O e masani ona teu tupe?

Anonim

Moega Tupe Maua: Faʻamatalaga faʻasolopito, faamatalaga ma gaioiga o galuega a Pay Itture, faʻagaioiga ma totogi, faʻatulagaina mo le aoina o le Fuck.

O e masani ona teu tupe? 13330_1

Faapea e te le maua ni isi, ae o tupe maua fua e le masani ai. Ona avea lea o oe ma ni mea e mafai ona avea ma tagata teu tupe. Moni, ina ia mafai ai ona sili atu le talisapaia o lenei tulaga fou ma lagona lona lelei, e manaʻomia le filifili poʻo fea o lau laumua

O e masani ona teu tupe?

O faʻamaumauga tau tupe na saunia ai nofoaga autu se lua: Tagata taʻitoʻatasi ma faʻatasi. O le tagata o loʻo faʻaalia le faʻaaogaina o tupe e ala i tupe teu ma le faʻatauina o faamalumaluga. E mautinoa lava le talitonuina o le tulafono, e tusa lava poʻo le a le faʻafoʻiina o le tulafono. Ae ui i lea, o le gauaʻi o sea tulaga o tupe e le o maualuga atu - 7-9% i le tausaga. E le gata i lea, e le mafai ona aveese tupe mai le faanatinati tupe ae leai ni mea ou te leiloa.

O fea e teu ai le tupe faavae?

Afai e te filifili e faʻatau ni faamalumaluga, o le a tatau ona e faia se faʻaiuga e uiga i le fausaga ma fausaga o le auvai o le falefaigaluega poʻo le mea e manaʻomia ona totogi mo le tausiga o tupe. avanoa i fefaatauaiga. E ui lava o le va ese o nei tau e le o le tele tele (o le Komisi o tagata faʻatau o le 0.05% o le feuiaiga, avanoa i fefaatauaiga - 1-1 - e mafai ona faʻaalu se aofaʻiga faʻataʻitaʻi. I se faʻaopopoga, o le taʻaloga i luga o le faʻasoa oloa e manaʻomia ai le poto faʻapitoa ma o se mea e lamatia ai tupe.

O le otootoga na fetalai, matou te maitauina o le Pulega Tutoʻatasi i ai se numera o lava. Lauma i latou o loʻo aʻafia i lamatiaga ma suavaivai o tupe faʻaalu, faʻapea foi faʻapea foi ma le toe faʻafouina o vaega o faʻaputugatupe mo le vave manaʻo i ai. Peitaʻi, e manaʻomia e le tutoʻatasi o laʻua suʻesuʻega lelei tofotofoga ma iloa na ia la i ai, ae paga lea, e le masani ona maua. O isi auala sili ona talafeagai o le faʻapipiʻiina o tupe o le faʻatauina o se sea o se sea tupe faafaigaluega tupe (pee) poʻo tupe faʻaalu i tupe lautele tupe (ua i ai).

O loʻo faapena foi le pulega lautele o faʻatupeina o tupe ma tupe talafeagai, ae o le teufaafaigaluegaina o le ituʻupu taua, ma e le se mea taua. O le iʻuga o le avanoa e tatala ai avanoa puʻupuʻu - taʻalo se faʻaititia ma maua i se tulaga o loʻo i ai le paʻu o loʻo i totonu o le faʻapotopotoga. I le taimi faʻapitoa o le ofisa o le O le Rusia Federation ma e le o faia i le faletupe paleni a le faletupe (ma o lea, e le o lea i le tauvaga i le mea e tupu ai le gaumativa. Faletupe faletupe.

O loʻo i ai foʻi se fesoʻotaʻiga le faʻatulagaina i le va o tutoʻatasi faʻalapotopotoga ma tupe faʻaalu i totonu o le pasi pasi - o le faʻaliliu atu o tupe i le pulega faʻatuatuaina o se tagata tumaʻoti o se tagata tumaʻoti O lenei metotia o tupe teufaafaigaluega o le a manaia ia i latou e i ai ni mea faʻapitoa pe faʻapitoa foi i le fanua o maketi o tupe ma malamalama i le taimi o le pulega tutoʻatasi, ae e le lava le taimi mo tutoʻatasi. Ole tulaga leiloa o le leiloa i totonu o sea teuga tupe ua tumu (i le maliliega e mafai ona aofia ai manaʻoga o loʻo faʻamatalaina i luga o aitalafu faʻatonutonu mo tupe faʻaalu e faʻamutaina ai le feagaiga. Tupe teufaafaigaluega le manuia faalagolago i le agavaa o le pule. Le isi, o le a matou iloiloina le faiga o galuega o le felagolagomai tupe faʻaalu ma taumafai e iloilo tagata faʻamoemoe mo le faʻafaigaluegaina o tupe tumaoti.

O le a le foliga o

E tusa ai ma le feterale Tulafono "i luga o le faiga o tupe teu faafaigaluega", o le sea tupe faʻaalu o se "nofoaga faʻapitoa o le kamupani i le faʻatulagaina o le kamupani. o lenei meatotino ma le meatotino a isi matagaluega e le faalauaiteleina, ma Mai le meatotino maua i le faagasologa o sea pulega, i le vaega o le umiaina lea ua faamaonia e le pepa taua e tuuina atu e le kamupani le pulega.

O le vaega o le manatu o le manatu o tupe teufaafaigaluega o se feʻau tau tupe e ala ai tupe faʻaalu tumaʻoti (poʻo aseta) tagata tomai faʻapitoa e faʻatautaia. Tupe teu tupe teutupe o loʻo faʻatautaia e se ata e tasi, i le mea e i ai a latou taʻitoʻatasi e faʻatatau i le tupe teufaafaigaluega. E leʻi faataunuuina e le mamalu o le 'au i isi galuega, vagana ai le faʻatulagaina o tupe na maua mai i tagata e umia sea. Le vaitaimi faʻatapulaʻa o le mea ua faia ai le PAD Fund o le 15 tausaga.

O le Vaʻaiga o se 'auvai o loʻo i ai, ma o lea la, le ofi i se nofoaga ma mafai ona faʻatinoina i le teritori o le itu atoa. O le faʻavae o le kamupani e galulue faʻatasi (numera), lea e tatau ona faʻamauina o se loia i se itulagi ma e leai sona numera sui sui o loʻo iai ni sui poʻo se sui i itulagi. Puleaina gaioiga o le tulafono soligatulafono faapitoa tupe teu.

O le tau o le sea e le o se tulaga taua. E faʻamoemoeina e vaevaeina o le taua o aseta a le faʻavae mo le numera o le tuʻuina o sea tupe teufaafaigaluega. E mafai ona e mauaina le aoga o loʻo iai nei o le sea i le ofisa poʻo luga o le upega tafailagi o le kamupani pulega, i le faʻapitoa lolomiina ma nusipepa. O le tupe maua o le tupe i le taimi ua tuanaʻi e le mafai ona avea ma faʻamaoniga o le mauaina o superfits superfits i le lumanaʻi

Mai le talaʻaga o faʻaputuga tupe faʻaalu

Na faavae le muamua tupe teu ia Aukuso 1822. I Peteseim, o le taimi lava na aliali mai ai tupe i Suitiselani ma Farani. Ae o le malosi i le XIX. E leai. I le amataga o le luasefulu seneturi Na amata ona tupu fuainumera tagata faʻatau, lea na mafua ai le fausiaina o le uluaʻi soa galulue muamua. Sa faia i Amerika ma e ofoina atu auaunaga a le tagata e aafia ai mo le filifilia o se kamupani-talitonuina, lea e sili ai ona talosagaina a latou teuga tupe. Ua iloga lona galue i le teuga tupe faʻatulafonoina pe a uma le Taua Lona Lua a le Lalolagi, ma faʻatoʻa avea ai ma Tausia Muamua o Banks.

Lesi o loʻo amata ona aliali mai faʻapoloega faʻavae i le ogatotonu o le 90s. E le gata i lea, o i latou o na gaioi i luma o le "Black Aso Lua" Aukuso 1998, sa masani ona iloa ai le tele o le maketi ma faaupufai ma o loo i ai. Ole tului i Pyphams faʻaauau ona tuputupu aʻe faʻatasi ma le siʻitia o le tagata aoga o Paev: E tusa ai ma le National Linie o Commonnors, i le taimi e sili atu nai lo le 300 ili i Rusia.

Faletupe faakomepiuta

Pyft sooupu O se faʻalapotopotoga tulafono o loʻo auai i le faʻatulagaina ma le toe faʻaleleia o le Intivery Department Education Ages. Faʻauma i luga o le faavae o faʻatonuga o loʻo faaiuina i le kamupani pulega, le mana o loia ma tulafono o le teuga tupe teu.

Tagata e ona O se tagata faʻamalositino poʻo se tagata e faʻatatau i ai le resitala o tagata faigaluega o tupe maua faʻatupe ua faʻamaumau ai se ulufale i le numera o tupe teufaafaigaluega a ea.

Faamanuiaina o tupe teufaafaigaluega sea Faʻatau atu e le E ona le tupe teufaafaigaluega o le faʻatupeina o le faʻatupega i le faiga ua faʻatulagaina e tulafono o le lima.

Tupe Totogi Totogi Ole maota ole saogalemu o le tagata lava ia e manaʻomia le pule o lona pule e togiola le tupe maua faʻaalu e ia e tusa ma le Faaputuga tulafono.

Tagata teu tupe O le tagata o loʻo faʻataunuʻuina e tusa ai ma tulafono o le faʻatupega e totogi ai le tupe maua o loʻo totogiina. O le mauaina o le tagata teu tupe o loʻo ulufale mai i totonu o le resitalaina o tagata e ona le tupe teufaafaigaluega o le Func.

Faamaapeina o le pyfa- O le faʻasologa o gaioiga e fesoʻotaʻi ma le faʻamutaina o gaioiga a le Faaputugatupe ma faatatau i le tufatufaina o aseta o le faʻavae o tagata talaʻi ma le tulafono o loʻo iai nei

Faʻaopopo i le tau o se tasi faʻatauga faʻasoa Ole aofaʻi o tupe na totogi e le tagata teu tupe pe a oʻo atu i tupe teufaafaigaluegaina e faʻaopopo atu i le tau o le sea, pei o le totogi o le tagata o loʻo taliaina se talosaga mo lenei faʻatau.

Tupe Maua Tupe Maua (Lima) - O le Aufaigaluega Mataʻutia e aunoa ma le fausiaina o se faʻalapotopotoga loia, le faʻaaluina o le meatotino o loʻo aumaia ai le kamupani pulega.

Tuʻufaʻatasia sea o tupe teufaafaigaluega Mauaina o ni tupe teufaafaigaluega a le faaputugatupe sea i le auala ua faatonuina e ana tulafono.

Tusi resitala o le au teu meatotino o le kamupani o le faaputugatupe O le faʻatulagaina o faʻamaumauga o Faʻamaumauga o le Tupe, o le aofaʻi o le faitauina ma le faʻatauina o le faʻavae ma le faʻatauina o pulega, e umia le pule o le faʻavae, faʻamaumauga, o le faʻavae o le mauaina o le galuega.

Totogi mo le tau o le tasi o tupe teufaafaigaluega Ole aofaʻi o punaoa o mea tautupe na faia mai le tupe ona o le tagata teu tupe pe a fai o le faʻaolaina o le faʻauiga aitalafu, o le totogi i le tagata taliaina se talosaga mo le togiolaina.

Tuufaatasiga o le ANBORT O se faalapotopotoga faaletulafono, i luga o le laisene, aveina o le puleaina o le teuga tupe o le tupe teu, o le fuafuaina o le aoga o meatotino ma le vaega o le tupe a le faaputugatupe, teuga tupe o le faaputugatupe.

Le tau o le sea Le taua na fuafuaina i le faʻatuina o le tau o aseta mama o le faʻavae o le faʻavae i le numera o le tuʻuina atu o sea tupe teufaafaigaluega.

Tau o Aseta Aseta (Nav) - O le taua fuafuaina e le toesea o le tau o aitalafu a le faʻatupega mai le tau o ana aseta.

Kamupani kamupani- O le tulafono faʻaletulafono na laiseneina i le faʻatinoina o mea tau faʻatuatuaina o meatotino a le vaega o failauga teuina tupe faʻaalu.

Le tau o le togiolaina o se tasi o tupe teufaafaigaluega sea Fuafuaina o le tau o le tasi tupe teufaafaigaluega sea tupe, faʻaititia i luga o le tele o le paʻu na faʻavaeina e le faʻatupega tulafono.

Ituaiga o faavae

E tolu ituaiga o aafiaga tau fefaatauaiga: tatala, malologa ma tapunia. Ua mafai e le PIO APA ona faatau pe faʻatau atu se kamupani pulega i soʻo se aso faigaluega, vaitaimi (o se ituaiga faʻapitoa o tupe faʻaalu) - I taimi o le taimi (intervils) o le taimi.

Ole aofaʻiga o tagata e umia sea o le tatalaina o tupe teu tupe e ono siʻitia ai pe faʻaititia, ma e le manaʻomia le mauaina o le iugafono o isi tagata e umia sea. O le avanoa o le faʻatupeina o tagata e umia sea o loʻo faʻaaogaina i le sili atu o le suavai aseta. O le na o aʻafiaga o le tatalaina e aofia ai le "Oa i le Teuga Laʻula", "Sorm Region", "pusa", "Troika Dualog"; I le aofaʻi o le tuʻufaʻatasiga- "Sa faʻatupe muamua e Lukil le muamua" ma "le Lusipolo Faaputugatupe o Folafolaga Folafolaina."

O le aofaʻi o sea i le tapunia tupe ua faʻatapulaʻaina, ina ia mafai ai le tuuina atu ma le faʻamatuʻuina o isi sea poʻo ransom o le pev e masani ona manaʻomia le faʻatagaga a tagata e umia sea. O le pe o le tulafono o le faaputugatupe atotupe ua faia i le totogiina o le kamupani pulega na o le muta o le mutaʻaga o le pulega faʻatuatuaina. O le tinoitupe o loʻo teu i le fanua, mokesi mokesi, o galuega mo le taunuʻu mai o le vaʻa. Matau naʻo le tapunia pifas totogi totogi o tupe maua.

I se faʻaopopoga, fefaʻaaloga e mafai ona tuufaatasia atoa ma mea o loʻo i totonu o nofoaga faʻafaigaluega: faaputuga tupe, faaputuga tupe, tupe teu tupe teu faafaigaluega. Puleaina o le Pulega Tau Mavaega e tatau ona faailoa mai le foliga ma ituaiga o le Faaputugatupe.

E maeu le lima

O le faʻavae o fegalegaleaiga a le tagata e umia sea, o le lima ma le kamupani faʻatautaia o se konekarate a pulega faʻatuatuaina. Fai mai a ia, o faʻavae o le lima na ave le faʻatupeina lea o tupe i le pule pule i le faʻatulagaina o tupe na faia mai tupe teu a tagata e umia sea. O le mea moni lava, o gaioiga o le lima o loʻo tautua e ni faʻalapotopotoga: O loʻo faʻaaogaina tupe a le Kamupani), o le tulafono faʻapitoa (faʻatulagaina le Resitaraina o le umiaina o le faʻatupega o le PII), o le faʻavae Suetusi (siaki o meatotino o meatotino o le fanua), Apprasier Fund (e le o le tau o le monoture), faʻapea foi taliaina o talosaga mo le faʻatau, fesuiaiga poʻo le toe totogiina o le paev).

O le lamatiaga o le a faʻamutaina le tuatusi o le Tasi ma ua leiloa tupe, e laititi lava, talu ai gaioiga a faʻatupeina o tupe, e pulea e le FSFR. Tusa lava pe o le faʻatupega o le faʻatupeina, e mautinoa o le a totogi mautinoa e totogi ai se vaega i le vaega i le vaega i le aofaʻi o mea totino

Faʻatonutonu se fesoʻotaʻiga tupe faʻaalu e ala ile tuʻuina atu oa latou tupe vaega i Banks, Lima e faʻamautu ai, o loʻo faʻatauina ai mea totino o fanua. O tupe maua e maua ai se tagata e umia sea o le faʻatupeina o tupe o loʻo aofia ai tufatufaga ma tupe faʻaalu, faʻapea foi ma le siʻitaga foi i le tau o le Fund o loʻo aofia i luga o aseta o le Faaputuga o loʻo aofia ai ia aseta o le Faaputuga. O le faʻagasologa o le faʻatauina o faʻatupega mo le faʻatoaga o tupe teufaatasi e tatau ona faʻatonutonuina e le FEDRAL auaunaga mo faʻamaumauga o tupe (FSFR): E laiseneina manaoga o loʻo faʻatulagaina.

O Totogi o le Kamupani Aʻo Aofia ai ma le Resitara I le taimi lava e tasi, o le totogi ole totogi e le tatau sili atu ile 10% o le averesi o tausaga taʻitasi o tupe a le aofaʻi.

Mautinoa o le faʻamutaina o gaioiga o gaioiga a le kamupani faʻapoloketiina, o lana meatotino e noatia ai i faʻatinoga. O le faʻatupeina o ia lava tupe ma tupe na maua mai le faʻatau atu o meatotino o loʻo tuʻuina atu i le va o le au aitalafu, le tagata o loʻo maua le Lē o mauaina i soʻo se mataupu).

O le fua o feololo mo le 9 masina o le 2006 (tusa ma le RBC)

Lima. Groin tau fefaatauaiga,% Tago i le Nav,% Pule le Kamupani (CC)
Tatala tupe o le fefiloi tupe teu
"Maxwell Mulu faavae" 47,1 214,1 "Maxwells Essetses esset"
"Tutotonu" 40.7 695.6 "Tauloto-laumua"
"Paleni-paleni" 22. 194.9 "Laumua"
Tatala oloa o oloa
O le "Kite-Lusia eletise eletise malosi" 37,4 234. "Pur tupe"
BCS Fund o lanumoana chips 33.1 583,1 Broorkscreditservice
"Pepe na palu" 27.4 269. "Org teu tupe"
"Alliance Rsno-sea" 21.8. 186.6 "Alliance Rosno aseta pulega"
Tatala sootaga sootaga
Renaissance Bonds 9.7 90. "Toe totogi tupe"
"Lukol Foundation Conservate" 7.9 201.2. "Umio"
"Troika talanoaga-mesko" 7,1 1514,1 "Troika talanoaga"

O le a le pai.

Tupe teufaafaigaluegaina o se e le o le e le o le tulafono e le tuuina atu o le puipuia. Na ia faʻamaonia le vaega o le e ana le aia tatau i le aia tatau o le umiaina o le vaega o tupe maua, aia tatau e maua ai le faʻatupega o gaioiga a le kamupani tupe teu. Taufaʻailoga Point Poioie Taʻiala Faamaonia le siteki lava e tasi i le Aiputi, ma o lea la, o aia lava e tasi. Talu ai o le totogi o se puipuiga, e mafai ona le amanaiaina.

O tulafono o le tupe teufaafaigaluega tupe faʻatulagaina le mafai ona faʻasoaina sea o sea tutusa le puleaina (pei o tupe faʻaalu e mafai ona fesuiai i paga o avanoa avanoa, ma le vaitaimi-i le vaitaimi). E leai se aoga a Pei, ma o le aofaʻi o faʻamatalaga e iai le numera o tagata e umia sea e mafai ona faʻaalia atoa, e totino le tagata faʻatau, mo le 'afa.

Faagaoioia ma Paha

Faatau Pais i le tulaga o le taliaina o talosaga o le kamupani pulega po o le sooupu a le kamupani (pe i totonu o le faletupe fefaatauaiga i sea vaega o le fale puipui). E tatau ona tatou faia se tusi folau lautele ma se tusi faamaonia o le lesitala ma le Pulega o Lafoga (iNN).

O le ulufale atu ia te oe o le a ofoina atu e faʻatumu se talosaga mo le faʻatau pe toe totogiina o sea. O nisi o aʻafiaga o loʻo saunia e talia se talosaga mo le mauaina o le sea ma le meli, i le tulaga lea o le a manaʻomia e te mautinoa ai lau saini i le tusi talosaga.

E totogi le CI o le faʻaliliu atu o tupe mai se teuga tupe a le tagata lava ia i le teugatupe o le kamupani pulega. A uma ona lisiina le tupe, e avea oe ma tagata e umia sea o le faavae, pei ona latou faia se ulufale i totonu o le system o le resitalaina o tagata resitala o tagata. O le kamupani pulega o le a ave ai se galuega i le 1.5% o le aoga o le faatauina atu o sea. Ole aofaʻi o tau faʻatau e le tatau ona sili atu ile 10% o lona tau muamua.

Mai le tatala o oloa, e mafai ona e alu i soʻo se aso aoga; mai le va o le vaitau, o se tulafono, i totonu o le lua vaiaso i totonu o poloka taitasi; Ae mai le faaputugatupe tapunia, o le amataga o galuega faatino e le saunia. O le faasalaga i le ulufafo mai le avanoa ma le taimi o le taimi e le totogia.

A togiolaina (faʻatau atu), o le faʻasologa mo gaioiga o loʻo mulimuli mai: Ua e toe faʻafesoʻotaʻi le manatu o le taliaina ma faʻatumu pepa mo le faʻatau. I le faʻaopopoina o le tusi folau ma le faletalimalo, e tatau ona e aumaia se faʻamaumauga muamua o le lesitala. Tolu aso Wition Cation o le a faamalieina lau talosaga. O le tau faʻatau o le sea ua setiina e tusa ai ma faʻaiuga o fefaatauaiga (e masani ona i lalo ifo o le maketi mo le 2-3%, o le aofaʻi o le eseʻesega o le paʻu). O tupe maua (minus Komisi) i totonu o le 15 o le a lisiina i lau teugatupe.

Matou te manatu o polofiti

O le polofiti e maua e le lima tagata teu tupefaigaluega o loʻo iai le eseesega i le va o tupe maua mai le faʻatau atu o sea ma tau uma o lona mauaina. Seʻi o tatou faia se faataʻitaʻiga: O le tekonolosi na faʻatauina 10 peti mo le 1 afe rubles., Komisi pe a faʻatau se sea o le 1.5%. O le mea lea, ua leva ona faʻaalu e le matou teutupe le 10 1000 (1 + 0.015) = 10150 o lapisi.

O le siʻitaga i le Faʻatauaga o le sea mo le tausaga e 50% (o le a atagia mai ai i faʻamatalaga o le Faaputugatupe), o lona uiga, o le teutupe faʻatau atu (PASA mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo le 1.5 afe mo 1.5 afe. Totogi (Komisi mo le toe totogiina o le sea) sili atu i le 3%. O lea, o le a maua e le tatou teutusi le 10,500 (1 - 0.03) = 14550 rubles.

O le tupe maua o tupe maua e 14,550 - 10150 = 4400 rubles.

O le tau o le puleaina o le tupe ua uma ona amanaia i le tau o le sea ma o le a le tuʻuina atu e tuʻuina atu mai tagata taʻitasi. Manuia tupe, pei o le tupe maua, o le tagata e ona meatotino e manaʻomia e totogi lafoga o tupe maua.

O le lafoga lafoga o le 13% mo lafoga o lafoga (tagatanuu o le Rusia Federation na mauaina tupe maua i le teritori o le teritori o Rusia) ma le 30% mo tagata e le o iai.

Faaauau le fuafuaina o tupe maua i le lumanai. Tupe maua o le teutusi o le tagata teu tupe: 4400 - (4400 0.13) = 3828 olo.

O loʻo tuʻuina mai lafoga i faʻatau taʻitasi o sea, faʻapea foi ma le aveeseina o tupe mai le teuga tupe a le tagata suʻesuʻe poʻo le faʻatuatuaina pule. Pule pule o Mutuale, Peakers ma Trust Rusiaers o Lafoga o Lafoga - Latou te manaʻomia e faʻamoemoe ma lafoga lafoga mai tagata faʻatau pisinisi ma fesii.

A faʻapea o loʻo faʻaauau pea ona teu paga le tagata e umia sea i le faaiuga o le vaitaimi lafoga, lea o le tasi Kalena tausaga, ona le totogi ai lea o le lafoga o tupe maua. Ma le isi, afai e susunu le sauisi nanuisi pe a elea se sao, e le tatau foi ona fai lafoga (ona o le leai sona tupe maua). E i ai leisi tulaga o le lafoga mai le tagata faʻapitoa e le faia: Afai e taunuʻu lana tupe mo le tolu tausaga pe sili atu, e mafai foʻi ona toe faʻafoʻi i le tele o tupe maua.

Filifili le lima.

O le filifiliga a le lima faʻalagolago i auiliiliga o au oe faʻaalu. O faʻavae mo le iloiloina o le faʻasoaga o le a fuafuaina o le faʻatupeina ma le tele o vaitaimi; Le lamatiaga lea o loʻo sauni le tagata teu tupe e o ai, faʻapea foʻi ma tupe maua fuafuaina. O nei tulaga uma e fesoʻotaʻi i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te fiafia i le vaitaimi umi, filifili se tapunia faʻapitoa poʻo vaitaimi uma o loʻo iai i latou e mafai ona maualuga. Mo le faʻatulagaina o tupe i se taimi puʻupuʻu puʻupuʻu (i lalo ifo o le tausaga), tatala tupe o le a talafeagai, o le maualalo o tupe faʻaalu i totonu (tusa o le 10 afe rubles). E tatau ona manatua o aseta a le Vaega ma le tapunia atoa o tupe e itiiti lava sina suavai, ma o lea e sili ai lamatiaga. E moni, afai o le kamupani pule o se faipule lea o PIA i luga o oloa fesuiaiga, o le tagata e teu tupe maua ai avanoa e faʻatau atu ai PII i le malae lona lua.

O le ae le lima tapena ana gaioiga pe afai ua faʻamutaina le vaitaimi o le Pulega Tuʻuina atu o Pulega o Pulega Faʻapitoa poʻo le laisene o le kamupani faʻapitoa poʻo le faʻavaivaia. O le tulafono o le solitulafono e mafai ona tutoʻatasi o le paʻu (I lea tulaga, o le ESTA vaega tupe o le a tufatufaina atu i tagata e umia sea) poʻo le faʻaliliu i le faʻavae i le isi pule

Ventare tupe ma mea tau fanua ofoina ese le toe faʻafoʻi o le toe foi mai, ae e masani ona tapunia. Mai i le Vaega ma matala aafiaga, o le maualuga maualuga o le faʻaaogaina - faʻaputugatupe tupe ma faʻapipiʻi tupe. Nei i lalo o le feutagaiga maufaaoga a latou tupe umia tupemea, ona fai lea o fusi. Afai e te le mulimuli i le tulaga i le maketi maketi poʻo aua le faigata ona filifili se faaputugatupe, o le Sualu telefoni tupe, faʻapitoa i le teuina o tupe sili ona lelei e faʻaalu ai tupe. Mo se faʻataʻitaʻiga o na faʻamatalaga o loʻo aofia ai, le auvai a le malo mo tupe (R Esek-teuina kamupani pulega).

O le amanaʻia o le Matagaluega o le Minisita e tuʻuina saʻo i le faʻamalologa o kamupani pulega. O lenei faʻailoga e mafai ona iloiloina e ala i le faʻatulagaina, o loʻo tuʻuina atu le faʻatulagaina o ofisa "ma le" tomai ".

O se tasi o faʻaituau autu lea e faʻatatau ai gaioiga a le PYFOV - o le tau o meatotino mama o le Full. Ua fuafua lava e uiga ese i aseta i aseta uma o loʻo fuafuaina i le maketi, ma ana faʻamasinoga uma ai le kamupani pulega, le teutupe a le Ofisa o Pulega, o le totogi o le kamupani. O le malosi o le mama a le PIFA e mafai ai ona e fuafuaina le lumanaʻi, faʻapea foʻi ma le taumate e ono mafai ai faʻafitauli. I le avea ai o se tulafono, i lau tupe taʻitasi o loʻo iai se "fuafuaga sili fetuʻunaʻi", lea e tatau ona sau mai le tupe muamua i le naunautaiga o le popole. I le taimi lava e tasi, o le NAV o le faʻatupega o le a faʻaititia ai le faʻaitiitia o aso. I se faʻaopopoga, o tulaga lamatia tulaga lamatia e ono tele tele, ma o lea o le a sili pe a e teu i faʻamaumauga e le sili atu nai lo le 20% o lau teuga.

O lea, ia tatou otootoina. Ina ua maeʻa se faʻaiuga o le lomiga o tupe maua fua tupe, e le gata ona e mauaina le faʻapitoa o au tupe, o le a faʻatagaina foi ona faʻaitiitia ai mea lelei ma le tino / e tau. Faʻatau mai o le Mutuale Faletupe Tupe o se tasi o auala sili ona faigofie o tupe faʻaalu i lou lumanaʻi.

Faitau atili