le taimi lava e tasi, luga o lona laufanua, o isi taimi e fesiligia ai le ata poʻo se mea teuteu. O nisi faa -onare faa -onare ma poletioa fale-fale, pei o le tino mafolafola o le taimane (thermex, Italia), mafai ona avea o se teuteuga o le umukuka po o le faletaele.

Fausia-i le otometi o le faʻaputuputu o vai vevela e mafai ona avea ma sili ona faigofie ma tagata taʻutino. I le itu o le tagata faʻaaoga na o se faʻafitauli o le vevela o le tamaoaiga i luga o le fale faigaluega fale ma le "mafai-mafai-le-ki. Peitaʻi, pe a faʻaaogaina e le auvaivai le tulaga faʻalauaʻitele, fai i le 2-3 vaiaso. Ile tausaga nei, i le taimi o le Faʻasalaga poʻo le Faʻalavelave Faalavelave Teʻi o DHW, o lea lava ua matua. Ia, o tagata alofa o le sili ona lelei tekonolosi mafai ona ofoina ni masini faʻatonutonuina le faʻaaogaina o se fausia-i le microprocector, pei o se taʻavale e ostiv (vallant).

O le tele o kamupani o loʻo faia i faʻamalosi o vai vevela. Maelega maelega o le Aristson ma le Hermex metotia - e ala i le tele o sapalai vai vai o le ituaiga faaputuga vai, latou, tuua, agavale i tua atu o le tele o latou tauva. O le agavaa tele o le vai o loʻo tuʻuina atu i Rusia Aeg, Drieplex, Seriemes, Serebon Eltron, Infal, o le a Ausetalia) ma Panrolux (Surty). I luga o le sili atu nai lo tau talafeagai, e mafai ona e faʻatauina siaki na fausia e ISAA (Italia), polar, portairis, faʻapea foi ma le moni maneta (Lusia). E le mafai ona alu solo i le maualuga-lelei metotia gorereje (slovenia), rivelo (Italia), tatramat (WODVAKA), World Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Democratic Device ma le gafatia o 100 liters ma le itiiti ifo i le tulaga maualalo o le faʻatonutonuina o galuega faʻatonutonu pe a tuʻutu i totonu o le tane i totonu o le atunuʻu 3 tausaga. Aapagic i le tele, ae i le 7-tausaga le penefiti, ua uma ona tusa o le 5.5 afe rubles. Elite faʻataʻitaʻiga ma le microprocector pulea e sili atu ona taugata. Tank voluma o le 50l mafai ona lelei "toso" i le 17-20 afe afe.

Tubular veter

O le faʻasalalauga lautele e faʻapipiʻi i le tafe, ma i le au tuʻutuʻuga maua mai le sefulu. E tusa ai ma le mamanu, o metabal (e masani lava ona apamemea, ae e tupu mai foi mai shicless, pei o Firemens avetaavale) faagaau. I totonu, o loʻo i ai se mulimea tuʻuga i magnesium oxide. Tennes mo vai vevela ma le malosi e oʻo i le 3kw e masani ona tasi, o loʻo liliu i luga o le tulaga "i luga o le atoaga atoa". O le ale sili ona malosi malosi o tagata tamoe e faaauupegaina ma poloka o lua pe sili atu tan. Lea e mafai ai ona e fetuunai le malosi o le vai vevela. O le Chenochierry Uese o le Tannov o se fesoasoani tele tautua (e oo i le 5 afe. Le matua le lelei o le Tounous, lea e suia ai tulaga o galue i le tuaoi o le "sefulu-vevela vai". O le iʻuga o le faʻalauteleina o le vevela o le vaesefulu, lea e faʻaititia ai lana tautua tautua. O le taumafaina o le eletise eletise e faateleina ai. I le maeʻa ai, o le fua o le tino o le mafiafia o le 1.5 mm e agaʻi atu i se faʻaititia i le vevela fesiitaiga i le vevela feoai i le tusa ma le 15%.

Ni nai upu e uiga i le nanaina

Ballad o vai vai
Baxi.

I lalo o le magoto, faʻataʻitaʻiga lea o loʻo i ai le vai, faʻapea foi ma le faʻatonutonu nodes o loʻo i luga i Rusia, e tele 'au o loʻo fesoʻotaʻi e le eletise i luga ole eletise. O tagata gaosi o lenei aga e masani ona le faʻatagaina, e le faʻatagaina, e le naʻo mea uma ua faʻataunuʻuina e tusa ai ma faʻatonuga. Ona galue ai lea o le masini mo le tele o tausaga, ma pe a tutupu faʻafitauli na tutupu i le vaitaimi o le taimi taimi, e faʻaumatia ai i latou e le mausali i lona lava faʻatauga. Ae o kamupani uma lava e patino Fautuaina tagata faʻatau e faʻaaoga ai auaunaga o le au faʻatau galuega. I mea uma lava, o le aia tatau e oso mai ai le vai sapalai sapalai nofoaga, ma sili atu ile faiga o le eletise eletise mo le faletalimalo, naʻo masini faʻapitoa. Ina ia maua se koneteina aoga brictiade, lava ua lava lea e valaʻau atu i le lata mai tautua o le gaosi oloa, tautua meaʻai vai ma ave le telefoni o le anima. Malilie i le taimi o le asiasiga ma le tau (ma le faʻaaogaina o vaega ma vaega - 1.5-6 afe o torpers.), Pe a uma ona aumaia mea uma. O le fesoʻotaʻiga o le a faʻataunuʻuina i se taimi vave, faʻatasi ai ma le tasi le tausaga pe o se tasi tausaga pe o se faʻamaoniga sili i le faʻapipiʻi galuega faia.

Afai e leai se faʻapolopolo faʻapolopolo i lou itulagi, o loʻo tumau pea le sailia o se poto masani o le palepaʻu ma se eletise (masalo i le tasi tagata), uma manaʻomia seti o mea e mafai ona faia.

E manaʻomia le eletise eletise e faʻafesoʻotaʻi ai se eletise eletise. E tatau ona ou alu ese ma le totini tuusaʻo mai le mea faigaluega i le talita. O le le talafeagai o vai o le eletise eletise e masani ona aofia ai i le afifi, ina ia sosoo ai i le faʻapipiʻi nofoaga o le mea faigaluega. A faʻapea e fesoʻotaʻi le vai o le vai i se tasi-vaega 220v network, o le uaea e tatau ona tolu-autu, ma pe afai o le tolu vaega fesoʻotaʻiga ma le voltage o 380V- O le autu autu o le vaega e fuafua i le maualuga o le malosi na faʻaaogaina e le masini. E mafai ona manatu o le 0.7-1M2 o le vaega o le koluse o le vaega o copper compper compper e manaʻomia i le 1 km o le vai vevela vevela. E manaʻomia foʻi se masini otometi mo le maualuga o le faʻaaogaina e le masini, ma le puipui puipui o loʻo tapunia (uzo) ma le trigger o le sili atu i le 30ma.

Faʻafesoʻotaʻi le vai i le tagata e nofo ai e tatau ona i ai ma le fesoasoani a Polymer (PVC, na puʻeina polethylene) poʻo uʻamea-positimer paipa. O manu feʻai i totonu o le uamea braid ma sprable uʻamea pipili faʻapitoa faʻapitoa e le fautuaina le faʻaaogaina o vailaʻau saogalemu. Mo fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga vai vevela, e masani ona manaʻomia se faʻamalosiʻau faʻatonutonu ma faʻamamaina (i le tulaga o hyderalic, oneone i le vai ia.p.). Armature e fautuaina e faʻatau se igoa igoa - e ofo atu le 'auʻaunaga O mea tau taugofie mai le maketi e masani ona le faia le mamafa i le vai sapalai. A leai, e tupu ai se lolo i le fale mautotogi. I le ulufale atu i le faʻaputuputu vai vevela e tatau ona avea ma se vaega faʻapitoa saogalemu. O le potu e aofia ai se siaki alatoto e talafeagai ina ia le mafai ona toe foʻi le vai vevela pe a tape le vai, ma le totoa). E toe setiina ai le mamafa e sili atu ai le tasi lea o le vai vevela na fuafua (o se tulafono, 6-8bar). E le gata i lea, tatou te manaʻomia se vatve o le auala ma le faagaau vai i totonu o le foloa (faʻapipiʻi ma se nofoaga malolo. O le a fesoasoani e buck vai, e mafua ai le tane ona o lona tulaga o lona lautele. Faʻalagolagoina ma vai vevela i le falemeli o le paketi e masani ona ofo atu se vaega o le saogalemu vaega lea e masani ona faʻaosofia ai a latou galuega. Lau pele faʻataʻitaʻiga o loʻo momoli atu e aunoa ma le faʻamalosia faʻamalosi ma maeʻa mo se pili (1-3 afe rubles).

Aunoa ma le skip!

A galue i luga o le vai matuitui, e manaʻomia le faʻamamaina o le sefulu o le fua mai le fua, lea e manaʻomia e fufulu ai vai ua manaʻomia le fufuluina o le vai vevela. O nisi taimi e faigata ai ona faia lenei mea i lo matou lava, e manaʻomia le telefoni i se tagata faʻapitoa mai le nofoaga o auaunaga (alu ese, 0.5-1.5 afe. Faʻateleina le faʻaititia o le leiloa o le fua i luga o le tane maneta lineter e tusa ma le 2 afe rotabs. Na faʻapipiʻi i totonu o le paipa, ulufale i le vai mafanafana. O le isi metotia e mafai ona faʻapipiʻiina se ion shappen resin faamama i le ulufale (mai le 0.5 afe rubles). O le vai tafe i tafatafa ua pala i ai, pe a uma ona ulufale mai i le vai vevela tele.

O le taimi mulimuli, e lua tafe ma mea e fesoʻotaʻi ai ma faʻaputuputu masini ua avea ma faʻaeaeaina i meaʻai e le o le ova i le kalisiu. Faʻateʻaina o le faʻamafanafana elemene iinei e masani ona faia se faʻaputuga e leʻi faʻatagaina mai se tagata electrode uaea. O se faʻafoe pe a faʻamafanafana ma feoaʻi, ma ua taʻe le faʻaputuputu ma le mafolafola i le tafe o vai. O tagata gaosi o ni masini e manaʻomia ai le eletise faʻapitoa o le eletise o paipa i le faʻapipiʻi nofoaga o le itiiti ifo i le 1,200 OMMM. I totonu o faʻataʻitaʻiga ma se sipala faʻatasi, matou te maitauina, mo se faʻataʻitaʻiga, ved e mafua mai), DH 12400 (Derebels).

O le isi uiga o le sterter ese mai le mamanu (sili atu tonu, o le nofoaga faʻamafanafana), o le a le faʻaititia o le faʻapipiʻi, faʻaaoga o ninina i ana masini. O le apamemea lea o le apamemea cube i le ituaiga o le mafolafola sipela, i luga o le taimi o le mea e osofia ai bexcha i fafo. O le vai tafe i totonu o le paipa, ma ona o le leai o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo o le tannis ma le vai, o le maualuga o le susu, faʻapea foi i totonu o le paipa le fausia.

E le tau le Haity i Zakypin, ma i omiga avetaavale. Sei o tatou fai atu i ACI faʻataʻitaʻiga (o le faletalimalo, Farani) o le Steatate Hatting elemene elemene - "Mago le sefulu" ua faʻaaogaina. E faʻapipiʻiina i se ie puipui o loʻo avea ma seevae ma e le faʻafesoʻotaʻi ma le vai. O le tele o le vevela o le faʻasoaga o loʻo faʻatagaina ai oe e faʻaititia le teuina o fua. Le mautonu o sea elemene e le manaʻomia le faʻaputuputu o vai mai le tane.

O LE Faatonutonu Ona Ruskyhuat, o Marllant, Serewon Hetroron, Osko, Ag, Bag, Baxi mo se fesoasoani i le sauniaina o mea ma saunia.

Faitau atili