Faaopoopo avanoa i le pusa apamemea: e talafeagai

Anonim

O le faia o le tatalaina o le tatalaina i totonu o fale o le 'aina o fale nofomau: Polokalama o le Propolov Device, faʻafesoʻotaʻiga o faʻamatalaga ma maua ai pemita toe faʻaleleia.

Faaopoopo avanoa i le pusa apamemea: e talafeagai 13322_1

Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
Tusiata

A. Vlasov,

O. Lusenkova

Ata e D. Minkin

Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O se faʻataʻitaʻiga o le tatalaina o le avanoa. O le mea e sili ona masani ai nofoaga o le tuʻufaʻatasiga o umukuka ma le potu. E lua potu tuaoi o loʻo liliu i se potu o le potu malolo. O le tatalaina i le va o le umukuka ma le potu malolo ua faaaogā. O le ulufale atu i le potumoe na siitia i le itu taumatau

Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina
Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
Tusiata

A. Skymin,

I. Volkov

Ata V. Neftudo

Leai se mea e fesoasoani e fesoʻotaʻi ai e pei o le tele o le faʻamalama i le va o potu tuaoi. O le ulufale atu i le potumoe na faaseʻe atu mai le alatele i le potu malolo. E matua faalauteleina i le tupe alu o le alatele.

Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!

Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!

Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
E le faʻatagaina le tatalaina o avanoa e latalata i le 0,5-1A-1M mai le nofoaga o fesoʻotaʻiga i le va o puipui e tautua ai, papatusi o tapulaʻa, utupoto i le avanoa .D.
Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina
Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Vaaiga Vave, o loʻo tatalaina pea!
Tusiata fale

D. Smirnov

Ata V. Neftudo

O le tatalaina i le afifi puipui atonu o se nofoaga lelei mo se pusa pa. O le tauaso o le manatu o le taui o le taui o le mafai ona suia: e mafai ona sui le umukuka ma le faletaele na o le folo muamua. E tatau ona maitauina o le masini o le avanoa i le fanauina o puipui e uiga i le 2m e masani ona le taliaina

O nisi taimi mo se faʻalapotopotoga mataʻutia o le avanoa poʻo le faigofie o le aiga atoa, e te manaʻomia se faʻauiga sili ona lelei, tau i le foliga o le tatalaina i le fanauina o le ufiufi. O le tulafono lafoaia o lenei pu o le a le fetaui, ae o le a sefe ai ou neura ma o le a sefe mai faafitauli i le lumanai. O le aso o le a tatou taʻuina mai ai fale talitane e faʻatagaina e faʻatulaga ai avanoa, pe faʻafefea ona faʻatinoina se galuega, faʻapea foi ma lona faʻagaoioiga.

O le fausiaina o avanoa i totonu o puipui puipui o loʻo aofia i le lisi o gaioiga faʻatagaina pe a toe faʻafouina fale i fale nofomau. Faia e tusa ai ma le poloketi, e atagia uma suiga na faia i le tulaga muamua na faia i le tulaga muamua (aofia ai ma ni avanoa). O le poloketi e noatia e faamaopoopo i vaitaimi talafeagai. Le faʻatagaina le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le toe totogiina.

Sili atu i le tulafono ...

O le potu lelei o loʻo faia le amataga, e mafai ona valaʻau atu tagata nonofo i le talosaga a tagata o loʻo toe fausia ma le toe totogiina o le toe fausia ma le faʻauigaina i le fale. I le mataupu faavae, e le mafai ona faʻaofi le nofoaga i luga o le faʻavae e tumaʻoti meatotino tumaʻoti. Peitaʻi, afai na fausia le 'olo na fausia ma faʻatafuna paʻu ai le tagata asiasi e ulufale atu i totonu o le fale ma e aunoa ma se faʻatagaina. E tele lava mataupu ua lauiloa pe a faʻaaogaina tagata masani ai e le manaʻo e tatala le faitotoʻa, o tuaoi na tafeto ai ma le vevesi, pe a fai o le faʻamasinoga.

O le faasalaga e le mafai ona toe totogiina o le 1-2.5 afe. olo. O le tele o le faʻasalaga o le faʻasalaga o le tagata e ona e manaʻomia se vaitaimi e toe faafoi mai le fale mautotogi i le setete talu ai. Afai e le faia e le Villator lea, o le asiasiga o le a lafoina le mataupu i le faamasinoga. I le tulaga o le fale faigaluega e mafai ona faaigoaina, e aunoa ma le tuʻuina atu o le isi fale. O le 'pule o le a tumau e aunoa ma lona mautotogi, lea o le a faʻatau atu mai i ai, ma o le a maua ni tupe na mafai ona faʻatau mai ai, ma o le a maua ni tupe na mafai ona faʻatau mai ai, minu ao tau o le fasiotia o le faaiuga o le faʻamasinoga.

Faʻafefea ona maua se faʻatagaga

O le sailia pe o le a faʻatagaina oe e faʻatulaga se avanoa, feutagai i le tautua "tasi faamalama" vaevaega o le fale o lau taulaga poʻo le itumalo. O le mafuaʻaga o lau gaioiga o le mauaina lea o se pepa aloaia "faʻatagaina e toe faʻafouina nofoaga ma le gaosiga o galuega fesoʻotaʻi ma galuega galue i se fale nofomau." O loʻo faʻatagaina ina ua maeʻa le tuʻufaʻatasia o le lisi manaʻomia o pepa aloaia, lea e aofia ai le poloketi. Ina ia mafai ai e le tagata mulimuli o le a fesoasoani ia te oe i se faʻalapotopotoga o loʻo auai i le mamanu. Tulaga faʻatonutonu aiaiga mo lona Faʻatulagaina o pulega talafeagai ma pulega faʻatonu e tatau ona tuʻuina atu mo le tapenaina o le poloketi ma galuega.

"O le a le mea e lelei ma o le a le mea leaga?"

Leai "masani" ma muamua "faʻatagaina" le "toe faʻaleleia, e le mafai ai ona faʻamaopoopo, e le o iai. Aevae mea, e faalagolago i mea uma e le tele mai le faasologa o le fale, ae mai le fola, tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma isi tulaga o pa ma tele isi tulaga. Ina ia saili pe o le nofoaga o lou fale mautotogi ma isi itu e faʻatagaina ona faʻatulaga le tatalaina, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiga le faʻalapotopotoga aufaʻafe lea e i ai le laisene e suʻe ai fale. O le inisinia iloga o le a suʻesuʻe ai le fale mautotogi ma o le a faia se faʻaiuga faʻapitoa e uiga i le tulaga o fale feʻaveaʻi. O le tulaga o puipui ua iloilo i auala eseese. Tele ni faʻaletonu e faigofie ona vaʻai ma e aunoa ma le faʻaaogaina o masini. O le toʻa mautu o meafaitino mai i puipui, o le afio ai o le gaogao ma togafiti na faia, faʻapea foi ma le pepa ma le laasaga o le faʻamalosia, e mafai ona faʻaalia e faʻaaoga ai masini ultrasoundondorig meafaigaluega. Laugatasi, faʻataʻitaʻiga, ua fuafuaina e faʻaaoga le Schmidt metotia.

E i ai (I soo se mataupu, Atonu e tatau ona iai iina) faʻamatalaga e uiga i faʻaogaina uma o loʻo iai i totonu o le fale, lea e tatau ona faʻaogaina i le fuafuaga. E taua tele, aua o tatalaina lelei tele le faʻavaivaia o fausaga ma fou fou e ono le maua ai le faʻatagaina. I se faʻaopopoga, e taua le faʻatulagaina o le nofoaga o le outlook faʻatatau i le pu tutusa na faia mai tuaoi o loʻo i luga o le pa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona lavea e se tasi matala i le suia i le siaki, sefe e faʻatulaga ai i latou i lalo o le isi. O se mea ofoofogia le ofo ai e mafai ona faʻaalia i totonu o le fale lea e fausia ai le fale, atoa ai ma ua natia o faʻafitauli o le tausiga o fausaga ma faʻavae e le noatia.

E iai le paʻu taua lea e maua ai le fale mautotogi, ma le gatete o le fale. Ma, i totonu o le potu o le 22-Fafo fale o le faasologa Ofisa, o le tatalaina o ato i luga o le 2-5 fola faasino e le mafaitaulia. Nai lo lea, maʻimau talafeagai, ae le o le faʻatinoina, aua o le uati i le faʻalauteleina o le a faalelei i lalo ifo o papa i lalo ifo o fola i lalo ifo o loʻo i lalo ifo o fola i lalo ifo o le faʻavae. Fai sina faigofie mo tagata nofonofo o uluai falaoa a le au, ae o le faamalosia o le fausiaina o latou fale mautotogi o le a 30cm e faia ai se manumalo. Symome, o le tele o poloketi e taugata tele. O le tapenaina o puipui i fale tuai ma poloka fale e le tatau ona ootia ona o latou laei, ma ma muamua latou te le fuafuaina. O le uiga lelei o fale fausia mai le 1985 i le 1995, ma le tele o fale fou fou o aoga i lenei vaitaimi e manaʻo ai. O lea, faatasi ai ma malosiaga eseese malosi, o le taunuuga atonu e sese.

I se aotelega, o tagata faapolofesa mai ni isi nofoaga fausaga, ua le mafai ona faia se tali saʻo i le fesili pe tusa o le tatalaina o mea uma. O le avea ma auala pe le faʻapipiʻiina na o le vave lava o le asiasiga o le mea. O fale o le tino o le masani ai o loʻo faʻatagaina e le masini o matala i puipui-diaphrammagms, koluma (fata, faʻatusa o le faʻapipiʻiina o le fesoʻotaʻiga i le va o laina. D.). O puipui-diaphramms na faʻaaogaina tele i totonu o faʻavaʻa fale o loʻo fausia i le 80s. (tagata atiae- "Mospruck" ma "mosprofrorjocject" ma e lauiloa tele i fale faaonapo nei. Ua latou va i le va o koluma ma tuʻuina atu ia elemene o le Bo / fuaina o le faʻamalosi, faʻalelei ia latou aiga i le tasi ma le isi. Saili poʻo fea o iai puipui i le fale, e te mafaia, e te masani ai, ia e masani ai oe lava ma lana poloketi. O fale o le Monolithictic fale uma puipui o le amota. I le faʻataʻitaʻi, faʻatagaina le faʻatagaina i le masini i latou e moni lava. Pau lava le fesili o le a le mea e foliga ai le a o le a o le a o le a o le Amplisisist Statement ma le tele o le tau.

E matua faasa lava ona faʻatulaga le faʻaaogaina e latalata i le 0.5-1M mai le puipui i fafo o le fale, faʻapea foi ma faia se sini fou i le taimi o loʻo i ai nei e faʻatulaga ai le faʻatulagaina O le sili mamao i le va oi latou, o le lelei tele aua e mafai ai ona e tufatufa atu le uta. I se faʻaopopoga, e le faʻatagaina le masini, lea:

O tuʻufaʻatasia o le faʻagaioiga o le fale ma le nofoaga o tagatanuu faʻaleagaina;

O le malosi, faʻatapulaʻa o le faʻatulagaina o alafua o le fale e faʻalavelaveina poʻo lo latou faʻataotoga na tupu;

O loʻo iai le faamaapeina poʻo le faʻaititia o le koluse o vaega o fefaʻatauaʻiga o atinae;

O avega i luga o fale lagolago o loʻo faʻateleina ai le poloketi e faʻatagaina.

Faia o se Poloketi

O le pule o le au faipisinisi o le a atiaʻe se galuega faʻafouina mo oe, o loʻo iai lou finagalo i le faʻavae o le faʻamatalaga faʻapitoa. Actreath Mo faʻatinoina toe faaleleia ma galuega faʻaalu mai le taimi o le faʻaiʻuina o se konekarate na faʻataufa ai ai se feagaiga.

E tusa ai ma le tele "alualu i luma" pepa i lenei itu, o le pulenuu o Moscow n 378-pm dited 11.04.2000. "Ile tulaga o le faʻatinoga o le faʻatinoga o le poloketi ma le polokalama polokalama i Mosco" - o le tuʻufaʻatasia o le poloketi faʻamaumauga o aofia ai:

Fuafuaga o le fola i kopi o le BTI Plam e faʻailoa ai vaega, o loʻo fuafua e tuʻufaʻatasia, faʻapipiʻi ni vaega ma vaega o le faʻaputuputu o avanoa i totonu o le matala i totonu o luma;

Faʻamatalaga o vaega fausaga ma node (pe a manaʻomia);

FAITAUGA mo mea inisinia i totonu, faaiʻuga i le galueaina o inisinia a te aofia ai tulaga (pe a manaʻomia);

Faʻasino faʻapitoa i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le maualuga ma puipui puipui (pe a manaʻomia).

O le tala o loʻo faʻaalia ai le nofoaga o "susu" sone, o le ea, faʻamafanafana, faʻamafanafana, vai paipa ma le eletise atoa. O le masani masani a le masini mafai ona tau mai le tele o sefulu o le afe o le afe; Faʻatulagaina Poloketi (ma se auiliiliga suʻesuʻega o vaega o totonu, lanu lanu na faia i le 3D ata) - mai le 100-200 afe. olo.

Matou te faia se maliega

Faʻamatalaga faʻapitoa e tuʻufaʻatasia i vaega nei:

Asiasiga fale;

Atunuu le vaʻavaʻaia vaʻalele;

Setete o le vaituloto ma le epidemiologgismismiologs po o Rospotrebnadzor;

Tagafau o Tasa;

tusiata ma le fuafuaina pulega;

Paleni;

O se faʻalapotopotoga poto faʻapitoa e iai le aia tatau e tuʻuina atu ai ni faaiuga e iloilo ai faʻamaumauga o poloketi.

E faamaopoopo le toe faaleleia poloketi, lea na o le tatalaina masini i le Waseer Wall ua fuafuaina, pei o se tulafono muamua e tolu (Talu ai o le taumafataga o le kesi asiasi). Afai, e le gata i le faia o le amataga, e leai ni isi suiga i le fale mautotogi, o se asiasiga i tagata fuimu ma le Probeatbiadzor o le a mama. I aʻai uma, o le faʻatulagaina mo le tuʻufaʻatasia o pepa faʻavae o faʻamaumauga e iloga, ae o le lisi lava e tasi o loʻo tuʻuina atu i soʻo se mea i totonu o le atunuʻu fale. E le aia le Pulega e manaʻomia le tuʻuina atu o isi pepa aloaʻia, vagana ai o loʻo lisiina i le poto. 26 LCD RF:

O se tusi talosaga mo toe faaleleia ma (po o le) toe fausia i le faiga ua faamaonia e le Malo o le Federega o Federation Federation (o lo o tusia i luga o le ulutala o le fale);

o taiala mo le toe faia ma le (pe) toe fausia o nofoaga nofomau (muamua pe faitau kopi);

saunia ma teuteuina i le fuafuaga faatonuina poloketi o le toe faaleleia ma (po o le) toe fausia o fale nofomau ai;

o le Vohocwport o le toe faʻatulagaina ma (poʻo) toe lafoina nofoaga o falemaʻi;

Maliega i le tusiina o sui uma o le aiga o le fale faigaluega (aofia ai le le tumau le tumau), o loʻo faʻaalia e le tagata o loʻo i ai i le saini o le pepa ma (pe) toe fausia fale nofomau i lalo o le faʻafesoʻotaʻiga a le lautele);

O le faʻaiuga o le ata tusiata, talaʻaga ma aganuu pule i luga o le taliaina o le toe faʻafouina ma (poʻo le) o nofoaga o loʻo iai o le suʻega o le tusiata, talaʻaga poʻo se aganuu.

O lea, o le lisi o pepa e manaʻomia e maua ai le faʻatagaina e toe faia le fale ma faʻatino galuega, e foliga pei o lenei:

o loʻo iai nei le Ata fouga o loʻo iai nei;

Faalauteleina i le foloa foloa;

BTI Tusi Faamaonia (fomu 1a);

BTI Tusi Faamaonia (Pepa 5);

Tusi Faamaonia o le umiaina (poʻo le faʻatauina o le maliega);

faasaʻosoʻo mai le tusi fale;

o kopi o le Tala Tau Tupe ma Tagata Lava Ia;

Faaiuga o le faʻamatalaga (fasiotia e le Faʻapotopotoga o loʻo iai lana laisene);

Le totogiina o le fale gaosi o le fale mautotogi (faʻatino e le faʻalapotopotoga ua laiseneina);

Maliega i le faʻatonutonu a le tusitala (o loʻo i ai i le poloketi poloketi);

Maliega i le tusi a tagata uma o le aiga o lē e ona po o le kanega, o loʻo nofo ai i se fale mautotogi i nofoaga o le auala e tatau ona faia ai le tatalaina;

o le maliega a tagata e ona fale o tuaoi ma galuega;

Inisiua (pe a fai o le tupe o le a mafua ai le faʻaleagaina ona o le masini o le tatalaina, ma saufaʻe o le fale mautotogi o le fale mautotogi se tagi);

konekarate mo le aoina o lapisi;

konekarate mo le mataituina faavaa ma le paleni tagata e umiaina;

Faʻatasi ma le pemita, Fale o Vaʻavaʻai Polokalama o le "Mekasini Toe Faiga ma Galuega", lea na ai le taʻitaʻiina o le tagata. O loʻo faʻamauina o le aofaʻi atoa o le toe faia o le toe faia o otaota ma aiaiga o le faʻatafunaina o lapisi.

  • Toe fausia o se fale mautotogi i totonu o le potu atoa: faʻafefea ona uia puipui puipui ma isi aoga aoga

Faitau atili