O le ea o le ea ma le ulaula mailei

Anonim

Vaaiga lautele i le Air Pufifious ma Ionizers Market: Feoleniga Faigaluega, masini mo sili ona tetele potu ma laiti potu, gaosi oloa.

O le ea o le ea ma le ulaula mailei 13321_1

Mailei mo le asu
Tusiata

A. Zellowskaya,

Duteirieva

Ata V. Neftudo

Mailei mo le asu

Mailei mo le asu
Air Pupitiers ma Photocatalytic faamama:

A- "utupoto-60";

B-ray

("NGO" Malamalama ")

Mailei mo le asu
Ata tifaga

O le ea o le ea "Naanoux", atiaʻeina e Iphf, fufulu le ea mai soʻo se vaifofo mamafa

Mailei mo le asu
Air Ceaner 3sk-Aca0304B (Airmafferty) ma le fitu-fitu faamama laasaga:

A-KIONIZER;

e-geon pepelo;

I le antipabacterial

faamama;

Na faamamaina e Mr. Fax;

d-biophotocatalytic

Faamama;

E-chedifier;

F-Ultraviolet Spritizer

Mailei mo le asu

Mailei mo le asu
Air Pufifiers ma Ionization Galuega:

A- PPA 0401I;

B- PPA 0402I

(Polaris)

Mailei mo le asu
DT (Arteel) faʻapipiʻi i luga o le taualuga. O le masini e talafeagai mo potu tetele, o fea latou te masani ai ma ulaula
Mailei mo le asu
Triple faamamaina faiga:

o se masini fufulu; B - eletise

CESKY;

Koale

Mailei mo le asu
Ata tifaga

Umi ea le pa puipui o AP RJH 1515 SI (Bork)

Mailei mo le asu
Fu-40se Air Parfiour (Sharp) ma Plasmaqluster System

Mailei mo le asu

Mailei mo le asu

Mailei mo le asu
Ion vaalele

Tel Xj-888 (Sourcomwert) ma se ASHRYRA-Pow Beactor (A). Ionizer ofu "Atmos" (B) ma "Atmosphres" (i) ("Adosheric necticial") ma le malamalama lotomaloai ua maua

Mailei mo le asu

Mailei mo le asu
Mama-ionizer "Super Plus Turbo" ("Mat Air") (A) ma Green Nurac 20 (B) ma le Resep

O Purifer ma Ionizers o le ea, lea na aliali mai i luga o le maketi a Rusia na o nai tausaga talu ai, o loʻo tuai ona faʻaaoga le aso i fale mautotogi. I le tofo, le ofisa ma ulaula potu, na latou faʻaleleia atoatoa le tino o loʻo i ai nei, e ui lava latou te le mafaia atoatoa.

Faamama le saogalemu o le soifua maloloina

Mailei mo le asu
Grace Charies Air Parfifing (Euromate) - matagofie ata tusiata mamanu. E mafai ona faʻaaogaina le potu ma se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Grace Schual Faʻatulagaina o Sphal, eletise eletise

O le taatele ma faʻaputuga faʻaputuga ma faʻaputugatiʻe, masini solofanua lafumanu, masini, pei o se tulafono, e tele naua. I le tele, latou te faʻatusatusaina i se tamaʻi laupapa laupapa poʻo le TV. Faapipii luga o le fola, i luga o le laulau pe tautau i luga o le puipui. Faigofie ona feagai ma taunuuga o le "tasi-tagata ulaula". O loʻo fausia tomai faʻapitoa ma fausia-i faʻataʻitaʻiga i le masani ai, E i ai meafaigaluega mo pars, pakiala o taʻaloga taʻaloga ma isi nofoaga ma le ogaoga o le faʻaleagaina o le tapaa solo. Latou te amio lelei e faʻatau pe a tele ni tagata ulaula ulaula i lou fale mautotogi. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e sili atu ona taugata, ae o le fale e gata ai i le fale. Ma le isi, o le latou auaunaga e moni lava o se pene. Ischathas, ma metotia faʻapitoa e foliga sili ona lelei: A e masani ona masani ai ma le masini o loʻo iai se lagona o le paʻi atu i le "container sili tekinolosi". Ioe, ma e le faigata le taulimaina. O le faamamaina o le malosi o loʻo fetuunaʻi mai le vaega i luga o le fale faigaluega fale, mai le suiga mamao pe otometi e faʻalagolago i le tulaga o ulaula.

I le taimi o faʻagaioiga, o le masini e masani ona faʻaoʻo (a itiiti mai 2-3 taimi i le itula) pamu e ala i le lava o le ea atoa o le ea faʻatumu. I le taimi lava e tasi, o le ea e faʻamasinoina i le tele o le tulaga faʻamamaina faʻaaogaina le fausiaina, lea i mea na masani ona le itiiti ifo ma le toʻalua.

Mailei mo le asu
Air Purfiirier MC 704 Avam (Daikin) ma le tolu o le vaega o le faʻamamaina (pefu, eletise, eletise

ma ata tusi

Faamama). Mana o lenei masini - 27w. O le mama e aoga mo nofoaga ma se vaega o le 60m2 mo se faʻataʻitaʻiga, ma le microparticles, mai lea o le masini faʻamamaina ma vaifofo faamama. Taimi-faʻataʻitaʻi "atamai" manogi-faʻavae tuufaatasia faʻavae e faʻavae i luga o le faʻamalosiʻau kapoti. (E ala i le ala, o le faʻamamaina o le kesi na faia mai le faʻamalosi o le kapoti, lea i le taimi o taua o le luasefulu seneturi o tagata, o le ea o loʻo taofia e le eletise ona ulaula lea ma toe faʻaleleia ni micropartarles o loʻo lafoina i luga o le leaga ua molia. Ona o le maualuga maualuga o le faʻamamaina o mea e toe faʻaleleia ai vailaʻau, Air Pupitis ma le eletise eletise e sili ona fiafia i potu ma le tele o le tabacco. Ma le mea mulimuli, o le ata puʻe o ata e le agalelei tele e faʻatatau i le tapaa ulaula. I le avea ai ma tagata poto mautinoa, i le lelei, o ia lava e tele taimi nai lo le faila o isi ituaiga uma. Afaina le afaina o le tino maliu i totonu e le faaputuputu, ae pala i lalo o le gaioiga o le ultraviolet storeding i le i ai o le ea natura (carbon dooxide ma le vai).

Mailei mo le asu
O le masini lelei e aveese ai le manogi o le tapaa ona o le faʻaaogaina o le faʻamama o le faʻamamaina ma le biofoo-catalyst ma le le tumau o le le tumau "e tatau ona latou lafoina ai le le tumau" e tatau ona latou lafoaʻi ai le le tumau. suia e tagata fou. O le tau o masini heconafiti hepa e masani ona le sili atu 550-700 rubles., I le potu ulaula latou te auauna atu i le 2-6 masina. Ua toe faʻaleleia lava e Coal masina uumi --12, o le tau o le New Col Colsette o le 400-1500rub. O le tautua ola o elemene ata o elemene o 1-2 tausaga, ae o se asu tele le potu suia latou, atonu o le a masani ona masani ai. O le sili ona umi "umi-taʻalo" (i tulaga o le aiga e mafai ona faʻafetaui e faʻavavau) - Ongorostatic faila. O i latou, o le tulafono, o loʻo faia i uʻamea ma faʻatagaina le tele (i nisi faʻataʻitaʻiga i le 250 taimi), faamamaina (flushing), o lea na faʻaititia ai le tau o meafaigaluega.

I totonu o le Air Caunners Faʻaaogaina ma Hepa Uptersters mafai ona matauina faʻataʻitaʻiga ponaivi 7162 (Plasson, Switzerland), HOODA, Taiwan). Ua ofoina i totonu o le 3.3-4,2 afe. olo. Coal filters o loʻo aofia ai i le sapalai o le z 7040 (Electrolux, Supten) taua 8.8-10.6 afe. olo. ma le tele o isi masini. O se sui malamalama o le polofesa o le elefane poʻo se paipa eletise eletise o loʻo avea ai le paʻu ma le alofaga o le arripar o masini (tusa ai, netherlands, netherlands). Vaʻaiga: Meduamax, mo se faʻataʻitaʻiga, Tau 63.6 afe. olo. O le ea paʻu ma ata pueata o loʻo fuafuaina ma faʻamalositino e ala i le Daikin (Iapani) - e ofo atu, mo faʻataʻitaʻiga, m 704Vi faʻataʻitaʻiga. Matou te valaʻau foʻi bok (Siamani). I totonu o le tagata faʻatau a Rusia e matauina "faʻamatalaga ma tekonolosi ma tenisi iniseti" (masini "Sezheazh-60"), o le NU-60).

Mailei mo le asu
Architect-designer

L. Fedorenkon

Ata e A. Rydalov

Air Purfiirier AP Rih 1818 SI (BOOK) faʻaaogaina ma le tolu-laina faʻamaluina faiga o le stating i luga o le vevela o le ea-leai O le faamama agavaʻa e le naʻo le ea paʻu paʻu, ae faʻapea foʻi nisi ituaiga o mea faigaluega e mafai ona fesoasoani i le tau faasaga i le tapaa a misa. Ave i le itiiti ifo o le ea ea, o loʻo i ai nei i le aso e toetoe lava o umukuka uma. Afai o sea masini e faʻagaioia i le toe faʻaleleia o le taimi, toe foʻi mai le ea i tua i le potu, ma o loʻo faʻaoʻo atu i le ea o le ea mai le ea mai le ea Faiga. A o le Experctor galue i se tuʻusaʻo-tafe auala, aveesea 400-700m3 ea mai le umukuka i le itula pe sili atu, e ono lelei ai o se isi mea o loʻo i ai i se isi tulaga. Ua lava lea e faʻataʻitaʻi i luga o le mea faigaluega i le taimi poʻo le maeʻa o le malosi o le mana ina ia faʻamamaina le potu le manaia o le asu i nai minute. O le tele o kamupani o kamupani o loʻo ofoina atu i luga o le The Cussian Expractor: Krona, Jeet Air, HALIC, HABER), CATES), SIEMES), Giemens (Siamani), Siemens) O le tau o nei masini o 1.6-26.5. olo. ma maualuga atu.

Seisi masini faʻapitoa, o loʻo mafai ai ona ou tau ulaula i potu ma le umukuka, o le vaeluaina polokalama. O faʻailoga o lenei ituaiga, e te iloa, e le o mea uma e mafai ona lafoina le ea fou i totonu o le potu, poʻo nisi fasimoli o loʻo tautua, e manaʻomia le sili atu ona taugata. Ventaila i totonu o le potu ulaula latou te le suia. Ae ia mautinoa le faʻagaioiga o le ea, o loʻo i ai i totonu o le potu, o le faʻaauau lona toti lava i luga o le tagata faʻaaogaina tuuina atu tulaga ma faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o latou malosiaga. O le tutusa e le aoga le faasee: E le o malosiaga i le tau mai fafo potion conditioner ma Air Pustifiers.

O le tamaoaiga ma le tapaa a le tapaa e aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, Plasma Air Defication. O le iʻuga e maua ona o le malosi o le ea o le ea ma le isi vaega o loʻo faʻamamafaina e faʻaaoga ai le catastst. Spot systems ma puipui i totonu o loʻo faʻaogaina i totonu o le plasma faamama (o loʻo taua pea i le Workstrostatic) o le Runta Generam, Toshiba (Iapani)! O le ata o Toshiba Daseika o loʻo taʻua foi, o le a le maketi faʻapitoa e faʻataʻitaʻi i le Aneti-Baccane meatotino o masini. E matua faʻapitoa lava faleoloa e faʻatau ai Daseika, o le lelei o le masini taʻitasi e mafai ona suʻesuʻe le tagata i se tasi e ala i le mea faʻapitoa. I luma o le tagata faʻatau, o se mea pueata mea pueata o loʻo i ai le plasma datester daseitika, tumu i le asu. Ina ua uma ona fetaomi le faʻamau i luga o le mea puʻeata, o le faʻamama amata ona aveese le asu, lea ua matua faʻaleagaina atoa i ni nai sekone, o le meaao e toe faʻaalia ai le mea pueata.

O le tau o vaeluaina-faiga ma Plasma Dealters eseese i se lautele lautele lautele. VMOSkwe o se mea lelei Iapani gaosiga iunite ma se malosi o 2-6kws e mafai ona faʻatauina mo le 39-48.3 afe. olo.

Fale suesue

Mailei mo le asu
Tusiata

A. Zellowskaya,

Duteirieva

Ata V. Neftudo

I lenei sfugoga a le ea ea e fesoasoani ai e faamama le ea mai le tapaa smoog. Ae o le tele o manogi ma meaola oona o loʻo aveʻesea lava i le auala e aunoa ma le faʻamamaina o se puipui o se puipui na latou ulaula, o le numera leaga ua faʻaititia. Ae o le latou numera e mafai ona faʻatumu i ituaiga uma o mea faigaluega. O le sativeration o le avanoa ma le le lelei le totogi o lenons e fesoasoani atu i le aveeseina o le voluma, o se siitia o tomai atamai. E le gata i lea, o le maualuga maualuga o le le lelei moliaga o le malulu o le na o namu ma le namu, lea e mafai ona alu i le potu ulaula, ma ua tele isi meatotino. Ae sili ona taua, i totonu o le potu, ae ui i sina mea itiiti, o le atoaga o le sea e lagona i le vaomatua ma le vaipuna o le a lagonaina. Filifilia o se masini, e tatau ona manatua ai pe a oʻo i le ea i le ea, o le ozone kesi ua ulufale i ai, o loʻo i ai i le tagata o loʻo saogalemu. O le totoʻa o le ozone i totonu o le le mautonu 30m3 potu i se mamao o le 0.5 m mai le ionizations e le tatau ona sili atu i le 100mkg / m3 (MPC). O le taua o lenei tapulaʻa e tatau ona faʻamalamalamaina i le mea faigaluega i le mea faigaluega tusifolau.

O se tali lelei mo le leaga o le mea o le locmorisas ea mama. E mafai ona fesoʻotaʻi le paleni paleni ma faʻamama le ea mai le microparinales o tapaa ulaula ma le pefu. O le palapala uma na ave ese mai le ea i le faiga o faʻagaioiga o le masini ua teuina i luga o le faʻapitoa o faʻailoga o loʻo tuʻuina i totonu o le kaseti. O loʻo faʻaauau pea poʻo le suia o le a le manaʻomia, naʻo le tasi o le 10-20 aso uma e ave i fafo le kaseti ma solo o papatusi i se ie susu. O le faʻataʻitaʻiga "Ovion-c" Care Watch ("Pupteks", Lusia), XJ-902 (SIMAIRY) KETALNR ", Lusia). O le tau o meafaigaluega o 1.3-6.9 afe. olo. O le Iona Air Coanner mo le aveesea o le asu mai le ulaula xj-888 (le ea e tusa ma le 1,3 afe. olo. O se tamaʻi laulau moli, o le matafaioi a le pefu o le pefu o loʻo i ai le taʻalo ... ashray.

O le galuega a le ionization o loʻo tuʻuina atu foi i le tele o mea mama, lea ua uma ona matou taʻuina. O le mea lea, afai e te fuafua e faʻatau se mea faʻapena, faʻatau se vavaeʻese ionazer e le talafeagai.

Mailei mo le asu
O lenei matagofie ea le ea oonazer

(Alpine Systeries) mafai ona avea ma totonu o le teuteuina o le ea i totonu o le ea o pa o loʻo i ai i le faʻaaogaina o mea, e taua le faʻamatalaina o mea faigaluega (Iapani) ma le ata prassacester. Tele o Ionizers mafai ona faatupuina le le lelei molia oona e mafua mai i le "puʻeina" o se electron okesel mole. O loʻo tatagiina ai e le Invex Ginec Georrators e le H2o vai Mole o loʻo aofia ai i le ea, i luga o le mea lelei) ma le le lelei o2- (okesene O mea e faʻatagaina e ausia ai se paleni paleni, toeititi lava tutusa lelei i le natura (i tulaga masani i le ea, o loʻo i ai i le sili atu lelei ma le le lelei oona), o loʻo sologa lelei ma le le lelei oona. Faʻataʻitaʻiga Fu-40se, fu-21se (Shand) mafai ona faʻatauina mo 11-12 afe. olo.

O loʻo fuafua e maua ai le ea ma nisi vaeluaina o faiga. O lea, o faʻataʻitaʻiga uma ma se eletise eletise (plasma) faamamaina faʻaopopo i le ea faʻamanino mautinoa ia te ia i le taimi. Faʻataʻitaʻiga, pe a faʻagaioia le Nocria aoao polokalama (Fujitsgu lautele), o le faʻaputuputu o le le lelei o le malulu o le kiona i le ea ). Le lelei le lelei le lelei o tupe maua e leai se mea e aunoa ma plasma faamama. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga ma ni nila ilizers ua tatalaina e tagata filifilia (Isaraelu), hoaer (Saina), spanang (Iapani), samsu). O le tau o ia meafaigaluega o le 9-46 afe. olo. O le plasmaqverter oon generator o loʻo iai nei i totonu o le poloka i totonu o le AE-XP Split System.

  • Faʻafefea ona aveʻesea le sipai ulaula ma manogi i totonu o le fale mautotogi

Faitau atili