Fusi o le Faalapotopotoga

Anonim

O le fale e lua-faleʻoloa ma se vaega atoa o le 160 M2: O le tele o sitaili o loʻo fesoʻotaʻi i totonu, o loʻo faʻamamafaina e potu taʻitoʻatasi le natura o lona pule.

Fusi o le Faalapotopotoga 13325_1

Fusi o le Faalapotopotoga

Fusi o le Faalapotopotoga

Fusi o le Faalapotopotoga
O le vaega o le faʻata i se vaneina na i luga aʻe o le afi mumū, o loʻo faʻamaeʻaina foi le lautele o le potu lautele o le potu malolo.
Fusi o le Faalapotopotoga
Booden Pillar Lagolagoina Myzzanine ma Auauna o se lagolago lagolago
Fusi o le Faalapotopotoga
O loʻo faʻamauina i luga o le puipui o le TV o le TV o loʻo fetaui lelei i totonu o le potu malolo teuteuina i le agaga rococo
Fusi o le Faalapotopotoga
Fola i totonu o le potu malolo tautua se tamai laupapa, ma i le umukuka ma le tiʻetiʻe-chitamic fueseese
Fusi o le Faalapotopotoga
O le 'eseʻese vaega o le sone o le matagofie o le matagofie chandelier ma crystal faʻamalologa
Fusi o le Faalapotopotoga
Mo mea faʻapipiʻi i luga o le ofisa o lē e ona, o le pitonuu o penina lanu enaena ma spicy moli lanu
Fusi o le Faalapotopotoga
I le ata o le umukuka, ua tuʻufaʻatasia le laʻau ma le chrome uamea
Fusi o le Faalapotopotoga
O le potu o le tama a le afafine "mafanafana." O lenei na ausiaina le faʻaaogaina o vaega laupapa i totonu.
Fusi o le Faalapotopotoga
O laʻasaga taʻitasi o le sitepu e tau atu i le foloa foloa o loʻo faʻaoʻo mai ai ma se ata tusiata-i tua.
Fusi o le Faalapotopotoga
I le faletaele i le fogafale lua o loʻo i ai meaafale o pepa lautele mai se laʻau masani fafie
Fusi o le Faalapotopotoga
Teuteuga le kapeteni o le hostess e faʻavae i luga o mata manifinifi o le malamalama lanu piniki, lanumoana ma beige lanu. Laupapa meaafale (IKEA) na faʻapipiʻiina iinei poto masani metamorphoses: o lona laualuga na faia ma faʻaalia e le faigofie ona faia le ofutino paʻepaʻe
Fusi o le Faalapotopotoga
O le potu laupapa mo le potumoe o matua na filifilia ina ia fausia ai ma ogatasi ma curng o le galuega pito i tua
Fusi o le Faalapotopotoga
Ina ia faʻamalieina le le atoatoa o laina sao ma maʻa maʻai, i lalo o le taualuga o le potu o le tama o loʻo faʻapipiʻiina se lakapi laʻei ma le moe
Fusi o le Faalapotopotoga
Suʻega Suʻega, o le le tausi ma le faʻaeteete i luga o le moega o le multiclolored aluga, o le laulau kofe o moli lanu- tumu le avanoa o le malosi o le malosi
Fusi o le Faalapotopotoga
Fuafuaga o le fola
Fusi o le Faalapotopotoga
Fuafua o le fogafale lona lua
Fusi o le Faalapotopotoga
Fuafuaga o le fola

O le upu faʻa-Igilisi o loʻo faʻaliliu e "agavaʻa", "'" eloy ". A tatou talanoa e uiga i faiga, le fetalaiga e aofia ai se tuʻufaʻatasiga, o le a foliga mai o le le lava, faʻamatalaga uiga ese e alu atu i tala atu o le taliaina o le stereotypes. E tatalaina le astata le lautele o le avanoa mo fatufatuga ma faʻatagaina oe e tatau ona amanaia le tele o mea e tofo ma manaʻoga. O nei uiga nei ua tosina ai le au tusitala o le poloketi, ia o le a tatou taʻuina atu.

O le mea e amata ai pe a faia lenei fale o le atunuʻu sa faʻaalia e ana tagata e ona. Luma atu, latou te fia vaaia se fale na mamanuina e malolo ai lea i le taumafanafana ma le faaiuga o vaiaso, e le o le tali a le "maa" o le "maa fatu" o le "maa fiafia" o le "maaa vao" o le "maa vao" o le "maa vao" o le "maa vao" o le "maa vao" o le "maa vao" o le "maa fiafia" o le "maaa vao o le" maa vao "o le" maaa vao o le "maa vao" o le "maaa vao o le" maa vao o le aai. E tatau ona faʻaauʻu tagata ina ia faʻapea ona iai i totonu o mea uma o manaʻomia o le faʻamafanafanaga ma faʻaopopoga atu i le mea lea na iloga ai lona uiga, faʻataʻitaʻi lelei. O lea na fanau ai tusitala i le manatu o le tuʻufaʻatasia i le poloketi na amata. MONDENNO: Faleoloa faʻaleaganuʻu Boodschec loached Compves ma Sisoʻo mai i lalo o le fale, ma mea faʻalenatura, eseese sitaili

Malaga, puipui ma taualuga

O le fanua o le fanua i totonu o se tasi o nuʻu a le atunuʻu na mauaina i le fausiaina o se tamaʻi tulimanu o le vaomatua ma ni kenera matagofie. O lona uiga o se uiga ese na mafua ai ona vave malosi i eleele ma le maualuga o le eleele eleele. O lenei tulaga na muai vaaia ai le fausiaina o le 'olo-fananau faʻamalosi tino faʻamalosi tino faʻatasi ma le loloto o le 3m. O le vaega pito i luga o le Faavae o loʻo fuafuaina sima o loʻo faʻatulaga laupapa laupapa o le maualuga o le 30cm, fausia se pito i lalo o le faavae. O le pito i luga o le mea mulimuli o feagai ma piliki (30cm). O fafo atu o le faʻavae o loʻo faʻapipiʻiina ma se maʻa o le bimeminis o le ofutino.

O puipui o le fale e faia i se pa puipui laupapa (150150mm). I le va o i latou ma o le faavae o le susu vaivai e faʻapipiʻi lua vaega o rubberoid. Sa fusia le pito o le fale ma minerale waol isover ("sese", Lusia) 50mm mafiafia i totonu o le laupapa faaputuputu; O loʻo mulimuli mai i se vaega o Pergamine o loʻo fai ai le vaega o le manava. O fafo atu o puipui e teuteuina i le omea, ufiufi i le puipuia o le tuʻufaʻatasia o le pinotex (Satoson, ostonia), ma totonu o loʻo tapena i totonu o loʻo teuteu i le laupepa i totonu o Moreniania).

'Eseʻese fola laupapa. Ina ia faʻaleleia atili le faʻamalosiga, o le tasi vaega o falaoa fugalaʻau o loʻo faʻataʻoto i totonu. O le fola laupapa o le foloa muamua ona o le potu i lalo o loʻo laga e sili atu i le 60cm, e faʻalelei atili ai le vevela vevela o le fale. O le fola ia lava e le mafai ona puipuia ma se minerale fufulu isover mafiafia 100mm. Mo le vasa ma le supa vai, o le tannenneroid o loʻo faʻaaogaina, tasi le vaega o le mea o loʻo muamua i le faʻalavelave i luga.

Mafaufaailuga i le fale Vaeina, Reseter mamanu, laupapa laupapa. O le tuusaunoaga o se togafiti i luga o le lua-litaea sui sone - o le tele o avanoa avanoa e aunoa ma ni vaega. O iinei, e lua uʻamea uʻamea ua faʻaaogaina o ni vaega autu o le taualuga o le taualuga. O le tasi pito, ua taʻitasi e faʻamoemoe ai i luga o le uʻamea uʻamea o le sikuea vaega (100 1008m), ma le isi i luga o le pa o le fale. Ua natia pou lagolago i le mafiafia o vaega. O le taualuga ua faaauupegaina i le vappor credio (Pergamine). O le faʻamaliega o le minerale fulufulu fulufulu (100mm). Ua faia le vai i le lua o lapisi o Rubberoid. Taualuga, uʻamea uʻamea ('olo fale faʻatoʻaga ", Lusia).

Mo le faʻamafanafana o le fale faʻaaoga se booler galue i luga o le suauu ti (Kitarami, Korea). I le male, o le Spare Regitor Brouler ua saunia ("Lusia", Lusia). O potu o le nuu e iai le Almininum vai o loʻo faʻamamaina ai le sisiva.

Fuafuaga Faaipoga

A o mo le fuafuaina, mo le talafeagai, sa filifilia ai le fale e vaevae manino i ni vaega se lua ma au tumaoti. Mo lenei, sa fuafuaina i le ituaiga o le tusi "g", ma le tasi apaau (mo se sui sui) na faia e le tasi-faleoloa, ma le lona lua (mo le lona lua (mo le lona lua Tala.

O le faitotoʻa ulufale e tatalaina i totonu o se tamaʻi tambour, e puipuia ai nofoaga tuʻutuʻu mai le pione o le ea malulu. Tua o le Tambored, fale i le fale, aua faatino galuega a se ituaiga o tuaoi i le va o le fale lautele ma mea tumaoti o le fale. I le itu tauagavale i totonu o le potu fiafia o le ulufale lea i le sui sone, e aofia ai se potu malolo, 'ai potu ma umukuka. Lua faitotoa o le itu taumatau i le potumoe o le au ona e ana ma le palapala potu (i totonu, pe a manaʻomia mai le auala). E le gata i lea, i le faaiuga o le maota o le Kapeneta o le mataupu faaleaiga. Mai lenei potu, faapea foi ma le potu malolo e mafai ona e alu i le faigata. I luga o le fola muamua o loo i ai foi se faletaele, i tafatafa o le faitotoa pito i luma.

I le fogafale lona lua, o potu uma o potu ua ofi foi i totonu o se tamai fasilaau. O se nofoaga lelei faafiafiaga, o le kapeneta o le tali a le fafine, le potu o le afafine ma le faletaele. I lona tolu, o le fogafale lima o loo na o le tasi le nofoaga o le atalii o le Atalii.

Buqut o sitaili

Fusi o le Faalapotopotoga
E lua tele le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le malamalama o le o le vanimonimo o le vanimonimo. O lenei faʻatagaina e faʻatulaga se taumalulu mini-togalaʻau iinei. I luga o uʻamea malosi uʻamea, o le taualuga na ufitia i le Landteron, na mafai lava ona faʻatulagaina le itu auala malamalama. I le taimi lava e tasi, o le manaʻomia uma ua nana i totonu o le pito i totonu o laupepa pusa i totonu, o ituaiga eseese o sitaili e fesoʻotaʻi. O le nofoaga o le sui e pei o le fale faafiafia ma le tele o le tele o nofoaga. O loo aumaia ai se lagona o le taʻaloga e aofia ai mea eseʻese.

O le potu malolo na teuteuina i le agaga Rococo o loo fausiaina le motu o le mafanafana ma lona mafanafana. O iinei e faʻaauupegaina i le malosi faʻamalosi meafale ma chubby aluga. O le a le gafatia o sofa ma taualuga o loʻo faʻaaogaina ai ituaiga lua o ie: o le faʻavae o le auro auro ma ata tetele o lau cods Farbric-soa-malamalama pipi, ma tamai manutama. O lenei lanu tuʻufaʻatasiga ua mamanuina e fausia ai se siosiomaga o mea taugata. O le vaʻaiga o le potu malolo e faʻamautu e le faʻapapa iseʻe, faia e se galuega. O lona afi ma o le iniseti e aofia ai piliki. Mo le feagai ai ma le le fiafia o se sitaili e le fiafia i se mapusaga ma se mea teuteu, o le amepa mamanu o le manuia fua o mea tau fatufatu.

O le potu 'ai o le faʻaleleia o le autu o le autu o faʻamaumauga o ata. O le mea lenei o le tasi-mataina tuufaatasiga o mea eseese: faʻafefe uamea, o le tioata manino, ie. Olval Glass Chattetrip malolo i luga o se mea matagofie na tosina ai i vae punou. Fai i ai foʻi nofoa nofoa nofoa. O tua ma nofoa o loʻo ufiufi i ie ma se pato paʻu.

Ma le mea mulimuli, o le umukuka ua foia i le agaga o le itiiti - i le sticced geometric laina, e aunoa ma ni vaega le talafeagai. Vaʻavaʻai i lalo o le ata mataʻutia, laupapa ma uʻamea. Auro auro o le fafie auro e fusifusia ai le umukuka i le potu ma se potu malolo ma se nofoaga e te tu ai. O se taʻaloga lelei mo le taʻaloga atoa o lenei sitaili o le tata o pa, ufiufi i le laupepa ma vali i papaʻe papaʻe ma kulimi lanu paʻepaʻe. Achetoba faʻasao le lagona o le atunuʻu fale, i totonu o loʻo aofia ai le tele o fafie. O lea ma le laina autu, faia o le tapuni, ma laʻei uila, ma susu solo umūmomu, ua iloga uma i le lautele ma le vaega tumaʻoti o le fale.

Lototele nofo toatasi!

O le tulaga o tagata taʻitoʻatasi o le aiga o se tagata malamalama. O le tusi faʻasino o le nofoaga tutotonu o loʻo iai i le potu malolo o loʻo nofo iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kapeneta o le aiga mataupu o le aiga e fesootaʻi ma i sasaʻe. O lenei ua faʻafaigofie i le Wallpaper ma se mamanu i le ituaiga o le rimegranten lanu, o lanu samasama-lanu-lanu paʻepaʻe ma le vaega o le puipui o le nofoa ma fufuluina aluga. O le tuʻutuʻuga tuʻusaʻo o lana talimalo: O se masani e faʻavae i luga o le manino o laina ma le mama o vali. I totonu o puipui na valiina i se moli lanumoana lanumoana, o se vaifoi o teuteuga panels, o loʻo simiina ma le maʻi manifinifi. O le ogatotonu o "pati" o loʻo tuu ai vaega ma le ata o fugalaʻau roses, lea e faia ai le totonu o loʻo faʻapitoa.

O le potu moe o sipuni, o loʻo tu i luga o le fogafale muamua, e matua taofia. Toʻafilemu pastel tone o lanu efuefu-enaena gamma e manumalo ii. Mai lenei potu e mafai ona e alu i luga o se tamai telē, faʻaaogaina i luga aʻe o le muamua folasaga.

Faʻamilomi le au tusitala o le poloketi na tali atu i le teuteuina o tamaiti. O le potu a le tama a le tama teine ​​e pei o se fale papeti. O ona puipui ua faʻamau i le moli pepa ma se tamai fugalaʻau mamanu, lea e maua ai le totonu o le matagofie matagofie ma fou. O le taualuga o loʻo faʻatulaga i le maea ai o le laupapa ma valiina paʻepaʻe. Sulu susulu i luga o se lautele matagofie pito i tua Steel na avea ma kapeta lanumoana-lanumoana fola ma aofia ai le pou tufuga i lalo o le togavao uliuli. O le manino geometric mamanu o bemed faailoaina le mea taua.

Alofilima le potu o le tama i le tupuaga o aso nei. O se vaaiga manaia o le puipui toso, vali milo paʻepaʻe ma se foloa uliuli fola faʻatulagaina le taʻaloga o faatusatu- lanu, foliga, fale.

O lea, ua faamamafa mai ai e potu taʻitasi le natura o lona pule. O le mea lea, e leʻi faʻateʻia ai 'au sa feagai ma nuu i tafatafa, na latou filifili e faʻagasolo iinei mo le fale tumau. O se taimi o soʻona e tasi o latou ma manatu na tulaʻi mai i le toe foʻi i le aʻai fale.

I lalo o le taualuga lava

I le taimi o le faʻatulagaina o le potu o Tisic, o nofoaga i lalo o le taualuga e masani lava ona faʻafitauli, i lona mapu. I le tulaga, o se nofoaga i se tasi o taualuga na faʻaaoga e fausia ai se fale kapoti ma se tulimanu tulimanu. I le aluga o taimi, o lenei tamai avanoa o le a tautua o se laulau tusitusia poʻo se komipiuta. Avdol o le isi tufuga o le taualuga slide ma se faʻavaʻa mamanu faʻaaogaina nisi ni-teuteu i le stylislis o isi laufanua. E mafai ona maua uma le teuteuga teuteu ma le aoga.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 160m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Atinae ma lapisi 36m3. 340. 12 240.
Oneone base masini, lapisi 110m2. 84. 9240.
Le masini o burbill faaputuga 12m3 2500. 30,000
Sima laupapa laupapa laupapa 9m3 1800. 16 200.
Suavai masini 90m2. 112. 10 080.
Auina atu i fafo o le uta e dump ducks 30m3 189. 5670.
Suia le fusi, faʻapipiʻi o le vaega o loʻo totoe o le eleele 6m3 - 2000.
Atoa 85430.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima mamafa, paipa abian 12m3 - 3100,000
Nutimomo maa granite, oneone 20m3 950. 19 000
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 90m2. 90. 8100.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea - - 6200.
Atoa 64500.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Masonry o le puipui puipui o piliki (faavae) 8m3 1050. 8400.
Faʻaputuputu puipui ma vaega mai le brusev 23m3 2600. 59 800.
Fausia i luga o le utupoto 160m2. 324. 51 8400.
Faapotopotoina le elemene o le taualuga, uamea fausaga ma le masini o le tusi 210m2. 590. 123 900.
O le mafanafana o puipui ma le tele 530m2. 54. 28 620.
Ufiufi puipui puipui 160m2. 320. 51 200.
Hydro, Vaopiazoop masini 530m2. 81. 42 930.
Uamea le masini uamea 210m2. 220. 46 200.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 6500.
Swanging magoto 35m2 390. 13 650.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 26m2. - 23,700
Atoa 456740.
Apalai mea i luga o le vaega
CHARAMIC RICKINK PRICK 3 afe fasi. 6700. 20 100 100.
Masonry fofo 1,8m3 1490. 2682.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei 0.3 T. 17 100. 5130.
Bar, lawn laupapa 43m3 3900. 167 700.
Paro-, matagi-, hydralic ata 530m2. lima sefulu 26 500.
Faʻaʻesega 530m2. - 57 300.
Uamea le uʻamea pepa, Dobornye elemene 210m2. - 45 400.
Alavai faiga seti - 12 600.
PASSSMO faamalama poloka ma lua-potu lua lua-glazed faamalama 26m2. - 133 500.
Lotomalie seti - 16,700
Atoa 487610.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti - 25 900.
Manuia seti - 33 400.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 255 700.
Atoa 315000.
Apalai mea i luga o le vaega
BIOTAAL OROGDRADEX seti - 80,000
Otonotoos vai sapalai seti - 65 700.
Bouler meafaigaluega, o le vai vevela seti - 175 300.
Plumping ma eletise eletise seti - 295 700.
Atoa 616700.
Faauma galuega
Oti i luga o puipui ma pine ma pepa Plared Plas, palasitika panels 490m2. - 185 200.
Tafa o le kolisi 120m2. 336. 40 320.
Oti i puipui ma fola folau 90m2. - 53 500.
Faapipiiina, kapeteni, lolomi ma valiina galuega seti - 541 780.
Atoa 820800.
Apalai mea i luga o le vaega
Ceramic tile, proquat laupapa, palasitika panels, stilcase, nofoaga faʻapipiʻi, o mea teuteu, pupu, tiga, mago, matutu ma isi mea seti - 1 252 800.
Atoa 12528800.
*--Ctacts faia i luga o le averesi fua faatatau o le fausiaina o le fauina o le askuc e aunoa ma le aveina o tala

Faitau atili