E ala i ou tulagavae ...

Anonim

Vaʻaiga lautele o le maketi o le Hydromamages taele mo vae: ata faʻasino, faʻataʻitaʻiga ma isi foliga ma se faiga faʻatonutonu talafeagai.

E ala i ou tulagavae ... 13335_1

E ala i ou tulagavae ...

E ala i ou tulagavae ...
Pepe pepe

Faatasi ai ma le fesoasoani a le massage, e mafai ona faʻateleina le faʻatinoga ma le aotelega o le olaga o le tino, atiaʻe le mafaufau loloto, aveese le le lelei aʻafiaga o mafatiaga

E ala i ou tulagavae ...
O le PMF 1232 (bosch) faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaoʻo atu ma ni auupega mo sauniga o le hydromagesage o le taofiga o le tele o le ala a le au vaalele. O le gaioiga o nei nozzles e tutusa ma mea faapena na faaaoga i le jacuzzi taele
E ala i ou tulagavae ...
O le masini e aofia ai se faapopoleina o le ato filifilia. Faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o ni numera eseese (bosch): A-no-nozzle ma polo mo tonings massage pas; B-NOFOAGA MA LE POMBASPESSPESSPIE MO FANUA
E ala i ou tulagavae ...
Bosch.

Lelei, pe a fai o le taele o loʻo faʻaaogaina ma le le-segavae tu, - o le itiiti ifo o le avanoa i le faʻalavelaveina o le vai i le taimi o taualumaga

E ala i ou tulagavae ...
Ves eletise
E ala i ou tulagavae ...
Ves eletise

E le pei o le DH 72L (a) faʻataʻitaʻiga, o le DH 90l Hydro Line (B) e talafeagai mo Vibromagesage i le tasi vae. O lenei afifi e aofia ai se tulaga sili ona suia e maua ai le maualuga o le puleaina masini.

E ala i ou tulagavae ...
Tausisia o manatu i vaevae i tulagavae i totoga ma maso vaega
E ala i ou tulagavae ...
Vinik.
E ala i ou tulagavae ...
Vinik.

O le foliga mai o le hydromassagers mo taofi e mafai ona eseese. E masani lava, o latou fale moe, o loo faagasolo solo, sulu aʻe, ae o loʻo iai foi ma faʻataʻitaʻiga o faʻatafunaina i tulaga o foliga.

E ala i ou tulagavae ...
Ufsa.

O le masini ma le galuega o le faʻaauau pea o le mamafa o le suavai faʻatagaina ona 'au e faʻatino lelei sauniga o se vae e sili ona lelei i le vevela o le sami.

E ala i ou tulagavae ...
Ves eletise

Tele faʻataʻitaʻiga hydromassar e faʻaoʻo atu i totonu o le fausia-i totonu poʻo le faʻafefeteina rollers mo le loloto o le vae o le vae. O le numera o rollers mo le tasi vae i le eseese faʻataʻitaʻiga o 1-3 pcs.

E ala i ou tulagavae ...
O le FBM-200 Faʻataʻitaʻiga pusa (binatone) aofia ai massage mea faigaluega.

E faʻafia ona tatou faʻaalia ma le le mautonu o tatou tino matitiva ma sili atu uta, sauaga ma ituaiga uma o faʻalumaina! E le o se mea e ofo ai e naʻo le tasi o tatou mitamita i le tulaga sili ona lelei o o latou pito i lalo o vae. O le tagata e faamalosia e tausi ai latou, fuck ma faapelepeleina, ina ia aua neʻi toe fai le faʻanoanoa o le Colossus o loʻo i luga o Kolisi

O tagata uma e masani lelei i le laina feololo: "I le soifua maloloina o le tino o se mafaufau maloloina." O lenei, o le faʻaaliga e tumau ia i tatou, mai le loloto o seneturi. Ae o le a se tino maloloina "pe ana palu vae," Buzz "ma e masani ona lagona le leaga?! Latou te manaʻomia foʻi le malolo ma le tausiga. Ina ia faia se seti o mea talafeagai e malolo ai, faʻaaoga faʻapitoa hydro-massage masini mo taofi. E ala i le mamanu, Hydromassages e pei o le Spa Balls, na o le tele laʻititi lapoʻa, ma o vai palasitika ma se pamu faʻatasi ma le vai. O le pamu e tautua i totonu o le system o nila o loʻo i ai i le pito i lalo. Faʻafetai i le tagata faʻatau, o loʻo tumu i le ea o le ea. O le vevela o le vai e maua ai lona tulaga manaʻomia i luga o le sauniga atoa massage. I se faʻaopopoga, o masini e tuʻuina i le tele o masini (auupega), faʻataga e le gata i ni ituaiga eseese o lotoa, ae faʻapea foi foʻi ma isi taualumaga.

Sili atu le aoga

E ala i ou tulagavae ...
Bosch maso e aoga tele mo le soifua maloloina. O lenei fesoasoani e mafai ona faʻaleleia atili ai le ola lelei o le tagata, ia faʻamalosia ai le uunaiga a le tino, faʻateleina le lagona (i le taimi o le faʻagaioiga, o le gaosia masani o le fiafia-hory. Massage e le gata aveeseina le popole i maso, ae o le faʻaosofia foʻi o le symphatic system, faʻaleleia le alavai toto i le paʻu e sili atu le lelei ma matagofie.

O le Hydromassassigers mo le taofi o loʻo fuafuaina muamua mo le tumama ma faʻamalu maʻesega, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le pedicure. O nei masini e fesoasoani e feagai ai ma le tele o le maso maso e tupu i le tulaga o loo tupu i le tulaga o le tele o seevae. Masssage mafai ai ona e feagai ma Edema, faʻateleina le susulu o le paʻu ma inisi, faʻamalosia maso ma sooga, faʻaleleia le metabolism i aano o le taofi. I se faʻaopopoga, o soʻo se faasologa faʻamalosia toto lapisi ma taui mo le leai o se gaioiga (hypodynamine).

I le taimi lava e tasi, e tatau ona manatua: pei o mea uma a le aiga, o ia mea faigaluega e le o ni mea faigaluega i le mafaufau). Latou te le o fuafuaina mo le tagata lava ia. O nisi o mataupu, o le latou aʻoaʻoga e le fautua i ai.

O a ni faʻalavelave mo le faʻaaogaina o le hydromassas mo taofi? A o Galin Nadian, o le fomaʻi o le maualuga vaega, o le ulu o le matagaluega o le Ormavocislogy o le One o le Wonulds faʻamaʻimau, paʻu, paʻu. I se tulaga lautele, ma soʻo se faʻafitauli tau le soifua maloloina, e tatau ona faʻaogaina i ai auaunaga o masini faigata, pe a maeʻa feutagaiga.

Tausi lelei ou vae!

Faʻapefea Ona Faia O Faiga Faʻasolopito ua Pau i le Siteki? Taumafai e filifili seevae mama. Sport PAD, o le mulivae maualuga e sili atu "o mea lamatia" mo ou vae. E tatau lava faaeteete ona tausia le filifiliga o seevae, i latou e, i le natura o a latou gaioiga, e tele lava taimi e tu ai le tele o taimi. O seevae e tatau ona faʻauʻuina i se mafiafia mafiafia ma ua tuʻusaʻo. Faʻamalositino mo vae e aoga tele (e mafai ona latou tuʻufaʻatasia ma hydromassage sauniga). O nisi nei oi latou.

Tuu le taofi i le tasi laina, e le mamao ese mai le tasi. Aua le aveese le mulivae, taumafai e sii ou tamatamailima i le maualuga e mafai ai.

Tuu le taofi i le tutusa. Alu i lalo o ou tamatamailima, a aunoa ma le faʻamalieina o latou mai le fola. O mulivae i le taimi e tasi e tatau ona ofi mau i le fola.

Faataʻitaʻi o ou tamatamailima e ave ese mea laiti mai le fola.

O le asō, e tele ni faʻataʻitaʻiga o le hydromassigers mo le taofi. O nei masini e gaosia e le ea malulu (Italia), Binatotone (Saina), Penlis (France), Visanta (Norsanta (ARESCHA (VESSA). Tau o masini - 2-3 afe rubles.

O le a se mea e mafai ona "taofi le taʻavale"?

Toeitiiti lava o mea faigaluega uma na faʻaalia i le maketi e mafai ona aoga i le tele o auala. E masani lava o se maso e faʻaaoga ai le suavai jets (moni hydromassage), faʻatasi ai ma le fesoasoani o le sologa lelei o le ea ma le mafanafana metotia (vevela vevela). Faaopoopoga i le masani auala, e tele ituaiga o tuʻufaʻatasiga, pei o turbomassage (jet o loʻo i ai i le vevela, etc.

Mai filifiliga faaopoopo, e mafai ai ona matauina le fausiaina o le fausiaina o taugofie e mafai ai ona e aafia ai tulagavae i le tele o tulaga (o soo se mea e malolo ai poo ituaiga). O le faʻataʻitaʻiga o taʻele e ese mai i le numera o auupega na faʻapipiʻi i Vibromassagers ma a latou ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le afifi o faʻataʻitaʻiga PMF 1232 (BOSCH) aofia ai tolu nila: o le pulumu massages, o le maso ma le pemoce. O vae muamua e lua i vae o vae o vae, ma o le apaʻau ma pumrice ua mamanuina e faʻafefeteina - aveese le pito i luga, susunuina ma le faʻaofuina o le paʻu ma mulivae).

O lau "Wracure Center" o loʻo avanoa foi i faʻataʻitaʻiga o le DH 65l, DH 90L, DH 99L (ves eletise). I le faʻaopopoga i le Vibromassage, e masani lava ona tasi pe lua (i le DH 99l faʻataʻitaʻiga), o ni au fai ni mea leaga poʻo le pulumu. O le masini mo le faʻafefeteina o loʻo tuʻuina atu i hydromassagers 8030 b (pepe pepe), ts 8050, ts 5510 (Handanta). Binatotone Avanoa e ofoina atu se isi pusa penisiu atoa ma fbm-200 masgingair.

O le tele o le Hydromassar faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le naʻo le tasi Jack ma le taʻavale mo se numera faʻapitoa. O le tuusaunoaga o le Ts 8050 Faʻataʻitaʻiga (Randenta). O se paga o faamoega ua mafai ai ona e faia Vibroromassage i le taimi uma vaetasi, e sili atu faigofie, ma faalua i le taimi o le taualumaga.

Tele o tagata fai e maua ai le mafai ona faʻapipiʻi le feoai ma feoai solo rollers. O loʻo faʻaaogaina mo le faʻamalosi tino E mafai ona faʻaaoga le au ma vibro-cusbizo-faʻatauga e aunoa ma le suavai taualumaga (faʻataʻitaʻiga, i tulaga o le leai o se taimi), e ui lava, e sili atu, e sili atu le faʻatinoina o le lavelave. Faatasi ai ma isi filifiliga, oe manaʻomia e taʻu ni moli faʻamalosi mo le mafanafana o lapisi i luga o tisu. O nei masini o loʻo avanoa i le DH 90l faʻataʻitaʻiga (ves eletise), pmf 1232 (bosch), VT-311 (FBM-91 (BBAM). E le masani ai ona tupu le tele o le Water Ozontion - o loʻo tuʻuina atu i le DH 99L faʻataʻitaʻiga (ves eletise (ves eletise). O se mea manaia o le maneta togafitiga o loʻo ofoina atu i tagata e ona o le Hydromassage Pam-2833 (Airmictrot).

Le pito i lalo o le malosi malosi maneta. E tusa ai ma mea gaosi, o le mafuaʻaga o le maneta fanua i le tuʻufaʻatasiga ma le faʻavave e maua ai le aoga tele i le tele o matau o vae, e faaleleia toto le toto.

Le galo e uiga i mea lelei

Filifilia o se Hydromassar mo oe lava, vaʻai lelei i le faigofie o lona ata. E matua moni lava lenei o le pu ma le faʻatonutonuina o faiga. I mea uma, ia siitia le auala e faʻatino ai i le tele o taimi, e tatau lava ona e faʻamaʻimau toetoe lava o le fola. Masalo, mo talavou ma fetuutuna e le faigata, ae o tagata e matua faapea lava, ma le "faʻafitauli" e ui lava ina ua maeʻa le galuega, ma toe faʻafeiloaʻi le galuega. E faafaigofie ai lenei galuega i le VT-1793 B (VItek) Modee, o ki pulea o loʻo fuafua ina ia mafai ona sui le taotoga ma le lima matua. O le isi filifiliga na ofoina atu e Ves eletise. O lona faʻataʻitaʻiga DH 90L ma DH 99l e faʻaautuuaʻu ai ma se faʻamalologa mamao, le faʻaaogaina o lena e le faʻatagaina.

O le umi o se metotia tausamiga e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu e tusa ai ma faʻatonuga mo le masini, faʻapea foi ma fautuaga a le fomaʻi. O se sauniga puʻupuʻu e ono le maua ai se aoga, ma le soona faʻafiafiaina e mafai ona afaina ai le soifua maloloina. O le mea lea, ia fuaina le taimi o ituaiga taʻitasi e tupu, o le uati poʻo le timer o le a manaʻomia. O le mea sili ona faigofie na fausia saʻo i le hydromassar o - i lenei tulaga e maua e le e ona le faʻailoga mai le iʻuga o le sauniga, ma le masini e tape. O le Timer o loʻo tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga o le DH 90l ma DH 99L (ves eletise), fm-2833 (le ea Pe a faʻatau le faʻatauina o se aiga Hydromas, e mautinoa lava o le a fesili le vave ona oso ai i le vai. Tele faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le fausia-i maualalo le malosi o le malosi (100-300W). A o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, e leʻi mafai ai e le 'aʻai ona maua i taimi uma le tele o le vevela o le vai, e mautinoa lava le faʻamamaina (aemaise lava i le softers). O le mea lea, e sili le fiafia i le tau umi e faʻatau ai se masini sili atu malosi.

O le faʻaaogaina o masini o le maualuga o le vai o le vevela o le 40c (mo se faʻataʻitaʻiga, i le FBM-311 Magyager mai BANATATE), i le FM -S). O le filifiliga mulimuli e sili atu pe a e fiafia i le vevesi "le amanaiaina". Afai e manatu o tamaiti o le a faʻaaoga le mageso, e sili atu le filifilia o le saogalemu masini ma se paʻu maualalo vevela. Ma le mea mulimuli, ou te manaʻo e tosina lou mafaufau i le tulafono o le saogalemu faʻagaioiga o le hydro maggiage mo le taofi. Manatua: O taele palasitika e le o fuafuaina e tatalia le mamafa atoa o latou tagata e ana! O le mea lea, e mafai ona faʻaogaina le hydromageser i se tulaga nofo ai.

Tutusa taua eletise eletise eletise. E faasa e mafai ai ona faʻatumuina ma tape le hydro-masmager mai le alavai i le taimi i le taimi o ou vae i totonu o le vai. E tatau ona alu ese le masini mai le eletise i vai eletise ina ua pa'ū faʻafuaseʻi le vai i ai i le taimi o faʻagaioiga. E sili ona taua lenei mea pe a fai e fiafia tamaiti i le mea faigaluega. Ia e le afaina le soifua maloloina e le afaina ai, e tatau ona latou mauaina ni taualumaga na o lalo i lalo o le Vaʻaiga a Tagatanuu. E manaʻomia foi e manaʻomia le masini i le splasushing vissor (o se mea e ave ai le ufiufi puipuiga o le puipuiga o le puipuiga). I se faʻaopopoga, e lelei pe a faʻaaoga le masini i se umi (sili atu nai lo 1.5 m) uaea. Lea e mafai ai ona faʻapipiʻiina i se nofoaga e le o se nofoaga e le o se nofoaga.

I lalo o uta ofuvae

E ala i ou tulagavae ...
O BOSCH O matou vae o se sili sili atu le lelei faiga sili atu nai lo soʻo se vavega o Inisinia O le anatomy o vae e matua faigata lava. O lona "fausaga fausaga" e aofia ai 26 ponaivi, 7 sooga, 107 Busighles ma 19MUUv. I le olaga atoa, o le Sualoga o loʻo faia avega tetele tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a o savali, faʻasolosolo ma oso, e tetee atu i ai le taumafaiga tutusa ma le avega o le tele selau kilokalama. I le taimi lava e tasi, tagata, e taulia lava le ola lelei, pasia le aso i le averesi 7km. I le olaga atoa, o lea tamoe 150-160 afe km. O le pasia o lenei mamao i luga o le Equator, o le a mafai ona matou faia se malaga taaalo taaalo a le Lalolagi.

O faatonu faafetai G. Whidy, ulu o le matagaluega o Dormatocossumology o le Institute o le Ormanfai o le Mata o Pepe, Bainta, Veves e mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili