Faamafanafanaga i Aiti

Anonim

O le tasi potumoe fale mautotogi ma se vaega atoa o 43 M2 i totonu o le Brick Khrushchev House o se faʻataʻitaʻiga manino o se avanoa mautu.

Faamafanafanaga i Aiti 13332_1

Faamafanafanaga i Aiti
O le faʻata mai le fola i le ogatotonu o le fausiaina o le taufaasese o se tele avanoa ma atagia ai le malamalama, liligi mai le potu malolo. O lea na tausi ai le tusiata o le alatele o le alatele. O le malologa a le BOVOVERA na siitia mai iinei mai le fale mautotogi ma le atoatoa o le fale ma le atoatoa e fetaui i totonu o se fou totonu
Faamafanafanaga i Aiti
Faʻapipiʻi ma le fola pito i luga o le auala i le alatele na o foliga laʻititi. O lo latou loloto e 38.5 cm, ma mafai ona e 'aveʻia tele! O le pito i lalo o le kanged kapeteni o lo o tagofia
Faamafanafanaga i Aiti
I se tamai ofu laei i le alatele, teuina o le teuina o le teuina uma fogafale mai le fola i le totonugalemu. O le potu e faaauupegaina i le taualuga malamalama

Faamafanafanaga i Aiti

Faamafanafanaga i Aiti
I tafatafa o le Rigel i luga o le tuaoi o le alatele ma le potu malolo E i ai se pepelo mai le mea lilo. I le va oi latou na latou fausia ni moli haloseen. Acite, na taʻitaʻia e se potu malolo mai le itu o le potu malolo e faʻamamafa ai le fola: o le laupapa auro, faʻailoa i se leo le masani ai
Faamafanafanaga i Aiti
Mafolafola siama moli i lalo o le taualuga ma le togitogi o moli moli le potu malolo. Faʻatali Faʻaititia i le taualuga o loʻo avea ma sone ma faʻailoa mai le suiga i le umukuka
Faamafanafanaga i Aiti
Fata i le nich mo le TV ua faia o le MyWwall i luga o le uamea faavaa ma laina ma pou. O le tagata-faia elemene e faia tagata taʻitoʻatasi. O pito pito i luga o loʻo iai o loʻo faia o fafie o loʻo faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le puipui i luga o taula. O le lautele o fata (23cm) ua lava lelei mo le ogatotonu o musika ma tusi
Faamafanafanaga i Aiti
Mafaufauga o le umukuka "Aptona", laina ma vaapiapi papaʻe, fulafulima i luga o le faʻamalama, ma luga o puipui i le fata. O le tasi lava le talei e aliali mai i se nichh ma le TV

Faamafanafanaga i Aiti

Faamafanafanaga i Aiti
I lalo o le pa e o se uaina kapeti. Samasama samasama i luga o le ao puaoa le lagona o le susulu o le la - o le fofo sili ona lelei mo le atuatuvale
Faamafanafanaga i Aiti
Le taofia lē tumau ua unobtrusively tu ese taualuga lamepa i le potumoe mai le moega, tiʻetiʻe punaoa taimi i se fausaga drywall o loo faaaogaina e faamalamalamaina ai le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le headboard. Ollengant Silk Bedspard Middled and Curtnin lanu lingonberhies faia intersior shypeque
Faamafanafanaga i Aiti
O le faʻaseʻe faitotoa o le potumoe ma le potu faiva e faʻatagaina oe e sefe ai le nofoaga - pe a uma i potu laiti o auala o le sikuea i le sikuea uma
Faamafanafanaga i Aiti
I le tulimanu o le faletaele o loʻo i ai se pusa faʻapitoa o loʻo mafai ai e le vai ona ofi

tane tane. Matte glass faitotoa nana hides auiliiliga auiliiliga

Faamafanafanaga i Aiti
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Faamafanafanaga i Aiti
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Faamafanafanaga i Aiti

Na maua e le autalavou le tusiata i luga o le lolomiga na i la matou api talaaga. Na vave ona tosina mai ia te ia se toe faaleleia manuia o le tasi-potu potu potu. I se aotelega, sa manaʻomia e fofo ai se galuega faʻapena, fai se faʻaipoipoga fiafia, fale faʻapitoa i luga o se tamai nofoaga.

Faamafanafanaga i Aiti
Rigel i le va o le umukuka ma le potu malolo ua sasaina se suʻi paʻu i le taualuga ma e foliga mai e le mamafa. I luga o le sitepu o loʻo tafafao i luga o le pa, o lamepa de o le maota o le maota o le HOJO pule o le tamaititi aʻoga o se tamaititi aʻoga. Na te aʻoaʻoina tele ma le manuia, ma i lona taimi avanoa e maua ai ma uo ma faigamalaga. Mo le ola, Na ia manaʻomia se avanoa e le gata mo le mafai ona malolo, fesootai ma uo, kuka, ae fai foʻi. Ivs o loo i luga o le eria e sili atu nai lo le 40m2. Ia taulimaina uma galuega, o le tusi tusiata e le naʻo le polofesa, ae o le poto moni.

Lea, o le fuafuaina o le tino o le fale mautotogi na suia, faʻafetai mo lea nofoaga e lua o loʻo vaʻaia: o le ulufale atu i tagata lautele, o le potu malolo, ma le fale puipui ma fai ofu). Ina ia sefe le avanoa, o le potumoe e vavae ese mai le afa pito i luma o le faitotoa o le ata. O le faʻatulagaina o le potu na avea ma faigata. Ae na faʻafouina e se ekalesia e sili ona faʻatauvaʻa o le tusiata tusi, ma o le naunautaʻiga e faʻaaoga e faʻatatau i le sikuea atoa o le sikuea.

Faʻafefea ona taunuʻu miti

Fai mai le faamoemoe, talie o le fale mautotogi.

Architect Olga Kharchenchono sa ou vaaia i le faitauina o le tusitusiga i le mekasini "o manatu o lou fale". Sa ou fiafia lava i le manaia ma o se tulaga na ia fuafuaina ai se tasi potu potu. O le pulou o le Mega e masani ona toso atu i luga le sili ona fiafia i totonu o Wexunk, na ia malie e ave loʻu tamai fale. Na faʻamatuʻuina e faʻataunuʻuina ai le totonu o le mafanafana (pe a uma, i Moscow e le o le tele o aso fiafia). Aitema na i ai le masani ai laau.

O le faleʻaiʻo ia ki lima mafanafana, lelei, mafanafana ma nei, aʻo ou manaʻo ai. I le mea e sili ona ofoofogia, na matua malamalama uma lava uso uma mai lona afa, na ou manaʻomia, ma mea uma lava i le galuega.

Nofo ma ou matua, na ou moe ai i luga o se lupe lupe. O le 'aʻai na ou manaʻo ai e fai se moega lapoʻa i se potu malolo ua vavaeina. E ofoofogia o ia na liua i ni tamai lapoa lapoa lapoa, ma e foliga lautele telefeʻau! Sa i ai le isi "tina o le fafine" - faletaele, e ui lava e masani ona ou taele. Olga na mafai ona maua se fofo ma lenei galuega. I le tulimanu mo vasega i laʻu mataupu o le leʻo se mea ese, ae o le manaʻoga. E le o ia te aʻu le loia, e tele aʻu tusi, tusi api, puʻupuʻu. O le mea moni o le kapeneta e le o le faʻamalama e le faʻalavelave ia te aʻu, - aua naʻo aʻu i afiafi pe a ou sau mai le inisitituti, ma le moli eletise e manaʻomia ea.

Sa i ai foʻi aʻu manaʻoga faʻapitoa mo le faʻatulagaina ma lelei maʻetia o nofoaga. E i ai laʻu tino o loʻo i ai i seevae, ae e tatau ona teuina i se mea. O lenei ua ou lua le lautele, filemu le falesa, lea sa i ai se nofoaga ma isi mea uma. O lea la i le fale mautotogi e masani lava ona okaina. Avo enge laulau i totonu o le umukuka ou te le manaʻomia moni. Sa ou fiafia lava i le manatu o le pusa pusa, ma o le taimi nei filifiliga o le mea tonu lava e te manaʻomia. E ui lava o malie malie na tupu ona o lenei mea. I se tasi aso na tatau ona ou telefoni atu ai se fomaʻi, ma e leai se isi lava sea fomai, pe faʻapefea ona nofo i luga o se nofoa afi (e leai sana masani), ma na ia manaʻo e avatu ia te ia se nofoa masani. Masalo o le taimi e te maua ai se aiga, o le a e manaʻomia se laulau faʻataʻitaʻi e tuʻufaʻatasia. Ae o aʻu o ia o le ulu.

O le faamalama e fufulu i le faamalama sa i ai pea le miti a loʻu tina: a o fufulu ipu e fiafia ai i le mafaufau loloto o le natura. Faafetai tele o Oga mo le mea moni na ia faia e faʻapipiʻi ai le palapala, faʻatasi ai ma se umu, ma na sefe, ma o loʻo sosolo mea uma e faʻamalolo ai mea uma. Ma sa ou fefe neʻi lava tau o lenei filifiliga, na tele na o le faʻatau atu nai lo masani ai, ma ua amata ona teisi lava.

I se tulaga lautele, i le umukuka o loʻo tele faʻamatalaga mananaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, "Taʻaloga" LALOLAGI. O o latou pauna e maua mai i papatusi tioata, lea e mafai ona suia, fausiaina se polokaina, ona a lea o le a nisi ituaiga.

Ina ua amata loa laʻu ata mai i le potu malolo, sa ou malamalama tele i lona taua tele mo aʻu. O le ata o le a le toe suia se ata lelei - o le tusiata maua ma faʻaalia le mea e leai se mea puʻe o le a lafoina. O lea matou te fia oka ia te ia se kulupu o lo o atagia lo matou aiga uma, o le a tautau i le fale maunu o matua. Pau a le mea ou te manaʻo e suia le aso o le lanu o pupuni i le potu malolo: Tuu atu ia latou atili.

Filifilia ofufofofofofofofofoa ma le malamalama tagata leaga. Townny ma le fiafia tele e i ai se tulimanu mo vasega. Ua teuteuina potu i tafatafa o laina o aso nei, e faʻamafanafanaina, tele o le auro enaena enaena ma eseese o tioata (fafie, lanu moani, tioata ma atigi fagu).

Ona o le mea moni na tu ai le faletaele le tulimanu e lima, i totonu o le potu malolo, i le tamai potu (3.8m2) Tuu i le sili ona lelei o le taʻele. E tuʻufaʻatasia se taʻamilosaga lapotopoto ma taʻele. I lalo o le Power-na faia TableTop Highbasin (o le tulaga e leʻi pasi atu i le tele) manuia maua se masini fufulu. O le BOCHACC O loʻo lata ane i le laʻititi faleuila. BRAK TEKKOROBEKKHKKHKKHKHKHKHK i tua o faitotoʻa faitotoʻa, na mafai ona tuu se boail ma malutaga mo le teuina vailaau ma isi mea o le aiga. Ma le "le malosi" o meaafale, o le faletaele e foliga lautele.

Na tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le umukuka naʻo na mafai ona maua le itiiti ifo ma le tasi le potu atoa. I le tuaoi o le lua sone, na latou setiina se vaapiapi pa, ma tua i le neuto. O le fata e taapea foi le matafaioi o le laulau 'ai, o le masani ai e le fetaui iinei. Ua lava le avanoa mo le lua, ae a manaʻomia, e fa o le a faʻatulaga atoa. Na iloga le lautele: E te mafaia, e aunoa ma le vaeluaina mai le taumafataga, matamata le TV.

O le umukuka o le 6.4 m2, e toeititi lava sikuea i tulaga o potu. E foliga mai e le mafai ona aloese mai le fufusi ma le le fiafia. O le tusi tusiata e mafai ona suia le le aoga le amataina tulaga ma tulei tuaoi. I le tuʻuina o mea talafeagai i le pa o puipui, o le tusitala o le poloketi e aofia ai le avanoa o le faʻamalama sill i le nofoaga faigaluega. O lea la ua tele le lautele, e manaia ma talafeagai le gaoioi. I le maeʻa ai o mea uma, le tuʻufaʻatasiga o le faamalama mafiafia ma se laulau fausia se isi galuega luga, ma faʻaseola moni ma le malamalama masani. E i ai le fufuluina iinei. O le faʻamafanafanaga na iai, na i ai na i ai na muamua atu i lalo o le faʻamalama, na faʻalavelaveina, na faʻafefe le laumeta i ai. Na faapipiiina e le potu ola se siʻitia o le siʻitia o le malosiʻaga uila - Amunai ia le Nofoaga atoa o le lotoifale.

Bar Rack 50cM lautele e faia le galuega o le laulau 'ai. Faʻafetai i le pito lapotopoto, e fa tagata e mafai ona feiloaʻi iinei. I le tulaga o se tamaʻitaʻi faauo i lalo o le pa, puipui, o le uaina uaina ua faʻatulaga - o le rack ma fagu mo fagu. Latalata Peitaʻi, - o le tafatafa o fale ma le lauti teine ​​ma ukamea, ma i luga o le chromen lagolago tulaga-mo tioata.

E pei ona masani ai, o le tusiata olga Kharchencho i le Adantisosm na aapa mai i vaega uma o le fuafuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea pito laʻitiiti mamao mai le TV screen i le mata e tatau ona tutusa ma le tolu diagonals. Ina ia usitaʻia ma le fautuaina tulaga o loʻo fautuaina, o le tusiata o le tusiata fuafuaina na fuafuaina ia Niche i le va o le potumoe ma le potu malolo. Vaiaso le malologa ma tuu le lau. O le nichhe ua ufitia i lalo o le piliki ma faaopoopo "fusi" le tulimanu o fata. Ma o le manaʻomia o le SROCONComics na aʻafia ai le mamanu o le potu malolo, lea e ala i lona masani ai vave tosina mai le mafaufau.

Faamafanafanaga i Aiti

O le potu fou o loʻo faʻaogaina i tafatafa o le potumoe, aua e tusa ai ma le fuafuaina o le tusiata o le fale puipui o loʻo iai le teuina o mea. I le faʻaopopoina o le ofuina, o mea tetele o aiga e mafai ona maua i le faʻaopopo i lavalava. Ae o lenei tala, le pulea o le galuega na foliga mai na aliali mai i totonu o le potumoe i itu uma o le moega o le laupapa laupapa, ma le isi. Dresser latalata i le faamalama o loʻo fesoʻotaʻi i le tuaoi laulau pito i luga, na faapipiiina se TV ma le Cook Childs. Ma le lautele o le counterttop (na o le 45cm) e le faʻalavelave i le faamalama, tuai pe tuleia ie puipui.

Faatasi ai ma le atamai uma ma le lelei o le fuafuaina, o le fuafuaga e le na o le pau le galuega na foia ma le manuia na foia e Liga Kharchengo. Ioe, o le iʻuga o le toe tufatufa atu o le tusi ma fesiitai o vaega, o vaega e leʻi fuafuaina. Uiga o loʻo manaʻomia ai le palasitika fofo. O le fale mautotogi e tolu maufaatasiga: lua i le potumoe, ma le isi itu e ala i le umukuka ma le potu faifaaili. E tuu uma mea mai le taualuga e ala i le tele o le 60cm. Mo a latou faʻaaliga vaʻaia o lemu, eseese metotia faʻaaoga: I le potu malolo, o se maʻa vaaiga i nofoaga fausiaina, i le potumoe-o le maualuga o tulaga.

Tiga le ulu

Rigel i luga o le laupapa i totonu o le potumoe e tatau ona nana, a leai o le a ia aumaia le tali a le ulu. I soo se mataupu, o le manatu lea o le tele o le poto masani. Na latou fautuaina e aloese mai se nofoaga o meaafale pe a o le 'olo o le utupoto i luga o le ulu o se tagata moe. O le mea lea, tusiata Olga filifili Kharchenko e natia le reigleel i tua o le elemene plasterboard suiina, lea e sau mai le taualuga i se maualuga o 150cm mai le fola. O se mea na tipi i totonu o se pu, o le osofaʻiga natia o loʻo tu i lalo, naʻo luga aʻe o le laupapa. O lenei malamalama e toe sui mau pupuni faaletagata ma moli i luga o laupapa laupapa. Belms e tuu le suamalie manaia meataalo. O loʻo i ai i totonu o le potu ma le isi nich, i luga aʻe o le fatafata i le faamalama. O loʻo iai le faʻata tele i le arelianlian Toso (Italia) lamepa. Na maua ai se laʻei manaia lakapi laulau. Le faata vaai e faateleina ai le avanoa, lea e faapitoa lava le talafeagai i lenei vaega o le potu, o se faaitiitia amataga o le pa i le va o le potu ma le potu malolo.

O le filifiliga mo le mamanu o le faletusi ma se ipu mafanafana o loʻo faʻamatalaina e le gata i le manaʻo o le talimalo, ae o le nofoaga lea na i le taumafanafana. O lanu e fesoʻotaʻi e tusa ai ma le faʻavae o eseesega: Mo se faʻataʻitaʻiga, meaafale, laina ma venear oge, e foliga mai lava i le talaʻaga o le malamalama auro puipui. E mataʻina e faaaoga lava Olga Kharchenko papae mama e oo lava i le faalo, e mananao le paolo o nifo elefane po o le vanilla e aumaia se lagona o le vevela le la i le megacity i matu i le totonu o le fale ma tuu atu i le va a foliga cozy ma faaaogaina.

O le potu malolo ua teuteuina i le talimalo. O loo tu ai i le nofoaga faafiafia ma e sili ona lelei mai le faitotoa ulufale. E tusa ma le tusiata, seʻia oʻo i le taimi mulimuli, na latou soalaupuleina, e foliga i lenei puipui. E sili atu le manuia: Prephis ... o se mea e sili ona fiafia i ai le teine , e le mafai ona avea ma soo se mea. Na tusia e le Portrat le tusiata vladimir Arkov. Na ia iloaina le sitaili masani ma faia se "teuga", o le foliga alofa o Juliet. O lea i totonu, ua uma ona tumu i uluai fofo, o se isi tagata na tupu mai. Na faamamafaina e le Syque Spiqas le autu o le mane-faia, faʻaliliuga aiga o le siosiomaga, faʻatulagaina mo le olaga o se tagata.

Faamafanafanaga i Aiti
O le Blicpact Bootbanin o loʻo faʻapipiʻiina i le le mautonu o le tusitala e tatau ona faia e okaina i luga o le moliaga o le tusitala o le poloketi (o le tele o tagata e fefaʻasoaaʻi ai): " Agavaa faʻatulaga vaega laiti o le pailate maualuga. " Leitioa a Sisifo, o le tele o tusitusiga faʻapitoa (ma faaupuga, ma faʻasalalauga faʻasalalau) tuʻuina atu i le fuafuaina o le poto ma agavaʻa e faʻamaonia ai le tele o togafiti faʻapitoa, mai le malosi Galue ma le le mautonu i luma o le muamua foliga. "I aso nei, ma matou," Faaopopo Olga, (ma le amio moni o le tau aoga, tele le mafaufau e le o le tele o le potu, ae le mogao i ai i le taimi e tatau ai ona e faʻatau ai. O le fale tele o se fale i se tulaga sili ona faigata. Tagata taʻitoʻatasi Aso Lulu, ia faʻafesoʻotaʻi mai ia te ia "- o le mea lea ua avea ma manaʻoga autu." Asso fausiaina o se talafeagai ma le sili ona teuteuina ma ia numera faʻatapulaʻaina - o le autu autu o polofesa.

Malamalama, faigofie, matagofie

O tioata tioata i totonu o lenei faletaele e le o le faia lea o se masaniga, ae le aoga ma le aoga. Afai o le tulimanu o le potu failauina i le itu o le potu o le potu malolo sa le mautonu, o le lagona o le pamu ma e oo lava i se malosi o le a faia. Ina ia aloese mai lenei, o le tusitala o le poloketi na o mai ma le faʻaaogaina o le tioata poloka vetroardoredo (Italia) o se lanu o le totonu o le totonu. O le ata o le ata o le masony vaʻai e faʻafaigofie ai le mamanu, aʻo fesoasoani ai e aloese mai le faʻaalia o le sili ona faʻateleina o le faletaele. O le laualuga o le tioata poloka misia le moli, ae ona o le faigata o le tino e le mafai ona le tumau le pa mo manatu mai fafo. O lea, i le taimi o le aso i le faletaele, e le mafai ona e aofia ai ni eletise ma le masani ai. I le taimi lava e tasi, o nei puipui ua liua i totonu o se mea faʻaalia teuteu le elemene faʻateleina.

Overpowering

Faamafanafanaga i Aiti
Tusiata fale

Olga Kharchenkso O lenei piliki khrseshchev e le mamao mai le ogatotonu o Moscow. O le vaega muamua o le potu e lua potu e leʻi onosaʻi i soʻo se faitioga, aemaise lava i tulaga o aso nei. Afai e leai se Nofoaga e Tuu ai se Nofoaga Lotu Mo fafo, e lua potu malolo malolo, 2: 2 ma le 1: 2.5 (ma o le mea lea ma le tamai vaega).

Na faia galuega toe fausia e tusa ai ma tapulaʻa faataʻitaʻi, o gaioiga uma na faamaopoopoina. I le tupe alu o le auala i le va o le umukuka ma le auala i le faletaele na puleaina e faapipii 1m2. O lenei ua i ai o ia i se Pentianal Plan. O le tele o le ala savali na faʻamaonia e le gata i le faavae o manaʻoga o manaʻomia o le talita, ae ia e tali atu i le fatuina o se aiga, pe a oʻo le faigata o le taimi. Sa matou fausia se tamai fale teu oloa mai Bamm. O loʻo i ai i le faʻavasegaina, o se sikuea ma se itu o 1.2m, mai poʻo fea le laʻau ua vavaeeseina, ma ua lava le avanoa: e tele le avanoa o seevae o lotoa. O le tafatolu na fai na fausia-i totonu o le teuina o faiga ma faʻapipiʻi loka, ma ina ia le maua ai se sone, o le matala matala o loo tu i le va oi latou. O lavalava tetele o loʻo faia ai potu i le potumoe, i tua atu o faitotoʻa faitotoʻa. O lona loloto o le 1,2m, lautele - 2.9M. O lea, i totonu o se tamaʻi fale maupuʻe, e mafai ona maua ni nofoaga lava mo le teuina.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faamafanafanaga i Aiti 13332_21

Tusiata: Olga Kharchenchngo

Matamata i luga

Faitau atili