Brew i le uliuli ...

Anonim

Iloilo o le maketi mo kofe kofe ma masini kofe: faʻatusatusaina uiga o faʻataʻitaʻiga, foliga o kuka kuka, fou tekinolosi ma mea faigaluega.

Brew i le uliuli ... 13317_1

Brew i le uliuli ...
Ufsa.

O tagata e ona o le DIBRE CORCE DARDS e talisapaia i latou mo le mea moni latou te vave ma leai ni faʻafitauli tele e sauni ai se mea e sili ona e fiafia i ai.

Brew i le uliuli ...
Ufsa.
Brew i le uliuli ...
Braun.

O tioata tioata fofoina toe taofia le tofo ma le manogi o le kofe

Brew i le uliuli ...
Tusiata

A. Sirrioev,

E. ERMAKOVA

Ata e E. Kullibaba

O le aso, o le kofe o se tasi o mea sili ona lauiloa i le lalolagi. E onana i pisinisi pisinisi ma itu auai, i faleʻaiga ma pa. Fesootaiga ma aiga, uo ma uo e o faatasi ma se ipu masani i le ipu kofe

Brew i le uliuli ...
Filifilia o le palapala kofe kofe, vaʻai lelei i le faigofie o lana mamanu. E faigofie ona tulaʻi mai le tapulaʻa o le vai, ma o puipui o le kofe o loʻo sili atu ona manaʻomia
Brew i le uliuli ...
E tele taimi o kofe o kuka e faaauupegaina ma faila fetuutuunai.
Brew i le uliuli ...
Jura.
Brew i le uliuli ...
Tusiata fale

A. Kotev

Ata K. Manko.

Brew i le uliuli ...
Saeco.
Brew i le uliuli ...
Ufsa.
Brew i le uliuli ...
Tusiata fale

D. Yesshkevichus

Ata V. Neftudo

Espresso kofe fai e le gata e aoga, ae e aulelei foi, matagofie. Na ia fetaui lelei i totonu o soʻo se umukuka ona o lona lofituina, ma le faʻaeteete lelei faʻalelei.

Brew i le uliuli ...
Migao.
Brew i le uliuli ...
Migao.
Brew i le uliuli ...
Saeco.

Toeitiiti lava o le kofe uma o le kofe e i ai se tagata sili ona mataala system: o se koneteina o le koneteina mo le mafiafia ma kapellable, o le le lava o kofe po o vai

Brew i le uliuli ...
Mo le tapenaina o le vai inu o ni faʻafitauli eseese i totonu o se masini cm-200 kofe (gaggenana) e mafai ona fetuʻunaʻi le tele o le kofe breaw
Brew i le uliuli ...
Aemaise lava mo tagata alolofa o moni cappuccino ma le ea susu o le vaifoo masini masini polofesa
Brew i le uliuli ...
Vinik.
Brew i le uliuli ...
Ufsa.

Rozhkovy Kolisi Dorks faatagaina oe e palu atoa le espresso

Brew i le uliuli ...
A o le tulafono, masini kofe e mafai ona galue i le kukaina o le lua ipu vai inu i le taimi e tasi

Brew i le uliuli ...

Brew i le uliuli ...
O le XP 9000 faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le eleele kofe potu potu (a) ma le '' '' '' aʻai tane tane (B) (Krust)
Brew i le uliuli ...
Ufsa.

Ina ia mafai ona saunia le cappuccino, o le kofe e tatau ona faʻauʻuina i le steam nozzle-cappuccintor. O le Horpmode Cappucpaniator e manaʻomia le tomai e faʻatautaia ai

Brew i le uliuli ...
Tusiata fale

I. URYVAYEVA

Ata e E. Kullibaba

Brew i le uliuli ...
O le mea e faʻaosoina ai masini kofe (jura) tuʻufaʻatasia gaioiga galuega ma manatua le matagofie mamanu
Brew i le uliuli ...
O le pallet mo le aoina o le shed vai ua uma ona aveʻesea, e faigofie

Brew i le uliuli ...

Brew i le uliuli ...
Essezza d90 kofe masini (NESPRESEO, A) ma le SN BOW (MIEMENS, B) o se faʻataʻitaʻiga lelei o se mea fou e masani ai i le mamanu o mea faigaluega.

Tele tagata i le lalolagi e vivii ai i le lalolagi. Afai e te taumafai e fai se lisi o fale kofe tetele, o le a avea ma se matua manaia. Balzac, ma le Voltore, ma Will Breathes Echaterna II o le a faia. E le maua se kofe ma le tofo ma le tofo, o fea le isi vai inu e le mafai ona faatusatusaina.

O le faiga masani o le sauniaina o le kofe masani i Arapi o le moni faatufugaga, e manaʻomia mai le kuka ma le tufuga, ma le taimi talafeagai o le taimi. Alas, i le senituri o le tauofoga, e leai se taimi tatou te faia ai le faia o le fiafia i le fiafia i ai pe nofo i se cafe mo se taimi umi. Ioe, ma o le Ches a Chef e le o se mea uma ... Faʻafefea ona i ai? E filifilia e se tasi le ala o le itiiti ifo o le aupito laititi o le tetee ma pasi i luga o le kofe vaivai. O le le faʻatagaina o le kofe o loʻo faʻatautaia ai le poto o le kuka o le kofe i le arabic ma le fesoasoani a le kofe pusa, ma le malosi o le kofe. Athe, o loʻo tuufaatasia le faʻaipoipoga auro-kofe o se tulaga lelei, natura, ae le vave faʻavave, lea e mafai ai ona e faʻaititia ai taumafaiga e sauni ai.

Fou tekonolosi: kofe i caldah

O masini o le kofe e faʻateleina ona faʻaaogaina, o loʻo faʻaaoga ai pi-kofe masani o pi ma le eleele, ma cordotic ato ma le kofe na faia e le fale gaosi metotia. O ia masini e ofoina atu NESPREO (Switzerland), latou i ai i le tele o le fetemalati (Siamani; faʻataʻitaʻiga CVA 2650, CVERMEND (SNITED). E tusa ai ma tagata gaosi oloa, o le kofe i Caldah e sili atu le teuina ma sili atu le talafeagai le faaaogaina. O le leai o se metotia o le faʻatapulaʻaina o faʻataʻitaʻiga agavaʻa: E le mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafefiloi fatu o ituaiga eseese o le kofe, o ni tagata atamamai e faia. Filifilia o le kofe i Caldah e laititi (le sili atu nai lo 10 ituaiga).

O le tele o seti o kofe na tuiina o ni ata eseese i Rusia, e toatolu ituaiga na salalau: Pese, Espreo kofe faia ma Espreo kofe masini ma le Espreo kofe masini. Auiliili e uiga i la latou masini, o loʻo taʻu atu i le N 3 o la matou mekasini mo 2004. Fai, o nei kofe na maua ai le lauiloa, ma e le mafai ona faia se taimi umi , o le meainu o loo sauniuni mo ni nai minute. O le mea lea, o se faaiuga talafeagai tele mo le faia o taeao kofe, aemaise mo tamaiti o matou uso, oe, e tautau ifo i luga, o le a faʻavavevave e galulue ai i le vai inu.

Brew i le uliuli ...
Tele o kofe kofe ua iloga nei ona iloaina e ala i le foliga foliga. Faʻataʻitaʻiga

Caf Goourmet (Philips) Sripration (poʻo le fitration) o le kofe o loʻo faʻaalia e le faigofie o le mamanu ma le tau maualalo - o tau o loʻo i ai i le 500-7000 toʻotoʻo. O nei vaega o nei vaega ua fuafuaina mo le eleele kofe. I le va o latou lava, latou e ese i le faatinoga, foliga vaaia, faafaigofieina o le faagaoioiga (mamanu o le mataupu, faailoilo malamalama, faamau pulea), o le afioaga o nisi galuega tauave faaopoopo (timer, faiga pulea malosi kofe ma faʻavevela otometi o le flask, faatotogaina i se IDR vai faamama). O nisi o faataitaiga o sisina pulega tau kofe tuuina atu i le maketi Rusia, e mafai ona ia matau le oloa o sea kamupani lauiloa pei Bosch, Braun, Rowenta, Siemens (uma Siamani), Delonghi (Italia), Kenwood (Peretania), Moulinex, Tefal (Farani), Philips (Netherlands), Ufesa (Sepania), Unit (Austria).

Spibiy matamuli

O le a le mea e aoga ai le mafaufau i ai, filifili se keri (fittration) kofe kofe? I totonu o tapulaʻa sili ona taua mo le tagata faʻatau, o le mea lea e mafai ona faʻamauina.

Faamama mamanu. Aveese ni faʻataʻitaʻiga o fale kofe e tatau ona faʻaaogaina pepa faʻapipiʻi pepa. Latou te tuuina atu le tikeri sili o filtration, ae le faigofie lava ona faagaoioi, e pei ona e tatau ona e maua le vaega o le faamama fou pea (1-2rub. Mo 1 pc.). O le mea lea, o le lautele o le tele o faʻataʻitaʻiga o onapo nei ua faʻaoʻo atu i le resusible nylon faamama (200rrb.). Ae o se faʻamamaina ua le maua mai ma se mafiafia e na ona togi ese, ma o le tali atu e taua tele i taimi uma lava fufulu. O nisi faʻamamafa o loʻo iai le igoa o le "Golden" kopiina mai Titanium Nitride (i totonu o le au auro). Latou tautua fiafia nai lo masani, ae sili atu foi tau. Ae peitai, e leai se avanoa o le faaaogaina o faamama i le mea ua taʻua o le "auro" e le tuuina atu -O (ae vagana ai mo vendors leai se faautauta e masani ona tutusa o ia, ma faamalamalama atu o le tau maualuga o le faia kofe).

Pulea le malosi o le kofe. A o le tulafono, o le paraxaxacal meatotino o loʻo faʻaalia mo le alu i le kofe kofe: Afai e te kuka se laʻititi o le inu, o le sili atu malosi o le iunite ua gatete. Lenei ua mafua mai i le mea moni o le masini o le maualuga o le malosi e sili atu ona vevela i ai le manaʻomia o le vai, o loʻo pasia e ala i se vaega o le vai kofe. Mea e tutupu ai e maua ai le manogi tofo ma manogi e le lava le taimi e tu ai i fafo i le vai. Ia mautinoa le lelei o le mea e mafai ai le vai inu ma faʻaaoga le kofe malosi. O lenei filifiliga e mafai ai ona e filifilia le ala lea o le vai e alu i se faamama ma le kofe. O le malosi mea inu e maua pe a tafe vai i le ogatotonu o le faamama, "vaivai" - pe a tafe mai le pa ma tauau i le puipui.

Ipu o moli moli ma le kofe. O lenei vaega faʻatagaina oe e sasaa se meainu i totonu o le vevela o le flassk ma taofi le umi nai lo le vevela. O le kofe e masani lava ona "agamalu" ma e le taliaina le le mautonu pe leai foi. Mai le vevela vevela o lona tofo o loo vete. O le mea lea, o le kofe e sili ona inu tuusaʻo pe a fai o loʻo inu, ma afai o loʻo e teuina, ona o le samoa poʻo se faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa ai, mo le iCM 20, delonghi faʻataʻitaʻiga).

Brew i le uliuli ...
Es471 kofe na fai mai le Redline Caries (Kenwood) e iai le lautele lautele o galuega. E faaauupegaina i se kuka kuka, faʻailoilo o se tauemu, o se tagata e faʻatonutonu a le Aufaʻatasi na faʻateia. Faigofie. Atonu o le mea lea tele e tatau ona totogi ai, aemaise pe a fai o le a e faʻaaogaina se kofe kofe. O le kofe o le kofe e tatau ona faʻaogaina i se mafanafana feaveaʻi. Komepiuta Faiva Faʻaputuputu le Vai o le Vaitaimi o le Suavai - Faʻatatau o latou faitauga: O le Willegebrabrabed "Windowssuray numera ma le pito i tua o le iunite e le aoga. Ia, afai o le masini ei ai le faiga noataga e puipuia ai le tafe o le vai inu pe a e aveese le flask. Latalata atu i le faila faila, o le a faigofie ona aveese pe a tatau ai? O vaega uma e faʻafesoʻotaʻi ma le kofe ma le vai e tatau ona i ai se pepa e mafai ai ona e faigofie ma fufulu.

E tusa ai ma faʻaiʻuga o le suʻega o le suʻega o le kofe fale kofe, sili atu faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai tali tutusa ma gaioiga galuega. I totonu o le "mea faigaluega", faʻataʻitaʻiga CG7221 Aval 60 (UFSA) ma UCM-533 (iunite) na faʻasoaina. I luga orgonomics, nettis cm4020 (tefal) ma tka 6001 (bosch) o loo agai atu, ma o le mea sili ona manaia na i ai i le ogatotonu ".

Teu ma le faaeteete!

Faʻalenatura kofe o se sili sili ona lelei "oloa o loʻo manaʻomia ai se mafutaga faʻaeteete. O le kofe e tatau ona teuina i totonu o se koneteina tapuni, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le ipu sima ma se tapuni malie. I le itu i le itu, o le a Iafo, ua leiloa le manogi. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, e le faʻatagaina e palapala le kofe mai le itu o fatu, na te faʻatumauina ana meatotino. E leai se mea e tatau ai ona taofia latalata mai i mea o manogi malosi, i le itu o le la susulu, i le maualuga vevela. E matua talafeagai mo le teuina o pusaaisa poʻo uaina uaina. O le pito i luga o le kofe o le kofe e le tele tele ma e masani lava 3-6 masina mai le taimi o afifiina. E tatau ona e manatua lenei mea pe a faʻatau ae le teuina i tausaga.

Espresso manumalo le filemu

Faia i le amataga o le luasefulu seneturi Espresso kofe o se ituaiga patino o meainu: e liliu mai pe afai vai faamafanafana e toetoe lava maʻisua vai i lalo o le uunaiga sili (e masani lava ona 15 pa) faamisi e ala i le kofe mamanuina lelei fledged, o le fatu o le ua preloaded i se lanu pogisa. E oʻo i le leai o se mea e otometi ai le DEPREEO Scieens e sili ona faigata i le mamanu, ma o le a le mea e talanoa ai e uiga i masini kofe! Tau tutusa:. Pe afai e mafai ona maua le pulega tau kofe a le nifo mo le faatauina atu i 1.5-10 afe rubles, lea o le tau o 10-15 afe rubles e fai si taliaina mo le masini kofe, ma o nisi faataitaiga oo mai i 50-70 afe laulelei. ma sili atu.

Brew i le uliuli ...
Saeco.

O masini kofe e mafai ai ona e otometi otometi le faagaoioiga o le faia o kofe. E kuka se ipu o Espresso, e tatau ona e oomi le ki, ma o le masini e pei o le manaʻomia o fatu, o le power o loʻo tumau i totonu o se ipu. E naʻo le manaʻomia o le moe moe ma sasaina le vai (pe a fai o le metotia e le fesoʻotaʻi i le suavai o le sapalai), filifili le manaʻomia o le ipu. O le masini e tulaʻi mai i totonu, faia kofe (espreo poʻo le ituaiga - cappuccino), o le a toe setiina le mafiafia i totonu o se pusa faʻapitoa. O le "SMART" masini o le a tuʻuina atu se faʻailoga i mataupu o loʻo tamoʻe ai le vai o le kofe poʻo le vai, o le suavai o le vai o loʻo faʻaputuputu ai le tele o le tele o le suavai. O le tele o kofe o le taʻavale, o le faʻafaigofie lava o le faʻasalalauina ma sili atu. O lea la, o le "tulaga muamua" iunite o nisi taimi e le o faaauupegaina ma a fausia-i grinder kofe, po o, i luga o le ese mai ai, e leai se filifiliga lea e mafai ai ona e faaaogaina le kofe eleele saunia-faia. O le ituaiga tau ogatotonu (tusa ma le 15 afe rubles) (tusa ma le 15 afe rubles) E lē mafai ona avea o se masini mo le susunuina ipu po o, mo se faataitaiga, o le matafaioi lea programms le 'au le masini e saunia se vaega o lana tusi pele. Ampaceco, Gaggia, Spidem, Delonghi, Innova (uma Italia, AEG-Electrolux, Bork, Bosch, Gaggenau, Krups, Bork, Bosch, Gaggenau, Krups, Miele, Siemens (uma Siamani), ua lautele e faatusa i totonu o le makingards kofe Espresso ma masini kofe. Scharer, Jura (uma-Switzerland).

O le a le mea fou o tekinolosi ma galuega o loʻo aliali mai i masini kofe faʻaonapo nei? O JURA, mo se faʻataʻitaʻiga, na faailoa ai le uunaiga a le S5, o le a le sili ona faʻamuamua e le cappuccino kofe sauniuniga taualumaga. Lona masini kofe maua e kuka i le tele o vaega: Muamua, o le vaalele o le vevela ausa mai le susu sasa au cappuccinator, lea o se ipu ma sasaina susu ua faapipiiina i masaa kofe. ua otometi lenei faataitaiga e saunia cappuccino lava e fetaomi na faamau o se tasi, ma le masini o le a faia lava ia mea uma.

Saeco ofo atu ana toleniga cappuccino. O le Primeta Cappuccino O loʻo faʻatinoina se tulaga ese o le Angy2capuctiction galuega, faʻataga oe e saunia ni ipu lua o lenei meainu i le taimi e tasi. O le auala e mafai ai ona iai se pusa faʻapitoa mo le susu, ma e le o sologa le faʻafitauli, o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina i vaega uma, e aofia ai le 'ai ario. Manaia ma isi fou faʻaaogaina i primeta cappuccino - o se faʻavasega lanu paʻi scress system mata. E pulea le metotia, e manaʻomia le paʻi i ai ma lona tulaga taua (i luga o lenei mataupu faʻavae i ATMs) - ma vaʻaia, ma faigofie.

Brew i le uliuli ...
Saeco. Kofe cappuccino - O lenei o le faalua Espresso ma le faaopoopoina o le susu susu. Tautua i ipu o le 180ml, susu susu susu ma sukalati.

Brew i le uliuli ...
Saeco. Kofe mama. E ese mai le Espreo sili atu vai. Tautua i ipu maualuga, o le leotele o tautua e uiga i le 150ml.

Brew i le uliuli ...
Saeco. Latte O se fefiloi o le Espresso kofe ma le susu (1 espreoso i luga o le 3 fasi susu). Tautua i ipu ma le mafai ona po o le 200 ml.

Brew i le uliuli ...
Saeco. Espresso kofe italia. Tautua i ipu o "demis" ma le malosi o le 60 ml ma mafiafia puipui ma lalo (ina ia malu lemu).

I le lautele, toetoe lava o le kofe masini gaosi oloa gaosi tagata sailiili ina ia faigofie ona faia le latou pulea lelei e mafai ai. O lea, o le polofesa a le polofesa kofe masini (AEG-Electrolux) mai le fou puʻupuʻu faasologa o loʻo iai foʻi se pane. O le faʻalauteleina o le vai faʻaali ai le faʻailoaina o le auala i le tane faʻatagaina oe e faʻatumu le koneteina i le taimi. O le fou faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i se faʻapitoa fesuiaiga, tuʻuina le mafai ona fetuunai le auala o faʻagaioiga o le kofe. AIA BICK CHICK CHIDER o se faamau lea e mafai ona e mafai ona fai le polokalame o le kofe mo le olo.

Faigofie ma le tausiga o masini kofe. Tele faʻataʻitaʻiga e i ai se otometi sailia o le siakiina mo ni numera eseese. Afai o le Kapellable poʻo se koneteina mo le mafiafia o le o le a le toe sologa lelei, kofe poʻo le vai, o le taʻavale taofi ma faʻaalia le feau tutusa i le ata.

I tulaga ou te manaʻo e te matauina o tagata mamanu e le o le og i tua o le tenisinia. Tele faʻataʻitaʻiga o kofe kofe ma Espresso kofe masini masini o ni galuega moni o le faatufugaga o le ata e mafai ona teuteuina le totonu o le umukuka o onapo nei. O le atoa "Foliga Vaaia" e iloga i le faasologa atoa o le Kospresso oona masini masini, atoa ma knwod, Keywoods metotia. E saʻo le auala e saʻo ai: Pe a uma pe afai tatou te manatu o le afa o le tofo, ona inu lea o le kofe, kuka ma mea faapena, o le fiafia o le fiafia!

BCB2 Divisils (Molinex).

Brew i le uliuli ...
MOULINEX lenei faasologa lauiloa lava o sisina pulega tau kofe ua tuuina Mouleinex i filifiliga tolu Valivali housings - papae, samasama ma le malamalama lanumeamata. O le mataupu o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia o palasitika, ma o le fuʻa o le ulo kofe o tioata. e tulaga tele lava le kofe pulega tau SVV2 ​​(o le tusi o le faatanoa vai o 1.5l) ma le mana (900W). Ioe, o le tasi tagata e le mafai ona inu le 10 lapoʻa poʻo le 15 tausaga le lua kofe kofe, ae mo le tele o aiga poʻo se kamupani faauo e naʻo le mea manaʻomia. O falemaʻi o loʻo faʻaaogaina i totonu o se mea e tapunia ai le aʻoga, o le faiga maumaututu, vai maualuga ma se moli malamalama ma se moli malamalama o le galuega. O le kofe kofe o loʻo faʻauʻuina i se mea lelei ma le faʻavae o le palasitika (e puipuia le tioata moli mai le gagau). Tau - 950 olo.

Aotelega. O se faʻataʻitaʻiga ma le sili atu ona taugofie ma le le mautonu o se kofe, e le o ese ai i nisi o galuega faʻapitoa ma ofoofogia, ae e faʻaaogaina le faʻaauau pea o tagata faʻatau.

Iloilo le "IVN": Totu- 4, Gamtomithithity - 4.

CG7221 AVA 60 (UFESA).

Brew i le uliuli ...
UFESA faia kofe matagofie ma se fale e faia i palasitika uliuli ma se tufuga kofe-sioki tioata. Faaauupegaina ma se tuufaasao i le vai averesi mafai, fuafuaina mo 12 male tane. Mana kofe kofe- 800W. O le Mea e aofia ai se faamama tumau nylon, o se ma tafia umia faamama rotating ma se sui sooupu dripping. O le pallet e faia i le spingless speael ma le le-o le sili ona pipii. Le atinae ua tuufaatasia faaletulafono o UFESA o le fausaga faamaufaailogaina o le ipu kofe manogi, le puipuia o le kofe saunia mai se fesootaiga manaomia i le ea. Tau - 730 ru.

Aotelega. O tagata gaosi ma ni togafiti laiti na maua ai le faʻaaogaina o le manaʻomia o le faʻamoemoe. E faigofie le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina e faʻamamaina ma fufulu. O le na faʻamaufaʻailoga o le kofe kofe e mafai ai ona e sefe le tofo ma le manogi o le vai inu i le tele e mafai ai. Udnostats mafai ona faʻaalia i le leai o se fua fuaina ma le nofoaga o le mana faʻamau i luga o le itu o le kofe, e le faigofie.

Iloilo "IRD": Totu- 4, Gamsominithivines- 5, Suifia - 4.

UCM-533 (iunite).

Brew i le uliuli ...
Vaega o le tele o le le filiga kofe kofe ma le muamua maualuga-tech style mamanu mamanu. O loo i ai se tane vai manino i se tulaga o le 1.5 lita i se fua e fua lelei manatu. O le uafu mo le maeʻa o le kofe e faia i uʻamea, pei o se potu e tumau ai le tagata faʻamaoni. Mana kofe kofe - 780-920W. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le fausia-i le eletise eletise e mafai ai ona e faʻatagaina le taimi o le aofia ai. E i ai le vevela o le tausiga e faʻatumauina ai le saogalemu o le kofe faʻafefeteina. O le otometi-tapunia le faiga o le a taofia le faʻagaioiga o le masini pe a maeʻa le 3h ina ua maeʻa ona maeʻa tapenaga atoa. Tau, 1340-1400rub.

Aotelega. O lenei faʻataʻitaʻiga o se tasi o le sili ona tele "faʻaaoga le faʻaaogaina" i totonu o le faʻafefe kofe kofe. Fausiaina-i le inisitonic timer, vevela tausiga galuega, o le auto-malosi sapalai faiga o se tasi o le tasi tenisi faalemafaufau o le a le tumau ai le leiloa. Aua nei galo le uiga o le mamanu, i le "malo o palasitika" o le uamea e iloa lelei lava.

Iloilo "IVN": Toʻia - 5, Tomai Tatau - 5, ERGgonomics - 4.

Cucina Care Duo HD 7140 (Philip).

Brew i le uliuli ...
Philips laititi ma le manaia faʻataʻitaʻiga o se kofe kofe faia. O le mana o le masini e 550W, ma le gafatia gafatia mo le vai - 0.4l, e mafai ai ona vave saunia se tasi po o se ipu kofe. Pallet mo ipu ua faia o stianless steel. O le kofe o loʻo tuʻuina atu i le Antifougual system, o se mea faifai pea Nylon filter, o se otometi tapunia faiga e tutoʻatasi le o le galuega. O le faʻataʻitaʻiga o vaega e aofia ai foʻi le lua clamic ipu. Tau - 1149 olo.

Aotelega. O le kofe kofe e iai se foliga manaia ma mafaufau loloto ergonomics. O le tane vai o loʻo i ai le lautele o le ua, o le faigofie lava ona sasaa vai i totonu. E faigofie ona mama se olo seʻaina e se paʻu uʻamea. O le mea autu o - o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatinoina e le uluaʻi manatu o le "kofe kofe mo le lua". E mafai ona matou fai atu e lelei tele mo se ulugalii, i le alofa i le kofe ma le tasi. Ae mo le tele o malo, o le faatinoga o le masini e le fuafuaina.

Iloilo le "IVN": Totu- 4, Gamtomithithity - 4.

Neftis CM4020 (Tuta).

Brew i le uliuli ...
O le tefal lenei faʻataʻitaʻiga e tosina mai ai le mafaufau i se mamanu le masani ai. O le gafatia o le 1050W, o le vai o loʻo i ai i totonu o le vai 1.25 'ma ua fuafuaina e sauni 10-15 itula o le kofe. O le fagu mo le kofe e faia i tioata ma ua faaauupegaina i totonu o se paʻu o le paʻu "e puipuia ai mai le faʻaleagaina. O le ata o le vevela extator i luga o le fagu e tulaga ese. E mafai ai ona e iloa le tele o le kofe vevela. O le lanu mumu faʻailoga faʻailoga i le vevela luga o le 65с (o le sili atu faʻailoga mo lenei meainu). Uliuli - vevela i lalo 65с (kofe e mafaufau i le malulu). O le masini e faʻaoʻo atu i se ulonega faifai pea ninite, ae o le lua-taimi pepa pepa e mafai ona faʻaaogaina i ai. Tau - 1300 Cub.

Aotelega. I le faʻaopopo atu i foliga mataʻituina, o le faʻataʻitaʻiga e i ai se epgonomic mamanu. "Fiafia i itu uma" Jug, o le mafanafana faamau i luga ma tape ma se moli moli, o se atigipusa mo pepa faamama e mafai ona faʻapipiʻi i le puipui ...

Iloilo "INT": Totu- 4, Gamtomith- 4, Ergonomics - 5.

Tumaoti Aoina TKA 6001 (BOSCH).

Brew i le uliuli ...
Bosch O lenei faʻamama kofe kofe o loʻo faʻailoaina e le maualuga malosi - 1100W. Oamai o le faatinoga e faʻaalia ai se vai vaʻai a le vai (1.44l). O lenei agavaʻa o le a le mafai ona faʻamalieina, e iai le tulaga faʻailoga ma se faʻavaeina o le fua ma se pu i le faʻaʻi i le faʻaʻi mo le faigofie o le suavai. O le kofe o loʻo tuʻuina atu i le liliu o le tagata o loʻo umiaina ma le sosolo o le faʻaaogaina o pepa pepa, o le faiga o otometi o le kofe o le kofe. O le tino o le faʻataʻitaʻiga 6001 o loʻo faia i le palakalafa, gaosia i le lua filifiliga i lanu lanu ma le malamalama efuefu. O le flask o le kofe kofe e faia i tioata. Tau, 1100 palapala.

Aotelega. I lo matou manatu, o le aoga lelei o le IPA faʻataʻitaʻiga 6001 o le faigofie lea o le fausiaina. O le UCFEVIKALS e leai ni uiga ese, ae o le Ergonomics o loʻo manatu ma le faʻaeteete: o se vai faʻafefeteina, o se tele-faitau le fua o le ulo kofe.

Iloilo "INT": Totu- 4, Gamtomith- 4, Ergonomics - 5.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le Kamupani "BS i le Fale o le Falemaʻi", "Sporcount", Droupe Seb, Evedoax, Filipo, Ufsus sauniaina mea.

Faitau atili